1 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZBOIUL DEVINE PERSONAL - Consilierul UNBR Aurel Despa s-a simtit lezat de Jihadul avocatului Anghelus si cere excluderea acestuia din profesie. Ion Anghelus combate: “Exista pericolul sa se anuleze actele UNBR pentru ca nu este inca infiintat cu acte si autorizarile prevazute de legile tarii?... Este ceva ilegal sa citezi jurisprudenta in materia paralelismului UNBR - unde sub autoritate de lucru judecat UNBR nostru este certificat ca nu are acte de infiintare persoana juridica"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

3 noiembrie 2014 17:09
Vizualizari: 8402

Razboi total in UNBR! “Jihadul” declansat de avocatul Ion Gabriel Anghelus (foto), impotriva Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea, ca urmare a suspendarii sale din profesia de avocat, capata noi valente. In prezent, UNBR si Casa de Asigurari a Avocatilor sunt chemate in instanta de avocatul Ion Anghelus, la Tribunalul Dambovita, dar si la Curtea de Apel Bucuresti fiind deschise doua dosare care au la baza decizia de suspendare a lui Anghelus din profesie. In cele doua cauze, avocatul Anghelus a depus documente care fac referire atat la actele de infiintare ale UNBR, CAA sau care se refera la modul de functionare a acestora. Am aflat insa ca documentele depuse de Anghelus la dosar au deranjat atat de tare, incat acesta este in prezent obiectul unei cereri de cercetare disciplinara pe motiv ca “a defaimat profesia”. Cel care face aceasta acuzatie este avocatul Aurel Despa din Baroul Dambovita, consilier al UNBR si fost candidat la functia de decan al acestui Barou la alegerile din 2014, care insa nu a reusit sa obtina acest post.


Concret, avocatul Aurel Despa a inaintat decanului Baroului Dambovita, Sorin Gogeanu, in data de 17 octombrie 2014 o cerere prin care solicita cercetarea disciplinara a colegului sau, avocatul Ion Gabriel Anghelus, pe motiv ca acesta a facut afirmatii defaimatoare la adresa UNBR si a profesiei de avocat, afirmatii pe care le-a apreciat a fi incompatibile cu calitatea de membru al UNBR.

Iata cum arata plangerea lui Aurel Despa:

"Va trimit alaturat opera scrisa a dlui Anghelus adresata Curtii de Apel Bucuresti. Va rog sa constatati ca in cuprinsul acestei asa-zise plangeri dl Anghelus face afirmatii defaimatoare la adresa UNBR si a profesiei de avocat, incompatibile cu calitatea de membru a unui corp de avocati a carui desfiintare o soliciti. Va rog sa puneti in discutia proximei sedinte de Consiliu (si sa imi comunicati hotararea dvs) cercetarea faptei dlui Anghelus ca abatere disciplinara grava.

Mentionez ca, atat dl Anghelus, cat si un anume domn Alecu au participat la emisiuni televizate, despre care stiti si dvs, si in care au defaimat la fel profesia.

As avea rugamintea, daca este posibil, nu mai desemnati ca raportor pe dl Augustin Raducanu, pentru ca el este creatorul acestui personaj!

Va multumesc anticipat pentru solicitudinea si promptitudinea cu care va veti apleca asupra cererii mele".

Avocatul Ion Anghelus: “Este de nototietate ca AUREL DESPA a savarsit destule abateri impotriva colegilor si Baroului Bucuresti din cauza setei aberante de putere, din dorinta de a conduce profesia si Baroul Dambovita impotriva vointei majoritatii membrilor avocatilor, dar care, din fericire, nu au putut fi indusi in eroare de smecheria si mentalitatile sale deviante”

In urma demersului facut de consilierul UNBR, avocatul Ion Gabriel Anghelus a formulat o sesizarea disciplinara impotriva avocatului Despa, pe care a inaintat-o Baroului Dambovita, in care solicita cercetarea si sanctionarea disciplinara a acestuia, acuzandu-l de comportament agresiv-vindicativ fata de toti colegii avocati si de lezarea demnitatii avocatilor. Avocatul Anghelus afirma ca avocatul Aurel Despa ar trebui sa primeasca o sanctiune transanta, in sensul in care sa i se interzica timp de un an sa profeseze profesia de avocat, intrucat plangerea pe care a facut-o impotriva sa, dar si felul in care a actionat si a inteles sa reprezinte Baroul Dambovita in UNBR, in calitatea sa de consilier, au reprezentat nu "doar niste simple abuzuri de drept ci, chiar savarsirea cu intentie a infractiunii de razbunare pentru ajutorul dat justitiei, prevazuta si pedepsita de art. 274 Cod penal. In plangerea disciplinara intaintata decanului Baroului Dambovita, avocatul Sorin Gogeanu, Ion Anghelus dezvaluie ca razbunarea lui Despa fata de colegii avocati izvoraste din faptul ca acestia nu l-au sustinut si votat in 2014 la functia de decan, pe motiv ca “oamenii au fost revoltati de mentalitatea sa psihotica aproape patologica de a acuza si trimite colegii avocati in tot felul de anchete si cercetari cu scopul de a obtine sanctiuni, pedepsirea pe nedrept a colegilor avocati din necesitatea satisfacerii intereselor si orgoliului propriu”.

Un alt aspect pe care avocatul Anghelus il evidentiaza este acela ca avocatul Aurel Despa solicita excluderea din profesie a lui Anghelus, desi acesta este in prezent suspendat din profesia de avocat si prin urmare nu poate face obiectul unei astfel de cereri. In acest sens, Anghelus arata ca Baroul Dambovita, cat si Casa de Asigurari a Avocatilor – filiala Dambovita, si UNBR sunt parati in dosarul nr. 2887/120/2014 aflat pe rolul Tribunalului Dambovita, dar si in dosarul nr. 5838/2/2014 de pe rolul Curtii de Apel Bucuresti.

Prezentam in continuare pasaje din plangerea disciplinara inaintata de avocatul Ion Gabriel Anghelus decanului Baroului Dambovita:

SOLICIT sanctionarea d-lui DESPA AUREL pentru COMPORTAMENTUL AGRESIV-VINDICATIV de care da dovada FATA DE TOTI COLEGII COLEGII AVOCATI agresati si care pot da declaratii si dovedi aceste situatii, fapte tot mai grave si mai dese, in care fie au fost agresati verbal de AUREL DESPA chiar in SALILE DE JUDECATA, fie IN CADRUL ACTIVITATII PROFESIONALE SI ADMINSTRATIVE ALE BAROULUI DAMBOVITA sau toti avocatii care au fost hartuiti in ultimul an de catre AUREL DESPA prin ticluirile din SESIZARILE acestuia impotriva colegilor avocati din Baroul Dambovita .

ROG SA LUATI MASURILE LEGALE IMPOTRIVA LUI DESPA AUREL intrucat, Nu este prima data cand a LEZAT, la fel ca IN NUMEROASE RANDURI, DEMNITATEA AVOCATILOR si AUTONOMIA DECIZIILOR BAROULUI DAMBOVITA, A HARTUIT COLEGII AVOCATII si CONDUCEREA BAROULUI, PERTURBAND GRAV ACTIVITATEA PROFESIONALA si ADMINISTRATIVA A DECIZIILOR BAROULUI prin PRACTICAREA “ARTEI “ SALE PATOLOGICE a DELATIUNILOR in scopul OBTINERII unor numeroase decizii si hotarari UNBR potrivnice drepturilor si intereselor legitime ale avocatilor din Baroul Dambovita, PRINTRE CARE O REAMINTESC pe ultima, cea mai celebra fapta de abuz impotriva colegilor si avocatilor este demersul lui DESPA AUREL pentru care este si cercetat penal in obtinerea frauduloasa a DECIZIEI UNBR cu nr 1005/ 24 mai 2014 de anulare ILEGALA si DOLOSIVA a deciziilor Consiliului Baroului Dambovita (Hotararea Consiliului Baroului Dambovita din 25 11.2013), situatie grava care a si declansat absolut tot valul de LITIGII in profesie - procesele de contencios administrativ si penal impotriva conducerii UNBR, care conducere si oameni vinovati de la UNBR, trebuiesc sa fie judecati pentru nulitatile actelor si abuzurile lor in JUSTITIA ROMANA, de catre o INSTANTA DE JUDECATA INDEPENDENTA, tocmai ca asemnea decizii aberante ( executive, legislative, jurisdictionale, dar si de executare silita, cu de la sine putere, fara titluri executorii) decizii de plina putere dictatoriala, discretionara, inadmisibila in statul de drept, in aceasta profesie liberala care trebuiesc cenzurate de instantele de judecata pentru a nu mai fi lasate la bunul plac al unor indivizi, obedienti care chiar nu mai constientizeaza deloc faptele lor savarsite impotriva avocatilor, pentru care trebuie sa raspunda disciplinar, civil, administrativ, penal, dupa caz, potrivit legii, fata de toate deviantele grave de la legile tarii si respectul drepturilor si libertatilor civile si profesionale ale avocatilor.

Este de nototietate ca AUREL DESPA a savarsit destule abateri impotriva colegilor si BAROULUI DAMBOVITA din cauza SETEI ABERANTE DE PUTERE, din DORINTA DE A CONDUCE PROFESIA si BAROUL DAMBOVITA IMPOTRIVA VOINTEI MAJORITATII MEMBRILOR AVOCATI, dar care, din fericire, nu au putut fi indusi in eroare de smecheria si mentalitatile sale deviante, care sunt dezvaluite de faptele si atitudinea gresita pe care o are fata de colegii avocati.

RAZBUNAREA ACESTUIA este evidenta impotriva oricaror colegi avocati care nu-l sustin si nu l-au votat in 2014 la functia de DECAN, tocmai pentru oamenii au fost revoltati de MENTALITATEA sa PSIHOTICA aproape PATOLOGICA de a ACUZA si TRIMITE COLEGII AVOCATI IN TOT FELUL DE ANCHETE SI CERCETARI CU SCOPUL DE A OBTINE SANCTIUNI, PEDEPSIREA PE NEDREPT A COLEGILOR AVOCATI din necesitatea satisfacerii INTERESELOR si ORGOLIULUI PROPRIU. Este problema lui DESPA AUREL ca nu vrea sa respecte toate legile Romaniei , si principiul libertatii absolute al exercitarii profesiei de avocat prev de art 1 din Carta avocatului CCBE , intrucat el alege de prin statut norme inferioare si decat ce ii convine potrivit scopurilor sale proprii si ca are grave probleme de conduita colegiala si deontologica atestate chiar de faptele sale impotriva colegilor avocati . Este vinovatia sa grava ca nu intelege ca avocat care a jurat sa apere profesia si legile tarii, ca nu cunoaste nici acum prioritatile si ierarhia legilor Romaniei si Tratatele internationale si efectele lor fata de anumite norme inferioare din legislatia interna a profesiei de avocat, norme inferioare pe care le flutura pe sub nasul colegilor pentru a sprijini ilegal politica gresita a UNBR de a stange cu orice chip si in orice forma ilegala, cu incalcarea dreptului la subzistenta a colegilor avocati, acele fonduri financiare care sunt folosite ca excedente financiare pentru visele faraonice imobiliare ale conducerii UNBR.

Despa Aurel trebuie sanctionat mai ales pentru prejudiciile rezultate din felul gresit in care a inteles sa actioneze si sa reprezinte Baroul Dambovita la UNBR, pentru ca el nu mai poate fi in acelasi timp si “aplaudacul” UNBR si “calaul tortionar” al decapitarii autonomiei Baroului Dambovita si drepturilor colegilor avocati. Este clar vinovat, fiind total incompatibil moral si profesiona datorita faptelor si prejudiciilor aduse avocatilor din Baroul Dambovita sa ne mai reprezinte la UNBR, iar CONSILIUL Baroului Dambovita trebuie sa –l sanctioneze pentru faptele sale si sa aplice o sanctiune transanta prevazuta de art 89 alin (1) lit. “d”, din Legea 51/1995 cea a INTERDICTIEI de a PROFESA TIMP DE 1 AN !

In consecinta,

PENTRU CA ESTE O CHESTIUNE DE PRINCIPIU LEGAL SA SESIZEZ ABUZURILE ACESTUI INDIVID

INTELEG sa Solicit ca DESPA AUREL sa fie cercetat si sanctionat mai ales PENTRU MOTIVUL ABSOLUT GRAV, PROBAT prin PLANGEREA ILEGALA SA IMPOTRIVA MEA,

care plangere ilegala nu poate avea in cursul litigiilor din instantele de judecata decat singurul rezultat LEGAL DE CLASARE A PLANGERII,

Iar drept consecinta va rog sa va aparati PROFESIA SI DEMNITATE DE AVOCATI si sa-l SANCTIONATI si PENTRU ACEASTA FAPTA FLAGRANTA si GRAVA DE A VA INSTIGA/OBLIGA pe cai aparent legale, procedurale SA SAVARSITI INFRACTIUNILE DE ABUZ IN SERVICIU si RAZBUNARE PENTRU AJUTOR DAT JUSTITIEI IMPOTRIVA MEA - ( Art. 297 si Art. 274 COD PENAL) -

Daca DESPA AUREL crede ca face el ce vrea in statul de drept, ca ataca la UNBR actele avocatilor si ii desfiinteaza cum vrea el, este problema lui si va raspunde in final in justitie pentru toate faptele sale si nu se va putea scuza ca nu cunoaste legea si limitele in 4

care ii este permisa conduita de avocat si de functionar UNBR, pentru ca va reamintesc

atata timp cat insasi BAROUL si CAA DAMBOVITA sunt PARATI IN DOSARUL in curs cu nr 2887/120/2014 pe rolul Tribunalul Dambovita iar eu sunt reclamant, chiar nu mai poate lua masuri si mai ilegale de excludere impotriva mea, in calitatea “de suspendat din calitatea de avocat”, culmea si mai ales la cererea invinuitului functionar UNBR, DESPA AUREL din dosarul penal cu nr 5838/2/2014 in curs, pe rolul CURTII DE APEL BUCURESTI.

Rog toti colegii avocati sa constientizeze ca in aceste situatii in care eu ma judec in instantele penale si de contencios administrativ impotriva actelor si faptelor conducerii UNBR, in conditiile in care deja sunt suspendat ilegal, luarea oricaror decizii, inclusiv de masuri punitive / sanctionatorii impotriva mea pe aceste motive de exprimare de opinie in instante si mass media, nu reprezinta doar niste simple abuzuri de drept ci, chiar savarsirea cu intentie a infractiunii de Razbunare pentru ajutorul dat justitiei prev si ped de art. 274 Cod penal :

Savarsirea unei infractiuni impotriva unei persoane ori a unui membru de familie al acesteia, pe motiv ca a sesizat organele de urmarire penala, a dat declaratii ori a prezentat probe intr-o cauza penala, civila sau in orice alta procedura dintre cele prevazute in art. 273, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite speciale se majoreaza cu o treime.”

Prezentam in continuare pasaje din apararea avocatului Anghelus, privitoare la cererea de cercetare disciplinara a sa, ca urmare a solicitarilor facute de consilierul UNBR, avocatul Aurel Despa:

Ce doreste dl DESPA AUREL sa se razbune?, sa ma reduca la tacere? sa ma constranga sa abandonez lupta impotriva abuzurilor si ilegalitatilor conducerii profesiei, sa abdic de la PRINCIPIILE ABSOLUTE SI INTANGIBILE ALE DREPTURILOR AVOCATULUI DE ASI APARA MUNCA PROFESIA SI JUSTITIABILII? (…)

Arat ca in mod oficial am informat personal Consiliul Baroului inca de la declansarea procedurilor judiciare si inca o data REPROSEZ CONDUCERII UNBR ca s-a ajuns aici si nu mai exista cale de intoarcere pana la solutionarea totala in justitie a litigiilor, exact din culpa lor grava fiind declansate ACESTE DOSARE CIVILE SI PENALE care puteau fi evitate si solutionate cererile legitime ale avocatilor pe cale amiabila, insa numai daca UNBR intelegea sa revoce actele si excesele care desfiinteaza cele mai elementare drepturi ale avocatilor.

DAT FIIND CA NU AM PRIMIT NICIUN RASPUNS REZONABIL, NIMENI DIN CONDUCEREA BAROULUI SI UNBR nu a dorit rezolvarea acestor aberatii care sunt indreptate impotriva drepturiulor avocatilor si profesiei de avocat, am fost nevoit sa PORNESC LITIGIILE JUDICIARE deoarece nimanui din Barou si din UNBR nu le pasa de situatia in care s-a ajuns. Daca le pasa consilierilor UNBR, EXISTAU MULT MAI MULTE VOCI , EXISTAU PROIECTE, EXISTA UN CURENT DE INOIRE IN AVOCATURA, EXISTAU SOLUTII POZITIVE ! NU NUMAI RESTRANGERI DE DREPTURII PENTRU AVOCATI SI PRIVILEGII PENTRU CONDUCEREA UNBR . CINEVA TREBUIA SA O SPUNA !

ACUM NCI EU NICI DUMNAEAVOASTRA IN CALITATE DE AVOCATI NU NE PUTEM PERMITE nici macar SA NE IMAGINAM CA TOCMAI UN AVOCAT, CONSILIER UNBR, DESPA AUREL , care ESTE PRIMUL VINOVAT DE ACESTE LITIGII, CHIAR ISI PERMITE CU MULT TUPEU SI EXERCITARE DOLOSIVA A PROCEDURILOR SA MA IMPIEDICE PRIN ASEMENEA METODE COMUNISTE SI PARANOICE IN PLINA DEMOCRATIE SI STAT DE DREPT SA-MI EXERICIT DREPTURILE FUNDAMENTALE, SA MA APAR ca si CETATEAN si AVOCAT SA-MI EXPRIM LIBER OPINIILE IMPOTRIVA DEVIANTELOR SI NULITATILOR ABSOLUTE ale ACTELOR si FAPTELOR SAVARSITE DE CONDUCEREA UNBR.

IN CURAND JUSTITIA ARE SA SE PRONUNTE ASUPRA CERERILOR MELE JUDICIARE ! Atunci vom vedea RASPUNDEREA CONDUCERII AVOCATURII sub toate formele pronuntate in hotarari judecatoresti din care toti colegii avocati vor putea citi toate grozaviile minciunilor si abuzurilor conducerii UNBR/CAA.

In fine, contra acuzatiilor ridicole reamintesc ca am tot dreptul sa folosesc orice mijloc judiciar public si oficial de exprimare a opiniilor, nemaifiind necesar sa amintesc ca toti cetatenii romani inclusiv avocatii dispun de drepturi intangibile - dreptul la informatie (art 51 alin 1 din Constitutia Romaniei), dreptul de petitionare (art 51 din Constitutia Romaniei), liberul acces la justitie (art 21 alin 1 din Constitutia Romaniei), libertate de opinie si exprimare (art 30 alin 1 si 2 din Constitutia Romaniei,) dreptul persoanei vatamate de o autoritate publica ( art 52 din Constitutia Romaniei), in aceasta materie a functionarii UNBR/CAA si autoritatilor statului din Romania, care probleme sunt de interes public, cotidian al functionarii Democratiei si Ordinei de drept, din Statul de drept, din Romania, privind abuzurile functionarilor UNBR asupra avocatilor, existand deplinul drept si obligatia corelativa de denuntare a infractiunilor de abuz in serviciu ale functionarilor, nefiind nimic confidential, care sa fie cenzurat conform Conventiei EDO si obligatiilor MCV ale Romaniei, toate aceste litigii fiind de interes public al profesiei si care trebuie sa reflecte insasi starea reala a avocaturii din ROMANIA anului 2014 .

Deranjeaza criticile pertinente la adresa masurilor bezmetice de restrangere ilegala de drepturi fundamentale ale avocatilor luate de conducerea profesiei? Nici o problema sa le rezolve cat mai curand sau sa raspunda in fata justitiei pentru incalcarile savarsite.

Exista pericolul sa se anuleze actele UNBR pentru ca nu este inca infiintat cu acte si autorizarile prevazute de legile tarii ? SA RASPUNDA PERSOANELE VINOVATE !

Tot eu am fost primul care am gasit solutia si am spus-o public - solutia pastrarii drepturilor tuturor colegilor nostri avocati - art 17 din Codul civil – principiul error comunis facit jus ! EU STIU SI SA CRITIC STIU MAI ALES SA CONSTRUIESC TOTUL SPRE BINELE PROFESIEI ! SA MA SCUZE DESPA CA NU CITESTE TOT CE TREBUIE SI CA NU SE INFORMEAZA !

Nu este nicio incalcare de lege sa critici si sa lupti impotriva incompetentei si relei administrari a profesiei !

Nu eu ma fac vinovat de starea avocaturii ci chiar conducerea UNBR, care din JURISPRUDENTA TARII am aflat ca are grave lipsuri de acte si de respect al legilor tarii si drepturilor avocatilor .

Dimpotriva nu EU av ANGHELUS lovesc in profesia de avocat ci insasi CONDUCEREA UNBR loveste cu forta in avocati prin toate deciziile aberante si FAPTELE GRESITE DE CONDUCERE SI ADMINISTRARE A DREPTURILOR SI FONDURILOR PROFESIEI . INFORMATIILE SUNT PUBLICE SI NU LE-AM INVENTAT EU !

ESTE CEVA ILEGAL SA CITEZI JURISPRUDENTA IN MATERIA PARALELISMULUI UNBR - unde sub autoritate de lucru judecat UNBR nostru este certificat ca nu are acte de infiintare persoana juridica... Asta este defaimare ?

Repet, am dovedit timp de 1 an de zile, prin toate mijloacele legale si de opinie ca incerc sa determin UNBR redereseze greselile trecutului si sa respecte dreptul la libertatea si deplina libertate de exercitare a profesiei , redresarea si reforma avocaturii din Romania. Sunt si am fost totdeauna pentru cresterea veniturilor profesiei si stabilirea unui cadru civilizat si just de colectare a contributiilor la UNBR si CAA . Am creat si PUBLICAT PROIECTUL DE LEGE bazat pe un nou model matematic de circuit economic si electronic de viramente care vor tripla veniturile la UNBR si CAA.

ATUNCI CUM POT INDIVIZI CA DESPA SA MA CRITICE CA DORESC DESFIINTAREA AVOCATURII DIN AL CARUI CORP FAC PARTE. TOCMAI DESPA CARE DIN MANDATUL SAU DE CONSILIER NATIONAL NICIODATA NU A AVUT UN PROIECT DE LEGE DE REDRESARE A AVOCATURII ci S-A MULTUMIT SA FIE DOAR APLAUDACUL DEVIANTELOR UNBR 1

ACEST INDIVID NU CITESTE DECAT CRITICILE , NU SI SOLUTIILE PROPUSE DE MINE ?

Aha, SE TEM CA VOR FI PRINSI CU MINCIUNILE SI CA VOR FI INLATURATI DE LA CONDUCEREA UNBR ? FOARTE BINE SA-SI DEA DEMISIA !

SA VINA DNA si SA-I ANCHETEZE si SA-I TRIMITA IN JUDECATA PENTRU FRAUDELE CU FONDURILE AVOCATURII ! Nu este nimic anormal sa-i dai pe mana justitiei pe hoti !

CINE SE TEME DE NOI TOTI AVOCATII CARE SUNT SUVERANI IN PROFESIE ?

Conducerea ? PAI SA SE TEAMA SI SA NE RESPECTE ca NU SUNT NICI DEASUPRA NOASTRA NICI DEASUPRA LEGILOR SI DREPTURILOR NOASTRE !

Sa-si bage mintile in cap functionarii UNBR ca sunt slujbasii nostri, nu stapanii nostri !

Daca nu sunt capabili sa ne respecte drepturile sa plece . Daca se incranceneaza sa ne conduca luand numai masuri ilegale impotriva noastra - ATUNCI SA RASPUNDA IN FATA JUSTITIEI SI SA PLATEASCA PENTRU TOT CE AU SAVARSIT!".

*Cititi aici plangerea avocatului Aurel Despa

*Cititi aici plangerea avocatului Ion Anghelus

*Cititi aici apararea avocatului Ion Anghelus

Comentarii

# FELICITARI DLUI. AV. ANGHELUS!!! date 3 noiembrie 2014 17:38 +20

JOS LABELE FLOCISTO-COMUNISTO-SECURISTE DE PE ACEASTA PROFESIE NOBILA, CANDVA. LA SPART CARAMIZI, CARAT BETOANE SI IMPINS VAGOANE BAIETI FLOCISTI. NE VEDEM LA TEPE IN PIATA VICTORIEI!!!!:)))))PLEACA TIRANUL, SI ATUNCI SA VA VAD

# BERCEA MONDIAL : ,, e manevra lu frații miei............,, date 3 noiembrie 2014 18:42 +12

UNBR -ul vostru este istorie. Din anul 1948 sunteți la hibernare. Omisiunea înființării este o tragedie. Niciodată, nimeni, prin nici-o modalitate sau lege nu mai poate ,, ÎNFIINȚA ,, o altă UNBR pentru că legea modificată chiar de voi nu vă mai permite. Pentru totdeauna, pentru multe secole, UNBR înființată este cea condusă de AVOCAT DRD. POMPILIU BOTA. Puteți primi în profesie toată gama de juriști și oameni politici, eșecul vostru va dăinui. Scăparea voastră este să-l determinați pe Pompiliu Bota să intrați în legalitate prin ,,ABSORBȚIE,,.

# acte date 3 noiembrie 2014 18:47 +10

este o mare nenorocire pentru că toată activitatea de asistență juridică decontată din bani bublici de către MJ Onaca  este nulă.Vine vreme când urmează să dați declarație pentru ,,banii publici,, PRIMIȚI .

# Catalin Racaceanu date 3 noiembrie 2014 19:13 +8

Reactie de om ''cu multa scoala''; a facut Anghelus pipi impotriva vantului, afara cu el. Nu reusiti decat sa-l starniti si mai mult sper.

# jan date 3 noiembrie 2014 17:47 +20

S-a trezit comunistul asta sa-l combata pe anghelus? Bai avocat fara acte, nu iti este rusine sa-l jignesti pe anghelus ca este corect si cinstit? Toti hotii si mincinosii isi au locul lor dupa gratii. La pirnaie cu voi mincinosilor.

# PENTRU DL.AV. ANGHELUS date 3 noiembrie 2014 17:51 +16

STIMATE D-LE ANGHELUS, FELICITARI SI NU VA LASATI INTIMIDAT DE SECURISTO COMUNISTO BOLSEVICII CARE NU MAI STIU CE SA FACA PENTRU A  MURDARI PROFESIA DE AVOCAT!!!! ACESTI SECURISTI COMUNISTI SI TORTIONARI INCEARCA SA VA INTIMIDEZE INSA NU UITATI, CEILALTI AVOCATI ADEVARATI SI DOINTRE TRADITIONALI SI CEI DIN UNBR2004 CONDUSIDE PRESEDINTELE NIMERINCU VA STAU ALATURI!!! NU CEDATI!!! IMPREUNA VOM INVINGE!!!! FELICITARI SI.....,, HAI LA LUPTA CEA MARE.... DOMNILOR AVOCATI..!!!!!

# luju date 3 noiembrie 2014 18:24 +13

pe cind o emisiune in prime time cu problema avocatilor clandestini din unbr florea? sa afle toata tara ce coruptie este la nivel inalt. hotii zburda liberi in instante si ii santajeaza pe cei care muncesc,  in timp ce oamenii cinstiti sunt defaimati.

# danndeac date 4 noiembrie 2014 11:52 +2

ar fi foarte bine sa le vedem actele care le detin acesti zisi avocatii traditionaliiiiiiiiiii

# elena date 10 noiembrie 2014 16:06 0

Emisiunea va rog sa o organizati dvs , dle Savaliuc !!! Vom veni cu mic ..cu mare, chiar daca Bota se da lovit. Trebuie sa rezolvam problema aceasta !!!!

# Ultimul Charlot date 3 noiembrie 2014 18:34 +14

Felicitari domnului Anghelus pentru verticalitatea si curajul de a se lupta cu cancerul si mafia avocaturii traditionale. Imi exprim regretul dar totodata si bucuria ca Florea&CO are in structurile sale un asemenea specimen care face demna profesia de avocat. Un exemplar criptocomunist avid de putere si orbit de rautate care scoate la suprafata jegul din structura traditionala a avocaturii. Imi exprim speranta ca DNA-ul si alte structuri isi vor face putin timp si se va ocupa si de aceasta cangrena care este avocatura in Romania. Si inca mai sper ca niste domni din MJ si CSM vor avea atara demnitate in ei si responsabilitate incat sa intervina si sa gaseasca o rezolvare definitiva. E simplu daca vor respecra legea si vor respecta autoritatea de lucru judecat care consfinteste ca structura traditionala nu are acte de infiintare, ca structura Bota are acre de infiintare si ca magistratii sunt pusi sau lasati sa se angreneze in disputa celor doua structuri facand praf actul de justite

# pentru ultimul om care nu merita sa se semneze Charlot date 4 noiembrie 2014 01:17 -5

mai ,tu esti prost ori agramat?Vezi ca DNA si alte institutii se vor ocupa si nu se va ocupa.Domnii de la MJ si CSM nu vor avea atara demnitate si nu vor putea respecra legea chiar daca structura Bota are acre de infiintare.Cat despre ce ai vrut sa transmiti prin aiurelile tale ,lasam de cititori sa aprecieze(si nu cu cartonase verzi date de servantii de la luju)

# asa da ,mancati-va intre voi!!! date 3 noiembrie 2014 18:38 -1

Sfasiati-va intre voi ca la atat va pricepeti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :eek: :eek: :eek: :roll: :roll: :D :D

# @asa da... date 3 noiembrie 2014 19:22 -1

nu toti traim din bani publici ca tine. unii mai si muncesc .

# Justitiabilui date 3 noiembrie 2014 20:30 +4

In mod normal si legal UNBR traditional fara personalitate juridica nu poate incasa acele taxe in mod licit, ci ilicit insa cine le accepta n-au decat sa faca tot asa.

# Doru Levi Ilioi date 3 noiembrie 2014 21:12 +3

L-am cunoscut personal pe Dl. Gabriel Anghelus. Este un om de onoare pe care te poti baza. Ii doresc succes in orice face si cred ca v-a reusii.  Cu mult respect Doru Levi Ilioi Phoenix, Arizona USA

# dragos date 3 noiembrie 2014 21:13 +6

Bv domnilor avocati! Nu va lasati intimidati de mafia din unbr florea. Acest unbr fara acte de infiintare si care are in componenta o cireada de asa zisi doctori in drept care habar nu au ce inseamna act de infiintare. Pentru ei actul de infiintare e istorie :)). Mai invatati fratilor ca actul de infiintare e una si istoricul e alta. Felicitari d-lui Anghelus si tuturor celor ce au curajul sa isi apere profesia de avocat.

# florin date 3 noiembrie 2014 21:56 +7

Din pacate romanii se nasc hoti, sclavi si neputinciosi. Hoarda aia de 20 000 de oi sunt pazite de o liota de mosnegi comunisti, care se ocupa cu mulsul. A iesit Anghelus si a speriat hoarda de oi, acum acestea sunt in dilema. Oile se gindesc cum sa traiasca in libertate fara a-si plati tributul la imparat. Mai oilor, treceti alaturi de avocatii bota pe care i-ati hulit. Ati vazut ca astia cistiga ceva banuti si nu sunt obligati sa ii dea la stapin. Nu v-ati saturat savfiti batjocura unor analfabeti gem avi avi? Vi se iau bani si pentru ca deschideti usa salii de judecata. Platiti orbeste toate golaniile gurului ca sa-i faceti palate si sa platiti salarii beizadelelor de comunisti.

# Marin Ion date 3 noiembrie 2014 22:25 -2

Elementele constitutive ale persoanei juridice cumulative sunt urmatoarele : sa aiba organizare proprie intelegandu-se actul constitutiv si statutul care sa precizeze infatisarea entitatii de sine statator; patrimoniu propriu incat sa poata participa la circuitul civil cu acesta pentru a putea avea si raspundere proprie ; sa aiba scop propriu, adica oarganizare abstracta (proprie) care se lega si cu patrimoniu propriu prin acel act.

# vasi date 3 noiembrie 2014 22:36 +7

Ce moaca de fumator are asta din poza. Se vede dupa fata ca-i place sa se distreze noptile. Ptiuuuu dracula !!! :P :P

# avocat date 3 noiembrie 2014 22:51 0

Prieteni singurul UNBR legal infiintat,conform legilor in vigoare si a jurisprudentei nationale de 10 ani este www.unbr.eu ..restul e cancan

# lyu date 3 noiembrie 2014 22:55 +1

Jurisprudenta nationala in materia UNBR gasiti si pe site ul www .bota.ro

# avocat date 4 noiembrie 2014 06:59 -2

Da, jurisprudenta pe site-ul infractorului Bota, condamnat definitiv. Bota nu mai e din iunie 2012 presedintele UNBR ci Nimerincu Viorel iar site-ul acestei uniuni este www.unbr-legal.ro

# avi cocosatu fara dinti date 4 noiembrie 2014 07:49 0

CW V Ctin cocosatu fara dinti, nu ne vinzi noua pantalonii rosii ? Si cu banii castigati ii iei ceva de baut betivanului nimernicu, ca nu mai are !!!

# BOTA CONDAMNATUL date 8 noiembrie 2014 17:44 0

AI BOTA, CE TE FREACA GRIJA DE DL. PRESEDINTE NIMERINCU!!???? EL BEA CAFEA SI APA MINERALA SI UN SPRIT LAOCAZII DA TU BEI PIPI MARCA ,, CLAUDIA- CIOCANITOAREA WOODI,,, <img src=ops:' /> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

# avi CW V Ctin cocosatu fara dinti date 8 noiembrie 2014 18:07 0

avi CW V Ctin cocosatule fara dinti, unde are sediul unebereul vostru de 3 membri: un betivan, o bolnava mintal si tu un retardat agramat ? hahaha !!!

# nu e asa date 8 noiembrie 2014 19:05 0

te contrazic; fostu avocat Nimernicu nu mai bea ! nu mai are bani nici de intretinere si va fi executat silit si dat afara din casa ! http://portal.just.ro/245/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=24500000000312498&id_inst=245

# a patra lege a dialecticii date 4 noiembrie 2014 01:08 -8

laudati,laudati domnilor, comicariile anghelusului.Numai citind scrierile sale iti poti da seama de nivelul intelectual al susnumitului revoltat dupa ani de zile de disciplina.Acum cand vremurile grele l-au atins si pe anghelus vine si da vina pe organizarea avocaturii si infiereaza conducerea UNBR,pe colegi si pe conceptiile,,comunistoide,,ale noastre.Luati-l,domnilor,la voi.Acolo ii este locul.Pentru ca asta nu stie nici drept si nici sa se comporte cu colegii.Personal, imi pare rau de derapajele lui dar nu mai are ce cauta in mijlocul nostru.

# Bolnavii mintal din conducerea avocaturii Florea date 4 noiembrie 2014 07:37 +7

V-a crapat ficatii  si creieri in voi hotilor  de  curajul lui Anghelus ! Lasa ca o sa stabilesca  DNA  cine-i hot  si cine-i cinstit in UNBR FLOREA ! :P

# avi avi date 4 noiembrie 2014 09:20 +8

Treaba e naspa. Trebuie sa recunosc ca cererea lui Anghelus cu privire la infiintarea unbr-ului florea ne va distruge. Stie toata lumea ca nu avem acte si functionam datorita cardasiei cu unii magistrati necinstiti din cadrul csm si sub obladuirea fostilor si actualului ministru de justitie.  In final cred ca se va lasa cu ceva condamnari penale, sunt multi euroi care s-au evaporat. Oricum eu va recomand tuturor avocatilor sa va rugati de Bota sa va primeasca la unbr-ul lui.

# Justo date 4 noiembrie 2014 09:31 +4

Sa se pregateasca toti avocatii lui florea  sa i indentifice  si sa ia  de  gat pe toti   vinovatii din conducerea avocaturii traditionale si sa-i dea pe mana justitiei. Asta este deja inselaciune cu efecte deosebit de  grave. Dupa ce au savarsit-o intr un hal de toata jalea mai se dau si la Anghelus  sa i ia gatul....Le-o trage Anghelus tare  de  tot .. Sariti sa ne aparam de  hotii care ne inseala  de 25 de  ani !

# vasile marian date 4 noiembrie 2014 09:51 +5

Bravo d-lui Anghelus pentru curaj. Nu va lasati pentru ca trebuie transata aceasta problema a avocaturii dar mai ales pedepsirea abuzurilor UNBR impotriva avocatilor. Astept cu nerabdare ca institutiile statului sa iasa din hibernare si sa faca lumina in aceasta profesie. Nu poti desfiinta ceva ce nu exista si nu poti favoriza la nesfarsit pe unii care ,,nu au acte de identitate,,.

# dilema juridica date 4 noiembrie 2014 10:15 +5

Ce atata frica pe traditionali? Daca au acte e ok daca nu sa raspunda. Daca nu au acte nu-i desfiinteaza nimeni ca....nu sunt infiintati. Angheluse nu te lasa si mergi inainte ca asta e scopul avocatului sa lupte pentru drepturi. Orice om din romania are drepturi asa cum spui tu asa ca inainte.

# sorin ionescu date 4 noiembrie 2014 10:23 +4

Cum sa nu le fie frica... la cati bani pot pierde e normal sa intre in panica si sa compromita avocatii care au curajul sa isi ceara drepturile.

# costea date 4 noiembrie 2014 13:14 +2

poi normal cine mai incaseaza milionasele de euroi? cine se mai plimba si isi face case si baga bani doldora in buzunare de la fraieri? normal ca le e frica. lasa-i sa dardaie ca si avocatii au facut imprumuturi la bani sa le plateasca taxe jigodiilor si hotilor si au ramas si cu banca de platit si unde mai pui ca datori la unbr tot sunt.Sa moara si comunistii astia de foame si sa vada ce inseamna saracia ptr ca multi avocati au fost nevoiti sa plece in alte tari sa stearga la fund batranii sa isi poata tine copii acasa ca au invatat atat si au pierdut atati ani de facultate ca sa ii frece securistii astia, si sa isi faca viloaie pe banii avocatilor. JOS CU JAVRELE

# BI date 4 noiembrie 2014 12:30 -5

Despre ce razboi vorbiti aici? Botistii nu au arme, or intr-un razboi ambele parti trebuie sa aiba arme si armata. Bota este singur si nu poate si nici nu vrea sa lupte, el vrea sa incaseze donatii de la prosti.

# Nik date 4 noiembrie 2014 12:54 +6

Armele avocatilor(Bota) sunt DREPTATEA(realitatea juridica) si sutele de hotarari judecatoresti definitive, prin care s-a statuat ca acestia au dobandit calitatea de avocat in conditiile legii avocaturii! Armele flocistilor sunt CARDASIA cu magistratii si politrucii parlamentari mafioti! Iar tu, BI, ai ramas acelasi tembel notoriu.

# av de la bota date 4 noiembrie 2014 12:53 +7

Pentru dl. BI care este informat foarte gresit . La Bota NU SE PLATESTE nimic. nici donatii, nici taxe de protectie ca la traditionali, nici penalizari de pana la 0,15 % pe zi. Bota are atata practica judiciara si pana la urma in ce sens sa lupte? atat timp cat sunt atatea NUP-uri ptr avocatii din UNBR aripa Bota. Traditionalii nu stiu ce sa mai faca dau din colt in colt. D-le BI dv stiti cati avocati traditionali s-au inscris la Bota? Cati avocati sunt care fug din iadul traditionalilor? De ce se intampla asta? Daca traditionalii au acte de ce nu le scot pe masa si se ascund dupa deget? Singurul UNBR infiintat LEGAL si care ARE ACTE DE INFIINTARE este UNBR BOTA. Din pacate asta e realitatea. Cei din conducere ar trebui sa se trezeasca la realitate . Avocatii deja au inceput sa realizeze ca sunt considerati niste vaci ptr muls. Oamenii astia din conducerea UNBR-ului Florea care pun atatea taxe mai au si ei familii, copii de crescut . Ei muncesc doar sa plateasca UNBR-ului, si unde mai pui ca iti ridica o calitate pe care ai dobandit-o printr-un examen cand au ei chef si ti-o inapoiaza la fel. Sper sa se sesizeze si DNA-ul si sa se intample ceva, ca din cauza unor asemenea oameni care iti ridica calitatea de avocat si ti-o inapoiaza la fel cand au ei chef au ajuns avocatii sa fie tratati mai rau decat femeile de serviciu. Nu am nimic personal cu nimeni dar trebuie sa se faca ordine in AVOCATURA asta odata. Bv. d-lui Anghelus ca a avut curaj sa demascheze jigodismul asta din UNBR Florea si sa apere profesia de avocat. CINSTE LUI!

# ionica fara frica date 4 noiembrie 2014 13:04 +3

ehe..... daca stiti voi istoria acestui mare avocat DESPA v-ati lua cu mainile de cap. veziti nene de batranetea matale si lasa JUSTITIA sa isi faca treaba . dc sa il excluda pe acest Anghelus din profesie ca vrei matalica? hai bre lasa-ne , mai bine iesi matale la pensie si apucate de integrame ;-)

# Justo date 4 noiembrie 2014 13:17 +4

Spune aici cine  este Despa, cumva   e  tractoristul  ala  cu doctorat in drept si maniere de taran penal care pe unde umbla vorbeste tare  si prost, face pe inteligentul dar ii iese de cele mai lulte ori prost,  ude se crede intelopul asta, se crede in ograda lui ? Mutati dinozaurul comunist in cusca la  DNA !

# Av. UNBR 2004 date 4 noiembrie 2014 13:54 +4

Sper ca Domnul Anghelus va face fata si va rezista tuturor atacurilor mafiei existente in momentul de fata din avocatura.Totodata acest ,,jihad'' este pornit in mod legitim, absolut toate sustinerile fiind bazate pe cadru lagal si legitim.A venit timpul sa se faca ordine in avocatura.Succes!

# roman date 4 noiembrie 2014 14:00 +4

Este o regula in tara asta, infractorii sa fie reprezentati de țațe si caței. Asta din articol e de amindoua, un fel de lătrau pentru acoperirea infractorilor. Anghelus cistiga 100%  si baietii se pregatesc s-o beleasca. Dupa ce ii trimite la jilava pe acesti mojici o sa vedeti o altfel de avocatura in romania. Nu o sa mai vedeti acei analfabeti absolventi de spiru haret care si-au cumparat robele. Or sa apara adevaratii avocati, cei care au har si care se dedica acestei meserii. Concurenta adevarata va incepe, loazele lui florea vor pleca. Daca oficii ar disparea sa vedeti atu ci ce frumos s-ar tria loazele flocaite. Asa o sa vedeti numai bosorogi rupti in fund, vreo citeva cocote de pe centura si niste gingavi gen predoiu. Sa vedeti ce frumusel o sa apara si cersetorul avi avi. Aceasta lichea care traieste pe spinarea colegilor va trebui sa mearga la munca.

# Ryca date 4 noiembrie 2014 16:36 -1

Despre problemele inexistentei actelor UNBR traditional vedeti Antonie Iorgovan, Tratat de Drept Administrativ, vol II, pag.69-80.

# 2004 date 4 noiembrie 2014 17:48 +1

Si totusi, in dosarul 7006/2/2013 de la ICCJ nu se da nici un termen? Coana Onaca ce mai face? Acum pleaca Piratu` si ea ar trebui sa dea socoteala !

# BI date 5 noiembrie 2014 08:21 0

Singura problema a celor din structura Bota este ca nu sunt primiti in instante si parchete. Va rog nu aburiti  si nu dezinformati. Stim cu totii ca in judetele din Ardeal nu suntem primiti in instante de 3-4 ani de zile. Restul e loterie, o sentinta pe ici-colo, fara impact asupra majoritatii judecatorilor.

# Boului I date 5 noiembrie 2014 09:47 0

Boule I, singura ta problema e ca ne doare in cot de dezinformarile tale ! Mars de pe site-ul luju ! http://www.unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/JUD%20CT%20EXC%20LIPSA%20CAL%20AVOCAT.pdf

# ornis date 5 noiembrie 2014 09:02 +1

Cititi in Tratat de Drept Administrativ, Vol II,Curs Universitar, Antonie Iorgovan. despre "Anularea si inexistenta actelor" UNBR tarditional si despre organele competente sa constate nulitatea. Restul este loterie.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcera date 6 noiembrie 2014 08:29 +1

Orice instanata intr-un stat de drept care trebuie si vrea sa fie  respectata intr-o democratie, niciodata, nu va putea sa creeze acele dispozitii de infiintare automata pe baza unei norme generale, obligatorii, impersoanala si centralizatoare, distinct si discriminator o persoana juridica organizata sub forma de UNBR taditional (calsic) cum s-o mai numi el, de exercitare a unei profesii liberale, stiindu-se clar pe baza de acte oficiale emanand de la organe competente de stat ca : se inacalca art. 14 din Decretul - lege nr.90/1990, M.Of.nr.32 din 28 februarie 1990, iar instantele sa ignore continuu dreptul nascut cu adevarat din fapte - in acele limite care isi afla aplicare adagiul ex facto oritus ius si jurisprudenta- poate fi o sursa a regulilor de drept pentru respectarea legii "izvorul tineretii" si de ce nu al democratiei. Ramane de discutat daca actele lor reprezinta macar conditiile de forma prevazute de lege, conditia ulterioara normelor care obligau  infiitarea dupa 1989.

# Gica date 6 noiembrie 2014 08:45 +2

Pai d-le DESPA mare avocat si doctor in drept tot judetul stie ca ai fost muncitor necalificat la Combinat, ca ti-ai lasat nevasta dupa ce ai terminat facultatea ca ea nu avea studii. Pai om esti? vezi-ti de treaba si nu iti mai baga coada unde nu trebuie. Te cunosc multi oameni si stiu ce fel de JIGODIE esti. Nu mai incerca sa creezi probleme ca nu iti iese pasenta. sunt convins ca JUSTITIA isi va face treaba si nu avea matale grija ca in curand o sa dai si matale cu subsemnatul. Pacalesti lumea la Racari aloooooooooooooooooooo despre ce vorbim? Mai bine te-ai duce acasa si te-ai ruga sa iti ierte Dumnezeu pacatele ca ai MUUUUUULTE. 

# Justo date 6 noiembrie 2014 14:38 +2

Despa  nu s-a calificat nici  acum la  locul de munca cu toate  doctoratele lui pentru ca este repetent la capitolul persoane juridice neinfiintate baroul si unbr, La Jilava cu voi infractorilor   :P

# PCR date 6 noiembrie 2014 17:38 +2

Ma, pana la urma orice om este liber sa-si caute dreptatea in instata, inteucat nimeni nu poate sa isi faca dreptate singur, afara unii oavocatii parati si cutumiari ce ne injura pe luju, dar nu indraznesc sa scoata capul din noroi ca le este frica. De ce nu va demascati si sa ne cunoastem mai bine fata in fata? Oricum nu-mi pasa de voi confratii vostrii injuriosi, si porcariile folosite la intamplare le ignor ca nu stiu cu cine comunic, ce Dumnezeu tot spune unul si altul pe luju chiar nu ma intereseaza. Daca am de sus ceva spun, daca nu, nu si papa! Vreau sa vad cum se termina, dar cum spunea un nene mai sus, toate tratatele de drept administrativ sunt de prisos pe aceata tema. Sa caute acele capitole si se lamureste mai bine de inexistenta persoanei juridice ca n-o fi el omul asa de ratat cum cred unii impostori  are o varsta si suficienta experieinta profesionala de l-a dus capul sa ajunga aici. Sa ne consulte si pe noi, dupa caz, si-l vom sprijni ca niste juristi ce suntem toti.

# Gryg date 7 noiembrie 2014 09:19 0

Nu sunt susceptibile de a fi atacate in contenciosul administrativ refuzul Procurorului General de a declara recurs extraordinar.Vezi C.S.J., Sectia cont.adm., decizia nr.51/17.02.1992(probleme de drept),p.599). Vizeaza insa atributiile Ministrului Justitiei acele aspecte de sesizare a Consiliului Magistraturii  ca autoritate disciplinara pentru a lua masuri impotriva unor magistrati si ca reclamanutul nu ar primi raspuns de la aceste instituii, fie si numai pentru ca nu sunt elemente pentru o actiunea disciplinara. C.S.J. Sectia cont.adm. Decizia 744/05.10.1994 in Buletinul jurisprudentei, p.613-615.

# graur date 7 noiembrie 2014 17:36 +1

Cand suntem in prezenta unor acte emise de D.G.F.P., litera si spiritul Constitutiei in prezenta actelor administrative complexe (dupa T. Draganu) sau a catelor administrative complementare (dupa D. Rusu) de genul confirmarii calitatii de avocat si problema legalitatii lor tine de esenta unei actiuni potrivit dispozitiilor Legii nr. 554/2004. De vreme ce este vorba de un act administrativ, actiunea va fi introdusa si impotriva organului care a emis "actul administrativ" tip Certificat de Inregeistrare Fistala a Cabinetului de Avocatura. 

# Dynga date 11 noiembrie 2014 13:38 +1

Derpturile prin care se individualizeaza subiectele de drept civil reprezinta si o garantie a respectarii legii fundamentale, a formarii constiintei juridice corecte si concrete, precum si a respectarii si intaririi legalitatii si moralei fata de alte entitati persoane juridice legal constitutite prin respectarea normelor juridice ale tarii diversificate in mai multe ramuri de drept care reglementeaza infiinatre persoanei juridice.

# Ultimul Charlot date 19 noiembrie 2014 21:34 0

Felicitari domnului Anghelus pentru verticalitatea si curajul de a se lupta cu cancerul si mafia avocaturii traditionale. Imi exprim regretul dar totodata si bucuria ca Florea&CO are in structurile sale un asemenea specimen care face demna profesia de avocat. Un exemplar criptocomunist avid de putere si orbit de rautate care scoate la suprafata jegul din structura traditionala a avocaturii. Imi exprim speranta ca DNA-ul si alte structuri isi vor face putin timp si se va ocupa si de aceasta cangrena care este avocatura in Romania. Si inca mai sper ca niste domni din MJ si CSM vor avea atara demnitate in ei si responsabilitate incat sa intervina si sa gaseasca o rezolvare definitiva. E simplu daca vor respecra legea si vor respecta autoritatea de lucru judecat care consfinteste ca structura traditionala nu are acte de infiintare, ca structura Bota are acre de infiintare si ca magistratii sunt pusi sau lasati sa se angreneze in disputa celor doua structuri facand praf actul de justite

# Relu date 19 noiembrie 2014 22:31 0

Din pacate, exista inca foarte multi judecatori mafioti care nu dau 2 bani pe lege si care, in continuare, persecuta avocatii legalei UNBR-Bota, in ciuda vastei jurisprudente si a avertismentului dat de C.E.  statului roman, cu declansarea infringementului. Acesti judecatori corupti, care reprezinta cangrena justitiei din Romania, simtindu-se protejati de un urias sistem mafiot, nu-i lasa pe singurii avocati cu acte in regula, sa castige o paine in mod cinstit. Pentru toate abuzurile pe care le-au savarsit, imi doresc sa-i bata Dumnezeu !

# avi avi date 19 noiembrie 2014 22:53 0

mai ultimul relu,pe cine vrei tu sa prostesti?Nu te-ai saturat de aberatii,de a semna cu n nume si de a fi un tonmomat cu o singura melodie?Esti penibil.

# Relu date 19 noiembrie 2014 23:00 0

Mai bolsevicule, tu nu ai nimic sfant in tine. Te bucuri de suferinta altora. Asa sa-ti ajute si tie soarta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.06.2022 – Citu si Orban, pe teava la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva