28 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SUSPENDAREA LUI IOHANNIS – Fostul viceprimar al Capitalei, avocatul Aurelian Badulescu, anunta conditiile pentru declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis: “Ipoteza de lucru valida. Toate actiunile si deciziile lui Iohannis din ultimii ani, care au dus la deznodamantul tragic de astazi din societate ar justifica o decizie de suspendare. PSD va sustine un astfel de demers doar daca va fi sustinut de Orban si de USR”

Scris de: L.J. | pdf | print

20 octombrie 2021 13:47
Vizualizari: 4291

Declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis (foto 1) este o ipoteza de lucru valida. O spune chiar unul dintre liderii PSD. Ne referim la fostul viceprimar al Capitalei, actual consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, avocatul Aurelian Badulescu (foto 2).


 

Acesta precizeaza ca o decizie de suspendare din functie a lui Iohannis este cat se poate de justificata avand in vedere actiunile acestuia din ultimii ani, care au cauzat situatia dezastruoasa in care se regaseste Romania. Totusi, Badulescu explica intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 20 octombrie 2021, ca pentru a fi initiata suspendarea din functie este nevoie de sustinerea gruparii Orban din PNL si a USR, caci doar asa PSD poate strange numarul necesar de voturi.


Redam comentariul fostului viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu:


Suspendarea lui Iohannis – ipoteza de lucru valida

Toate actiunile si deciziile lui Iohannis din ultimii ani, care au dus la deznodamantul tragic, de astazi, din societate ar justifica o decizie de suspendare. PSD va sustine un astfel de demers doar daca va fi sustinut de Orban si de USR. Altfel ar fi un demers inutil, fara finalitate, pentru ca nu exista o majoritate. Ar fi la fel de inutil ca incercarea lui Ciolos de a obtine votul in Parlament.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat in mai multe randuri ca Iohannis 'ar merita' suspendat pentru gravele incalcari ale prerogativelor prezidentiale. Insa un astfel de demers nu poate fi declanșat decat in conditiile in care ar exista o majoritate in Parlament pentru acest lucru.

Iohannis ar merita cu varf si indesat o suspendare, nu are decat sustinerea aripei Citu din PNL, pe oameni i-a pierdut demult”.

Comentarii

# Neanae date 20 octombrie 2021 14:13 +265

Cumva mai sunt dubii ca sinistrul creatur trebuie sa fie ajutat, ÎMPINS să se retragă din circulație? Inclusă cea stradală? Ne-a dus in prăpastie și acum așteptam sa trântească muntele pe noi? Pe fruntea lui e scris SADISM, buzele și dinții scrâșniți sunt elocvenți! Bătrânii ziceau de un tip așa ca E OMUL DRACULUI! Dapai sa se întoarcă la tac-su!

# Baran Gheorghe date 20 octombrie 2021 14:25 +205

Orice parlamentar, indiferent de culoarea politica, de afiliere sau independent , atunci cand afirma ca nu trebuie suspendat Werner sau ca nu voteaza suspendarea , este un tradator de neam si tara . Nu exista niciun argument care sa sustina continuarea parcursului de nepresedinte al lui Werner. Kelemen il sustine pentru ca si etnia lui si etnia lui Werner au primit privilegii inzecit fata de restul resortisantilor. Acel parlamentar care nu doreste suspendarea lui Wewrner este un mare tradator de neam si tara .Ajung 7 ani de nimic, ajung 7 ani de sperante si incercari , ajung 7 ani de limbaj de lemn de prompterist , de minciuni ( auzi , daca nu porti masca "ori esti prost ori esti prost" , iar el " desteptul apare fara masca si langa Merkel , si in mijlocul Pnlistilor, si in mijlocul popilor , si pe cal si in caruta si langa el o darauta) .Eu il discreditez, poporul ? Nu el s-a si se discretizeaza permanent. Nu cred ca exista un vocabular suficient de mulat .....

# Testele PCR sunt neconcludente, TRATATI PNEUMONIA COMUNITARA date 20 octombrie 2021 15:26 +30

VEDEM CA PRESEDINTELE ROMANIEI NU ESTE BINE SFATUIT... AFLAM CA ROMANIA A ESUAT SI FACE GROPI IN CIMITIRE CU EXCAVATOARELE... Medicilor romani nu le mai poti spune MEDICI daca NU prezinta un STUDIU STIINTIFIC ROMANESC din care sa rezulte ca tratamentul clasic pentru pneumonie - prezentat si de Menualul Merck de Diagnostic si Tratament, editia XVIII - are sau nu rezultate in situatia actuala. - Exista tari care au pus la dispozitia cetatenilor, in farmacii, KIT-URI pentru COVID... adica pentru pneumonia comunitara produsa de un virus inca neidentificat/neizolat si pentru care nu exista inca teste serologice... singure - testele PCR - nu sunt concludente!!! http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/ce-se-intampla-este-complet-nebunesc-profesorul-christian-perrone-si-cercetatoarea-anne-marie-yim-despre-politica-de-vaccinare-sistematica-efectele-secundare-subraportate-si-neviab/

# Wuhannis poate fi suspendat ! date 21 octombrie 2021 17:46 +21

PSD daca vrea sa castige alegerile , AUR daca vrea sa ia un procent mai mare, USR sa i-o traga la Palton-Voda , aripa PNL Orban dulce razbunare . PS.UDMR au fost vesnic carpe , lingai de clante a celor aflati la putere.

# ghinion curat date 26 octombrie 2021 03:28 +3

Hoțul sas confirmat irevocabil de soluțiile instanțelor civile, poate fi judecat și în penal înainte de prescrierea faptelor, apoi tranferat la mititica ??

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.11.2021 – Bobi le multumeste lui Cosmin si Narcis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva