14 iunie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 16.05.2021 – Seful CSM Bogdan Mateescu, suspendat din functie?

Scris de: L.J. | pdf | print

16 mai 2021 15:49
Vizualizari: 6358

* Oare chiar asa sa fie? Oare chiar sa avem parte de lucruri bune in economie? Asa arata ultimele cifre date publicitatii, dar, recunoastem, noi continuam sa fim sceptici. Click aici pentru a afla mai multe informatii.

 

* Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii Bogdan Mateescu, zis “Bobita”, zis “Matilet”, zis “judecatorul Savarina”, zis “Buze Dulci”, zis “Slugarete”, zis “Mahnitul”, risca sa fie suspendat din functie dupa ce a fost aruncat in aer de tabara #rezist din Justitie, care a publicat pe site-ul slugarate.wordpress.com discutiile in care Mateescu ironiza si ataca magistrati si politicieni (click aici pentru a citi). Una dintre opiniile raspandite prin sistem este ca Inspectia Judiciara ar fi obligata sa se autosesizeze si sa ceara suspendarea din functie a lui Bogdan Mateescu. Iar daca nu o va face, atunci lumea va avea proba ca Mateescu se bucura de protectie. Practic, lipsa vreunui demers fata de Bogdan Mateescu in cazul discutiilor publicate pe site-ul slugarete.wordpress.com nu va face decat sa arate o dubla masura a Inspectiei Judiciare. Rationamentul este urmatorul: cazul lui Bogdan Mateescu este identic cu cel al judecatorului Dragos Calin de la Curtea de Apel Bucuresti, seful asociatiei #rezist Forumul Judecatorilor, ba chiar mai grav. Inspectia Judiciara, asa cum se stie, a cerut suspendarea lui Dragos Calin si a altor doi judecatori pentru niste discutii purtate pe diverse forumuri (click aici pentru a citi). Deci suspendarea pentru o situatie in care se regaseste si Bogdan Mateescu.

Atunci, se intreaba oamenii, de ce sa nu solicite Inspectia Judiciara si suspendarea lui Mateescu din functie? Caci nu exista niciun motiv sa nu o faca, daca vrea sa fie corecta. Dar daca nu o va face, atunci sa renunte si la cererea de suspendare din functie a judecatorului Dragos Calin, ca sa aplice aceeasi unitate de masura peste tot, fara discriminare.

 

* Nu vrem sa va plictisim cu un personaj precum Bogdan Mateescu, dar, deh, este vedeta zilei dupa ce magistratii #rezist i-au dat cu “nt”, ca la fazan. “Bobita” a fugit acasa la tati, primarul din Baile Govora, Mihai Mateescu, cel care a fost deconspirat ca a turnat la Securitate si ca a facut politie politica. Iar de acasa de la tati, Bogdan Mateescu a postat pe pagina sa de Facebook o poza cu o zona din Baile Govora (foto), vrand sa arate probabil ca nu e deloc afectat de scandalul care il priveste, dimpotriva ca e foarte relaxat. O sfidare pentru magistratii #rezist practic. Totusi, cine il cunoaste cat de cat pe Bogdan Mateescu stie ca in realitate tremura si nu mai doarme noaptea de frica, mai ales ca sunt si altii care il asteapta la cotitura, nu doar magistratii #rezist de care s-a folosit si pe care apoi i-a tradat.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Superb date 16 mai 2021 15:55 +115

Nici nu stiu care porecla imi place mai mult...Slugarete sau Mahnitul. Sunt superbe amandoua si i se potrivesc de minune. :-*

# Neanae date 16 mai 2021 16:47 +48

Ce, vine Moș Crăciun? Cu suspendari multe și frumoase? Moșuleee, vezi ca mai ie unul in cap de lista, un neamț, mai sunt o droaie de neisprăviți, plus ăst slugareț plàngăcios. Nădăjduim intr-o ploaie babana de suspendați buni de nimik! Apoi un kur cu beu liberatoriu format de ROEXIT luminos. WOW

# Obligația de rezerva ... impune EXCLUDEREA DIN MAGISTRATURA! date 16 mai 2021 21:03 +64

Elementul acesta care a devenit șef CSN cu sprijinul unor găini lovite in cap, trebuie suspendat de urgentă!!! Ne face de ris!!! Altfel, precedentul e periculos! Vom ieși toți, fără teama si vom uita de obligația de rezerva! Si de buna cuviință! Sa nu mai cereti buna reputație la admiterea in magistratura!!!! Aveți curaj măcar odată! Mateescule, cere iertare si potolește-te! Nu mai decapita judecători cinstiti, ca o iei! De Sus, de la Cel care a creat magistrații cinstiti! Crede-mă!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2021 – Hagi si Popescu au fost umiliti, seful DNA Crin Nicu Bologa s-a lefait la VIP (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva