20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNANIMITATE PENTRU MARCU – Institutul National al Magistraturii va fi condus cel putin in urmatorii trei ani de judecatoarea Simona Marcu de la Inalta Curte. Marcu a fost numita de Plenul CSM in functia de director al INM. Vedeti raspunsurile Simonei Marcu la intrebarile membrilor CSM (Video)

Scris de: G.T. | pdf | print

4 May 2023 12:52
Vizualizari: 4524

Institutul National al Magistraturii (INM) are incepand de joi, 4 mai 2023, un nou director. Este vorba despre judecatoarea Simona Marcu (foto) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


 

Singura candidata la sefia INM, Marcu a fost numita in functie de Plenul CSM, printr-o hotarare luata in unanimitate. Numirea a venit in urma unui interviu sustinut joi, 4 mai 2023, de Simona Marcu in fata membrilor Consiliului Superior al Magistraturii. Interviul a durat putin peste o ora, Marcu raspunzand intrebarilor adresate de presedintele CSM Daniel Gradinaru, vicepresedintele CSM Daniel Horodncieanu, judecatoarea Ramona Gratiela Milu, procurorul Bogdan Staicu si procurorul Claudiu Sandu.

Mandatul Simonei Marcu la conducerea INM va fi de trei ani, cu posibilitatea reinnoirii.

Amintim ca in ultimii sase ani INM a fost condus de judecatoarea Cristina Rotaru, care, la expirarea celor doua mandate, s-a intors la Inalta Curte.


* Vedeti aici interviul judecatoarei ICCJ Simona Marcu in Plenul CSM

* Cititi aici proiectul judecatoarei ICCJ Simona Marcu pentru functia de director al INM

Comentarii

# Aladin date 4 May 2023 13:21 +2

Doamna nu poate fara functii, dupa ce a luat reject de la Corbu. Oricum inm era praf, acum va fi in acelasi stadiu, mai rau nu se putea.

# Tare in ulpa date 4 May 2023 14:21 0

INM ul de azi este Stefan Gheorghiu de ieri. Nu au cum să piardă din mana magistratura. Îl știu pe unu care e procuror abia ieșit de pe băncile institutului umbla numai cu femei măritate și are niste fetișuri daca le povestesc aici sigur nu apare comentariul( practici și fetișuri cum au aia din secta MISA a lu Bivolaru). Ăștia s mai prosti și mai slabi pregătiți decât aia care a autodidacți și studiază singuri dreptul la pușcărie

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva