13 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 8.07.2019 – Birchall are genunchii tociti

Scris de: L.J. | pdf | print

8 iulie 2019 19:00
Vizualizari: 7752

* Una calda, una rece de la CSM pentru deputatul PSD Liviu Plesoianu. Desi Consiliul Superior al Magistraturii i-a avizat favorabil parlamentarului proiectul de lege prin care acesta urmareste sa-i bage in puscarie pe judecatorii si procurorii care s-au dedat la executii bazate pe protocoale cu serviciile secrete (click aici pentru a citi), CSM i-a atras atentia lui Plesoianu ca risca o mare dezamagire. Vedeti aici despre ce este vorba si pe ce se bazeaza argumentele Consiliului.


* CSM-ul a devenit de nesuportat, chiar si pentru membrii care il alcatuiesc. Fiecare sedinta de Plen, Sectie sau Comisie se termina inevitabil cu scandal si ofense. La fel s-a intamplat si la unul dintre Plenuri la care a luat parte si ministresa Justitiei Ana Birchall si despre care aflam ca a vorbit fara sa gandeasca. Aflata in discutii aprinse cu unul dintre membrii CSM, pe principiul "stiu bataie ca am mai luat", Ana Birchall a afirmat afectata si senina catre membrii CSM sa nu inceapa cu nu stiu ce prostii, ca ea "stie sa lupte pentru ceea ce crede pentru ca are genunchii tociti deja". Aoleu, cum a sunat asta! In Plenul cu camerele inchise s-a asternut linistea, unii zambind infundat. Deh, exprimare nefericita. Noi am inteles oricum ideea. Ministresa Justitiei crede in idealurile si ideile sale, si este dispusa sa lupte pentru apararea valorilor care o mana in apararea justitiei. Asa cum intelege ea...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ioana M. date 8 iulie 2019 19:56 +20

A stat mai mult in genunchi si nu a avut o pozitie...verticala?:)

# steluta date 9 iulie 2019 06:14 +13

eu înțeleg ca pe lângă "blănița" tocita, starleta Bitch-all are și genunchii tociți de atâtea prestații in fata marelui licurici ?!

# DODI date 8 iulie 2019 20:01 +25

Prostul, ca și pasărea, pe limba lui piere. Așa și păsărica birciăl s-a trădat că are ”genunchii tociți” de la cât sluj a făcut postându-se în dreptul feselor mai marilor din partid și nu numai. Această păsărică își va pierde cât de curând PeNeLe la prima apariție în peisaj a unei pisici interesate de deratizarea sistemului judiciar.

# Goargăș date 8 iulie 2019 21:04 +23

Oama total nepotrivită la locul nepotrivit. Doamne, de ce ne pedepsești să auzim asemenea ,,monstre" de gândire. Într-o țară normală, această doamnă avea cu totul altă menire. Auzi ce apelativ utilizează, Alistare! Păi aici s-a rupt filmul. Despre zicerea că are genunchii deja tociți in lupte (dacă așa s-a exprimat) nu mă pronunț deoarece nu înțeleg sintagma. Eu știu că adevărații luptători ,,mor" în picioare. În fine, fiecare cu poziția lui.

# Răspunderea magistratului date 8 iulie 2019 21:23 +17

Vaiiii dna ministru !!!! Ce sa înțelegem din acesta fraza ?? O vom lua ca atare ..probabil s au tocit in masina .. PS.. Mai nou parcările sunt supravegheate video asa ca aveti grija cu masina ????????

# Florins date 8 iulie 2019 22:28 +22

...' are genunchii tociti deja' precum Ametitul care , tot in genunchi, a ales sa pupe in fund, cat a fost presedinte, un Licurici paros si negru! Pe ce maini a ajuns Justitia; de la un profesionist(Toader) la aceasta nesimtita tupeista!

# livia date 9 iulie 2019 07:11 +15

Are genunchii tociti de la pozitia de sluga: in genunchi in fata stapanului, sau .....liber la imaginatie..

# Maxim date 9 iulie 2019 08:50 +16

Gura pacatoasei adevar graieste:)))).. :lol: :lol: :lol: Si da-i si lupta, si da-i si lupta ...n genunchi de se tocira...Prostia nu are limite...Cred ca astia de o pusera ministreasa pe birchall au vrut sa vada cat o suporta timpitii de romani...Asa ceva...noaptea mintii!!!

# biet roman saracu' date 13 iulie 2019 15:02 +1

Ma gandesc ca Dna Gusterth nu ar fi ajuns sa isi toceasca genunchii.Macar la Dna Bacall este un plus

# Lechi date 10 iulie 2019 12:43 +4

Genunchii tociti !?, cum zice doamna! Traditia zice, ca si coatele se tocesc , proportional !

# proportional cu piata date 10 iulie 2019 15:05 +4

tocim genunchii cat fata este in reparatie capitala...Halal :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2021 – Tic-tac la CCR

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva