22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SLUGILE FARAOANCEI SI-AU FACUT TREABA – Sectia pentru procurori in materie disciplinara din CSM a albit-o pe inculpata Laura Kovesi in dosarul „Decaparea”, in care este acuzata de manifestari ce aduc atingere onoarei profesionale, de atitudini nedemne in exercitarea atributiilor de serviciu si de nerespectarea nejustificata a obligatiilor administrative. Initial, „Sindicatul” a trantit cauza pe procedura, dar ICCJ i-a ordonat sa continue judecata (Minuta)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

8 December 2021 15:50
Vizualizari: 6494

Sectia pentru procurori in materie disciplinara din Consiliul Superior al Magistraturii isi betoneaza reputatia de spalatorie pentru parati cu greutate. Miercuri, 8 decembrie 2021, „Brigada Nufarul” a albit-o pe inculpata Laura Kovesi (foto), respingand pe fond actiunea disciplinara in dosarul in care Inspectia Judiciara a trimis-o in judecata dupa aparitia in presa a inregistrarii in care Luluta se auzea dandu-le ordine procurorilor din subordine „sa decapeze institutional” intr-un dosar vizandu-l pe premierul de la acea vreme, Sorin Grindeanu (click aici pentru a citi).Mai exact, IJ o acuza pe Kovesi de urmatoarele abateri disciplinare (de la art. 99 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor):


- a): „manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu”;

- c): „atitudinile nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, celalalt personal al instantei sau al parchetului in care functioneaza, inspectori judiciari, avocati, experti, martori, justitiabili ori reprezentantii altor institutii”;

- m teza a II a): nerespectarea in mod nejustificat a altor obligatii cu caracter administrativ prevazute de lege sau regulamente”.


Iata minuta procurorilor CSM in dosarul nr. 1/P/2018 (vezi facsimil):


Respinge actiunea disciplinara exercitata de Inspectia Judiciara impotriva paratei Kovesi Laura Codruta, procuror-sef european, pentru savarsirea abaterilor disciplinare prev. de art. 99 lit. a), c) si m) teza a II-a si din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, ca neintemeiata.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Pronuntata in sedlnta publica astazi, 8 decembrie 2021”.


Sindicatul a incercat initial spalatura pe procedura, dar nu i-a mers


Am subliniat in primul paragraf faptul ca acum Sectia pentru procurori in materie disciplinara a solutionat dosarul Laurei Kovesi pe fond. In 16 septembrie 2020, „Brigada Nufarul” a albit-o pe Nefertiti pe procedura, pretinzand ca actiunea disciplinara a ramas fara obiect, din cauza ca Laura Kovesi nu mai activeaza in Romania, prin obtinerea postului de procuror-sef european. Din fericire, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul Inspectiei Judiciare, dispunand ca „Sindicatul” sa puna osul la munca si sa continue judecata disciplinara pe fond (click aici pentru a citi). Desi deznodamantul pe fond era previzibil, asa cum s-a si dovedit miercuri, 8 decembrie 2021.

Incheiem, mentionand ca nici aceasta solutie pe fond nu este definitiva, Inspectia Judiciara putand-o ataca la ICCJ cu recurs.

 


Comentarii

# M date 8 December 2021 16:00 +750

pentru mine personal parerea mea este ca aceasta faroanca este o golanca ordinara

# Cetateanul date 8 December 2021 16:05 +700

Știe cineva cum se poate aduce din drumul prințului în calea redutei plăcuța cu scuipați aici? Sau măcar plăcuța suezedă :lol:

# Si cu ce o ajuta? date 8 December 2021 22:48 0

Cine stie stie, cine nu stie nu stie. Spilul nu e sa fii laudat de sclavi si albit la virginitate post coitus, ci salutat respectuos cu capul plecat si genunchii in tina. Asa e la colonia X. Nu vad cum isi permit multi in Romania sa nu bage de seama ce e de facut. Auzi la ei: sedinte, hotarari, judecati. LoL.

# Baschetbalista trebuie decapata ! date 8 December 2021 22:51 +190

De propria-i grasime/rânză , asta in primul rand , apoi trebuie judecata pentru marsaviile facute cu dihorul de Koldea.

# santinela date 9 December 2021 06:58 +170

Mai mira pe cineva aceasta Sectie,aceasta rusine a justitiei romanesti compusa numai din indivizi obedienti,nemernici,mizerabili ? Nulitati profesionale !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva