5 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE STRANGE LATUL – PICCJ a inceput urmarirea penala in cazul mosiei presedintelui Traian Basescu de la Nana. Procurorii ancheteaza infractiuni de conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Sa fie acesta motivul nervozitatii lui Basescu din ultimele zile? (Raportul)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

16 April 2014 14:30
Vizualizari: 8983

Incep sa apara problemele pentru familia prezidentiala! La circa o saptamana de la data la care Corpul de control al primului ministru a depus la Parchetul General o sesizare privind neregulile constatate in procedura de achizitie a mosiei din comuna Nana, judetul Calarasi de catre fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au declansat urmarirea penala in acest caz, urmand sa efectueze cercetari in legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate si arendarea acestor terenuri. Potrivit comunicatului de presa al PICCJ de miercuri, 16 aprilie 2014, anchetatorii au inceput urmarirea penala pentru savarsirea infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Intrucat in comunicatul PICCJ nu este nominalizat niciun nume, concluzionam ca urmarirea penala a fost declansata in rem. In aceste conditii, este de remarcat faptul ca urmarirea penala vizeaza si persoane care detin functia publice, despre care anchetatorii urmeaza sa verifice aportul pe care l-au avut in achizitia celor aproape 300 de hectare de teren de la Nana.


De la momentul inceperii verificarilor pentru achizitia terenului de la Nana atat de catre Corpul de control al primului ministru, cat si de Comisia parlamentara, a fost vehiculat a avea legatura cu acest demers fostul ministru al Agriculturii si actul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Adrian Radulescu. Este posibil ca acesta sa nu fie singurul deminitar vizat de ancheta procurorilor.

Actiunea procurorilor PIICJ poate, pe de alta parte, sa fie raspunsul la iesirile agresive si necontrolate pe care Presedintele Traian Basescu le-a avut in ultimele zile, cand a lansat atacuri extrem de dure la adresa unor membri din Comisia parlamentara care ancheteaza legalitatea dobandirii terenului de la Nana. Aceste atacuri i-au atras o alta plangere penala, depusa in cursul zilei de miercuri, 16 aprilie 2014, de senatoarea PSD Gabriela Firea la PICCJ.

Prezentam in continuare comunicatul PICCJ din data de 16 aprilie 2014: "In urma sesizarii transmise de Corpul de Control al primului ministru, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal in care se efectueaza cercetari in legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate si arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judetul Calarasi.

In cauza, procurorii au dispus, astazi, 16.04.2014, inceperea urmaririi penale cu privire la faptele sesizate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata. In perioada urmatoare vor fi efectuate actele de urmarire penala necesare solutionarii cauzei".

Guvernul a facut public, in 8 aprilie 2014, sinteza Raportului Corpului de Control cu privire la achizitia de catre Ioana Basescu a mosiei de la Nana, care arata ca circa 80% din terenurile din acea zona au fost retrocedate ilegal, in baza unor documente false. Concret, conform raportului, aprobarea celor 957 de cereri pentru reconstituirea dreptului de proprietate, din perioada 1997-2005, s-a realizat in mod defectuos, in sensul in care uele cereri au fost aprobate la scurt timp de la depunerea lor, iar altele au fost analizate dupa 12 ani de la inregistrare. In acest timp, majoritatea angajatilor din cadrul Primariei Nana a depus cereri pentru reconstituirea dreptului de proprietate, desi terenurile faceau parte din domeniul privat al statului sau din domeniul privat al comunei.

Ulterior, in anul 2009, terenurile arendate in condiţii nelegale au fost cumparate de societatea BERFIGE S.R.L., reprezentata de Berlota Fioravante pentru suma totala de 3.437.647,92 ron. Din 2009 si pana in anul 2013, societatea a avut ca asociat unic pe Berlota Mara si administratori pe Berlota Fioravante, Rettagliata Gemma si Berlota Mara, insa in toata aceasta perioada, mai exact din 2009 şi pana la 30.06.2013, societatea BERFIGE S.R.L. nu a inregistrat venituri din activitatea principal, motiv pentru care ANAF a declarat societatea inactiva incepand din 24.08.2012 ca urmare a neindeplinirii obligatiilor declarative.

Iata ce nereguli a constatat Corpul de control al primului ministru la Primaria Nana:

-In fiecare comuna, oras sau municipiu se constituie, prin ordinul prefectului, o comisie de fond funciar condusa de primar.

-Componenta Comisiei locale de fond funciar Nana a fost modificata nemaifiind conforma cu prevederile Ordinului prefectului.

-Primarul comunei Nana nu a comunicat prefectului, conform legii, modificarile privind noua componenta a Comisiei locale de fond funciar.

-Din 2008, unii membri ai Comisiei au luat decizii fara sa fi fost numiti membri ai Comisiei prin ordin al prefectului.

-In perioada 1997-2005, la Primaria Nana au fost inregistrate 957 de cereri pentru reconstituirea dreptului de proprietate.

-Analizarea si aprobarea tuturor cererilor s-a realizat in mod defectuos.

-Unele cereri au fost aprobate la scurt timp de la depunerea lor, alte cereri au fost analizate dupa 12 ani de la inregistrare.

-Majoritatea angajatilor din cadrul Primariei Nana a depus cereri pentru reconstituirea dreptului de proprietate.

-Membrii Comisiei locale de fond funciar Nana au aprobat atat propriile cereri, cat si a celor formulate de rude.

-In perioada 2005-2010 Comisia locala de fond funciar Nana a aprobat cereri pentru persoane care nu erau indreptatite.

-Unele cereri au avut anexate documente care se refereau la alte persoane decat mostenitorii.

-Unele extrase emise de Arhivele Nationale au fost obtinute ulterior aprobarii cererilor pentru reconstituire a dreptului de proprietate.

-In perioada 2006-2007 au fost incheiate contracte de arendare de persoane care nu aveau calitatea de detinatori legali ai terenurilor agricole.

-Terenurile faceau parte din domeniul privat al statului sau din domeniul privat al comunei.

-In 2009, terenurile arendate in conditii nelegale au fost cumparate de societatea BERFIGE S.R.L., reprezentata de Berlota Fioravante.

-Suma totala platita pentru terenuri a fost de 3.437.647,92 ron.

-In perioada 2009-2013 societatea a avut ca asociat unic pe Berlota Mara si administratori pe Berlota Fioravante, Rettagliata Gemma si Berlota Mara.

-Cei trei nu figureaza cu domiciliul pe teritoriul Romaniei.

-Obiectul principal de activitate l-a reprezentat "Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii".

-In perioada 2009 - 30.06.2013, societatea BERFIGE S.R.L. nu a inregistrat venituri din activitatea principala.

-ANAF a declarat societatea inactiva incepand din 24.08.2012 ca urmare a neindeplinirii obligaţiilor declarative.

-La data 09.09.2013, societatea BERFIGE S.R.L. a vandut terenul catre o persoana fizica pentru suma de 5.844.864,26 ron.

*Cititi aici Sinteza Raportului Corpului de control al primului ministru privind achizitia terenului de la Nana de care familia Basescu

Comentarii

# Bota vs Florea se aproie de final !!! date 16 April 2014 15:06 -12

Comisia Europeană a lansat, miercuri, un aviz motivat (infringement) împotriva României, care are la dispoziţie două luni pentru a transpune în întregime în legislaţia naţională modificările aduse unor directive comunitare odată cu aderarea Croaţiei la UE. Alături de România, au primit avize motivate Cipru, Irlanda, Italia şi Luxemburg, potrivit unui comunicat al CE. Cele cinci ţări trebuie să transpună în întregime în legislaţia naţională Directiva 2013/25/UE din 13 mai 2013 de adaptare a anumitor directive în domeniul dreptului la liberă stabilire şi în cel al libertăţii de a presta servicii, având în vedere aderarea Croaţiei la UE, la 1 iulie 2013. Directivele modificate prin Directiva 2013/25/UE sunt: Directiva 2005/36/CE privind recunoaşterea calificărilor profesionale, Directiva 77/249/CEE de facilitare a exercitării efective a libertăţii de a presta servicii de către avocaţi şi Directiva 74/557/CEE.  

# bercea mondial ; e manevra lu frații miei............,, date 16 April 2014 15:46 +25

Băsescu să meargă la PUȘCĂRIE, să stea acolo până este uitat de lume.          Procurorii care au dat soluții de NUP dosarelor piratului șă meragă și ei la pușcărie pentru abuz in serviciu, fals , uz de fals, favorizartea infractorului. Judecătorii care au dat achitări piratului să fie trași pe linie moartă sau chiar la pușcărie.       Acest individ , cu toate că nu mai este Președintele României , promulgă legi, semnează ordine și decrete, face comentarii asupra intereselor interne și externe ale României, etc.       

# mata mare date 16 April 2014 15:50 -6

Cine BERCEA să-l cerceteze pe pirat ?????? Poate măta mare sau gigi berlogea.     Nu vezi că în timpul celor două mandate a primit 21 de NUP, SUP și achitări pentru comiterea de infracțiunii de drept comun care nu au legătură cu exercitarea funcției  sau declarații politice ?

# p/iicj date 16 April 2014 15:52 -11

În această țară numită ROMÂNIA , avem PARLAMENT ???? Să - l dizolvăm dacă avem și  organizăm alegeri anticipate.

# Bota vs Florea date 16 April 2014 20:22 +2

“Statele membre trebuiau să adopte şi să publice, cel târziu până la data aderării Croaţiei la Uniune, actele cu putere de lege şi actele administrative necesare pentru a se conforma Directivei 2013/25/UE. În plus, ele trebuiau să comunice imediat Comisiei textul respectivelor acte”, precizează Executivul european, subliniind că cele cinci state nu au transpus deloc sau au transpus incomplet această directivă în legislaţia naţională. Comisia avertizează România, Cipru, Irlanda, Italia şi Luxemburg că, “în absenţa unor răspunsuri satisfăcătoare în termen de două luni”, poate înainta cazurile lor Curţii de Justiţie a UE.

# DOREL date 16 April 2014 21:15 +8

Sa fie intr-un ceas bun si la mai mare ! Parerea mea ...

# Traian Baiesu date 16 April 2014 15:19 +3

Aici va razboiti??? Bietul tatic TRAIENICA asteapta cu sufletul la gura sa mai faca o baie de multime . . .

# TATIC GRIJULIU date 16 April 2014 21:00 +9

 Basescu nu e un \\\"caine turbat\\\". E doar un bun familist ce se straduie sa asigure bunastarea pe veci a celor 2 viitoare orfeline. Turbata e euroflasneta PDL. A pedepsit-o presedintele dindu-i un job de ministresa ca doar e cel mai puturos procuror (198 dosare NEREZOLVATE la PARCHETUL GENERAL cu vechime de 60 - 1030 zile). A mai pedepsit-o iar: \\\"În trecutele alegeri europarlamentare, când încă aveam o influenţă foarte mare asupra PDL, am cerut să pună oameni din societatea civilă pe primele locuri pe listă pe Monica Macovei...\\\" si biata victima a ratat cu putin scopul pentru care se setase (corect in - setase) - sefia PDL. Tradarea celui samurai fragil a dat peste cap planurile lui Traienika, ce isi innoise brevetul de marinar. Antrenind si serviciile speciale, actualul locatar de la Cotroceni se da de ceasul mortii sa puna pe picioare un partid ca proptea pentru EUROLOAZA SUCCESURILOR.

# VIKY ADEVARACIUNEA date 16 April 2014 16:01 -29

mie si noua uslamistilor in general tare ne e teama ca nu cumva comisia nana sa nu fi zgarmat rahatul intratat incat tocmai membriii nostri pesedisti din calarasi sa nu cada cu poponetzele in organe secsuale masculine de negriii supradotati. ca dacai penal ceva acoloshea e clar ca penali nare cum sa fie decat comisile de funciare care a facut penale. ca ce vina are basescu si fisa care e cumparatori de buna cuvinta ca de unde sa stie ei ca bucati din terenu mare al italianului este furaciuni pesediste? deci prostia pesedista ie atata de mare incat trebuie sa fi taratura moldoveanca ca gabi firea pandele sa fi atat de proasta sa sapi ca proasta in rahat si sa te astepti sa nu miroasa a pesede in conditile in care se stie ca la tara taranii nau votat decat alti tarani prosti ca ei si deci e clar ca aici gabi firea pandelica sia bagat in necaz tocmai deai iei pesedisti imputiti si corupti.

# VIKY date 16 April 2014 16:23 +35

Gunoi basist, ai aparut?. Credeam ca ti-au blocat IP-ul, sau speram sa fii deja dupa gratii. Va tremura rahatul in voi, de teama ca veti ajunge dupa gratii inainte de terminarea mandatului gunoiului mafiot de la Cotroceni. Putina rabdare gunoias basist, ca nu mai aveti mult in libertate.

# VIKY ADEVARACIUNEA date 16 April 2014 16:31 -30

vezi ca faci comfuziii si ma comfunzi cu postatoarea obiectiva. ieu sunt VIKY ADEVARACIUNEA care nam nici-un motiv sa fiu dupe gratii ca ieu sunt cinstita si respect legile tarii, nu ca panarama aia corupta de obiectiva care e normal sa imfunde puscariile de hoata ce e ea.

# VIKY date 16 April 2014 17:10 +26

Un gunoi basist nu poate fi confundat cu un OM. Voi sunteti gunoaie cu infatisare umana. In istoria Romanieie nu a existat un conducator care sa intruneasca toate calitatile negative, incepand cu schizofrenie, alcolism, mojicie, mafie, minciuna...Intr-un cuvant: un gunoi uman, inconjurat de gunoaie umane.

# anca date 16 April 2014 18:56 +15

@VIKI ADEVARACIUNEA-invata sa scrii romaneste si pe urma sa postezi comentarii.M-am saturat de toti analfabetii care isi dau cu parerea!!

# 1989 date 16 April 2014 16:24 +24

Cred ca cine greseste trebuie sa platesca.Chiar si Presedintele Romaniei indiferent cum se numeste.Este imposibil ca un notar care a ajuns cum stim bine notar sa castige atata banet in timp ce alti notari cu vechime nu castiga asa de bine.Traiane te astepta vecinul tau Adrian la \"X Factor\".

# morarescu date 16 April 2014 16:29 +11

Inceperea urmaririi penale in rem - procedura obligatorie la sesizarea prin plangere, in vederea efectuarii de cercetari intr- un cadru legal. Deocamdata nimic spectaculos...

# magister date 16 April 2014 16:35 -11

Eu cred ca e spectaculos fiind vorba de basescu. sa fim seriosi, procedura nu este obligatorie in cazul domnului presedinte. Nici o procedura. Si daca nu ar fi inceput urmarirea penala in rem credeti ca ar fi observat cineva?

# VIKY date 16 April 2014 16:38 +37

\"Sa fie acesta motivul nervozitatii lui Basescu din ultimele zile?\"...Nu este nervozitate, este schzofrenie ajunsa in faza finala. Acest gunoi trebuie demis si bagat dupa gratii impreuna cu toata sleacta de sacali PDL-isti care au pradat tara: Udrea, Videanu, Boc, Blejnar..., si cu toata gasca de gunoaie din justitiei:Kovesy, Morar, Haimanaua, Ghica, Motanul Danila, Stanciu...Numai asa se va putea respira putin in Romania.

# magister date 16 April 2014 16:45 +22

Asa a inceput si ptr Nastase. De la o plangere a Monei Musca. va amintiti nu? Nici atunci nu se anunta ceva spectaculos si uitati unde s-a ajuns. Cred ca presedintele nostru stie asta foarte bine si de asta tremura. Bine, nu doar de asta...

# ADEVARUL date 16 April 2014 17:10 +14

PROBLEMA JUSTITIEI...FAPTUL CĂ UN ESCROC-SECURIST-SCURSURĂ,NU DOAR CĂ AJUNGE PRIMAR,MINISTRU SI PRESEDINTE,DAR SI FACE LEGEA,INCALIFICABILĂ ORGANIZARE A SISTEMULUI JUDICIAR,PENIBILĂ-DEPLORABILĂ-ABSURDE PRESTAȚIILE MAGISTRAȚIILOR,ATÂTA DE NEAJUTORAȚI ÎN FAȚA ORICĂRUI ESCROC ÎNCÂT CHIAR NU TREBUIE SĂ NE MIRE CĂ NU MAI EXISTAM CA NAȚIUNE,CA NEAM SI DEMNITATEA DE A FI ROMÂN ESTE COMPARABILĂ CU ACEEA DE A FI SALBATIC.ÎNTRE TIMP MAGISTRAȚII DE CARTON AU INCASAT-FURAT NISTE SALARII NEMERITATE SI SIAU ASIGURAT PENSIUTELE,DEVALIZÂND BUGETUL DE STAT CUM S-AU PRICEPUT,DOAR SUNT LA BUCATE,BRAVO CRIMINALILOR.

# ADEVARUL date 16 April 2014 17:31 +14

FAPTUL CĂ AVEȚI ÎN LUCRU DOSARE ȘI TRĂIȚI BINE,SE ÎNTÂMPLĂ PE SEAMA ,NERVII ȘI BANII NOȘTRII,VOI-MAGISTRAȚIILOR-NU PRODUCEȚI DECÂT PAGUBE,PENTRU CĂ PRIN PRESTAȚIA CSM-ISTILOR SI CELORLALTI PROȘTI CU DIPLOME,ACREDITAȚI FUNCTIONAREA UNUI NOU TIP DE STAT,SUB APARENȚA STATULUI DE DREPT,AȚI INVENTAT STATUL ESCROC...STĂPÂNUL CARE ÎȘI HRĂNESTE ANIMALELE DOMESTICITE ȘI DECIMATE,PENTRU CĂ SUNTEȚI NISTE MAGISTRAȚI NEBUNI,SADICI,CRIMINALI-TOATE DRUMURILE DUC LA INCREDIBILA CONCLUZIE.

# obiectiva date 16 April 2014 18:03 +13

se strange latul...ce sa ii fac SATANEi daca se leaga de moldovencele din BACAU... .SI-A GASIT BACAUL.......Una din cele mai interesante sintagme ale limbii romane, expresia “a-si gasi Bacaul”, a fost indelung controversata, tocmai pentru ca nu se cunostea sensul exact al termenului-cheie din componenta ei. Astfel, A.T. Laurian si I.C. Massim, primii dintre lingvistii care o consemneaza, o explica, oarecum aproximativ si inexact, prin trouver son maitre, “a-si gasi nasul”, sau “a gasi ac de cojoc (cuiva)”. Ceva mai aproape de adevar este Alexandru Cihac, care o traduce prin “trouver son diable”, “a da de dracul”. Si mai aproape de adevar este B.P. Hasdeu: “Si-a gasit Bacaul nu bacaul vrea sa spuna pur si simplu: a mers pana ce a dat de hotar, a ajuns la vama, a fost oprit si scotocit, n-a putut sa mearga inainte”.  adica, A DAT DE DRACU`!!! 

# V-A LUAT DUMNEZEU MINTILE ?ATI DESCHIS CUTIA PANDOREI ? date 16 April 2014 18:10 -19

CE LAT SE STRANGE BA trepanatule ? asta este CU ADEVARAT UN DOSAR POLITIC ! o COMISIE PARLAMENTARA sa ancheteze o tranzactie INTRE DOUA PERSOANE PRIVATE ? v-A LUAT DUMNEZEU MINTILE ? v-A PROSTIT URA ? Va dau eu subiecte cu adevara MUSTOASE! Retrocedarile lui TATA SOCRU DIN TIMIS, RETROCEDARILE DIN TELORMAN, RETROCEDARILE DIN CONSTANTA ! Ba voi ati deschis cutia pandorei IN CARE VOI SUNTETI ADEVARATII BALAURI ....o sa va ia unu cate unu cand va deveni basescu presedinte SI JUSTITIA VA REDEVENI INDEPENDENATA! ba ascultati ce va spun O SA VA SFASIE BARONII VOSTRI CAND SE VOR PRINDE ….CA EI VOR FI ADEVARATII PERDANTI

# REMEMBER... date 16 April 2014 18:32 +16

\"o sa va ia unu cate unu cand va deveni basescu presedinte...\".Cred ca tie ti-a luat D-zeu mintile. Ce presedinte va deveni basescu?. Probabil presedinte de celula la Jilava, ca nu are sanse nici macar sa fie liber, doar sanse dupa gratii, unde va ajunge in curand.

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 16 April 2014 18:38 +14

Securiștii miei s-au trepanat la diblă. Peste 7 luni mă duc la pârnaie după 10 ani de dictatură securistă, iar țăranii miei cocliți cred că voi deveni președinte.

# # V-A LUAT DUMNEZEU MINTILE ?ATI DESCHIS CUTIA PANDOREI ? date 16 April 2014 21:48 -13

Scuze : CAND VA AJUNGE BASESCU PREMIER !

# REMEMBER... date 16 April 2014 22:07 +13

Este cea mai buna gluma. Din gresala un impostor a ajuns presedinte prin frauda voturilor, iar ca sa ajunga premier are sanse de 0%. In schimb are sanse de 100% sa ajunga dupa gratii.

# Dimitrie Sturza PRIMUL PREMIER NEBUN date 16 April 2014 23:29 +2

Felicitari Victor Viorel, i-ai zis-o de la obraz lui Basescu ,dar ai uitat sa-i zici ca a plagiat doctoratul , ca minte mai des decat vorbeste , ca va fii un premier inresponsabil care de frica baronilor se va muta in buncar ...asa cum a facut un premier Dimitrie Sturza care in 1906 s-a refugiat de frica ministrilor SUB MASA IN CONSILIUL DE MINISTRI. PREMIERUL A FOST dus la un sanatoriu din Paris si un mare medic Psihiatru a constatat ca ACEL PREMIERUL ERA BONAV DE NERVI DE 10 ANI -DECI ROMANIA A FOST ATUNCI CONDUSA DE UN PREMIER NEBUN ! Aviz la vigilenta !

# pupi date 16 April 2014 18:28 -14

Deci evreica asta manipulatoare nu zice ca s-o inceput comisia nana cu speranta sa il toarne pe basescu si trebuie sa-si bage acuma primarii in puscarie:))) sunt oameni foarte prosti care cred tot ce scrieti.

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 16 April 2014 18:41 +11

Mint că așa mi-e felul. Voi, securiștii miei, continuați să mâncați că_cat că românii nu se prind că sunteți niște canalii securiste mincinoase. Plecați de la premisa că românii-s proști și veți vedea ce vi se va întâmpla!!! :roll:

# Anton date 16 April 2014 18:46 -11

Dvs d-le cand v-ati efectuat ultimul control medical?Apar comentariile dvs cam peste tot si de fiecare data sunteti extrem de confuz in exprimare.

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 16 April 2014 19:48 +10

Domnule, sunteți analfabet funcțional. Degeaba apelați la medic, pentru asta ar fi fost nevoie să vă puneți la treabă neuronul. Mă tem că-i un pic cam târziu. Nu-i nimic, poate aveți mai mult noroc într-o altă viață.

# obiectiva date 16 April 2014 20:12 +7

eu INTELEG foarte bine....ce scrie pinocchio..cred ca anton sufera de afazie........

# krudus date 16 April 2014 18:42 +9

De ani de zile scriu Memorii-Petitii-Sesizari-Reclamatii- la Prefectura Bucuresti, pentru a prezenta modul veros in care terenuri ale statului roman au fost furate cu acte false. Nimeni, dar absolut nimeni nu mi-a acordat nici cel mai mic interes pentru recuperarea terenurilor statului roman. Acum , cand vine vorba despre razboaie politice se fac anchete, se risca chiar si razboaie civile, samd. Pute de la o posta a DOSAR POLITIC in acest caz. Constanda, Romalo, Tiriung,Cocoru,Marius Mihaita ,Videanu,Negoita, toti acestia au furat statul roman si nimeni nu-i mai ancheteaza.De ce oare???

# anca date 16 April 2014 18:54 +3

Economistii lu\'peste prajit!!Nu exista raportare semestriala pentru perioada 31.06.2013-31.12.2013.Cat de idiot sa fii-luna iunie are 30 zile calendaristice.Cum naiba sa dai drumul la un raport fara o minima lectura??Doar daca ai interes sa nu fie rezolvat!!Praf in ochi aruncat romanilor!!!

# mircea date 17 April 2014 01:03 -13

Tind sa dau dreptate lui basescu cand spune ca la parchete vor ajunge in ritmul asta toti taraneii pesedisti care fac legea pe la tara si s-au jucat cu pamanturi pana n-a mai ramas tarla netraficata. Pana la urma e vorba de posibile infractiune intamplate anterior achizitiei. Da acu asta e, si-au facut-o cu mana lor. Ponta e oare in siguranta la buncar, ferit de furia partidului ?  

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 17 April 2014 14:27 +9

Băsul e viața ta. Nu trebuie să-mi dai dreptate, eu își spun ce și cum, menirea ta este doar să-mi trompețezi pe net toate inepțiile.

# mircea date 18 April 2014 03:42 -8

ti-era dor de atmosfera de gradina zoologica de pe Cotidianul si pui umarul sa o recreezi si aici ?  

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 18 April 2014 08:38 +6

Și ce ai de gând să faci? Te retragi pe Gândul și EvZ, alături de ceilalți pupinbăsiști? Caracteru\', bre, dacă nu e, puți!

# VIKY date 18 April 2014 09:18 +6

Astia put pana peste hotare. Le simtim mirosul la mii de Km departare. Sper sa termine Ponta deratizarea lor inainte de alegeri.

# Agentul 007 :SOC! Mainarul Voluntar se desparte de Fierea Sa date 17 April 2014 08:00 -8

Agentul 007 :SOC! Mainarul Voluntar se desparte de Fierea Sa! Se pare ca despartirea este iminenta! Si-au arncat vorbe imposibil de intors ! Ea il ameninta ca spune tot ! El o intreaba ca ce are sila cu PRIMARIA ! Ea ii spune ca nu poate renunta CA ASA O OBLIGA SUFLETELUL Ei ! El observand ce important e SUFLETELUL EI ,sare in alta parte si cere teste de patrenitate comentand ca ar fi inceput sa-I creasca antene ca la un motan . Acesta este un pamflet!

# dezamagitu date 17 April 2014 10:32 +8

Nu cunosc ce s-a intimplat la NANA,dar documente,date cum s-a facut retrocedarea prin FALS la RUPEA Brasov a 170 ha sint blocate de peste 1 an la DNA brasov de PR.SULU MARIUS,d-na KOVESI instiintata nu se intimpla nimic.Pe linga propietarii inselati,este inselat si STATUL prin expropieri ilegale.Beneficiar final fam BORCOMAN sustinuta din plin de sef DIICOT BORCOMAN CATALIN fost consilier al d-nei KOVESI.Acestia sint oamenii care aduc lumina in JUSTITIE.Controleaza si influenteaza orice demers pentru aflarea adevarului

# basescu un diavol securist date 17 April 2014 11:55 +6

8) chiorul dracului bolnav rau cu chelia lui :lol: un spurcat blestemat de popor vrea cetatenie soldoveanca :lol: :lol: hahaitul vrea sai faca si pe ei praf nebunul dela nana cu acte false la bulauuuuuuuuuuuuuuuuuu 8)

# smenarul marinarul un cadavru date 17 April 2014 18:01 +4

basescu invatat la securitate cum sa minta,sa condamne pe cei care nul :P :P :P la gaoza,nul lauda si dau in presa marlaniile lui cu furaciuni :eek: latra cucu la palat eba si ioana pamantul ,bani neau furat syda lea infectat nana -nana veti face la jilava excrocilor satanisti cu udrea sa va faca curat la ****** :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.12.2023 – Iata viitorii sefi ai CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva