21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOLIDARITATE – UNBR sustine protestul avocatilor din Baroul Valcea care acuza ca au fost evacuati abuziv din sediu de conducerea Judecatoriei Ramnicu Valcea: "Comisia Permanenta a U.N.B.R. solicita factorilor decizionali competenti din sistemul de justitie luarea de indata a masurilor ce se impun in vederea restabilirii normalitatii, in spiritul respectarii legii dar si a profesiei de avocat” (Document)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

8 January 2014 13:13
Vizualizari: 6424

Decizia avocatilor valceni de a declansa un protest ca urmare a deciziei conducerii Judecatoriei Ramnicu Valcea de a-i evacua din spatiul detinut in sediul instantei de 70 de ani, se bucura de sprijinul altor avocati din tara. Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea (foto), a anuntat printr-un comunicat de presa ca sustine protestul Baroului Valcea, al carui decan este avocata Monica Livescu, si isi manifesta totodata preocuparea fata de masura dispusa de instanta. In opinia UNBR, evacurea abuziva a avocatilor din Baroul Valcea din sediul instantei este rezultatul absentei unui dialog prealabil institutional si constructiv intre conducerea Judecatoriei Ramnicu Valcea si Barou.


Ca urmare a acestor masuri dispuse de Judecatoria Ramnicu Valcea, UNBR le cere reprezentantilor Ministerului Justitiei si membrilor CSM sa ia masurile care se impun, in vederea "restabilirii normalitatii, in spirtul legii dar si a profesiei de avocat": "Comisia Permanenta a U.N.B.R. isi manifesta profunda preocupare fata de faptul ca masura de mai sus a fost dispusa in absenta unui dialog prealabil institutional, real si constructiv, firesc intre participanti la opera de realizare a justitiei, cu atat mai mult cu cat dreptul avocatilor la utilizarea gratuita a unor spatii corespunzatoare in incinta sediului instantelor de judecata, pentru asigurarea serviciului de asistenta judiciara, este consfintit prin lege (art. 79 al Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat), precum si fata de imprejurarea ca unui asemenea dialog a fost preferata transmiterea in spatiul public a unor pozitii si opinii subiective ale persoanelor care au competente decizionale la nivelul instantei mentionate.

Fata de cele de mai sus, Comisia Permanenta a U.N.B.R. sustine Protestul formulat de Consiliul Baroului Valcea in numele avocatilor valceni si solicita factorilor decizionali competenti din sistemul de justitie, atat la nivel local (Judecatoria Ramnicu Valcea, Tribunalul Ramnicu Valcea, Curtea de Apel Pitesti) cat si central (Ministerul Justitiei si Consiliul Superior al Magistraturii), luarea de indata a masurilor ce se impun in vederea restabilirii normalitatii, in spiritul respectarii legii dar si a profesiei de avocat”.

Baroul Giurgiu, de partea avocatilor valceni: "Este regretabila aceasta atitudine, care demonstreaza inca o data in plus, din pacate, tendinta de trimitere in derizoriu a activitatii avocatului in realizarea justitiei"

In acelasi timp, decanul Baroului Giurgiu, avocatul Sergiu George Bratu, si-a exprimat, in numele insitutiei pe care o conduce, solidaritatea dar si alaturarea la protestul avocatilor din Baroul Valcea. Intr-un comunicat de presa, avocatul Sergiu Bratu afirma ca este "regretabila" atitutudinea conducerii Judecatoriei Ramnicu Valcea, si considera ca aceasta masura de a-i evacua pe avocati in mod abuziv din sediul instantei reprezinta tendinta de trimitere in derizoriu a activitatii avocatului: "Baroul Giurgiu isi exprima in mod public adeziunea fata de masurile de protest intreprinse de Baroul Valcea in urma preluarii spatiului destinat desfasurarii activitatilor specifice exercitarii profesiei de avocat in cadrul Judecatoriei Ramnicu Valcea, ca urmare a dispozitiei conducerii acestei instante.

Este regretabila aceasta atitudine, care demonstreaza inca o data in plus, din pacate, tendinta de trimitere in derizoriu a activitatii avocatului in realizarea justitiei ca serviciu public in interesul cetateanului, manifestata in mod constant in ultima perioada de catre institutiile publice implicate.

Aceasta politica manageriala este profund eronata iar perpetuarea ei este de natura de a transmite in societate un semnal negativ cu privire la credibilitatea institutiilor statului de drept si a realizarii apararii pe baza de lege".

Baroul Valcea a fost anuntat ca va fi evacuat in Ajunul Craciunului

Amintim ca decanul Baroului Ramnicu Valcea, avocata Monica Livescu a dezvaluit ca Judecatoria Ramnicu Valcea i-a notificat in Ajunul Craciunului ca vor fi evacuati din sediu, pentru ca in data de 30 decembrie masura sa fie pusa in aplicare. Conducerea Judecatoriei Ramnicu Valcea a fost atunci acuzata ca nu a luat in considerare propunerile Baroului Valcea, care a indicat mai multe spatii ca solutii alternative pentru rezolvarea necesarului de spatiu ale instantei, care puteau fi solicitate de la autoritati.

In aceste conditii, Consiliul Baroului Valcea a decis declansarea unui protest public incepand cu 7 ianuarie 2014, ultima forma fiind aceea de a nu mai asigura asistenta juridica obligatorie la toate instantele si organele judiciare. Nu in ultimul rand, Baroul Valcea a specificat ca in cazul de fata avem de-a face cu un atac la adresa profesiei de avocat, dar si la buna functionare a Justitiei.

*Cititi aici in integralitate comunicatul UNBR

Comentarii

# avocat TRADITIONAL-VALCEA sub acoperire date 8 January 2014 14:00 +3

Asa ne trebuie. Cati bani nea luat nea FLOCEA nu putea sa ne construiasca cate un sediu si noua. in fiecare judet. Pentru ce sa ne dea instantele spatii cand ei sunt inghesuiti vai mama lor. Vrajeala ca desfasuram activitati de interes public nu mai tine. activitati de interes public desfasoara in \"sticto-sensu\" numai functionarii publici, alesii locali si alti functionari angajati ai Statului care sunt platiti din buget. Chiar daca noi \"incasam cuvenit sau necuvenit\" niste bani pe onorarii din fondurile Ministerului Justitiei nu insemna ca desfasuram activitati de interes public numai ca asa este prtevazut in L 51 si Statut. Nenea Flocea avand in vedere ca barourile au pers. juridica cf. L 255/2004 ar trebuii sa te gandesti sa ne dai banii inapoi din \"cotizatiile\" noastre care ti le-am dat pana in prezent ca sa ne facem sedii cu acesti bani. Daca nu o sa te chemam in judecata comunistule ce esti si traiesti pe spinarea noastra mulganu-ne vlaga din noi. Frati \"traditiponali\" ar trebuii la nivel de barouri sa fuzionam cu colegii de la BOTA si asa s-ar rezolva problemele. Asa FLOCEO ca nu mai santaja justitia ca nu intrii in penal sa asiguri apararea obligatorie.

# avi avi date 8 January 2014 18:24 0

Mai traditionalule de Valcea.daca esti absolvent de drept,sigur nu esti avocart.Poate donator pe undeva.Invata sa scrii romaneste,sa concepi romaneste si apoi vezi de postari.Nu iti coretez greselile gramaticale pentru ca iau painea de la gura unui corector de meserie.Ma mir ca inca nu te-a luat in vizor.

# BERCEA MONDIAL;; e manevra lu frații miei.........,, date 8 January 2014 14:04 +2

Avocatul Gheorghe Florea - președintele UNBR nu are nici-o calitate să se adreseze Judecatoriei Ramnicu Valcea, Tribunalului Ramnicu Valcea, Curții de Apel Pitesti) cat si central (Ministerului Justitiei si Consiliului Superior al Magistraturii).                           1.FLOREA NU ARE ACTE DE ÎNFIINȚARE ȘI FUNCȚIONARE- să fie publicate dacă acestea sunt.                            2. El a încheiat mai multe protocoale cu instituțiile cărora se adresează tocmai pentru a crea o stare de intimidare asupra acstora pentru a nu i se solicita ACTELE.                            3.ART. 38, ART. 51 DIN LEGEA 51/1995 PREVEDE CĂ MJ ARE OBLIGAȚIA SĂ PUNĂ LA DISPOZIȚIE SPAȚII DAR NU SPUNE CĂ ȘI ÎN MOD ,,,,,G R A T U I T,,. AFARĂ DIN INSTANȚE CU EI, SĂ PLĂTEASCĂ ACESTE SPAȚII DIN ONORARII NU DIN BANUL PUBLIC. UNBR CÂȘTIGĂ MILIOANE DE EURO PRIN EXPLOATAREA GRATUITĂ A ACESTOR LOCAȚII

# la puscarie date 8 January 2014 14:10 +2

Adică UNBR are birouri în sediile instanțelor de judecată pe care le utilizează în mod gratuit, dar ele sunt întreținute din BANI PUBLICI?????               Adică ei se întâlnesc aici cu clienții, iau ONORARII , fac mațu pontil și plătim noi cazare, masă, mâncare, curent electric, căldură, etc. BUNĂ TREABĂ ?????                 Alo DNA - doamna Codrutza este sau nu abuz în serviciu și deturnare de fonduri pentru CAZANCIUC ??????

# BLOJU FLORIN date 8 January 2014 14:13 +1

Numai în sediul CURȚII DE APEL BUCUREȘTI, domnul Florea Gheorghe are 12 încăperi, încăzite, cu calculatoare, femeie de serviciu, bar de zi, saună și cameră de protocol.     ALO MJ - CAZANCIUC , CINE PLĂTEȘTI,, ?????

# NU E CORECT date 8 January 2014 14:16 0

Nu vă mai agitați, Ginerica PREDOIU și marele mic BOC  au pus la punct o OG prin care : MJ se obligă să PULSEZE BANI ÎN CONTUL UNBR ( sanchi pentru ajutor public judiciar) , iar UNBR să pulseze bani la GINERICĂ ( sanchi pentru plata acestor spații utilizate de UNBR).

# \"JUDECATOR\" din BUCURESTI date 8 January 2014 14:15 +3

Cinste conducerii judecatoriei Valcea. Foarte corect ca i-a evacuat pe avocatii. Avocatii trebuie sa isi asigure buna functionare si plateasca cheltuielile din propriul buget al baroului nu sa li se asigure spatii de catre instante ca nu sunt milogi. Ei desfasoara o activitate particulara si incaseaza venituri din aceasta activitate si trebuie sa isi achite cheltuielile din propriul buzunar nu sa mai manance bani din fondurile M.J. fonduri care sunt insuficiente ptr. instante. Avocatii traditionali mananca destui bani necuveniti din fondul M.J. pe onorariile din oficii, onorarii care nu ar trebuii platite din fondurile M.J. si sustinute de barouri care sunt entitati care nu au de-a face nimic cu interesul public. Daca sustin ca sunt de interes public atunci incasarile onorariilor sa se faca prin M.J. sau alta institutie de interes public iar ei sa fie asimilati functionarilor publici sau altor salariati publici. Va convine asa? Daca nu va convine asa nu mai iesiti sa milogiti sa primiti gratis spatii si bani de la M.J. cand noi nu avem sa asiguram spatii pentru noi si activitatile noastre de justitie.

# cunoscator date 8 January 2014 17:22 +3

de acord domnlue judecator, trebuie sa le explicati celor care spun prostii ca avocatura este o activitate particulara, avocatii sunt mici intreprinzatori si sa nu mai bata toba ca ei sunt persoane de interes public. in prostia lor , inafara ca nu au acte de infiintare se cred stat in stat, cica sunt persoane de interes public si sunt infiintati prin lege. daca-i intrebi care lege si care articol sunt muti, o dau ca tatele de la piata ca au mostenit UAR-ul, desi sunt desfiintati prin legea 3/1948.

# cocolino date 8 January 2014 17:29 +2

imediat apare si trei in unul,al zis traditional alias oarecare alias avi-uta. poate reuseste luju sa-l blocheze ca iar scrie timpenii.

# avi avi date 8 January 2014 18:27 -1

mai ciociolinule,te rog sa ma ierti ca apar atat de tarziu.Neavand ce face(nu am procese,nu am clienti) am dormit si eu mai mult astazi.Ce tampenii doresti sa scriu ca sa poti dormi linistit la noapte fara medication?

# spiridusul date 9 January 2014 12:57 +1

ti-au pus net la pirnaie avi...sor?

# gardian date 9 January 2014 13:24 0

Tu vorbesti de parnaie mai spiridusule?Nu stii cum este pe acolo?Doar ai experienta.

# Gramaticu date 9 January 2014 16:14 +1

Nu te supara domnu\' JUDECATOR din Bucuresti, unde spuneai ca ai absolvit scoala generala?! De cand are \"corect\" grad de comparatie, ca sa fie \"foarte corect\"?

# avi avi date 9 January 2014 18:11 0

ce ai ba oarecare? dupa ce te-au invatat gramatica avocatii din baroul legal BOTA, acum vii sa te dai grangur la domnul judecator din Bucuresti? am impresia ca pentru analfabeti este mare lucru sa se exprime corect, nu de alta dar abia acum unii au sesizat ca judecatorii se tavalesc de ris cind va citesc exprimarile puerile pline de greseli gramaticale. era odat pe aici regele gramaticii, alias mister fenechiu, nu pot uita ce exprimari si ce greseli gramaticale ilustre ne prezenta la rubrica comentarii.traiasca secretarele ca fara ele ...

# 6.000.000 EURO date 8 January 2014 14:18 0

MJ a plătit în anul 2012, aprox. 6 milioane euro pentru întreținerea spațiilor utilizate de avocații UNBR Florea și UNBR bota

# eroare mare date 8 January 2014 14:22 -1

FLOREA GHEORGHE , foloșește în interesul propriului buzunar: aceste încăperi și nu plățește nimic ??????????????????????????????????????????????????????????????????/

# splaiul independenței date 8 January 2014 14:24 0

Intrați în CURTEA DE APEL BUCUREȘTI și vedeți câte sute de metri pătrați are FLOREA GHEORGHE numai pentru sediul UNBR , unde de altfel se află și sauna 

# cantacuz marin date 8 January 2014 14:26 +1

Eu am fost la etj 1 în Curtea de Apel București unde se află o BIBLIOTECĂ,, dar am fost scos pe ușă pentru că nu am permis de la ,,domnul președinte FLOREA GHEORGHE,,

# MINȚI date 8 January 2014 14:28 0

Minți, în CAB nu se află nici-o bibliotecă, se află un punct de documentare în sediul UNBR.

# neagu rodic date 8 January 2014 14:40 -1

Eu am fost exclusă din profesie de către NIMERINCU VIOREL, dar m-am mutat la Răcari jud, Dâmbovița și am CABINETUL DE AVOCAT  CHIAR ÎN SEDIUL JUDECĂTORIEI RĂCARI, iar copiile dosarelor le fac la SC MAGNA SRL la aprox. 50-60 metri, unde dosarele penale stau până a doua zi pentru că nu mai vine nimeni după ele.

# buftea date 8 January 2014 14:43 -1

problema spațiilor utilizate ,,GRATIS,, de către avocații domnului Florea Gheorghe este reală. În spațiul din Judecătoria Buftea unde stau avocații UNBR - Florea am găsit și judecători la o cafea cu acești avocați, în timp ce avocații Bota nu sunt primiți - stau pe stradă.

# cc date 8 January 2014 15:09 -5

foarte bine le face celor de la bota. cind vor fi avocati adevarati vor intra si ei in sediile UNBR. valea, cersetorilor!!

# mincinosule date 8 January 2014 17:20 +4

ce acte are FLOREA GHEORGHE, prin care să arate că există sau că are vocație succesorală pentru UAR ??

# carcotas date 8 January 2014 19:09 +2

Am auzit eu ca are un protocol mai vechi, incheiat cu cnezatul lui Litovoi, in care nea florea era numit \"singur stapanitor\" al baroului \"tara romaneasca\". Cam asta e in mintea lor, a cutumiarilor.

# cetatean indignat pt.cc date 8 January 2014 18:14 +4

stimabile cc, te crezi avocat? prin ce te deosebesti de colegii avocati din tabara adversa? crezi ca este o mindrie sa platesti tribut la florea ca sa-ti dea dreptul sa porti roba conform dictaturii celor multi si ilegali contra celor mai putini dar legali? ai facut facultatea de drept de doua ori si de aceea te crezi avocat? expuneti punctul de vedere argumentat si nu veni cu vrajeli legate de examenele trucate, care oricum numai fraierii le-au dat, smecherii au intrat cu scutire de ...spaga.

# cc date 8 January 2014 18:34 -3

mai cetatene,daca nu as crede ca esti vreun botist ti-as da pace.dar esti fals avocat de Bota si atunci trebuie sa iti spun ca esti analfabet ca si alti preteni de ai tai.Se scrie,.,expune-ti,,,,pe care numai fraierii...,,mandrie,, Mai pune  mana pe cartile de romana din scoala generala.

# oarecare date 8 January 2014 18:57 +2

e clar cine esti cc. acelasi nemernic care posteaza sub nick-ul avocat traditional, avi avi sau oarecare. te da de gol obsesia de bota, amorezule!  :D :D :D

# gramaticul de serviciu date 8 January 2014 19:00 +1

Mai c(a)c(a), cat ai platit shpaga sa promovezi bacalaureatul ? Nici scoala primara nu trebuia sa o absolvi, la cat de bine cunosti gramatica lb. romane. Dar esti avocat la flocea & co., asa-i ? Pe ce criterii va alege sa intrati in turma ? Aaaa, uitasem ..... cotizarea de bilete emise de banca, euro parca se numesc, teancul cat mai gros si numerele inscrise sa fie din trei cifre. Bah fraiere, \"expune\" e vb. tranzitiv. Forma corecta la infinitiv/imperativ pers. a II-a, plural, este \"expuneti\".

# c c date 8 January 2014 19:22 -1

mai agramaticus,expuneti este cu raportare la plural,dar vezi ca anterior a zis stimabile.Citeste si vezi contextul.E clar ca ne raportam la singular.Reaua ta credinta este evidenta.

# 992 date 8 January 2014 19:37 +1

Natangule c(a)c(a), PERSOANA a II-a, ai uitat ??? In modul de exprimare al comentatorului, forma de singular e similara celei de plural. E greu sa-ti recunosti greseala dar ar fi un gest demn. Dar de unde demnitate la un shpagar .....

# cc date 8 January 2014 19:43 -1

mai 992,esti oare acel agramaticus?Forma de exprimare,adica rostita, este identica.dar ca o constructie gramaticala corecta nu avem nici o similitutudine.Era vorba despre argumentul cetateanului (expune-ti argumentul) si nu infinitivul(???)/imperativ persoama a doua plural.Recunoaste ca ai gresit(sau esti de rea credinta) si nu ma insulta ca nu ai motiv.

# 992 date 8 January 2014 19:53 0

Mai c(a)c(a), esti varza baiatule in materie de lb. romana. In text era vb de \"punct de vedere\" si nu de \"argument\". Punctul de vedere trebuia expus. Argumentat eventual. Tu ai habar ce comentezi si/sau despre ce anume ????

# c c date 8 January 2014 19:58 0

ce diferenta este mai agramaticus?Sau argument sau punct de vedere ,trebuia scris,,expune-ti,,Scurt si la obiect.Si cum cel mai destept cedeaza,am terminat discutia pe tema asta.

# 992 date 8 January 2014 20:32 0

Mai c(a)c(a), in lipsa argumentatiei, te auto-declari destept. Internetul (pe vremuri, hartia) suporta orice, cum ar fi ineptiile tale. Anonimatul de aici te salveaza de rusinea publica. Sa fii cu bagare de seama totusi, pe hartiile ce le mazgalesti pe banii bietilor justitiabili trebuie sa te semnezi sau se stie cine le-a intocmit in lipsa semnaturii tale. Reflecteaza la aceasta remarca. Este un sfat dezinteresat si de buna-credinta.

# 992 date 8 January 2014 19:10 +1

Natangule c(a)c(a), chestia cu \"î\" sau \"â\" din \"mândrie\" sta cam asa : Academia Romana (stii ce-i aia sau pe unde se afla ?) a indicat drept RECOMANDARE de utilizare a formei \"â\" in loc de \"î\", mentionand ca AMBELE forme de scriere sunt (sînt) corecte. TRAIASCA SFANTA SHPAGA !! Asa ajung unii sa poarte roba si sa faca o profesie de rusine .....

# avi-uta date 8 January 2014 19:24 +2

Stim cu totii ce este aia si unde se afla,dar nu cumva este vorba despre garsoniera aia imunda de pe Academiei?

# cetatean fara studii vs avocat flocist date 8 January 2014 19:52 +2

cind spun avocatii aripa bota despre traditionali ca sunt analfabeti au dreptate. nu mai comentam sa-i explicam acesticXcX (ase citi in loc de X a) ce este forma scurta si neaccentuata tie,iti, ti si cind se foloseste cratima. traiasca spiru haret care din analfabeti a facut avocati, fabrica de bani nu cunoaste limite.din pacate si baroul lui florea este tot un spiru haret. 

# cetatean pt cc flocait din nou date 8 January 2014 20:01 +1

ce simplu era, dadeai c.c. o cautare pe net si vedeai ca esti corijent la limba romana si nu numai.  acum ia vezi si maninca ciuperci cum e ca am scris \"corijent\" si nu \"corigent\". nu de alta dar dupa o zi de sedinta cind m-am distrat cu colegii tai pregatiti pina la genunchiul broastei in ale dreptului, acum o sa ma distrez si cu gramatica care va este limba straina. bravo dom florea, ai adunat toti spiru haretistii  in parohie. dar oricum voi nu sunteti avocati fiindca numai bota are acte de infiintare. mai vorbim cand va infiintati si dati coriJentele la limba \"gramatica\".  ;-) ;-) ;-)

# tara formei fara fond date 8 January 2014 21:50 +1

Pe fond: cine are acte? restul cu greselile gramaticale, e gargara ieftina, nu mai tine. Cei care se dau mari stiutori si profesori de gramatica, in instanta le tremura foaia in mana si nici de citit ce au pregatit de acasa nu stiu. Ce sa mai vorbim de sustinut cauza fara ciorne? hai pa. nu am timp de imbecili, ma asteapta clientii. Si apropos... sa stii ca se intra cu imputernicire, procurile sunt istorie asa cum si baroul cutumiar va fi peste putin timp. Rabdareeee... fartilor

# avocat Buftea pentru buftea date 8 January 2014 18:29 -4

Acolo le este locul  pseudoavocatilor Bota.

# pentru buftea baroul legal nu cutumiar date 8 January 2014 19:04 +2

Aveti fantezii in cap, dar voi tot cutumiari tolerati sunteti. NU va recunoastem drept avocati infiintati conform legii. Va tolereaza un sistem comunist, cutumiar si retrograd. Norocul vostru este taica florea, care huzureste pe carca voastra de slugi pltitoare de zeciueli si alte taxe. Sa va vad la pensie, cum o sa va mai muscati mainile. Lui taica flocea o sa i se rupa de voi.

# avocat Buftea date 8 January 2014 19:27 -3

Tolerati ,netolerati dar avem spatiu in sediul instantei.Ni se rupe ca nu ne recunoasteti.Dar cine sunteti voi sa va puteti pronunta in problema asta?Cand o sa ne vina randul la pensie si Florea si Bota vor fi istorie.Poate numai Florea ca pe Bota il vor uita toti.

# 992 date 8 January 2014 19:42 +2

\"avocat Buftea\" - mare adevar ai grait. Asa-i, florea va ramane in istorie drept ala ce v-a lasat fara pensie pe voi fraierii cotizanti la bunastarea sa. Apropo de rupturi ..... de aia ai pantalonii rupti in fund ? Ha ha ha !!

# Adrian date 8 January 2014 15:29 0

Aceeasi nesimtire a UNBR!!!Baroul Valcea NU a indicat solutii alternative!Acestea au fost identificate de conducerea Instantelor,si de multa vreme se fac demersuri la autoritatile locale si centrale,demersuri fara rezultat!Activitatea de arhivare electronica a inceput de la 1 ian.2014,astfel ca nu mai era timp pentru \"demersuri\" si nesfarsita asteptare araspunsurilor...negative ale autoritatilor!Doamna decan cunostea situatia de la ibnceputul lunii decembrie,nu din perioada sarbatorilor. Pana la urma,profesia de avocat nu se poate exercita decat prin detinerea a doua spatii la Jud.Rm. Valcea,nu si daca detin unul singur?Obraznicie fara limite!

# esti de la tara date 8 January 2014 15:35 +1

Tot se insistă ca prostimea să le plătească aceste SAPAȚII ?

# ie ieeeee date 8 January 2014 15:41 0

 Numa io la penal.

# iona date 8 January 2014 19:35 0

la cati condamnati penali sunt printre avocati mi se pare normal sa I zboare afara din institutie

# ioda date 9 January 2014 13:04 +1

la cati avocati flocisti condamnati sunt le trebuie un spatiu la pentitenciar, mai ales ca astia umbla dupa gratuitati. mentionez ca spatiul trebuie sa fie in incinta penitenciarului si cat mai mare sa incapa toti sarlatanii.

# AVOCAT date 9 January 2014 13:22 0

Mai ioda/iuda/iona/bo(t)na si alte anagrame,cand veti fi9 si voi atatea mii ded avocati ,atunci sa vorbesti.Pe moment din cei80/100 de ,,avocati,, din care presteaza vreo 2/3 nu ai ce sa bagi in puscarie.Dar ii vom baga noi pe astia cat de curand.Asteapta sa iasa noua lege a avocaturii si apoi sa vorb iti voi despre ,,desfiintatii,, traditionali.

# Ce-am mai ras date 9 January 2014 13:48 +1

Ba tata, ma uimiti pe zi ce trece...ba nebunilor, mantzocarul de florea shushaneshte la legea aia de vreo 10 ani, doar doar de o suci-o cumva si de-ar baga pe undeva verbul \"a infiinta\" despre care voi, majoritatea juristi urechisti, n-aveti cum sa-l intelegeti. Am crezut ca v-ati mai luminat, dar e-n zadar. Sunteti doar niste cutumiari tolerati de un sistem retrograd, comunist si infect. Fara voi, slugilor miloage, florea si clica de putori inutile din \"barourile cutumiare\" si \"unbr-ul lui florea\" ar disparea din peisajul actual. Si noi nu vrem asta, ci vrem sa va chinuiti in continuare, vrem sa platiti cat mai mult, zeciuiala dubla, biruri duble, taxe si mai mari, vrem sa ne distram pe seama voastra. Si asta o sa facem in continuare. Cititi, boilor, jurisprudenta.

# Milojilor date 9 January 2014 14:19 +3

Pe fond: onorata audienta, stimati cititori, nici nu se pune problema ,,desfiintatilor\'\' traditionali, acesta fiind un apelativ nelalocul lui, nefondat juridiceste logic.In sustinerea celor scrise se pune intrebarea: cum sa fii desfiintat daca nici macar nu esti constituit? trebuiau sa se infiinteze la momentul oportun, dar au crezut ca va merge ashea cum mergea si pe vremea lui nea nicu, uite nu a mers.Si se adancesc mai mult in prostia lor, pana la fund unde va plesni

# Milojilor date 9 January 2014 14:26 +3

Traditionalii nu pot sa admita nici in ruptul capului realitatea juridica existenta, existenta a 2 structuri, asa cum nu pot admite nici ca nu exista de jure.Sunt tolerati. Ia vedeti pe site-ul Ministerului de finante, in fiecare judet barourile traditionale cand au fost constituite? mare surpriza veti avea.

# AVOCAT date 8 January 2014 19:50 0

mai albule,lasa-te de cioace,ca nu tine.

# Horica date 8 January 2014 20:06 -4

   Intraţi careva în instanţe, de la Baroul Bota? Da nu cu procură ci efectiv cu împuternicire sau numa minţiţi că intraţi cu procură şi vai sunt mare avocat?  ia să vedem?

# cardul date 8 January 2014 20:27 +4

cica la florea se dau carduri. toti vor avea acelasi cod pin 0000.  :D :D :D :D :D

# co-cardu date 9 January 2014 12:13 +3

Le da tarabostele carduri doar daca isi platesc IN AVANS, integral pe 2014, zeciuiala si celelalte biruri. In sistem \"ca la curve\". De rasu plansu.

# cardul date 8 January 2014 20:30 +5

primul zero reprezinta numarul de cazuri, al doilea zero numarul de cauze admise, al treilea zeo gradul de pregatire si al patrulea zero este poza individului.  :D :D :D :D

# cardul date 10 January 2014 12:18 +2

lui avi avi ii da trei carduri, ca el este 3 in 1, avi ,avo******t traditional si oarecare.  cred ca este balbait !! :lol:

# pol date 11 January 2014 10:07 0

Degeaba le da carduri pentru ca dovada reprezentarii clientilor se face tot cu imputernicirea avocatiala. Cardul il vor folosi ca ala din reclama cu tablet in detrimental hartiei: sa se razuie la cur cu el, ca vor veni vremuri grele, iar hartia nu ii suporta!

# Claudiu date 2 February 2014 20:23 0

nea flore tine-o tot asa cu birurile si nu te gandi la stat ca nici statul nu-l doare de slugule tale care iti platesc biruri mai M.J. sa bage bani in buget fie si din bugetul justitiabililor pe care nu-i apara avocatii vostri ca nu le da cat cer ei onorariu. Cine raspunde pentru aceste magarii si nulitati de avocati care nu stiu decat sa minta si dau vina pe judecatori cad pierd procese ca nu sunt mutumiti de banii clientilor ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva