13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNDE SUNT MARILE DOSARE? – Deputatul PSD Daniel Ghita nu merge pe fenta: “Unde sunt dosarele de coruptie Unifarm, cu toata abuzurile din pandemie? Izoletele? In sertare la DNA, pana se prescriu? Vorbim de miliarde de Euro! Achizitia serurilor experimentale de un miliard de Euro! Aceste dosare si abuzuri unde sunt DNA? Frauda electorala de la Sec 1, Armand?”

Scris de: L.J. | pdf | print

28 November 2022 16:10
Vizualizari: 4403

Printre breaking-newsurile cauzate de arestarea si defilarea in catuse a fostului senator PSD Nicolae Badalau, deputatul PSD Daniel Ghita (foto) pune o intrebare cat se poate de justificata: unde sunt marile dosare de coruptie privind faptele comise in ultimii ani?


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni, 27 noiembrie 2022, Daniel Ghita precizeaza ca orice persoana vinovata de acte de coruptie trebuie sa fie condamnata, dar strict pe baza probelor, iar averea sa ii fie confiscata, dar atrage atentia ca justitia nu trebuie sa fie una selectiva. In acest context, Ghita se intreaba unde sunt, spre exemplu, dosarele privind achizitiile facute in pandemie care au prejudiciat statul cu miliarde de euro. La fel, in aceeasi postare, Daniel Ghita se intreaba unde sunt dosarele privind actele de subminare a economiei nationale a Romaniei in numele implementarii PNRR. “Sunt nou in politica: nu am furat, nu sunt corupt, dar nu pot accepta aceasta mascarada cu plimbatul in catuse, in fata televiziunilor, iar coruptii care au furat miliarde stau linistiti, nederanjati”, scrie Ghita pe pagina sa de Facebook.


Prezentam comentariul deputatului PSD Daniel Ghita:


Plimbarile in catuse, exact dupa ce au trecut legile justitiei, confirma ca din nou vom avea executii politice, inainte de alegerile prezindentiale!

O sa fie inlaturati unii liderii politici: se instaleaza FRICA din nou in toata Romania?

Unde sunt dosarele de coruptie Unifarm? Dosarele cu toata abuzurile din pandemie? Izoletele? In sertare la DNA, pana se prescriu? Vorbim de miliarde de Euro!

Oare ce a facut DNA doi ani? Vreo arestare a celor de la PNL - USR - UDMR (Novak si-a dat singur indemnizatie!)? Un PNRR aberant, care submineaza toata economia Romaniei! Condamna seniorii Romaniei la saracie. Inchide termocentrale din Romania, in timp ce Germania si Polonia le-au redeschis.

Achizitia serurilor experimentale de un miliard de Euro! Aceste dosare si abuzuri unde sunt DNA? Frauda electorala de la Sec 1, Armand? Nu am vazut noi cum se umbla la sacii cu voturi?

Nu insultati inteligenta romanilor! Stim, diversiunea, paradeala a la portocala! Luat din WC, spalat, si pregatit pentru alte dosare politice?

Sunt impotriva coruptiei, de orice forma! Toti, au dreptul la prezumtia de nevinovatie. Cine este vinovat, sa fie judecat, corect, in baza probelor, si CONFISCATE TOATE AVERILE!

Sunt nou in politica: nu am furat, nu sunt corupt, dar nu pot accepta aceasta mascarada cu plimbatul in catuse, in fata televiziunilor, iar coruptii care au furat miliarde stau linistiti, nederanjati.

Justitia selectiva arata ca Romania se indreapta spre dictatura!

Prin diversiune distrag atentia de la lucrurile importante.

Orice om trebuie sa fie egal in fata legii! Nimeni nu e mai presus de lege!

Citez: 'Mars, ma, nesimtitilor!'

Nihil Sine Deo”

Comentarii

# nae girimea date 28 November 2022 20:58 +9

Domnule Daniel Ghita , respect !

# Burdujel date 30 November 2022 10:25 +255

Daniele ! Bravo Flacau. Dar, pentru fair play , ca asa ii sta bine unui sportiv de performanta, ar fi bine sa te uiti si in ograda PSD-ului si sa-i arati cu degetul si pe coruptii vostri din PSD. Pentru ca nu sunt numai Fecioare in PSD. Da dovada ca esti inca sportivul plin de fair play. Sau iti este frica ca daca zici si de PSD-isti iti iei un pumn mai tare decat de la Badr Harry , de te scoate din politica prin K.O. tehnic ?.

# Corect ! date 30 November 2022 17:30 +7

Eu as zice si mai direct : de ce mai sunt in viata Arahat , Citzu si Baciu ? Aia de implementara nazismul in RO mai mult de 2 ani ?!

# Stima si respect , Ghita ! date 30 November 2022 17:31 +37

Bravo ! Pe ei , pe mama lor , de tradatori ce nenorocesc tara asta !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva