3 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REPLICA DE LA BRASOV – Curtea de Apel Brasov reactioneaza dupa comentariul avocatului Adrian Toni Neacsu privind sesizarea CJUE in problema prescriptiei: “La nivelul acestei instante sunt respectare deciziile CCR si ICCJ, fiind pronuntate deciziile penale in caile ordinare si extraordinare de atac prin care s-a dispus incetarea procesului penal ca urmare a constatarii prescriptiei raspunderii penale”

Scris de: L.J. | pdf | print

29 March 2023 12:05
Vizualizari: 4127

Curtea de Apel Brasov a trimis un drept la replica in urma publicarii articolului “Subminarea Inaltei Curti”, in care am prezentat comentariul facut de avocatul Adrian Toni Neacsu in ceea ce priveste sesizarea CJUE de catre judecatori de la aceasta instanta in legatura cu problema prescriptiei (click aici pentru a citi).


 

In dreptul la replica, ce poate fi citit mai jos, Curtea de Apel Brasov precizeaza ca la nivelul instantei sunt respectate atat deciziile CCR, cat si deciziile ICCJ, dovada fiind solutiile de incetare a procesului penal pe motiv de prescriptie care au fost dispuse: “La nivelul acestei instante sunt respectare deciziile CCR si ICCJ, fiind pronuntate deciziile penale in caile ordinare si extraordinare de atac prin care s-a dispus incetarea procesului penal ca urmare a constatarii prescriptiei raspunderii penale”.


Iata dreptul la replica al Curtii de Apel Brasov:

 


Comentarii

# Republica CeApBrasov e un fel de gulag cu maciuci proaste. date 29 March 2023 15:17 +6

Daca taceau ...ramanea ca e fini cunoscatori de drept. Bine ca deschisera gura sa ii vada oamenii cum au cariati molarii juridici. Acum ca a plecat si Claudiu ...probabil toate maciucile juridice cabeviste se zbate sa avanseze..si mai grav..iau decizii.

# Nedumeritu' date 29 March 2023 15:48 0

Doamne fereste ! Adunatura de analfabeti, care au puterea de a decide asupra libertatii justitiabililor. Oare a inteles cineva ce au vrut sa spuna ?

# semantica gulag date 29 March 2023 22:26 0

mi se pare acelasi limbaj pe DEX ca decizia CCR de a accepta legile securitatii recente.

# dragos barna date 30 March 2023 07:44 0

grupare infractionala organizata la sectia penala care incalca art148 C Rom, Reg CE 2988/95, aproape toti judecatorii fiind implicati-dos 114/62/2016. si 6 contestatii in anulare si vreo8 la executare v si condamnari ale lotului CEC de prof Ghigheci si Serban Alex SUPC alarma, distrugeri de fsbrici si investitii agricole prin Feadr si sapard distruse, cand oare se demareaza investigatiile? Trrbuie sa raspunda cat mai curand de lipsiri nelegale de libertate si ei si judecatori ai Trib Brasov cu partenerii lor de protocol DNA au paradit cam tot Brasovul cu inventiile Monicai Munteanu

# Ionuț Anton date 30 March 2023 19:19 +2

Cu mici excepții CA Brașov este varză!Niște habarniști rău intenționați care au rămas ancorați în mrejele sistemului opresiv. Ce să te miri dacă judecătorii fac parangheli cu procurorii și uni sun chiar foști procurori?Doamne ferește în ce hal de degradare morală și profesională a ajuns CA Brașov

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva