29 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BATALIA COMISIILOR – Ofiteri acoperiti vor sa ascunda abuzul savarsit de DNA in cazul judecatorilor Corneliu si Gabriela Birsan. Comisia parlamentara de control a activitatii SRI aproape ca a musamalizat cazul, fara sa-l audieze pe judecatorul Birsan. Comisia speciala de control asupra interceptarilor telefonice a magistratului Birsan initiata de senatorul Rosca Stanescu si-a inceput activitatea

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

17 aprilie 2013 17:15
Vizualizari: 4644

 

Initiativa senatorului Sorin Rosca Stanescu de a infiinta o comisie de control a modului in care DNA si SRI au efectuat intercepetari abuzive in cazul judecatorului roman la CEDO si a sotiei acestuia, judecatoarea suprema Gabriela Birsan – pe perioada cand cei doi inalti magistrati se bucurau de imunitate diplomatica – este puternic minata de ofiteri acoperiti si politicieni aserviti structurilor de informatii.

Prima manevra a fost ca initiativa senatorului Sorin Rosca Stanescu de a infiinta o comisie speciala de ancheta a cazului Birsan sa fie franata pe toate caile posibile, prin preluarea unei anchete similare de catre cunoscuta Comisie parlamentara de control asupra activitatii SRI, condusa de deputatul Georgian Pop. A doua manevra a fost impiedicarea formarii comisiei speciale initiate de senatorul Rosca Stanescu. Cum aceasta nu a reusit, s-a reusit ca in urma unor puternice influente via PSD – UDMR ca la vot Sorin Rosca Stanescu sa fie ales vicepresedinte al comisiei speciale si nu presedinte, cazul fiind primul din istoria parlamentara in care initiatorul unei asemenea comisii nu este si presedintele ei.


Cele doua comisiei de control asupra cazului Birsan. Comisia SRI vrea sa „omoare” comisia speciala initiata de senatorul Rosca Stanescu

Ca atare, pentru cercetarea cazului judecatorilor Birsan s-au initiat doua anchete paralele, dupa cum urmeaza:

1 - Comisia de control asupra activitatii SRI, condusa de deputatul Georgian Pop, care fara niciun fel de verificari pertinente s-a apucat sa anunte un verdict rupt de realitate: "In urma verificarilor comisiei, a rezultat ca pe numele domnului judecator Corneliu Birsan nu a fost emis nici un mandat de interceptare in baza Legii 535/2004 privind combaterea terorismului. De asemenea comisia a solicitat judecatorului sa-si prezinte punctul de vedere si sa aduca date suplimentare insa nu a prezentat nici un punct de vedere".

2 – Comisia speciala de control asupra interceptarilor telefonice a magistratului Corneliu Birsan pe mandat de siguranta nationala, condusa de senatorul PSD Georgica Severin – presedinte si senatorul Sorin Rosca Stanescu – vicepresedinte. Aceasta comisie si-a inceput activitatea marti 16 aprilie 2013, dupa ce grupul PSD – UDMR a reusit sa-l inlature pe Rosca Stanescu de la sefia acesteia.

Dezinteresul Comisiei de control asupra activitatii SRI este dovedit de faptul ca profesorul Corneliu Birsan nici macar nu a fost audiat, dar seful Comisiei a si dat un verdict

Foarte grav pentru credibilitatea Comisiei de control asupra activitatii SRI, aceasta nici macar nu l-a audiat pe judecatorul roman la CEDO Corneliu Birsan, desi initial, la data de 22 martie 2013, l-a instiintat pe profesorul Birsan asupra inceperii activitatii sale de verificari. Din declaratia presedintelui Comisiei Georgian Pop, se observa ca nu se vorbeste decat despre inexistenta unui mandat pe legea privind combaterea terorismului, desi in speta este vorba despre un mandat dat la Inalta Curte pe Legea 51/1991 privind siguranta nationala.

In plus, daca mandatul a fost dat, dupa cum stim, doar pentru judecatoarea Gabriela Birsan, acest lucru nu poate acoperi legalitatea interceptarilor convorbirilor private dintre/ale sotiilor Birsan (aflate la dosarul DNA) intrucat ambii se bucurau de imunitate diplomatica si puteau fi cercetati penal numai in baza unei decizii de ridicare a imunitatii emisa de Curtea Europeana de la Strasbourg. Chiar e de intersant de aflat cum au facut verificarile membrii Comsiei de control a SRI, ce anume au solicitat si cu cui anume si mai ales cum ar fi putut acea acces la autorizatiile emise de judecatorii Inaltei Curti?

Lumeajustitiei.ro a intrat si in posesia dovezii ca la Comisia de control asupra activitatii SRI nu a existat niciun interes pentru aflarea adevarului intrucat dupa ce initial, in luna martie 2013, Comisia l-a instiintat pe judecatorul Corneliu Birsan despre demararea verificarilor, iar acesta a raspuns, anuntand ca va pune la dispozitie toate dovezile atunci cand va fi invitat sa se prezinte in fata comisiei, el nu a mai fost solicitat. Iata scrisoarea adresata Comisiei de control asupra activitatii SRI, la data de 4 aprilie 2013, de catre judecatorul Corneliu Birsan:

Domnului Deputat Georgian Pop - presedinte al Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului Roman de Informatii

Stimate Domnule Presedinte,

Va rog sa-mi permiteti ca, pe aceasta cale, sa va spun ca am primit scrisoarea Dv. din 22 martie 2013 si am luat act de faptul ca, in urma unor dezbateri din mass media, Comisia comuna permanenta condusa de Dv. s-a autosesizat privitor la posibilele incalcari ale drepturilor si libertatilor constitutionale de catre organe ale statului roman, in legatura cu persoana mea; evident ca acest lucru nu face decat sa ma bucure si ca sunt la dispozitia Comisiei cu orice informatie de care aveti nevoie.

Intre 11-21 aprilie curent eu voi fi in tara si, impreuna cu avocatii mei, vom vedea care sunt documentele pe care le avem, de natura a fi utile investigatiilor pe care le face Comisia Dv.

Cum scrisoarea Dv. mi-a parvenit relativ cu intarziere, indraznesc sa va rog ca, prin secretariatul Dv., sa mi se comunice cum voi putea lua legatura in tara cu Comisia Dv. si cum vom putea depune aceste documente.

De asemenea, in masura in care considerati util, in aceiasi perioada va stau la dispozitie pentru o eventuala audiere a mea in fata Comisiei Dv.

Cu deosebita consideratie,

Prof. dr. Corneliu Birsan - Judecator la Curtea europeana a drepturilor omului”

Comisia speciala de control asupra interceptarilor telefonice a magistratului Corneliu Birsan pe mandat de siguranta nationala il va audia pe profesorul Birsan marti 30 aprilie 2013

Daca prima Comisie aproape ca a musamalizat cazul, pentru a-i scoate basma curata pe procurorii DNA implicati in acest caz de o gravitate fara precedent (Viorel Cerbu, Lucia Papici si Daniel Morar) dar si pe anumiti lucratori ai SRI, Comisia speciala initiata de senatorul Sorin Rosca Stanescu si-a inceput activitatea in data de 16 aprilie 2013. Desi avem informatii ca si aici se vor incerca actiuni de musamalizare a faptelor comise de anumiti functionari ai DNA si SRI, ancheta are sanse sa ajunga la un rezultat concret. Deja Comisia speciala si-a stabilit strategia si programa de ancheta, fiind fixata ca zi de audiere a judecatorului roman la CEDO Corneliu Birsan data de 30 aprilie 2013.

Amintim ca in cazul sotilor Birsan, DNA a comis un abuz incalificabil, interceptand si efectuand acte de cercetare penala impotriva sotilor Corneliu si Gabriela Birsan, in mod ilegal, in timp ce acestia se bucurau de imunitate diplomatica. Mai mult, la data de 6.10.2011, DNA a efectuat abuziv o perchezitie la locuinta din comuna Snagov a sotilor Birsan. Perchezitia a fost declarata ilegala de Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, prin Hotararea din 29.11.2011, care a stabilit ca sotii Birsan aveau imunitate pe teritoriul oricarui stat european, inclusiv asupra locuintelor.

Procurorii DNA au fost insa acoperiti de PICCJ si CSM, institutii care au refuzat cu rea-credinta sa administreze sanctiuni disciplinare si sa dispuna tragerea la raspunderea penala a procurorilor vinovati, intrucat in acest caz au fost implicati inclusiv magistrati din cele doua institutii, care au coordonat ancheta ilegala si care au avizat perchezitia abuziva. Deja si pe cale interna, Inalta Curte a dispus prin decizie irevocabila anularea Hotararii CSM prin care s-a avizat perchezitia domiciliara din 6.10.2011.

Amintim ca CEDO a decis prin Hotararea din 29.11.2011 sa ridice doar imunitatea judecatoarei Gabriela Birsan. Cu toate acestea, de un an si jumatate DNA nu doar ca nu a dat o solutie in ancheta (care e complet lipsita de orice probe conform informatiilor noastre), dar a continuat sa-l mentina ca procuror de caz pe Viorel Cerbu, desi acesta a efectuat ilegal perchezitia si acte de urmarire enala in dosar, cu incalcarea imunitatii diplomatice – fapte stabilite cu autoritate de lucru judecat de CEDO de la Strasbourg.

Comentarii

# BERCEA MONDIAL date 17 aprilie 2013 19:05 +10

Georgian Pop nu poate mușca mâna care îl ,,hrănește,, el beneficiază pentru acest serviciu adus SRI de foarte multe ,,INFORMĂRI STRICT SECRETE,, el a cunoscut întrega mascaradă a SRI derulată împotriva soților Bârsan. Mascarada a fost în realitate făcută cu scopul de a deveni Judecător CEDO prietenul său Titus Corlâțean        Dacă aprobarea interceptării o dă un judecător al ICCJ- și în funcție de perioada se poate stabili conform evidențelor ICCJ cine a propus și cine a aprobat.        In situația în care se stabilește că SRI, MAI, SIE (99%), nu au pus în aplicare un mandat, atunci la dosar există interceptări realizate în mod ilegal.         Eu totuși cred că interceptarea a fost mijloc de documentare într-un ,,DOSAR DE URMĂRIRE INFORMATIVĂ,, sau ,, CAZ COMPLEX,, adică cu mai mult de 2-3 suspecți, instrumentat de SIE.

# Milica date 17 aprilie 2013 20:16 +9

Mi se pare mie sau Georgian Pop are ...ochii albastri!?!?!?

# IOAN DUSCAS date 18 aprilie 2013 18:05 +2

CE ALBASTREALA KA IE ACOPERIT ! DE PESTE DOUAZECI DE ANI \"SERVICIURILE\" ISI PUN ACOPERITI IN COMISIIILE CARE AR TREBUII SA LE VERIFICE ! CE AR TREBUII SA INTELEAGA UN OM DE RAND DIN FAPTUL KA PE ORICE KALE STRUCTURILE INFRACTIONALE IMPROPRIU NUMITE SERVICII SECRETE KAUTA PE ORICE KALE SA EVITE CONTROLUL SOCIETATII ASUPRA ACTIVITATII ACESTORA ?DACA LUCREAZA DUPA LEGE ASA CUM SUSTINE MOIOR ATUNCI DE CE EVITA CONTROALELE ! ACESTI INFRACTORI DEOSEBIT DE PERICULOSI SUNT CAPABILI SA COMITA ATENTATE PRIN INTERMEDIUL UNOR ACOPERITI PENTRU CA ASTFEL SA EVITE UN CONTROL DE FOND ASUPRA ACTIVITATII PE CARE ACESTE STRUCTURI LE DERULEAZA PE BANI PUBLICI !

# Is ecit cui prodest date 17 aprilie 2013 19:14 -21

Sunt sute de cetateni români care beneficiaza de imunitate diplomatca în afara tarii, la Bruxelles, New York, Genève, Tokyo, cu familii în tara sau cu ei împreuna si nu au facut atâta tevatura ca mercenarii venali de la CEDO cu grefierul E. Friebergh. Imunitatea diplomatica se extinde în toate tarile si arealul geografic al Statelor membre ale Consiliului Europei. Este aberatia pe care o spunea canalia de grefier CEDO. Sunteti deasupra tuturor prin inamovibilitatea si impunitatea, immunitatea si intangibilitatea mizeriilor si speculatiilor cinice pe care le faceti. Sa fi încercat chestia aceasta la U.E. ca erai imediat exclus. Dar uitasem ca acolo nu sunt indivizi si apucaturi abjecte de speculatie si ingerinte necinstite privitor la statutul diplomatic, de care va prevalati. Ce alte trucuri mai cunoasteti si aplicati? Faptul ca apelati le indivizi mizerabili ca Sorin Rosca-Stanescu si faceti figuratie la TV pe tema preacinstitei si preacuratei sotii, îmi spune ce hram purtati...

# Is ecit cui prodest date 17 aprilie 2013 19:16 -15

Sunt sute de cetateni români care beneficiaza de imunitate diplomatca în afara tarii, la Bruxelles, New York, Genève, Tokyo, cu familii în tara sau cu ei împreuna si nu au facut atâta tevatura ca mercenarii venali de la CEDO cu grefierul E. Friebergh. Imunitatea diplomatica se extinde în toate tarile si arealul geografic al Statelor membre ale Consiliului Europei. Este aberatia pe care o spunea canalia de grefier CEDO. Sunteti deasupra tuturor prin inamovibilitatea si impunitatea, immunitatea si intangibilitatea mizeriilor si speculatiilor cinice pe care le faceti. Sa fi încercat chestia aceasta la U.E. ca erai imediat exclus. Dar uitasem ca acolo nu sunt indivizi si apucaturi abjecte de speculatie si ingerinte necinstite privitor la statutul diplomatic, de care va prevalati. Ce alte trucuri mai cunoasteti si aplicati? Faptul ca apelati le indivizi mizerabili ca Sorin Rosca-Stanescu si faceti figuratie la TV pe tema preacinstitei si preacuratei sotii, îmi spune ce hram purtati...

# unul din lumea cea mare date 17 aprilie 2013 19:16 +12

acest (castrat)giorgian pop niciodata nu mi/a inspirat incredere. un simplu dinu paturica care se catara in ierarhii politice cu sluji de sluga. parca/i ciinele din clipul cu ,,ia de la basescu,, el ia doar de la altul cu alt nume. ciudat totusi(sau nu) ca a ajuns presedintele unei astfel de comisii. prezic,, viitor de aur,, pentru acest dinu paturica politic

# unul din lumea cea mare date 17 aprilie 2013 19:25 +7

o simpla intrebare as avea si eu. oare o sa/mi raspunda cineva cu practica internationala? intrebare bazata pe conventia diplomatica de la wienna. cetatenii romani cu pasapoarte diplomatice se bucura de imunitate diplomatica si in romania? eu ,am urmatoarea motivatie: constitutia romaniei nu prevede o categorie de cetatean cu statut diplomatic pe teritoriul ro. statutul diplomatic il ai in afara granitelor romaniei ,statutul inceteaza dupa ce posesorul pas diplomatic roman trece de granita romaniei. oare birsan nu avea statut diplomatic dat de cedo? deci in cazul acesta drepturile diplomatice se aplicau si pe teritoriul ro. deci d.n.a si toti ceilalti sint vinovati de incalcarea conventiei diplomatice de la wienna face cineva un comentariu?va rog!!!(am areciat doar pentru ca de 34 de ani umblu pe coclaurile pamintului.

# IOAN DUSCAS date 17 aprilie 2013 20:02 -1

IN ROMANIA EXISTA UN OM CINSTIT PE CARE NISTE MARI INFRACTORI DETINATORI DE FUNCTII INALTE AU HOTARAT SA IL ELIMINE IN STIL MAFIOT SENS IN CARE L-AU ETICHETAT CA FIIND \\\"SUSPECT DE TERORISM\\\"! CE LEGE PERMITE UNOR INFRACTORI DIN SERVICIILE SECRETE , DIN MINISTERUL DE INTERNE , DNA , DIICOT SI ALTE NENOROCIRI DE ACEST GEN SA SUSPECTEZE UN OM IN LIPSA ORICARUI INDICIU DIN CARE SA REIASA IN MOD REALIST CA ACEA PERSOANA AR FI PARTICIPAT LA O ACTIVITATE DE ACEST GEN ! DE SAPTE ANI DE ZILE INFRACTORI DIN SERVICIILE SECRETE , MINISTERUL DE INTERNE , PICCJ , DNA , DIICOT SI ALTI INFRACTORI DETINATORI DE FUNCTII INALTE PRACTICA TERORISMUL DE STAT IMPOTRIVA MEA SI A FAMILIEI MELE ! DE SAPTE ANI DE ZILE NU POT DERULA IN CONDITII NORMALE ABSOLUT NICI O ACTIVITATE DEOARECE O TRUPA DE INFRACTORI CU FUNCTII INALTE AU HOTARAT ELIMINAREA MEA IN STIL MAFIOT ! DE SAPTE ANI DE ZILE DACA VREAU SA FAC O AFACERE INFRACTORI DIN SERVICIILE SECRETE SI MINISTERUL DE INTERNE INTERVIN SI IMI BLOCHEAZA ORICE MISCAR

# unul din lumea cea mare date 17 aprilie 2013 20:09 +6

pentru ion duskas//te/as intreba prima data cu cine ai votat in 2004? daca ai votat ,,pentru schimbare ITI MERITI SOARTA,, daca nu ai votat cu gunoiul atunci te bucuri de binefacerile statului reformat si cu nasul in suflet. statul cu justitie hainista,macovista,vasilista ,morarista,kovesista......sa mai spun?

# IOAN DUSCAS date 18 aprilie 2013 18:14 0

CURIOS MI SE PARE FAPTUL CA DESI TOATA LUMEA ARATA CU DEGETUL SPRE BASHNUK KARE INTR-ADEVAR ESTE 100 % OMUL SERVICIILOR SECRETE TOTUSI EU CONSTAT CA PSD UL ESTE PARTIDUL SERVICIILOR MAI MULT DECAT ORICARE ALT PARTID ! DIN PUTINELE MELE CUNOSTINTE MARI BENEFICIARI AI MOSTENIRILOR MELE SUNT DIN PSD ! CU OCHIUL LIBER SE VEDE CA PONTA ESTE PRETEN CU ACOPERITUL SEBASTEEAN SI FIN AL SEFULUI SRI DESPRE CARE CHIAR AFIRMA CA AR FI BUN SI AR TREBUII MENTINUT PE FUNCTIE SI ASTA IN CIUDA ABUZURILOR GROTESTI ALE SRI ! DECI DAKA BASHNUK ESTE OMUL SERVICIILOR CU TRISTETE CONSTAT KA PSD ESTE PARTIDUL SERVICIILOR ! VORBIND DESPRE CAZUL MEU ESTE INADMISIBIL CA UN OM CINSTIT SA TREACA PRIN CEA CE TREC EU DE SAPTE ANI DE ZILE ! SI DESI CAZUL MEU ESTE CUNOSUT BINE SI IN AFARA TARII TOTUSI NIMENI NU CONSIDERA CA ACESTI BANDITI TREBUIESC SANCTIONATI !

# ...\"a continuat sa-l mentina ca procuror de caz pe cerbu...! date 17 aprilie 2013 21:40 +7

Nu cred ca doar \"mentinerea ca procuror de caz\" a acestei lepre e problema , ci mentinerea lui in procuratura dupa ce, cu rea-credinta, desi a fost informat de la poarta omului ca Barsan are imunitate(ca evident nu stia, boul, dar a consemnat-o in procesul verbal), a intrat in casa omului,si i-a calcat in picioare viata privata... ca asa vrea p..a lui, nu?

# unul din lumea cea mare date 18 aprilie 2013 00:41 +3

daca cerbu a fost si informat ca/i diplomat,daca birsan era diplomat al cedo si nu al romaniei atunci trebuie dat afara de URGENTA!!!!!!!!!!!!! A INCALCAT CONVENTIA DE LA WIENNA. daca birsan era doar diplomat cu pasaport diplomatic romanesc,atunci nu a incalcat nimic(beneficiile pas diplomatic nu se aplica pe teritoriul statului emitent.) daca birsan era diplomat al cedo(cu pas diplomatic emis de uniunea europeana sau cedo) atunci pe linga cretinul de cerbu trebuie sa intre la puscarie si cretinopatul de judecator care i/a emis mandatul de perchezitie. asta/i un scandal diplomatic mare cit casa republicii

# is ecit cui prodest date 18 aprilie 2013 11:15 -3

Pe cine vrei sa înseli? Stiu ca asta ti-e meseria de judecator pervers, ipocrit si impostor. Treimisesera-ti scrisori la cabinetul baschetbalistei pentru a te plânge de imunitate diplomatica încalcata pentru cei ce \"au intrat cu bocancii în viata noastprivata\" iar la doua zile te rupii în figuri cu cei ce se rup în figuri, la fel ca si D-ta în plenul colegiului de judecatori, pe imunitatea pen. Iar acum joci la \"alba-neagra\" în Bucuresti cu cel ce îti este asemenea în nelegiuire, în pretinsa comise parlamentara a gunoiului S.R.S. Ce fain suna la Irealitatea TV: în scenografia cabotina a stupiditatii lor: -- Buna ziua, distinsule Domn profesor, nu ne-am vazut de mai bine de 42 ani, de când m’erati asistent iar eu eram studentul dumneavoastra! Va mai aduceti aminte de mine? Fragmentul era din mesajul:_Assinum assinus fricat _ Interogatie catre \"un mare carturar al neamului românesc\". Epilog la < Domnisoara Mona P. noua -garde des sceaux- alegoria încarnata a Justitiei în România???>

# is ecit cui prodest date 18 aprilie 2013 11:25 -3

Nu te întrebi de ce ~casta diva~ la déesse polichinelle de la justice, alegoria încarnata a justitiei din Romania, adica quintesenta ei, nu era primita la Brouxelles. Interogatie pe care o adresez direct cretinilor din S.I.E., S.R.I. si la u unitate speciala desfintata de pe lânga Ministerul Justitiei. Caci astfel poti sa le spui. Au o scuza ca aceia prin statut nu pot opera anchete si arestari, nici flagranturi si nici urmariri operative fara mandat judiciar. Sunt legati la mâini, dar aceasta nu este o scuza pentru servicile secrete. Diferit de cum se procedeaza în tot Occidentul, astfel Î.C.C.J. ar fi fost epurat de uscaturi, iar sentintele erau pertinente. Astfel consoarta în urma cu 12 ani ar fi fost condamnata pentru ceea ce a facut tot atâtia ani condamnare. Duceti-va si pocaiti-va, sarmane fiinte erante? În ciuda delatiuniilor cu mult mai mult respect am eu ca toata infamanta institutionalizare de crima organizata ce o reprezinta CEDO si judecatorii sai venali si criminali...

# hugo date 18 aprilie 2013 11:26 -4

fostul ofiter de securitate SRS din timpul dictaturii ceausiste , ancheteaza SRI , este chiar caraghios , cum suna asta la UE ,cum poate judecatorul Barsan sa se bazeze pe un fost securist , cel putin de imaginea care o creeaza , rasul EUROPEI 

# ARGUS date 18 aprilie 2013 12:39 +2

SRS nu a fost ofiter de securitate.A foat doar informator pe linie antitero,cu studentii arabi.SDi ce-i rau in asta?mai Istratie,nu ti-am spus sa o dai mai pe romaneste?pretiozitatile alea nu sunt pentru noi,postacii de rand.Si in fond;ce ai cu omul asta?Ti-as luat cumva locul la CEDO?De ce nu esti ferm in a raspunde intrebarilor mele?

# georgeta date 18 aprilie 2013 14:41 +4

Sa ne tineti la curent cu ce se intimla in comisia Rosca Stanescu si daca Georgica Severin vrea sa faca manevre de punerea batistei pe tambal,sa stim si noi si sa-i sarim in cap.Vad ca ,capul rautatilor in senat cu privire la acest subiect nu e nimeni altul decit insusi socrul lui Ponta,Ilie Sirbu,ins hirsiit in relele politiciii romanesti de la inceputurile ei. Influenta lui malefica se face simtita si asupra lui Ponta.

# FOSTI SECURISTI -MARI SPAGARI ! PUNCT ! date 22 aprilie 2013 00:15 0

A luat sau n-a luat spaga?Asta e intrebarea ! SPAGARII ASTIA ORDINARI VOR SA SCAPE PE UN VICIU DE PROCEDURA!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cum catalogati propunerile privind numirea Gabrielei Scutea ca Procuror General, a Giorgianei Hosu ca sefa DIICOT si a lui Crin Nicu Bologa in fruntea DNA?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.01.2020 – Danilet sparge greva la Cluj. Adevarul despre pensiile de serviciu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva