27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEMNE BUNE ANUL ARE – Noua avocati au fost promovati in cadrul societatii Musat si Asociatii. Dan Minoiu a primit functia de Partener. Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran si Adrian Danciu au devenit Managing Associates, iar Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepesi si Adrian Cristolovean sunt acum Senior Associates. Cei noua activeaza in practicile de Fuziuni si Achizitii, Sanatate si Domeniul Farmaceutic, Fiscalitate si Litigii si Arbitraj

Scris de: L.J. | pdf | print

21 January 2020 15:53
Vizualizari: 3755

Luna ianuarie a adus promovari pentru noua avocati ai societatii Musat si Asociatii, a anuntat casa de avocatura marti, 21 ianuarie 2020. Cei noua (foto 2) sunt Dan Minoiu, Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran, Adrian Danciu, Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepesi si Adrian Cristolovean.


 

Astfel, Dan Minoiu a fost promovat in pozitia de Partener, Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran si Adrian Danciu au fost avansati in pozitia de Managing Associates, iar Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepesi si Adrian Cristolovean au devenit Senior Associates. Cei noua activeaza in practicile de Fuziuni si Achizitii, Sanatate si Domeniul Farmaceutic, Fiscalitate si Litigii si Arbitraj.

Dan Minoiu are o experienta profesionala de peste 12 ani si face parte din echipa Musat & Asociatii din anul 2010. A asistat de-a lungul anilor numeroase societati care activeaza in domenii reglementate, inclusiv companii farmaceutice, producatori de dispozitive medicale, de suplimente alimentare si de produse cosmetice, clinici si spitale private, companii din domeniul IT, precum si din domeniile FMCG, asigurari si agricultura. Minoiu a consiliat companii internationale renumite in probleme complexe legate de fuziuni si achizitii, transferuri de afaceri si alte tranzactii, precum si in legatura cu aspecte de reglementare si conformitate privind furnizarea si promovarea produselor si serviciilor pe piata din Romania, asistand clientii in cazuri de referinta in fata autoritatilor competente. Dintre proiectele recente in care avocatul a fost implicat, mentionam cea mai mare tranzactie din ultimii ani din piata farmaceutica, in cadrul careia echipa Musat & Asociatii a oferit consultanta fondului de investitii Penta Investments in achizitia grupului A&D Pharma, din care face parte cel mai mare distribuitor de medicamente din Romania si un lant de peste 600 de farmacii.

Alina Man si Adrian Danciu sunt doi dintre avocatii M&A cu o mare experienta in zona consultantei de business. Adrian Danciu este specializat in tranzactii complexe de M&A si a acordat consultanta juridica unor importanti jucatori internationali si locali din diverse sectoare de activitate, precum cel militar, naval, retail, farmaceutic, IT, constructii si industria manufacturiera. Alina Man, licentiata atat in Drept, cat si in Economie, este specializata atat in domeniul consultantei cat si cel al litigiilor in materie fiscala (inclusiv impotriva masurilor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si a Curtii de Conturi), oferind asistenta unui larg portofoliu de clienti locali si internationali din sectoare precum energie, automotive, real estate, FMCG si industria farmaceutica.

Andrei Bran si Andra Mihalache au o experienta vasta in domeniul litigiilor civile si comerciale, asigurand apararea intereselor clientilor M&A in procese complexe cu accent deosebit in materia restituirii proprietatilor preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale si de contencios administrativ, reorganizarea judiciara sau proceduri de faliment. Experienta acestora acopera inclusiv zona bancara, a asigurarilor si a operatiunilor de leasing, reprezentand in mod frecvent mari corporatii, banci sau alte institutii financiare care beneficiaza astfel de considerabila lor experienta in gestionarea cu diplomatie si eficienta a unor chestiuni complexe, delicate si controversate.

Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepesi si Adrian Cristolovean sunt avocati experimentati care au dovedit o rigoare si calitate profesionala de exceptie, oferind consultanta juridica si reprezentare in instanta pentru companii locale si internationale din numeroase sectoare de activitate cu privire la aspecte de drept societar & comercial, drept civil, drept administrativ si drept penal.

Paul Buta (Deputy Managing Partner) a declarat: „Suntem incantati de evolutia profesionala si dedicatia spre excelenta a tinerilor avocati promovati astazi. Decizia noastra de promovare urmeaza evolutia ascendenta a firmei atat in zona de consultanta cat si in cea de litigii. Suntem mandri sa le recunoastem meritele pentru aceasta evolutie si sa le multumim pentru efortul de pana acum, urandu-le totodata mult succes in continuare in noile roluri”.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva