24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

THE LAWYER EUROPEAN AWARDS 2022 – Tuca Zbarcea & Asociatii, desemnata Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei de catre publicatia britanica The Lawyer. Avocatul Florentin Tuca: „Fara vorbe mari, suntem mandri ca am castigat acest premiu... Ma declar recunoscator partenerilor si clientilor nostri pentru excelentele colaborari din aceasta perioada si transmit un calduros 'jos palaria!'"

Scris de: L.J. | pdf | print

30 November 2022 14:12
Vizualizari: 4391

Marti, 29 noiembrie 2022, la Londra, Tuca Zbarcea & Asociatii a primit unul dintre cele mai importante premii ale serii – Firma de Avocatura a Anului din Europa de Sud-Est, in cadrul The Lawyer European Awards, organizata de prestigioasa publicatie britanica The Lawyer.


In prezenta a 250 de avocati si consilieri juridici din Europa, The Lawyer a anuntat laureatii editiei 2022 a premiilor The Lawyer European Awards. Ceremonia, considerata una dintre cele mai prestigioase ale industriei juridice, recompenseaza firmele de avocatura cu performanţe deosebite, precum şi liderii care, prin decizii strategice şi management vizionar, au avut un aport semnificativ in evoluţia şi dezvoltarea business-ului in ultimele 12 luni.

In cadrul editiei din acest an au fost acordate 25 de premii, castigatorii fiind desemnati de un juriu format din 63 de avocati si consilieri juridici.

Lista nominalizarilor pentru premiul Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei a inclus 7 jucatori regionali, deopotriva firme independente si internationale. Potrivit anuntului The Lawyer, castigatorul categoriei, la finele procedurii de jurizare, a fost Tuca Zbarcea & Asociatii, membrii juriului fiind impresionati de calitatea mandatelor si lista de clienti, precum si de implicarea avocatilor firmei intr-o suita de actiuni de voluntariat si proiecte de responsabilitate sociala.

Premiul a fost inmanat reprezentantilor firmei - Florentin Tuca (Managing Partner) si Robert Rosu (Partner) (foto stanga), prezenti la gala de la Londra.

Fara vorbe mari, suntem mandri ca am castigat acest premiu, unul dintre cele mai ravnite trofee ale serii. Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei ne plaseaza alaturi de cele mai puternice firme de avocati din regiune si reprezinta o recunoastere a profesionalismului intregii noastre echipe si performantelor remarcabile obtinute intr-o perioada marcata de numeroase incertitudini si framantari. Multumesc prestigioasei publicatii The Lawyer pentru aceasta distinctie, ma declar recunoscator partenerilor si clientilor nostri pentru excelentele colaborari din aceasta perioada si transmit un calduros „jos palaria!” tuturor coechipierilor mei carora le dedic acest trofeu”, a declarat Florentin Tuca (foto dreapta).


Marcand o premiera la nivel local, Tuca Zbarcea & Asociatii si-a adjudecat cinci trofee The Lawyer in decursul anilor. Astfel, in 2010, la Berlin, era desemnata „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani”. Peste alti doi ani, Florentin Tuca devenea primul avocat roman distins cu trofeul „Managing Partner-ul Anului in Europa”, in cadrul unei ceremonii organizata la Monte Carlo. In 2014, juriul The Lawyer avea sa acorde Tuca Zbarcea & Asociatii titlul de „Firma de Avocatura a Anului” din Romania, performanta repetata si in 2016. Iar in 2022, firma condusa de Florentin Tuca si Gabriel Zbarcea primeste cea mai inalta distinctie din regiune, plasand Tuca Zbarcea & Asociatii in topul celor mai premiate firme de avocatura din Europa de Sud-Est.

Lista completa a firmelor nominalizate si castigatorilor premiilor The Lawyer European Awards este disponibila pe site-ul publicaţiei britanice - https://www.thelawyer.com/event/european-awards/


Comentarii

# Neanae date 2 December 2022 16:35 +5

Complimente! Se vede ca încă se practica recunoașterea MERITULUI!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva