5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREVESTIRE BOMBA: KOVESI PREGATESTE ARESTAREA LUI CARMEN IOHANNIS – Noi stenograme Black Cube: „Am trimis un mesaj presedintelui... Iti va aresta sotia si pe tine, deoarece ai facut o gramada de lucruri stupide. Si ea ii va aresta pe toti din jurul tau”. Lui Kolvesi i s-a facut profilul psihologic: „Deoarece este foarte inalta si pentru ca este foarte masiva, ea are o problema psihologica, deoarece se crede urata, proasta si uraste femeile”

Scris de: G.T. | pdf | print

7 November 2016 13:18
Vizualizari: 27026

O informatie bomba apare in stenogramele din dosarul „Black Cube”. Sefa DNA Laura Kovesi (foto) ar pregati arestarea sotiei presedintelui Klaus Iohannis (foto), Carmen Iohannis. Arestarea lui Carmen Iohannis ar avea loc in contextul in care Kovesi ar intentiona sa candideze la alegerile prezidentiale din 2019, an in care isi va termina cel de-al doilea mandat in fruntea DNA, iar Iohannis primul mandat de presedinte.

Prevestirea conform careia Laura Kovesi o va aresta pe Carmen Iohannis a fost facuta de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, arestat in dosarul „Black Cube”. Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat, luni 7 noiembrie 2016, pe blogul propriu – cristoiublog.ro – stenograma unei discutii purtate in 1 februarie 2016, intre Daniel Dragomir si reprezentantii companiei „Black Cube”, Dan Zorella si Udi Levi. Cu aceasta ocazie, potrivit stenogramei, Daniel Dragomir le-ar fi dezvaluit celor doi israelieni ca i-ar fi transmis un mesaj presedintelui Iohannis, pe care l-ar fi avertizat despre pericolul ca DNA-ul condus de Laura Kovesi sa ii faca dosar si sa o salte pe Carmen Iohannis. Desigur, motivele unui eventual dosar penal si ale unei eventuale arestari au legatura cu casele din Sibiu despre care instantele au stabilit ca au fost dobandite de familia Iohannis prin fals.


De asemenea, in cadrul aceleasi discutii, Daniel Dragomir ii face profilul psihologic Laurei Kovesi. Astfel, sefa DNA ar avea, conform stenogramei, mai multe frustrari, din cauza ca este ”foarte inalta si pentru ca este foarte masiva”. Desore Laura Kovesi se precizeaza ca „se crede urata, proasta” si „uraste femeile”.

Pe de alta parte, discutia prezentata de Ion Cristoiu contine referiri si la partenerul de „Binom” al Laurei Kovesi, generalul SRI Florian Coldea, cel caruia i s-ar datora relatia sefei DNA cu americanii. Exista mai multe trimiteri la Florian Coldea, inclusiv in legatura cu cazul rapirii jurnalistilor din Irak si disparitia unei sume din banii ce trebuiau sa fie platiti pentru rascumparare.

Prezentam un fragment din stenograma publicata de Ion Cristoiu (intertitlurile ii apartin lui Ion Cristoiu):

Y (n.r Daniel Dragomir) – Acum, aceste persoane doresc sa faca ceva, dar nu stiu ce. In al doilea rand, le lipseste creativitatea. Le lipsesc ideile. Tot ce au sunt bani si faptul ca sunt foarte speriati. Acum, mandatul acestei doamne se termina in aprilie 2016. Toata lumea este foarte speriata ca daca mai obtine un alt mandat, alti trei ani,

BC1 (n.r. - Dan Zorella): Da, vor fi cu totii pusi sub acuzare si

Y: …in al doilea rand, ca ea va depune.. eforturi pentru persoanele care deja au fost acolo in tribunale. Si ea va dori sa obtina condamnari pentru a arata: uitati-va cu totii, o fac.

BC1: Cand in aprilie? Cat timp avem?

Y: 30 aprilie

BC1: Sfarsitul lui aprilie

Y: Sfarsitul lui aprilie

BC1: Si decizia cand va fi?

Y: in mod normal procesul decizional, normal legea spune ca Uniunea Europeana cere ca… persoana sa isi depuna CV-ul si sa vina cu proiectul si sa-si puna in fata numele. Si acolo este o comisie si conducerea comisiei, ministrul responsabil, se va aseza si ministrul va incerca sa propuna presedintelui si presedintele decide. Acum, ce este ea in ultimele cateva… ministrul justitiei, noua doamna. El (ministrul Justitiei n.n.) doreste sa se respecte procedura si sa vada cine vine. Ei au inceput un atac in media spunand mult: O, aceasta inseamna ca ea nu vrea sa o nominalizeze din nou pe doamna. Asa ca este evident ca vor sa o nominalizeze direct, fara vreo procedura. Acum, am trimis un mesaj presedintelui, presedintelui actual, deoarece am pe cineva apropiat lui, ce ii spune urmatoarele: mai vreti un alt mandat de presedinte? Deoarece daca ii veti mai extinde inca trei ani mandatul, aceasta doamna isi va termina mandatul in aprilie 2019. Alegerile prezidentiale au loc in noiembrie 2019.

BC (n.r. - Udi Levi): Da. Ea va fi.

Y: … E vrea mult… o cariera. Isi va termina mandatul, va spune: … presedinte. Ea iti va aresta sotia si pe tine, deoarece ai facut o gramada de lucruri stupide. si ea ii va aresta pe toti din jurul tau.

BC: Si gata.

Y: Da, si gata. Acum, din cate cunosc eu, actualul presedinte este foarte limitat in a sa, a sa

BC: Minte

Y: Minte… reactie la tot ce se intampla… Prima sa reactie este… A doua reactie, incepe sa tipe si sa se dea mare, sa fie foarte, foarte suparat si sa aiba cea mai puternica atitudine… Eu… tot acest lucru… cu un prieten apropiat de al sau. Fostul sau consilier pe Securitate Nationala este tipul ce conduce toate serviciile. si este foarte apropiat de el.

BC: Cum il cheama, Melichenko?

Y: George Putaki.. Il sacrifica pe acest tip. Deoarece au vrut sa scape de el … intelligence …Ei i-au cerut unui tip sa faca o declaratie referitor la el. Au mers la doamna, doamna a inceput un proces. S-au dus la presedinte si i-au spus:… incepe un proces. El (fostul consilier, George Scutaru, din cate se pare n.n.) este un tip foarte de treaba… il urau, de ce? Deoarece el era atat de apropiat presedintelui si conducea toate Serviciile, ei… Asa ca presedintele a inceput sa tipe, i-a spus tipului sa vina si i-a zis: Da-ti demisia, nu vreau sa te mai vad. Nu mi-ai spus despre asta, a trebuit sa aflu de la altii. Tipul si-a luat documentele si a parasit biroul si asta a fost, terminat. Dupa aceea, cazul, cumva, a disparut. Au deschis cazul impotriva lui dar a fost ca nimic nu s-a intamplat, dar au scapat de el. Acum tipul viziteaza toate bisericile din Romania. Vreau sa spun, s-a dus la partidul lui… ei bine, se duce la toate bisericile.

BC1: Deci au scapat de el?

Y: Au scapat de el intr-o saptamana.

BC1: Asta e metoda?

Y: Da

BC1: Deci decizia privitoare la doamna, cand va fi?

Y: Sfarsitul lui aprilie.

BC1: Decizia e la sfarsitul lui aprilie? Sau…?

Y: Procedura porneste la inceputul lui aprilie, decizia va fi, nominalizarea si semnatura la sfarsitul lui aprilie.

BC1: Procedura va porni la inceputul lui aprilie.

Y: Inceputul lui aprilie, da

BC1: Deci avem doua luni

BC: Nu, dar e ceva foarte important. In cele din urma aceasta este o decizie a presedintelui si spui ca presedintele este slab.

Y: Presedintele este slab.

BC: Deci, crezi ca chiar daca vom avea suficient material va fi convins sa nu semneze sau asa ceva e imposibil?

Y: Nu. Presedintele… vrea sa mearga la proces, bineinteles. Deci, el este inteligent. In al doilea rand, presedintele tocmai si-a pierdut casa. Sotia lui a facut documente false si au cumparat o casa in Sibiu. El are doua case si este… Una din case, aceasta casa… a facut acte false ca ea a mostenit, imediat a inchiriat-o unei companii de Wifi. Seful companiei Wifi in Romania este un prieten bun al… deci el a obtinut, nu stiu, un castig de jumatate de milion de euro. Acum actele… asta a fost intr-adevar… si ca nu apartine casa lui si sotiei lui. Asa ca imi imaginez ca s-a speriat, deoarece si-a spus… sotia lui acum, este o problema mare. Asa ca el a actionat printr-o cale extraordinara, el a cerut un nou proces. Acum iti poti imagina, pe de alta parte, sentimentul meu este ca daca i se va da o ocazie si sentimentul eu este ca e nevoie de ceva din afara Romaniei ce va ajunge in media, el va veni si va vedea.

BC: Ce pot face

Y: Vreau sa te nominalizez, aceasta presiune din exterior, hai sa gasim o alta pozitie pentru tine. Acum fostul presedinte, deoarece si el este, de asemenea, foarte important, el vrea sa scape si de ea.

BC: Fostul presedinte e Basesko?

Y: Da. Toti vor sa scape de ea. Dar toti nu fac nimic. Tot ce fac este ca se intalnesc, negociaza, discuta, dar in cele din urma, la sfarsit, ministrul Justitiei, doamna care este ministru al Justitiei, ea… nominalizat-o pe ea, presedintele, asta e totul pentru…

BC1: Al doilea este presedintele.

Y: Aha…

BC1: Asadar avem 2 sanse pentru a opri

BC: Ce poti sa-ti spui, ce poti sa ne spui despre ea?

Codruta Kovesi se crede urita

Y: Doamna aceasta a fost procuror debutant in Sibiu.

BC: In Rusia?

Y: In Sibiu. Avea 33 de ani in 2006, cand a fost promovata ca procuror general de… in primii ani 2006-2008 a facut o gramada de greseli; deoarece era foarte noua, deoarece era tanara, deoarece venea din aceasta pozitie si aceasta pozitie si zvonurile spun ca sunt oameni in oras care au o gramada de casete referitoare la greselile ei.

BC: Unde este aceasta?

Y: Ce?

BC: Casetele.

Y: Casetele? Sunt persoane, persoane care ar putea avea casetele. Oamenii cred asta, de ce? Deoarece ei (cei care detin casetele n. n) nu au fost atinsi de ea. Chiar si acolo unde e o gramada de declaratii impotriva lor. Fostul ministru de interne.. a fost… Acum, doamna a fost sefa Parchetului general timp de sase ani, apoi a trecut ca sef al DNA. Deoarece este foarte inalta si pentru ca este foarte masiva, ea are, de asemenea, o problema psihologica, deoarece se crede urata, ca proasta si uraste femeile. Acesta este unul din motivele pentru care a atacat femeile locale ce erau in pozitii inalte si le-a arestat si investigatiile si… in al doilea rand, oamenii spun, nu sunt sigur, ca este apropiata de americani.

BC: Spui ca nu?

Y: Nu sunt sigur.

BC: Nu esti sigur, ok.

Y: Nu sunt sigur. De ce? Deoarece relatia ei cu americanii nu a fost directa. Relatia ei cu americanii a avut loc datorita tipului de la Servicii (Florian Coldea n.n.). El e cel care… Acum, ei s-au folosit de PR american si pentru a arata tuturor: uitati-va, avem un spate puternic… declaratia lui Nuland.

BC: Nuland, da

Y: … acesta este trecutul. Acum, aceasta doamna, vreau sa spun, daca ataca, o va discuta asa: spune-mi ce vrei si

BC: Si o voi face pentru tine, ok

Y: Da, nicio exceptie. Ii va distruge pe cei mai influenti… ii va distruge pe cei mai influenti oameni de afaceri, majoritatea. De ce? Vreau sa spun, nu e niciun interes american. Nu este niciun interes american in asta.

BC: Ce crezi? Asta e initiativa personala sau motivatie personala?

Y: Ce am inceput sa fac, am inceput sa pun, am incercat sa pun in mintea unor persoane, unora dintre contactele mele, urmatoarea idee: cine beneficiaza din toata aceasta? tara… Nimeni nu vrea sa semneze vreun contract, nimic nu se intampla de fiecare data. Cine beneficiaza? Rusii. Deoarece stii… cine beneficiaza din tot acest haos…? Daca aceste persoane lucreaza pentru altcineva… A doua idee, credinta mea este ca aceste persoane sunt… ele doresc puterea. Si s-au dus la americani si le-au spus americanilor: va putem oferi coordonari… Dar, nu cred ca au legaturi asa de bune acolo… foarte bune… cu fostul ambasador Gitinstein.

BC: Gitinstein, da

Y: El a reusit sa…

BC: Chiar astazi Gitinstein

Y: Chiar astazi. si, asa ca el… dar nu numai… doar sa aiba o relatie buna, dar… sa aiba legaturi bune cu… Acum, din cate stiu…

Y: 17:55: Opinia mea este ca amandoi (Codruta Kovesi si Florian Coldea n.n.) sunt conectati. Vreau sa spun, daca unul pica… amandoi pica… deoarece daca ea pica, el va incerca sa o inlocuiasca cu o alta persoana… daca ea ramane.. el ramane. Amandoi sunt conectati.

BC1: Ea are mandat?

Y: Nu, nu mai are vreunul.. va ramane acolo pana…

BC: Pana cand cineva va decide.

Y: Da.

BC1: Deci e nevoie sa fie o influenta din exterior?

Y: Da.

BC1: Si el va fi ales pentru partea asta, de asemenea?

Y: Nu. Sunt zvonuri foarte puternice in oras ca el ne va parasi… si ca va fi… O luna…. Una din sursele mele spune ca asta e sigura, eu nu cred asta…

BC: Deci este bine

Y: Este foarte bine… Vreau sa spun ca daca el…

BC1: De ce spui ca el trebuie sa

Y: Acum motivul… puneti-i in legatura. Puneti-i in legatura pe amandoi… cu CIA. Ii puteti pune in legatura, pe amandoi. De ce? Deoarece ea a fost… in al doilea rand, deoarece Uniunea Europeana a cerut o investigatie. Investigatia s-a desfasurat…

BC: Spune-ne cate ceva despre, personal nu sunt familiar cu acest caz, europenii i-au cerut sa investigheze cazul a ce? Care este cazul?

Y: In 2006, a fost un jurnalist de la Washington Post, numele ei era Dana Priest. A scris un articol despre.. inchisoare.. in Europa. A fost un scandal mare, dupa acesta europenii… Dick Marty.

BC: Parlamentul European, am o mare legatura acolo din partea evreilor. Dana Priest si Dick Marty? Este membru al Parlamentului?

Y: Da.

BC: Din partea cui?

Y: Britanicilor

BC: Dar in Uniunea Europeana?

Y: Da. A inceput investigatia cu Uniunea Europeana deoarece a scos inregistrarile zborurilor americane.

BC: … un prizonier al Al Qaida si celalalt, ok. Ea a scris ce? Ca le-au permis americanilor sa interogheze fara vreo.

Y: Da. Acum, parlamentul european dupa aceasta investigatie si au cerut doamnei ca ei stiu ca procurorul DNA sa faca o investigatie. Ea n-a facut nimic, a raspuns Uniunii Europene spunand ca a investigat dar ea.. nu. si asta e… Nu am gasit, nu exista nicio inregistrare. Acum, 2014.. seful american… o cerere referitoare la inchisori.

BC: Ea este de la CIA?

Y: Nu, este de la Senat. A fost sefa Senatului… Ea.. a identificat locuri, nu a numit tara, a identificat locul si ei au pus… Dar cel mai important lucru este ca… acesta este cazul tarii, sa-i spunem negru deoarece ei l-au avut in numere, acest loc este fals si americanii au cheltuit o gramada de bani gheata.

BC: text in ebraica

(Traducerea: Nu te-am auzit, nu ar trebui sa scriu? Da, dar eu, aceasta demonstreaza de fapt incredere. Ce, nu scriu?)

BC: Si unde sunt banii?

Y: Acum chestia e ca… banii au fost… acum, ei au fost foarte speriati de asta…

BC1: …

Y: Nu, deoarece nimanui nu-i pasa de .. milioane de dolari…

BC: Da, dar unde sunt banii.

Y: Acum… alt reporter.. Nu stiu daca esti familiar cu numele Serumina… CIA, el este…

BC: Seful operatiunii

Y: Nu, el este… misiuni speciale

BC: Misiune speciala, il stiu

Y: In Divizia misiuni speciale, el derula…

BC: Da, il stiu

Y: Ok. Acum… banii si da-i lui…

BC1: Cui spune?

Y: … deoarece ea este cea care a acoperit.

BC: Ce acoperire are povestea asta? In media sau ceva asemanator?

Y: Nu mult

BC: Nimic.

BC1: In media europeana?

Y: … Uniunea Europeana a initiat o comisie care acum este in derulare. Aceasta comisie este comisia pentru Drepturile Omului si… si ei a trebuit sa prezinte un raport in aprilie… aceasta comisie a venit in Romania intr-o vizita oficiala in noiembrie anul trecut. El a venit in Romania… aceasta legatura a venit la seful senatului si i-a spus: Uite domnule avem cateva intrebari… ati cerut americanilor sa declasifice, deoarece celelalte tari au cerut sa se declasifice. in al doilea rand, aceasta este o parte a unei investigatii interne in Romania referitor la acest subiect? Nu. De ce? Deoarece… in al doilea rand, datorita rusilor… in media… Acesta este un subiect la care ei sunt foarte foarte…

BC1: Vulnerabili.

Y: Da. Unu, deoarece sunt drepturile omului. In al doilea rand, deoarece aceasta parte a Romaniei este.. chiar si dupa 20 de ani.

BC: Asta e ceva in care crezi, ca daca gasim o cale sa facem o stire mare ne poate ajuta in caz sau ne poate ajuta

Y: Asta- i poate distruge pe amandoi.

BC: Am o idee grozava aici.

Y: Asta poate … deoarece am un mare avantaj aici… negru si acolo e… avantaj acolo… Deci avem un avantaj acolo.

BC: Stii cum sa citesti si putem arata sau nu la televizor?

Y: Va fi dificil de aratat de aratat la televizor, deoarece este clasificat

BC: Ok, inteleg.

BC1: Sunt alte metode de a o raspandi.

BC: Putem gasi cai private.

Y: Pentru a ajuta pe cineva sa stie cum sa o citeasca.

BC: Ok. Asta e un lucru.

Y: De ce? Deoarece sunt direct implicat si daca cineva o citeste ei vor spune…

Nu toata suma a fost in cazul Jurnalistilor din Irak a fost platita

BC: Ok. Asta e o problema. Grozav, acesta este un inceput foarte bun.

Y: … tipul (Florian Coldea n.n.) este foarte vulnerabil. Nu stiu daca va amintiti, in 2005 au fost trei jurnalisti romani rapiti in… Eu am fost tipul care m-am dus acolo… 2005, am fost primul care a mers acolo, in anul acela pentru a… ii elibera pe acesti oameni. S-a platit o gramada de bani. Si o stiu

BC: Ca sa-i elibereze?

Y: O stiu sigur pentru ca eu am fost cele care a luat banii impreuna cu altcineva… Nu toata suma a fost platita. Cea mai mare parte din suma s-a intors la ambasada. De la ambasada banii au disparut.

BC: Care ambasada? Ambasada romana din Irak?

Y: Ambasada noastra. Ambasada romana din Irak. In Karaga. Acum, ei.. eu deoarece nu ma atingeam de bani in situatia aceea asa ca iata de ce ei au fost, si acesta de asemenea alt subiect.

BC: Ai suspiciunea ca a luat banii?

Y: Bineinteles. I-a impartit cu ceilalti, dar a luat banii. Acum, informatia mea spune asta acum.

BC: Si asta e cea de a treia problema?

Y: Nu… cand au vrut sa-l denunte acum, intr-o luna si jumatate este deoarece au auzit despre asta si asta este de fapt motivul pentru care vor sa-l elimine.

BC1: Dar nu in tacere?

Y: In tacere. Aceasta este de asemenea usor, deoarece avem o gramada de probe. Referitor la bani, referitor la conversatii si persoane ce sunt implicate… conectate cu amandoi subiectii. Dar din nou, vom vedea, doar o idee…

BC: Avem metodele noastre.

Y: Da

DC: O numim…

Y: Multe alte subiecte. Planul meu.

BC: Planul tau si apoi iti voi spune planul meu.

Y: Planul meu. Procesul meu va mai dura inca un an. Daca reusesc sa-l dau jos pe acest tip (Florian Coldea n.n.), deoarece stiu 100% ca el este tipul care este in spatele la toate acestea. Stiu exact cum a facut-o, stiu metodele

BC1: Si ea nu este legata de procesul tau?

Y: Este legata, dar ea este unealta, este doar unealta… si daca reusesc sa-l elimin pe tipul acesta, si daca reusesc sa o fac pe doamna… sa se retraga, vreau sa ma intorc…

BC: Poate sa obtii pozitia.

Y: Da. Am sprijinul politic. Si de ce vreau sa fac asta, pentru doua motive: un motiv este ca el m-a arestat pentru ca ii era teama de mine si pentru ca el credea ca voi reveni la… asa ca, nu am vrut sa… dar acum vreau. In al doilea rand, deoarece acum cred ca stiu ce sa fac. Cand am fost acolo, eu, profesional intelept, acum cred. Pentru a atinge acest plan, am nevoie de aceste doua lucruri: unul sa termin Op. Al doilea… procesul meu sa fie bun. Asa ca, iata de ce amandoi sunt dusmanii mei. Acum, imi amintesc, cred intre 2009 – 2012 eu eram cel care conducea operatiunea cu americanii. Si, sa spunem asta, da, in 2014 cand au inceput cazul impotriva mea… Am mers in State in vacanta. Americanii au venit la mine si mi-au spus, am auzit ca acest prieten al tau… fii atent. Iata de ce iti spun, nu este chiar asa ca sunt americanii. si i-am intrebat, cum de stiti? Ei au spus: acest tip… si discutau.. si americanii au tinut.. dar de cand cu… au lasat asta nu merge, asta nu merge, asta nu merge

BC: Cand?

Y: Si el a spus: Nu, uita de el, vei vedea in doua luni ca il vom aresta deoarece l-am prins cu ceva si il vom termina. si am fost

BC: Surprins

Y: Nebunie, ce s-a intamplat aici. Deci au venit dupa si mi-au spus: fii atent, fostul tau sef vrea sa faca acest proces. Asa ca am stiut de proces multe luni inainte ca ei sa vina acasa la mine. Acum eu… Poate ca americanii isi joaca… daca tipul este ok, ma poate distruge. Nu are nici un sens pentru ei sa se implice. Daca nu, atunci se va intoarce la ei si ei ii spun…

BC: Ti-am zis. Acesta este un joc american normal.

Y: …

BC: Atunci stiu ca Daniel e in buzunarul lor, datorita avertizarii… Da, nu trece linia.

Y: …. Deoarece am vazut cum s-au purtat cu mine in inchisoare, vreau sa spun ca erau foarte grijulii, nimic sa se intample. Acum, din cate stiu, cateva luni in urma Coldea s-a intalnit cu americanii. Si de asemenea o intalnire foarte dura si la acea intalnire le-a spus americanilor ceva de genul: aveti grija de treburile voastre aici, deoarece stiu si eu deoarece stiu si eu multe despre ce…

*Cititi intreaga discutie aici

Comentarii

# Edelweiss date 7 November 2016 14:01 +14

Ontopiq: lulutza are picioare nashpa! Dar nu ar trebui să-și facă prea mari complexe, atâta timp cât a fost enunțat postulatul lui Casanova: „2 lucruri nu contează cum arată la o mulliere (de carieră): fața și picioarele. Fața fiindcă oricum stingi lumina și picioarele oricum le dai deoparte” :D :D :D :D (ups, ce comm. infect de misogin și sexist)

# Lulutza Ciordutza date 7 November 2016 16:49 +4

Ciordutzo,tu ai furat teza, da-o inapoi, da-o inapoi... Asadar doamna nu este cum zice luju. Doar usor impostoare

# Edelweiss date 7 November 2016 19:50 +3

„Că de nu Io* vin cu CNATDCU și cu trei copo-o-oi, că de nu Io* vin cu CNATDCU și cu trei copoi.” :P

# Edelweiss date 7 November 2016 14:02 +1

Offtopiq: Io* mă gândesc la o șolticărie poznașă. Apăi, o scris prin terfeloagele onlain, de zâc ele că sunt ediții electronice ale unor fițuici. Precum că Gabriela Baltag a obținut un rezultat al votului uimitor: 777, (cifră supradiabolească, egzact ca Boeingu’ Traveller), cu 350 de footuri mai mult ca folowerul iia. Apăi, la așă PERFORMANȚĂ, se zice că Gabriela Vitoria Baltag ÎNTRUNEȘTE CEA MAI MARE REPREZENTATIVITATE. Pe cale de consecință (ptiu! sintagma draaqulu’) ieste vremea îndătinată pentru a enunța următoarea prophecye: GABRIELA VITORIA BALTAG – VIITORUL PREZIDENT AL CSM. Argumentația cuprinde doo motive: - prima la mânuță, prin exercițiu analogic restrictiv cu orice exercițiu electiv in Rroemenica saudită, în care CÂȘTIGĂTORUL IA TOT. - a dooa la mânuță, prin exercițiu analogic extensiv narativ cutumiar, adicătelea aidoma poveștilor nemuritoare cu Feți-Frumoși și Ilene-Cosânzene, basne scornite de un autor anonymous și care intabulează paradigma winnerului care ia...

# Edelweiss date 7 November 2016 14:04 0

... mâna fetei, giumatate de împărăție, bașca un trai ferice, îngâna-ne-vor un cânt, până la adânci betrâneți, cu mulți nepoți și strănepoți care să ducă mai departe gloria Kingdomului milenar. Amu’, Gabriela nefiind din tagma Feților-Mishteaux, n-are nevoie de mâna fetei împăratului, ca p-ormă s-o bănuiască cohortaele de pochi pârdalnici ca fiind nativă din insula elină Lesbos și să pună șeptelurile oilor de teracotă, cu mintea îmbălsămată în votcă, superstiție, ignoranță, incultură și misticism, ca s-o stuchească în stil de afurisenie, cu un elan pravoslavnik de pupător de moaschte. Așadar, din disertația argumentativă de mai sus se poate deduce predictibilitatea cu precizie de Apocalipsă și exactitate de ceas athomic a ineluctabilei adjudecări de către Vitoria Baltag a președinției CSM. Da’ amu’ se mai pune o problemă de PiaR a entertainmentului.

# Edelweiss date 7 November 2016 14:05 +2

Cică, la ceremonia de înscăunare în jâlțuri a membrilor CSM, înstruțare a lor cu caftanul de Pontifici Maximi ai dregătoriei judiciare și de ungere a lor cu mirul sfânt adus de la Muntele Langley, ai noștri mioritici or să vreie să reediteze stereotipul culturnic al vremilor Plumbuitului. Pe cale de consecință (ptiu! sintagma draaqului!) că întregul sediu al cesemeului de pe König Elisabeth Strasse va fi acoperit de flamuri imense, în culorile Nationalsozialismului de caviar: negru, alb, roșu și țiclam, având la mijloc sigla DNA iar pe margini rune inspirate din versetele N.C.p și N.C.p.p. La megafoane și difuzoare o să se difuzeze numai muzichie patriotiqă, reprezentată de Lulutz Wessel Lied: „Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! / DNA marschiert mit ruhig festem Schritt. / Kameraden, die Rotfront und Reaktion erschossen, / Marschieren im Geist in unseren Reihen mit.”

# Edelweiss date 7 November 2016 14:06 +5

Pe o scenă improvizată în fața sediului CSM, oameni din întreaga țară, muncitori, țărani, intelectuali, târgoveți de caterincă din Obor sau traficanți de imigranți și fetițuri dulci din București își vor manifesta nestăvilitul entuziasm față de realizările de ... ale fostului CSM, care, prin activitatea lor de un poltronism înfiorător, au scufundat Rromânica în noi și nebănuite funduri de haznale și vespasiene. Momentul de orgasm pupinkurist al manifestării populare va fi atins odată cu intrarea în scenă a șoimilor patriei de la facultățile de drept și a pionierilor –auditori de la INM, care vor înălța cele mai fierbinți sentimente de prețuire față de trândavii vechiului CSM: „Din inimă vă mulțumim, tovarășe mircea aron”; „Din sufletele noastre pure de calfe judiciare, vă adresăm un fierbinte omagiu, mult iubită și stimată Mamă-heroină – oana hajnal”. Asta ar fi partea festivistă a vechiului CSM.

# Edelweiss date 7 November 2016 14:09 +2

Ceremonia de învestire a noului CSM se va încheia pe înserat, moment în care cerul Patriei neosecuriste va fi luminat de un imens foc de artificii și petarde, lansate de la Centrul De Monitorizare a Presei a generălesei Posastiuc, iar efectivele celor 2650 de procurori din Ministerul fără Minister se vor încolona în Sturmabteilunguri, care se vor retrage cu torțe în acordurile înălțătoare ale Imnului Ministerului Public: „Durch rumanisches Land marschieren wir, / Für August Lazar kämpfen wir. / Die rote Front, brecht sie enzwei! / MP marschiert, Achtung! Die Straße frei!” / Festivitățile se vor finaliza cu o Noapte a cuțitelor lungi (Nacht der langen Messer) ocazie cu care toți indezirabilii, guralivii, protestatarii, gazetarii independenți, liderii sindicali, bloggerii, postacii, trollii, formatorii de opinie vor fi legați fedeleș și cadorisiți cu un six-jour pe viață în Lagărul de reeducare de la Târgu- Jiu.

# DODI date 7 November 2016 14:10 +15

La cate stie omultare ma tem ca omul nu va rezista la o "sinucidere" asa cum s-a intamplat cu fostul ofiter SRI de 33 de ani. La cata ura au in ei luluta si repetentul de coldea nu au egal in Romania. Poate doar prostia lui ciolanis sa ii intreaca.

# Pif date 7 November 2016 14:48 +7

Sa fim seriosi. Consider ca trebuie verificat, mai inainte de orice PREVESTIRE BOMBA, daca in privinta faptei ravasitoarei D-na Carmen s-a implinit sau nu termenul de prescriptie.

# pelin date 7 November 2016 15:20 +8

Problemele sunt altele anume,vorbalageala de campanie il da tot mai des din pat pe IOHANNIS.Imobiliarul cotrocenist liciteaza insistent la mila electoratului in speranta ca isi va crea tovarasii viitoare numai bune sa-i peteceasca mediocritatea,care a pus stapanire pe comportamentul sau de stapan al natiunii.Ceea ce isi doreste prezidentul nu se prea potriveste cu ceea ce poate,fiind imposibil de realizat in realitate.Este grav atunci cand de ametesti cu apa rece.Faptul ca "prima doamna"ar putea fi arestata,eu nu pot crede acest lucru desi profesoara are in spinare cateva problemute penale pt.care ar putea fi anchetata.Cu siguranta dulapul de la PALAT nu-si face probeleme in acest sens!!!!!!!!!

# Juristu lu Peste date 7 November 2016 18:47 0

..nenea Sri stu confunda reaua credinta a dobanditorului din civil cu intentia specifica infr de fals sau inselaciune.Daca esti de rea credinta cand cumperi o casa pt care ti se prezinta acte false nu insemana ca esti partas la falsul aluia..jurostii stiu asta...sri istii nu....

# Pif date 7 November 2016 20:11 0

Totusi, cel mai amuzant detaliu a fost acela in care SRIstul i-a explicat lui Zorella ca Hellvig le-a dat aprobare sa functioneze in Romania, ca o celula a SRI, in baza art.302 Cod penal. :lol:

# ariana date 7 November 2016 19:09 +5

Pai  Carmen iohannis sa stea și ea la pârnaie sa vadă cum este. Degeaba nu ar sta sunt sigura. Sa nu uite Klaus ca  înainte de a fi președinte a zis ca nu va da gratiere . Asa ca la pușcărie! !!!!!!!

# ROBERT HORVATH SUA date 8 November 2016 16:12 0

ATENTIUNE URMEAZA RASPUNSULVIITORULUI PRESEDINTE SUA !Draga Robby 'MULTUMESC PENTRU IMFORMATII.VOI AVEA GRIJA DE FILIERA SOROS DIN EUROPADE EST' ....Complimente . Donald Mai jos fotografii R.H cu Melania si Donald Trump dinportofoliul artistului. Fotograf si cineast personal al familiei Trump1995 - 2007. Sursa ROBERT HORVATH DEVA BLOG

# anonimul date 15 November 2016 12:43 0

http://www.petitieonline.com/salvati_romania_de_mafihoti_afara_cu_mafihotii_din_justitie#form

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva