14 iunie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 14.05.2021 – Pirlog, la esafod

Scris de: L.J. | pdf | print

14 mai 2021 15:44
Vizualizari: 4539

* Iarasi revine in discutie problema taierii pensiilor asa-zise speciale. Stiti, unul dintre subiectele preferate ale politicienilor, mai ales in perioada campaniilor electorale. De data aceasta, taierea pensiilor speciale este adusa in prim-plan de unul dintre ministrii USR-PLUS. Cine este el si ce a spus mai exact, aflati de aici.


* Stiti ca in Romania exista regii si companii de stat in care salariile medii se ridica la cateva mii de euro? Click aici ca sa cititi un astfel de caz.


* Inca unul dintre liderii magistratilor #rezist risca sa fie suspendat din functie. De data aceasta nu este vorba despre un judecator, asa cum se intampla in cazul lui Dragos Calin de la Curtea de Apel Bucuresti, ci de un procuror. Mai exact, de vestitul procuror militar Bogdan Pirlog. Cercetat disciplinar pentru postarile de pe un forum al magistratilor #rezist - cele in care l-a catalogat pe seful CSM Bogdan Mateescu drept “slugarete”, “flacau” si “baietas”, in care sustinea ca ex-ministrul Justitiei Catalin Predoiu este “sluga infractorilor” si in care afirma ca PICCJ a fost populat cu “loazele sistemului”, dar si multe altele (click aici pentru a citi) -, Bogdan Pirlog este propus acum la suspendare din functie. Inspectia Judiciara a cerut oficial acest lucru catre CSM. Evident, solicitarea Inspectiei Judiciare va fi discutata de Sectia pentru procurori a CSM in materie disciplinara, asa ca Bogdan Pirlog are ceva sanse sa scape nevatamat, avand in vedere antecedentele procurorilor din CSM in spalarea procurorilor abuzivi si cu grave derapaje. Pe de alta parte insa, Sectia pentru procurori a CSM ar trebui sa tina cont de faptul ca Bogdan Pirlog este deja un personaj cu destul de multe probleme. Si nu ne referim doar la aceasta actiune disciplinara, ci, spre exemplu, si la cea in care 39 de actuali si fosti procurori militari s-au plans la Inspectia Judiciara de Pirlog (click aici pentru a citi). Asa ca procurorii din CSM ar trebui sa nu se grabeasca sa il spele pe Bogdan Pirlog, ci sa analizeze cat se poate de corect si de la rece situati acestuia.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Catavencu date 15 mai 2021 20:10 +5

Io zic că e bine cu ”tăierea pensiilor speciale”. O făcut și pedeleul la fel și o dispărut politic. Hai că poate insistă și loosere...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2021 – Cristi Ban s-a prins de smecherie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva