25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TARABOI LA ARGES - Avocatii decanului Alin Postelnicescu, din Pitesti, nu mai au loc de cabinetele avocatilor lui Pompiliu Bota, deschise langa sediile instantelor

Scris de: L.J. | pdf | print

28 July 2011 15:53
Vizualizari: 15533

Ciondaneala la Pitesti intre avocatii traditionali din Baroul Arges, condus de decanul Alin Postelnicescu (foto) si cei din Baroul Arges, ai lui Pompiliu Bota. De curand, in apropierea sediilor Curtii de Apel Pitesti, Tribunalului Arges si Judecatoriei Pitesti si-au deschis o serie de cabinete mai multi avocati din structura lui Pompiliu Bota, toate purtand emblema UNBR (Bota). Situatia a enervat concurenta, iar noul decan Alin Postelnicescu al Baroului Arges - structura traditionala, a emis un „anunt important” in care a instigat instantele si parchetele impotriva avocatilor din tabara adversa, sub pretextul ca nu ar actiona legal. Nu este prima data cand avocatii traditionali au facut plangeri penale, pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat, impotriva celor din structurile infiintate cu incepere din 2003 de catre Pompiliu Bota. Numai ca, pana in prezent, sutele de solutii ale magistratilor au fost unanime in a statua ca structurile noi de avocati nu incalca legea penala, ci dimpotriva, functioneaza in baza Legii 51/1995, fiind autorizate prin hotarare judecatoreasca.


Iata „anuntul important” al decanului Alin Postelnicescu: „Avand in vedere ca in ultima vreme a fost sesizata prezenta in preajma instantelor de judecata a unor persoane care pretind ca au calitatea de avocat si ca sunt membri ai Baroului Arges, insa in realitate nu figureaza in tabolul avocatilor cu drept de exercitare, va rugam sa aduceti la cunostinta Consiliului Baroului Arges orice situatie in care aceste persoane prezinta in fata instantelor de judecata respectiv in fata organelor de urmarire penala delegatii de reprezentare si care indeplinesc acte de reprezentare/asistenta juridica. Am constatat ca in imediata apropiere a Tribunalului Arges, Judecatoria Pitesti si a Parchetelor de pe langa Curtea de Apel Pitesti, de pe langa Tribunalul Arges si de pe langa Judecatoria Pitesti este amplasata o emblema care poarta titulatura Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a Baroului Arges insa numele si datele de contact apartin unor persoane care nu sunt inscrise in Baroul Arges. Consiliul Baroului Arges a sesizat instantele si organele de urmarire penala din Arges, solicitand sa verifice dreptul unor persoane de a exercita profesia de avocat, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 51/1995 , astfel incat dreptul la aparare sa fie asigurat in conditii de legalitate. Am adus la cunostinta instantelor si parchetelor din Arges ca vom prezenta o situatie actualizata a avocatilor cu drept de exercitare a profesiei si ca vom sesiza orice incident legat de prezenta unor persoane care pretind ca au calitatea de avocat, insa nu indeplinesc cerintele impuse de Legea nr. 51/1995. Informatiile pe care le veti furniza vor fi folosite in demersurile noastre pentru impiedicarea persoanelor care nu au calitatea de avocat sa exercite activitati specifice profesiei noastre. Va multumim pentru sprijin, Decan, Av. Alin Postelnicescu.

Avocatul Pompiliu Bota solicita magistratilor pitesteni sa verifice actele avocatilor traditionali

Presedintele UNBR, av. Pompiliu Bota (foto 2) a reactionat joi la comunicatul decanului structurii traditionale din Arges. Iata declaratia lui Pompiliu Bota: „Fata de reactia decanului Baroului asa-zis traditional Arges, ii rugam pe avocatii din acest barou sa fie vigilenti, sa ceara decanului lor, consiliului Baroului Arges documentele de infiintare ale acestui barou si documentele de infiintare ale Uniunii din care ar face parte acest barou. Pentru ca prin Legea 3/1948, in vigoare si acum, au fost desfiintate atat barourile, cat si baroul lor si uniunea din care ar face parte. De asemenea, sa ceara statutul baroului lor statutul Uniunii lui Florea, actele constitutive, orice document de infintare. Acestea nu exista! Si atunci, decat sa se tranforme in turnatori la adresa avocatilor nostri, care fac parte dintr-un barou infiintat legal, mai bine sa verifice entitatea in care au fost pacaliti sa se inscrie. Pe magistratii din Arges ii rugam in primul rand sa nu se amestece in acest razboi, pentru ca este problema partilor din dosare sa-si aleaga aparatorul pe care il considera de cuviinta. Si daca tot se vrea verificarea documentelor avocatilor nostri sa se verifice de catre magistrati, in aceasi masura, si documentele avocatilor baroului traditional, pentru egalitate de tratament si de arme. Le recomand tuturor magistratilor care ar avea indoieli sa acceseze siteul www.bota.ro sa studieze actele noastre de infiintare, precum si sutele de hotarari judecatoresti definitive, care atesta ca functionam legal. Restul e can-can!

* Cititi aici anuntul important al decanului Alin Postelnicescu

Comentarii

# Avocozonac date 28 July 2011 18:10 +6

Daca cozonacul devine din ce in ce mai mic.... foamea te scoate in strada :D

# TREBUIAU SA IA POZITIE date 29 July 2011 07:42 0

Avocatii ar fi trebuit sa conteste legal toate aparitiile impostorilor lui b insa timpul a fugit si acuma sunt ei fugariti; avocatii de virf, dar mai ales magistr., se prapadesc de ris; poporul insa e luxat

# Korka date 29 July 2011 11:25 +1

Impostorule traditional, tu si gasca din care faci parte ati tot contestat de 9 ani legala si reformatoarea UNBR-Bota si ati reusit un singur lucru; ne-ati intarit legalitatea !!! Ti-e teama ca ca nu veti mai primi SPAGILE nerusinate cu care v-ati obisnuit !? Ati avut impresia ca ati confiscat profesia de avocat, ca aceasta a ajuns sa fie srl-ul vostru, tupeistilor !!!

# gheju date 29 July 2011 18:48 -3

Hotărârea prin care s-au inființat barouri,saune,saloane de masaj, a fost desființată definitiv și irevocabil la Tg-jiu. Acea hotarâre înființa de fapt un pj care putea înființa după cum am spus saloane de masaj, barouri,etc. Acest pj a fost înființat după ce Bota a pierdut la CEDO impotriva României o cauza in care se reclama ingrădirea liberului drept de asociere.   Este inadmisibil ca un student care termină o facultate cum era Bota să-și facă el singur un barou și să inducă lumea în eroare cerând 2000 lei donatie ca și taxă de înscriere, bani care se duc la el în buzunar și pt care nu plătește impozit.    Așadar nu are nici hotărâre, induce lumea în eroare pt. a caștiga bani care nu pot fi deduși la finanțe de viitorul avocat,....intr-un cuvânt se îmbogățește pe spinarea unor oameni care nu citesc  inainte de a purcede în avocatură legea 51/1995 republicată.

# pinalti date 29 July 2011 21:21 +1

ghejule, securistule din gasca lui Predoiu, du-te si manipuleaza fraierii pe alte meleaguri. Atat timp cat in tara asta vor exista latrai mincinosi si propagandisti, de genul tau, nu va fi bine ! Apropos, cand s-a infiintat "baroul" tau!?

# gheju date 21 September 2011 21:54 -1

barourile in romania s-au infiintat in 1864 si nu au fost niciodata desfiintate asa cum spune bota in 1948 ci doar siau schimbat denumirea sub regimul comunist. ai inteles??? e greu???

# Dan date 28 July 2011 18:23 +5

Caldura mare, dom'le.

# cozonacescu date 28 July 2011 19:22 +5

Ai dye minye…. Asa ceva nu sa mai pomenyt de cind sunt. Dar cine este acest Alin Postelnicescu ? Raspunsul il gasiti aici : http://www.ziarulancheta.ro/dezvaluiri/2111-argeul-afacere-de-familie-episodul-9-neamu-lui-postelnicescu Aceeasi gasca de mafioti, pup.....sti, neocomunisti si nomenclaturisti bolsevici. Ia mai duceti-va naibii odata !

# Cristi P. Sturzu date 28 July 2011 21:27 +3

Tov. decan desfiintat de la Pitesti nu putea fi mai breaz decat omologii sai. Cu alte cuvinte, "mâhnirea" de la Cluj s-a revarsat si peste Pitesti, odata cu inundatiile din ultima vreme. Clanurile de slugi obediente bazate pe cumetrii sunt apanajul unui sistem putred, desfiintat si retrograd. Asemenea sicane pornite de la creaturi frustrate, sunt comenzi politice, menite sa grabeasca degradarea intregii societati, pentru tristul dar purul adevar ca asemena specimene nu respecta deontologia profesiei si mai rau decat atat, nu respecta justitiabilii.

# Cristi P. Sturzu date 28 July 2011 21:34 +4

Tovarase Alin Postelnicescu, faci parte, totusi, dintr-o alta generatie privind pe scara evolutiei omenirii. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca nu esti mai deosebit de "mahnitii" de la Cluj, de mahalagii de la Brasov etc. etc. INtelegem ca nu "vine" de la tine, dar juridic vorbind, este ilegal ce faci, nemaipunand la socoteala lipsa desavarsita a moralitatii in actiunile tale comandate de la distanta. Dar vorba lui nea' J.S. de la Huston, suntem prea hârşiţi de rele ca sa ne speriem de un "ciot".

# johnny date 28 July 2011 22:53 +3

respectivul decan ori este incult,neinformat si cu mentalitate de comunist! 1 omul a spus ca avocatii respectivi nu sunt inscrisi in tabloul avocatilor ,proba ca sunt inscrisi o gasim pe www.bota.ro,omul ori e prost ori se face ! faptul ca nu este cineva inscris in uniunea sa inseamna ca nu este avocat (mentalitate 100% comunista) e ca si cum daca nu sunt membru unui anume partid inseamna ca nu sunt politician asa gandeste respectivul ....dupa creierul lui toti trebuie sa fim psd-isti sau pd-listi etc ....un adevar este incontestabil in romania pe piata avocaturii exista 2 uniuni de avocati! omul  nu accepta oricum nu e relevant succes in avocatura si concurenta sa-i doboare pe cei care sunt la fel ca respectiva gandire nociva..

# th58m date 29 July 2011 00:18 +1

D-le răzvan s. sper că nu mă scoti, in continuare, in decor.... <img src=ops:' /> sir johnny, pitecantropul, bipeb, rasă albă, cetătean romăn, se pare.... cumnat cu batracianul rosu-de pădure.... :eek: nu are nici o legătură cu decanatul ; e o chestie onirică, cum spune unul tiriac al xx-lea... :zzz . iar dacă o dă in cheie comunistă, poate cel mult să spere la ”un coledzjiu de apărători” :D...lasă-l in sărăcia lui.

# Ce abureala a celor traditionali.. date 28 July 2011 22:59 +4

Le e frica de concurenta celor traditionali,cand nu mai merge cu spaga la intrare,atuncea trebuie sa se sesizeze si ei cu ceva!Eu cred ca avocati din baroul Bota sunt legali!

# ga date 28 July 2011 23:02 +3

uniunea avocatilor are site www.bota.ro acolo gasiti tabloul avocatilor acestei uniuni

# Avocat cu acte date 29 July 2011 09:38 +8

ANUNT IMPORTANT! Deoarece pe langa Tribunale, Curti de Apel , Judecatorii s-au amplasat table pe care scrie UNBR/ UAR, rugam Parchetul General si in special pe dna Procuror General Laura Codruta -Kovesi sa se autosesizeze , in baza Deciziei penale definitive nr. 707 din mai 2010 a Tribunalului Municipiului Bucuresti, cu privire la exercitarea fara drept a profesiei de avocat de catre persoanele care pretind ca au calitatea de avocat , prin beneficiul legii (traditional), neavand acte de infiintare, statut, act constitutiv, orice act administrativ, legislativ, jurisdictional, din care sa rezulte ca fac parte dintr-un Barou legal constituit. Solicitam Academiei Romane sa explice po******tiei traditionale ce sunt verbul si predicatul si care sunt rolul si rostul lor dpdv sintactic si morfologic si consecintele lipsei acestora din propozitii si fraze.

# lauremil75 date 29 July 2011 10:15 -5

cu mare curiozitate am revazut www.bota.ro . stupoare, nici urma de sentinta de infiintare nici a O.N.G. si nici a deciziei O.N.G. de infiintare a barourilor. pai daca ati avea asa ceva, de ce nu publicati pe site ??????????????? miniti cu nerusinare, NU AVETI NICIUN FEL DE ACTE de infiintare, e o vrajeala scumpa pentru fraieri ca sa incaseze cineva donatii de la fraieri !!!!!!! UNDE SUNT ACTELE DVS. ??????? ARATATI SENTINTELE PE SITE !!!

# Cristi P. Sturzu date 29 July 2011 10:41 +3

Lauremil, esti chiar copil...na, c-am dat-o-n versuri. Ma asteptam la o gandire mai matura din partea ta. Faci valuri aiurea, in apa mult prea mica. Dai in doaga "adrieneasca" si nu iti face cinste deloc.

# mai date 1 August 2011 13:42 +2

mai miluta tu esti atit de prostovan ca nici mata nu te mai iubeste. :D :D :D :D

# bita date 7 August 2011 00:03 0

cu mare stupoare am observat ca lauremil75 este pseudonimul unui handicapat ajuns din eroare pe acest site. mai prostovane daca  o mie si ceva de magistrati au vazut si au verificat acte , vine un basinos ca tine si maninca rahat pe aici ca sa vada toata lumea ce inseamna sa n-ai minte.

# Dr. Botomei Vasile date 29 July 2011 10:54 +4

Este corecta atitudinea d-lui presedinte Bota. barourile de avocati sunt organizatii profesionale de drept privat. Art. 9 din Constitutie prevede ca organizatiile profesionale de drept privat functioneaz in baza statutelor proprii. Cine nu are statut, nu exista. Este la fel ca la persoanele fizice: Nu ai certificat de nastere,nu dovedesti ca ai depturi civile.

# lauremil75 date 29 July 2011 11:42 -2

pt d-l doctor : http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2009/01/16/vasile-botomei-prins-cu-fituici-la-examenul-de-avocatura.html. vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii.

# prostii sunt destui date 29 July 2011 18:03 +1

oare de ce la unii le spune si Dr. ? :eek:

# lauremil75 date 29 July 2011 11:52 -2

idem : http://www.youtube.com/watch?v=hk3rYWKOLYY&feature=related. concluzie : cine se seamana se aduna in Baroul Bota.

# temazilei date 4 August 2011 09:56 +1

Iti urmaresc ocazional coment-urile ranchiunoase si nu reusesc sa ma dumiresc cu un lucru: de ce naiba nu ai facut scoala generala, caci numai acolo puteai invata cati de i sa pui adjectivelor. Te dai aiurea mare gogoasa, dar nu esti decat un mic latrau fara cauza.

# Mariana date 29 July 2011 16:20 +1

D-le av. dr. Botomei, sunt o fosta colega de-dvs. din baroul Bota. Spun fosta pentru ca ati trecut la traditionali sau cel putin asa stiu eu. Cred ca era mai bine sa ramaneti in baroul legal constituit si sa luptati cu ceilalti decani si cu dl. Bota pentru drepturile noastre. Oricum, personal, va apreciez opiniile.

# lauremil75 date 29 July 2011 10:59 -1

si eu am fost membru unbr bota. stiu ce inseamna sa ti se spuna : luptati, vom invinge, uite ce sentinta favorabila avem, noi avem acte, etc... recunoaste, totul este ceva artificial umflat evident, toti afla asta dupa cateva luni. sfatul meu : vedeti ca este examen in octombrie, sigus vor pleca cei mai buni. nu mai credeti in baliverne, doar ati facut o facultate de drept, spuneti-le profesorilor ca de fapt ei nu sunt avocati, ci doar impostori, nefiind membri unbr bota. cum ar suna ? v-ati umple de ridicol, s-ar uita la voi neagu, stoica, vm ciobanu, fuerea, etc, in mod tare ciudat sau ar suna la 112. intre noi fie vorba, stim cu totii de ce nu se publica pe site acele acte cerute de mine, sunt de tot rasul, desi ele chiar exista, asta este cu adevarat una din minunile justitiei !!!

# Cristi P. Sturzu date 29 July 2011 11:59 +3

Si daca ai sta cuminte in banca ta, nu ar fi mai intelept? Nu ne intereseaza nici parerea ta si nici latratul anonimilor. Repet, poate iti intra in cap: NU ne intereseaza parerea ta. Este valabila DOAR parerea magistratilor. Punct. Latrati aiurea pe campii. Macar de-ati avea vreun beneficiu...

# lauremil75 date 29 July 2011 11:13 -3

da, pana la urma trebuie sa recunosc ca urasc avocatii din legal infiintata unbr-bota deoarece imi fac concurenta si s-ar putea sa mor de foame. in plus, sunt si frustrat intrucat acestia au devenit avocati, cu acte in regula, spre deosebire de mine care a trebuit sa dau substantiala spaga pentru a intra intr-o casta mafiota, dar sprijinita, e adevarat, de coruptul parlament roman...

# Ionut date 29 July 2011 12:21 +3

Ar fi bine sa se inceapa odata urmarirea penala impotriva numitului Alin Postelnicu, pentru a se intelege odata pentru todeauna ca si in Romania legea, buna rea, cu greseli sau nu, dar odata o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila trebuie respectata de toata lumea.

# Ovidiu Turda date 29 July 2011 13:16 +2

Pacat ca e tanar Postelnicu dar comunist estem

# Mutescu date 29 July 2011 13:17 0

Traditionalilor daca aveti sange in co a..... e sariti la bataie

# CSTZU date 29 July 2011 14:47 0

acest postelnicu are legatura cu vestitutl Postelnicu care a fost securist si tortiorie 1989?nar la revolutie in decemb

# AVOCAT LA BOTA date 29 July 2011 18:51 +5

PACAT CA NU SINT MAI MULTE PERSOANE IN ROMANIA DE EXCEPTIONALA VALOARE CA DL. BOTA SI MARIES, SA SE OPUNA MAFIEI GRETOASE, COMUNISTO-SECURISTE. DL. BOTA VA DORESC MULTA SANATATE SI PUTERE,PT. CA AVETI MARE NEVOIE, CA SA REZISTATI IN CONTINUARE IN LUPTA IMPOTRIVA MAFIEI SECURISTE ,DIN AVOCATURA ROMANEASCA, MONSTRII ,PRECUM,VALERIU STOICA ,NEAGU,MATEUT,ETC. INCA NU AU REACTIONAT. ATENTIE LA MONSTRII CONUSTI-SECURITI.CIND ACESTIA VOR REACTIONA,DEABIA ATUNCI VA INCEPE LUPTA PE VIATA SI PE MOARTE INTRE CELE DOUA BAROUIRI. VA DORESC MULTA TENACITATE,IN CONTINUARE.

# Gheorghe UNGUREANU date 18 January 2016 11:11 0

Felicitări, tovarășe ”Avocat la Bota” ! Puneți, vă rog, numele real pentru că afirmați cu demnitate adevărul în esența lui - Baroul oficial de Stat este absolut nepermis într-un stat liber, prezența lui demonstrînd esența despotică a statului ”romîn” post-decembrist, dominat în totalitate de ciocoimea peceristă. Jos Despotismul pecerist ! 18 ian Prof. Gheorghe Ungureanu

# Avocat Ovidiu Nistea date 29 July 2011 22:09 +2

Pardon stimate coleg, sunt mai multi de doi care se opun mafiei din avocatura, vreo 3000 mi, cauza în mare parte este individuala. Eu sunt printre primii cu nup dat chiar de Radian Tudor adversar declarat în conferinte de presa împotriva lui Bota pe considerente pe care dansul le cunoaste bine.

# ghilerdea mioara date 1 August 2011 12:03 +3

Ce frica le este celor din baroul traditional ca le vor lua painea de la gura cei din baroul bota,ar trebui sa se inscrie nu 3000 mii de absolventi de drept ci 20.000 toti cei care au picat si au tot incercat de cate trei ori in barou si nu au intrat sa vada si ei ca se poate altfel, recunosc faptul ca amandoua tabere sunt si avocati buni si uni mai putin pregatiti, dar cu timpul ,vor acumula experienta si vor deveni foarte buni in toate tarile sunt mai multe barouri numai la noi nu este posibil sunt avocati din baroul bota care au plecat in Germania ,Franta,Italia si nu au probleme si la noi sunt vanati de colegi lor de facultate, doar ca au ales alt Barou sa se inscrie ,ce rusine

# opinie date 1 August 2011 22:42 +1

Respectele mele stimata colega. Foarte bine spus! Asa este... Tocmai ăsta este pericolul de care le este oarecum teamă celorlalti". Ar fi o chestie zdrobitoare sa se intample asta... Felia s-ar imparti, brusc, in mii de bucati... iar influenta se dilueaza. Mai ales influenta si puterea... Dar cine este de vina oare? Parerea mea, cei care au tinut un sistem inchis si sub control si care, acum, se trezesc ca il scapa din mana... Viitorul va limpezi lucrurile si, speram, sa ne fie bine tuturor. Un loc sub soare exista pentru toti. De pinde doar de fiecare sa stie sa isi faca meseria cu profesionalism si corectitudine. Doar cei saraci cu duhul nu inteleg asta sau cei carra le este impus sa nu inteleaga asa ceva. Faptul ca se opineaza de catre cei "de dincolo" faptul ca insasi structura lor s-ar fi putut "curata" din interior fara sa mai apara o noua structura paralela... e doar o alta ineptie aiuristica menita sa adanceasca ura dintre colegi si nimic mai mult.  Cu stima

# Gheorghe Ungureanu date 18 January 2016 10:59 0

Consider că singurul legal este Baroul liber al Avocatului Bota; celelalte sînt sudări obligatorii (de către Statul despotic) ale unor Avocați care ar putea și ar trebui -dacă ar exista un DRAM de democrație- să fie și d-lor liberi. Fără Libertate nu poate exista democrație ! Iar cei care reușesc să intre într-o asociație, cu condiții severe, absolut ilegale, pe locuri fixate din afară, nu sînt și nu pot fi liberi ! Ar fi firesc și de așteptat ca toți Avocații, chiar și Decanul, din Baroul de Stat să afirme și să gîndească permanent JOS DESPOTISMUL ! Cu urări de succes ! 18 ianuarie. Prof. Gheorghe UNGUREANU

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.07.2024 – Patru judecatori cu patalama de „inapt psihic”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva