27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar - 20.11.2022 – Kovesi tine cu dintii de Bulancea

Scris de: L.J. | pdf | print

20 November 2022 19:01
Vizualizari: 5909

* La prima vedere, pare un tocilar inofensiv. Totusi, el a provocat cel mai mare scandal international al momentului. Iar Lumea Banilor va prezinta aspecte spectaculoase din trecutul lui. Deci click aici!


* In caz ca va intrebati ce mai face sefa Parchetului European Laura Kovesi (foto stanga), aflati ca tine cu dintii de procurorul Marius Bulancea (foto dreapta), pe care il are in subordine si in prezent si care i-a fost subordonat si la Directia Nationala Anticoruptie, unde Bulancea a condus Sectia a II-a.Marti, 22 noiembrie 2022, Sectia pentru procurori din CSM are pe ordinea de zi, printre altele, solicitarea lui Kovesi de a-i fi prelungita lui Bulancea delegarea la Parchetul European. Si nu doar a lui, ci si a altor trei procurori, dupa cum urmeaza:


1. Solicitarea EPPO de prelungire a detasarii doamnei TATU DANIELA SIMONA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti

2. Solicitarea EPPO de prelungire a detasarii doamnei ECEDI-STOISAVLEVICI LAURA, procuror la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (24279/2022)

3. Solicitarea EPPO de prelungire a detasarii domnului BULANCEA MARIUS BOGDAN, procuror la Directia Nationala Anticoruptie (24283/2022)

4. Solicitarea EPPO de prelungire a detasarii domnului procuror POTERASU ALIN-EDUARD din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie in functia de "Senior Legal Support Officer" (24285/2022)”.


* Toti romanii pot vedea in ce hal s-au umilit bravii nostri conducatori, si implicit ne-au umilit si pe noi. Dupa ce luni intregi au explicat nevoia de a adopta noile Legi ale Justitiei – inclusiv cu odioasa eliminare a sanctiunii pentru nerespectarea deciziilor CCR si instituirea primatului dreptului european – ca, vezi Doamne, doar asa vom intra in Schengen, iata ca totul se naruie. Dupa Olanda si Suedia, alt important stat da semnale ca nu va vota pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Ministrul de Interne din Austria a spus clar ca extinderea spatiului Schengen nu este oportuna in acest moment. Deci liderii nostri, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis, au fost slugi degeaba. Au facut legi dupa pofta birocratilor de la Bruxelles, au sabotat suveranitatea Romaniei, inclusiv cu sprijinul Curtii Constitutionale, dar in final tot de fraieri au fost luati. Si problema nu e ca ei au fost luati de fraieri, ci ca umilit este de fapt poporul roman. Vai de noi cum am ajuns...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Jaques de la Molay date 20 November 2022 20:45 -32

Retardatii nu genereaza decat lucruri submediocre. Cum ling ei botine pline de rahat la altii. Si cum se dau smekeri cu fetze de constipatzi aici. Acum au luat o peste bot cu legile lor dezaxate. Si ridicolii, cum nultumesc ei ca le dau altii posibilitatea sa le linga botinele.

# maxtor date 21 November 2022 18:42 0

La prima vedere, pare un tocilar inofensiv.-exact asta ar spune si quentin tarantino....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva