27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIERUL ROMANIEI L-A NENOROCIT PE TIMMERMANS – Viorica Dancila ii calca in picioare pe #rezistentii din Parlamentul European: "In ce fel a aparat MCV cetatenii romani de incalcarea grava a drepturilor lor? Nu am vazut nimic despre incalcarile drepturilor omului, despre protocoalele secrete... Cer oficial sa ni se spuna cine a redactat rapoartele MCV, cine a furnizat datele si a omis, din neglijenta sau cu rea-credinta, aceste realitati de neconceput in UE! MCV si-a ratat menirea!"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

3 October 2018 12:23
Vizualizari: 12619

Prim-ministrul Viorica Dancila (foto) a oferit Romaniei si Europei o lectie de demnitate si curaj pentru apararea valorilor si intereselor Statului roman in fata puterilor straine care vor nu doar sa dicteze masurile de adoptat in ce priveste sistemul judiciar din Romania, dar vor sa intervina brutal in modul de legiferare si de conducere a Romaniei. Dupa discursul plin de naduf si patima al prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, premierul Viorica Dancila a luat cuvantul pentru a vorbi in cele 5 minute care i-au fost alocate in cadrul dezbaterii organizate in Plenul Parlamentului European avand ca tema Romania si Legile Justitiei, modificarile la Codurile penale, dar si protestele din 10 august 3018 din Piata Victoriei.


Spre deosebire de Frans Timmermans si altii care au urmat dupa acesta, ale caror principii si idei sunt identice cu ale gruparilor #rezist, Viorica Dancila nu a prezentat sloganuri si declaratii sablon, ci a vorbit deschis despre realitatea din Romania, demascand astfel tentativele sustinarilor #rezist de a pune o anatema asupra Statului Roman. Vorbind despre modificarile legislative din Romania, Dancila a subliniat ca acestea nu se fac pentru MCV, pentru magistrati sau politicieni, ci pentru cetateni, ca beneficiari ai masurilor din Parlamentul European sau din parlamentele nationale.

In aceasta nota, Viorica Dancila a taxat atitudinea liderilor europeni care au afirmat ca efectele modificarilor legislative din Romania se vor vedea in viitorul MCV, premierul Romaniei intrebandu-se astfel retoric "in ce fel a aparat MCV cetatenii romani de incalcarea grava a drepturilor lor?" Intrebarea Vioricai Dancila, arata aceasta, vine in conditiile in care "in rapoartele MCV s-a vorbit mult despre institutii, despre numirile de magistrati, despre lupta anticoruptie", dar nu si despre "incalcarile drepturilor omului, despre protocoalele secrete dintre serviciile de informatii si institutiile din justitie".

In acest context, premierul Romaniei Viorica Dancila a subliniat ca exista hotarari judecatoresti care demonstreaza modul in care s-au falsificat probe, interceptari si transcrieri ale inregistrarilor pentru a crea vinovatii, insa aceste lucruri nu apar in rapoartele MCV. Din acest motiv, Viorica Dancila a solicitat public sa se spuna "cine a redactat rapoartele MCV, cine a furnizat datele si a omis, din neglijenta sau cu rea-credinta, aceste realitati de neconceput in Uniunea Europeana!?"

Premierul Romaniei a vorbit si despre cei peste 3.000 de magistrati care au fost cercetati de DNA in ultimii 4 ani, dar si despre magistratii care in acest timp au fost inlaturati din functii pe dosare facute la comanda, doar pentru ca nu au raspuns unor comenzi.

Prezenta in continuare discursul primului ministru Viorica Dancila in Parlamentul European:

"Stimati europarlamentari,

In numele Romaniei va multumesc pentru invitatie. Spun de la inceput ca nu am venit sa dau socoteala. Am venit pentru ca va pretuiesc si va respect. Cer insa aceeasi pretuire si acelasi respect pentru poporul roman pe care il reprezint.
Incep cu o intrebare esentiala: Pentru cine vrem sa construim un sistem de justitie viabil in Romania? Pentru MCV? Pentru institutii? Pentru magistrati? Pentru politicieni? Evident ca nu!

Trebuie sa facem o justitie corecta pentru cetateni! Ei sunt beneficiarii masurilor din Parlamentul European sau din parlamentele nationale! De la cetateni trebuie sa inceapa orice discutie! Justitia trebuie sa fie garantia ca legile si drepturile cetatenesti sunt respectate, iar cine le incalca va fi sanctionat!
Este legitim sa ne intrebam: in ce fel a aparat MCV cetatenii romani de incalcarea grava a drepturilor lor? In rapoartele MCV s-a vorbit mult despre institutii, despre numirile de magistrati, despre lupta anticoruptie. Este foarte bine! Dar nu am vazut nimic despre incalcarile drepturilor omului, despre protocoalele secrete dintre serviciile de informatii si institutiile din justitie.

In baza acestor protocoale, milioane de romani s-au aflat sub monitorizarea serviciilor secrete, in numele luptei anticoruptie.

Exista decizii judecatoresti care arata cum s-au falsificat probe, cum s-au modificat transcrierile unor interceptari pentru a crea vinovatii sau cum erau santajati martorii pentru a depune marturii mincinoase.

Nimic despre aceste lucruri in rapoartele MCV. Asta inseamna ca acest mecanism si-a ratat menirea pentru care a fost creat. Si cer oficial sa ni se spuna cine a redactat rapoartele MCV, cine a furnizat datele si a omis, din neglijenta sau cu rea-credinta, aceste realitati de neconceput in Uniunea Europeana!

Daca suntem sinceri, de la aceste abuzuri grave trebuie sa incepem, pentru ca au loc pe teritoriul Uniunii Europene.

Comisia de la Venetia spunea ca „in sistemul sovietic, parchetul a reprezentat un mijloc puternic de a controla puterea judecatoreasca”.

In ultimii 4 ani, peste 3.000 de magistrati au fost cercetati de DNA. Practic, jumatate dintre magistratii din Romania au avut, ani de zile, dosare, prin care, probabil, au fost influentati sa dea solutii stabilite in afara salii de judecata. Nu o spun doar eu, o spun cu multa ingrijorare asociatiile de magistrati din Romania.

Prin astfel de dosare contrafacute, au fost inlaturati din functie un judecator al Curtii Constitutionale, un vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, patru judecatori ai Inaltei Curti, mai multi judecatori de instante superioare, un procuror general, un sef de parchet superior. In final, toti au fost achitati sau dosarele au fost clasate. Dar ei au fost inlaturati!

Noile legi ale justitiei le redau judecatorilor independenta. Niciun decident politic nu mai intervine in numirea si revocarea judecatorilor. Independenta e totala, nicidecum restransa. si va asigur ca avem buna-credinta si vom tine cont de recomandarile Comisiei de la Venetia.

Exista totusi si o parte buna a acestei intalniri.

Astazi v-am informat pe toti, oficial, despre abuzurile din Romania.

De acum, nu se mai pot ignora aceste lucruri. Nu se va mai putea vorbi despre Justitia din Romania fara a se vorbi si despre aceste abuzuri, doar daca se face un joc politic fara nicio legatura cu justitia.

Intrebati-va de ce vi s-au ascuns aceste lucruri! De ce nu v-au spus nimic, daca totul era legitim si legal? Puneti-va aceste intrebari inainte de a ridica piatra impotriva Romaniei.

Despre mitingul din 10 august voi spune doar cateva cuvinte.

Vad ca este acuzata Jandarmeria Romana pentru ca a intervenit la un miting neautorizat, impotriva unor manifestanti violenti, care au incercat sa ocupe cladirea Guvernului. Nu am vazut aceeasi pozitie fata de evenimentul de saptamana trecuta de la Bruxelles sau fata de alte mitinguri din Franta, Spania, Germania, Marea Britanie, cand fortele de ordine au intervenit cu exact aceleasi mijloace si cu aceleasi proceduri ca cele folosite in Romania.

Nu pot accepta sub nicio forma ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa!

In final va cer urmatorul lucru: Nu interziceti Romaniei ceea ce este permis in alte state ale Uniunii si nu permiteti ca in Romania sa se intample lucruri de neacceptat in alte state membre! Vrem sa va fim parteneri, dar vrem sa va fim parteneri egali.

Nimeni, niciodata nu va putea intoarce Romania din parcursul sau european.
Va multumesc!"

Comentarii

# Edelweiss - Vămüitor de Bukowina date 3 October 2018 12:44 +38

Pedofilul olandez vrea să fie vămüit. Vămüiți! Vămüiți! Vămüiți! Mesaje care să conțină simplu cuvântul ROEXIT link: https://www.facebook.com/frans.timmermans/

# DODI date 3 October 2018 14:09 +10

Parafrazez un dobitoc: ”au trebuit să moară oameni ca să se schimbe ceva”. Într-adevăr au murit oameni nevinovați în România doar pentru satisfacerea poftelor bețivului național hăhăilă, ale cleptomanului imobiliar ciolanis sau ale paparudelor din PPE. În sfârșit o voce autorizată a României spune lucrurilor pe nume. Trebuie să avem demnitatea să o facem mereu. Dacă ești pe post de ghiocel ești pasager ca orice frumusețe. Importantă este frumusețea interioară a nației nu vocile bete ale ale unor pupincuriști ocazionali. Chiar populari europenii fiind sau măcar cu ifose balcanice.

# DOREL date 3 October 2018 22:10 +1

DA, DA, DA ! Poporul roman trebuie sa puna mana pe par si sa-si faca dreptatea pe care o merita, acum si nu mai tarziu! Si, b): daca nu o face acum, va fi tarziu, mult prea tarziu ! Parerea mea ..

# patriotu date 3 October 2018 15:53 +8

Felicitari Veorica! De data asta ti-ai depasit limitele in sens pozitiv! Bravo! Ai aparat Romania impotriva atacurilor fasciste ale lui Macovei, Ungureanu si alti tradatori de neam si tara!

# Mihail date 3 October 2018 22:25 +3

Domnule esti nebun ! Ca si mine !! ROEXIT !!! ROEXIT !!! ROEXIT !!!

# 1 date 3 October 2018 13:08 +36

BRAVO !!!! N-am crezut ca femeia asta are asa mult "cojones". Asta spre deosebire de multi alti barbati "de stat" care sunt niste gunoaie.

# gelu date 3 October 2018 14:56 +5

Joham******, Orban, Barna, Ciolos, ziare,com, hotnews, tapalaga, rares belinda sunt in perfuzii dupa discursul foarte corect, concis si la obiect al Vioricai Dancila in PE. Nota 10 d-na Prim Ministru. Ce ma bucur cand #rezist si imbecilii enumerati mai sus se tavalesc in chinuri.

# Nu ma mir date 3 October 2018 21:07 +4

Stavrischaia-Votka cu pleoapele umflate ca niste airbaguri ti-a taiat macaroana o domna prim ministru de nota 10.Bravo Viorica Dancila,un premier care nu se teme sa isi protejeze poporul, .-,ia aminte macoveica fata de ciorap.

# livia date 3 October 2018 13:46 +10

Excelent! Bravo doamna! I-ati pus cu botul pe labe pe detractori. Cred ca crapat fierea in olandez si in macoveica. Sa-i vedem acum ce vor mai avea de zis.

# Botomei Vasile,doctor in drept, 0744 19 17 17; date 3 October 2018 13:49 +9

Botomei Vasile,doctor in drept, este mandru de prestastia din Parlamentul European a dnei Premier Viorica Dancila. A mers la sigur! A lovit unde a trebuit! Practic trebuie eliminat MCV-ul din programul UE. In schimb dna Macovei, trebuie asteptata la venirea pe aeroportul otopeni, sa i se arunce cu o galeata de murdarii pe jos pe unde merge, caci daca nu e atinsa fizic, nu e infractiune. BRAVOOO !!!

# Goargăș date 3 October 2018 13:51 +12

,,Dacă există o știință a națiunii, eu sunt de meserie român" (Petre Țuțea). Ce Prim-ministru ,,meseriaș" avem! Bravo, Viorica!

# indignata date 3 October 2018 13:52 +22

BRAVOOOOOOOO, Doamna, Prim Ministru. "Cei ce poarta jugul Si-al purta mai vor, Merita sa-l poarte, Spre rusinea lor" - G.Cosbuc. Dragi romani, avem nevoie de multe DANCILA, caci barbatii de stat sunt tot mai rari si fara cojones. Dar, ce e de ras, daca nu ar fi de plans, este goliciunea ideologica, politica, a creierului acestui Timmermans.... Ce-mi place , cand le vad nu numai ipocrizia dar si nimicnicia totala. Ce e trist, e ca, asemeni acestui Timmermans, un alt personaj fara minte, Junker, conduc Europa, pentru care noi suntem gunoiul, numai gunoiul Europei.... Credeti ca daca mai multi sefi de state, (NU AL NOSTRU, OF CORSE ), ar vorbi ca Dancila ori ca Salvini, scurt, la obiect, cu demnitate, acesti " leaders de mucava " ai europei , ar mai avea curajul sa critice tarile noastre ??????NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, dragi tovarasi si pretini.... Cineva zicea, pe drept : " oricine isi bate joc de tine, o face atata timp cat i-o permiti". Corect. Nota bene : HANS KLEMMM.

# Edelweiss - Net Sailor (de Bukowina) date 3 October 2018 13:53 +22

Pe mediafax este postat clipul integral al dezbaterilor din PE referitoare la „răzvrătirea” Coloniei Penitenciare și Experimentale Rroemenika față de preceptul unic al Porcilor distopici bruxellezi: „All animals are equal, but some animals are more equal than others” :-? Tot în site-ul respectivei agenții de știri este un clip de vreo 10-11 minute, cuprinzând speechul Veoricăi și răspunsurie la interpelări. Clipul poate fi accesat din diferite motive: a) pentru #zeloții THC să contabilizeze numărul de greșeli gramaticale, de exprimare sai de logică ale Veoricări. Le spun IO* de dinainte rezultatul: ZERO. O alocuțiune IMPECABILĂ; DE TĂRIA UNEI SĂBII JAPONEZE MANUFACTURATĂ DE HATTORI HANZO. :roll: b) Dar, pe parcursul celor vreo 10 minute ale cuvântului premierului român, poate fi „admirată” în întreaga anvergură a scârboșeniei ei o cotoroanță înveninată, cu ochii roșii de la trăscău, cu cearcăne și riduri produse de auto-otrăvirea prin proprie hipersecreție biliară: Ghici cine e? :-?

# faracatuse date 3 October 2018 14:08 -2

Data viitoare sa-i dati 30 de secunde ca va omoara doamna PM. V-a luat pe shtanga pe toti. Si pe paraciosii de acasa si pe manitii de pa PE..

# 10 minute alocutiune date 3 October 2018 15:09 +5

Este placut sa asculti alocutiunea in PE a primului ministru Viorica Dancila,aceasta doamna lipsita de buhaiala ,cearcane si riduri specifice drojdierelor,cu siguranta si mintea limpede.

# Neanae date 3 October 2018 15:17 +4

COMPLIMENTE SINCERE DOAMNA DANCILA! Nesimtitii sa aștepte doar sa pronunțați incorect vreun cuvânt ca mai mult nu le e dat sa înțeleagă. Concepte, valori, demnitate sunt lucruri grele pentru ei, palavre! Greșelili contează! Na ca de data asta nicio virgula nu a fost pusă aiurea. Ați uns la suflet juma de Națiune! O Doamna care a dat o lecție unor boșorogi plini de aere suflate in gura de compania Macovei &maimuțoi trădători de nație.

# un mizantrop date 3 October 2018 15:42 +4

Abia ce s-au trezit javrele, din pumni si au inceput atacul la Dancila. Asta nu ca i-ar fi "jignit" pe turnatorii romani furnizori de dezinformare, sau pe perversii aia care profita economic (coruptie!!!!) de asta, ci pentru ca Dancila a indraznit sa iasa din tiparul ala ticalos in care au inghesuit-o, ca nu mai poti sa sustii ca a fost "vocea" lui Dragnea! Hai cu ortoepia, ortografia si alte greseli de exprimare, cu sprijinul Dex-on line, "partenerul Codrutzei, ca mai mult, chiar nu puteti! Bravo, fata!

# Stefan date 3 October 2018 15:43 +4

Cred ca Mama Europa s-ar supara tare pe noi daca ne-am lua lumea in cap si am spune toti la unison BYE-BYE UE . . . Ar dispare o importanta piata de desfacere pentru ei, ar dispare o tara din a carui teritoriu sa mulgacu nemiluita resurse, sau de unde sa aduca in tariloe lor forta de munca ieftina, pe care s-o exploateze fara nerusinare si fara sa tina cont de vreun Dumnezeu sau despre drepturile omului . . . Sunt tare suparati europenii pe Ungaria, ca ungurii isi apara interesele si nu fac pe placul EU . . . Pentru asta vor sa-i si pedepseasca acum

# Stefan date 3 October 2018 15:47 +5

UE este tare incantata cand firmele lor pleaca din tara noastra cu bani si resurse. Ei isi conserva bine padurile, dar isi trimit firmele lor in Romania sa ne taie pana la ultimul copac care a mai ramas. REi isi conserva rezervele de petrol si gaze, le i-au pe nimica toata pe ale noastre. Romania a reprezentat o afacere tare buna pentru UE . . . Si-au vandut de la gunoaie (vezi dublul standard de calitate pentru estul UE), pana la masinile de lux pe care le baga pe gatul decidentilor nostri (vh.de protocol presedinte-guvern-ministere-politie...) Asta face UE cu noi !

# Statu-Palma-Barba-Cot date 3 October 2018 15:50 +9

Am constat astazi ,cu plăcută surprindere dar și cu o ușoară jena masculina, ca în România ,singurul barbat de stat adevărat este o femeie!Singurul Prim-Ministru ridicat din genunchi în fata vestului este doamna Dancila, o femeie despre care s-au spus tot felul de magarii dar care le-a demonstrat marilor "femei" de stat ,toți barbati ,premieri sau președinți de după '89 ,cam cum ar trebui sa ne comportam în fata vestului .Bravooooo,felicitări!Toți președinții si premierii de pana acum au stat capra-n fata vestului fără sa fi avut curajul niciodată sa spună simplu:Domle, aista lucru ce-l vreti voi nu se poate,de ce va bateți joc de noi?!Asta le-a spus Dancila!Verticalitatea ei de astăzi o propulsează cu mare succes în politica internațională europeana si-i ia fața ,in mare viteza, dulapului din Cotroceni.Mă bucur pt ea și pt noi prostimea.

# Stefan date 3 October 2018 16:01 0

Va raspunde acest Frans Timmermans la intrebarile adresate de catre o mare parte dintre noi romanii, prin vocea Vioricai ?

# Nicu date 3 October 2018 16:41 +3

D-na priministru Viorica Dănăilă a avut un discurs excepțional in apărea României de Jihadul UE ,nu mai vrem sa fim călcați in picioare de aceasta grupare care cu orice preț condamna România și prin vocea buhăitei de Macoveica ! Jos UE !!!!

# basicuta date 3 October 2018 17:05 +2

cred sincer ca tradatorii tb asteptati pe aeroport si blamati...exact cum fac #jistii!

# Felicitari date 3 October 2018 17:12 +2

Va felicit ca ati stiut sa reprezentati cetatenii ROMANIEI care in mod nelegal au fost interceptati cum este si cazul meu. NU AU GASIT NIMIC nici in interceptari, nici in filaje, nici fotografii, nici prin localizarea sau urmarire. Mai mult SRI a fost desemnat benefeciar secundar!? Va rog luati atitudine, mii de cetateni au FOST SUPRAVEGHEATI DE DNA CENTRAL si NU STIU !! DNA nu a informat subiectii dupa incetarea masurilor de supraveghere Tehnica. SCOATE- TI LA LUMINA aceste abuzuri iar vinovatii sa raspunda, altfel ABUZURILE vor continua. FELICITARI doamna Ministru !!!

# niku date 3 October 2018 17:43 +2

BRAVO , BRAVO , BRAVO, SINCER nu ma asteptam la o asemenea prestatie de 1o. cu felicitari, au diparut si balbele care sincer sunt normale si a dat cu ei de pamant. SUNT MANDRU CU PRESTATIA CELOR DE LA PSD SI ALDE, NU MAI VORBIM DE VIORICA DANCILA. 

# Costin date 3 October 2018 17:45 +1

Întru-totul de acord cu Doamna Prim-ministru.

# marius date 3 October 2018 18:02 +1

Un premier de toata lauda. Felicitari. Se vede treaba ca nationalismul si demnitatea n-a murit in Romania. - O lectie impecabila pentru vanzatorii si detratctorii tarii. - Cucuveau cu riduri din votca inghitean in sec. Cred ca la sfarsitul discursului doamnei Dancila era mache rau de tot. S-a dus, apoi, sa-l trateze de sciatica pe Junker. Saracii. Doi bolnavi de sciatica si de ura contra Romaniei. Ce sa mai spunem despre parlitul de Ungureanu. Vrea sa ucida baciul roman ca sa-i ia toate oile. Din nefercire pentru noi, el nu e cioban, ci sluga odiaosa a securistilor si intereselor straine.

# Viorel date 3 October 2018 18:03 +3

Azi mi-a crescut inima de bucurie când am urmărit-o pe Viorica Dăncilă. Am fost mândru de mândria ei. Cred că prestația prim-ministrului României a fost un șoc pentru ”onorabilii” parlamentari când au văzut (și auzit) că un oficial român nu s-a mai prezentat în poziția ”ghiocel” și, în plus, a avut curajul să pretindă, pentru țara sa, tratament egal cu cel general acceptat. IMPECABILĂ PRESTAȚIE ! Nu sunt convins că PE își va schimba simțitor atitudinea față de România, dar ESTE UN ÎNCEPUT. Și încă ceva: mă bucur când mă gândesc ce ”bobârnace” va lua Johannis de la ”aliații” săi pentru că este atât de ”impotent” în a le urma ”indicațiile” (chiar dacă nu vor fi ”bobârnace” publice).

# Ion date 3 October 2018 18:37 +3

Felicitari doamnei Dancila!!!

# BOLEA IONEL date 3 October 2018 19:23 +3

Sunt un cetatean obisnuit al acestei tari minunate, dar atit de batjocorita de 'stapinii' ce conduc PE. Am fost un mare fan al aderarii la UE si inca sunt, dar in toti acesti ani am fost in permanenta injositi si batjocoriti de cei carora voiam sa le fim prieteni si egali in drepturi. Nu credeam ca voi apuca ziua sa ma vad 'razbunat' de toate nedreptatile cu care am fost coplesiti. Sunt mindru de premierul nostru si marturisesc ca am citit cuvintarea sa cu lacrimi in ochi. De bucurie. Sunt mindru de doamna Prim Ministru si trebuie sa stie ca milioane de romani sunt alaturi de ea.

# Laura date 3 October 2018 20:04 +1

Felicitari Doamna Premier! Sunteti mandria tarii !!

# Anca date 3 October 2018 20:09 +2

Toate criticile care i-au fost adresate din cazua greșelilor gramaticale pe care le-a făcut, nu au dat-o înapoi. Nu o ridic în slăvi, dar în situația asta, a fost la înălțime! Și-a apărat țara cum alții nu ar face-o! Bravo! 

# Edelweiss - Azvârlitor de mere putrede în capul oaminilor date 3 October 2018 20:52 +3

Ne place, ne place, ne place, place, place atunci când apar subiecte sensibile, care sunt greu de digerat contabil de plotoneri și mafioți: Iaca sinteza zilelor de ieri și azi: Ce a reușit să comită prostovanul de timmermans? Nimic altceva decât să reitereze pilda bibllică a sămănătorului: în cel mai pro-european popor a aruncat sămânța ROEXIT. Începând de ieri au explodat opiniile, luările de poziție, dezbaterile pe tema avantajelor rămânerii României în Uniunea Sovietică Europeană - alcătuire distopică de un ocultism globalist. Dar, Cartea sfântă spune că sămânța sămănătorului poate cădea pe drum, printre bolovani, pe teren neroditor sau alături de drum, printre mărăcini sau pe sol fertil. Om vedea ce-o ieși din gogomănia produsă de imprudentul guraliv. Cred că înalții responsabili comunitari ar trebui să-l ușuiască pe timmermans cu șuturi în cur, drept răsplată pentru neghiobia comisă.

# Edelweiss - Archivar-masoreth (de Bukowina) date 3 October 2018 21:11 +3

„Doamnă PM, ați fost invitată aici ca... să vă sfâșie ȘLEAHTA.” - Steven Woolfe - europarlamentar britanic, neafiliat - tinerelul chipeș de la minutul 40.42 - cea mai frumoasă alocuțiune a unui europarlamentar împotriva ipocritei politici de șantaj și diktat promovată de EU-Konzentrationslager! Un frumos omagiu de la BREXIT pentru ROEXIT! Thank you, Mister Woolfe!

# acadeaua date 3 October 2018 21:26 +4

pot spune ca madam Dancila, prin curajul sau, si-a " spalat' toate pacatele lingvistice! din pacate, o tara precum Olanda, de marimea a trei judete mai mari ale Romaniei, cu o mana de oameni, si din ei, multi ciudati , drogati si homosexuali, ne dau lectii de democratie in Parlamentul European! trebuie sa stopam acest lucru si sa-i tratam cum se cuvine in Romania, sa plateasca ca orice cetatean impozitele si taxele in tara si nu sa le " exporte" in tara lor.

# ION date 3 October 2018 21:31 0

 TE IUBIM d-na Premier! Ar fi cazul ca Romania sa-l actioneze in judecata pe Timmermans iar impotriva betivanei MACOVEI  si a aliatilor sai sa se formuleze plangeri pentru DEFAIMARE si INALTA TRADARE a tarii noastre.Vom analiza serios actiunile acestei individe  si va vom informa.Sunt milioane de romani care si-ar da viata pentru tara si viitorul copiilor lor si vor aplicarea pedepsei maxime pentru TRADATORII care au intocmit sau au influentat  MCV

# Motanel date 3 October 2018 21:56 +2

Motanel Victoras asa trebuia sa tii si tu discursul in fata lui Baroso, nu sa te lasi martanit de ala cu 10 porunci aduse acasa in traista. Rusine Motanel. La altii se poate. Pe tine te strangeau curelele.

# Nicu date 3 October 2018 23:19 +3

Povestitorilor, dați odată legile justiției, coroborate cu amnistia și grațierea, altfel nu vă mai votează nici mama voastră! Fiecare zi care trece cu voi mâncând câcat prin comisii sau studiouri de televiziune este o dramă pentru oamenii care zac prin pușcării sau prin săli de judecată, condamnați sau judecați la ordinul vreunui gunoi, fie el politician, judecător, procuror sau milițian! Copiii lor îi așteaptă acasă, prin întârzierea voastră sunteți complici cu acești naziști, târâturi vândute străinilor! Dacă țăranii care acum 100 de ani și-au vărsat sângele la Tur******ia, în Galiția, la Mărășești sau pe stâncile Carpaților s-ar întoarce acum de pe front, ar călca peste voi cu opincile și v-ar îngropa în pământul țării pe care o urâți, tu Iohannis, și tu Coldea, și tu Maior, și tu Macovei, și tu Băsescu, și tu Augustin Lazăr și mama dracului care vă mai credeți mici Dumnezei ai acestui popor amărât și obidit!

# sandor somogyi date 4 October 2018 00:16 0

INOVATIE !!! Simplificare adusa la legalizarea casatoriilor care va avea loc incurind: Persoanele hibride, lesbiene ect. sa mearga sa voteze la urnele specificate, si restul poporului sa stea acasa. Este de ajuns calcularea poporului hibrid. Ce credeti? Perfect recensamint.

# lege-faradelege date 4 October 2018 10:05 +3

Doamna PRIM MINISTRU , a dovedit ca nu se mai poate tolera, tratamentul abject la care suntem supusi de MARILE PUTERI si trebuie sa depasim pragul de SLUGA a EUROPEI,BRAVO.Tot pentru a apara valorile nationale si daca va iubiti copii VOTATI DA LA REFERENDUM

# Mihai date 4 October 2018 22:33 -1

Astăzi am văzut un Brâncuşti în Parlamentul Europei. Am văzut una din păsările sale măiastre care a cântat despre demnitatea românilor. A fost un moment de magie după mulţi ani de tăcere. România, Grecia, Italia, Spania şi Portugalia au interese vitale comune, trebuie unire diplomatică. Distrugerea cetăţilor se face mereu cu trădători din interior. Dacă nu şti să te aperi, dacă nu ai prieteni pe care să te bazezi nu ai nicio şansă în faţa urgiei. State mai puternice au fost spulberate. Europa nu mai este ţinutul pentru care eroi nenumăraţi şi-au sacrificat viaţa pentru a o apăra de hoardele năvălitoare. În vest, biserici şi catedrale sunt vândute şi transformate în crâşme. În Germania a fost inaugurată cea mai mare moschee, primarul Londrei este musulman şi a organizat cea mai mare demonstraţie anti Trump. Paşnică. Şi pe Antonescu l-au arestat paşnic şi apoi l-au executat. Războaiele sunt paşnice, dar sunt pe viaţă şi pe moarte. Exploziile gen Jugoslavia, primăvara arabă, Ukraina, Egi

# Mihai date 4 October 2018 22:35 0

Continuare Exploziile gen Jugoslavia, primăvara arabă, Ukraina, Egipt, etc. au produs doar distrugeri şi victime, nu au rezultat soluţii, adică exact aşa cum au dorit strategii apocalipsei. Vânzările de armament au atins cote epice, nemaiîntâlnite în istorie. Şi totuşi tinerii europeni ce motivaţii au pentru a-şi sacrifica viaţa? Este greu, cine crede că balaurul se lasă impresionat de cântecul măiastrei, este infantil politic. România are nevoie de prieteni (cu interese comune) în mod vital, şi apoi de pieţe de desfacere.

# Ardeleanu date 5 October 2018 10:04 0

Tudorica de ce avea castile pe cap? Veorica vorbea in romana :))

# Edelweiss - head of the PE's Romanian language translators date 5 October 2018 12:27 +1

Răspuns logic: verifica exactitatea traducerii din limba română a speechului Veoricăi! :roll: Dacă în cabina de translator era vreo PRUNĂ? Îți dai seama ce bazaconii traducea aia? :o

# veve date 5 October 2018 13:48 0

Domeniul de excelenta are un pret,ceea ce nu este cazul mononeuronatelor primate. ;-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva