18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZBUNARE – Consiliul Baroului Dambovita condus de decanul Sorin Gogeanu a dispus cercetarea disciplinara a avocatului Ion Anghelus pentru abateri discplinare grave. Avocatul Anghelus acuza: "Au trecut la razbunari mafiote dupa ce am cerut verificarea si constatarea situatiei grave si ilegale a neinfiintarii si functionarii ilegale a UNBR si CAA. Scopul este de a ma exclude din avocatura. Este pretul pe care vor sa il platesc pentru curaj"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 November 2014 16:37
Vizualizari: 8364

Avocatul Ion Anghelus (foto) va fi cercetat disciplinar de Comisia de disciplina a Baroului Dambovita. Avocatul Anghelus acuza ca scopul final al acestui demers este de a-l exclude din profesie ca urmare a "curajului de a infrunta in Justitie ilegalitatile savarsite impotriva avocatilor de autoritati". Adresa prin care a fost instiintat ca urmeaza sa fie subiectul unei actiuni disciplinare a venit in data de 27 noiembrie 2014, in aceeasi zi in care avocatul Anghelus avea un nou termen in dosarul in care a chemat in judecata UNBR, Baroul Dambovita si Casa de Asigurari a Avocatilor. Conform acestei adrese, decizia de cercetare disciplinara a lui Ion Anghelus a survenit ca urmare a savarsirii unor "abateri disciplinare grave".


Avocatul Ion Anghelus: "Baroul Dambovita si UNBR au trecut la razbunari mafiote tipic comunisto-securistoide... Scopul Baroului si al UNBR este de a ma exclude din avocatura"

In opinia avocatului Anghelus demersurile facute de Baroul Dambovita sunt "razbunari mafiote tipic comunisto-securistoide" care se rasfrang asupra unor avocati care isi cer dreptatea legitim in Justitie. Scopul cercetarii disciplinare de catre Comisia de Disciplinara ar fi, considera avocatul Ion Anghelus, excluderea sa din profesie: "Baroul Dambovita si UNBR au trecut la razbunari mafiote tipic comunisto-securistoide impotriva avocatilor care isi cer dreptatea legitim in Justitia din Statul de Drept! Ma trimit in Comisia Disciplinara pentru savarsirea de abateri disciplinare grave. Scopul Baroului si al UNBR este de a ma exclude din avocatura. Asta este pretul pe care vor sa il platesc pentru curajul de a infrunta in Justitei ilegalitatei savarsite impotriva avocatilor din Romania de aceste autoritati – UNBR, barouri, Casa de Asigurari a Avocatilor – care administreaza ilegal drepturile si fondurile avocatilor in regim de stabor tiganesc cu incalcarea grava a ordinii de drept".

Avocatul Ion Anghelus: "Am cerut instantei verificarea si constatarea situatiei grave si ilegale a neinfiintarii si nefunctionarii ilegale a Barourilor, a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a Casei de Asigurari a Avocatilor"

Avocatul Ion Anghelus a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca in cazul sau exista mai multe coincidente care ridica mari semne de intrebare fata de scopul final al actiunilor Baroului Dambovita si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, precizand ca actiunea are legatura cu apararile normale si legitime pe care le-a avut in fata instantei, in momentul in care a solicitat ca cele doua entitati sa prezinte actele de infiintare si functionare:

"Decanul Baroului Dambovita, avocatul Sorin Gogeanu, a fost prezent in sala de judecata la ultimul termen. A vazut apararile normale si legitime intr-un stat de drept pe care le-am facut prin drepturi procesuale invocata ca exceptii de ordine publica. Am cerut instantei verificarea si constatarea situatiei grave si ilegale a neinfiintarii si nefunctionarii ilegale a Barourilor, a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a Casei de Asigurari a Avocatilor. Aceste entitati pretins juridice si cutumiare nu exista efectiv ca persoane juridice. Nu sunt inregistrate in Registrul persoanelor juridice, situatie extrem de grava care arata ca in Romania in 25 de ani nu au existat barourile de avocati, nici UNBR si nici Casa de Asigurari a Avocatilor. Toate aceste sustineri ale mele se pot verifica oricand de catre orice instanta sau chiar de Directia Nationala Anticoruptie. Se pot verifica si online in Registrul Electronic din Ministerul Justitei".

In final, avocatul Ion Anghelus face apel la colegi sai avocati sa sesizeze mai multe institutii pentru apararea drepturilor lor comune: "Rog toti colegii avocati din Romania si din CCBE sa sesizeze Consiliul Europei cu procedura de infringement pentru Romania; Ministerul Public – Directia Nationala Anticoruptie si mai ales CCBE!"

*Cititi aici adresa Baroului Dambovita catre avocatul Ion Anghelus

Comentarii

# just date 28 November 2014 16:55 +18

Domnule avocat Anghelus va felicit din toata inima si sa nu va lasati initmidat, Pana la urma se va face dreptate

# BERCEA MONDIAL;; e manevra lu frații miei...............,, date 28 November 2014 17:50 +3

Domnul avocat ANGHELUȘ să citească art. 9 din Constituție in referire la constituirea și funcționarea ASOCIAȚIILOR PROFESIONALE. Solicitarea verificarii de către instanță a ,,neinfiintarii si nefunctionarii ilegale a Barourilor, a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a Casei de Asigurari a Avocatilor,, a apreciez ca o greșeală de redactare.  Are posibilitatea să atace orice act administrativ al PFA ,,UNBR,, în instanță pe calea Legii nr. 554/2004. Îi recomand domnului avocat să consulte ,,COMISIA DE STRATEGII, DEZVOLTARE  ȘI COOPERARE INTERNAȚIONALĂ,, a UNBR cu sediul în București, str. Academiei nr. 2-4 sectorul 3 - președinte Av drd. Pompiliu Bota.

# codificat date 28 November 2014 18:46 +3

Tot ce spune este foarte corect. Frazele și expresiile sunt codificate, cheia de codificare/decodificare se află în Palatul de justiție - Sediul CAB, la parter. Cheia de la ușă se află la domnul prof. dr. Floricel Doinel care a scris nenumărate cărți de gramatică și logică juridică. În aceeași încăpere se află și actele de desființare și cele de obligare la înființare care pot fi copiate contracost.

# comisie date 28 November 2014 20:20 -2

Aveți un telefon sau o modalitate de contact a COMISIEI DE STRATEGII, DEZVOLTARE  ȘI COOPERARE INTERNAȚIONALĂ,, a UNBR cu sediul în București, str. Academiei nr. 2-4 sectorul 3 ?????

# este date 28 November 2014 20:24 0

Găsiți pe pagina ,,POLITICI DE STRATEGII, DEZVOLTARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE,, 

# GRAMATICUS DAMBOVICIUS date 28 November 2014 17:01 -18

Mai anghelusule,cu ideile tale trebuia de mult sa te dam afara din avocatura.Nu ai citit ce ai vorbit/Ia auzi fraza de la un avocat:,,a nrinfiintarii si nefunctionarii ilegale a barourilor,,Cat despre modul in care gandesti jutidic,ia auzi fraa:,,se pot verifica oricnad  de catre orice instanta si chiar de DNA,,.Orice instanta?chiar si de DNA.Mai,tu unde ai invatat scoala su cum ai rezistat in avocatura?Cum draq nu te-a dat baroul afara de acum cativa ani?.Estyi penibil frztele nostru si gandesti precum cei de la Bota.Sau ai vreun interes?

# Riki date 28 November 2014 17:34 +9

Mai "avi avi", chiar nu ai de gand sa te potolesti ?! Nu te-ai saturat sa tot jignesti gratuit avocatii UNBR-Bota ? Tu nu vrei sa accepti realitatea juridica si anume faptul ca unbr-Florea e inexistenta de jure, intrucat, dupa revolutie, n-a dobandit personalitatea juridica, asa cum imperativ obliga legea ! Cu toate acestea, noi nu am avea nimic impotriva voastra daca am fi lasati in pace, desi unbr-Florea a devenit o casta mafiota in care criteriile de accedere in sistem sunt spaga si nepotismul !!!

# @avi gramaticus date 28 November 2014 19:02 +3

Mai avi putoare in curind te vom desconspira. Deja stim cine esti, stilul tau inconfundabil seamana cu cel al unui analfabet care din cind in cind da comentarii pe aici cu numele real. Iti vine rindul , adevarul va iesi la iveala si multi traditionali vor trada ca s-au saturat de biruri. Tu ****** rapanoasa o sa practici avocatura doar la MA-TA pe cimpie.

# avi avi date 29 November 2014 00:12 +3

la postarea celui de mai sus am raspuns.In buna traditie a servilor de la lujumsclavii lui bogta,postarea mea a fost stearsa.Oare de ce procedati in felul acesta?(nu era postare indecenta).Sunteti  mai jalnici decat acel postac amator de donatii.Oricum,voi lipsi mult din tara asa ca nu ma mai intereseaza modul vostru ,, democratic ,, de a face presa.

# DU-TE AVI, DU-TE date 29 November 2014 09:14 0

Du-te avi (in Delta, unde altundeva!), ca te cauta si oamenii escrocati, si politia si oamenii lui Bota !

# Alessandro date 28 November 2014 17:13 +5

This is Mafia 

# alexandru s date 28 November 2014 17:14 +11

Felicitari Domnule Anghelus !!! Nu va lasati pe ultima suta de metri imtimidat de comunistii din baroul traditional ! Calitatea de avocay nu o poate lua florea cum vrea el ca a ti intrebat de acte si unde se duc bani catorva mii de avocati ! Felicitari inca odata !

# Monte Cristo date 29 November 2014 09:00 0

Ai perfecta dreptate ,,alexandru s'' in plus mai trebuie sa adaugam urmatoarele: 1: cine a conferit calitatea de avocat acestor lichele comuniste? 2: cum si in ce mod au ajuns la conducerile unor entitati desfiintate? 3: Care este baza legala, fundamentul legal al organizarii examenelor de primire in profesie si a incasarii banilor? 4: Cati dintre ei au intr-adevar competente avocatesti? Dumnezeu sa va ajute DNA in a deconspira si a pedepsi toti corifeii care ascunzandu-se sub plapuma cutumei si a infiintarii ,,prin lege'' mai apoi a desfiintarii. Veti cadea ca un DOMINO, in rest sa dea Dumnezeu sa nu aveti liniste de Sfintele Sarbatori care se apropie, nici de Anul Nou impreuna cu nyamurile voastre. Sa va ia dracu.Anul viitor va fi plin de surprize de proportii. Stay Tuned!

# jos Psd date 28 November 2014 17:36 +4

Stati linistit domnule Anghelus, totul va iesi la iveala... avocatii din ziua de azi nu se pot numi avocati.. comunisti !!! Dupa 25 de ani de la revolutie sa fim co dusi tot de comunisti, sa iasa tinerii in strada sa urle "jos comunismul" ii dureros.. sa-ti terfeleasca numele,profesia, familia cum vor unii este strigator la cer !  In sf DNA-ul isi face treaba , sa-i lege pe toti care au gresit ! Mai nou se arunca de pe cladiri cand is cercetati (director enel)! Prietene gndeste te inainte sa o faci ca ulciorul nu merge de multe ori la apa !!!  Trebuie sesizat DNA in legatura cu acesti avocati traditionali care isi fac de cap si si-au batut joc de profesia asra nobila ! Au vreo 3-4 sageti si pe la DNA care fac dosarele sa dispara dar pana cand ? Trebuie emisiuni televizate,DNA , Instantele tot ! 

# Albastru date 28 November 2014 18:24 +6

In `48 v-au desfiintat rusii, acum va termina americanii ! Vanghelie are dreptate...

# lulu date 28 November 2014 19:10 +9

Ati vazut la emisiunea de la Rares Bogdan despre excrocul ala de jurist cu coposesoratele? Cum l-a facu Valeriu Stoica avocat? A depus cerere cu data de azi si l-a facut avocat cu data de ieri? Sa intram pe facebook si sa-l informam pe Dragos Bogdan despre mega excrocheriile PSD-iste legat de mafia avocaturii. Sa scriem cat mai multi sa vada omul ca nu e gluma ci realitate. Sa-l informam si despre infringementul asupra justitiei corupte in cazul avocatilor Bota. PSD-ul e pe ultimul drum si trebuie  sa aiba soarta pdl-ului. La puscarie cu hotii .

# lulu erata date 28 November 2014 19:13 +1

Escrocherii

# dorel date 28 November 2014 19:45 +4

domnule Anghelus nu va lasati . astia sunt niste escroci care nu vor decat sa ne manance banii si sa ne slugareasca. facem credite la banci ca sa platim datoriile catre unbr si nu le terminam niciodata. Sunt convins ca se va termina cu jigodeala asta si or sa vada ca pe prostia lor ne da la o parte avocatii din UNBR Bota. Am avut ocazia sa pledez cu un astfel de avocat si pot spune ca unii dintre ei chiar sunt pregatiti. Noi avem si avocati slab pregatiti care latra precum cainii la luna dar traiesc ptr ca ii pupa in fund pe cei din conducere. BAFTA IN CONTIUNARE D-LE ANGHELUS

# doctor psihiatru date 28 November 2014 19:55 +3

Baietasul ala indragostit de dosul lui florica nu comenteaza? Ciudat, parca avi isi spune. E un pacient cuminte, dar o ia razna cind nu-si ia medicatia la timp. Latra si musca iar uneori se crede avocat. Am observat ca-i face bine urino-terapia de grup, zilnic are cota de 5 litri. A avut probleme omul, l-a nascut ma-sa prematur intr-un borcan cu verfe de paris. Iertati-l pe debil, viata lui a fost jalnica, e obisnuit baiat bun la toate,  uneori spala parbrize la intersectia ce da spre curtea de apel. Cite un mic bacsis ii face bine, el se viseaza avocat de talie mondiala daca are 1 leu in buzunar. E un fel de anda tufaru in forma grava, daca-l vedeti strigati-l pe numele azorel.

# TITULESCU date 28 November 2014 21:00 +6

ARE DREPTATE NUMAI CA LASITATEA COLEGILOR O SA-I COSTE CHIAR PE CLOGUTII CEI LASI SI CU CAPUTUL MEREU PLECAT SI DOAR PE AIA CARE NU AU BANI STRANSI LA CIORAP PENTRU CA PESTE 10-15 ANI TOT CONDUCEREA BAROULUI O SA ZICA CA NU SUNT LEGALI INFIINTATI SI IN LOC DE PENSIE UNA PESTE OCHI .Demnitate , solidaritate ASTEA-S BALIVERNE ,DE LA CINE SA LE PRETINZI.Eu cred ca deja nu mai poti sa fi avocat , ABUZURI SI MITOCANI VIN DIN PARTEA multor JUDECATORI ,CLIENTII MULTI dar multi nesimtiti SI CU O URA FATA DE AVOCATUL CARE MOARE PENTRU CAUZA LOR IN INSTANTA SI NERECUNOSCATORI MORAL VORBIND,AVOCATII INTRE EI SE MANANCA UNI PE ALTI si atunci PENTRU CE SA FI AVOCAT ? NU VORBIM DE CASELE MARI DE AVOCATURA MARI PENTRU CONTRACTELE MARI CU STATUL SI PRIN CASATORIA DIN DRAGOSTE CU SIGURanta din dragoste CU MAGISTRATI SI SIGUR NU FAC ARANJAMENTE CU SOTII SAU SOTIILE MAGISTRAT. CE S-AR MAI PUTEA ADAUGA LA INFERNUL ASTA? FELICITARI PENTRU ATITUDINE DAR NU AVETI CU CINE SA LUPTATI SI PENTRU CINE.

# ADEVARUL date 28 November 2014 21:06 +5

RASPUNSUL LA INTREBAREA LIPSEI LEGALITATII BAROURILOR NEINFIINTATE O POATE DA CHIAR UNBR-UL CARE L-I SE SUBSTITUIE,DEMARAND UN PROCES DE INFIINTARE LEGALA A BAROURILOR,POTRIVIT LEGILOR IN VIGOARE...ALTFEL IN LOC DE AVOCATI TRADITIONALI O SA PLEDEZE IN CONTINUARE ESCROCI COMUNISTI,CSM-UL SE MAI ADUNA FARA BASESCU SA ISI SPUNA PAREREA IN ACEST SENS,MACAR DIN GRESALA :o :o :o :o :o :o :o :o :o

# avi avi date 28 November 2014 21:13 -4

T-am zis mai analfabetule ca te astept la cotitura?Ia citeste aici ce minuni agramate scoti din cap:raspunsul....o poate da(este masculin,deci il) ,,unbr-ul,,este feminin (deci fara ul) ,,l-i,,se scrie li.Mai ca as crede ca esti botistul din Maramures ca si el stie o gramatica.....?!? 

# doctor tremor date 28 November 2014 22:08 +8

Ai aparut  Avi-zorel? Si ia spune ce vedete ai mai bagat in pirnaie in ultimul timp? Mi -a trebuit un pic de timp sa-mi dau seama cine esti. Iti vine rindul sa te desconspir. Pina atunci mai labus flocist te las sa ai cosmaruri. Cind vor afla traditionalii care este licheaua care-i ridica osanale lui florea si le papa banii va fi vai de c...tau. Apropo si examenele alea pentru fraieri nu cred ca le veti mai da ca presupun ca pina la pasti o sa zburati toti impreuna cu dottore plagiatorul. Ai vazut cum se milogea la base sa-l faca ministru la justitie? Eu v-as interna pe toti si v-as face ce vreti voi . Comunisti aducatori de ciuma rosie ce sunteti.

# Dr.Av.Vasile Botomei date 28 November 2014 22:25 -3

UNBR-Dr.Vasile Botomei il desemeaza membru de onoare pe dnul  avocat Ion  Anghelus! Impotriva autorului Dr.Vasile Botomei membrii UNBR-Dr.Florea au  trecut la razbunari mafiote dupa ce am publicat in teza de doctorat ridicata electronic pe www.unbr.info ca UNBR- ul traditional nu detine acte de infiintare. Au cerut avocatilor pe care UNBR ii are in Parchet sa fiu trimis in judecata si au facut diligente impotriva unora din judecatorii aserviti sa dispuna  condamnarea Dr.Vasile Botomei.Acum lucreaza sa se publice peste cativa ani o alta teza de doctorat prin care sa se combata ceea ce s-a aprobat prin teza dr.Vasile Botomei.Luptati domnule avocat Ion Anghel,caci luptatorii adevarati cu sabii puternice numai prin foc si lupta se se intaresc.

# ADEVARUL date 28 November 2014 22:36 +6

ASPECTELE LIPSEI LEGALITATII BAROURILOR NEÎNREGISTRATE...MOSTENITOARE A NU STIU CAROR ASOCIATII JURIDICE DIN SECOLELE TRECUTE DEVIN EXTREM DE PROBLEMATICE CAND SUNT PUSE IN DISCUTIE IN CAUZE INTERNATIONALE,OARE NU EXISTA ATÂTA INTERES INCAT SA SE MULTIPLICE SI SA SE INREGISTREZE STATUTE PENTRU BAROURILE LUI FLOREA,SUNT ELE DEASUPRA LEGII?

# avi avi date 28 November 2014 23:48 -1

mai Vasile,vezi-ti de necazurile tale si lasa-ne pe noi asa cum suntem.Nu gte mai lega de traditionali ca daca parchetul nu ti-a tras=o asa cum a vrut ******lica,o sa ti-o tragem noi.Ai vazut ca pana acum nu s-a legat nici un tgraditional de tine(cel putin pe LUJU) Asa ca ciocul mic si ai grija de vorbesti  si postezi.Si nu te mai lauda cu lucrara aia de semilicenta,ca o sa ma ocup si de ea,chir daca bota va jubila.

# Anghelus catre Lobotomiei date 1 December 2014 19:32 0

Lobotomiei, vezi sa nu ma treci pe tablou cum ai facut cu avocatii de la Bota ! Nu vreau sa te urmez la penitenciar !!!

# Jude bătrân date 28 November 2014 22:57 0

florea=universitate"......bote=școala  de maiștri. Nu-i motiv de supărare ci e doar o constatare pur profesională. Aștept de 8 ani sa mi se dovedească contrariul dar încă nu s-a întâmplat.

# DOREL PENTRU NENEA JUDELE JGHEAB date 29 November 2014 15:32 0

NENEA JUDELE,DIN CAUZA UNOR JGHEABI CA TINE PLATESTE ROMANIA LA CEDO BANI GREI!!!! CE-AR FI SA-TI CONFISCAM PENSIA  TA SI ASA DESTULDEMARE CA SAPLATIM IN LOCUL OAMENILOR NEVINOVATI BANII PE CARE VOI JUDECATORII CUMPARATIO SICORUPTI AR TREBUI SA-IMPLATIT!!! CE-AR FI??? TE PRINZI...???

# visu date 29 November 2014 09:18 +2

Ai imbatrait degeaba daca-ti sta capu” la altceva decat la judecata!

# Jurist date 29 November 2014 12:46 +2

Conducatorii profesiei se bucura de zoaiele care se varsa zilnic pe acest site. Daca avocatii ar avea mai multa minte si-ar dezbate problemele reale ale profesiei care s-au accentuat in criza. Avocatura. com a invitat avocatii caselor de avocatura mari  sa se alature campaniei de daruit portocale pentru nevoiasi de Craciun. Sigur, cum  nu exista nevoiasi in profesia de avocat pentru ca, nu-i asa accesul la clientela nu-i restrictionat pe criterii clientelare (ei sunt doar mai bine pregatiti profesional) iar oficiile sunt destule pentru a acoperi lipsa perspectivelor creata  de smecherii din avocatura cu suportul organelor de conducere, sa ne ocupam de saracii altora. Stim ca oficiile sunt o problema (http://www.avocatura.com/stire/11576/ce-si-doresc-avocatii-florentin-******-si-gabriel-******.html),pentru ca, nu-i asa?

# jurist date 29 November 2014 12:52 +3

dar sa ne intalnim cu marile case de avocatura sa dezbatem publicitatea profesionala. Sa vazi acum deturnare a clientelei marilor case, cu toata logistica lor catre  avocatii care traiesc din asistenta judiciara :)

# jurist date 29 November 2014 12:58 +1

Asociatia Tinerilor Avocati exista doar daca e nevoie de vreo reprezentare, ceva. Cred ca 2-ul % redierectionat ar fi putut face mult bine tinerilor intrati in profesie. Dar e mai bine sa-i tinem saraci, asta ascute mintea si intareste loialitatea fata de stapan.

# crustaceu date 29 November 2014 13:00 +5

dragii mei, tocmai am castigat pt un client in penal, aveam emotii mari cu judele, , cred ca mai avem o juma de pas pana castigam, cred ca va fi mai crancen in barou decat in psd, dar va fi ma crancen cand cei care se credeau avocati nu isi vor mai lua pensiile, iar cei care in ultimii ani au luat bani din oficii, o sa ii dea inapoi, asta daca nu vine ponta presedinte si ii amnistiza

# crustaceu date 29 November 2014 18:03 +2

si cum vremea lui ponta a trecut, trece si cazanciuc si ceilalti grofi pe la mititica, ! Despre acest tanar av. razvratit numai de bine, cred ca inanite sa se inversuneze asa tare a mai avut el ceva de impartit cu cineva, iar asta e cea mai sigura si adevarata cale sa dai in cap sefilor traditionalilor, sa ceri ce nu au

# Gita date 29 November 2014 20:11 +1

Cerand ce nu au traditionalii ( acte de infiintare a persoanei juridice) se demonstreaza ca nici dreptul de sanctionare pretins astazi de ei colegilor lor, de a fi sactionati, nici acest drept de a sactiona disciplinar nu-l au.

# crustaceu date 30 November 2014 08:59 0

pai tocmai din cauza asta ne sustine acest avocat, nu ca ne-ar iubi asa de mult, deci faptele se contopesc, sanctiunile fara temei juridic la fel, actele facute de o pers fara calitate sunt nule!

# Hah date 30 November 2014 21:10 +1

Bine ca macar intr-un final v-ati trezit din adormire. In ceasul al 12-lea! Luati masuri acum, nu la anul! La anul: surprize de proportii in tabara ,,traditionalilor'': caderi de capete pe sistemul DOMINO, apoi cateva abonamente la mititica iar peste toate astea intr-un final: JUDECATA DE APOI. 

# dan date 1 December 2014 13:13 0

In tm.si hd se pledeaza fara probleme.. cel putin din pct meu de vedere !

# avocat BB 53 date 1 December 2014 19:28 +4

Bravo colega Anghelus. Sunt multi dintre avocati  care indeamna sa nu te "lasi" sa o ti tot asa. Dar stau si ma gandesc de ce acestia nu vin alaturi de tine in judecaa sa intoduca cereri de "interventii" si doar stau pe margine si instiga asteptand sa le fie rezolvate problemele lor doar de "unul singur" iar ei stau pe "tusa" De fapt nu ma mira acesta este conceptia(lasitate)  in general a romanilor" lasa sa se implice doar el" ca daca va reusi ne vom folosii de "foloase/fructe" si noi iar daca El va pati ceva noi nu avem nimic de "suferit". Imi este scarba de aceasta lasitate din partea unor romani. Si eu am avut o situatie similara in sensul ca m-am luptat de unul singur si nimeni nu a "intervenit in nume propriu sau accesoriu" iar dupa terminarea "razboiului juridic" multi pupincuristi (viteji) s-au sculat si s-au batut cu pumnii in piept ca ei au fost langa mine " la razboi" desi nu i-am vazut pe campul de lupta.Fac apel la d-nul BOTA ca toti avocatii acestuia sa ne ajute 

# 5000 de av Bota date 1 December 2014 19:29 +1

Bravo, Anghelus, 5000 de avocati de la Bota te sustin !

# avi avi date 1 December 2014 19:43 -3

auzi nazbatie:5000 de avocati de la b ota!?! Care bota are 5000 de indivizi ca avocati nu sunteti ??!!?? :D

# avocat BB 53 date 1 December 2014 19:36 +5

prin introducerea de interventii "accesorii" in bloc in acest dosar. Este momentul oportun ca toti avocatii din Romania fie ca sunt de la Florea sau Bota sa ne unim in acest demers juridic si in alte demersuri si sa ne cautam drepturile. Este inadmisibil ca dupa 25 de ani de la Revolutie sa nis e ingradeasca in mod flagrant acest drept de libera practica a profesiei liberale de avocat si acesta profesie sa fie confiscata de aceste hiene comunisto-dictatoriale. pentru ce au murit oameni in Revolutie ca sa fim exploatati in continuare de aceste fosile comuniste de fii si nepotii lor. Jos laba dupa aceast aprofesie. Dragi juristi din Romania si din diaspora uniti-va si sa ne relauam aceast aprofeaie inapoi confiscata de acesti comunisti. Acum putem comunica mult mai usor pe aceste siteme( facebok, mess, etc. si sa ne mobilizam pentru a incepe demersurile  in vederea REVOLUTIEI ptr. frumoasa profesie de avocat ce trebuie sa o "liberam"  din mana hotilor si sa o redam tuturor romanilor    

# Avocati! UNIREA date 1 December 2014 21:07 +3

Avocati de pretutindeni, nu conteaza de la care structura, sa ne unim.5000 de avocati de la Bota va sustin Domnule Anghelus, altii de la,,traditionali'' va sustin la fel.Nu lasati ca exploatarea comunista sa continue.Suntem in 2014, trebuie sa ne comportam ca atare.Gata cu dictatura.

# alex date 1 December 2014 21:21 +3

Aveti dreotate dar cum sa ne intalnim ? Cum sa facem ?haideti sa stabilim o intalnire

# BOTA AI INVATAT DREPT PENAL date 2 December 2014 15:00 -2

:lol:     TENTATIVA IN CAZURI SPECIALE SECTIUNEA I TENTATIVA SI PARTICIPATIA Actele de executare savarsite de catre autorul principal atrag raspunderea instigatorilor precum si a complicilor deoarece conditia participatiei penale este ca autorul sa fi comis o fapta prevazuta de legea penala, consumata sau in forma tentativei (tentativa pedepsibila). Daca autorul s-a desistat sau a impiedicat producerea rezultatului aceasta imprejurare privind insasi executarea faptei are caracter real, in consecinta ea profita si instigatorilor precum si complicilor, care ar putea evita in acest fel pedepsirea pentru instigare sau complicitate la tentativa, afara de cazul in care legea penala ar prevedea, ca o infractiune de sine statatoare, ca instigarea si complicitatea se pedepsesc chiar daca autorul s-a desistat ori a impiedicat producerea rezultatului.

# LA PUSCARIE CU BOTA date 2 December 2014 15:01 -1

In cazul in care exista mai multi autori (coautori), este necesar ca toti sa se desiste ori sa impiedice producerea rezultatului  pentru a se produce efectele enuntate anterior. Impiedicarea rezultatului de catre un singur coautor nu produce efecte decat asupra coautorului respectiv nu si asupra celorlalti coautori, instigatori sau compliciC-tin Butiuc, "Tentativa in cazul infractiunilor complexe", in Revista de Drept Penal nr. 2/1997, p. 77. :lol: :lol: :lol:

# pentru LUJU date 2 December 2014 16:33 0

va este frica ori rusine de bota cu postarea aia rasista,de ati sters-o?Tot mai mult ma conving ca nu sunteti mai buni ca altii.O sa il publicam in alta parte cu mentiunea ca voi ne-ati cenzurat.Nu cred ca o sa va placa.In fond,voi va faceti politica(nu prea obiectiva)ia noi  ne vom vedea de interes.

# ce urit sa scrii despre romi asa ... date 2 December 2014 16:42 -2

cine a sters postarea!!! ii este dor lui BOTA sa mai auda si alte glasuri decit cel al sau... eu nu sint de acord ca BOTA sa fie facut tigan...sint de acord sa fie trimis la sbirna printre cei din rasa sa nenumita-atziganos,romi,baragladine,etc,pentru a se reeduca...cel putin 50 de nai...poata asa invatA SI EL dreptul SI NU DOAR ABECEDARUL CLS v-viii CU AJUTORUL CARUIA RIPOSTEAZA...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva