13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AGENDA LUI NICUSOR – Deputatul USR Nicusor Dan sta mai mult in sala de judecata decat la locul de munca, in Parlament, pentru a bloca prin ONG-urile sale investitiile autohtone. Exista judecatori care l-au pus la respect pe deputatul “avocat de ONG”. Cititi impresionanta lista de procese a numitului “Nicusor” de la Asociatiile Salvati Bucurestiul, ProDomo si ACP, care releva imensa campanie de atacare a proiectelor romanesti. Iata agenda pierduta, cu procese si nume de judecatori (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

26 June 2019 18:16
Vizualizari: 22241

Din 2016 este parlamentar USR – deputat – dar dupa frecventa cu care compare in salile de judecata ai spune ca sta mai mult la tribunal decat la locul de munca din Parlamentul Romaniei, unde este platit din bani publici. Il cunosc toti judecatorii de la Sectiile de contencios-administrativ din Capitala ca pe un “cal breaz”, caci deputatul Nicusor Dan (in foto la Curtea de Apel Bucuresti in 2019) - personaj care a recunoscut ca a primit bani in trecut de la omul de afaceri George Soros - apare extrem de des in salile de judecata, in numele unor ONG-uri pe care le-a fondat sau cu care lucreaza in parteneriat, pentru a face cereri de interventie prin care solicita suspendarea unor investitii romanesti pentru lipsa a tot felul de avize (de regula de mediu) etc.


Inainte de a deveni parlamentar, Nicusor Dan a fost o perioada consilier municipal la Primaria Capitalei, in CGMB, desi pe lista proceselor in care s-au implicat asociatiile pe care le pastoreste s-au numarat numeroase atacari de decizii ale CGMB / Municipiului Bucuresti sau planuri de urbanism zonale ori generale (PUZ / PUG).

In foarte multe randuri, actiunile sale au fost respinse de instantele de judecata, iar daca s-ar apuca sa vorbeasca cu totii, foarte multi sefi de institutii publice ori investitori autohtoni ar scrie romane cu cate au patimit cu acest personaj de sorginte #rezist, si cate blocaje sau bani au trebuit sa plateasca la avocati pentru a surmonta complicatiile cauzate de actiunile oengiste ale lui Nicusor Dan.

Putem vorbi azi ca din postura de parlamentar, Nicusor Dan poate reprezenta un factor de presiune asupra unor judecatori mai slabi de inger?

Opinam ca daca Nicusor Dan ar fi facut cateva procese pe ici pe colo, deranjat de anumiti investitori care ar pune in pericol mediul inconjurator ori monumentele istorice, ar fi fost de inteles, dar sa fii consilier municipal ori parlamentar si tu sa apari in procese, cu sutele, si mai toata ziua sa dai prin salile de judecata, asta denota un adevarat job, din care nu stim daca alegatorii au de castigat. Sau cat are de castigat Nicusor... In niciun caz nu credem ca au de castigat investitorii romani (institutii publice sau oameni de afaceri) carora le sunt atacate investitiile de ONG-urile lui Nicusor Dan, care solicita invariabil sistarea lucrarilor si suspendarea ori anularea actelor administrative emise.

Nicusor Dan nu doar ca apare in salile de tribunal (vezi foto de la un proces din 2019) sa sustina actiunile ONG-urilor sale, dar face si munca de avocat sadea, in sensul ca face cereri de studiere a dosarelor, merge in arhive, citeste si face copii xerox din dosare.

Agenda industriei ONG de sute de dosare, cu autor “Nicusor”

Lumea Justitiei publica in premiera un document electronic cu un inventar impresionant de procese initiate de haita de ONG-uri ale lui Nicusor Dan. Din documentul in format .pdf de 84 de pagini care ne-a parvenit la redactie si intitulat “Procesele Asociatiei Salvati Bucurestiul, in ordinea cronologica a depunerii actiunilor” reiese ca la sectiunea “properties” este indicat drept autor “nicusor” - (vezi facsimil 1)

Agenda contine liste cu sute de procese (informatii cu caracter public) ale unor ONG-uri pastorite de vestitul Nicusor Dan, cu actiuni si numere de dosare si, de multe ori, cu nume de judecatori. agenda este structurata pe urmatoarele categorii:

Actiuni de introdus

Tabelul actiunilor initiate de Asociatia Salvati Bucurestiul - care descrie etapele a 279 de dosare, cu solutii, atentie, nume de judecatori, faze etc;

Procesele Asociatia ProDomo (infiintata de acelasi Nicusor Dan) - 11 dosare;

Procese Asociatia pentru Conservarea Patrimoniului (pastorita de acelasi Nicusor Dan) - 27 dosare;

Procese urbanism alte persoane - 19 dosare;

Alte procese 13 dosare;

Procese in care intentionam sa intram;

Procese in care am renuntat sa intram;

Realizati ce costuri implica asemenea actiuni raporate la sute de procese? Cam cat costa avocatii, juristii/ reprezentantiii care pregatesc actiunile si apararile, si care compar la mii de termene in instante?

Din ce bani se sustine oare aceasta industrie ONG-ista? Si cine ar da atatia bani, doar ca sa conteste sistematic in instanta niste acte administrative ale unor institutii pentru a bloca proiecte investitionale, din care tu ca ONG aparent nu ai nimic de castigat?

Agenda contine date corecte. Verificand prin sondaj am vazut ca datele se potrivesc cu investigatiile noastre jurnalistice, facute prin sondaj. Dam si un exemplu concret cu documente:

La pagina 15 a agendei in format .pdf, la prima pozitie apare dosarul nr. 30021/3/2011* (vezi facsimil 2) in care Asociatia Salvati Bucurestiul a lui Nicusor a pierdut in anul 2012 avandu-l in complet pe judecatorul Amer Jabre (vezi facsimil 3)  intr-un proces in care a cerut anularea HCGMB nr. 262/2006 privind lucrarea de utilitate publica de largire a drumului Buzesti-Berzei. Intradevar, pe agenda, la numarul de dosar respectiv, autorul “nicusor” a scris numele judecatorului “Jabre” si “Pierdut TB”. Se remarca din toata agenda interesul deosebit al lui “nicusor” de a nota numele judecatorilor din respectivele dosare. De ce oare?

Am reusit sa intram in posesia sentintei data de judecatorul Amer Jabre in dosarul 30021/3/2011* si, minune, aceasta se pupa perfect cu datele din agenda, in sensul ca asociatia lui Nicusor Dan a pierdut procesul cu Municipiul Bucuresti si Primaria Capitalei, admitand exceptia lipsei de interes si respingand actiunea Asociatiei Salvati Bucurestiul.

(Intreaga sentinta a TMB o puteti citi dand CLICK aici) – SENTINTA

Tot legat de acest dosar, dar intr-un ciclu procesual urmator, Asociatia lui Nicusor Dan a mai pierdut o data prin decizia civila nr. 7736 din 23.10.2014, a Curtii de Apel Bucuresti, in fata completului de judecatori format din Amer Jabre, Alina Pohrib si Raluca Ioana Carpen, care au respins in mod irevocabil recursul reclamantei Asociatiei Salvati Bucurestiul, obligand asociatia lui Nicusor Dan la plata unor cheltuieli de judecata de 10.000 lei.

(Intreaga decizie a CAB o puteti citi dand CLICK aici) – DECIZIA

In faza anterioara deciziei finale de la CAB din acelasi dosar 30021/3/2011*, din ciclul doi procesual, de la Tribunalul Bucuresti, judecatorul Petrica Gherghesanu a respins actiunea Asociatiei Salvati Bucurestiul formulata impotriva Municipiului Bucuresti ca fiind tardiv formulata.

(Intreaga sentinta a TMB o puteti citi dand CLICK aici) – SENTINTA

Deci iata ca au existat si judecatori care nu au cazut pe spate cand l-au vazut pe Nicusor Dan cu ONG-urile lui!

Atentie, agenda electronica evidentiaza doar procese din perioada 2010 – 2015. Cate s-or fi adaugat dupa 2015 cand Nicusor Dan a devenit mai intai consilier municipal iar apoi parlamentar USR?

Asa cum am mai aratat mai sus, cu imagini, Nicusor Dan nu s-a oprit, el apare si in prezent in instantele din Capitala, cu predilectie la Sectiile de contencios administrativ de la Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti, in fel de fel de dosare in care ataca investitii romanesti si acte ale primariilor si municipalitatilor legate de asemenea investitii!!!

Prezentam in continuare o serie de facsimile cu file din agenda pierduta a lui “nicusor”, cu ispravile lui procesomane din perioada 2010 – 2015, cu mentiunea ca intreaga agenda de 84 file, in format .pdf o puteti citi atasata la finalul articolului.

Dupa cum se poate observa, agenda are si o legenda: cu galben sunt marcate procesele pierdute (deloc putine la numar), cu mov procesele castigate, iar cu verde procesele ramase fara obiect. In rest, zeci de nume de judecatori care au comparut in cele peste 300 de dosare din perioada 2010 – 2015... Ce il mai interesau numele judecatorilor pe vajnicul “nicusor”!!!

Dat fiind numarul mare de dosare pierdute, deci nejustificate ca demers, asteptam pe cei care considera ca au fost hartuiti nejustificat de ONG-urile lui Nicusor Dan sa ne scrie la redactie si sa ne trimita dovezi ale activitatilor sale obstructioniste.

* Cititi aici integral agenda lui “Nicusor”

Comentarii

# Mucusor Ban e un sclavete sorosist ... date 26 June 2019 22:55 +12

E un Kaka-rau versiunea 2.0 , unul care s-a vandut strainilor , un tradator de neam si tara , un milog, un fomist , care vrea sa mai faca bani de-un suc , pe langa cei de parlamentar si cu ong-urile ma-sii , a lu` Soros . Ce neispravit , ce parazit spurcat ! :-x

# e lista pe care i-o dă Soros s-o faca date 26 June 2019 23:36 +12

Hehe, e lista pe care i-o dă Soros s-o facă. Bietul fomist Nicușor, are responsabilități puternice. Oare Soros il trimite să-i cumpere și țigări?

# un mizantrop date 26 June 2019 23:53 +8

Omul (?!) face ce stie mai bine, tabele si grafice sa justifice diurna incasata...Doar nu va imaginati ca superiorii lui deconteaza fara acte (ati vazut ce-a patit Coldea ca n-a avut justificativele..:). Actiunile lui (si ale USR-ului in general) au fost de la bun inceput antinationale...Cel mai grav mi se pare interesul lui pentru numele judecatorilor care i-au respins cauza...E o singura explicatie, i s-au cerut aceste date, iar judecatorii respectivi vor fi monitorizati de ONG-urile sorosiste...Chiar trebuie facut ceva cu aceste insailaturi, nici macar profesionale, care par sa controleze tot in Romania, de la politica la servicii, de la transplant si tratamente la clinici straine, la adoptiile internationale, iar acum avem dovada ca se ocupa si de eliberarea pietei de investitorii romani...Bine ca sunt platite de la buget si nu le controleaza nimeni sursele de excedent monetar!

# stefania.olteanca date 27 June 2019 07:12 +6

E un spagar.Pentru o influenta la eliberarea unei autorizatii de construtie a incasat 50.000 EURO

# imun/teanu date 27 June 2019 08:43 +4

"Nicusor avea o toba?" Pe madama Clondira. Cum nu e "pentru cine se pregateste" Nicusor a ramas fara partid. Cum ca la comunisti (cu Secu veche a lor) "cand unul cade altu-i ia locul" (mancati intre ei!) Nicusor a ramas de partid vaduv. Lasat doar cu misiunea de a iubi Bucurestiul. Din misiunile "specifice" iesind doar cu picioarele inainte, Nicusor continua "sa bata la toba", cand nu (mai) in orchestra solist. Dar si nechezolul inlocuitor, vertiginosul dn. Barna, cu tobele lui, implementat in "orcestra". Fiecare instrument fiindu-i asezat locul lui.

# JUSTITIARUL DE SERVICIU date 27 June 2019 12:20 +5

Asta mai ia si bani de la Parlament?Chiar nu se poate face ceva cu furatul asta al banilor publici de catre cei alesi care de toate fac numai la Parlament nu se duc.Nu ii intreaba nimeni de sanatate.De unde au bani, cine ii plateste si altele.

# Iata cum arata un paduche social ! date 27 June 2019 20:51 +4

Ce-ai fost mai , oaie, si ce-ai ajuns ... :o

# Uitati-l si pe Muc-Cel-Mic ! date 28 June 2019 20:48 0

Se plimba pe la tribunale , e important ce mai ... Muc-Cel-Mic acuza , in dreapta si-n stanga , esact cum scrie pe fisa primita de la Soros . Ca sa fie mai credibil l-au pus sa deschida mai intai mai multe cotetze zise ONG-uri , pe apartamennte unele sau pe casute postale si pe urma in numele lor bengos latra de rupe lantul. Scabrosule , ai ajuns o carpa ! :eek:

# Marcu date 30 June 2019 15:34 0

Nu pricepeti nici pana azi ,dupa 10 ani , ca Nicusor Dan este REFERENT -SECU (cel mai mare nivel la colaboratori recrutati).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva