15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROMANIA TRADATA DE IOHANNISTI – Iata cutremuratoarea inregistrare in care premierul Ludovic Orban a recunoscut la Congresul PPE din Zagreb ca Guvernul Dancila a fost dat jos pentru ca “Guvernul meu” sa asigure Partidului Popular European majoritatea in Comisia Europeana. Cerem PICCJ anchetarea imediata a vanzatorilor de tara, inclusiv a sefilor SRI care au fost complici ori incapabili sa previna atentatul la siguranta nationala (Video)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

23 November 2019 15:35
Vizualizari: 32199

Romani, iata dovada ca ati fost mintiti si vanduti! Pe fata! Premierul PNL Ludovic Orban (foto 1 si 2) a facut o declaratie ingrozitoare joi, la Congresul Partidului Popular European (PPE) desfasurat la Zagreb, ca el si camarila sa liberala au fost nevoiti sa dea jos de la putere Guvernul PSD – Viorica Dancila, intrucat numai asa putea fi numit al zecelea comisar european care sa poata asigura majoritatea de 10 – 9 a comisarilor PPE in Comisia Europeana prezidata de Ursula von den Leyen.


In timp ce Romanii erau mintiti la Bucuresti ca Guvernul Dancila trebuie dat jos printr-o serie de motive insailate in motiunea de cenzura de luna trecuta, scopul – bine ascuns - era cu totul altul, fiind limpede acum pentru toti romanii ca s-a instigat la ura impotriva PSD pentru ca Guvernul Dancila sa nu poata desemna comisarul european, care ar fi lasat PPE fara majoritate. Fara trimiterea Adinei Valean (sotia fostului lider liberal Crin Antonescu) pe pozitia de comisar european din partea Romaniei, socialistii europeni (din care face parte si PSD) ar fi detinut majoritatea de 10 – 9 in Comisia Europeana, care este in fapt guvernul Uniunii Europene, cel care administreaza banii europeni.

Iata declaratia completa a premierului Ludovic Orban:

Numele meu este Orban. Dar pentru a elimina orice confuzie, numele meu este Ludovic Orban. Sunt prim-ministrul Romaniei si trebuie sa fiti siguri ca, dupa alegerile prezidentiale, Romania va ramane o puternica parte a familiei europene, cu presedintele Iohannis, cu coalitia guvernamentala, care nu este sustinuta doar de PNL, ci si de celelalte partide PPE din Romania, UDMR si Partidul Miscarea Populara. Puteti conta pe noi si pe participarea noastra pentru un proiect european de succes (…) Cetatenii europeni au votat pentru PPE si au oferit o victorie pentru PPE la nivel european. Am obtinut majoritatea in Parlamentul European, chiar daca socialistii au visat timp de o saptamana ca vor putea sa pune ei presedintele Comisiei chiar daca nu au castigat alegerile.

In cele din urma, PPE a reusit, asa cum era si normal, sa impuna presedintele Comisiei Europene. Dar cand am analizat numarul de comisari, am descoperit o situatie injusta. PPE nu avea majoritate in Comisia Europeana. Socialistii aveau 10 comisari, iar PPE 9 comisari.

Noi am decis in Romania sa nu acceptam aceasta situatie injusta. Cetatenii au vrut sa ofere o majoritate PPE-ul, iar noi am vrut sa oferim majoritatea PPE-ul si in Comisia Europeana. Am schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE pentru a putea oferi un comisar PPE din Romania in persoana Adinei Valean. Aceasta este contributia noastra modesta pentru o foarte buna Comisie. O Comisie care trebuie sa reprezinte vointa majoritatii cetatenilor europeni care au votat cu PPE.

Inregistrarea video a declaratiei o puteti vedea aici:

Declaratia iresponsabila a premierului Ludovic Orban confirma acum pe deplin tovarasia sa complice cu presedintele Klaus Iohannis, care s-au opus vehement si au boicotat in mai multe randuri numirea unui comisar european din partea Guvernului Dancila (care i-a propus initial pe Rovana Plumb, apoi pe Dan Nica, iar apoi pe Victor Negrescu), mergand pana la a se intelege personal cu presedinta Comisiei Europene Ursula von den Leyen (foto 2) pentru a boicota aceste numiri, pentru ca in final - dupa daramarea Guvernului PSD - sa fie imediat propusa si acceptata PNL-ista Adina Valean.

Este clar ca nu s-a urmarit interesul Romaniei, ci satisfacerea dorintelor de control a banilor Uniunii Europeane de catre o grupare de la varful PPE, partid la care sunt afiliati Klaus Iohannis si PNL-ul lui Orban.

Gravitatea majora a declaratiei premierului Ludovic Orban sta insa in fraza cheie: ”Noi am decis in Romania sa nu acceptam aceasta situatie injusta. Cetatenii au vrut sa ofere o majoritate PPE-ul, iar noi am vrut sa oferim majoritatea PPE-ul si in Comisia Europeana. Am schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE pentru a putea oferi un comisar PPE din Romania in persoana Adinei Valean. Aceasta este contributia noastra modesta pentru o foarte buna Comisie.”

Prin “noi am decis” intelegandu-se evident si presedintele Klaus Iohannis care a atentat continuu la ordinea constitutionala din Romania si a instigat permanent populatia si mediul decizional politic in scopul ca “PSD SA DISPARA!”, acuzandu-l in mod fals de “COMUNISM”, prin aparitii publice, agresive, cu mesaje de incitare la ura si discriminare, doar pentru a satisface interese straine.

Este limpede acum, in lumina declaratiilor mainii drepte a lui Iohannis, ca a existat un plan de demolare a Guvernului Dancila nu ca urmare a motiunii de cenzura (aceasta a fost folosita doar ca pretext), ci in scopul declarat si asumat de a boicota numirea unui comisar socialist din partea PSD, pentru a satisface interese straine si a asigura majoritatea PPE in Comisia Europeana, adica controlul pe fondurile europene.

Ce a pazit seful SRI Eduard Hellvig – prietenul lui Iohannis?

Lumea Justitiei considera ca aceste actiuni recunoscute public de premierul Ludovic Orban se circumscriu tradarii de tara dar si a celor ale Uniunii Europene si considera ca Serviciul Roman de Informatii a fost ori incapabil sa depisteze acest plan care intra in aria atentatelor la siguranta nationala ori chiar a fost complice la acest plan, nefiind cu siguranta strain de coruperea unor parlamentari din arcul guvernamental pentru a se obtine minimum de voturi la recenta motiune de cenzura pentru debarcarea Guvernului PSD.

Tradarea intereselor financiare ale Uniunii Europene

Lumea Justitiei anunta ca in perioada imediat urmatoare va formula o sesizare penala pe marginea declaratiilor premierului Ludovic Orban pentru a se stabili ce mai stie Ludovic Orban si nu a spus despre demolarea Guvernului legitim PSD si stabilirea raspunderilor persoanelor implicate in acest atentat impotriva intereselor romanilor si a celor europene.

De asemenea, opinam ca obtinerea unor majoritati in Comisia Europeana, prin lovituri subterante straine principiilor democratice dupa care functioneaza Uniunea Europeana, prin manipularea maselor si ascunderea fata de cetateni a scopurilor reale ale daramarii unui guvern, constituie in opinia noastra fapte reprobabile impotriva intereselor Uniunii Europene si ale cetatenilor europeni care voteaza in acest spatiu, care trebuie anchetate de urgenta. Cu atat mai mult cu cat Comisia Europeana si comisarii care o formeaza sunt Executivul UE, care administreaza uriasele fonduri europene care provin din procentele din PIB anuale ale tuturor statelor membre.

Comentarii

# P.Amuza date 23 November 2019 15:44 +25

Plângere penală -atentat la siguranța statului.

# popoescu date 23 November 2019 16:04 +8

Sa intelegem ca loviturile de stat au devenit legale?! Publicati ce-ar trebui sa se intimple intr-un astfel de caz, dupa legi, cu autorii!

# VIKY date 23 November 2019 16:18 +42

Este inuman ce se petrece in Romania, pur si simplu poporul este calcat in picioare. Unde sunteti?.Nu va intereseaza viitorul vostru, nu va intereseaza viitorul copiilor vostri, nu va intereseaza viitorul nepotilor vostri, nu va intereseaza cu ce ipocrizie va trateaza(si va tratat) na-zis-tul neacceptand o confruntare cu Viorica Dancila...?. Ce va intereseaza de fapt, si de drept?.Nu cred ca sunteti si orbi, si surzi, si muti. Daca prin absurd (s-au prin tablete),na-zis-tul va prinde al doilea mandat (doamne fereste) veti vedea, veti auzi dar veti fi... MUTI. Daca in 5 ani nu ati reusit sa cunoasteti acest personaj penal si toxic de la Cotroceni, care nu sa adresat cu un cuvant poporului roman, dar a facut jocurile strainilor, atunci cu regret va spun ca va meritati soarta. Eu inteleg jocurile politice, dar nu inteleg indolenta voastra cand este vorba de viata voastra. Nu cred ca un om normal va pune stampila pe acest na-zist. Sper ca in ceasul al 12-lea sa va salvati de la sclavie.

# RAMMINGER date 23 November 2019 16:26 +7

DACÃ NU PUNEAU BOTUL ,,TRÃDÃTORII DE,,PONTA SI TÃRICEANU,,,NU SE PUTEA DA JOS GUVERNUL DÃNCILÃ.TRÃDÃTORI DIN TOATE TIMPURILE AU FOST ÎN ACEASTÃ ,,,TARÃ.,DAR TRÃDAREA ESTE CU DUS SI ÎNTORS.NUMAI CÃ PÎNÃ SE DESMETICESC TOTI ,,,ROMÂNII,,,VÃ TREZITI FÃRÃ ,,,TARÃ.

# Pintea date 23 November 2019 16:43 +11

O recunoastere demnă de un fanatik si de un venetik! Constat ca si PPE-ul e un fel de Reich! Câtă slugărnicie si pt UE! Și bani! Nu era mai bine fără? Orban al carui tată a fost securist in anii 1950-1956, el vorbeste? De fapt, orientarea de dreapta a fost intotdeauna exxtremistă, capabilă de cele mai oribile lucruri pt. a fi la putere. N.Iorga a scris despre visceralitatea PNL. Daca electoratul PSD, jignit de Johannis, se scoală maine dimineată cu fața la cearșaf si nu se duce la vot ci la mall, atunci sa nu mai spere nimic! Johannis trebuie sa piardă alegerile, sa ia un bobârnac din care sa nu isi mai revină!! Iar PSD trebuie sa invete muuulte de la ăștia despre cum sa iti atingi scopul! Fără scrupule! Trebuie sa fim f. atenti sa nu mai fie furate alegerile cu STS, cu diaspora, macar de data asta sa fim vigilenți, gălăgiosi, sa ieșim in stradă, altfel le bătătorim ăstora drumul spre jafuri si abuzuri!!! Cică in diaspora votul nu e atat de numeros cum spun la tv!

# Neanae date 23 November 2019 16:44 +7

Ura a orbit parte din romani! La punctul ca nimic nu mai conteaza, KWI cu banda lui de acoliți lingăi sunt Dumnezei chiar dacă in momentul asta ar iesi in strada cu tancuri și ar călca peste lume (pașnica !). Important este ca sa dispară tot și toți cei care nu gandesc ca ei. Vor epurare politica, epurare va fi, sa coste cât o costa. Ce dacă se încalcă Constituția și toate valorile posibile. Dom-le vindem țara cu totul numai sa dispară cine vor mușchii lor. Niște nemernici de care trebuie sa ne apărăm și sa scăpam. Denunțări penale pentru Înaltă Tradare. Ei au făcut-o tâmpește contra PM Dancila! Orbán e ... și KWI e ... Turca’n lemne e deja! Stan și Bran erau strălucitori, ĂȘTIA sunt vai și amar. LA URNE CU INIMA

# pedelistelor nu le place posta date 23 November 2019 17:46 +5

N-ar fi schimbat joianis nimic fara ajutorul lui puiemonta si al lui tariceanu, asta inseamna ca stiau exact ce fac cand au inceput sa saboteze guvernul, asta inseamna ca ancheta ar trebui sa-i includa si p'astia doi... Intrebarea e.. cine sa faca ancheta? Se vede de la o posta ce martafoi incompetenti bantuie prin parchete.. slugi, latrai, securisti, hastagisti, mafioti, betivani s.a.m.d. Astia nu misca un milimetru in dosarul lui joianis unde au toate dovezile sub nas daramite sa se apuce acum sa ancheteze tradatorii de neam si tara din pdl...

# Huhu Rezea date 23 November 2019 19:41 +3

Scopuri antinationale realizate cu mijloace constituționale. Trebuie demonstrat ca niște parlamentari au fost corupți pecuniar sau prin promisiuni viitoare de funcții.

# Gery date 23 November 2019 19:50 0

Trimiteti-l pe Hellvig dupa tigari pana se decid ce retributie va primi de acum inainte.

# gelu date 23 November 2019 20:13 +3

Plangere penala trebuie extinsa si impotruva lui Johannis, Hellvig , Vlase dar si impotriva luiPonta, Barna, Ciolos, Tariceanu, Tomac si Honor.

# Deo. date 23 November 2019 20:20 +8

Dupa 20 august 2019 (Johannis in SUA) am postat : Alea jacta est ! (zarurile au fost aruncate) cu ACORD si complicitate toate SERVICIILE. De aici SIGURANTA aroganta a sasului! Orban (bufonul regelui) parcurge directivele trasate TOT de SERVICII! Intrebarea este : QUO VADIS ?.....ROMANIA.

# Sphinx date 23 November 2019 20:46 +6

Cine CREDE ca romanii din "diaspora" au ajuns pe "pamantul fagaduintei" se inseala RAU! Sunt tratati PARIA Europei, iar in NECAZUL si UMILINTA lor se AMAGESC cu speranta unui " salvatore de la patria" in acest Johannis. DAR U.E al Germaniei este PERFID si o vor vedea pe pielea LOR.

# VIKY date 23 November 2019 20:54 +5

"Cică in diaspora votul nu e atat de numeros cum spun la tv!". Nu degeaba aghiotantul nazistului (fost jurnalist de vorbe goale)rares bogdan, a plecat sa voteze in strainatate in primul tur, dar ar fi de stiut, si ce, si cat a luat cu el. Cele 3 zile de vot au fost dedicate nazistului, pentru a fi sigur ca va castiga. In 3 zile pot vota in strainatate, si duminica sa voteze in Romania.Poate cineva sa verifice asta?. NU. Traseul poate fi facut si invers, din Romania spre tari apropiate. Probabil "gaura din buget" de care vorbeste caricatura de la finante, a fost dirijata pe bilete de avion, si plinuri de benzina pentru pleava #rezist.

# TIPA date 23 November 2019 21:29 +2

Sesizarea paote fi forumulata si la SIIJ avand in vedere ca exista si procurori ce nu se sesizeaza din oficiu, procurori ce urmeaza sa fie investigati de SIIJ ALATURI DE SEFII SRI ORBAN, IOHANIS SI CEILALTI FOSTI PDLISTI DIN PNL. MOTIVARE PT PROCUROR: activitatea infractionala a PROCURORILOR se concretizeaza in ajutorul dat persoanelor indicate in prezenta in scopul impiedicarii tragerii lor la raspundere penala, a persoanelor la care am facut referire atât in ceea ce priveste descoperirea faptei ,a făptuitorilor, cât și declanșării procesului penal in rem și in personam. Este de menționat că sintagma „într-o cauză penală”, utilizată de legiuitor în textul de incriminare al art. 269 C.pen., are o semnificație mai largă decât noțiunea de „proces penal”, referindu-se la orice activitate a organelor judiciare specifică atât descoperirii faptei și a făptuitorului, cât și declanșării procesului penal in rem și in personam. (…)

# TIPA date 23 November 2019 21:30 +1

Avand in vedere aributia procurorului prevazuta in Constitutie si legislatia speciala de a apara interesele generale ale societatii si ordinii de drept precum si celelate atributii ale acestuia , sesizarea cu privire la activitatea persoanelor indicate in prezenta se subsumeaza obligatiei de descoperire a faptei si a faptuitorului cat si a declansarii procesului in rem si in personam. Conform inclusiv dispozitiilor art. 4 din Legea 303/2004 Procurorul este obligat ca prin intreaga activitate sa asigure suprematia legii, modalitate care va conduce implicit la apararea intereselor generale ale societatii si ordinii de drept . Asigurarea suprematiei legii si ale celorlalte atributii nu se limiteaza doar la instrumentarea dosarelor aflate in lucru sau cu privire la care au fost sesizati prin denunt sau plangere, altfel nu ar fi fost incriminate fapta de favorizare a infractorului in modalitatea impiedicarii tragerii la raspundere, ce are ca si componenta orice activitate menita sa

# TIPA date 23 November 2019 21:31 0

sa conduca la descoperirea faptelor penale , a faptuitorului , cat si a declansarii procesului in rem si in personam. Altfel, aceste notiuni care compun atributiile procurorului sunt golite de continut. Din reglementarea sesizarii din oficiu rezulta ca in sarcina procurorului obligatia instituita de legiuitor, insa nu doar in ipoteza aflarii despre savarsirea infractiunii prin caile prevazute de art. 289-291, ci pe orice alta cale, adica si in ipoteza in aflarii de catre el insusi a faptelor. Pe de alta parte, sesizarea din oficiu nu este lasata de legiuitor la latitudinea organelor de urmarire penala adica inclsusiv procuror , find o obligatie instituita in sarcina sa. Speta de fata , nu este una ascunsa publicului, nu vizeaza acte cu caracter secret, infiintarea si reglementarea sa facand obiectul unor acte normative la o distanta de un clik pe internet de procurorii .....,nu este una din spetele ce implica probatorii ample modalitati concrete de

# TIPA date 23 November 2019 21:33 0

de derulare a unor urmariri individuale, interceptari si orice alte mijloace complicate care sa implice cunoasterea ilegalitatii desfasurarii activitatilor de catre ....., ci dimpotriva descoperirea faptelor implica doar o simpla lectura a actelor normative indicate si declaratiile.... Suplimentar era un mijoc de derulare a atributiilor de procuror DNA,PICCJ ...fara nicio implicatie financiara astfel cum implica interceptarile etc., atat de ample, utilizate in mod abuziv in ultimii ani , scutind astfel bugetul Romaniei de bani si poporul roman de mentinerea in functie a unor persoane ce deruleaza activitati precum cele de la ..... in afara cadrului legal. .

# Pintea date 23 November 2019 21:39 +6

A inceput deja fraudarea votului: cu diaspora! Ni se spune ca sant sute de mii, oare ca sa fim pregatiti? S-au furat voturile la europarlamentare, cu atat mai mult acum se va fura masiv! Cand se arata imagini la tv din diverse zone, de-abia daca vezi pe cineva iesind din sectiile de votare! Razboincii din PSD care se razboiau cu Dragnea, acum ce pazesc? Ce treaba au? Sau PSD se va complace din nou intr-o victima! Insa nu e vorba numai despre un partid ci si de viitorul nostru!

# YES date 23 November 2019 22:51 +1

Anul 2019 a avut 12 luni. Un meci de BOX PROFESIONIST are 12 runde. Cand 11 runde primesti CROSEIE de DREAPTA NON -STOP si galeria din Piata Victoriei "jubileaza", NU poti spera in ultima runda sa faci TU un KO cand abia te mai tin picioarele. Tactica "antrenorului" (partid) a fost TOTAL GRESITA. OCHI pentru OCHI. DINTE pentru DINTE. Acum se plateste PASIVITATEA-FRICA . Dar POATE....o minune.

# gelu date 24 November 2019 02:41 +6

In urma aceste-i lovituri de stat data de PPE tara nostra trebuie sa paraseasca UE care a devenit un grup de crima orgwnizata ce actioneaza pentru sabotarea politico-economica a Romaniei.

# nae girimea date 24 November 2019 06:35 0

@Viky Poporul ? El nu mai exista . In sanul lui masa populimii feisbuciliste a atins masa critica si astia decid si vor decide soarta tarii de acum in vecii vecilor . Ar fi singurul caz din lume in care o tara se prabuseste din pricina prostiei .

# romanul date 24 November 2019 08:59 +2

Asa, asa, mergeti si votati tradatorul Romaniei!

# Marcel date 24 November 2019 10:15 +3

Care este pedeapsa pentru TRADARE DE NEAM SI TARA? Eu propun PEDEAPSA CU MOARTEA!

# escu date 25 November 2019 12:08 0

Votanți români din țară și din lumea largă, începeți a fredona șlagărul „Ce bine îmi pare că a(m)i luat țeapă”, poate vă trece dorul de KWJ, cel dezbinător. Avertisment pentru Poliția de frontieră: Luați măsuri la vamă, în curând se întorc acasă cei peste 4 milioane de români din diaspora pentru a beneficia de fericirea ce le va fi oferită în ROMÂNIA după alegerea lui Ciolannis pentru un nou mandat, când se vor forma cozi imense în așteptarea formalităților de frontieră. Cu prilejul acestor alegeri am avut confirmarea vorbei po******re din timpul comunismului: Noi ne facem că muncim, ei se fac că ne plătesc. Mai pe înțelesul tuturor, dacă nu faci nimic pentru țară poți fi ales într-un nou mandat de președinte fără nici o problemă, ba la scor, poporul suportând cheltuielile confortului prezidențial și al navetei.

# Valentin date 26 November 2019 13:25 +1

Ca să lămurim lucrurile, ar trebui să ne oferim voluntar pt. a renumăra voturile; să mergem în stradă pt.asta și veți constata că ce a zis Stalin este adevărat,,nu contează cine și pe cine votează; contează cine numără voturile.Iar voturile se repartizează nu din numărătoare ci dintr-o apăsare de tastatură; hai să ne trezim odată!!!Sigur, NENUMĂRAȚI români s ar oferii să facă gratis numărarea manuală a voturilor.Rezultatul ar fi o revelație care ar revoluționa nu doar țara ci întreaga planetă.

# VIKY date 26 November 2019 23:06 +3

@Valentin...Aceste alegeri au fost la indigo cu cele europarlamentare. Pnl-ul a fost pe primul loc cum am fost eu regina Angliei. In veci vecilor votul vostru nu va conta, singura solutie este iesirea in strada si maturat cu ei pe jos pana nu este prea tarziu. Doar Ceausescu avea puterea absoluta, iar acum un na-zist. Crede-ma ca va plang de mila. Treziti-va romani!.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva