29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BINGANITORUL VOIA SA NU FIE STIUT – Judecatorul Cristi Danilet s-a luat de reporterii Lumeajustitiei.ro in sala ICCJ sa nu scrie despre marturia pe care urma sa o depuna in dosarul colegului Toni Neacsu: “Vedeti poate dati declaratia mea!” Deoarece a fost ignorat, Danilet s-a plans presedintelui Ionut Matei ca in sala sunt jurnalisti care inregistreaza. Ionut Matei nu i-a dat satisfactie si i-a chemat pe jurnalisti mai in fata sa auda mai bine

Scris de: L.J. | pdf | print

15 decembrie 2014 15:56
Vizualizari: 14580

Fara sa-i crape obrazul, judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto), membru al CSM, chemat martor la Completul de 5 al ICCJ in dosarul fostului sau coleg si prieten Adrian Toni Neacsu, s-a umplut de nervi cand a vazut ca in sala erau prezenti mai multi jurnalisti de la Lumeajustitiei.ro. Danilet s-a luat de unul din reporterii nostri: “Vedeti poate dati declaratia mea!”. Intrucat colegul nostru i-a raspuns: “De ce credeti ca am venit aici?”, Danilet s-a incordat si mai tare: “Aveti nevoie de acordul meu. Eu nu va dau acordul”.

Deloc convins ca vom tine cont de avertismentele lui, imediat dupa ce a depus juramantul de martor, Danilet s-a plans presedintelui de complet Ionut Matei: ”Domnule presedinte, aici in sala in spate sunt jurnalisti de la o revista, care inregistreaza”.


Ionut Matei nu a dat curs paraciosului Danilet

Curios, presedintele completului Ionut Matei a intrebat daca sunt jurnalisti in sala si a avut un dialog scurt cu senior-editorul Lumeajustitiei.ro Razvan Savaliuc, care i-a transmis sa nu ia in seama ce spune martorul, in mod nejustificat, intrucat jurnalistii prezenti se respecta si stiu ca nu e voie sa se inregistreze si sa se filmeze intr-o sala de judecata fara acceptul instantei, si ca nimeni nu inregistreaza asa cum a dat cu para fara nicio dovada Cristi Danilet. Multumit de explicatie, presedintele completului ne-a poftit sa luam loc mai in fata ca sa auzim mai bine si nu a mai catadicsit sa raspunda cererii prealabile a lui Vasilica Danilet.

Danilet a fost salvat de fostul CSM prin mila unor jurnalisti sanatosi in gandire

Consideram ca judecatorul Cristi Vasilica Danilet a acuzat fara probe jurnalisti ca ar incalca regulamentele instantelor de judecata, insa tinand cont de problemele acestui personaj, credem ca nu a existat nicio persoana in sala de judecata care sa-l fi putut lua in serios intrucat procesele sunt publice prin lege. Ne amintim cu amuzament de perioada 2004 - 2005   inainte si dupa ce Monica Macovei era ministru al Justitiei, iar Danilet, pe atunci judecator la Oradea si fost consilier al ministresei, venea la sedintele de plen ale CSM, care se tineau in actualul sediu al INM, si consemna cu manuta lui in agenda tot ce vorbeau membrii acestui for, dupa care publica totul pe blogul personal si tipa ca Justitia trebuie sa fie transparenta. 

Ne amintim cum CSM l-a bagat in ancheta disciplinara pentru a stabili cand mai avea el timp sa-si faca treaba pentru care era platit cu bani publici, daca el statea la sedintele CSM sa-i dea raportul lui Macovei. 

Si ne amintim ca datorita unor jurnalisti sanatosi in gandire, care au explicat membrilor CSM ca, indiferent daca personajul ar deranja prin transparenta, ar fi o mare greseala ca acesta sa fie sanctionat intrucat sedintele sunt publice prin lege, Danilet a scapat cu fata curata desi era la un pas de o pedeapsa severa. 

Asta ca sa vedeti cat de mult s-a schimbat preacinstitul domn Danilet!

Foto1: colaj (T)

Comentarii

# vaideel date 15 decembrie 2014 16:15 +28

:))) mare iti e gradina doamne! danilet traieste pe alta lume clar! eu cred ca a facut asa dupa ce a dus lipsa de publicitate. pe luju intra-adevar nu mai aparuse de mult. si-a facut singur subiectul ca sa apara pe luju.  :)))) 

# vaidetine date 17 februarie 2015 19:57 -1

@vaideel: fara sa apar pe nimeni, e vai de tine saracule, si vai de cei care-l au drept 'slogan' pe Arsenie Boca. De ce? Uita-te bine in jur, esti/sunteti niste prespalati pe creier. Ia uite ce tara avem, una in care popii (si cine sunt popii de fapt? doar urmasii vrajitorilor de mai demult, nimic nobil si etic in "profesia" lor) sunt pupati peste tot (dar mai ales prin spate) si medicii fug din tara. Ca sa nu mai zic de profesorii care-s ironizati de copii care asculta manele. Si stiti vorba aia - ingusta e mintea celor ce au doar o sursa de informare. La tine cum e? :)

# zuza date 15 decembrie 2014 16:18 +28

Eu sa spune "Vai de cei ce vor ajunge pe mana lui de judecator". Sedinta e publica, prin urmare nu este necesar acordul nimanui. Cat tupeu are! Fantastic! 

# Lavi date 15 decembrie 2014 17:51 +19

Baiatul are probleme serioase la " mansarda " , care sunt netratabile. Printre alte personalitati marcante ( !!! ) ale justitiei contemporane de pe malurile Dambovitei , prietena la catarama cu personajul de mai sus este si presedinta judecatoriei Cornetu,judecatoarea Nicoleta Constantinescu. V-o amintiti pe presedinta de la Cornetu,nu ? Aceea pe care o cadorisise Haineala sa-i judece dosarul in care aceasta cerea despagubiri de vreo 'jde mii de euro .In primavara ,Danilet ca un atotstiutor ce este,la insistentele acesteia s-a deplasat la Cornetu pentru a o consilia personal pe presedinta Constantinescu in probleme de managementul instantei. Cine se aseamana se aduna, nu ?

# Dinu date 15 decembrie 2014 18:49 +15

Rabdare... Mai sunt doar cateva zile si... Gata! Sigur, GATA! Apoi alegerea noului CSM, si din aproape in aproape intram in normalitate. Doamne ajuta-Ne!

# Stelian date 15 decembrie 2014 19:36 +15

Ar fi comic de n-ar fi tragic. Modelul Danilet este insusit de foarte multi magistrati tineri. Va rugam sa scoateti acest procentaj extraordinar de mare de persoane frustrate, ingamfate si atotstiutoare din complete unice, pana nu se duce dracului toata increderea in justitie. Am ajuns in trista situatie de a ne parea rau ca se pensioneaza vechii judecatori.

# nuibai date 15 decembrie 2014 21:11 +8

Nici nu stiţi cîţi "vechi" sint simpatici şi normali. Eu judecam, iar în jurul meu filmau si fotografiau jurnalişti, păşind inclusiv pe podium, prin spatele meu, ca să-mi prindă în gro-splan lista de şedinţă şi altele. Jandarmii erau disperaţi, că ei aveau alte instrucţiuni, iar eu le spuneam să mă lase în pace. Ţineţi minte trei cuvinte: Sansa Justitiei şi a ţării stă în transparenţă.

# vasilica date 16 decembrie 2014 13:26 +5

Deci asa, Vasilica... Te lasa Ionut cu buza umflata. Iar te-ai facut de ras, pacat ca nu am fost acolo sa te vad. Lasa, iesi la un suc si te calmezi

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva