22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 8.04.2024 – Panioglu s-a intors

Scris de: L.J. | pdf | print

8 April 2024 18:51
Vizualizari: 3831

* Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor pentru Romania. Cati bani sunt la mijloc si ce ne cere UE sa facem pentru ei, cititi dand click aici.


* Lumea Infrastructurii are imagini video de la santierul unui drum expres. Cum se vad lucrarile de sus, filmate cu drona, vedeti facand click aici.


* Asa cum ati vazut saptamana trecuta, judecatoarea Daniela Panioglu (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti s-a intors in activitate dupa ce Inalta Curte a desfiintat hotararea prin care Consiliul Superior al Magistraturii o suspendase din functie pana la judecarea recursului impotriva excluderii din magistratura (click aici pentru a citi).Panioglu a stat suspendata intre 12 martie si 1 aprilie 2024 – perioada pentru care, bineinteles, trebuie sa-si primeasca drepturile salariale, a hotarat Sectia pentru judecatori a CSM luni, 8 aprilie 2024.


Iata minuta judecatorilor CSM:

Situatia unui judecator (4473/2024)

Solutie

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat: (unanimitate)

1.1. Constatarea incetarii suspendarii din functie a unui judecator, incepand cu data ramanerii definitive a hotararii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, respectiv 01.04.2024.

1.2. Repunerea in situatia anterioara a judecatorului, prin recunoasterea vechimii in munca si in magistratura, in perioada 12.03.2024-01.04.2024.

1.3. Inaintarea masurilor dispuse catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea stabilirii si acordarii drepturilor banesti cuvenite”.


* Acum aproape doua saptamani, va spuneam ca un absolvent al Institutului National al Magistraturii (INM) a fost blocat de catre Sectia pentru procurori a CSM, pe motiv ca nu ar indeplini conditiile de numire ca procuror stagiar (click aici pentru a citi).

Intre timp, absolventul – caruia CSM nu i-a dezvaluit numele nici atunci, nici acum – a atacat respectiva hotarare a sectiei cu plangere prealabila la plen. Iar Plenul Consiliului Superior al Magistraturii este asteptat sa se pronunte in sedinta de joi, 11 aprilie 2024.

Tot joi, Plenul va avea de solutionat alta plangere prealabila, formulata de catre o anume Silvia Madalina Tiba. Totusi, deocamdata CSM nu precizeaza ce vizeaza aceasta plangere.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 9 April 2024 15:41 -6

Care-i diferența: timpul trece, leafa vine, muncă pe sponci. Dar nu uităm să ne văităm că nu ni se deconterază... ochelarii de cal!

# LuciParizianul date 10 April 2024 02:09 -1

Îndemn pe toți românii de bună credințā şi oneşti sà vîndă tot ce au pe teritoriul Romaniei si să plece unde or vedea cu ochii! Dacă un magistrat, dovedit de 5 ori că nu ii pasa de reguli sibde Codul Pemal, in loc sa fie exclusa permanent , este premiata si recompensata, indica faptul ca in Romania NU EXISTA JUSTITIE CI ESTE O MAFIE! Tocmai din acest motiv am emigrat definitiv in 2019 si estecea mai buna decizie pe care am luat-o in viața mea! Romania trebuie depo******ta iar acesti infractori deghizati in magistrati trebuiesc lasati sa fie ingrijiti la bătrînețe de nepalezi si arilankezi care nu vb limba română!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva