22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TINERII NOTARI AU DEPUS JURAMANTUL – 43 de tineri notari care au promovat examenul de definitivat au depus juramantul de intrare in profesie. Ministra Justitiei Alina Gorghiu: “De la cele mai simple si pana la cele mai complexe acte juridice, notarul are un rol deosebit in asigurarea securitatii circuitului civil.... Este important ca cetatenii si mediul de afaceri sa aiba incredere in actele si procedurile notariale”

Scris de: L.J. | pdf | print

14 June 2024 12:08
Vizualizari: 3050

43 de tineri notari care au promovat examenul de definitivat au depus juramantul de intrare in profesie. Festivitatea a avut loc miercuri, 12 iunie 2024.


 

La ceremonie au luat parte ministra Justitiei Alina Gorghiu, prim-vicepresedintele UNNPR Doina Rotaru, secretarul de stat in Ministerul Justitiei George Catalin Serban si notarul public Sorin Marina, membru in Biroul Executiv al Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania (UNNPRR). Cu ocazia evenimentului, ministra Justitiei Alina Gorghiu a tinut sa sublinieze rolul deosebit al notarului in asigurarea securitatii circuitului civil. “Este important ca cetatenii si mediul de afaceri sa aiba incredere in actele si procedurile notariale”, a precizat Alina Gorghiu.


Iata comunicatul UNNPR privind depunerea juramantului de catre cei 43 de tineri notari:


“O noua serie de tineri notari a depus juramantul de intrare in profesie.

Cu prilejul festivitatii de depunere a juramantului de intrare in profesie de catre o noua serie de tineri notari, ministrul justitiei a apreciat rolul si importanta notarilor publici in asigurarea securitatii circuitului civil.

Ceremonie festiva la Ministerul Justitiei: in prezenta doamnei Alina Gorghiu – ministrul justitiei, a doamnei notar public Doina Rotaru – prim vicepresedinte al UNNPR, a domnului George Catalin Serban – secretar de stat in Ministerul Justitiei si a domnului notar public Sorin Marina – membru in Biroul Executiv al Consiliului Uniunii a avut loc depunerea juramantului de intrare in profesie de catre cei 43 de tineri notari care au promovat examenul de definitivat in sesiunea aprilie 2024.

Intr-o postare pe pagina personala de facebook, doamna ministru a imortalizat evenimentul, adresand cuvinte calde de apreciere la adresa profesiei notariale si a celor care, prin activitatea de zi cu zi, o innobileaza:

'Am gazduit, azi, la Ministerul Justitiei, ceremonia de depunere a juramantului celor 43 de notari publici care au promovat examenul de definitivat.

Ii felicit si le urez succes!

Notarul public face parte din cotidianul cetatenilor, fiind profesia juridica cea mai frecventata. De la cele mai simple si pana la cele mai complexe acte juridice, notarul are un rol deosebit in asigurarea securitatii circuitului civil. De aceea, sunt binevenite forte proaspete. Este important ca cetatenii si mediul de afaceri sa aiba incredere in actele si procedurile notariale.

Ministerul Justitiei este un partener al profesionistilor din justitie. Avem o relatie foarte buna cu Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania si asa va ramane si pe viitor.'”

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva