14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZRVP IN TOPUL CHAMBERS EUROPE 2020 – Zamfirescu Racoti Vasile & Partners isi mentine pentru al 14-lea an consecutiv prezenta in topul avocaturii de business din Romania, conform Chambers Europe 2020. Departamentele de Litigii si Insolventa au in continuare cele mai bune echipe de avocati la nivel national

Scris de: L.J. | pdf | print

13 March 2020 12:44
Vizualizari: 4572

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) ramane cea mai buna firma de avocatura din Romania in domeniul litigiilor si al insolventei, conform Chambers Europe 2020, editia europeana a renumitei publicatii juridice internationale Chambers & Partners, una dintre cele mai importante publicatii juridice de pe piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un top al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie.


 

ZRVP este astfel singura firma de avocatura de pe piata locala de business situata in prima banda in categoria dedicata practicilor, Stan Tirnoveanu fiind singurul avocat roman situat pe prima banda in aria de practica Restructuring & Insolvency.


In clasamentele individuale ale Chambers Europe 2020 sunt evidentiati avocatii Calin-Andrei Zamfirescu (Eminent Practitioner, Litigii), Cosmin Vasile (Band 1, Litigii), Alina Tugearu (Band 4, Litigii), Anca Danilescu (Band 4, Drept societar / Fuziuni & Achizitii) si Catalin Micu (Band 4, Dreptul muncii).


Redam comunicatul ZRVP:

"Zamfirescu Racoti Vasile & Partners ramane cea mai buna firma de avocatura din Romania in domeniul litigiilor si al insolventei in viziunea Chambers Europe 2020, editia europeana a renumitei publicatii juridice internationale Chambers & Partners. Clasamentele date recent publicitatii au evidentiat de asemenea performanta echipelor de avocati din alte arii de practica precum Drept societar / Fuziuni & Achizitii, Dreptul muncii sau Proprietate Intelectuala & TMT.

ZRVP continua sa domine ierarhia departamentelor de Litigii si Insolventa, fiind singura firma de avocatura de pe piata locala de business situata pe prima banda (Band 1) atat in categoria dedicata practicilor, cat si in clasamentele individuale. Stan Tirnoveanu este singurul avocat roman situat pe prima banda in aria de practica Restructuring & Insolvency, apreciere primita incepand cu anul 2019 si care reflecta desavarsirea profesionala a celui mai reputat practician in insolventa din tara.

In clasamentele individuale sunt evidentiati avocatii Calin-Andrei Zamfirescu (Eminent Practitioner, Litigii), Cosmin Vasile (Band 1, Litigii), Alina Tugearu (Band 4, Litigii), Anca Danilescu (Band 4, Drept societar / Fuziuni & Achizitii) si Catalin Micu (Band 4, Dreptul muncii).

Chambers & Partners este una dintre cele mai importante publicatii juridice de pe piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un top al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie. Cercetarea Chambers&Partners a vizat 53 de jurisdictii din Europa, de la Groenlanda, UK si Irlanda pana la Rusia, Turcia si Ucraina. Topul Chambers & Partners se bazeaza pe criterii precum calitatea asistentei juridice in ariile de practica analizate, relatia cu clientii, complexitatea proiectelor, modul de gestionare a lor si solutiile favorabile oferite clientilor".


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 67 de avocati, dintre care 13 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu si Mihai Bajenaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel)".


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva