27 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PSEUDOAMBASADOR ASISTAT INTELECTUAL – Deputatul Liviu Plesoianu il face bucati pe ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman, dupa afirmatiile scandaloase ale acestuia in care a incitat impotriva PSD: “Acceptam toate fitele de stapan de colonie ale oricarui precar arogant! Daca nu am fi ajuns atat de jos, daca nu ne-am fi obisnuit sa fim tratati ca o colonie in devalmasie careia i se scuipa seminte in cap, Ne-Excelenta Sa, Ne-Domnul Zuckerman ar fi fost nevoit sa plece deja de aici”

Scris de: George TARATA | pdf | print

9 octombrie 2020 13:09
Vizualizari: 7276

Apare o prima reactie de revolta impotriva ambasadorului SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman, dupa declaratiile scandaloase ale acestuia in care a incitat din nou impotriva PSD, jignind romanii care au votat cu PSD, si a facut propaganda gretoasa regimului Iohannis. Reactia ii apartine deputatului PSD Liviu Plesoianu (foto), care il distruge pe Adrian Zuckerman.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 9 octombrie 2020, Plesoianu il catalogheaza pe Zuckerman drept “pseudoambasador asistat intelectual”, adresandu-i-se cu titulaturile ”Ne-Excelenta Sa” si “Ne-Domnul Zuckerman”. Plesoianu condamna atitudinea servila a romanilor, care au ajuns sa accepte toate “fitele de stapan de colonie ale oricarui precar arogant”, preciaznd ca daca nu ne-am fi obsinuit sa fi tratati ca o colonie un individ precum ambasadorul SUA ar fi fost obligat sa plece din Romania, fara sa mai aiba posibilitatea de a se intoarce. “Nicaieri in lumea civilizata nu e macar imaginabil ca un ambasador sa faca, pe fata, campanie electorala pentru un partid si impotriva altui partid. Dar Romania nu se mai comporta de multa vreme ca un stat civilizat, care se autodetermina. Romania nu mai e stat suveran. E colonia fifty-one! Al 51-lea stat american...”, scrie Liviu Plesoianu.

Amintim ca Adrian Zuckerman a lansat joi, 8 octombrie 2020, un nou atac la adresa PSD, sustinand ca rezultatele alegerilor locale arata distantarea romanilor fata de “baronii-talhari rosii”. Practic, o jignire adusa romanilor care au votat PSD, partid care a castigat alegerile in Capitala si a obtinut cele mai multe consilii judetene. De asemenea, acelasi Zuckerman a facut propaganda desantata pentru presedintele Klaus Iohannis si pentru Guvernul Orban, sustinand ca acestia au “viziune si calitati de lideri” (click aici pentru a citi).


Iata reactia deputatului Liviu Plesoianu:


Nu, problema nu e acest pseudoambasador asistabil intelectual pe nume Zuckerman. Problema suntem noi, romanii! Noi am ajuns sa acceptam toate fitele de STAPAN de COLONIE ale oricarui precar arogant! Daca nu am fi ajuns atat de jos, daca nu ne-am fi obisnuit sa fim tratati ca o colonie in devalmasie careia i se mai si scuipa seminte in cap, Ne-Excelenta Sa, Ne-Domnul Zuckerman ar fi fost nevoit sa plece deja de aici. Fara a i se permite sa se mai intoarca. Faptul ca este inca aici, ca respira inca aerul acestei tari, ca paseste in continuare pe pamantul strabunilor nostri - asta este dovada cea mai clara a gradului de SCLAVIE in care a ajuns sa cada si sa decada Romania!

Nicaieri in lumea civilizata nu e macar imaginabil ca un ambasador sa faca, pe fata, campanie electorala pentru un partid si impotriva altui partid. Dar Romania nu se mai comporta de multa vreme ca un stat civilizat, care se autodetermina... Romania nu mai e stat suveran. E colonia fifty-one! Al 51-lea stat american...

...Iar faptul ca mai suntem doar vreo doi, trei care VORBIM LIBER in tara asta arata foarte clar drumul complet gresit pe care mergem! Realizam noi oare cam cata 'DEMOCRACY' ne-au adus daca majoritatea oamenilor politici, oamenilor de afaceri, oamenilor de presa au ajuns sa-si mai exprime revolta doar susotit, neasumat!? intelegem noi oare, macar in ceasul al doisprezecelea, ca ploconirea si mimetismul ne transforma, din PRIMITORI, in PRIMITIVI!?

Guvernatorul ZUCKERMAN: 'In urma cu doar doua saptamani, am fost martorii unui proces electoral care a continuat sa distanteze natiunea de baronii-talhari rosii care au manipulat legea pentru a-si umple buzunarele, in detrimentul poporului! Doresc sa salut si viziunea si calitatile de lider ale Presedintelui Iohannis si ale membrilor guvernului Premierului Orban. A venit momentul Romaniei, iar perioada Renasterii in Romania se deruleaza sub ochii nostri! Romania sta pe rezerve vaste de cupru, aur, magneziu, metale rare, petrol si gaze naturale!'”.

Comentarii

# santinela date 9 octombrie 2020 13:51 +67

Este singurul politician roman care isi spune parerea despre idiotul trimis de americani aici.Toti tac de slugi ce sint, din speranta ca vor ajunge pe un scaun inalt si nu trebuie sa-l supere pe papagalul american. Macar daca nimicul asta nu avea origini romanesti ( ca roman NU este). Parca era altceva,asa !!!

# Ion date 9 octombrie 2020 14:33 +3

Total de accord Dle.Plesoianu! Dar cine sa -l expulzeze? Mafiotii basisto-johanisto -securisti? Ei sunt pe aceeasi barricada ,cine nu-s cu ei ,sunt impotriva tarii!!!!!

# Andrei Muresan date 9 octombrie 2020 14:42 +11

Domnule Plesoianu, Dvs. sunteti politician si traiti in Romania. Este firesc sa lauti atitudine cand, audio-video, ambasadorul american de la Bucuresti jigneste poporul roman. Va rog, sa va ganditi la mine, care traiesc in America, unde nu curge lapte pe strazile spalate doar de ploaie si nu vad niciun caine cu colaci in coada, sa intelegeti drama unui roman (100% roman, dupa ADN, fara nici o picatura de sange conlocuitor), care mai lupta pt. identitate si respect. De mult nu mai spun ca sunt roman. De ce? Daca spun ca vin din Romania, americanii (sunt idioti si limitati) ma privesc cu mila si uratenie, rasism pe fata. Aceste sunt repercursiunile acestui troglodit de la Bucuresti. El ma descalifica in fata cetatenilor americani prin declaratiile dobitoace pe care le scoate pe gura lui urat mirositoare. Imi afecteaza viata, pozitia sociala, slujba. Americanii sunt super rasisti si le trbuie concluzia unui idiot ca sa escaladeze spre crima. Unul din cinci copii americani adoarme flamand

# Neamul lui Bicilis date 9 octombrie 2020 15:38 +2

Cu siguranta ZUCKER-MAN se afla sub influenta anticiclonului ce a adus precipitatii in Romania. ZUCKER-ul s-a udat..... si s-a facut ceai, iar apoi si-a luat preparatul pentru a face gargara. Un fanfaron impostor ce are tupeul sa-si aroge origini romanesti. Si la fel ca orice neica-nimeni promoveaza dezbinarea, ura, segregarea, chipurile sub aspect politic, in fapt fiind o emanatie ideologica extremista. Parvenitul ar trebui sa stea alaturi de Milosevici sau de alti mari satrapi ai lumii ce au promovat ura, ideologia expremista, segregationsimul politic ca mijloc de propaganda si dezbinare. Zevzecul este un antiarian ce manifesta o atitudine, concepție, doctrină reacționară, rasistă, ură contra si, cu scopul de a crea diversiune politica. Fanfaronul emite pretentia de a fi ingradit un drept democratic prin actiuni dictatoriale de sorginte extremista.

# ”capu plecat sabia nu taie” date 9 octombrie 2020 17:58 +5

Comisaru ”lucifică americanu” e un român sadea,numai că a parvenit in americuța,si acum lige curu care l-a trimis si își nedreptățește glia și frații de unde a plecat.Nimic nou sub soare,un trădător dintr-un neam de trădători,să nu ne amăgim.

# geo date 9 octombrie 2020 18:07 +4

Individul nu are ce mai căuta în România!. Doar dacă este șeful COLONIEI!. Chiar nimeni nu-i poate opri pe ăștia?. Trebuia ca MAE să-l declare persoana indezirabilă și trimis la măsa acasă!.

# Dumitriu Lucian date 9 octombrie 2020 18:09 +3

Acest domn ar trebui declarat persona non grata!

# imun/teanu date 9 octombrie 2020 18:12 +5

Pe vremile alealaNte, la abbasada noastra-n America oficialilor locali le se prezenta personalul: Popescu Vasile, Popescu Grigore...Gheorhe...Ion, pana cand s-a ajuns si la un baietel, la care stupoare: "asa tanar si Popescu deja?!". "Zaharelul" asta cu care marea America ne-a "daruit" dupa celelaNte specii de "mani" la noi perindati, abia venit si deja se crede-un popesc /vorba romanului, s-a urcat scroafa-n copac. Asa ca avem si noi dreptul macar la dilema americanului caruia nevasta-i nascuse doi gemeni, unul alb, celalat "afro-american". Sau cum Hrusciov ii replica lui Kenedy, "voi vorbiti baaa, care linsati negri", sa ne amintim ca de fapt Hristos a fost rastignit la vrerea poporul concetatean lui. * La noi sunt codrii-nalti de brazi, si-aveam si fabrici de zahar /si "zaharelul" asta tot de pe la noi cica. Culmea!, dupa exterminaile lagarelor la noi le iubesc. De!, ghesehtu-i gheseft.

# Baran Gheorghe date 9 octombrie 2020 19:53 +7

Conform conventiei, art. 41 , trebuia expulzat. Dar cine sa o faca, dl. Bogdan Goldenstein, despre care pun mereu intrebari domnului Adrian Nastase si tace. RASPUNDETI ACUM DOMBULE NASTASE, A LUAT ATITUDINE? , e discipolul domniei voastre, un rateu, nu ???

# Valter Cojman date 9 octombrie 2020 21:02 +19

Dragnea si PSD nu au mai vrut sa dea bani pe fiarele vechi ale americanilor. Rezultatul se vede: Dragnea e la puscarie, PSD a pierdut guvernarea si romanii au devenit, MAJORITAR, idioti(66.6% - numarul satanei)... Asta spune tot...

# Statul securist date 10 octombrie 2020 01:14 +3

Gainile de la psd au avut sansa sa il voteze pe Liviu Plesoianu atat candidat din partea psd la presedintie cat si presedinte de partid. Cam o treime au avut curaj sa il voteze restul ca orice roman fricos au votat oamenii sistemului pe rasucita Viorica si Ciolacu.

# Gheorghe date 10 octombrie 2020 11:21 +2

Declaratiile nu se fac gratis. Citeam ca nu stiu ce acord de $7 mld se semneaza zilele astea cu USA pt contruirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Banii evident imprumutati de americani. Acum 10-11 ani România era in alt acord cu utilități mari din UE pt contruirea acelorlasi reactoare, România detinand pachetul majoritar de actiuni in asocirerea ce avea sa construiască reactoarele cu doar €4 mld, costul pt partea romana fiind aproximativ jumătate din suma. Basescu presedinte, Videanu ministrul economiei au reusit sa trimita europenii acasa, refuzand o investiție uriasa, mii de locuri de munca, in plina criza. Prea mare bataie de cap, si prea nu le ieșea nimic. A fost mult mai usor sa ia bani de la FMI. Acum vom plati probabil $2 mld numai in dobanzi. Bantustan, banana republic, colonie, orice altceva este România, doar tara si popor nu.

# escu date 10 octombrie 2020 12:35 +2

Acestui arogant de ambasador i se permite acest lucru deoarece nu are nici o poziție față de încălcare de johannis a CONSTITUȚIEI și legilor statului român, johannis care în schimbul unei șepcuțe a înglodat în datorii România față de Înalta Poartă, făcându-ne, în același timp, ținta mijloacelor de atac nuclear rusești. Dar asta este, românii, cică, l-au votat cu peste 68%, cu largul concurs al serviciilor secrete care, în majoritate, numai românești nu mai sunt.

# Ro man date 10 octombrie 2020 16:55 +2

Tristul adevar... Niciodata nu vom fi liberi!!!! Macar acum nu ne mai facem sperante desarte.

# Vlad N L date 10 octombrie 2020 19:31 +6

1. Toate comentariile sunt excelente si cat se poate de potrivite - lucru extrem de rar; sit-urile anti Deep-State precum al vostru sunt in general extrem de agresate si poluate de "zgomot", adica de comentariile idioate sau ale celor care urmaresc in mod deliberat sa dilueze la minim sau sa anuleze esenta textului autorului. 2. Un idiot-prost constiincios precum Dl. ambasador este unealta perfecta si indispensabila pentru a controla de la varf o colonie 'failed State' precum Romania de azi. Plus armata de slugi-caini turbati din serviciile si celelalte institutii de forta aservite colonizatorului, care se intrec in servilism intru "satisfacerea" Stapanilor. Toti sunt cumplit de lacomi si netrebnici, dar exista o scala a puterii care ii diferentiaza... Adica Stapanii, slugile si apoi restul amaratilor RIP... 3. Imi e dor sa-l mai vad pe Liviu Plesoianu si pe posturile TV romanesti. De pozitiile lui fara compromis - o voce integra, cu constiinta, fenomen extrem de rar in ziua de azi.

# mitica date 10 octombrie 2020 21:56 +2

Adrian Zuckerman din ce subspecie de primate face parte?

# Lemmy date 11 octombrie 2020 08:31 +8

CORECTIE PT GHEORGHE-Atentie, finatarea de 8 miliarde nu este pentru constructia reactoarelor 3 si 4, pe alea ni le-ar fi facut chinezii cu 7 miliarde.NU, banii sunt pentru reconditionarea unui reactor din cele doua existente si renovarea unei cladiri. Acum stim cu totii ce inseamna "reconditionare" si "varuire" .Colac peste pupaza, se prefigureaza un alt proiect, cel al autostrazii ce va pleca din Romania si va ajunge pana in Polonia, proiect ce va costa si el probabil vreo 15 mld. Mai mult decat atat se prefigureaza si o taiere de salarii de 25 % la bugetari. Pai...nu va aduceti aminte de vremurile traite cu betivanul national in fruntea tarii ?25 mld imprumut, disparut in secunda 2 pe la bancile straine, taieri de salarii de 25 %, taieri de pensii de 15 %...Pai daca si acum ne uitam ca prostii si nu tinem din scurt verificarea evolutiei acestor proiecte sa nu se incheie ca cel cu Bechtel, ne meritam soarta De mamaligi si nu de urmasi, nu ai dacilor si romanilor, AI DACILOR LIBERI!

# VIKY date 14 octombrie 2020 08:56 +4

Khazar Henry Kissinger: "In viitor,va fi la fel de imposibil ca persoana obisnuita sa se revolte impotriva noastra, asa cum este pentru o oaie sa se revolte impotriva unui fermier". Luati aminte, acel viitor depinde doar de VOI, voi aveti dreptul, ca popor suveran sa decideti cum vreti sa traiti, voi aveti dreptul sa va decideti soarta, voi aveti dreptul sa decideti viitorul copiilor vostrii, voi aveti dreptul sa va aparati dreptul si libertatea, voi aveti dreptul sa traiti intro tara libera. Nu va lasati manipulati, mintiti, vanduti, nu cred ca va doriti sa traiti in sclavie in tara in care vati nascut si traiti, dar care in curand nu va mai fi a voastra. Nu va uitati in "gura" autoritatilor si "specialistilor", ei nu fac un pas pentru voi, ei pun in aplicare agenda hitleristului pentru a va distruge ca natie si tara. Sincer, nu ei sunt vinovati, VOI sunteti vinovati pentru indolenta, inconstienta si nepasare. Va doresc tot binele din lume, dar TREBUIE sa va treziti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.10.2020 – Solutia din dosarul “Veveritei“ a aparut cu o zi inainte de pronuntare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva