27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE PUNE DE O MUSAMALIZARE PENTRU CAMI? - Plangerea penala formulata de Grupul de Investigatii Politice impotriva judecatoarei Camelia Bogdan de la CAB pentru conflict de interese, inselaciune calificata, fals intelectual si uz de fals zace de 10 luni prin sertarele procurorilor: „Politrucul Augustin Lazar ar trebui sa lase politica si sa o ancheteze pe Camelia Bogdan, care a fost exclusa din magistratura de CSM pentru banii pe care i-a primit in Dosarul ICA” (Plangerea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 February 2017 14:03
Vizualizari: 7383

Au trecut zece luni, iar plangerea pe care Grupul de Investigatii Politice a formulat-o impotriva celebrei judecatoare Camelia Bogdan (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, recent exclusa din magistratura, nu a fost inca solutionata. Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, ii cere Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar, sa o lase mai moale cu declaratiile politice si sa ia masurile necesare astfel incat Camelia Bogdan sa fie anchetata in cazul banilor primiti in timpul solutionarii dosarului „Telepatia” de la un SRL contractat de Ministerul Agriculturii, aceasta din urma institutie parte vatamata chiar inj dosarul „Telepatia”.


GIP aminteste, intr-un text postat pe site-ul propriu grupul.ro, ca in 27 mai 2016 a depus o plangere penala impotriva Cameliei Bogdan, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, pentru conflict de interese, inselaciune calificata, fals intelectual si uz de fals. Ulterior, PICCJ a trimis plangerea la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, iar de atunci nimic nu s-a mai intamplat. In opinia GIP, ilegalitatile comise de Camelia Bogdan sunt evidente, fiind confirmate chiar de catre CSM care a dispus excluderea judecatoarei din magistratura. Cu toate acestea, plangerea continua sa fie nesolutionata.

Iata textul publicat de Grupul de Investigatii Politice:

Politrucul Augustin Lazar, in prezent procuror general, ar trebui sa lase politica si sa o ancheteze pe Camelia Bogdan, care a fost exclusa din magistratura de CSM pentru banii pe care i-a primit in Dosarul ICA.

Au trecut aproape 10 luni de cand am depus plangere penala impotriva Cameliei Bogdan pentru savarsirea infractiunilor de conflict de interese, inselaciune calificata, fals intelectual si uz de fals. Plangerea se referea la faptul ca in timp ce judeca Dosarul ICA, judecatoarea Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vatamata in dosar si a petrecut un sejur de doua saptamani la Poiana Brasov in cadrul unui program finantat de acelasi minister. La cateva zile dupa revenirea din sejur, Camelia Bogdan a dat o sentinta definitiva in favoarea Ministerului Agriculturii.

Desi ilegalitatile comise de Camelia Bogdan sunt evidente si au fost confirmate prin excluderea sa din magistratura de catre CSM, procurorii condusi de Augustin Lazar refuza sa o ancheteze. GIP a depus plangerea impotriva Cameliei Bogdan in data de 27 mai 2016 la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. De atunci, singurul raspuns pe care l-am primit a fost unul prin care eram informati ca Parchetul de pe langa Inalta Curte a trimis plangerea noastra la Parchetul de pe langa Curtea de Apel. Acesta din urma nu a raspuns in niciun fel plangerii GIP.

Luni, 20 februarie 2017, GIP a adresat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti o solicitare privind stadiul in care se afla dosarul Cameliei Bogdan”.

*Cititi aici plangerea formulata de GIP impotriva judecatoarei Camelia Bogdan de la CAB

Comentarii

# Gg date 22 February 2017 14:47 +5

http://www.activenews.ro/stiri-mediu/Liber-la-taiat-padurile-Parlamentul-NU-a-avut-curaj-sa-opreasca-exportul-de-lemne-141218 Am impresia ca au fost votați degeaba. Toți parlamentarii și toți cei din justiție sunt absolut inutili. Se irosesc  banii tarii absolut inutil cu acestia

# remember date 22 February 2017 18:36 +1

Cu siguranta protectorii ei securisti incearca sa o salveze de condamnare. O condamnare chiar si cu amenda penala, o exclude definitiv din lumea justitiei. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :sigh: :sigh: :sigh: :eek: :eek:

# DODI date 22 February 2017 17:22 +5

Cred că ar trebui făcută o revenire la sesizare. Săracul lăzăruc nu citește decât vreo 3 file pe zi. Din această cauză nu are spor la lucru. Și din cauza stresului prea mare de a minți în toată presa își așteaptă cu voioșie pensia. Îi doresc una grabnică. Dar de boală.

# Vladimârrr...!!! date 22 February 2017 18:10 +4

Si totusi ce-ar fi ca cineva (poate chiar GIP-ul onorabilului si tenacelui Mugur Ciuvica) sa-i faca acestei *** o plangere penala la pachet cu Emilian Eva pentru represiune nedreapta in dosarul ICA, dublata de o contestatie in anulare (ca tot se poarta) la sentinta data in acelasi dosar ? Media a fost inundata de dovezi multe si mari ca_casele si nesimtirea lui Iohannis precum si dormitoru-i prezidential.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva