15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REBRANDING - Societatea de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners isi modifica denumirea in Zamfirescu Racoti Vasile & Partners. Schimbarea vine dupa adaugarea la numele partenerilor Calin-Andrei Zamfirescu si Ioana Racoti a numelui partenerului Cosmin Vasile: “A dovedit o deosebita pricepere, tenacitate si inventivitate... Partenerii ZRP au considerat, in unanimitate, ca fireasca aceasta recunoastere... Includerea numelui in cel al firmei ma onoreaza”

Scris de: L.J. | pdf | print

11 June 2019 13:09
Vizualizari: 6234

Casa de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners isi schimba de marti, 11 iunie 2019, denumirea in Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP), prin adaugarea la numele partenerilor Calin-Andrei Zamfirescu si Ioana Racoti a numelui partenerului Cosmin Vasile (foto).


Potrivit societatii de avocati, hotararea, luata cu unanimitate de partenerii Zamfirescu Racoti & Partners, ilustreaza recunoasterea valorii profesionale si manageriale a noului partener, devenit un nume notoriu in randul avocatilor de litigii si al expertilor in arbitraje comerciale internationale.

Cu ocazia lansarii noii denumiri, avocatul Calin-Andrei Zamfirescu, asociat fondator, a declarat:

„Pe deplin integrat alaturi de ceilalti parteneri, Cosmin a dovedit o deosebita pricepere, tenacitate si inventivitate, atat ca litigator cat si ca formator al mai tinerilor sai colegi, dintre care astazi, multi ocupa pozitii de salary partner, managing associate sau senior associate in societatea noastra”.

Avocata Ioana Racoti, asociat fondator, a precizat ca firma va beneficia sub noul nume si de notorietatea lui Cosmin Vasile: “Partenerii ZRP au considerat, in unanimitate, ca fireasca aceasta recunoastere, nu numai a unei cariere juridice de exceptie pentru un avocat atat de tanar, dar si a dedicarii cu care Cosmin a contribuit la promovarea brandului si a principiilor noastre. De astazi, firma va beneficia sub noul nume si de notorietatea lui Cosmin Vasile in domeniul litigiilor si al arbitrajului international”.

Cosmin Vasile va continua sa coordoneze departamentul de Arbitraj International si isi va mentine calitatea de managing partner: „Sunt 17 ani si jumatate de cand eu am oferit totul firmei mele, firma care la randul ei mi-a oferit totul mie. Includerea numelui in cel al firmei ma onoreaza si marcheaza simbolic deschiderea unui nou capitol al unei povesti frumoase despre munca, pasiune, valoare si succes numita ZR(V)P”.

Cosmin Vasile a devenit colaborator al societatii de avocati Calin-Andrei Zamfirescu si Asociatii in urma cu 17 ani si a fost promovat in calitate de partener in anul 2007 in cadrul Zamfirescu Racoti Predoiu, societate rezultata din fuziunea Calin-Andrei Zamfirescu si Asociatii cu Racoti - Predoiu. Este unul din litigatorii de marca din Romania, recunoscut de cataloagele profesionale internationale, de catre clienti precum si de competitorii din piata drept unul dintre cei mai competenti experti in domeniul solutionarii disputelor si al arbitrajului. Pana in prezent a fost implicat in calitate de avocat in peste 100 de proceduri complexe de arbitraj international sub auspiciile ICC, LCIA, CAM, SCC, VIAC, ICSID, CICA si potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL.

Odata cu includerea numelui sau in logo-ul societatii, ZRVP isi va relansa pagina de internet www.zrp.ro, disponibila acum si la adresa www.zrvp.ro.

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 55 de avocati, dintre care 10 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei si Catalin Micu (asociati), si domnul prof.dr. Valerian Cioclei (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva