30 septembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

URZEALA PNL PENTRU ZIUA ALEGERILOR – Exclusiv. Manevra PNL Bucuresti pentru scrutinul local din Capitala: „Vom avea primele doua rezerve in caz ca alte partide nu vor putea aduce oameni in sectii... Ar trebui sa dam si noi ca USR-ul public: 'Ajuta-ne sa castigam, fii delegatul nostru in sectia de votare!' Poate mai reusim ceva si asa”. Postacii, asmutiti sa-l injure pe primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, in comentariile de la o postare a contracandidatului PNL Ciprian Ciucu (Foto)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

14 septembrie 2020 17:45
Vizualizari: 2501

Lumea Justitiei va prezinta in exlcusivitate o manevra disperata a Partidului National Liberal pentru ziua alegerilor locale din Bucuresti.Nu mai devreme de duminica, 13 septembrie 2020, pe un grup de WhatsApp al PNL Bucuresti a fost dat ordinul ca postacii de partid sa il atace pe primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, pe contul de Facebook al lui Ciprian Ciucu (foto centru), contracandidatul PNL al lui Mutu. Mai exact, in sectiunea de comentarii de la o postare unde Ciucu il acuza pe edil de faptul ca a pus aceeasi sigla pe materialele de campanie si in scoli. „Comentariu de nemultumire in acest caz, like si share dupa”. Asa suna ordinul de zi pe unitate in randurile postacilor PNL Bucuresti.

Totusi, asa cum puteti vedea facand click aici, pe abtibildurile lipite in salile de clasa nu apare nici numele lui Mutu, nici sigla PSD.

Dar sa nu deviem. In acelasi grup de WhatsApp, Alexandru Suciu (foto stanga) – membru in Biroul Politic al PNL Sector 6 – da mai departe porunca venita din partea secretarului general al PNL Bucuresti, deputatul de Prahova George Ionescu (foto dreapta). Si anume: PNL sa aiba cate trei reprezentanti in fiecare sectie de votare, dintre care unul sa asigure tura a doua. In plus (si acum vine partea importanta), liberalii isi vor putea trimite cate doua rezerve in fiecare sectie, in caz ca alte partide nu vor avea oameni disponibili. Da, ati citit bine: vor putea aparea in sectiile de votare din Bucuresti oameni care sa se pretinda a fi din partea PMP, USR etc., dar care in realitate sa fie de la PNL.

Un anume Mihai Tudor din grup comenteaza surprinde foarte bine esenta manevrei, prin formula: „Ajuta-ne sa castigam, fii delegatul nostru in sectia de votare!”

Ne intrebam: oare avem de-a face cu o actiune de instigare la frauda electorala? O intrebare la care DNA ar trebui sa dea raspunsul. Mai ales ca in trecut, pentru ceva mult mai putin grav, liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat in dosarul „Referendumul”.


Iata principalele mesaje din grupul PNL (vezi facsimile):


Comentariu de nemultumire in acest caz (n.r. la postarea lui Ciucu, like si share dupa”.

Buna seara! Avem informatii noi de la SG Bucuresti. Vom avea 3 reprezentanti in fiecare sectie de votare (2 PNL, 1 tura a doua) sigur. In plus, vom avea primele doua rezerve in caz ca alte partide nu vor putea aduce oameni in sectii (1 PNL, 1 tura 2). Scenariul acesta este foarte probabil, deci ni s-au cerut de la Bucuresti 5 liste pentru fiecare sectie (3 PNL, 2 tura 2). Va rog sa incepeti sa-mi trimiteti cat mai rapid, pentru ca timpul este scurt. Va multumesc!”

„Deci 239 de sectii x 5 oameni pe sectie... Adica 1195 de oameni?”

Ar trebui sa o dam si noi ca USR-ul public: 'Ajuta-ne sa castigam, fii delegatul nostru in sectia de votare!' Poate mai reusim ceva si asa”.

 


Comentarii

# VOX. date 15 septembrie 2020 23:58 +1

Nu locuiesc in sec. 6 (in vecinatatea sa pod Grant) dar ce a realizat primarul Gabriel Mutu in acesti ani de mandat intrece asteptarile , datorate unor schimbari frumoase in tot sectorul (parcuri- strazi -parcari- izolare termica blocuri- curatemie-scoli- piete civilizate- asfaltari- zone verzi- e.tc. ) a depasit in acesti ani si sectoare vecine cu bugete mai mari . Tine -ti minte ca sec.6 era o "mizerie" inainte . Eu cred ca primarul Gabriel Mutu cu nu NOU mandat va face sec 6 PERFORMANT : NU ratati SANSA la VOT !!... nu credeti in manevre mincinoase Ciucu Cristian.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va fi pus Nicusor Dan sub urmarire penala pentru trafic de influenta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.09.2020 – Intrati, nu o sa regretati: spectacol de senzatie cu un inegalabil!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva