21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEFA NOUA LA CAB – Promovata la Inalta Curte incepand cu 1 iunie 2023, judecatoarea Lia Savonea va fi inlocuita la conducerea Curtii de Apel Bucuresti de judecatoarea Liana Arsenie. Sectia pentru judecatori a CSM are pe masa propunerea de delegare a judecatoarei Arsenie, in prezent vicepresedinta CAB, in functia de presedinte al instantei. Gabriela Bogasiu ramane cu delegare vicepresedinte ICCJ

Scris de: G.T. | pdf | print

8 May 2023 17:05
Vizualizari: 5417

Curtea de Apel Bucuresti va avea un nou presedinte incepand cu 1 iunie 2023, data la care judecatoarea Lia Savonea, actuala sefa a CAB, va pleca la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Locul lui Savonea va fi luat de judecatoarea Liana Nicoleta Arsenie (foto).


 

Sectia pentru judecatori a CSM are programata pe ordinea de zi a sedintei de joi, 11 mai 2023, “propunerea de delegare a doamnei judecator Arsenie Liana Nicoleta in functia de presedinte al Curtii de Apel Bucuresti” (vezi facsimil). In prezent, judecatoarea Arsenie ocupa functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti.


Bogasiu ramane vicepresedinte ICCJ cu delegare


Altfel, in aceeasi sedinta de joi, 11 mai 2023, Sectia pentru judecatori a CSM urmeaza sa discute si prelungirea delegarii judecatoarei Gabriela Bogasiu in functia de vicepresedinte a Inaltei Curti (vezi facsimil). Bogasiu ocupa aceasta functie cu delegare din noiembrie 2022, postul de vice fiind scos in prezent la concurs, dupa ce la precedenta procedura niciunul dintre candidati nu a fost numit in functie. Anterior, Gabriela Bogasiu fusese vicepresedinte al Inaltei Curti timp de doua mandate care au insumat in total sase ani.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva