28 octombrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVOCATII SE RIDICA IMPOTRIVA TICALOSILOR – Revolta contra legii ce-i da dreptul Guvernului sa anuleze drepturile si libertatile romanilor. Neacsu: „Premierul, secondat de Arafat, devine Dumnezeu, cu drept de viata sau de moarte asupra noastra”. Cerva: „Golanii platiti regeste din banii nostri ne livreaza dictatura... Mizeria nu poate ramane-n picioare la CCR”. Elena Radu: „Devenim sclavi pe plantatie. Vedeti pentru ce a fost diversiunea cu motiunea?” Kapcza: „In 1989 s-a murit pentru libertate”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

23 septembrie 2021 16:33
Vizualizari: 43472

Oribilul abuz la care s-au dedat senatorii PNL-USR-PLUS-UDMR impotriva romanilor nevaccinati nu poate ramane nedesfiintat de catre Curtea Constitutionala a Romaniei, avertizeaza o serie de avocati fata de cea mai recenta monstruozitate pandemica. Ne referim la amendamentul prin care majoritatea din Senat ii permite Guvernului sa le calce in picioare toate drepturile si libertatile romanilor nevaccinati. Si sa le anuleze nu prin lege, ci prin norma infralegala – respectiv hotarare de Guvern.Lumea Justitiei v-a prezentat deja amendamentul introdus de catre senatorii liberali, pluseristi si maghiari in proiectul de lege pentru aprobarea OUG 68/2021 privind certificatul verde (click aici pentru a citi). De data aceasta, veti vedea cum unii dintre cei mai combativi avocati ai Romaniei au luat atitudine fata de abominatia legislativa iesita din Senat.

Este vorba despre avocatii Mikolt Kapcza, Adrian Toni Neacsu, Cosmina Cerva si Elena Radu (foto de la dreapta la stanga). Toti cei patru au atras atentia miercuri, 22 septembrie 2021, asupra dimensiunii profund neconstitutionale a amendamentului, dimensiune data in primul rand de caracterul lui disproportionat in raport cu scopul urmarit, iar in al doilea rand de faptul ca permite restrangerea drepturilor si libertatilor fundamentale nu prin lege (asa cum impune articolul 53 din Constitutie, intarit de Decizia CCR 157/2020), ci prin HG.


Iata postarile de pe Facebook ale celor patru avocati:


Toni Neacsu:


Cat sa mai rezisti?? Nebunia a atins culmi inimaginabile!

Astazi a trecut prin Senat proiectul de lege referitor la certificatul verde cu un amendament socant.

Pentru cine nu il intelege din prima, Parlamentul abiliteaza Guvernul ca in vederea combaterii pandemiei sa poata prin hotarari de Guvern, la propunerea CNSU, sa conditioneze exercitarea TUTUROR drepturilor si libertatilor din Constitutie de prezentarea certificatului verde, dupa cum doreste si cand doreste!!!

E un cosmar, e incredibil, scandalos, e nesimtire!

Amendamentul de noaptea mintii prevede ca ASIGURAREA drepturilor si libertatilor fundamentale poate fi conditionata, prin HG, de prezentarea certificatului verde!

E vorba despre TOATE drepturile si libertatile din Constitutie, este practic vorba despre toata Constitutia, a carei aplicare pentru anumite categorii de persoane poate fi conditionata, la dorinta administratiei publice, de existenta si prezentarea certificatului verde!

Nu ti se recunosc drepturile si libertatile fundamentale daca nu ai certificat verde!

Nici dreptul la munca, nici dreptul la libera circulatie, nici dreptul la invatatura, nici libertatea individuala, nici dreptul la proprietate privata, nici dreptul la inviolabilitatea domiciliului, nici dreptul la viata privata, nici libertatea de exprimare, nici dreptul la vot, nici dreptul de a fi ales, nici dreptul la ocrotirea sanatatii, nici dreptul de asociere, nici libertatea economica, nici dreptul la mostenire, absolut niciun drept!!!! Esti apatrid in propria ta tara, desi acestia tot au o protectie internationala si stau mai bine.

Premierul, secondat de Arafat, devine Dumnezeu, practic cu drept de viata sau de moarte asupra noastra!!!

Eu nu mai am cuvinte si nu mi se intampla des!!!”


Cosmina Cerva:


Sa inteleg ca senatul Romaniei, adica golanii aia platiti regeste din banii nostri, unii chiar avocati, ne livreaza dictatura? Bine, baieti, va tinem minte, bob cu bob, pe fiecare in parte.

PS: mizeria asta nu poate ramane in picioare la CCR, indiferent cati bani au platit javrele alea care au intors planeta cu fundul in sus.


Elena Radu:


Azi in Senat:

proiect 278/2021 de aprobare a OUG nr. 68/2021: au bagat amendamente in Comisii.

Vedeti alin. 3 de la art. 4 ind. 1.

Certificatul verde il introdusera la nivel national.

Poate fi restrans orice drept, oricand, dupa cum are chef CNSU.

Dupa cum va ziceam ieri, incearca sa introduca in lege.

Camera Deputatilor este camera decizionala.

Eh, pe aia chiar nu mai trebuie sa ii lasam sa voteze.

Nu putem accepta asa ceva: sa poata fi ingradit orice drept oricand, oricum, dupa cum are chef CNSU?

Asta nu mai e numai dictatura. Devenim deja sclavi pe plantatie.

Au votat: PNL, USR, UDMR.

Vedeti pentru ce a fost diversiunea cu motiunea?

Nu inteleg totusi de ce in sedinta se afiseaza 45 voturi pentru, iar in caseta cu votul electronic apar 71 semnaturi pentru”.


Mikolt Kapcza:


Pur si simplu nu mai gandesc. Senatul a votat azi obligativitatea certificatului verde pentru 'exercitiul tuturor libertatilor si drepturilor fundamentale'!!! De exemplu: dreptul de acces la justitie, la libertatea de exprimare, la intrunire, la educatie, accesul la cultura, la sport, pe langa cele la libera circulatie, la dreptul de a dispune de propria persoana, la viata privata, egalitatea in fata legii etc. etc. Poate si dreptul de a alege si a fi ales, si mai stiu eu ce mi-a scapat, ca n-am Constitutia la indemana. Si cel mai important: DREPTUL LA DEMNITATEA UMANA.

O distinsa doamna magistrat spunea azi: un drept odata pierdut este foarte greu de recastigat. Cea ce se pregateste, daca Camera Deputatilor nu opreste nebunia, e dictatura.

In decembrie 1989, pe care am trait-o, s-a murit pentru libertate...

Comentarii

# lege-faradelege date 23 septembrie 2021 17:19 +103

Conducerea tarii obedienta si sclavă a marilor puteri ce au transformat frumoasa PLANETA ALBASTRĂ într-un imens lagar de concentrare ''pas cu pas'' ne va crea în România sub o altă formă dar sub imperiul aceleaşi terori un DACHAU, un BIRKENAU, un AUSCHWITZ. MENGELE multiplicat la nivel planetar ne va impune să ne punem steaua galbenă cu inscripţia NEVACINAT.Democraţia a murit in favoarea terorii,libertatea a murit în favoarea închisorii, fără gratii, cetăţenii planetei cu sutele de mii se revoltă, numai pe plaiurile mioritice românii tac şi rabdă dar : SĂ NU DEA DUMNEZEU CEL SFÂNT spunea un mare poet român, atunci când românului îi ajunge sabia la os, cam în acest stadiu ne aflăm.

# Pintea date 23 septembrie 2021 18:36 +163

Acestea sunt lagărele secolului 21! Ciudat cum istoria ne inspiră intr-un mod malefic. Culoarele din sârmă ghimpată lipsesc ca sa devenim captivi cu totul. Captivi ai unor guverne slabe, care ar face orice ca sa isi multumeasca stapanii, si ca sa destructureze lumea, pentru scopuri oculte, eugenice. Totul este diktat la nivel global. Nu am vazut proteste impotriva celor care organizeaza asta, acum se stie deja despre Marea Resetare, despre Super-Memorandumul secret care a fost semnat la Strasbourg, între 25 și 29 iunie 2014, etc. Ni se configureaza o lume noua, dar dementa. Intrebarea e: ce facem noi? Pana si in China, măsurile excesive de vaccinare obligatorie ale unor autoritati locale au fost anulate de catre stat, accesul fiind condiționat doar de prezentarea codului QR pentru mobilitate. China s-a opus politicii mondiale de vaccinare obligatorie, considerand ca se incalca principiul voluntariatului. La noi nici macar nu a fost pronuntat.

# Pastele ma-mii lor sa le phoot , date 23 septembrie 2021 18:57 +252

incepand cu Wuhannis , Pahontu , Helvinghe !

# CARCOTAS date 23 septembrie 2021 19:38 +52

Acu sa vezi societatea civila, tudor chirila, liiiiiiceanu, patapievici, orbitoru. Toti intr-un racnet se vor ridica sa apere biata tarisoara. Daca in democratie stateau hotii la puscarie, in dictatura toti o iau in...mufa!

# Edelweiss - Ivory Tower Histrionic Prophet date 23 septembrie 2021 20:40 +30

”Nose Ring or QR Code? (ai heiv anotăr brilliant aideia!) 21 ian. 2021: Mey, Io* am o aidee brilliantă (ca întotdeauna, of course!) Io* zâc ca să nu le mai deie cod QR celor care au acceptat să fie cobai pentru primele vaccinuri la nivel mondial, pe platformă RNAm, aflate în faza de testare/ avizare. În semn de TÂMPELNICĂ MÂNDRIE față de această gratuită demonstrație de inconștiență, aș propune să le pună la fiecare câte un belciug de fier în nări. Inga așa, la frontieră, la îmbarcarea în terminalul aeroportului sau în porturi, or să aibă drept să meargă mai departe doar cei cu belciug în nas. Nu-i așa că-i brilliantă aideia mea? :-? Normal că-i brilliantă, că doar e de ... haur! Opsss! :eek: Ce orizonturi nelimitate deschide aideia mea briliantă! :o

# Edelweiss - Ivory Tower Histrionic Prophet date 23 septembrie 2021 20:41 +33

Apăi, s-ar putea realiza cu acest accesoriu și o ierarhizare socială. Adicătelea îmbuibații din toate categoriile (politruci, juzi, săcuriști sans-frontieres, părerologi, frecători de mentă din sursă bugetară, bătători de berbuncă comunitară etc.) or să aibă inelul de Haur. Cei din middle class - adicătelea androizii, cyborgii, dronele și gumpii corporatiști, pot să-și atârne un belciug de argint. Pentru pulimea regulară, cea cu minim pe iconomie, aflată deasupra și în imediata apropiere a pragului minim de sărăcie, belciugul să fie de bronz. Aceste 3 versiuni ierarhice de belciug pot fi personalizate cu tot felul de căcățișuri fancy: cu cruciulițe sau semiluni, cu smaragde, adamante sau cristale Ceaikovsky, cu pene de struț, canini de urs polar, corn de inorog sau oase de pește fugu.

# Edelweiss - Ivory Tower Histrionic Prophet date 23 septembrie 2021 20:41 +24

Sau pot fi personalizate cu tot felul de inscripții gravate, declarații de aetern liubov de la un bow către o wacă, sau, ca să fim political correcți, de la un bow către alt bow sau de la o wacă către altă wacă. Nu în ultimul rând, pentru categoriile defavorizate, vulnerabile, subiecți predilecți ai reimplementării Action T4, acest belciug să fie exclusiv din fier. (ș-așa nu apucă să ruginească, la cât de iute or s-o mierlească purtătorii acestui Iron Ring) :sad:

# RADU Marius date 23 septembrie 2021 20:50 +22

Legea va fi nu doar neconstituțională ci și contrară dreptului UE. Iar potrivit art. 148 alin. (2) din Constituția României reglementările comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate față de dispozițiile contrare din legile interne. Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, instituie/apără/garantează dreptul la integritate al persoanei -art. 3 alin. (2) lit. a), drept din care rezultă că în domeniul medicinei trebuie respectate în special consimțământul liber și în cunoștință de cauză al persoanei interesate. Prin urmare, Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene(2012/C/326) se aplică cu prioritate!

# Paula date 23 septembrie 2021 22:21 +33

Bine bine! Multumesc avocatilor! Dar ce fac mai departe? Ce facem mai departe?

# mihai viorel filip date 23 septembrie 2021 23:27 +33

exact la fel si-au cedat germanii drepturile catre Hitler. si apoi i-au jurat credinta vesnica! apoi el a dat foc Parlamentului si a inceput masacrarea tuturor care i s-au opus. Invatam Istoria pentru a invata din ea...democratia trebuie aparata zi de zi. dar intrebarea este...cine?

# Lita date 24 septembrie 2021 09:02 +21

"Zdrobiți orânduirea cea crudă și nedreaptă!"

# Hop si Eu date 24 septembrie 2021 11:29 -360

Mai Oameni Buni !. Ati mancat cu totii creir de gaina zapacita ?. Tineti-i tot asa cu drepturile si libertatile si o sa vedeti cum va veti duce la cele vesnice cu totii. Bai, treizti-va ! Danezii or fi chiar prosti ? S-au vaccinat in proportie de 82% din populatie. Acest procent ne arata ca sunt si copii vaccinati. Si de ce nu publicati si numarul de morti din cauza COVID in Danemarca ?. Cifrele sunt publice doar. Noi, ii dam cu drepturile omului, cu libertatile, tinem cu LGBT ptr ca au drepturi, nu-i asa ? Cine va spala pe creier oameni buni ?.Baaa!, cand te ataca un inamic la care tu nu stii cu ce sa raspunzi, cu ce arma sa te aperi, ce faci ?. Ii spui celui ce crede ca iti ofera ceva cu care sa te aperi , ca tu nu vrei sa o folosesti , ca iti incalca libertatile ?

# @ hop si eu date 24 septembrie 2021 12:04 +4

Du-te, bă Fătălăule, și te ascunde într-o pivniță timp de câteva secole, să nu te „atace” carcalacul! N-ai priceput că toată faza e o mega-făcătură, scornită și propagată mediatic, pentru a se acumula munți de bănet de pe cârca proștilor? N-ai priceput, gogomanule, că „pandemia” este NOUA RELIGIE MONDIALĂ, funcție de care o să ți se împută traiul, o să ți se sucească mintea și o să și se schilodească sufletul? FĂTĂLĂULE, MARȘ DE AICI ÎN PEȘTERA TA ASEPTICĂ!

# Celui ce-mi raspunde semnand, si el, sub acelasi Hop si Eu date 24 septembrie 2021 13:35 -29

Nu intru in polemica cu spalatii pe creier sau cu retardati mental cu ifose de mari manageri politici, de sanatate publica, etc. Ii spun doar, daca poate sa inteleaga morala a doaua zicale stramosesti . 1. " Ii bagi norocul in c.r cu p..a si el bese si-l da afara " si, 2. "Prostii si maracinii nu se seamana, cresc singuri". Si, pe langa faptul ca sunt invazivi, sunt si toxici si agresivi. La urma, dar nu in ultimul rand, te intreb mai Gagauta. De ce nu recunosti ca esti Gay ?

# Lita date 24 septembrie 2021 13:39 +9

# Hop si Eu/// Spalati pe creier sunt cei care se sperie de "pandemie". Mars in obor oaie/sheeple!

# Lui Lita date 24 septembrie 2021 14:00 -14

Asa viteaz si fara frica esti mai Lita !. Natia romana ar fi mai sanatoasa fara buboaie pline de puroi, in capatana in loc de creier, precum esti tu.

# Neanae date 24 septembrie 2021 14:58 +6

Comentariile sunt ca cireșile pe tort. Una e “hopaaa” stricata. Aia a lu’ “hop și el ca e e puricel”! Nu va supărați pe el ca nu știe ce zice sau ce face. E așa din născare, mâncă tăt ce zboară, cacă ce mâncă. Adică kakat! Digestia e aceeași că-i din maț, că-i din cutia goală din mansarda prăfuită, aburită, cu ceața de dubioasa proveniență. Probabil din maț. Ca toate se ridica la cap. Uite puterea la Cuțu! Buuun. Cireașa stricata sigur s-a înțepat cu otrava vieții și amu se******dublu de frică! Neagă realitatea. Cea care zice ca practic “vaxcinații” luară plasă, iau Covid și mor și ei, plimba virusul și-l da ca la târg, tre sa se testeze la fel ca cei neotrăviți! Nea Hopa, mai vorbim după ce se da drumul la 5G. Trebuie sa fie plini de oxid de grafen și de metale grele cât mai mulți, apoi discutam când începe bombardarea cu noile unde de telefonie cado’ și de la sateliții lu’ Musk! Discutam evident cu cine va mai putea … Cine s-a înțepat trăieste cu frică. Cei mai multi. Alde Hopa ce?

# Lita date 24 septembrie 2021 17:10 +16

# Hop si Eu ... Obisnuiti-va sa fiti injectati oilor! (Australian Health Chief (AKA Evil Edna) Says: “Get Used To Being Jabbed Sheeple”, September 19, 2021).

# @hop și prostul satului date 24 septembrie 2021 20:34 +15

zevzecule, ar trebui să știi că în mediul online, „coada de maimuță” @, așezată înaintea unui nickname, semnifică UN RĂSPUNS ADRESAT RESPECTIVULUI NICK („în răspuns userului...”)! Acum, după ce te-ai uns iremediabil cu miasma imbecilității „pă persoană fizică”, MARȘ LA LOC ÎN PEȘTERA TA, TROGLODITULE!

# Banu Victoria date 25 septembrie 2021 09:01 +16

Felicitări ,adevărați profesioniști ,adevărați români.Multumiri din partea calor ce nu au aceasta profesie .Respect !

# Pentru libertate date 25 septembrie 2021 17:42 +16

Multă****** UDMR. Nu mi-e frică că veti lua voi Ardealul vreodată, asta e praf în ochii alegatorilor dar pentru ca sunteți promotorii OUG prin care restringeti libertățile cetățenilor, multă******.

# VIKY date 26 septembrie 2021 08:41 +20

Ticalosi sunt si asa zisi jurnalistii de mana a doua... a treia, de la asa zisele televiziuni "independente", care manipuleaza si mint cu un tupeu pe care un om normal nu intelege ce ii mana in cursa asta criminala de genocid si segregare a populatiei. Ei nu sunt constienti ca intro buna zi vor fi si ei cu familiile lor victime ale acestui sistem nazist?. Un exemplu strigator la cer a fost dialogul in direct dintre asa zisa jurnalista Sabina Iusuf si Profesorul Universitar in Drept Constitutional, Iancu, fost Avocat al Poporului. Intrebat de vaccin, dansul a raspuns:"Vaccinul este experimental, si nu trebuie sa ajunga la populatie". Jurnalista:"Asta este parerea dumneavoastra". Iancu:"Nu este parerea mea, este declaratia producatorului Pfizer". Am o singura intrebare pentru toti cei care au fost cumparati ca pe niste obiecte de unica folosinta, dorm linistiti noaptea?. Poate unul dintre ei imi raspunde.

# Dyana date 29 septembrie 2021 09:43 +7

Oameni buni,la ce se întâmplă,și ce vreau să facă acesti baroni ,cu noi, cu poporul român ,este crimă,ca pe vremea lui Hitler si a lui Stalin. Vreau să ne bage în lagăre,ca pe străbunicii nostrii,oameni buni nu mai este de stat în case,niște corupti își bat joc de un popor intreg ,trebuie demiși ,nu trebuie să ne lasam calcati în picioare de niște escroci. În1989 s-a vrut libertate ,s-a primit libertate dar acum este mai rău ca în1989 . Oameni buni treziti-vă ,nu vă lasati manipulati.... :sad:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2021 – Kovesi n-ar fi mandra. Stoina, bagat in disciplinar pentru ca sta cu curu' pe dosare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva