21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BAROUL TRADITIONAL GORJ TREBUIE SA PREZINTE ACTELE DE INFIINTARE – Tribunalul Gorj si Curtea de Apel Craiova au obligat Baroul Gorj din UNBR-Florea sa prezinte actele in baza carora a luat fiinta. Judecatoarea Mihaela Surdoiu, de la Tribunalul Gorj: "Baroul Gorj este o institutie publica in sensul art. 2 din Legea nr. 544/2001 si, prin urmare, ii revine obligatia de a furniza informatiile de interes public prevazute de lege". Decizia CA Craiova este definitiva (Hotararea)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

24 June 2014 15:45
Vizualizari: 17001

Baroul Gorj, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania conduse de Gheorghe Florea, a fost obligat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva sa prezinte documentele de infiintare si organizare, dupa ce a refuzat sa raspunda unei solicitari formulate in baza Legii nr. 544/2001 de o societate comerciala care ii ceruse copii ale hotararilor de infiintare si ale actelor constitutive. Este vorba despre Decizia nr. 3.348 din 29 mai 2014 a Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Craiova, prin care a fost respins recursul Baroului Gorj, condus de avocatul Florin Homescu (foto), impotriva Sentintei nr. 4.549/06.09.2013 pronuntate de judecatoarea Mihaela Surdoiu, de la Tribunalul Gorj:


"Instanta constata ca paratul are obligatia de a furniza actele care reglementeaza organizarea si functionarea sa chiar daca acestea, asa cum a sustinut reprezentantul paratului, ar consta in acte normative care ar fi publice in Monitorul Oficial, acest aspect nefiind de natura a-l absolvi pe parat de obligatia prevazuta de lege de a le pune la dispozitia persoanelor interesate, la cererea acestora. Instanta apreciaza astfel ca paratul Baroul Gorj trebuia sa furnizeze reclamantei actele pe care acestea le-a solicitat referitoare la activitatea sa, respectiv, actele care reglementeaza organizarea si functionarea sa, informatiile solicitate prin cererea de chemare in judecata reprezentand aspecte care tin de organizarea si functionarea institutiei parate, fara insa a putea fi obligat sa comunice actele care vizeaza activitatea UNBR-ului sau a celorlalte barouri din tara (...) Instanta urmeaza sa respinga lipsa calitatii procesuale pasive invocata de paratul Baroul Gorj, sa admita in parte actiunea formulata de reclamanta SC Inforomtur SRL in contradictoriu cu paratul Baroul Gorj, sa oblige paratul sa comunice rclamantei SC Inforomtur SRL actele care reglementeaza organizarea si functionarea Baroului Gorj si sa respinga celelalte capete de cerere".

Baroul Gorj a fost chemat in judecata pentru ca a refuzat sa raspunda unei solicitari formulate in baza Legii nr. 544/2001, prin care i se cerea sa puna la dispozitie copii dupa actele de infiintare

Societatea comerciala Inforomtur SRL, reprezentata de Vasile Raut, a cerut Baroului Gorj, in baza Legii nr. 544/2001, sa-i puna la dispozitie documentele care atesta infiintarea Baroului Gorj si a UNBR-Florea. Intrucat Baroul Gorj nu a raspuns solicitarii formulate la data de 5 februarie 2013 de Inforomtur SRL, societatea comerciala s-a adresat Tribunalului Gorj, la 29 martie 2013, cerand instantei "obligarea paratului Baroul Gorj sa-i comunice in copie certificata actul constitutiv, statutul, hotararea judecatoreasca, precum si baza legala in care a fost infiintata Uniunea Nationala a Barourilor din Romania cu sediul in Bucuresti, Palatul de Justitie, str. Splaiul Independentei nr. 5, sector 5 si actele care au stat la baza infiintarii Baroului Gorj si ale barourilor judetene membre ale Uniunii Nationale a Barourilor din Romania cu sediul in Bucuresti, Palatul de Justitie, str. Splaiul Independentei nr. 5, sector 5, acte care sa dovedeasca dobandirea personalitatii juridice, baza legala, si copie certificata dupa actele ce au stat la baza inregistrarii la Administratia Financiara a UNBR, precum si actele care au stat la baza inregistrarii la administratiile unde isi au sediile barourile membre ale UNBR. De asemenea, sa fie obligat paratul sa-i comunice baza legala in care s-au perceput taxe si s-au incasat taxe pentru inscriere si/sau examenele organizate pentru achizitionarea documentelor profesionale (imputerniciri, contracte, registre etc.), precum si baza legala pentru care sunt obligati avocatii sa achite contributii catre Baroul Gorj si Casa de Asigurari a Avocatilor, in conditiile in care in lipsa actelor nu veti dobandi personalitatea juridica astfel cum este ceruta de lege". Pe rolul Tribunalului Gorj s-a constituit dosarul nr. 3867/95/2013, avand ca obiect obligatia de a face.

Tribunalul Gorj a respins exceptia avocatului Florin Homescu, decanul Baroului Gorj, prin care acesta a invocat ca institutia pe care o conduce nu este publica intrucat nu primeste bani de la buget

In apararea sa, Baroul Gorj, reprezentat de avocatul Florin Homescu, a invocat exceptia lipsei calitatii procesuale pasive, aratand ca nu realizeaza resurse financiare publice, prin urmare, cererea formulata de reclamanta Inforomtur SRL in baza Legii nr. 544/2001 ar trebui adresata unor institutii publice care utilizeaza resurse finaciare publice, si nu Baroului Gorj. Instanta a respins aceasta exceptie, aratand ca "Baroul Gorj este o institutie publica in sensul art. 2 din Legea nr. 544/2001 si, prin urmare, ii revine obligatia de a furniza informatiile de interes public prevazute de acest act normativ". In motivarea sentintei Tribunalului Gorj, judecatoarea Mihaela Surdoiu a subliniat caracterul de institutie publica al Baroului Gorj invocand onorariile platite din bani publici in baza protocoalelor incheiate de UNBR-Florea cu Ministerul Justitiei, referitoare la ajutorul public judiciar sub forma asistentei prin avocat, reglementat prin OUG nr. 51/2008.

Ce spune avocatul Pompiliu Bota, presedintele Uniunii alternative

Decizia Curtii de Apel Craiova, prin care Baroul Gorj a fost obligat definitiv sa prezinte actele care ii atesta infiintarea, a fost salutata de avocatul Pompiliu Bota, presedintele celeilalte Uniuni Nationale a Barourilor din Romania. Totusi, avocatul si-a exprimat indoiala ca Baroul Gorj, ca de altfel oricare alt barou membru al UNBR-Florea, va putea furniza acte care sa ii ateste infiintarea, pe motiv ca nu ar poseda asemenea documente. In opinia lui Pompiliu Bota, singurele barouri cu personalitate juridica atestate prin documente legale si autentice sunt cele care fac parte din Uniunea Nationala a Barourilor din Romania pe care o conduce. Referitor la Sentinta Tribunalului Gorj, ramasa definitiva prin Decizia Curtii de Apel Craiova, avocatul Pompiliu Bota a declarat urmatoarele:

Legiuitorul roman recunoaste ca aceste entitati - "barouri" - au personalitate juridica, dar acest lucru nu este egal cu dobandirea sau acordarea personalitatii juridice de catre acesta. Conform Decretului nr. 31/1954, numai persoanele juridice de drept public se infiinteaza direct prin lege. In consecinta, "Barourile traditionale" nefiind stat in stat, iar Legea nr. 51/1995 nefiind mai presus de Constitutia Romaniei, acestea sunt obligate sa respecte si sa se conformeze reglementarilor cu privire la dobandirea personalitatii juridice ca orice alta persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial.

Prin Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 pentru desfiintarea barourilor si infiintarea Colegiilor de avocati din Romania, barourile si Uniunea Avocatilor din Romania s-au desfiintat ca persoane juridice. Decretul nr. 90/1990 recunoaste personalitatea juridica a Uniunii Avocatilor si a Barourilor ca entitati juridice de drept privat cu scop nepatrimonial, in consecinta, aceste entitati profesionale trebuiau sa se constituie in termenul de 15 zile, insa acest lucru nu s-a intamplat, astfel ca Barourile si Uniunea Avocatilor nu au dobandit personalitate juridica. Pentru constituirea Barourilor de avocati judetene, aceste asociatii profesionale "barouri" nu s-au infiintat nici pana la aceasta data.

Actualele barouri asa-zis „traditionale” nu sunt constituite (infiintate) si, in consecinta, sunt doar simple entitati fara personalitate juridica – carora in mod absurd le este recunoscuta de catre legiuitor personalitatea juridica pe care insa nu au dobandit-o niciodata cu atat mai putin prin formalitatile necesare impuse de catre legiuitor in acest sens.

Singurele entitati legale sunt Barourile Bota, respectiv, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania varianta Bota, entitati cu personalitate juridica atestate prin documente legale si autentice.

Toate afirmatiile acestor "avocati traditionali", cum le place sa fie denumiti, sunt eronate si nu denota decat slaba pregatire juridica de care dau dovada atat organele de conducere ale acestor "barouri", cat si membrii lor.

Exista chiar si dintre aceia care sustin ca aceste "barouri traditionale", din care fac parte, sunt infiintate prin Legea nr. 51/1995 – o ineptie – chiar titulatura acestei legi ne lamureste pe deplin, este vorba de "Lege pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat" , nicidecum lege de infiintare a unor barouri sau uniuni de barouri.

De asemenea, se impune a se lamuri nelegalitatea functionarii acestora pentru ca incaseaza bani de la stat (bani publici), prin prestarea serviciului de asistenta juridica obligatorie in procesele penale (asa-zisele oficii)”.

*Cititi aici minuta Deciziei definitive a Curtii de Apel Craiova si Sentinta Tribunalului Gorj, prin care Baroul Gorj a fost obligat sa prezinte actele de infiintare

Comentarii

# ada date 24 June 2014 14:05 +4

Asa damm sa va vad traditionalior ce mai invocati acum.. va salveaza bota daca fuzionam

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei.........,, date 24 June 2014 14:48 +5

Decanul baroului Gorj al UNBR Florea, confundă noțiunea de ,,drept public ,, cu noțiunea de ,,interes public,,. prin urmare UNBR și barourile componente, potrivit art. 60 alin. 2 din legea nr. 51/1995 este persoană juridică de INTERES PUBLIC,, fiind asimilată autorităților publice în sensul art. 2 alin. 1 lit. b din legea nr. 51/1995, deci îi sunt aplicabile prevederile Legii nr. 287/2009 . UNBR este atrasă prin lege la îndeplinirea unui serviciu public , ref la dreptul fundamental prev. de Constituție în art. 24. Vă salută bercea din celula 42 etj 1.

# fals date 24 June 2014 14:53 +5

Deci UNBR primește bani din bugetul de stat pentru asistență juridică din oficiu fără a fi ințiințați ??????? Adică toate contractele încheiate cu instanțele pentru ,,SPAȚII DESTINATE AVOCAȚILOR,, sunt lovite de NULITATE ABSOLUTĂ,,??

# CAB date 24 June 2014 14:55 +5

Atunci contractul încheiat de CA Bucuresti cu ,,UNBR neînfiițat,, pentru 780 mp spațiu destinat acestei neînființate UNBR este lovit de NULITATE??????, adică statul plătește chiria, întreținerea și alte servicii unei entități neînființate ?????

# este date 24 June 2014 14:57 +6

Dacă este adevărat ce se comentează de ce FLOREA GHEORGHE tace și zace ?

# catel avocatel date 24 June 2014 15:13 +5

Florea de ce tace? pai ce sa faca? incearca sa mai ascunda cat poate din ilegalitatea in care se afla.Mai apoi se pregateste si el in caz ca trebuie justificati banii adunati din taxe(upppsss) si cand are timp mai descaleca pe ici colo prin efectul legii.Vai dye capu vost!Sunteti demni de mila, hilari pana la luna si inapoi.

# catel avocatel date 24 June 2014 15:07 +5

Pana la fuzionare mai asteptam! mai asteptam sa se coaca, apoi urmeaza valul de plangeri penale pt calomnii contra av trad.Relax, vine vacanta, mai mergeti anul acesta la soare pe banii prostilor adunati din taxe, din septembrie se taie creanga.

# ada date 24 June 2014 14:09 +1

Asa damm sa va vad traditionalior ce mai invocati acum.. va salveaza bota daca fuzionam

# marius date 24 June 2014 14:11 +2

Incredibil.. o scot ei cumva la capat..

# marius date 24 June 2014 14:13 0

Incredibil.. o scot ei cumva la capat..

# o scot date 24 June 2014 14:46 +6

o scot la capat prin DEMISIE !!! Huo, mafiotilor !!! S-a terminat cu casta voastra !!!

# ion date 24 June 2014 14:49 -4

incredibila solutie! o institutie publica a fost obligata sa raspunda la o solicitare! de aici pana la a da dreptate barourilor paralele, mai e cale lunga! dar cu ril-ul in penal unde se statueaza ca, a fi asistat de un avocat din barourile asa-zis botiste e egal cu lipsa de asistenta, ce facem? il atacam si pe acela in contencios, ca Inalta Curte nu a mai raspuns la te miri ce ne vine prin cap?!!!!

# ioane date 24 June 2014 15:22 +6

ioanie draga, mai citeste RIL -ul, unde scrie de av lui Bota ? - Curtea de Apel Galaţi -Decizia pen. definitivă de achitare nr. 467 din 2 aprilie 2012: ,,Faptul că prin decizia nr. XXVII / 2007 a Î.C.C.J. s-a admis recursul în interesul legii s-a statuat că asistenţa juridică acordată în procesul penal unui învinuit sau inculpat de o persoană care care nu a dobândit calitatea de avocat în condiţiile Legii nr. 51/1995 modificată şi completată prin Legea nr. 255/2004 echivalează cu lipsa de apărare a acestuia, nu echivalează cu desfiinţarea Baroului din care face parte inculpatul Bejan Costică şi, pe cale de consecinţă, nu scoate în afara legii activitatea desfăşurată de inculpat.”

# Avo date 24 June 2014 14:51 +1

Victorie a la Pirus pentru Bota! Baroul Gorj, în baza Legii nr. 544/2001, are obligatia de a furniza actele care reglementează organizarea si funcţionarea sa chiar dacă acestea, asa cum a sustinut reprezentantul paratului, ar consta În acte normative care ar fi publice in Monitorul Oficial. Baroul Gorj, ca şi celelalte barouri din ţară nu au un act administrativ de înfiinţare, ci funcţionează în baza Legii privind exercitarea profesiei de avocat, încă de la prima reglementare a acestei profesii ce datează din timpul lui Alexandru Ioan Cuza. Încă vreo sută mii de victorii ca acestea pentru Bota, şi îşi vor perpetua speranţa nemuritoare că într-o zi vor fi acceptaţi ca avocaţi cu drepturi depline.

# tipatescu date 24 June 2014 15:16 +5

Numai cineva fara rationament ar considera hotararea instantei ca o victorie. In primul rand este corect si normal ca o persoana juridica de drept privat de interes public, care ruleaza bani publici sa prezinte actele in baza carora functioneaza. Fiind persoana juridica de drept privat nu cred ca cei care o pastoresc pot argumenta juridic fireste ca sunt infiintati de lege. Daca totusi reusesc intr-un efort suprem sa indice in mod oficial temeiul de drept, adica legea si articolul.

# Legea 3/48 date 24 June 2014 15:20 +5

Legea 3/ 48 e in vigoare !

# AVO date 29 June 2014 23:23 0

Doar in capatana ta mai Bota!

# POLO.NICU date 30 June 2014 08:19 +1

:D :D :D norocul nostru ca sunteti bine pregatiti si cu creierul odihnit...

# raspopitul date 24 June 2014 15:57 +6

Incepe veselia stati sa aterizeze nebunul nostru cu 7 porecle avi avi zis ****** traditional zis oarecarev1 -2-3. Sa vedeti voi ce argumentatii savante aduce avi din austria. Cind va incepe el sa ne spuna de inppa lui florica, de examenele alea super trucate, mamaaa ce spume o sa faca. Nebunul refuleaza pe luju asa ca pregatiti-va de circ, vine AVI MONDIALUL !!! :D :D :D spre ghinionul nostru falitul nu are bani asa ca iar trebuie sa platim zeciuiala ca sa aiba asta bani de medicatie.

# DOREL date 24 June 2014 16:03 -8

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:CARE BOTA!!????? PUSCARIASUL???? MAIOAMNEI BUNI DARVOI CEI CARE POSTATI PE LUJU CHIAR U ATI PRICEPUT CA BOTA E TERMINAT!! E UN PUSCARIAS AFLAT ION TERMENUL DE INCERCARE !!!NU MAIPOMENITI DE EL!! ORI.......AHA....MI-AM DAT SEMA..CHIAR BOTA E CEL CARE POSTEAZA SINGUR PE LUJU SUB DIVERSE TITULATURI!!!! MAI BOTA....FUGI LA PUSCARIE!!!! NU MAI ABURI LUMEA :-x :-x :-x !!!!!  

# @ dorel date 24 June 2014 16:17 +6

Dorele tata, halatul ti-l vind eu ieftin daca ne promiti ca te linistesti. Si ar trebui sa nu uiti ca diazepamul e remediul cel mai bun pentru ca sa uiti ca florea v-a tras-o cu zeciuiala. Voi cotizati la o persoana inexistenta, deci in caz ca va desteptati nu veti avea pe cine sa trageti la raspundere sa va restituie zeciuiala.

# camasa de forza date 24 June 2014 16:26 +1

nu halatul, camasa de forta pentru avi, dorel, iorgulescu!!! nu mai poate scrie: ,,MAIOAMNEI BUNI DARVOI,, ,,CHIAR U ATI,, ,,AFLAT ION TERMENUL,, ,,MAIPOMENITI,, !!!

# dorel catzel date 24 June 2014 22:29 0

Esti un prost! Cel mai prost! Prost de putzi!

# Ultimul Charlot date 24 June 2014 16:07 +6

DNA     DNA     DNA     DNA     DNA     DNA     DNA    e prea mult, s-a ajuns rea departe incat sa nu se intervina sa se solutioneze intr-un fel sau altul. ASTA AR FI INTRADEVAR UN MEGA DOSAR DE CORUPTIE IN JUSTITIE. Asupra a tuturor care eludeaza legea 51/1995 intr-un fel sau altul. 

# FLORIS date 24 June 2014 16:28 +4

Felicitari domnului Presedinte POMPILIU BOTA, care a luptat si lupta pentru legalitatea barourilor infiintate in temeiul Legii. RUSINE TUTUROR CARE APARA ILEGALITATILE infaptuite de presedintele traditionalilor.

# manifest date 24 June 2014 16:44 +5

Ce fac acum judecătorii care au emis adrese către Baroul Gorj tradiţional fără acte de înfiinţare să răspundă dacă un anumit avocat de la Baroul Gorj înfiinţat este avocat în baroul neînfiinţat şi procurorii care au instrumentat dosare în urma plângerii Baroului Gorj fără acte de înfiinţare? DNA aştept să te sesizezi pentru abuz în serviciu, abuz contra intereselor persoanelor, represiune nedreaptă, instigare la discriminare, constituirea unui grup infracţional organizat.

# ADEVARUL date 24 June 2014 17:12 -3

MAGISTRAȚII SUNT NE-RESPONSABILI DE FAPTELE LOR,SUNT CA NISTE COPII SINECURISTI SI SECURISTI SUI GENERIS,PASIVITATEA LOR,DACĂ SE DOVESDESTE...ESTE CONDAMNABILĂ,DAR CUM NU AU MÎNDRIE,NU AU VOINȚĂ PROPRIE SAU DEMNITATE-CEVA UMAN-PENTRU CĂ FAPTA DE A LĂSA OAMENII SA MOARĂ,NICUSOR FĂRĂ TRATAMENT ESTE CONDAMNAT LA MOARTE,...ESTE ABSURD SI RIDICOL,IN ASTA VA TRANSFORMAT CSM-UL,INTR-O MASĂ AMORFĂ DE GELATINĂ SI GRĂSIME,OASE SI CELELALTE INGREDIENTE ALE UNOR ESCROCI,DICTATORI.ĂSTA E ADEVĂRUL,ROLURILE VOASTRE,DIN CAUZA VOASTRĂ,ALE COMPLICITATII VOASTRE CU INDIVIZI PRECUM CEI CARE FORMEAZA CLANURILE BERCEA MONDIALUL SI BĂSESCU,CARE S-A INFILTRAT IN CELE MAI IMPORTANTE INSTITUTII ALE STATULUI,ROMANIA SI EUROPA ASISTĂ-SUFERĂ AZI LA SPECTACOLUL MIZERIEI UMANE.IUZILOR :-* :-* :-* :-* :-* :-*

# Ultimul Charlot date 24 June 2014 22:34 +4

Fa si tu un denut la DNA, nu astepta, ca nu se sesizeaza din oficiu. Poate si judecartorii care incalca legea prin nerecunoasterea calitatii avocatilor din structura Bota tot pe 31 de oua se vand , ceva cas, niste ciocolata Milka si un sejur la Techergiol la nenea Florea 8)

# ana date 24 June 2014 16:44 0

Ce se v-a intampla cu avocatii Romaniei daca functioneaza ilegal? V-a mai putea fi retinuta calitatea de av a d-lui Abraham in reprezentarea si apararea tiganilor Bercea vs M Basescu , de ex.? Cine dintre av d-lui decan Bota v-a avea curaj sa-l inlocuiasca pe av. Abraham? Ghici? Oricui o v-a face , mult succes!

# ADEVARUL date 24 June 2014 16:53 +1

ESTE POSIBIL CA JUSTITIA DIN ROMĂNIA SĂ PARTICIPE LA ORGANIZAREA CRIMEI ORGANIZATE-CERSETORI,HOTI,DIN EUROPA-SI VOI ASTEPTATI SA SE INTERESEZE DE CLARIFICAREA STATUTULUI AVOCATULUI :-) :-) :-)

# anica date 24 June 2014 17:53 +4

Anutica cred ca ai studii la sorbonica daca consideri ca din militian faci avocat? Cred ca nu stii cam ce drept au facut astia la academia de politie. Crezi ca poti compara studiile unui absolvent de la stat cu sorbonica lui abraham? Ce bine zicea ex procurororul oancea, sorbonelele au ajuns si in magistratura. La florea e full de sorbonele, toate cocotele si amantele sunt avocate la florea. Basca politicienii lui peste, uita-te la madam udrea, la boc, la corlatean, la predoiu, la gorghiu s.a. astia sunt avocati? Sa fim seriosi multi de la bota au pregatire super participa in dosare si de regula nu pierd. 

# tristețea date 26 June 2014 07:00 0

Eu cunosc altă realitate-de fapt, nu sunt lăsați în sala de judecată, li se cere să dea jos roba...etc . Aceasta este realitatea!

# coco date 30 June 2014 14:41 0

va mai putea stimata analfabeta nu v-a mai putea .cretino esti avocata unde analfabeto? huoooooooooo cretinelor de la baroul traditional huooooooooooooooooooooooooo am o lista intreaga

# manifest date 24 June 2014 16:51 +3

Avocaţii din Barourile Bota s-au prezentat la procese chiar dacă anterior primiseră ameninţări cu moartea, o prezenţă la proces în cazul menţionat nu este de speriat. Pentru unii avocaţii din Baroul Bota s-a încercat suspendarea din barou, de persoane sus puse, vorba lui Nea Iancu Caragiale şi tot nu s-a reuşit împiedicarea acestora de a participa la proces.

# card cipat date 24 June 2014 17:07 0

si ce fac cei de la Bota? ca din 18 august se introduc in toata tara cardurile cu CIP si sigla CCBE.

# manifest date 24 June 2014 17:12 +2

Ce fac cei de la Florea cu cardurile pentru că în octombrie se judecă pentru constatarea nelegalităţii funcţionării şi a încasării cotei de 10%, dosar 19901/318/2012?

# ada date 24 June 2014 17:15 +3

Auzi ce probleme au trafitionalii.. carduri :)) mai bine pune ti mana pe carte si cititi leagea 51/95 care regl prof de av nu infiinteaza barouri si nu plangeti avocati lui Bota

# avocat BB 53 date 24 June 2014 17:19 +4

Acestia trebuie sa faca obiectul anchetelor penale ce se vor efectua de catre DNA si DICOT. Nu au facut 12 ani de zile decat sa ne hartuiasca profesional in complicitate  cu unii magistrati fapt pentru care unii colegi de-ai nostrii au murit din cauza acestor anchete. Este foarte usor ca acesti avocati desi neinfiintati sau organizat in grupuri9in crima organizata0 si au comis o serie de infractiuni impotriva noastra incepand de la "asociere in vederea comiterii de infractiuni" pana la denuntare calomnioasa prin ticluirea de probe etc. Nu stiu ce mai asteapta DNA si DICOT-ul de nu se autosesizeaza si sa inceapa urmarirea penala impotriva acestor "mafioti" care nee-au hartuit si distrus familiile, nemul, entitatea juridica din care facem parte(ceea ce echivaleaza cu genocidul) timp de peste 12 ani. Mai de vreme sau mai tarziu trebuie sa se autosesizeze ca le-a venit timpul. La puscarie cu ei cu nenorocitii care au vrut sa extermine un grup de peste 5.000 de avocati impreuna cu familiile

# card cipat date 24 June 2014 17:22 +2

@manifest @ada nu am spus-o in sens maltios. Am spus referitor la carduri deoarece creste si mai mult incertitudinea, bineinteles, cu acceptul magistratilor. O sa invoce protocoalele (care stiu ca nu au relevanta in cauza), dar o sa ajunga naibii si la legitimarea de catre jandarmi, ceea ce deja este o aberatie. P.S. Nu am nimic cu colegii de la Bota, nu am nimic nici cu colegii traditionali. Am ce am cu nerespectarea ROI al instantelor care ii obliga la unificarea practicii in cadrul comisiilor de unificare. Or, majoritatea covarsitoare a hotararilor care au statuat despre UNBR Bota in sens pozitiv, nu poate avea alt efect decat neprimirea acestor exceptii de 2 bani a lipsei calitatii de reprezentant (mandatar) avocat.

# Ghita Bizonu' date 24 June 2014 17:48 0

Bre "traditionalilor" cam dati de DRACU ba si de tat'su ce in iad domneste!! Ani de zile ati dormit pe ambele urechi si nu ati facut un respuns beton ... la pretentiile lu Bota ca cum voi ati fi inexistenti ca asociatie!! Acu o sa vedti urmarea.. Judecatoru ala (scolit poate la Insititul de Magistratura?!) o sa traga concluzia ca nu existati deci sunteti desfintatati. Ar fi bine sa va desteptati din somnul cel dulce si sa fugiti la arhive (v-as mai da o sugestie da nu doresc sa ma incurcaturi ..juridice) si cautati. Apoi adunati toate Monitaorele oficale de pana in sa zicem 2001. Alea pe hartie bre !! In final daca nu stiti ce sa mai faceti si de unde sa incepeti sa descalciti cautai si voi pe net dupa Ghita Bizonu' . Facem un contract de servicii - ieftin numa 20.000 net adica mai puneti cta trebe ptr taxe (avetio contabili?) si - in care ue am sarcian sa depun diligenta si va descurc daca imi dati hartiile (monitaore samd) si vreo 2 sa caute prin acte.. Si atentie e nasol ptr voi

# GOGU date 24 June 2014 17:59 +2

Infiintarea de catre Bota a borourilor constitutionale,legale sau cum se vor mai fi numind a fost determinata de Unbr asa-zis traditional.Ani in sir barourile au fost ferecate de catre cei care le-au condus.Nu s-a intrat in profesie decat pe baza de rudenie si pe baza de spaga-care era consistenta.Absolventi de 10 nu au putut sa intre in barouri in schimb au intrat tot felul de fii si fiice,copii de bani gata multi dintre ei analfabeti juridici .Si acum ,,examenele,,de intrare in barou ridica semne mari de intrebare dar totusi se mai poate intra si fara spaga.Si cei din barourile lui Bota trebuiau sa le faca plangeri penale celor care conduc UNBR-pentru exercitarea fara drept a unei profesii.

# Ghita Bizonu' date 24 June 2014 18:12 0

Bre "traditionalilor" cam dati de DRACU ba si de tat'su ce in iad domneste!! Ani de zile ati dormit pe ambele urechi si nu ati facut un respuns beton ... la pretentiile lu Bota ca cum voi ati fi inexistenti ca asociatie!! Acu o sa vedti urmarea.. Judecatoru ala (scolit poate la Insititul de Magistratura?!) o sa traga concluzia ca nu existati deci sunteti desfintatati. Ar fi bine sa va desteptati din somnul cel dulce si sa fugiti la arhive (v-as mai da o sugestie da nu doresc sa ma incurcaturi ..juridice) si cautati. Apoi adunati toate Monitaorele oficale de pana in sa zicem 2001. Alea pe hartie bre !! In final daca nu stiti ce sa mai faceti si de unde sa incepeti sa descalciti cautai si voi pe net dupa Ghita Bizonu' . Facem un contract de servicii - ieftin numa 20.000 net adica mai puneti cta trebe ptr taxe (avetio contabili?) si - in care ue am sarcian sa depun diligenta si va descurc daca imi dati hartiile (monitaore samd) si vreo 2 sa caute prin acte.. Si atentie e nasol ptr voi

# președintele date 24 June 2014 19:54 +4

Oare curțile de apel au acte de înființare? :) Se pare că nu, au doar lege de organizare

# vicepresedintele date 24 June 2014 20:09 +2

La cat esti de prost iti pun o intrebare: judecatorii au cabinete si taie chitante ca avocatii? Cu cine naiba ati facut facultatile prostanacilor. Sorbonelele au dat rebuturi la greu si florea a facut bani grei din prostia analfabetilor spagari. 

# asa e date 24 June 2014 20:04 +1

apuca-te si infiinteaza-le tu ! O singura problema instantele sunt de drept public !

# cloaca numita "justitie" date 24 June 2014 20:11 +1

Toti inculpatii care au fost "aparati" de asa zisi avocati din barouri desfiintate pot sa le ceara socoteala.Nu ezitati!  Ofer  consultatii juridice  GRATUIE! :-) :-) :-) :-)

# hh date 24 June 2014 21:06 +3

Daca condamnatii afla ca au fost aparati de avocati care nu pot dovedi ca fac parte dintr-un batou legal infiintat incepe calvarul justitiei. Atunci vom vedea pe unde scoate camasa taica florea. Condamnatii pot profota la greu de chestia asta, condamnarile se duc pe apa sambetei.

# amalya date 24 June 2014 21:31 +1

Stati linistiti ca vor aduce actele de infiintare av traditionali.. apar peste noapte.. is prea multi prea puternici si multi prea multi in parlament in functii sus puse.. asa ca stati voi calmi ca treaba cu bota tot asa vor ramane..

# amalya date 24 June 2014 21:33 0

Adica pe aici pe colo cate un avocat strecurat... 

# lulu date 24 June 2014 21:41 +1

Nu prea cred ca si asa sunt puscariabili. Daca mai falsifica si acte precum cif -ul ala de toata jena atunci chiar sunt de toata jalea. Multi si prosti.

# ada date 24 June 2014 22:34 0

Sper ca la traditionali te referi.. avocatii unbr 2004 au obtinut cif uri legale deoarece sunt infiintati legal 

# lulu date 24 June 2014 23:50 +1

Evident ca la traditionali ma refer.

# TITULESCU date 24 June 2014 22:46 +2

CE DISCUTIE E ASTA CA DE CE SUNT DOUA UNIUNI PARALELE, POT SA FIE SI 500 ,PE CINE DERANJEAZA ? TOTI TREBUIE SA GASIM O MESERIE CARE NI SE POTRIVESTE,DAR SA FI AVOCAT IN ROMANIA E O SINUCIDERE ,E CA SI CUM TE-AI URI PE TINE INSUTI. TE LUPTI CU JUDECATORII CARE FAC CE VOR ,TE LUPTI CU PROCURORII CARE LA FEL FAC CE VOR , PENTRU CINE ? PENTRU CLIENTUL CARE DUPA CE-I CASTIGI PROCESUL TIPA LA TINE SI TE JIGNESTE ASA CA NU CUMVA SA-I PRETINZI CEVA ASTA IN CONDITIILE IN CARE NIMENI NU VREA NIMIC DE LA EL ,PENTRU ASTFEL DE INDIVIZI VA CERTATI INTRE VOI CARE BAROU E MAI FALOS? RASPUNS NICIUNUL ,TOTUL E DOAR O AMAGIRE ,CE POTE FI MINUNAT IN CONGO, IAR FIECARE TARA E FORMATA DIN POPOR. CE CARACTER ARE POPORUL ASTA ? ELITELE ROMANIEI NU LE-AU OMORAT RUSII IN INCHISORI CI ROMANII AU OMORAT ALTI ROMANI IN INCHISORILE COMUNISTE ,ASA CA SA EXISTE AMBELE BAROURI CA ORICE AI FI TOT IN ROMANIA ESTI.

# avocat traditional date 24 June 2014 23:50 0

Ai dreptate,Titulescule!Munca de avocat este ingrata.Ai dreptate cu judecatorii,ai dreptate cu procurorii si ceva dreptate cu clientii.Chestiaa cu zecile de uniuni este discutabila.Din punctul meu de vedere pot sa existe si botistii ca nu ma deranjeaza.Dar ei nu respecta legea.Bota s-a autofacut avocat,s-a autofacut examinator,nu au congrese in legalitate,nu au CAA,nu platesc contributiile legale,etc.Si atunci,cum pot ei sa existe?Din cei 2000 si ceva de ionscrisic pe tabelul avocatilor ,oare cati intra in instante,oare cati mai vor avocatura ?

# avocat structura-Bota date 25 June 2014 01:22 +2

Mai nesimtitule traditional, de ce minti, cu nerusinare, ca nu platim contributiile legale(impozit, sanatate, pensie) ?! Tu vorbesti de nerespectarea legii ?! Pe tine, cine te-a facut avocat, bolsevicule ?! Dar pe miile de membri ai castei mafiote-Florea care au ingrosat randurile acesteia, fara a sustine acel simulacru de examen, cine i-a facut avocati ?! Realitatea e ca voua va este frica de concurenta avocatilor(Bota) si veniti cu tot felul de pretexte staliniste.

# oarecare date 25 June 2014 01:44 -3

Pentru "avocat traditional" : nu-ti mai bate capul raspunzandu-le, crezi ca a citit vreunul legea avocaturii ? Toti iau de bun ce ii minte gurul lor. Ignora-i si astfel nici pe luju nu se vor mai inchipui avocati !

# Riki date 25 June 2014 01:52 +1

"oarecacare", iar ai aparut, obsedatule ? Efectiv, nu poti rezista oricate eforturi ai face. Pana la urma, va crapa fierea-n tine de ciuda, pseudo-avocatule ! Recunoasterea UNBR-Bota e ireversibila!!

# avo kk trad date 25 June 2014 04:20 0

avocatul,, trad. este avi - agramatul retarde IORGULESCU, prins de politie cu acte false de avocat !!! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# vikkktor date 25 June 2014 19:02 0

Din cate am vazut, Bota s-a facut pe baza unei hotarari judecatoresti, cam cum ar fi trebuit sa ne facem si noi...ce daca s-a ,,autofacut,, ce ar fi trebuit sa astepte pe duhul sfant sa-l faca?...iar daca nu platesc, este treaba organelor abilitate sa-l sanctioneze, ce treaba are asta cu functionarea lui... fie vorba intre noi, m-am cam saturat sa platesc aiurea in tramvai niste incompetenti, mai ales pe vremuri de criza...bravo lui daca a gasit o modalitate de a nu mai plati taxe catre un stat si un organism, aici ma refer la UNBR, care oricum nu face nimic cu banii, decat construisete hotele la Eforie in criza si percepe taxe exorbitante sa stai acolo, ca avocatii au bani nu??...

# vikkktor date 25 June 2014 19:06 0

Din cate am vazut, Bota s-a facut pe baza unei hotarari judecatoresti, cam cum ar fi trebuit sa ne facem si noi...ce daca s-a ,,autofacut,, ce ar fi trebuit sa astepte pe duhul sfant sa-l faca?...iar daca nu platesc, este treaba organelor abilitate sa-l sanctioneze, ce treaba are asta cu functionarea lui... fie vorba intre noi, m-am cam saturat sa platesc aiurea in tramvai niste incompetenti, mai ales pe vremuri de criza...bravo lui daca a gasit o modalitate de a nu mai plati taxe catre un stat si un organism, aici ma refer la UNBR, care oricum nu face nimic cu banii, decat construisete hotele la Eforie in criza si percepe taxe exorbitante sa stai acolo, ca avocatii au bani nu??...

# numa pompilius date 24 June 2014 22:52 +1

Din ce a dispus instanta Obliga paratul sa comunice reclamantei SC Inforomtur SRL actele care reglementeaza organizarea si functionarea Baroului Gorj voi pricepeti ca ONG-ul lui Bota e legal, constitutional... unica fiica a mamei Omida!?  :lol: In locul celor de la barou, as executa imediat hotararea judecatoreasca. As trimite prin mail la reclamanta, potrivit art. 5 alin. 1 lit. a din Legea nr. 544/2001, "actele _normative_ care reglementeaza organizarea si functionarea Baroului Gorj": Legea nr. 51/1995 şi Statutul profesiei de avocat, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 898/2011, cu modificarie si completarile ulterioare.  :D

# manifest date 25 June 2014 17:14 -1

Mai sunt şi alte hotărâri judecătoreşti care lămuresc despre ce acte este vorba. Nu vă grăbiţi să apreciaţi ce nu ştiţi.

# vikkktor date 25 June 2014 04:11 +1

O sa cer si eu actul de infintare baroului unde functionez de aproape 5 ani...daca nu il au, o sa le fac plangere pt inselaciune... :lol: PS iar despre Florea....de la secretare la el insusi, ai senzatia ca intri in Jurassic Park cand intri prin camerele alea...dinozauri, nedumeriti de faptul ca nu te ploconesti in fata lor...

# snake date 25 June 2014 07:22 +1

Pentr. av. trd. orecare, s.a.m.d. vb. de legalitate VOI? vb. de EVAZ. FISCALA VOI? , Daca sunteti verificati de fisc , jumatate dintre voi trebuie sa dati statului cam juma de PIB. Si daca mai sunt verificate si CONTRACTELE XEROXATE  8) :-* ? Nu in ultimul rand DECLARATIA 200 a fiecarui av. coroborate cu facturierele si chitantierele arhivate de CAB. de AV.   Fara sa injuri contrazicema. PS. impozitul pe sumele din OFICII  ??????

# @snake date 25 June 2014 07:26 0

scuze    ///// contrazice-ma //ti

# raspopitul date 25 June 2014 07:36 0

Avi ti-ai adus toate poreclele? Vezi ca ai uitat sa-i dai cu avi. In rest asteptam sa te faci de rusine. Am auzit ca in austria te-au prins beat si cu pantalonii in vine .

# avi avi date 25 June 2014 23:27 0

Sa mori tu mai festit notoriu?!?

# Ștrengarul date 25 June 2014 09:49 +1

Cu mahnire constatm ca zis baroul zis traditional din Gorj nu are ce sa prezinte ptr. ca nu detine, nici macar un servetel pe care sa scrie ca s-au infiintat, cu dunga maro ca asa cere traditia :lol: Vrajeala nu mai tine cu traditia si cu transformarea, ptr. ca bravii nostri judecatori se trezira si vazura ca inca din 1948 s-au desfiintat si pe cale de simetrie legislativa trebuiau si infiintate. Drept urmare se pot sterge linisti cu protocoalele incheiate cu orice institutie sau instanta ptr. ca sunt nule de drept fiind incheiate cu cineva care nu se ezista!:)) Asa ca va rog sa va incolonati si in maniera traditionala cu stupizii vostri conducatori in fata, sa va duceti singuri la brutarie ca oricum va trimitem noi ca asa spune traditia : când calci pe bec te duci la zbara! Daca nu va place la racoare va aduc la cunostiinta oficial ca am un parteneriat cu numitul Sapunaru , dar cu craca veniti voi stupizilor care ati visat ca un sistem corupt va poate sustine la nesfarsit!

# unul date 25 June 2014 11:19 0

Credeți că pe cineva interesează dacă au sau nu acte de înființare barourile tradiționale? Vă înșelați, dle Bota, știți bine că ați mai cerut în fața CA București ca Florea să prezinte actele! Ne spuneți și nouă ce s-a întâmplat? Vă răspund eu, dle. Bota. NIMIC!!!. UNBR Tradițional nu se va desființa în viețile noastre și asta pt. că toți politicienii, magistrații sunt membri în aceste barouri, doar nu credeți că se vor auto desființa? Dar mai sunt proști pe care îi puteți duce cu câte un articol pe Luju și până mai găsiți câte un donator mai merge, nu-i așa dle. Bota?

# asa e avi, iorgu date 25 June 2014 20:10 0

avi, pune pe cineva sa iti citeasca Legea 3/48: barourile ,,trad,, au fost desfiintate, nu mai pot fi defiintate ! asa cum tu nu mai poti invata sa scrii si sa citesti !

# avi k kr date 25 June 2014 20:15 -1

avi, tu esti ? adica iorgulescu ? am fost la Pitesti si te cautau politistii ! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# avi avi date 25 June 2014 23:25 0

Sa mori tu,mai festitus nationalis,omus de nimicus,jalnicus ?!?

# tipatescu date 25 June 2014 11:37 +2

Va dam dreptate stimate domn UNUL. Se va perpetua protectia politicului, a magistratilor si a altor persoane cu putere pentru ca suntem o tara unde nu conteaza legea; conteaza stiti dvs foarte bine ce; de fapt a fost enuntat mai sus. Si ca o parere personala cred ca nimeni nu vrea ca traditionalii sa fie desfiintati. Vrem sa fim noi ceilalti lasati in pace. Dar atat timp cat o sa exite acesta protectie excesiva, atat timp cat o sa ascundeti mizeria sub pres atat timp cat legea va fi o optiune dumneavoastra o sa continuati sa aruncati cu venin.

# austria date 25 June 2014 12:30 +1

V-am trimis putoarea oarecare acasa ca ne-a poluat imbecilul cu duhoarea de nespalat. Trebuie sa dam cu clor sa putem scapa de acest zabalos oarek.kare.

# unul date 25 June 2014 15:10 +3

Stimate Domn! Nu sunt membru în structura tradițională, asta pe de o parte, pe de altă parte, structura înființată de Bota ar trebui să treacă la punerea în executare a Legii nr. 51/95, în litera și spiritul ei. Adică alegeri democratice, candidaturi din partea altora decât Bota condamnatul și așa mai departe. Legea se aplică și acolo unde nu ne convine! La Bota, legea este el însuși. Dacă îl ignorați și nu luați măsuri, veți rămâne în stadiul de așteptare (embrion) până vrea el. Citiți legea de mai sus și o să-mi dați dreptate. Bota nu are calitate de avocat, are o condamnare suspendată și nu are cabinet, nu are vechimea necesară pt. funcția de președinte UNBR, pe de altă parte a deținut această funcție timp de 10-12 ani. Legea stabilește o peroadă de 10, ca maximă, pt. deținerea acestei funcții, chiar făcând abstracție că pt. ocuparea acestei funcții ar fi trebuit să aibă o vechime de cel puțin 10 ani ca avocat definitiv. Sunt ferm convins că ați citit această lege. Desigur veți veni

# DOREL date 26 June 2014 15:34 0

STIMATEDOMN, S-AU FACUT ALEGERI IN 2012 SI S-A ALES UN NOU PRESEDINTE IN PERSOANA D-LUI NIMERINCU, CARE DIN CITE STIU A FOST CONFIRMAT SI DE INSTANTA ( VEZI SENTINTA JUD. SECROR 3). BOTA CONDAMNATUL AR TREBUI SA DISPARA DE PE LUJU!!! NU FACE DECIT RAU OAMENILOR DIN UNBR 2004.   CU STIMA!!!!

# avi, tu esti! date 25 June 2014 17:17 0

avi, tu esti presedintele ! vino si candideaza ! Evident dupa ce scapi de dosarul de la Pitesti ! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# manifest date 25 June 2014 17:33 -1

Urmare a sentinţei civile nr 4549/2013, împotriva unor avocaţi din Baroul Bota din Gorj şi a SC INFOROMTUR SRL, s-au făcut şi se fac abuzuri de o mare gravitate de către unii judecători, toate normele legale sunt încălcate cu bună ştiinţă şi rea credinţă, astea pentru că judecătorii nu răspund deoarece CSM nu sancţionează aceste abuzuri. Ordinul sinistru pentru suprimarea profesiei de avocat despre care s-a scris în ziarul Manifest este respectat şi azi în Gorj.

# vikkktor date 25 June 2014 18:45 +3

sincer nu ma priveste daca Bota functioneaza sau nu...sau alti Bota fac alte barouri paralele...este o meserie liberala si nu stiu de ce se face atata tam-tam...in opinia mea, inclusiv aparteneta la un barou obligatorie este din anumite aspecte abuziva...daca vreau sa fiu membru bine, daca nu , nu...dar, ceea ce este INGRIJORATOR si GRAV este ca se pare ca UNBR si structurile teritoriale, nu au actele in regula de constituire...asta este o mare si grava problema...nu ma intereseaza calitatea persoanelor care sunt avocati ,,clasici,, senatori, ministrii...etc, ma intereseaza ca se pare ca functionam ilegal...iar despre actualul presedinte, Florea, sa imi fie cu iertare, dar, cunoscandu-l personal,pot sa afirm ca e departe de ce ar trebui sa avem ca persoana reprezentativa ... imi aminteste de cativa vechi procurori, facuti din sefii de alatadata a CAP-urilor...pe langa asta, dupa modul de centralizare a atributiunilor pe care incerca sa il faca, intrezaresc un caracter de excroc..

# manifest date 25 June 2014 19:11 0

Cea mai mare şi gravă problemă este că în România se încalcă hotărârile judecătoreşti pronunţate de peste 1163 magistraţi în penal şi altele în civil de către unii judecători,procurori şi poliţişti, iar autorităţile statului nu fac nimic pentru respectarea hotărârilor judecătoreşti. Statele membre al UE ar trebui să ia poziţie faţă de încălcarea Convenţiei Europene a Drepturilor Omului şi a statului de drept.

# avi avi date 25 June 2014 23:21 -2

Sa mori tu, mai festeala nationala?!?

# vikkktor date 25 June 2014 18:56 +1

Numitul Florea, prezident UNBR, usor, usor, vrea sa ia toata independenta barourilor din teritoriu...intai ai infintat INPPA-ul cu caracter facultativ, dupa a facut-o obligatorie cu preitenul sau Briciu, alt ...a luat posibilitatea barourilor de a sustine examene de intrare in profesie si de definitivat...acuma vrea si banii barourilor, sa ii centralizeze el la UNBR sa faca ce are chef cu ei...ne mai lasa si fara pensii asta...acuma vrea un super sediu al UNBR, desi nu stiu ce face nici cu odaile alea de la Tribunal ca si alea sunt mari pt ce fac ei acolo...a facut un rahat de hotel cu preturi de Monte Carlo, unde nu se duce nimeni..toate aste pt BANI, sa-i treaca omului prin mana cat mai multe fonduri si sa le dij******sca el pt propriul buzunar...cam asta e Florea care se bazeaza pe indiferenta turmei pe care o conduce in prapastie...acuma au luat si notarii divorturile, ca saracii nu mai faceau bani si Florea a dormit pe el cand Manescu si-a impus punctul de vedere...BRAVO FLOREO...

# steluta date 25 June 2014 19:42 0

Ar trebui ca toate barourile din tara sa prezinte actele de infiintare...Traditionalilor, nu v-ati saturat de cate taxe aveti? De ce, exista atata dusmanie? Nu va luam clientii...

# latrau botist date 25 June 2014 20:57 0

Huooo Stelutoooo! Nu te pune cu prostii, ce te doare pe tine ce taxe platesc prostii? ,,cainele de drum lung.... de grija altuia'' Lasa-i sa plateasca pana le iese pe gat. Cu privire la acte ai dreptate. Unde este certificatul de nastere? In lipsa actelor, o tot intorc ca la ,,pitesti'', ce sa-i faci? specific unei clici de tolerati, fosti meletieni.

# vikkktor date 26 June 2014 03:01 +1

Asta o spui tu Steluto, dar, nu te crede nimeni...pana acum ceva timp, au lasat portile deschise si se intra in avocatura pe baza de interviu...dupa, au inventat INPPA...de ce oare??...pentru ca e un prag care trebuie trecut de cine trebuie si dupa ce plateste biletul....plus ca INPPA-ul este alta vaca inventata ca sa produca lapte pt UNBR, adica pt anumiti de la UNBR...fundatia este clientul care este din ce in ce mai sarac, in asa fel incat justitia a devenit un lux cu toate tarifele si taxele de timbru majorate si ele si ca atare pe o astfel de fundatie nici o constructie nu poate sa se sprijine...deja meseria de avocat, pe langa ingratitudinea profesiei, a ajuns o meserie de lux pentru marea majoritate a practicantilor...exceptie fac binenteles ,,alesii,, care au contracte banoase, multe cu statu prin diverse ministere si realizeaza castiguri fabuloase, fara sa vada o bara in viata lor...dar, toate au un sfarsit...

# Steluta date 25 June 2014 19:49 +3

CSM, Ministerul Justitiei, iesiti cu argumente ca voi ii sustineti pe avocatii traditionali...Nu credeti ca a venit momentul sa ajungem la o intelegere???? Nu credeti ca i-ati tinut prea mult in brate??? Felicitari, d-nelor. judecatoare din cadrul Curtii de Apel Craiova...in sfarsit au avut curajul sa faca lumina intre UNBR-uri...

# av. date 25 June 2014 20:34 -2

PT. STELUTA------CE MARE AVOCATA ESTI

# ariel date 25 June 2014 23:56 +2

Avi rapanosul nu mai vrea sa ne scrie ineptii? Sau e in cercetari la dna? Porcalane unde esti? Mai pregatesti un bir pentru colegi târåtură?

# avi avi date 26 June 2014 00:18 -2

Idiot ai fost,idiot ai ramas,.Vezi nu folosi ariel ca ti se duce festeala!

# @avi date 26 June 2014 15:24 0

Avi cu aia mica, cat de curînd o feşteleşti tu. Rămåi fără cotizatie si o sa belesti belingherul ca va trebui.sa muncesti. Gata cu parazitismul te astept la mine sa-ti dau un hectar de prasit. 

# avi la DNA ? date 26 June 2014 15:38 0

Ce sa caute avi la DNA, el trebuie tratat, alfabetizat si pe urma dus la scoala de corectie !

# CC - pcr date 26 June 2014 13:36 0

Urmariti caractere juridice ca : legalitatea in sensul ca numai prin acte normative trebuiau reglementate aspectele de instituire, inceputul, continutul si incetarea capacitatii de la aparitia art.14 Decretului - Lege 90/1990 ; inalienabilitatea, intangibilitatea si generalitatea la fel trebuie avute in vedere. In lipsa unor dispozitii exprese in textele art.48 alin.2 si art.57 alin.2 din Legea nr.51/1995 privind stabilirea momentului de la care incepe capacitatea de exercitiu a persoanelor juridice, din art. 33 alin.3 din Decretul 31/1954 rezulta ca inceputul capacitatii de exercitiu a persoanei juridice este desemnarea printr-un act juridic individual sau a unor acte juridice individuale a persoanei fizice investita cu atributii de organe de conducere, totodata, privind pe Bota, presedinte, este titular al capacitatii de exercitiu prin personalitatea juridica insasi obtinand acest drept in fata instantei printr-o hotarare definitiva s-a intamplat acest lucru, iar la traditionali nu !

# Kovesi date 26 June 2014 13:58 0

Sa prezinte dovada in instanta a individului unipersonal nominalizat intr-un act juridic materializat in prealabil in calitate de persoana fizica desemnata in limitele legii pentru a avea si puterea de conducere a U.N.B.R. traditional, adica sa fie organ de conducere al entitatii respective, precum si sa vedem actul care atesta sediul principal al enitatii de unde rezulta clar elemente de identificare si individualizare, deoarece e absurd ca poate fi in incinta Curtii de Apel Bucuresti sediul U.N.B.R., traditional, in niciun caz nu ets admisibil asa ceva. La Bota, principiul specialitatii izvoraste din actul juridic propus instantei de judecata ca o conditie de validitate, apoi printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva s-a stauta conform art 126 alin.2 si art 129 din Constitutia Romanie, reprezentand cauza, scopul si obiectul de activitate urmarit de subiectul de drept Bota cat si manifestarea sa de vointa clar exprimata in actul juridic de infiinare de "barouri si notariate".

# pentru CC=pcr Kovesi date 26 June 2014 15:35 -2

Analfabeti nu sunt numai cei care au greseli de ortografie.Analfabeti sunt si aceia care nu stiu sa aseze o idee in fraza.frazele lor sunt aiurea,nu au legatura una cu alta,lipseste topica etc.Tu esti unul dintre astia multi,multi botisti.

# Rudolf date 26 June 2014 16:55 -1

Ai dreptate, analfabeti nu sunt numai cei care nu cunosc gramatica limbii romane, ci si cei ca tine pentru care stiinta dreptului e o mare necunoscuta. Tu esti unul dintre miile de flocisti analfabeti juridic.

# EduaRD date 26 June 2014 22:38 0

Ce-i mai Bota,acum de cheama si Rudolf.si ariel si manifest etc?Nu ai chiar nici un pic de jena sa mai apari in public?

# INCEPE FIESTA date 26 June 2014 15:41 +1

http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-06-26/O-perchezitie-dispusa-de-un-procuror-sucevean-cercetata-penal-la-solicitarea-judecatorilor

# continuare date 26 June 2014 15:45 +1

http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/06/BUJORENU-URM.-PENAL-CAP-SV.pdf

# pt florea presedintele unbr neinfiintat date 26 June 2014 16:44 +1

Noi nu avem nimic cu avocatii traditionali. Avocatii tradotionali colaboreaza foarte bine cu avocatii baroului infiintat de bota. Cu exceptia unor bolnavi mintali ca avi, toti sunt de acord ca singura solutie este fuzionarea.

# oarecare date 26 June 2014 16:47 0

Ai reaparut, Popa din Tulcea? Oricat ti-ai schimba numele, prostia te da de gol de la mare distanta .... Pute rau, bre !

# avi date 26 June 2014 17:11 +2

Oarecare eu am scris mai sus pt stiinta lui florea si a ta. Stai ca boul non stop pe net si comentezi ca un prost. Ei si daca vrei sa stii toti avocatii din cele doua barouri ne consideram  popa din tulcea. Tu vesnicul pupa c.u.r flocist stai si da limbi pe net ca la asta esti as.

# avocat traditional date 26 June 2014 17:15 0

Oarecare nouă cuvinte nu uita: sa pupi in fund pe toti botistii la propriu.  :D :D :D

# avocat traditional date 26 June 2014 22:33 -1

Esti dobitoc amice.Tu chiar crezi ca cineva de pe net crede ca prostiile de mai sus au fost scrise de mine?Un  singur derbedeu este pe luju,acel fecior a lu pigus cum ii zice unul de pe aici.Da,omul cu parul vopsit.Jalnic om.

# T.B. date 26 June 2014 19:11 -1

Plecand de la obiectul posibi al actului juridic pe care il detine Bota sub forma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva dreptul de infiintare de "barouri si notariate" este determinat de autorizatia judecatoreasca. Prin act juridic civil trebuie sa se intelega condiuta partilor satbilita prin acel act juridic (actiune sau inactiune) la care sunt indeplinite procedurile cerute de lege ori de care sunt tinute partile : statul pe de o parte prin organele competente conform art.126 alin.2 Constitutie si persoana juridica pe de alta parte infiintata in baza si in limitele legii de Bota, astfel prin mijocirea actului juridic ajunge la acest rezultat al carui obiect de activitate este determinat sau determinabil, licit si moral, reprezentand cerinte generale pentru valabilitatea obiectului actului juridic civil, obiact, careia nimeni nu-i mai pot face nimic incat sa-l oblige pe Bota la imposibil - ad imposibilum, nulla obligatio. Sunt retinute trei principii ale efectelor actului ?  

# da florea ce autorizatie are ? date 26 June 2014 19:28 0

da florea ce autorizatie are ? Doar Legea 3/48 - desfiintarea !

# Leone date 26 June 2014 20:54 -2

A se vedea cazul prev de art 1251 C.civ. referitor la nulitatea relativa a actului juridic incheiat pentru persoana juridica in lipsa si cu depasirea puterilor conferite de art 51 din constitutia 1990 sau actualul art 1 alin.5 si cele prevazute de lege cu privire la inregistrarea si infiintare apersoanelor juridice. In toate aceste situatii este vorba despre nerespectarea dispozitiilor legale referitoare la capacitatea civila de exercitiu, astfel individul persoana fizica nefiind desemnat legal sa faca sau sa nu faca ceva in legatura cu art 14 Decret - lege nr. 90 1990, actul juridic s-a incheiat cu nerespectarea unei incapacitati speciale de folosinta, institutite pentru protectia unor interese individuale prevazute de 1248 C. civ si nu numai. In cazul hotararii ramasa definitiva in vavoare d-lui Bota oferta este valabila si irevocabila conform art 1191 C.civ., raportat la art 129 Constitutie sau art 14 si 15 din Legea nr.304/2004.

# oarecare date 27 June 2014 19:24 0

Popa, te recunosc dupa cat de tembel te exprimi, esti unicat !

# Veluz date 27 June 2014 11:10 0

In ce priveste hotararea lui Bota a se vedea art 1.191 alin.1 si 2 din C. civ. si 21 C civ. nefiind exclus.

# BI date 27 June 2014 11:37 0

Obligatia de a pune la dispuzitie inscrisuri rezulta si din art 24 C. civ.

# DDPP mondialul date 27 June 2014 11:50 0

Chiar si daca ar fi sa se fi infiintat prin ce text lege au luat fiinta ? A se vedea art 33 alin 3 din Decretul 31/1954 si art 14 din Decretul - lege nr. 90/1990. in orice situtie trevbuia sa exsite o autorizare a unui organ competent deoarece acei indivizi nu este exclus a fi nebuni sau incapabili de a conduce asemenea structuri mafiote si de a face evaziune fiscala numai ca lege este interpretata gresit si nu se intelege de magistrati ca norma este abstracta, impersonala, centralizatoare si generala astfel nu se aplica in mod direct unor indivizi care nu li se cunoaste identitatea, sediul (partimoniu), starea de sanatate si scopul sau obiectul urmarit pentru evaziune fiscala ?

# oarecare date 27 June 2014 19:27 0

Popa, ti-ai schimbat multe nume, dar te recunosc imediat ! Mars,  puti de prost ce esti !

# ada date 27 June 2014 14:16 +2

Avocati din unbr2004 profeseaza legal in Hd gj tm cs mai terminati dracu odata cu prostiile voastre..si vor pofesa in continuare.. spre disperarea traditionalilor..  Oare dc iau in stagiu de pregatire av trad pe cei de la unbr 2004 ? Ca sunt ilegali? Mai ganditi naibi odata

# ada@yahoo.com date 27 June 2014 14:18 0

Vb de judetele i  care stiu si am colegi.. is 3 av prosti traditionali care stau toata ziua pe luju si posteaza numa prosti.. ii desfintau de mult pe cei de la bota daca erau ilegali.. oare ce ii asa greu de inteles ? Magistratii care au dat soluti fav sunt prosti toti? 

# avi avi date 27 June 2014 14:41 -1

ada,asa zis avocat la bota,invata fato gramatica si apoi scrie pe net.Asa cum stii gramatica,asa stii si drept.La bota iti este locul.vai de capul botistilor daca au asemenea reprezentanti.Vorba festitului national:mars la scoala primara.

# unul din lumea mare, mare date 27 June 2014 14:42 +2

Ai dreptate. sant cativa cretini care nu au ce face, probabil sunt platiti ca sa dezinformeze.Mai exista printe noi si asemenea personaje, asa-i viata.Cat despre legalitatea UNBR 2004, nici macar nu se pue in discutie ilegalitatea acesteia. Hotararile judecatoresti au PUTERE DE LEGE, Judecatorii ,,creeaza legea'' .Bibliografie pentru analfabeti: doctrina si precedente juridice, gasiti cartile pe ceva rafturi prafuite de la biblioteci. mai puneti mana pe carte si lasati zvonurile si petardele de pe internet. Justitia, legea si dreptul nu se fac la televizor, nici pe internet, ziare, se face in biblioteci cu sudoarea fruntii si burta pe carte.

# x pt avi date 27 June 2014 22:13 0

Unul singur scrie timpenii, paranoicul avi. Asta e hirdaul traditional, poti sa faci in gura lui va nu se supara. La cat rahat maninca ...

# avi avi date 27 June 2014 22:18 0

mai festit national,cand te voi intalni te voi manca!

# ada date 27 June 2014 19:11 0

Ma descurc cu dreptul invat putin cate putin..si castig binisor nu ma plang avi baby ! Cu spaga care ai dat o tu la intrare + stagiatura mi am luat un x5 din 2007 . Ps : daca vrei te scot la o cafea in TM HD CJ CS GJ cand vrei !

# inter date 28 June 2014 00:26 0

"ada", as vrea sa iau legatura cu tine pentru a discuta chestiuni cu privire la barourile noastre, se poate ?

# avi mondialul date 1 July 2014 15:02 0

:-?dar in BUCURESTI NU VREI SA NE VEDEM DRAGA ada/ITI RECOMAND SA MA SUNI LA TEL 0800806806 UNDE ASVREA SA IMI COMUNICI CUM A REUSIT NEMERNICUL DE BOTA SA RAMINA IN LIBERTATE DUPA CE A INSELAT ATITEA PERSOANE CU PRETENTIILE SALE DE AVOCAT CONSTRUIT LA ACHISINAU  asadar in raport de alt sistem de drept-cel sovietic.Ma mai poti suna si la telefon  0768221232  UNDE RASPUND CHIAR EU !avi realul :-)  

# H. Y. date 27 June 2014 21:44 0

S-a aratat ca scopul actului juridic este alcatuit dintr-o succesiune de reprezentari ceea ce se doreste sa se obtina prin inceheierea actului juridic repectiv, reprezentari care privesc motivele ce determina o prsoana sa-l incheie - I. Dogaru,op.cit.,p179. Plecad de la aceasta reglementare, cauza prin care s-a solutionat cerere de constitutire a persoanei juridice de Bota este o conditie de fod respectata in fata organelor de jurisdictie, esentiala, de validitate si generala a actului juridic civil de infiintare a U.N.B.R., si nu se confunda cu consimtamantul personal al individului persoana fizica, ci impreuna cu acesta formeaza vointa juridica, aceasta din urma cuprinzand si scopul urmarit de orice individ atunci cand si-a dat consimtamantul la incheierea actului juridic in fata organului competent, reprezentand mijlocul prin care s-a ajuns la realizarea scopului respectiv de infiintare a entitatii. In doctrina, structura cajc cuprinde doua notiuni unice si complexe, nu 2 autonome 

# oarecare 3 date 27 June 2014 22:06 0

las=0 mai Popa moarta.Nu-ti dai seama ca scrii numai prostii?Du-te mai la altii ca astia de pe luju s-au saturat de tine.mai bine ai pune mana pe carte sa inveti si sa intri in avocatura adevarata,recunoscuta si competenta.

# oarecare date 28 June 2014 07:11 0

Foarte usor de recunoscut stilul lui Popa. O avea familie ? Nu l-a otravit pana acum ?

# AVI AGRAMATU date 30 June 2014 01:12 0

avi, CAND INVETI SA SCRII LINIOARA ? ,,-,, NU ,,=,, !!! hihihi !!!

# avi avi date 27 June 2014 22:00 0

Ce-i festitule,ti-ai schimbat nick-ul?Te asteptam la TM,HD,CJ,CS,GJ sa facem un inventar.Vezi ma ca mai sunt vreo 38 de judete.Cu alea ce faci? :D :D :D

# ada date 27 June 2014 23:53 0

Tinere eu nu vb fara sa cunosc.. pe aici umblu scumpete 

# BI date 28 June 2014 18:10 0

De asta ce zici, festitule? Tip solutie: respinge plângerea Solutia pe scurt: În baza art. 341 alin. 6 lit. a teza finală Cod procedură penală respinge, ca nefondată, plângerea formulată de petentul Bota Pompiliu împotriva ordonanţei nr.218/P/2013 din 13.02.2014 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava şi a ordonanţei nr.123/II/2/2014 din 18.04.2014 a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, intimat fiind Bujorean Dragoş. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă petentul Bota Pompiliu să plătească statului suma de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 12.06.2014. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 19/2014 12.06.2014

# Badea date 28 June 2014 18:40 0

Esti penibil ca de obicei, mai "BI", dar mai grav este ca esti un penibil irecuperabil. Mare branza ca i s-a respins plangerea lui Bota impotriva unui procuror analfabet si infractor. Era de asteptat ca niste judecatori din Suceava, care protejeaza entitatea mafiota-flocea, sa-i respinga plangerea. Chiar daca Bota a prevazut solutia data, a trebuit, mai intai, sa urmeze aceasta procedura interna pentru a se putea plange la CEDO !

# awa date 30 June 2014 08:42 0

si la CEDO ce va face ca se intercepteaza anumite plicuri.... 8) 8) 8) 8) :sad: :sad:

# BI=AVI =IORGULESCU date 30 June 2014 01:08 0

BoulI de avi, mi se pare mie sau te oftici ca vei fi coleg de celula cu Bujorean ? http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# Victor date 29 June 2014 22:13 -1

Traditionalilor , va place sa folositi unele teorii proaste pe lana definitiile dreptului civil si pe langa lege ce va caracterizeaza. De exemplu, daca raporturile juridice civile nepatrimoniale sunt gupate in trei categorii ex. existenta si integritatea subiectelor ; identificare, respectiv individualizare a subiectelor, si cele care au ca izvor opera generata de creatie intelectuala, voi, va contraziceti singuri, intrucat folosindu-va de textele art 48 alin 2 si art 57 alin. 2 din legea nr. 51/1995 omiteti cel putin una din cele trei categorii nu rezulta,... pentru a lua fiinta persoana juridica, adica aceea  ce vizeaza metoda  de reglementare prealabila care se afla pe pozitie de egalitate juridica indiferent ca sunt persoane fizice sau persoane juridice, nesubordonandu-se una celeilalte, reprezinta atat o trasatura caracteristica cat si una  specifica dreptului procesual pertru ca raportul civil sa poata avea loc in conditiile legii imbinand principiile generale cu cele pesonale .

# BI date 29 June 2014 22:21 0

Da , sunt chestiuni elementare de drept civil si nu e cazul sa ne contarzicem ca ai perfecta dreptate, dar n-ai cu cine vorbi cand interesele lor sunt mai presus de lege si de Constitutie. Bravo Victor !

# avi avi date 29 June 2014 22:22 0

Ce-i nea Popa,te-ai trezit?

# oarecare date 29 June 2014 22:39 0

Omule, avi avi, poti crede tu ce vrei de nea popa, insa vazi "luju.ro" cei mai basisti dintre comunisti, mai exact ce spun public cei care au sarbatorit la CSM "Ziua justitiei" asta este justitia independenta si impartiala despre care vorbeste si o apara Basescu Traian , Pona si pana nu de mult Crin Antonescu, macovei, Predoiu si altii ca ei. Ce mai vreti ? D.N.A. si magistratii onesti doarm linistit pentru bunastarea voastar a tuturor pensionarilor din militie, magistratura si avocatura traditionala !.....

# avi avi date 29 June 2014 22:50 0

mai oarecare,te-ai prostit?Nu am inteles ce ai vrut sa zici.

# avi nu se intelege cu WC Ctin date 30 June 2014 14:54 0

Ia auzi: avi nu se intelege cu ****** Ctin ! Cei doi analfabeti nu se mai recunosc ! 

# BI date 30 June 2014 14:20 0

Măi tătarilor de botiști, voi în loc de comentarii ați face mai bine dacă ați studia Legea 51/95 și Statutul profesiei, pe urmă să treceți la comentarii făcute în stil professional! Ați susținut că protocoalele încheiate de către UNBR sunt ilegale, ia vedeți voi art. din lege și mars la examen cu Bota cu tot.Art. 77 Departamentul de coordonare a asistenţei judiciare exercită, în principal, următoarele atribuţii: a) desfăşoară conducerea metodologică a activităţii de acordare a asistenţei judiciare; b) elaborează proiectul de Regulament-cadru pentru organizarea serviciilor de asistenţă judiciară; c) propune sau, după caz, avizează proiecte de protocoale ce se încheie cu autorităţile publice competente în scopul obţinerii mijloacelor financiare necesare - file:///C:/Users/Sandu/sintact%203.0/cache/Legislatie/temp987432/00138064.HTML 03.02.2014 pentru organizarea serviciilor de asistenţă judiciară

# Bebe date 30 June 2014 14:41 0

"BI", tu esti atat de dobitoc incat nici nu se merita sa-ti raspundem cu argumente juridice. Oricum n-ai intelege. Nici macar sa ne enervezi, cu prostia ta, nu o sa reusesti. Esti o forma de viata absolut neglijabila.

# Catalin Racaceanu date 30 June 2014 14:49 +1

Ai citat bine din lege. Felicitari. Acum citeaza si articolul unde scrie UNBR cu sediul in Palatul de Justitie e singura la care se refera prezenta lege, ca eu nu-l gasesc. Multumesc.

# bi date 30 June 2014 14:32 0

Bi esti vai steaua ta de frustrat.. zi contu sa ti virez niste bani sa mergi la mamaia un week :))) ca doar a ti cotizat la flocea flocistu flocosu si zamforescu care si plimba oo in masini de lux.. Fraiere

# BI date 30 June 2014 14:35 0

Art. 84 U.N.B.R. şi barourile conlucrează cu Ministerul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii, instanţele judecătoreşti, precum şi cu parchetele de pe lângă acestea, în vederea desfăşurării în bune condiţii a activităţii de acordare a asistenţei judiciare prevăzute de prezentul capitol. Art. 85 (1) Onorariile pentru asistenţa judiciară acordată în oricare dintre formele prevăzute de prezentul capitol se stabilesc prin protocolul încheiat între U.N.B.R. şi Ministerul Justiţiei, în condiţiile legii. (2) Fondurile necesare pentru plata onorariilor prevăzute la alin. (1) se asigură potrivit art. 26 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru, cu modificările şi completările ulterioare. (3) Pentru cheltuielile curente necesare funcţionării serviciilor de asistenţă... PROSTILOR, ascultați-l voi numai pe Bota că asta vă duce la sapă de lemn. De ce nu a fost invitat la ”Ziua justiției” omul cu părul vopsit?

# POLO.NICU date 30 June 2014 14:53 0

Nici seful alora de-au participat - respectiv Băsăul - n-a fost prin zona ...

# BI date 30 June 2014 14:39 0

Dar la Bota nu se donează și încă ce sumă. Rezultatul: stai pe Luju și scrii comentarii idioate, prostule ce ești. Dacă citesti legea și statutul, singur îți tragi niște pălmi și dispari de pe acest sit de mizerie.

# Alex date 30 June 2014 15:11 0

"BI", "oarecare", "avi avi", "dank", bagati-va ghearele-n gat de ciuda;- Judecatoria Constanta, INCHEIEREA nr.234/30.05.2014: "Admite plangerea formulata de petenta Iacob Rodica(Baroul Bucuresti-Bota) intrucat fapta nu intruneste elementele constitutive ale infractiunii sub aspectul laturii OBIECTIVE(!)"-DEFINITIVA !- Judecator de Camera Preliminara-Cristian Lungu. Daca justitia romana ar fi compusa din judecatori corecti, competenti si impartiali, precum domnul Cristian Lungu, coruptia din justitie ar deveni istorie.

# Catalin Racaceanu date 30 June 2014 15:25 0

Super motivarea. Judecator cu creier si coloana vertebrala. Procurorii sa mai invete .

# avi, BoulI... date 30 June 2014 14:51 0

avi, Boul I, polo si ceilalti analfabeti sunt 2: ****** Constantin exclus de Bota pentru ca a inselat 30 de clienti si Iorgulescu, falsul avocat batut si srestat la Pitesti: http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# oare ccr e date 30 June 2014 14:52 0

erata - arestat!

# BI date 30 June 2014 15:05 0

Art. 113 (1) La data intrării în vigoare a prezentei legi persoanele fizice sau juridice care au fost autorizate în baza altor acte normative ori au fost încuviinţate prin hotărâri judecătoreşti să desfăşoare activităţi de consultanţă, reprezentare sau asistenţă juridică, în orice domenii, îşi încetează de drept activitatea. Continuarea unor asemenea activităţi constituie infracţiune şi se pedepseşte potrivit legii penale. (2) De asemenea, ia data intrării în vigoare a prezentei legi încetează de drept efectele oricărui act normativ, administrativ sau jurisdicţional prin care au fost recunoscute ori încuviinţate activităţi de consultanţă, reprezentare şi asistenţă juridică contrare dispoziţiilor prezentei legi. (3) Prevederile alin. (1) şi (2) nu se aplică profesiei de consilier juridic, care va fi exercitată potrivit dispoziţiilor Legii nr. 514/2003 privind organizarea şi exercitarea profesiei de consilier juridic, cu completările ulterioare...

# POLO.NICU date 30 June 2014 15:14 +1

:-| Am vazut procurori care stiau principiul ala cu neretroactivitatea legii. Da in cazul tau e greu cu notiunile elementare de drept. Si ONG -ul lui Bota a fost autorizat sa infiinteze barouri nu sa acorde consultanta s.a.

# BouluI date 30 June 2014 15:20 0

Boule I, esti Iorgulescu sau ****** C-TIN ? 2 escroci !!!

# Iorgulescu si WC Constantin date 30 June 2014 15:23 0

asa e, noi, Iorgulescu si ****** Constantin ne bagam unghia in gat si ne intoarcem la sanatoriu !!! http://www.unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/JUD%20CT%2030%20MAI%2014%20IACOB%20MARINELA.pdf

# avi avi date 30 June 2014 15:55 0

Sa tineti un loc si pentru festitus nationalis.Are nevoie urgenta de medication .

# adevaratului Bou date 30 June 2014 15:53 0

dar oare cati escroci sunt manifest,l3/48,Riki,lulu,ada,slim,POLO.NICU,alex,jurist,jurist adevarat,justo,etc,etc?!?Esti penibil mai festitus nationalis!!!

# POLO.NICU date 30 June 2014 16:03 +1

Spre dezamagirea ta - si a confratilor tai de turma - sunt unic. Cat despre escroci priveste in jurul tau cand te duci sa cotizezi la barou

# Mondialul bercea si mircea date 30 June 2014 20:26 0

Citeste mai omule, art. 6 Cod civil si 15 din Constitutie si mai lasa prostiile.  Pentru persoanele fizice , principiul egalitatii in fata legii civile era inscris in art 4 alin.2 din Decretul 31/1954. Cat priveste persoanele juridice, acest principiu trebuie inteles in sensul ca se supun , in mod egal, normelor juridice edictate pentru reglementarea acelei categorii de persoane juridice. Principiul imbinarii intereselor individuale cu interesele colective este consacrat atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice de art 1 alin.3 si 5 Constitutie. Art.1 din Decretul -31/1954 dispunea ca "drepturile civile ale persoanelor fizice sunt recunoscute in scopul de a satisface interesele personale, materiale si culturale, in acord cu interesul obstesc, potrivit legii si regulilor de convetuire sociala". In cazul incalcarii dreptului subiectiv civil, se poate obtine restabilirea acestuia, prin intermediul procesului civil, stimati colegi. Cand, si cum, veti stabili voi.

# Av. Popa T. Nicolae - popatnciolae@yahoo.com date 2 July 2014 21:19 0

Sa retina de toti avocatii traditionali, capii clanurilor fara documente de infiintarea persoanei juridice ( art 48 alin.2 si art 57 alin.2 din L.51/1995) nu reprezinta automat dreptul material civil prevazut de art 1 alin.1 din Legea nr.51/1995, ci expresia textelor ca izvor in cauza este regula generala si abstracta, exclusiva, care reglementeaza conduita subiectelor de drept civil , insa ineficace oricarui subiect de drept civil in caz ca nu justifica realizarea unui continut material pe care sa il apere si sa il valorifice pe baza procesului civil. Numai astfel, dreptul barourilor si al U.N.B.R., traditionale, ar justifica drepturile, organizarea si desfasurarea activitatii in conditiile art 1 alin.5 si art 16 alin.2 din Constitutie, ci nu automat sa ajunga la situatiile ocrotite de magistrati in conditiile legii 51/1995 procesual. Acesta nu este in sens material izvor de drept cat hotararea judecatoreasca nu desemneza  conditiile materiale  de existenta a entitatilor mentionate. 

# oarecare date 2 July 2014 21:45 0

Mai Popa, tu nu esti rau, pamantul e rau ca te tine, se razbuna pe noi ca il nenorocim constant. Esti de belea rau, rar asa prostovan, demn de barul Bota !

# Av. Popa T. Nicolae - popatnicolae@yahoo.com date 3 July 2014 11:59 0

D-le Oarecare, in randul izvoarelor dreptului civil trebuie sa incluzi si actele normative in vigoare anterioare anului 1990 si chiar dupa aceasta perioada, precum si reglementarile internationale la care Romania este parte prin ratificarea acestora devenind parte al dreptului intern. Un important izvor al dreptului meu civil il reprezinta Noul cod civil si Noul Cod de procedura civila intrate in vigoare recent, astfel sa retii ca nu afecteaza beneficiarii principiilor si institutiilor fundamentale din Constitutie. Ce spui tu, este egal cu zero, si sa-mi spui mie care este organul unipersonal in conformitate cu art 1 alin 5, art 16 alin. 2 si art 126 alin. 2 din Constitutia Romaniei, raportate la art 11 Cod civil, art 1 alin.1 din legea nr. 51/1995 si raportate la art 2.523 C. civ., art 194 Cod civil, cine e acel organ de conducere in limitele puterilor conferite legal organului respectiv din cadrul U.N.B.R., clasic. Or, exclusiv, sunt considerate principiile izvor distinct de drept ? 

# BI date 5 July 2014 11:23 0

Lumea Barurilor lui Bota festitul, escroc de talie europeană a apus pe veci. Orice om normal la cap vede că de 10 ani nu a reușit nimic. Examenul în structura acceptată în instanțe și parchete este complex, dar acum este eliminat subiectivismul (prin probele grilă), așa că, cine se pregătește temeinic va intra. Oricum știința de carte este necesară dar nu și suficientă pentru a deveni avocat. Gândiți-vă bine, câți absolvenți de drept termină pe an, câți dintre ei sunt pregătiți să stea în fața judecătorului și a unui avocat bine pregătit și cu experiență în procese ? Intoxicările lui Bota nu au suport logic. Nu orice absolvent de drept poate fi și un bun avocat, aici este nevoie de mai mult de atât. În altă ordine de idei, piața avocaturii este una bine definită, limitată, altfel spus, 4 milioane de persoane active nu pot susține un număr nelimitat de avocați. În toate țările civilizate, avocații fac parte dintr-o elită. Bota și locotenenții săi nu sunt elite, sunt niște oportuniști.

# WC Constantin cocosatu fara dinti date 5 July 2014 11:49 0

****** Constantin cocosatu fara dinti, (Boul I, avi, oare******re, ...), de ce nu te duci tu acasa la Tulcea sa scapi de obsesii si de stres ! Te mai ia dracu politia ca pe complicele tau Iorgulescu de la Curtea de Apel Bucuresti si te duce la Sectia 14 !!!

# WC Constantin cocosatu fara dinti date 5 July 2014 11:51 0

****** Constantin, cocosatule fara dinti, cum nu a reusit Bota nimic ? De ce tot ataci (fara niciun rezultat, evident !) in instanta excluderea de la Bota ?

# Av. traditional exclus recent date 5 July 2014 19:09 0

Orice student interesar sa faca meserie poate apela la dl.Bota pentru ca se gasesc oameni de buna-credinta sa-i invete meserie in cativa ani fara sa cotizeze la voi fara socoteala. Cat despre exemenele voastre m-am lamurit mergand la U.N.B.R. traditional nu am primit o informatie concreta si doar prin inerpusi mafioti mai aflati cate ceva. In teritoriu adresandu-va reprezentantilor barourilor fara acte de infiintare sunt dispusi sa comunice pana va ia banii, apoi veti primi bibliografie pentru examen de acum un an in urma sau invatati mai mult decat ati invatat in facultate, si degeaba, ca tot ei decid cine trece si cine nu. E o mare pacaleala sa le dati baniii intrucat ii imbogatiti pe mafiotii din structurile lor necontrolate nici macar de catre instantele de judecata, tot ei le tin sub talpa cat timp pe usile institutiilor de stat afiseaza ce vor ei sa afle publicul larg de noi, nu-i sanctioneaza nimeni. Asa functioneaza independenta instantelor cu ei fac legea cum vor clanurile lor

# Paris - Franta date 5 July 2014 22:51 0

Da smecheria exista, chestionarul poate fi modificat de cei care corecteaza lucarea. Nimeni nu va accepta predare lucrarii in copie autorului si cu datat certa.  Mie, mi s-a parut asa usor chestionarul incat nici nu credeam ca pic la examen. Ce s-a intamplat mie personal la examenul de obtinere a permisului si am contestat, dar nu mi-a prezentat chestionarul pe motiv ca gresesc si ei insa am fost rugat sa sustin un nou examen si il voi lua. Dupa lungi batalii in sens material pe la institutii am sustinut un nou examen si urmatorul chestonar mi s-a parut unul foarte greu insa am luat examenul cu 24 de puncte. Ce credeti ca s-a intamplat ? A fost sau nu mafiot militianul care m-a lucrat direct pe chestionar cu pixul ? Il puteam identifica, deoarece am folosit o cerneala speciala greu de contafacut prin asemanare si comparare. O perioada de timp nu se mai permitea de militie, concuretilor, sa foloseasca orice cerneluri pentru bifarea chestionarului. Ce grila mai vreti treditionalilor   

# Av. Popa T. Nicolae - popatnicolae@yahoo.com date 5 July 2014 23:29 0

Pentru a se asigura unitatea legislatiei nu este suficienta suprimarea legislatiilor in spatiu si diversiateta lor, ci trebuie ca tuturor situatiilor juridice noi sa li se aplice noua relglementare conform principiului aplicarii imediate a legii civile noi, ceea ce este unanim admis.  De la cest principiu exista si o exceptie si anume ultraactivitatea - supravetuirea - art 14 din Decretul - lege nr.90/1990, insa este posibila si aplicarea normelor mai vechi fata de situatiile determinate, desi intrata in vigoare Legea nr.51/1995, ultractivitatea legilor vechi este justificata de necesitatea ca anumite situatii juridice pendente faptelor (actiuni sau inactiuni) acte juridice, raporturi procesuale si drepturi civile castigate ramanand guvernate de legea sub iperiul careia au inceput modoficarea si stingerea drepturilor lor pot fi deduse prin interpretarea normelor vechi fara ca alte texte din lege a dispune, si sunt inechitabile previziunile ilicite de infiinare a prsoanei juridice .

# avi avi date 7 July 2014 22:49 0

mai nea popa,nu te mai semna avocat ca nu esti.Si lasa-ne mai in brusul nostru cu ineptiile tale.Nu ai idei,nu ai cursivitate ,nu ai topica a frazei,esti agramat.Unde draq ai intrat in avocatura.?Nici bota nu te-ar primi.

# Dinu date 7 July 2014 21:54 0

Nu pot sa cred ca s-au epuizat toate subiectele pe tema barourilor paralele dupa ce a scris nea popa si ar fi disparut oarecare din aceasta schema. Subliniez ca relevanta, metoda analogiei in baza caruia trebuie sa se aiba in vedere nu numai asemanarile dintre actele emise de D.G.F.P. carua ii garanteaza niste obligastii de urmarire fiscala voua ca profesionisti (avocati) fie ca sunteti la bota sau la traditionali, cum spune nea popa, totul depinde de un eveniment indeplinit in fapt in mod legal si  sigur ca realizare, iar textele de lege ale finantelor nu pot fi excluse a oferi posibilitatea utilizarii certificatului fiscal sub forma emisa conform legii pentru a fi utilizat si afectat de conditiile enunate in transul, a carui existenta depinde de exercitarea profesiei de avocat in cadrul unui Cabinet legal infiinatat ci deoasebirile dintre situatia reglementata printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, fata de care se aplica acelesi texte de lege sunt excluse.

# polo.nicu ala micu date 7 July 2014 22:12 0

Bun. Acu tradu ce-ai vrut sa spui. Incearca punct si de la capat. Cred ca ai reusit o performanta cu fraza de incheiere :lol:

# Dinu dintr-un barou traditional date 7 July 2014 22:28 0

Nu am avut loc de intorrs , dar cine nu mi-a permis programul sa ma explic mai pe intelesul dumitale, insa vreau sa intelega si colegiimei care imi mai cer unele sfaturi telefonic, ori daca mai inteleg si altii, trebuie sa fie de buna credinta cum prevede art 12 C.proc civila. Punct si de la capat, stimate polonicule ala micu. Nu vreau sa mai cotizez la casa voastra de pensii si gata. Puteti sa ma excludeti, ori daca ma excludeti din profesie cred ca la asta va pricepe - ti cel mai bine.

# Frdezy date 7 July 2014 22:36 0

Se pare ca polonicul ala micu cum spune Dinu , se pricepe numai la a baga bete in spitele bicicletei. Stau la panda si cum li se pare ceva incomod ori tac malc, ori dau replici de te doare capul, mai putin P..... !

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 8 July 2014 19:49 0

Popa a facut scoala direct la gradinita, daca te intereseaza si nu se facea gramatica de nivelul ce-l pretinzi tu mai avi avi . Asa a ajuns sa sustina examen si la unul din brourile fara acte de infiintare a persoanei juridice. Ce mai vrei sa imi dai si meditatii tu ? N-am timp de prostiile tale si nici nu ma intereseaza ce spui cat tu nu doresti sa te cunosc personal in fata instantei  si astfel vom mai vedea noi, ce poti tu si ce pot eu !

# Avocat Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 8 July 2014 22:17 0

Personal, consider ca nu pot fi interpretate extensiv textele art 48 alin.2 si 57 alin. 2 din Legea nr. 51/1995 fiind ca orice norma juridica civila prin care se urmaresc interese de grup preferential (profesional) desi, norma juridica contine cele mai multe articolele neconstitutionale. Or, expresiile  limitative nu privesc un inteles clar, iar din continutul lor nu se pot deduce  cu puterea evidentei ca legiuitorul a urmarit sa dea o solutie de infiintare a persoanei juridice, fie ea oarecare si / sau la intmplare folosindu-se de acele exceptii sau prezumtii, in acest sens. In orice caz, valoarea argumentelor legiuitorului in discutie este relativa, intrucat din tacerea legii nu se poate deduce infiinatera U.N.B.R., traditional, si a barourilor din toata tara ca entitati juridice. Cat priveste transformarea persoanei juridice prin L.51/1995, ilicitul rezulta din art.14 din Decretul - lege nr.90/1990 ; conditii cu caracter special si general aplicabile doar in baza autorizarii legale.

# BI date 9 July 2014 08:35 +1

Bota, lasă tâmpeniile și vino cu recunoașterea CSM, MJ ÎCCJ. Într-un deceniu nu ai fost în măsură să obții o recunoaștere și mai ai tupeul să scri tot felul de prostii pe mizeria asta de Luju. Tu nu ești avocat și nici nu vei fi vreodată. Corectezi greșelile altora și la atât te duce capul. Ți-au acordat nenumărate șanse, timp suficient, dar tu te ocupi cu măgării și cu donații. Apropo! Cât e DONAȚIA? Nu de alta dar la Tradiționali a scăzut taxa de examinare, ai auzit? Concurența ce face? Sau tu nu mai concurezi de mult cu UNBR Tradițional? Ești un om jalnic și mizerabil! Dispari și lasă oamenii în pace să-și vadă de viața lor, nu mai face diversiune și tot felul de șmecherii prin care încerci să prostești lumea. Hotărârile la care faci referire nu exprimă ce zici tu. Nicio astfel de hot. nu ne-a dat dreptul să intrăm în instanțe. Dă-mi banii înapoi escrocule!!!. Cu toții am obținut astfel de hotărâri, dar avocați nu suntem, mai mult am fost sfătuiți să ne retragem elegant.

# polo nicu date 9 July 2014 20:00 0

Cati bani vrei ma fraere ? N-ai reusit din profesie s-ti recuperezi nici acei banii ? Atat de babalau te-a facut biologia si genetica ? de gramatica nu mai spun ca s-a micsora taxa la traditionali.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 10 July 2014 11:48 -1

Pentru a avea calitatea de persoana juridica entitatile barourilor traditionale si U.N.B.R., trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii : sa aiba un patrimoniu propriu si distinct ; sa aiba organizare proprie, intrucat norma juridica se adreseaza numai condiutei oamenilor, si atunci cand este in legatuta cu anumite bunuri, sa aiba inclusiv un scop determinat printr-un statut propriu, ci nu printr-o norma juridica generala si impersonala. Astfel, dreptul lor sa fie individualizat prin acte juridice civile, de moralitat, numai atunci s-ar putea naste un raport obligational in al carui continut intra dreptul lui primus de a pretinde ceva lui secundus. Or, drepturile subiective civile trebuie exercitate in limitele actelor de constituire conform art 34 coroborat cu art 3 alin.2  din Decretul 31/1954, adica in vederea recunosterii de lege acele caractere ale raportului juridic civil, asa incat, sa afie un raport social, volutional si egal conform art 16 alin.2 din  Constitutie.

# hasoti date 10 July 2014 20:20 0

Dreptul subiectiv a fost dfefinit ca fiind puterea ce o are fiecare individ de a pretinde ca afcultatile sale, certificate de organele statului prin competenta lor emit dupa aptitudinile si puterile lor persoanelor fizice un act juridic care sa-l foloseasca incat nu pot fi ingradite potrivit art 53 alin.2 din Constituie. Trebuie respectate si nesuparate de indivizi din structuri care nu-si dovedesc legalitatea ; organele statului nu fac nimic sa afle in institutii lor exacta realitate a moralei  si sa paota exprima acea conduita impotriva altora care-i lezeaza abuziv pe alti indivizi ce nu-si dovedesc dreptul obiectiv prin acte de infiintare si statut propriu garantat de toate mijoacele si principiile juridice democratice. Norme juridice exprese referitoare la ocrotirea drepturilor subiective civile se regasesc in Legea nr. 554/2004 si in alte norme juridice civile si prevad particularitatile protectiei sale juridice, principiile exercitarii drepturilor subiective si abuzul de drept .

# oarecare date 11 July 2014 14:41 0

Popa, iar iti dai alte nume ? Iti poti schimba numele dar prostia iti va ramane vesnic aceeasi !!!!!!!

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 10 July 2014 22:22 0

Posibilitatea juridica a barourilor clasice sau traditionale de a-si exercita dreptul conform art 1 alin.5 si art 16 alin. 2 din Constitutie, raportate la art 1 alin.1 din Legea nr. 51/1995, nu reprezinta acelasi lucru cu posibilitatea obiectiv materializata, personal si nepatrimonial, printr-un act juridica civil autentic de U.N.B.R. Bota, izvor de obligatii civile. Or, dreptul subiectiv civil absolut este acel drept castigat prin hotarare judecatoreasca civila ramasa definitiva in temeiul caruia titularul sau poate avea o anumita conduita, fara sa aiba nevoie de concursul altuia dintr-o institutie ex. Ministerul de Justitie avand obligatia de a rezerva si inregistra denumirea asociatiilor, ci nu a-si exercita alt drept impotriva drepturile subiective civile sociale si morale - concretizate nepatrimonial in instanta - opozabil oricarui subiect de drept sau, cum se spune in doctrina dreptul absolut este opozabil erga omnes, numit si drept personal nepatrimonial ori drept intransmisibil

# AVI AVI date 10 July 2014 22:29 0

mai popa,esti turc?Nu intelegi ca nimeni nu te mai vrea pe luju?Reciteste ce ai scris si vezi daca intelegi ceva.Noi nu intelegem nimic din amalgamul ala de fraze aiurea si de idei inepte.Du-te mai si invata copiii sa sofeze si lasa dreptul pentru cei care stiu carte si au ceva in cap.

# Av. Popa T. Nicolae -Baroul Tulcea date 11 July 2014 21:08 0

Intrucat drepturile nepatrimonile nu depind de alte drepturi, ele sunt drepturi principale, nu-i asa avi avi ? Or, taci ! Vorbean mai sus de dreptul subiectiv civil principal. E bine sa stii ca, este acel drept care  are existenta de sine statatoare si nu depinde de vreun alt drept. Cum ar fi orice hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si statutul persoanei juridice infiintata in baza legii . Ex. este U.N.B.R., si barourile infiintate de dl. Bota. E bine ? Dreptul subiectiv civil accesoriu este acel drept care nu are o existenta de sine statatoare, in sensul ca el fiinteaza pe langa alt drept subiectiv civil ambiguu exprimat in art 48 alin.2 si art 57 alin.2 din Legea nr. 51/1995 ; aceste din urma texte pentru voi, avand rolul principal, dupa mintea voastra bolnava, infiinteaza entitatea, dar este fals. Daca stii, spune ceva, sau daca nu stii taci si vezi de gramatica si propozitiile tale bolnave ca tine pentru ca nu stii despre asa ceva si ai trecut prin scoala ca rata prin apa. 

# avi avi date 11 July 2014 21:24 -1

mia nea popa,parca acum incepi sa legi niste fraze.Dar stii ceva?noi bolnavi dar suntem avocati si pledam,tu destept ,nu esti avocat si nu pledezi.Cine e mai castigatat?Si sa mai stii ca rata trece foarte usor prin apa,bolovanii mai greu

# @avi date 12 July 2014 08:38 +1

Eu va sugerez sa-l impaiati pe avi avi si sa-l prezentati ca membru fondator al baroului traditional. Cu mumia puteti dupa aia sa pledati in egiptul antic.

# oscar date 12 July 2014 08:47 -1

im[aiati-l si pe bota,prezentati-l ca un guru al avocaturii paralele si apoi trimiteti-l in spatiu ca mesager al umanitatii.

# WC Constantin date 12 July 2014 09:07 0

Te punem pe tine presedinte ****** Constantin - dinti nu ai cocosat esti, analfabet esti! Pe confreru tau Iorgulescu il iei vice: daca mai apucati libertatea: !http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300 http://www.cancan.ro/actualitate/intern/un-fals-avocat-avea-clienti-in-toata-tara-129844.html

# oscar date 12 July 2014 10:18 0

am avut un presedinte si ati vazut unde ne-a adus.Cu donatii si scandaluri nu ajungem noi avocati niciodata.

# BI date 12 July 2014 11:41 -1

Noroc cu Luju, că adepții lui Bota au unde să se manifeste. Cred că nu trebuie să fim supărați pe escrocul ”guru”, ci pe noi. El a încasat taxa pe credulitate/prostie și râde bine merci în spatele tastaturii, de unde mai bagă câte un articol, așa ca să nu adormim noi de plictiseală. Sunt ferm convins că acest individ nu vrea recunoașterea structurii, mai bine zis acceptarea fraierilor în instanțe și asta pt. că din acel moment el își va pierde ”pâinea cea de toate zilele”. Dacă înmulțim nr. membrilor prostiți de el cu nr. anilor, pe urmă împărțim cu suma donată, adică: 3000x2000=6000000:10=600000 lei pe fiecare an, sumă din care a plătit un fraier și chiria pe spațiul UNBR- de apartament. Vă întreb, unde altundeva ar fi câștigat acești bani individul ăsta? Tot timpul vine cu câte o inepție. Ultima: MJ nu are căderea de a recunoaște UNBR, CSM-ul nu-l bagă în seamă etc. Dar el nu vrea să recurgă la un ”Recurs în interesul legii” și asta pt. aici i-ar fi sfârșitul. CEDO? Nu!

# analfabetului BI date 12 July 2014 11:58 -1

Ai aparut, din nou, cretinoidule. Noi stiam ca esti analfabet juridic, dar sa demonstrezi acest fapt la fiecare comentariu, e si mai interesant. Da, tembelule, MJ insusi a recunoscut ca nu are competenta de a recunoaste sau nu calitatea de avocat. Doar instantele judecatoresti se pot pronunta cu privire la acest aspect. Insa, pentru tine, ciobanule, stiinta dreptului ramane o enigma.

# Badea date 12 July 2014 12:07 -1

Ba, "BI", forma de viata ce esti, ti-ar fi placut ca avocatii legalei UNBR-Bota sa fie cenzurati si pe Luju, asa cum se intampla pe web-siteul mafiot "Juridice.ro" ! Spre disperarea ta, acest lucru nu se intampla !

# lenin date 12 July 2014 22:09 0

Avi carmolistul este gata imbalsamat cu zaibar de praz si bun de pus temelie la hotelul lui nea florinache.

# avi avi date 12 July 2014 22:26 0

mai ilici,prost ai fost,prost ai ramas prin epigonii tai pompilici.Vezi mai ca zaibar si praz exista doar in satul lui socrela,la barul(baroul?) din crasma Balestiului.Ne intrebam des,tu nu ai famelie sa te mai stapanesca?Nu ai ce discuta cu nevasta?Eu ca neinsurat,homo si asexuat am tot timpul sa rad de tine sicsa fac misto juristii tehnicieni.Tu cum draq ai atata timp?Vezi ca s-au terminat listele de donatii.trebuie sa faci alte formulare.zintreaba-l pe guru ce se intampla cu ,,avocatii,,vostri de la Suceava.

# avi = WC Constantin date 13 July 2014 00:33 0

****** Constantine, esti unicul analfabet de aici: ,,prin epigonii,, ,,de tine sicsa fac,, ,,formulare.zintreaba-l,, !!! Cand te prind politistii cum scrii declaratia ? hahaha !

# avi avi date 13 July 2014 08:23 0

o fi avi acel contantin,dar cu avi-avi (adicatelea cu mine)ce te faci mai acesta?Explica unde este eroarea in ,,prin epigonii,,?Daca numai aceste greseli te deranjeaza iar continutul si ideile  sunt acceptate de tine ,ete OK.Inseamna ca ti-a venit mintea la cap ,spiritul autocritic si cel de acceptare a criticilor sunt prezente asa incat urmeaza ca la prozima sueta sa discutam daca te acceptam ca partener de dialog.Atentie,insa,nu mai acceptam vocabular de derbedeu.

# BI date 13 July 2014 10:32 0

Structurile teritoriale ale barului Bota au fost depersonalizate și parasite. Vă rog să mergeți în județele mai sus enumerate de către mine și căutați sediul acestor baruri sau decanul lor. Dacă veți găsi așa ceva treceți pe la mine și vă dau salariul pe o lună. Din 2012 nu mai lucrează nimeni și asta pt. că am fost forțați să închidem cabinetele, puteți verifica la fisc, dacă nu mă credeți. Acest om mizerabil minte de 12 ani, doar pt. a încasa donații. Orice jurist știe că la un examen se percep taxe de examinare, în orice structură și în toată lumea, numai la Bota se dau donații!!!

# BI date 13 July 2014 10:35 0

Măi Bota, spune-ne și nouă de ce nu ai înscris barurile tale în structurile europene? Iată un răspuns, dat de către un apropiat al tău: pt. că nu ne-au primit. Nici în țară nu veți fi recunoscuți/ acceptați niciodată. Examenele la Bota sunt un fel de parodie, nu altceva. Nici în școala primară nu se dă un astfel de examen, copiatul de pe o foaie pe alta. Rușine. Cei care vreți să fiți avocați, în instanțe și parchete, mergeți la un examen în strucurile adevărate și veți putea prezenta în fața unei instanțe și nu veți sta ascunși un deceniu după ușa instanței. Nu vă lăsați escrocați de acest om, un viclean și un profitor fără pereche! Vedeți că el nu răspunde niciodată la întrebare, doar prin înjurături. Nu răspunde pt. că nu are răspuns. Are o condamnare, avocat nu este, în ce calitate să răspundă, ce credeți?

# avocatii liberi date 13 July 2014 10:49 0

Ce credem ?! ca esti individul cel mai cretinoid de pe acest forum. Carte nu stii, frustrat esti si ai o ura viscerala pe Bota. Probabil ca Bota te-a dat afara din singura UNBR legal infiintata. Repeti, ca un bolnav psihic, aceleasi elucubratii. Un singur lucru reusesti; ne determini sa luptam si mai mult pentru recunoasterea definitiva a uniunii noastre de avocati.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 13 July 2014 19:55 0

Mentionez urmatoarele principii sustinute de doctrina egal pentru toti, dupa cum urmeaza : - dreptul subiectiv civil trebuie exercitat in inlimitele sale interne, adica numai potrivit scopului econimic si social in vederea carua a fost recunoscut de Constitutie si de lege. A se vedea art 3 alin.2 din decretul nr. 31/1954; - dreptul subiectiv civil trebuie exercitat cu respectarea art. 1 alin. 5 si art 16 alin.2 din Constitutie si a  moralei ; - dreptul subiectiv civil trebuie exercitat cu buna - credinta (art.12 C.pr.civ) si 57 din Constitutie, respectiv privind contractele ; - dreptul subiectiv civil trebuie exercitat in limitele sale externe, atat de ordin material (art 34 Decretul -lege nr.31/1954) cat si de ordin juriudic stabilit prin obiectul si continutul materializat intr-un act procedural si procesual. Cele patru principii sunt cumulative in exercitarea dreptului, nefiind suficienta respectarea numai a unuia sau a unora dintre ele de entitatile barourilor traditionale.

# MC date 5 September 2014 14:58 0

sapte mii de vorbe nu fac un ban!... eu sunt curios daca aceasta societate care a obtinut decizia favorabila in instanta, contra Baroului Dolj, va merge mai departe si va investii sentinta si daca o va si executa.  Desi juridic eu nu vad cum va putea fi pusa in executare aceasta sentinta.  Perchezitie la sediul Baroului pentru a se lua actele (daca exista) nu se va putea face,iar daca acest Baou nu va dorii sa le prezinte sau nu le detine, nu va putea fi nicicum obligat la acest lucrudesi exista o sentinta care il obliga. Singura finalitate ar fi ca societatea care a cistigat in instanta dreptul de a avea acces la aceste documente de infiintare  sa formuleze, dupa epuizarea cailor legale de executare silita, plangere penala impotriva organelor de conducere al acestui Baroupentru ne-respectarea unei hotarari judecatoresti. Doar asa poate, pentru a-si scapa pielea macar unul dintre acesti conducatori de Barou,va scoate adevarul la iveala. Succes!

# JR date 13 September 2014 23:37 0

Berbedeule, sa nu spun derbedeu si excroc de interlop si traficant de carne vie sau de droguri. Acesta este sistemul care va ocroteste pe toti tovarasii din sistemul de justitie, si din el veniti inspre aceasta profesie cu rubedeniile voastre ! Eu vad o rezolvare cand va castiga Iohannis. Cat timp Ponta si Basescu conduc aceasta tara, va protejeaza cum si azi, nu se intampla mai nimic decat circ la televizor. Ce excroci din magistratura mai conduc clanuri prin intermediul rubedeniilor lor, si mai dau bani cu camata, nemunciti, din venituri lunare de magistrat. Stiu frate al unui judecator care da bani cu camata si i se returneaza mutiplicati tot la magistrat. Tot nu le ajunge ! Asta, nu este spaga ? Berbedeilor !................

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva