22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 13.02.2024 – Vanatorul de pedofili a spart gheata (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

13 February 2024 19:37
Vizualizari: 4582

* Tic-tac pentru un proiect de lege al carui co-autor este avocatul si senatorul PNL Daniel Fenechiu, vicepresedinte al UNBR. La ce se refera initiativa de act normativ, aflati dand click aici.


* Guvernul modernizeaza un port al Romaniei. Nu, nu este vorba despre cel din Constanta. Ce lucrari vor fi efectuate si cat vor costa ele, vedeti facand click aici.


* Am mai avut ocazia sa scriem despre activistul civic Alexandru Constandachi (foto), zis „Justitiarul de Berceni”, celebru pe Internet pentru operatiunile de prindere a pradatorilor sexuali (peste 100 pana in momentul de fata).De data aceasta, va spunem ca demersurile lui Constandachi au produs primul inculpat: unul dintre posibilii agresori sexuali prinsi de catre Justitiarul de Berceni a fost trimis in judecata. Este vorba despre Dumitru Preda, un paznic in varsta de 55 de ani, acuzat ca ar fi vrut sa agreseze sexual o minora de 16 ani (vezi video).

 


Judecatoarea Loredana-Elena Holmanu de la Judecatoria Sectorului 1 a stabilit primul termen al dosarului nr. 36886/299/2023 pentru data de 20 februarie 2024.

Paznicul a fost trimis in judecata pentru tentativa de agresiune sexuala, astfel cum apare in minuta incheierii din 20 noiembrie 2023, prin care judecatoarea Holmanu a constatat legalitatea si temeinicia rechizitoriului, dispunand inceperea judecatii pe fond. Solutia a ramas definitiva prin necontestare.

Incheiem, amintind ca in iulie 2023, judecatoarea Livia-Marilena Popa de la Judecatoria Sectorului 3 a minimalizat eforturile lui Alexandru Constandachi de a prinde pedofili (click aici pentru a citi). Poate ca magistrata isi va schimba parerea acum, ca a fost trimis in judecata primul posibil pradator sexual prins de catre Justitiarul de Berceni.


Iata minuta cauzei asociate nr. 36886/299/2023/a1:


In baza art. 346 alin. (1) C.proc.pen., constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 2836/P/2023, intocmit la data de 20.09.2023, al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, privind pe inculpatul PREDA DUMITRU, trimis in judecata sub masura controlului judiciar pentru savarsirea infractiunii de tentativa la agresiune sexuala, fapta prev. si ped. de art. 32 rap. la art. 219 alin. (1) si alin. (2) lit. c) C.pen, a legalitatii administrarii probelor si a actelor de urmarire penale efectuate de catre organele de urmarire penala.

Dispune inceperea judecatii cauzei.

Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicarea incheierii. Pronuntata astazi, 20.11.2023, prin punerea solutiei la dispozitia partilor si a procurorului prin mijlocirea grefei instantei”.


* La Omoruri e moartea pasiunii. Ia priviti cum arata usa de la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei si in ce conditii sunt nevoiti sa lucreze politistii! Imaginea circula pe Facebook in ultimele 24 de ore. Chiar s-au evaporat toti meseriasii priceputi din Bucuresti?!
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gavril Gheorghe Andrei date 13 February 2024 20:14 0

:lol: :D :P :sigh: :-) ;-) 8) :-| :-| <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :sad: :cry: :o :-? :-x :-x :eek: :zzz :-x :-x ;-) ;-) Felicitări pentru articol

# Ioana M. date 13 February 2024 21:28 -35

Pai, daca e la "omoruri" , usa tre'sa arate mortal.Dom' ministru de interne pe unde o fi?

# DODI date 14 February 2024 15:48 -33

Îți faci o impresie bună de la intrare sau este doar pentru intimidarea criminalilor? Dar dacă te iei după cei care spun că ”prima impresie contează” sunt șanse ca nișlte criminali să rămână ca... boul în fața porții.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva