1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOMBA IN AVOCATURA – Arhivele Nationale au comunicat avocatilor din Italia ca singura Uniune Nationala a Barourilor din Romania care apare inscrisa in evidentele oficiale este cea cu sediul in str. Academiei nr. 4-6 Bucuresti. Adica UNBR-ul creat de avocatul Pompiliu Bota (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

10 December 2013 14:34
Vizualizari: 17131

 

Turnura neasteptata in scandalul barourilor paralele, in care barourile din UNBR-ul traditional condus de avocatul Gheorghe Florea se razboieste de ani de zile cu UNBR-ul condus de avocatul Pompiliu Bota (foto) pe tema legitimitatii acestor structuri, fiecare dintre ele acuzand-o pe cealalta ca functioneaza in acfara legii. Pe fondul verificarilor facute de mai multe barouri din Italia, in care s-au inscris cateva sute de avocati romani si italieni, care si-au dobandit aceasta calitate sustinand examene in barourile create de Pompiliu Bolta incepand cu anul 2003, Arhivele Nationale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne au facut un comunicat extrem de important. Prin adresa nr. 17140 din 22.11.2013, semnata de directorul Arhivelor Nationale, dr. Ioan Dragan, s-a comunicat avocatului italian Alessandro Nostro urmatoarele (vezi facsimil): „Referitor la solicitarea dv inregistrata la Arhivele Nationale cu nr. 17140/19.11.2013, va aducem la cunostinta ca Uniunea Nationala a Barourilor din romania figuraza in evidentele noastre din anul 2010 cu sediul in str. Academiei nr. 4-6, sc. B, et. 3, ap. 31, sector 3, Bucuresti”.


Legea obliga orice institutie sa-si anunte infiintarea la Arhivele Nationale in termen de 30 zile

Potrivit prevederilor art. 34 din Legea Arhivelor Nationale nr. 16/1996, modificata prin Legea nr. 358 din 6 iunie 2002: ,,Art. 34. - Creatorii si/sau detinatorii de documente sunt obligati sa comunice in scris, in termen de 30 de zile, Arhivelor Nationale sau, dupa caz, directiilor judetene ale Arhivelor Nationale documentele care le atesta infiintarea, reorganizarea sau desfiintarea, in conditiile legii, precum si masurile dispuse in vederea arhivarii documentelor create sau detinute de acestia.

Fata de cele comunicate oficial de Arhivele Nationale se pune intrebarea de ce UNBR-ul condus de Gheorghe Florea nu si-a declarat infiintarea pana in prezent la Arhivele Nationale, potrivit articolului de lege mai sus mentionat?

* Cititi aici adresa Arhivelor Nationale catre avocatii italieni

 

Comentarii

# gigi date 10 December 2013 14:45 -4

POATE SA ZICA SI MAMA ARHIVELOR NATIONALE ORICE VREA, CA TOT NU SCHIMBA SITUATIA: ONG-UL BOTIST E IN AFARA LEGII.

# ai vrea tu date 10 December 2013 14:59 +6

Ba, gigi branza, mori de ciuda ! Tu nici acum n-ai inteles, infractorule, ca uniunea voastra mafiota(flocea) e doar tolerata si protejata de un urias sistem mafiot compus din politruci si magistrati corupti. Baga-ti gheara-n gat !!!

# POLO.NICU date 10 December 2013 15:21 -1

Avocatul italian a adresat o adresa normala, acolo unde trebuie. Si nu a intrebat de ong ci de UNBR, ANALFABETULE JURIDIC - vorba lui Bota.

# Jianu date 10 December 2013 16:11 -3

Facatura cu \"avocatul italian\" este atat de transparenta,atat de disperata incat nici cei slabi la minte n-o cred...Avocatii lui Bota sunt niste fraieri,inselati de cel care a clocit aceasta afacere,crezand in ignoranta sa ca avocatura este un fel de SRL cu activitate comerciala...Chiar nu stia amaratul ca avocatura in Romania s-a desfasurat in mod continuu de peste 100 de ani...Mai sunt naivi care cred ca dupa l048 nu mai existau avocati pledanti prin tribunale..Sa mai intrebe oamenii batrani..Chiar in vremea comunismului,avocatii pledanti,multi cu studii stralucite in strainatate,erau respectati de oameni..In Ardeal justitiabilii se adresau avocatului : Dom8 Doctor! Asta nu va spune nimic?

# pol date 10 December 2013 19:16 +11

Un organism official al statului roman a atestat , daca mai era cazul, cine este entitatea care este legal constituita si care a respectat legislatia romana.....pentru nataraii gen \"jianu\" haiducu lu padure taiata, orice raspuns legal, emis de oricine altcineva decat Florea sau Onaca, reprezinta un cosmar, o falsa realitate pe care o traiesc si o viseaza in fiecare noapte a vietii lor misère!

# ,,Dom8 Doctor! ,, date 11 December 2013 08:40 +4

Dom8 Doctor! , spune-ne ceva juridic, nu povesti batranesti cu comunisti !!! Pai Legea 3/48 e comunista ca tine, nu o recunosti !?

# gigilino date 10 December 2013 16:12 -2

Ciocu mic si joc de glezne. Asa zicea si nebunu ala de ceausescu...batman batman....si ai vazut ce prost a sfarsit-o. Mai bine da fuga la tataia florea si intrebati-l de actele organizatiei voastre cutumiare clandestine si tolerate.

# jurist date 10 December 2013 16:30 +13

Legea 3/1948 (in vigoare si azi) a desfiintat vechile barouri \"traditionale\"  singurele barouri cu toate actele in regula sunt cele din cadrul UNBR str.Academiei ........aceasta institutie confirma inexistenta de jure si de facto a barourilor traditionale si existenta perfect legala a UNBR -structura infiintata cu ajutorul lui bota...

# jurist date 10 December 2013 16:31 0

Legea 3/1948 (in vigoare si azi) a desfiintat vechile barouri \"traditionale\"  singurele barouri cu toate actele in regula sunt cele din cadrul UNBR str.Academiei ........aceasta institutie confirma inexistenta de jure si de facto a barourilor traditionale si existenta perfect legala a UNBR -structura infiintata cu ajutorul lui bota...

# Ultimul Charlot date 10 December 2013 21:41 +12

Mai Gigel esti de o prostie si de o invidie infinita. Daca aveai dreptate, structura Bota fie nu exista, fie nu functiona de 10 ani, de cand a fost creata. La cati nemernici ca tine sunt, la cat interes ca structura asta sa nu functioneze exista, eram istorie demult. Da nici o lege, nici un magistrat corupt si servil si nici un coleg nemernic de-al tau nu a reusit sa schimbe ceva. De plans nu suntem noi, sunt toti cei ce fac tot ce stiu sa ne impiedice sa profesam. Vai de voi ...janici...Dupa Olanda, urmeaza Franta zilele viitoare sa mediatizeze nemernicia sistemului judiciar din Romania aflat in slujba intereselor nelegitime ale traditionalilor. Adio SCHENGEN!!! Si poate reusim in ultimul moment o prelungire a interdictiilor de munca a romanilor in statele care la 1 ianuarie ar trebui sa ridice aceste interdictii.

# SCHENGHEN date 10 December 2013 23:59 -5

Ce incantat esti tu ca Romania nu mai intra in SCHENGHEN?! Si se pare ca mai incantat ai fi daca ati reusi asa cum afirmi amanarea ridicarii interdictiei de munca in Franta. Deci cine da dovada de mai multa prostie?Tu sau Gigi? :-* :-* :-* Si daca a scris un ziar olandez un articol si mai scrie si unul francez alt articol, ce crezi tu ca se schimba? :eek: :eek: :eek:

# GUY FAWKES date 11 December 2013 00:03 +10

Va racaie ha? Sic ma sic sunteti multi si prosti! De fapt doar aia de va conduc si pe care i platiti voi: CAS CAPP o gramada de bani si voi stati ca vitele sa va jefuiasca cativa si va mai chemati avocati! Ma uit la voi prin instanta si va vad umili si tremuratori cu capul in jos in fata judelui! Rar sunt cativa care au chemare si stil prin instanta! Mai vitelor treziti va ! 

# Tuturor obsedatilor date 11 December 2013 08:36 +10

Si mai aveti curajul sa clevetiti ca Bota nu face nimic si v-a escrocat ! Iata ca 25,000 de ,,avocati,, nu au cunoscut Legea Arhivelor Nationale !!! Bravo Bota, i-ai surclasat !

# mihai precup date 11 December 2013 13:12 +3

La Gheorgheni, in Harghita, baroul lui Bota functioneaza fara probleme. De-altfel, in Harghita, justitia romana este deja autonoma, face ce face dupa cum o taie capul si interesele unora. Avocatii dicteaza regulile jocului in instante. Prieteniile si cardasiile isi spun cuvantul peste tot. Judecatorii sunt prieteni cu avocatii carora le judeca dosarele, si asa dosarele le ies dupa cum vor ei. Avocatii au redus la tacere in totalitate medierea cu ajutorul direct al judecatorilor care nici nu vorbesc cetatenilor de faptul ca trebuie sa mearga la mediator. Avocatii au impus la instante, cu ajutorul sefilor de instanta, legea tacerii in ceea ce priveste medierea. Nimeni nu spune nimic de mediere si mediatori. Ba mai mult chiar, avocatii fac mediere cu clientii, desi nu au voie asa ceva. Dar nimeni nu le spune nimic pentru ca in Harghita autonomia functioneaza foarte bine deja in instante. E vorba de bani grei pe care niste birouri de avocatura i-au varsat in buzunarele unor magistrati.

# ionica date 13 December 2013 08:35 0

De ce nu sesizati in masa CSM-ul, Consiliul de mediere, presa, ambasadele, UE, Parlamentul european, etc. ?? Marinaru\', cum il gadila ceva, da fuga la ambasade, voi de ce nu ziceti nimic ???

# DA, gigi date 10 December 2013 15:06 +4

Da, gigi, suntem inafara Legii 3/48 ! Legea de desfiintare e doar a voastra !

# Jianu date 10 December 2013 16:05 -6

 Legea 3/1948 ???!!! Mai invocati o lege comunista,impusa de rusi care vedeau in breasla avocatilor,o categorie a burghezo-mosierimii...In perioada 1950-1963 mii de avocati au fost persecutati,condamnati politic si dusi la canal unde multi si=-au gasit sfarsitul in lagarele de munca fortata.Chiar nu aveti nicio rusine!

# ionica date 10 December 2013 16:24 +9

jianule, din \'89 nu mai sunt la putere comunistii dar legea aia care v-a \"ucis\" organizatia inca e in vigoare. Ghinion de nesansa, asa-i ? In vremurile de azi, cica democratice, avocatii inscrisi in uniunea legal infiintata sunt la fel de persecutati, amenintati cu puscaria, tarati prin instante. Te citez : \" chiar nu aveti nico rusine \" voi astia din uniunea neinfiintata ! Ticalosilor, voi si procurorii + judecatorii care va canta in struna !

# JIENE date 10 December 2013 17:36 +4

jiene, a mai zis unu ca L 3/48 e comunista si acum nu mai e (,,decan,, Iordachescu) !!!

# ionica date 10 December 2013 17:45 -1

Cristian Iordănescu se numea, fie-i tarana grea !! Fost decan al Baroului Buc., ala neinfiintat.

# GUY FAWKES date 10 December 2013 17:51 +15

Comunista sau necomunista lege i lege cat e lege! Pai voi care aveti sute de milioane avei putere sunteti si vre-o 20.000 K ce dracu va e greu sa dati o lege care sa o abroge pe aia comunista si sa va infiinteze din nou?/?? Ah am uitat NU PUTETI CA NU VA MAI PUTETI INFIINTA!!! FRAIERICILOR A-ti luat teapa in 90 a it vrut sa furati si a ti reusit sa furat patrimoniul colegiilor de avocati si v-ati facut o lege de KKT si acum v-a intors Bota portofelu si a ti ramas cu buza umflata////Ce ma mai rad de voi///

# ionica date 10 December 2013 17:54 +8

Ba chiar sunt cca. 29.000 de membri. Procurori, judecatori, politisti, angajati prin MJ si alte institutii ale statului roman-mafiot.

# Alberto Kurtyan date 12 December 2013 04:14 +7

Putin respect Jianule, avocati in UNBR traditional sau UNBR paralel, tot juristi suntem la baza, din aceeasi profesie juridica. Putina curtoazie profesionala daca te dai ardelean onorabil. Nu poti sa spui fara sa-ti creasca nasul ca un drept obtinut in baza unei hotarari judecatoresti este ilegitim.

# pt jianu agramatu date 12 December 2013 08:58 +3

jiene, faceti o revolutie anticomunista si cereti desfiintarea Legii 3/48 ! Altfel suferiti K Komunistii - in ilegalitate !!!

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 10 December 2013 15:15 +4

Sa credeti numai voi prostii de genul celor ce le concepeti intr-un stat de drept cum e Romania de astazi spunand aberatii false de maniera excesiva si abuziva cat timp art.39 din Legea nr.51/1995 este clar pentru toti, si ma refer la cei din barourile \"casice\"sau \"traditionale\" care nu stiu si nu vor sa inteleaga ca legea este una pentru toti romanii de preturindeni : generala, centralizatoare, impersonala si abstracata prezumandu-se a fi cunoscita de toti oamenii din tara, indiferent ca sunt avocati sau/si cetateni simpli nu pot invoca necunoasterea normelor juridice (art.51 alin.4 C.pen.). Or, art.2 alin.2 C.pr.pen coroborat cu art.16 alin.2 raportat la art. 1 alin.3 si 5 din Constitutia Romaniewi sunt clare fratilor, reprezinta solutia pentru calrificarea situati barourilor infiintate legal. Poate fi un mod de a ni se face dreptate dupa 24 de ani de la Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 avand in vedere ca n-ati respectat art.14 din Dcretul - Lege nr.90/28.02.1990M.Of. nr.32.  

# GUY FAWKES date 10 December 2013 15:16 +4

Foaie verde de sipica Flocea o are mica!!!

# Catalin Racaceanu date 10 December 2013 15:24 +8

:D :D :D...din ce in ce mai mica. Influienta, ca despre asta-i vorba

# GUY FAWKES date 10 December 2013 15:33 +4

DA corect...Si urmeaza o hotarare din Bucuresti! Na sa vedeti atunci dracia draqului mai Folcea mai mai...Predoiu limba de bou aka Cap de miel! aka tata socru sa traiasca ca mi-am luat o noua basca! aka vreau sa fiu presedinte! Si nea Iordachescu sa traisca ca si a luat si el o basca!

# unul din lumea cea mare date 10 December 2013 17:39 0

penntru guy fawkes//te superi daca traduc eu si pentru alti cititori??? aka= as known as( cunoscut ca.....)

# GUY FAKES date 10 December 2013 17:45 +3

De fapt corect este actually known as adica Porecla

# unul din lumea cea mare date 10 December 2013 17:59 0

pentru guy ,,fakes,,//te/ai facut fals?imi pare rau ai pus aka.......am tradus ca atare. aka este folosit in fisele de politie/fbi/cia/immigration/pasapoarte

# GUY FAWKES date 10 December 2013 18:31 0

Acronimul se interpreteaza actually known as sau also know as sau varianta ta as known as...

# unul din lumea cea mare date 10 December 2013 19:37 0

pentru guy fawkes//tks,chiar m/am uitat dupa un nume pe n.j .st bass(sper sa intelegi ,,criptarea,,)caci aveam nevoie sa consult un jurist cu practica de acolo.

# Si Botomei? date 10 December 2013 15:24 +1

Bota ca Bota, dar Botomei? E constitutional si el? La cine trebuie sa depun cererea de transfer de la Florea?

# GUY FAKES date 10 December 2013 15:35 +2

Nu stiu despre Botomeius Rudotelus Fasconalus dar daca nu sterge tabloul cu avocati de pe site ul lui Ii ard o plangere de nu se vede!

# Dilema date 10 December 2013 23:39 0

Adevarata dilema :-? :-? :-? la Bota sau la Botomei? :eek: :eek: :eek:

# Alberto Kurtyan date 12 December 2013 04:18 0

Botomei e un infractor de drept comun. Nu confundati cu Baroul paralel.

# la lobotomiei date 10 December 2013 15:34 +5

fa cererea la botomiei, adica la Penitenciarul Bacau !

# ADEVARUL date 10 December 2013 15:35 +4

PANA LA O LEGE UNITARA,IN MASURA SA REZOLVE ASPECTELE COMPLEXE ALE JUSTITIEI,NU ESTE DECAT UN PAS,DAR IN LIPSA ACESTUIA,SISTEMUL JUDICIAR ESTE LIANTUL SI ESENTA UNUI SISTEM MAFIOT,CARE FRANEAZA CEA MAI FRUMOASA SI MAI PUTERNICA TARA DIN LUME,SA ISI ATINGA OBIECTIVELE,IN CURAND ROMANIA VA MURI.IAR ODATA CU LASAREA INTUNERICULUI SE V-OR MAI AUZI DOAR GALCEAVA AVOCATILOR.DACA AR EXISTA PARLAMENTARI ADEVARATI SI NU HANDICAPATI,AR FI MAI BINE. :roll:

# PITBUL date 10 December 2013 15:37 -8

Care Bota mai nestiutorule?Asta nu mai e avocat,deci nu mai este presedinte de unbr.Este un jurist cu pretentii dde mare avocat.Adreseaza-te fie domnului Botomei fie domnului Nimerincu.Astia te pot primi in avocatura.Nu merge trasnfer ca aia nu sun legali

# PITBUL date 10 December 2013 15:43 +5

PITBUL pentru ca sunt sarbatorile de iarna iti dau voie sa ma musti de cur! Idiotule

# POLO.NICU date 10 December 2013 15:48 +4

:D...cu respect va amintesc faptul ca suntem in post...asa ca putintica rabdare

# pit BOULUI date 10 December 2013 15:55 0

Pit BOULE, adreseaza-te invatatoarei ! ,,pretentii dde mare avocat,, ,,aia nu sun legali,, !!! Chiar ca esti analfabet ca Lobotomiei si Nimernicu !

# PITBUL date 10 December 2013 16:03 -2

Ce-i nea pompilica,te suparasi?Ia de=aici ca te pricepi.Daca vrei vino la Bacau sau la Iasi,acolo esti obisnuit

# GUY FAWKES date 10 December 2013 18:36 +1

E adevarat ca domnul Bota e condamnat, dar exista o procedura stabilita de legea 51. Daca UNBRul si comisia de disciplina legal constituita in conditiile legii nu a dispus nicio sanctiune fata de domnul Bota mai nea PITBUL lasa ne draq in pace si canta la alta masa. Daca ai o problema adreseaza te CAB si initieaza o actiune, Inceteaza sa cotcodacesti pe aici. Ps nu neg ca Bota e cam ha ha...

# avocat BB 52-PTR ADEVARUL si ALTII date 10 December 2013 15:44 +7

ai mare dreptate colega. Parlamentul sau Guvernul ar putea prin cateva cuvinte sa modifice legea avocaturii in asa fel incat ambele UNBR sa fie recunoscute. Dar ei nu fac legi decat ptr. interesele lor iar noi cei de rand ne zbatem intre viata si moarte sub toate aspectele: economice, sociale, drepturile omului etc.

# pe ea date 10 December 2013 15:48 -1

 Nu merge la şedinţă că pe ea o doare în cuuuuurrrrrr.

# germania date 10 December 2013 15:49 -3

O sa mai apara si 1000 de astfel de adrese, dar daca unbr-ul Bota nu e primit in instanta nu vad cu ce si pe cine ajuta .

# pe tine date 10 December 2013 15:52 +3

,,germania,, pe tine nici Socola nu te mai ajuta !!!

# Avocat date 10 December 2013 15:51 -2

Oare stiti voi d-lor avoacti din barourile \"casice \" ca orice hotarare ilegala poate fi ignorata de dl. Bota deoarece nu poate fi dusa la indeplinire niciodata de magistrati ?

# Italia date 10 December 2013 15:55 +3

Traditionalii, stiu ei de art.166 indice1 C.pen. ?

# GUY FAWKES date 10 December 2013 16:41 0

Mai las o ca ne faci de ras! 166 CP ce draq

# Franta date 10 December 2013 15:58 +1

Botomei sau Nimerincu nu au hotarare judecatoresca cum a obtinut dl.Bota dreptul fiind izvorat din statut si act constitutiv prostilor !

# ALTU AVOCAT date 10 December 2013 16:00 -2

Am auzit mai I/botalia/ dar tu stii ced inseamna aia?Daca stiai nu puneai intrebarea.

# Canada date 10 December 2013 16:17 +2

Ai auzit pe dracu mai fraierule, prost care esti ! Nu stii ca Legea nr.51/1995 este generala si impersonala.

# JURIST date 10 December 2013 16:18 +13

SIMPLU !   Fata de cele comunicate oficial de Arhivele Nationale se pune intrebarea de ce UNBR-ul condus de Gheorghe Florea nu si-a declarat infiintarea pana in prezent la Arhivele Nationale, potrivit articolului de lege mai sus mentionat? RASPUNS: UNBR- florea nu exista de facto si de jure....NU ARE PERSONALITATE JURIDICA !!! ESTE O ENTITATE ACCEPTATA CUTUMIAR IN AFARA LEGILOR CARE CER INFIINTAREA PERSOANELOR JURIDICE! SINGURELE BAROURI CU PERSONALITATE JURIDICA SUNT CELE ORGANIZATE DE AV.DR. BOTA ......asta e situatia de aceea in documentele oficiale nu apre decat UNBR bota la toate institutiile...

# magistrat pensionat (davidescu victor) date 10 December 2013 16:26 +14

vrem sau nu asta e realitatea BAROURILE TRADITIONALE NU AU PERSONALITATE JURIDICA (INEXISTENTA DE FACTO SI DE JURE) DE ACEEA NU POT APAREA CA INSTITUTIE IN ARHIVELE NATIONALE) SINGURA ORGANIZATIE PROFESIONALA A AVOCATILOR DIN ROMANIA CU PERSONALITATE JURIDICA DOVEDITA ESTE UNBR- structura bota.

# FLORIS date 10 December 2013 16:29 +9

Felicitari, domnule presedinte!

# germania date 10 December 2013 16:42 +2

O sa mai apara si 1000 de astfel de adrese, dar daca unbr-ul Bota nu e primit in instanta nu vad cu ce si pe cine ajuta .

# GUY FAWKES date 10 December 2013 16:45 +3

Pe fraieri nu i primeste nici la biserica! Cred ca nici pe tine nu te primeste pe undeva!

# 992 date 10 December 2013 16:59 +2

GUY FAWKES, mare adevar ai grait !

# GUY FAWKES date 10 December 2013 18:29 0

Graiesc si eu ce pot domn Prezident  :P

# GERMANIA CRIMONALO-NAZISTA sa taca din gura date 10 December 2013 21:32 -1

Datorita politicii marsave si parsive a germaniei o ducem noi asa prost astazi. Practic la nivel european ea a distrus totul in folosul ei....

# Ion Popa date 10 December 2013 16:47 0

germania vrei sa-ti arat STALINGRADUL?

# COCO date 10 December 2013 17:29 +4

La ora actuala exista un precedent asemanator BAROULUI BOTA, cum au fost cazul evaluatorilor de intreprindere de la CECAR care au fost preluati de catre ANEVAR, si care au trecut si ei prin ce trece Baroul Bota, dar in cazul lor s-a reglementat aceasta situatie printr-o ordonanta a guvernului, prin care cei care, indeplineau conditiile, respectiv erau inscrisi, aveau vizele anuale si taxele platite la zi, unde figurau ca titular, se puteau inscrie, in noua structura printr-o simpla cerere si dovezile aferente (asa cum se poate vedea din art 32 din OG 24/2011.

# Ultimul Charlot date 10 December 2013 21:49 +2

Da, dar acolo a existat o oarece vointa. Aici in schimb, nic Basescu, nici Ponta, nici MJ nici CSM nu au sange in instalatie si nu se doreste rezolvarea. Ganditi-va ce gasca de mafioti sunt traditionalii daca nici Basescu sau Ponta nu le inchide gura si nu solutioneaza rusinea asta.....

# 992 date 10 December 2013 22:09 +4

E vb de gologani, de foarte multi gologani. 1. Daca  uniunea lui Florea & co. se duce de rapa (in orice mod, comasata prin incorporare cu uniunea legala, reorganizare, dizolvare) va trebui facut bilantul contabil al patrimoniului entitatii (imobile, mobile si FONDURILE BANESTI) care va aduce la lumina o sumedenie de ilegalitati comise de conducatorii structurii. 2. \" Meleoanele \" de euro ce sunt sifonate de la MJ (adica din buzunarele noastre, ale fraierilor de contribuabili) prin prestatiile din oficiu ale avocatilor din turma mai sus-numitului nu mai ajung la cine trebuie, adica la mafiotii ce au confiscat o profesie. La care adaugam sfanta spaga si traficul de influenta necesare dobandirii calitatii de avocat. BANI, PUTERE, POZITIE SOCIALA. Triunghiul draconic al mafiei statale.

# avi-avi date 11 December 2013 21:18 0

Aparusi mai pompilica,om cu parul vopsit?daca fuzionam,voi cu c e patrimonoi veniti?Cu banii din donatii evaporati precum acetona?Nu am fost in tara,abia am venit,dar voi intra de maine in mod serios in prebleme.Vad ca in lipsa meda ti-ai facut de cap.Pana una ,alta,studiaza legislatia avocaturii si edifica-te asupra prostiilor pe care le debitezi.Nu ai primit inca niste citatii?Daca nu,cauta in cutia postala zilele viitoare.

# 992 date 11 December 2013 21:33 +1

ptr. avi-avi : Nu sunt Bota. Dar iti raspund totusi, desi nu meriti a fi bagat in seama. \"om cu parul vopsit\" - ai un caracter extrem de jegos, jeg mai gros decat ala existent in canalele colectoare ale apelor uzate. \"banii din donatii\" - prostul moare de grija altuia. Iar tu esti asemenea unui etalon in materie de prostie. Crezi ca la pensie, vei avea ceva de luat de la pusculita voastra ? Trezeste-te, nu mai visa. Nu intereseaza pe nimeni unde ai fost, de ce te-ai mai intors (??) si in ce anume vei intra de maine. Cred ca in rahat pana-n gat, fiind intrat de fapt de azi, inainte de ora 20 EET.

# Totti date 11 December 2013 21:42 0

pt. 992 : ma bucur ca, de putin timp, ai revenit printre noi. Ti-am simtit lipsa.

# 992 date 11 December 2013 21:47 0

Well I\'m back  :lol:  ;-) Multumesc ptr. apreciere.

# VOINTA date 10 December 2013 23:45 -4

Numai gasti visati :-* Mafie si gasti mafiote atat aveti in cap :zzz :zzz :zzz .Ce va mai place sa va victimizati!

# stiutor de carte date 10 December 2013 17:31 +17

avem hotarari, avem legislatie care spre disperarea traditionalilor e de partea noastra, atuci d.Bota treci si actioneaza. ai vazut ca unii oameni incearca sa miste ceva in tara asta de rahat, unii protesteaza fiindca desi stim cu totii ca dreptatea e de partea noastra, hotii din romanica sunt greu de invins. ati vazut ca hotii adevarati jubileaza si ne trimit la un procuror nestiutor de carte care culmea culmilor e in stare sa ne aresteze, vezi cazul bujorean. asemenea lucruri bizare nu fac bine, influenteaza opinia publica.nu mi se pare normal ca un pseudo avocat ca corlatean sau ca predoiu care are meritul ca e ginerelul barosanului sa pledeze in timp ce oamenii cu adevarat pregatiti sunt prigoniti de acesti parveniti.

# SUBIECTIV date 10 December 2013 18:00 -10

Mai usor cu pianul pe scari mai pseudostiutor de carte.In primul rand invata sa concepi si apoi sa postezei.Parca ai fi agramat.Nu observi ca nu ai fraza,nu ai virgule,nu ai majuscule si nici cursivitate in idei.Zi-mi un om cu adevarat pregatit de la bota si tot asa destept ca Predoiu.Huleste-l pe Predoiu pentru altele(si sunt multe,inclusiv caracterul) dar nu pentru pregatirea lui profesionala. Cat despre problema noastra,iti spun ca eu invat serios si voi trece la UNBR Florea.Legali sau nelegali,sunt acceptati de catre toti.

# ce vorbesti ? date 10 December 2013 18:07 +6

Ce vorbesti mai subiectivule ?! Predoiu, pe langa caracterul infect pe care il are, e o nulitate in stiinta dreptului. Lasa tu gargara, pregateste spaga si canta la alta masa, papagalule.

# stiutor de carte date 10 December 2013 18:32 +5

mai subiectiv, inveti \"serios\"sa treci la florea?? oare ce inveti tu serios? cum sa dai spaga, cum sa inseli, cum sa folosesti multiple pseudonime de gen avi-avi... mai imbecilutule, cind mai cresti si o sa realizezi ca \"examenele \"sunt trucate mai vorbim, pina atunci invata sa intelegi ceea ce citesti.

# GUY FAWKES date 10 December 2013 18:42 +7

Vita idiotaa! PREDOIU et Co au facut codurile astea noi! Stricaciune de om. Ai avut curiozitatea sa le deschzi macar un pic?? Sa faci o comparatie intre institutii ? sa vezi ce ****** imputita si umeda a reusit Predoiu zis LIMBA DE BOU zis Vreau sa fiu Presedinte zis Sa traiasca tata socru??? Eu nu l am vazut si nu l am auzit pe Predoiu in vre-un proces! Si da eu sunt unul dintre cei mai buni avocati de la Bota ! Si domnul M.T de la Bota e bun, vorbeste bine, dar trebuie sa mai schimbe abordare un pic. Eu l am auzit cum pledeaza in sala si are stil. MT meriti macar atat de la mine! 

# Spartacus date 10 December 2013 17:33 +1

Bun si care este pana la urma finalitatea unor astfel de adrese...?! Se pare ca nu exista...o furtuna intr-un pahar cu apa si nimic mai mult. Se pare ca lupta se da doar pe forum si in comunicari ale institutiilor iar oamenii din Bota in continuare nu pot beneficia de exercitarea dreptului la munca... Asadar, solutii practice...

# Spartacus date 10 December 2013 17:35 0

Bun si care este pana la urma finalitatea unor astfel de adrese...?! Se pare ca nu exista...o furtuna intr-un pahar cu apa si nimic mai mult. Se pare ca lupta se da doar pe forum si in comunicari ale institutiilor iar oamenii din Bota in continuare nu pot beneficia de exercitarea dreptului la munca... Asadar, solutii practice...

# awa date 10 December 2013 17:58 0

Solutia: Intrati in instante, mai mult in penal  si daca se trezeste vreun judecator  analfabet sa  vocifereze, sesizati Curtea de Justitiei a Uniunii Europene. Judecatorul  NATIONAL  nu are baza legala sa  ORDONE  concurenta neloiala intre avocati  si sa ne inlocuiasca  cu desfiintati. Terminati  cu javrele din sistem, trimiteti  -le  la    SAPA!!!! 

# awa-awa date 10 December 2013 23:52 -1

Intrati, intrati......va asteapta cu bratele deschise :lol: Toti sunt analfabeti....si judecatorii...si procurorii....toti, singurii destepti sunteti voi. Numai ca voi astia desteptii o sa ajungeti in sapa de lemn cu toate aberatiile voastre. Mai injurati mult magistratii ca doar pe mana lor veti ajunge, or sa va astepte cu drag!

# GUY FAKES date 10 December 2013 18:33 0

Cine a vrut sa ne desfinteze si a luat o peste bot de nu s-a vazut???Cum il cheama pe avocatul ala idiot tigan si anal fa bet? Si care e solutia domn Prezident?

# TITULESCU date 10 December 2013 18:35 +2

Avocatura nu mai conteaza ca meserie a fost distrusa sistematic de 20 de ani. Conteaza cata carte stie avocatul , respunsul e nu, conteaza doar tabla impartirii,gasca daca judecatorul vrea incalca dreptul la aparare,ignora avocatul ,i se intampla ceva judecatorului ? Pot sa apara un milion de barouri constitutionale ce imortanta are faptul asta din moment ce nu conteaza ce spune un avocat ,pe cine afecteaza existenta acestor barouri ? Stiti pe cine afecteaza pe cei ce le papa banii colegilor si le spun povesti de genul ca aia sunt banii lor de pensii.

# 992 date 10 December 2013 19:13 +4

Castelul de nisip al boierului Florea & co. incepe sa \" ia apa \" la baza, o cam iau boabele de nisip la vale ... Zicea cineva, la un moment dat, pe aici, o chestie ff interesanta : un avocat bun cunoaste legea, unul exceptional cunoaste judecatorii.

# pol date 10 December 2013 19:36 +1

Acum, mai nou, exceptionalii se reintalnesc in inchisoare cu judecatorii si procurorii cu care au stat la mese platite din spagi....ce zici acum?Nu e mai bine sa stii carte? Pentru cei care ne caineaza pe noi, ca nu intram in instante, ii spun sa stea linistit ca nu e cazul....Le reamintesc si proverbul ala cu prostul si cu drumul lung....sii le doresc bataturi fericite, mari si pline!

# 992 date 10 December 2013 19:48 +4

Sa dea Dumnezeu sa aiba cat mai multe \" intalniri de lucru \" acei \"exceptionali\" impreuna cu cei care primeau respectiva mita de pe urma careia imparteau nedreptatea catre justitiabili. Si pentru cat mai multi anisori petrecuti la pensiunile de reeducare.

# ady date 10 December 2013 18:45 +5

La arhivele nat sunt inscrise institutiile infiintate prin lege  sau alte acte normative conform legilor conexe......unbr florea nefiind infiintata prin vreo lege e normal sa nu apara.......pt ca nu exista......

# Vieri date 10 December 2013 18:59 +8

Casta mafiota-flocea, fiind o entitate juridica de DREPT PRIVAT, nici nu putea fi infiintata prin lege. Aceasta avea obligatia, ca orice persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial, sa urmeze procedura de dobandire a PERSONALITATII JURIDICE. Acest lucru nu s-a intamplat niciodata si astfel entitatii-flocea ii lipseste PERSONALITATEA JURIDICA cu desavarsire !

# GUY FAWKES date 10 December 2013 18:47 +5

Good Point ady! ZICEA CINEVA ODATA: dreptul e o chestiune de bun simt, nu pot sa-l faca nesimtitii. Apreciez ca ne aflat intr-o imprejurare extrem de favorabila si acum e momentul sa fortam! Poate vineri luam niste hotarari! 

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 10 December 2013 19:42 +3

Daca ati urmarit discursul public al lui Traian Basescu din 10.12.2013 pe \"Antene\" pana la ora 19.00 inteleg eu ca Ponta cu casta sa avocateasca din care face parte si el, au incercat sa implementeze prevederile art. 39 din Legea nr.51/1995 republicata in 2013 in unul din textele Codului penal si am fi fost la un pas de alta smecherie avocateasca, care ar fi modificat orice regula din sistemul juridic perzandu-si valabilitatea efectelor jurdice impotriva magistratilor invinuiti de abuz si exces de putere discretionara astazi. Odata cunoscute aceste smecherii avocatesti (persoane apropiate primului-ministru Ponta nu este exclus sa fi incercat intarirea darvinismului social folosindu-se de puterea executiva condusa astazi de taticul lor Ponta. Or, rog sa observati si modul cum s-a modificat prevederile Legii nr.51/1995 pana in prezent, precum si numerotarea textelor ei in scopul urmarit de eludare a art.1 alin.3 si 5 din Constitutie sau/si puterea de decizie a statului de drept democrat.

# kiki date 10 December 2013 19:48 +2

ne-am lamurit cu basescu si para lamurit. asta si-a propulsat fiica in casta notarilor. acolo chiar nu intra nimeni, notariatul e casta number one in tara asta. 

# Mircea PELEA date 10 December 2013 20:32 +6

Nu imi plac prea multe comentarii care sunt sau nu lipsite de esente. Deci, UNBR-BOTA functioneaza conform prevederilor Legii nr. 51/1995 Mircea PELEA redactor  jurnalist radio-tv

# stiutor de carte date 10 December 2013 20:57 +5

MIRCEA PELEA, atat UNBR cat si BAROURILE se ORGANIZEAZA SI FUNCTIONEAZA CONFORM LEGII 51/1995. Legea 51/1995 nu infiinteaza barouri si UNBR. atentie nu infiinteaza, nu exista verbul a infiinta, infiintare. BOTA a fost cel care a remarcat acest lucru, si pe aceasta lacuna a legii a INFIINTAT BAROURI SI UNBR prin hotarare judecatoreasca. unbr-ul lui Florea nu exista de drept, a fost desfiintat prin Legea 3/1948 si nu s-a reinfiintat conform legii simetriei. paradoxal statul condus de politicieni analfabeti juridic, au incheiat protocol cu unbr-ul lui Florea, care nu exista de drept, si cheltuiesc banul public facind plati catre o persoana care nu exista. unbr-ul lui florea nu are personalitate juridica. nu intram in detalii cum ia nastere persoana juridica. asta trebuie sa stie opinia publica, casta asta a fost infiintat de niste comunisti care sub aparenta unui examen trucat primesc numai persoane care le aduc avantaje, politicieni, patroni, magistrati sus-pusi.

# Ză prezidănt date 10 December 2013 22:20 +3

Presedintia Romaniei unde a avut primul sediu ? Ca sa stim daca marinarul este legal sau nu. Asa, de curiozitate.

# Bravo date 10 December 2013 23:36 +1

TARE!!! Sa se faca o adresa la Arhivele Nationale propun..... :-* :-* :-* eventual s-o faca Bota ......sau vreun avocat italian - structura Bota ;-) ;-) ;-)

# unul din lumea cea mare date 11 December 2013 01:01 +1

pentru za prezident//pai la 1862 cind s/a numit pentru prima data romania ,resedinta lui al i cuza a fost la ruginoasa.

# Ză prezidănt date 10 December 2013 22:23 +1

Presedintia Romaniei unde a avut primul sediu ? Ca sa stim daca marinarul este legal sau nu. Asa, de curiozitate.

# oarecare date 10 December 2013 22:27 -3

Pentru cei care vor sa intre in SRL - ul din Balesti : nu veti intra in instante, ramaneti avocati doar pe luju.ro, nimeni nu va priveste ca fiind avocati. Daca era altfel, ce miting ar mai fi organizat Bota !!! Nu protesteaza nimeni pentru ca nimeni nu vrea sa apara public ca fiind \" avocat \" Bota. Ce a mai facut bietul grevist ? Nu este sustinut de colegi, i-ar vedea cunoscutii la tv si ar rade si cu curul de ei. Mana pe carte, asta e solutia si la examen daca vreti avocatura !

# pt. oarecare date 10 December 2013 22:34 +3

dumneata ai dat examen? daca da, cand? inainte de 2011? propun ca toti avocatii (Florea si Bota) sa dea din nou examen. si-atunci vom vedea. Pun pariu ca si de la Bota, dar si de la Florea, o sa pice pe capete. Parerea mea. Asa ca ... hai sa nu mai aruncam mocirla doar asa, de amorul avocatiei! Sa ne vedem de treaba, de studiu, de clienti si de prestigiul profesiei! Am ajuns canibali, ceea ce nu este colegial. La baza suntem toti juristi (nu avocati sau magistrati care sunt doar ocuparii si nu profesii)!!! Putin respect nu strica

# unu date 10 December 2013 22:34 +4

De grevist o sa auzi zilele viitoare, o sa fie bine mediatizat, spre rusinea ta si a altor ca tine. Ala chiar are demnitate si vointa nu ca tine ma rusine ce esti...

# Olanda date 10 December 2013 23:24 0

Vine presa olandeza sa-l mediatizeze?! Si? Ce sa vezi ce-o sa se intample!!!

# Olanda date 10 December 2013 23:31 +1

Si daca tot aveti atata demnitate si vointa, voi unde ati fost?De ce nu erati langa grevist daca tot atata va bateti in piept cu greva lui?De ce nu ati fost langa el daca tot il dati de exemplu peste tot? Aaaa e usor sa stati ascunsi si sa injuriati pe toata lumea pe site, de ce nu ati scos capul in strada si voi toti astia de aici care va dati numai cu parerea?

# prostie crasa date 10 December 2013 23:49 -1

Vreti sa imi spuneti mie si sa mai si cred ca Arhivele nationale sunt in masura cu aceasta adresa sa schimbe situatia.? Avocatii italieni si romani inscrisi la Bota nu au fost capabili dpv profesional sa intre la barourile traditionale din Italia, respectiv Ro. Prostie crasa peste tot.

# GUY FAWKES date 10 December 2013 23:56 +3

Ce va mai racaie! Mai flocistilor haideti sa va spun eu una tare: s-a cerut dizolvarea lui Bota! SI S_A RESPINS DE INSTANTA CEREREA ! ASA CA DRAGI MOSULUI V A CAM LUAT DRACU! EHE Sa vedem dupa asta ce o sa mai cotcodaciti! De abia astept sa va vad! De fapt sunteti doar cativa care muriti de oftica ca nu v-a dus pe voi mintea la smecheria lui Bota! 

# Paradoxal date 11 December 2013 00:05 -4

Ce mai bati campii!!!Deci recunosti ca e o smecherie a lui Bota?! Ce minte sanatoasa poate sa creada ca o structura avocatiala se poate infiinta si ramane in legalitate vreodata printr-o smecherie?! :P :P :P :P :P .

# Mediatoru\' date 11 December 2013 02:07 +1

Nu e nici o smecherie, daca structura Bota nu e ilegala inseamna ca e permisa. De ce timp de 8 ani nu s-a dat nici o lege care sa interzica UNBR - Bota? Eu cred ca nu s-a putut, interese sigur au existat in sensul acesta.

# GUY FAWKES date 11 December 2013 02:47 +3

Da ba idiotule e o smecheire juridica! A pus mana pe carte si a citit! Bv lui ca l-a dus mintea! Te ofitici? Na de aici! Si ca sa nu fiu egoist ia si de la Bota! De fapt IA SI DE LA NOI! sictir lepra

# ALTU AVOCAT date 11 December 2013 12:16 0

Nu pe Bota l-a dus mintea ca asta acum 10 ani habar nu avea de drept(de fapt nici acum).Cerveni a fost in spatele smecheriei.

# cerveni ??? date 11 December 2013 12:19 0

saracu cerveni !!!

# GUY FAWKES date 11 December 2013 12:23 +1

Opa! Ce interesant! V-a tradat unul de-al vostru? Desi asta e o vrajela. Marele om Niculae Cerveni a plecat dintre noi in data de 16 ianuarie 2004/ Ma indoiesc ca are avea legatura cu Bota. PS aia care aveti ceva cu parul lui vopsit: Asta arata ca e pedant si are girja de cum arata! Care e problema ca se vopseste? Voi nu aveti grija de imaginea voastra? Sau umblati ca imputitii prin instante cu pantofii stalciati si murdari si cu robele infecte? Cu cateva randuri de slin pe ele??Sau sunt robele de la 1848?? Daca Bota se vopseste e problema personala a dumneaului. 

# ALTU AVOCAT date 11 December 2013 18:30 0

Bota pedant?Vezi ma in DEX ce inseamna asta.Ma faci sa rad.

# 992 date 11 December 2013 20:42 +1

Aici a gresit-o GUY cu semantica cuv. \"pedant\", se mai intampla. Insa, sa te legi de cineva, in sens critic, ca isi vopseste parul de pe cap, este ceva josnic. Este optiunea personala, barbat sau femeie, cu ce culoare\"defileaza\" pe cap. Se presupune ca traim intr-o societate evoluata, civilizata. Sau nu ??

# SCHMEKERE date 11 December 2013 20:58 0

Bai, smechere, leaga-te de Basescu si de Antonescu ca se vopsesc pe par, de ce de Bota ?

# ALTU AVOCAT date 11 December 2013 21:24 0

pentru ca aia nu sunt penibili.Sunt si desptepti.Bota,in schimb,se face de minune cu fiecare postare.Nu sunt de mult pe net dar m-am lamurit ce scrie Bota si cum se semneaza.

# ce-ai zis ?! date 11 December 2013 21:37 0

Tu nu esti de mult pe net ?! Te tradeaza stilul specific de a comenta mai \"avocat traditional\", \"avi-avi\", etc. Poti sa schimbi o mie de pseudonime si tot degeaba. Esti inconfundabil. Minti cum respiri, dar ne distrezi...

# obsesdatii date 11 December 2013 07:44 +1

Adica sa ceri si sa primesti o hotarare jud, e o smecherie ! Ce sa mai zici de ,,restartarea,, ,,baroului,, Ilfov ?

# smecherie paradoxala florica date 11 December 2013 17:28 +2

paradoxul in avocatura este smecheria lui florea si analfabetii juridici din politica. care smecherie?pai cum care, sa nu existi ca persoana juridica si totusi sa prostesti un minister sa-ti vireze bani in conturi, aia da smecherie. incredibil cum hotia se plateste in tara asta chiar de catre organele statului si nimeni nu ia nici o masura.

# pt PROSTIE CRASA date 11 December 2013 08:44 +1

Pentru tine Prostie crasa, situatia nu se mai poate schimba ! Ramai analfabet si de o PROSTIE CRASA !!!

# SocrateS date 11 December 2013 08:14 -3

din 2010 figureaza baroul lui pompilica? bravo!!! cretinul ala de director nu se intreaba daca inainte de 2010 in Romania mai exista notiunea de AVOCAT???/ banui ca avocatura nu a inceput cu...pompilica si asociatia porta!!!! :lol:

# Erata date 11 December 2013 08:30 +4

UNBR s-a infiintat in 2004. In 2010 s-a inregistrat la Arhivele Nationale. unbreul ,,traditional,, s-a desfiintat prin L 3/48 si DESFIINTAT a ramas cu toate ,,barourile,, sale !!!

# sOCRATEs date 11 December 2013 08:46 +2

sOCRATEs, tata, incearca pe la medicina, cu dreptul e mai greu !

# sosos crate ss date 11 December 2013 08:51 +3

Cretinu ala de director a analizat actele UNBR si ne-a inscris la Arhivele Nationale ! A analizat si actele lui Flocea (!!!) SI NU L-A INSCRIS !!! De unde acte ???

# avi-avi date 11 December 2013 21:28 0

Dar tu mai jalnicule de ce nu ai dat la medicina?Oare pentru ca la scoala tgehnica se intra cu 6-40 ia la medicina cu peste 9?

# fifi date 11 December 2013 08:22 +3

FAPTUL CA CEI DE LA BOTA NU SUNT LA FLOCEA NU INSEAMNA CA SUNT MAI PUTIN PREGATITI CI DOAR CA NU AU AVUT IN MANA CEL PUTIN 10.000 DE EUR SA-I BAGE SPAGA DE INTRARE LUI FLOCEA.

# D-le Bota date 11 December 2013 08:32 0

D-le Bota arată-ne și nouă acea hot. jud. prin care s-a respins cererea de dizolvare

# nu cred date 11 December 2013 08:41 0

nu cred ca e motivata

# Cucu date 11 December 2013 08:53 0

Cel care mai susține că se dă șpagă la intrarea în avocatură nu poate fi decât Bota. Spune-mi și mie omule cu părul vopsit cui i-se dau cele 10.000 de EU să ies de la matale și să îi dau pt. a profesa din ziua următoare. 

# cucule date 11 December 2013 10:11 0

cucule, nu cred ca esti la noi: ,,i-se dau,, ,,cele 10000 de EU,, ??? Analfabetii nici cu spaga nu intra la Bota ! Canta la alta masa !!!

# GUY FAWKES date 11 December 2013 11:16 +2

Mai cucule daca te tii de cuvant ia asculta aici: anul 2006 Subsemnatul termina Facultatea de Drept si merge sa obtina aviz de inscriere la examenul de admitere in UNBR Florea. Se intalneste cu onor Fenechiu care ii solicita suma de 7000 USD in vederea emiterii unui inscris prin care se obliga sa asigure stagiul de pregatire! Pam Pam! Rusine sa va fie!

# Cucu date 11 December 2013 09:26 -4

Citiți vă rog hotărârea UNBR referitor la organizarea examenului și vedeți că lucrările se corectează în alt centru de examinare, spuneți-mi cui îi dați șpaga, când și unde sau mai bine puneți mâna pe carte. Omule cu părul vopsit nu mai intoxica lumea. Este adevărat că examenul este foarte greu dar cunoștințele acumulate în timpul pregătirii îți vor fi de folos în munca de zi cu zi și nu vei sta 10 ani pe LUJU comentând prostiile lui Bota. Vă rog să observați că acest om împreună cu redactorii Luju inventează subiecte atunci când nu mai este pe prima pagină. Auzi acolo, Arhivele naționale decid care dintre barouri sunt legale. Prost ești omule.

# PT CUCU date 11 December 2013 11:07 +6

CINE A SPUS CA ARHIVELE NATIONALA DECID LEGALITATEA???????   ARHIVELE NATIONALE CONFIRMA PE BAZA DOCUMENTELOR (NU A VORBELOR DE CALOMNIE) CA SINGURA INSTITUTIE/ORGANIZATIE PROFESIONALA A AVOCATILOR NUMITA UNBR ISI ARE SEDIUL IN ACADEMIEI..... PESTE 100 DE ANI SAu acum cine vrea sa studieze istoria romaniei oficial va constata ca avocatura in romania a fost organizata de unbr...academiei......unbr florea nu exista pt ca nu s-a infiintat conform legilor..simplu la mintea cocosului

# Delir date 11 December 2013 15:17 +1

Concluzie inainte de infiintarea smecheriei Bota in 2004 (inregistrata in 2010 la Arhivele Nationale) un numar de ani(dupa unii x numar dupa altii y numar) nu au existat avocati in Romania! :-* :-* :-* Deci avem un numar impresionant de sentinte date fara asistenta juridica calificata?! :-* :-* :-*

# CASTA FLOREA INSEALA CLIENTII date 11 December 2013 11:42 +4

Foarte multi clienti imi trec pragul, si va rog din suflet sa ma credeti cu mana pe inima...SUNT FOARTE NEMULTUMITI DE AVOCATII LUI FLOREA, jacmanesc oamenii, nu se prezinta la termene, lungesc procesele....etc Deci,avocatura are nevoie de concurenta ca omul de oxigen. NUMAI ASA SE TRIAZA RAGALIILE DE CEI CORECTI. Chestia cu profesionalismul e dicutabila ca nimeni nu s-a nascut invatat. Cine vrea sa invete invata. Cine nu nu poate profesa ca raspunde pentru mizeriile care le face. Fiecare trebuie sa fie AUTODIDACT.

# 18.30 date 11 December 2013 10:14 0

cucule, care unbr, aia desfiintata la 48 ? Cucuie la 18.30 cu Basescu (ala cu parul vopsit !)

# olanda date 11 December 2013 11:11 +1

http://www.luju.ro/international/ue/razboiul-din-avocatura-ne-blocheaza-intrarea-in-schengen-presa-olandeza-romania-corupta-n-are-ce-cauta-in-schengen-greva-foamei-declansata-de-avocati-din-unbr-bota-a-captat-atentia-autoritatilor-olandeze-ambasadorul-matthijs-van-bonzel-a-fost-informat-des

# OLANDEI date 11 December 2013 15:27 +1

Blocheaza mintea unora! Sigur acesta e motivul blocarii.....mai cititi, mai cititi si va mai documentati si voi din cand in cand macar! :D

# GUY FAWKES date 11 December 2013 11:53 +2

Mai postaci traditionali intre 2 termene de la TB ma distrez si mai postez odata poate intelegeti cum e cu decalecarea si asa mai departe: 1. Legea 3/48 VA DESFIINTEZA 2. Decretul Lege 281/1954 art 5 infiinteaza colegiile de avocati 3. Decretul lege 90/1990 art  13 aborga art 5 din DL 281/1990(ala care infiinteaza colegiile) 4. Prin acelasi decret VA PUNE IN VEDERE LEGIUTORUL sa va desemnati organele de conducere in vederea INFIINTARII voastre. 5. LEGEA 51/1995 REGLEMENTEAZA FUNCTIONAREa PROFESIEI DE AVOCAT.  6. Va rog domnilor avocati traditionali, sa-mi comunicati actul de infiintare al vostru in orice forma exista el: lege, inscris sub semnatura privata, act autentic, jurmanat cu sange, srijelitura pe usa sau pe scoarta de copac sau alte asemenea probe. http://www.legex.ro/Decretul-281-1954-252.aspx  http://www.legex.ro/Decretul-lege-90-1990-1197.aspx http://www.lege-online.ro/lr-LEGE-3-1948-(37675).html

# GUY FAWKES date 11 December 2013 13:04 +1

Mai postaci traditionali intre 2 termene de la TB ma distrez si mai postez odata poate intelegeti cum e cu decalecarea si asa mai departe: 1. Legea 3/48 VA DESFIINTEZA 2. Decretul Lege 281/1954 art 5 infiinteaza colegiile de avocati 3. Decretul lege 90/1990 art  13 aborga art 5 din DL 281/1990(ala care infiinteaza colegiile) 4. Prin acelasi decret VA PUNE IN VEDERE LEGIUTORUL sa va desemnati organele de conducere in vederea INFIINTARII voastre. 5. LEGEA 51/1995 REGLEMENTEAZA FUNCTIONAREa PROFESIEI DE AVOCAT.  6. Va rog domnilor avocati traditionali, sa-mi comunicati actul de infiintare al vostru in orice forma exista el: lege, inscris sub semnatura privata, act autentic, jurmanat cu sange, srijelitura pe usa sau pe scoarta de copac sau alte asemenea probe. http://www.legex.ro/Decretul-281-1954-252.aspx  http://www.legex.ro/Decretul-lege-90-1990-1197.aspx http://www.lege-online.ro/lr-LEGE-3-1948-(37675).html

# GUY...GUY...GUY! date 11 December 2013 15:23 0

Concluzie:dupa dl 90/1990 avocatura a murit pana s-a infiintat smecheria Bota in 2004! Ca sa vezi....si sa te minunezi! :o :o :o

# GUY FAWKES date 11 December 2013 15:33 +2

MA BUCUR CA AI AJUNS SI TU LA ACEEASI CONCLUZIE CU MINE! ADEVARUL JURIDIC NU I TOTUNA CU ADEVARUL FAPTIC! Si nu am zis ca a murit dupa 90 cand se intra cum in avocatura mai stricaciune de om??Cu interviu? Esti din ala cu interviu? eu sunt din ala cu examen!

# guy date 11 December 2013 16:02 -2

EROARE: nu am ajuns la aceeasi concluzie sub nicio forma.Cat priveste examenul tau la Bota.....mi-ar fi rusine sa amintesc in locul tau de el.....mare rusine.....MARE! Intreaba-ti constiinta....bineinteles daca ai ...si aminteste-ti ce \'\'simulacru de examen\'\' ai sustinut!

# guy date 11 December 2013 16:13 0

EROARE: nu am ajuns la aceeasi concluzie sub nicio forma.Cat priveste examenul tau la Bota.....mi-ar fi rusine sa amintesc in locul tau de el.....mare rusine.....MARE! Intreaba-ti constiinta....bineinteles daca ai ...si aminteste-ti ce \'\'simulacru de examen\'\' ai sustinut!

# guy date 11 December 2013 16:26 -1

EROARE: nu am ajuns la aceeasi concluzie sub nicio forma.Cat priveste examenul tau la Bota.....mi-ar fi rusine sa amintesc in locul tau de el.....mare rusine.....MARE! Intreaba-ti constiinta....bineinteles daca ai ...si aminteste-ti ce \'\'simulacru de examen\'\' ai sustinut!

# guy date 11 December 2013 16:33 0

EROARE: nu am ajuns la aceeasi concluzie sub nicio forma.Cat priveste examenul tau la Bota.....mi-ar fi rusine sa amintesc in locul tau de el.....mare rusine.....MARE! Intreaba-ti constiinta....bineinteles daca ai ...si aminteste-ti ce \'\'simulacru de examen\'\' ai sustinut!

# guy -ule date 11 December 2013 16:41 0

guy -ule, decat sa te minunezi mai bine ne-ai lumina: cand v-ati reinfiintat dupa desfiintarea de la paşopt ? Prin ce act jurisdictional ? (act normativ nu mai tine !)

# belmondo date 11 December 2013 20:24 +3

pentru prostul de la ora 16,41: da voi astia de la florea prin ce pana mea si cind v-ati infiintat? voi luati de bun toate prostioarele pe care vi le baga in cap \'profesorasii\' aia despre care spunea basescu ca isi spun unii altora doctori plagiatores???

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 11 December 2013 13:45 +1

Pentru pseudonimele \"Za prezidant\",\"Bravo\" si altii, sa retineti ca : Staul este o constructie juridica facuta cu scopul de a implini scopuri poporului independent de indivizii la care incercati sa faceti voi trimitere.Or, nu poate exista comparatie decat in mintea voastra care actionati P.F in numele vostru propriu. Mai exact, statul este acea persoana morala de drept pubic regelentat de art. 1 alin.1 din Constitutie si lege. Or, constitutia voastar ar trebuie sa fie Statutul propriu si actul constitutiv (contractul) in temeiul carora persoana juridica este orice entitate sociala organizata de sine statator avand un patrimoniu propriu si un scop determinat in acord cu interesul general prevazut de art.1 alin.3 si 5 combinat cu art. 9 Constitutia Romaniei. Ex.organizatia ca subiect distinct denumta U.N.B.R., infiinat legal de dl.Bota Pompiliu are o existenta juridica legala,morala, proprie si apta sa fie subiect al raporturilor juridice intr-un stat de drept democratic si apare P.J.  

# ionel avokkt traditional imbecil date 11 December 2013 18:17 0

za prezidant, bravo, avi-avi, avocacat traditional, BI, este un individ bolnav psihic care din lipsa de ocupatie scrie nerozii pe acest site. asta nici avocat nu e, nu are cunostinte elementare de drept, e dus cu sorcova din cauza ca societatea l-a repudiat.

# aqvi-avi date 12 December 2013 12:40 0

Mai fecior al lui Pigus,om cu parul vopsit,992,etc.etc.si de data asta ai semnat asa cum esti:ionica avo******t.....Esti jalnic mai acesta.PSTi-am mai spus de n ori dar MINTEA TA NU TE LASA SA INTELEGI:NU SUNT ZA PREZIDENT,BI,BRAVO,AVOCAT TRADITIONAL si altii pe care ii banuiesti.Nu sunt bolnav psihic,am ocupatie(opre deosebire de tine si de  alti ciompalaci aburiti),nu sunt dus cu sorcova si nici nu am fost repudiat de societate.In schimb tu le ai pe toate astea.Uita-te in poza de pe acest articol si te vei recunoaste asa cum am scris mai sus.

# aviatoare date 12 December 2013 12:44 0

aviatorus retardatus, spune-ne cum te cheama ca sa stim cu ce te ocupi si care ti-e gradul de INcultura ! Anonime scrie oricine, chiar si un analfabet ca tine !

# avi-avi date 12 December 2013 14:38 -1

Analfabet,neanalfabet,retardat,neretardat,cult,incult,te oftici mai a lu pigus la postarile mele.Eu intru in instante,castig bine,sunt apreciat,nu sunt condamnat.Asa ca ciocu mic si mana pe carte.Repet,astept unificarea,vreau sa iti recastigi titlul de avocat pentru ca vreau sa rad pe fata de tine.Si mai vreau sa vad cati dintre botisti vor rezista.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 15:19 +1

Deocamdata a-ti mancat o mama de bataie la Sectorul 1 de v-am ascultat cu urechea! Respinge CA INADMISIBILA cererea! BAI INADMISIBILA!! Asta inseamna ca sa va traduc eu ce va spune instanta: Nu stiti sa faceti o CERERE! Bataita bataita! Rusinica Rusinica! Av. Traditional mai pune ti mana pe carte! PS si va mai pregatesc o BOMBA acum de Craciun sa va priasca

# avi=avi date 12 December 2013 16:00 +1

Mai gay,analfabetul lui pigus,pune mana pe gramatica si vezi cum se scrie ati mancat si puneti mana.Cred ca si bota,cat e el de molau la minte stie putinvmai multa gramatica.Si tu vrei sa ne dai lectii de drept.Esti penibil mai mestere si ma mir cum ai aflatde teroristul ala medieval.Co postartile  din ultimele zile m-am șlamurit definitv de tine/Esti jalnic mai acesta,parca ai fi ucenicul lui bota.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 16:18 0

Baroul Bucuresti iti ureaza drum bun si cale batuta in drumu tau! Te du de unde ai venit! Avi-avi pui belit! Te du si lasa ne! Ofticatus avocatus traditionalus

# avi-cius retardatus date 12 December 2013 16:34 0

avi, tu vorbesti de gramatica ? ,, stie putinvmai,, ,,m-am șlamurit ,, ,,Co postartile,, HA,HA,HA !!!

# avi-avi date 12 December 2013 17:30 0

Mai feciorul lui pigus,om cu parul vopsit,tu nu mai esti avocat asa ca lasa -te de a face aparari lui gay.In adevar esti un retardat,asa cum te-ai semnat.Iar rasul ala de la sfarsit ma duce cu gandul la alt jalnic personaj.PS.Prost ai fost, prost ai ramas din moment ce greseli de dactilografiere in mintea ta infantila sunt greseli  de gramatica.Iti amintesc faptul ca ti s-a mai spus ca nu meriti sa corectam greselile .Pe de alta parte, daca nu ar fi aceste greseli ce ai mai posta tu pe net?Ca la altceva nu de duce mintea.Jalnic om esti!

# AVICUS AGRAMATICUS date 12 December 2013 17:39 0

Pacaliciu p. m.. nu renunti, analfabetule ? Astia chir vor crede ca esti avocat !!! La gradinita ! ,, lasa -te de a face,, ,,In adevar esti,, ... UN RETARDAT OFTICAT DE BOTA hi, hi ,hi !!!

# avi-avi date 12 December 2013 17:47 0

Fecior a lu pigus,ai vazut ca am scris adevarul?In afara de a ma ataca in stilul tau de derbedeu nu poti altceva.Asa ca tot idiot,tot idiot?

# GUY FAWKES date 11 December 2013 20:19 0

Eu am dat EXAMEN ma stricaciune de om 2 ore cu subiecte grele! Stricaciune ce esti! Tu ce examen ai dat??? 

# guyule date 11 December 2013 22:02 0

;-) :-* :cry: :D :D :D

# ALTU AVOCAT date 11 December 2013 21:01 -3

Mai GUY FAWKES,esti mai idiot ca Bota pentru ca,fiind mult mai destept decat el, te lansezi in polemici prostesti.Esti rau si inversunat intr-un domeniu in care nu ai dreptate.Nu te cred ca intri in instante precum noi,minti si nu este bine.Daca tot esti asa de bun cum te recomanzi, intra mai la noi,mai ales ca ai zis ca nu mai trebuie sa dai examen.Macar la noi esti acceptat in instante fara probleme.Lasa=l pe Bota ca nu merita sa il sustii

# 992 date 11 December 2013 21:39 +1

ptr. ALTU AVOCAT - \" ce limba catifelata ai ...... lustruiesti bine, senzatiile-s deosebite.... ai putea sa faci asta zilnic, ptr. relaxarea mea deplina ? \" zise Florea, sef de unbr inexistent, in urma prestatiei unui avocat din turma sa.

# ALTU AVOCAT date 11 December 2013 23:23 0

Esti un jeg mai 992.De ce te bagi ca musca in discutia mea cu GUY?

# avi-avi date 11 December 2013 23:33 -2

Bai ALTU AVOCAT daca esti nou pe aici si nu te pricepi stai si citeste inca vreo sase luni sa te prinzi.De ce te porti cu manusi ca botistii/Nu ai vazut de vocabular de derbedei au astia?Sa stii ca 992 este bota,ala din poza cu figura tampa/Eu abia astept sa ii asimilam/sa ne unim/sa fuzionam/sa intre in legalitate.Atunci sa vezi cate prostii de vor spune in instante.la prostii nostri mai vin vreo 2/3 mii/.vai de avocatura viitoare.Abia astept sa il am adversar pe Bota,sa fac misto de el.Poate nu l-ai auzit prin instante(esti ,cred,mai tanar decat mine).Ai fi avut ocazia sa auzi un analfabet din toate punctele de vedere.Daca mai postezi,fii alaturi de mine.

# aviatoare date 12 December 2013 10:45 0

aviatoare analfabeticus, tu ai minte de creşă, nu de gradinita ! ,,Nu ai vazut de vocabular,, ,,cate prostii de vor spune,, !!! Noi asociatia agramatilor retardati, suntem a-laturi de tine !

# GUY FAWKES date 12 December 2013 09:36 +3

Multumesc, nu stiu daca sunt mai destept decat Bota. Dar intr-o asa zisa democratie, este dreptul meu constitutional sa am o opine. Opinie care nu este nici impotriva legiilor si nici impotriva normelor morale. Opinia mea este argumentata si se bazeaza pe cateva argumente legale pe care le-am aratat mai sus. Este adevarat ca in acest mediu si sub protectia anonimatului noi toti avem derapaje. M-ai intrebat de ce il apar pe Bota. Nu il apar [e Bota apar o idee si o sumedenie de argumente. Este esenta acestei profesii, voi cei care nu v-ati prins pana acum de asa ceva. Pentru voi cei care postati aici si sunteti traditionali, va rog repet va rog sa-mi aratati si prom it ca ma voi apleca cu mare atentie, care este inscrisul care atesta ca in 14 zile de la publicare in MOF a decretului lege 90/1990 oraganizatia voastra si-a desemnat Organele de conducere. Va arat ca, daca termenul de 14 zile nu a fost respectat, TERMEN stabilit printr-o NORMA IMPERATIVA iara nu SUPLETIVA. Salutari!

# GUY FAWKES date 12 December 2013 09:42 +2

Chiar daca UNBR traditional s-a constituit, fara respectare formalitatilor de inregistrare si publicitate toate actele voastre sunt lovite de nulitate. Exact ca in cazul societatilor comerciale. Ele exista de facto de la data incheierii contractului de societate (act constitutiv statut etc) dar sunt supuse obligatiei IMPERATIVE de a se inregistra in ONRC. Aceeasi procedura este obligatorie si in cazul Asociatiilor si Fundatiilor. Aceesi procedura este obligatorie chiar si in cazul persoanelor juridice de drept public, care IAU fiinta de drept doar la data PUBLICARII legii de infiintare SI ORGANIZARE in Monitor! Mi-as dori o discutie juridca tehnica fara injuraturi si mascari! Multumesc

# GUY FAWKES date 12 December 2013 10:10 +3

Nu vreau BA sa intru la VOI! Eu nu muncesc ca sa impart cu Iordachescu Flocea et Co banii mei! Eu trag din greu merg la termene alerg mai toata ziua prin instante nu dorm noaptea cand am dosare si n nu VREA BA SA VAD DAU VOUA NICIUN BAN din munca mea. PUR SI SIMPLU NU VREAu mai bine dau de pomana decat SA VA DAU VOUA VRE UNN BAN! ca sa mi-l fure flocea and CO ! Si la 60 de ani sa mi dati myuye si sa ma purtati prin instante ca pensia s-a dus pulli de suflet

# BI date 12 December 2013 11:00 -1

Rog toți colegii din ambele structuri să acționăm astfel încât să ne punem în valoare ce avem mai bun și să nu distrugem drepturile câștigate. Rog decanii să se implice mai mult. 

# BouluI date 12 December 2013 11:24 +3

Ce a castigat Flocea ? Spagi, taxe si Legea 3/48 care e numai a voastra !

# GUY FAWKES date 12 December 2013 15:22 +1

BI te rog lasa ne cu textele tale de 2 lei. Du-te la minister si mai asculta pe la usa. Pe urma vino si zi ne si nou! Eventual uite te si pe gaura cheii! Ca doar tot esti tu mare scula n minister si cunosti ce s-a vorbit cu ministrul Caz in cioc! Sa ai sarbatori frumoase si sa i multumesti lui Bota si mai ales DOMNULUI MT care v-au facut avocati cu acte in regula! Ura si la revedere

# pana CAND date 11 December 2013 21:08 +4

Poate pacaleala asta a lui Flocea nu mai tine mult si te ceri tu la noi ! E bine ca nu te semnezi, ALTU AVOKKT !

# lola date 11 December 2013 21:55 0

breaking news: FLOREA SOLICITA LUI BOTA SA INCHEIE PROTOCOL DE UNIFICARE A A CELOR  DOUA  UNBR-URI !!! AVOCATII TRADITIONALI VOR FI TRANSFERATI LA BOTA FARA NICI UN FEL DE TAXE!!! 

# utopie date 11 December 2013 22:45 +2

Flocea mai bine si-ar taia o mana si 3 picioare !

# 992 date 11 December 2013 22:46 0

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  

# breaking news date 11 December 2013 23:08 +4

protocolul s-a incheiat la ora 23,00. taditionalii se vor unifica cu noi, se va renunta la zeciuiala si alte taxe contrare demnitatii avocatului.singurele taxe vor fi cele stabilite de statul roman.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 11 December 2013 22:36 +2

Indivizii care au incalcat prescriptia art.14 din Dceretul - Lege nr.90/28.02.1990 M. Of. nr.32, trebuie sa stie ca prin acest fapt a perturbat sistemu relatiilor si buna fuctiune a raporturilor sociale intre institutiile statului de drept democratic,au rupt coerenta logica a structurii de a functiona legal,desi in perioada comunista la stat astazi entitatea persoana juridica nu s-a infiintat; ienexistenta sa trebuie constatata in fapt intrucat nu exista raportul legal intre institutii. Or, ceea ce se uita de magistratii corupti : sub abstarctia legilor se misca fiinte umane influente sau mai putin influente care au un singur scop \"Evaziunea\" si \"Fraudarea legilor\" insa fundamentul dreptului in general al fiecarui individ fie ca e de la \"Traditionali\" sau \"clasici\" fie ca e de la U.N.B.R. infiintat legal de dl. Bota Pompiliu trebuie sa fie ratiunea fiintelor umane intr-o societate libera si democratica fata de care relatia sociala dintre noi sau/si sociabilitatea noastra sunt derivate.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 09:50 +2

nea Popa, TE ROG EU MULT de tot sin suflet de COPIL SCRIE DRAQ MAI PUTIN! Ai unele idei bune dar scrii mult si prost! Daca esti mai concis esti mai interesant

# GUY FAWKES date 12 December 2013 10:24 +2

Pentru toti colegii: Judecatoria Sector 1 a RESPINS CEREREA prin care s-a cerut dizolvarea UNBR BOTA!!!!!!!!!

# iakaiaka date 12 December 2013 13:00 0

Cumva dosarul nr. 54430/299/2012 ?

# NU E date 12 December 2013 13:16 0

NU-I AIA !

# pt GUY date 12 December 2013 10:41 +1

Pt unbr flocea nu poti cere dizolvarea fiindca nu exista !

# VICTORIE date 12 December 2013 11:24 +2

DIZOLVAREA UNBR BOTA RESPINSA DE JS1! COLEGI ! E O ZI MARE! BOTA INVINGE CASTA MAFIOTA!!!

# AM INVINS date 12 December 2013 11:26 +1

CEREREA DE DIZOLVARE BOTA RESPINSA! Colegii nostri au invins!

# OLANDA date 12 December 2013 11:28 +2

Inca o data BOTA invinge casta mafiota Florea! JS1 respinge cererea de dizolvare! URA! Bravo domnule Bota adevarul iese la lumina!

# ITALIA date 12 December 2013 11:33 0

Signore Presidente! Supra tuti siamo noi!

# eu date 12 December 2013 11:42 0

vrajeeeeala!!!!!!!

# Cornel date 12 December 2013 12:19 -1

 Ce dizolvare? Nu tot vorbi prosti, ia dă nr de dosar.   

# Flaviu date 12 December 2013 13:28 0

 E din 5.12.2013.

# alina date 12 December 2013 13:55 0

judecatoria sectorului 1 respinge cererea ca inadmisibila Nr. unic (nr. format vechi) : 54430/299/2012

# alin date 12 December 2013 15:22 +2

Admite exceptia inadmisibilitatii cererilor, exceptie invocata de instanta din oficiu. :-* :-* :-*

# PAC PAC date 12 December 2013 15:24 +1

Solutie buna, gospodareasca! Va imaginati ce presiuni s-au facut asupra judecatorului daca a amanat pronuntarea 3 saptamani??

# PAC PAC date 12 December 2013 15:26 +1

Solutie buna, gospodareasca! Va imaginati ce presiuni s-au facut asupra judecatorului daca a amanat pronuntarea 3 saptamani??

# jurist date 12 December 2013 16:19 +1

http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000368580&id_inst=299.. CIND O CERERE ESTE RESPINSA CA INADMISIBILA ATUNCI CEL CARE A PROMOVAT-O DEMONSTREAZA CA ESTE ANALFABET IN ALE DREPTULUI !!!

# iakaiaka date 12 December 2013 19:32 0

Cand am zis mai devreme ca e dosarul nr. 54430/299/2012, care a spus ca nu-i ala ??? :-x

# oarecare date 12 December 2013 16:31 +1

Cat drept civil cunoasteti, avocati Bota !!! Va bucurati ca a fost respinsa pe exceptie !!! Habar nu aveti de diferenta intre respingere pe exceptie si respingere pe fond ca neintemeiata !!! Mama lui de examen de admitere si cine v-a mintit ca sunteti avocati !!!

# mm date 12 December 2013 16:59 +1

oarecare, chiar esti un oarecare, dar cred ca tu esti singurul care te faci de ras. Respingerea e respingere indiferent de motiv. Daca faci o actiune care se respinge pe exceptie denota o slaba pregatire, inseamna ca esti mult mai slab pregatit in ale dreptului daca actiunea formulata n-a ajuns in dezbateri pe fond. In concluzie cel care a facut actiunea si cei care il sustin pe cel care a formulat actiunea sunt nulitati in ale dreptului.

# ARE137cOD PR civ date 12 December 2013 18:12 0

Art137 Cod Pr Civ si urmatoarele! Anal FA betule

# ARE137cOD PR civ date 12 December 2013 18:15 0

Art137 Cod Pr Civ si urmatoarele! Anal FA betule

# jurist pt neica nimeni cu n pseudonime traditionale date 12 December 2013 18:22 +3

oarecare zis si avocat traditional, vad ca singur iti lauzi comentariile sub diverse porecle.  mai tanaule daca esti avocat, in momentul in care vezi cuvintul \"inadmisibil\" intr-o hotarare inseamna ca esti varza si ar trebui sa-ti crape obrazul de rusine. si ca sa vezi cat de prost avocat esti eu nu am intrat in detalii ca respingerea e pe exceptie sau pe fond. eu ti-am spus ca \"inadmisibil\" inseamna ca cel care a promovat actiunea e un \"analfabet in drept\" precum esti tu. baiete, un singur cuvint e potrivit pentru tine-\"SUPERFICIAL\" -. de aia nu intelegi ce este cu baroul bota, ce semnifica L.3/1948, ce este o hot.jud.care infiinteaza unbr. etc. pupa-i bocancii lui florea ca te-a primit cu asemenea \"manelism\" in stiinta dreptului. nu mai vorbim de  interpretarea si intelegerea unor fraze facile. am vazut ca te lauzi ca-l faci pe Bota daca o sa-l ai adversar. ne faci sa ridem, esti jenibil si penibil de saracut la minte.  :-x :-x :-x :-x

# jurist ghita muresan date 12 December 2013 18:25 +2

dupa modelul lui avocat traditional, bravo jurist, vai ce-mi plac comentariile mele...   :D :D :D :D asa-i oarecare avocat traditional?? ne dam singuri laude ca daca suntem prosti si nu ne lauda nimeni, atunci sa ne laudamsinguri. :P :P :P :P   

# GUY FAWKES date 12 December 2013 18:28 +2

Prosti da multi! Ba cretineilor art 137 alin2 Cpr Civ! Ia vedeti voi cum e cu unirea exceptiei cu fondu si ce solutie are cererea??? Neintemeiata sau inadmisibila?? Prostalailor!

# oarecare date 12 December 2013 17:21 -1

Actiunea a fost gresit motivata dar asta nu legitimeaza in niciun fel pe parata, sa vedem motivarea totusi. Vezi, examenul de admitere, mama lui ....

# avocat traditional date 12 December 2013 17:44 -2

Corect mai oarecare.Nu am vrut sa intervin pentru ca m-am saturat de prostiile lui bota,dar pentru ca insistentele lui si ale lui Guy a ma provoca sunt duse pana la ridicol revin cu postarile.Nu sunt altcineva decat avocat traditional iar daca cei doi area avea un IQ mai ridicat ar constata aceasta.Sunt de acord cu toatge ideile celor din uniunea noastra si dezavuez ideile si vocabularul de derbedei ale celorlalti.Am spus-o de multe ori ca nu am nimic impotriva botistilor cinstiti,corecti si bine pregatiti,dar in limita exercitrii de catre ei qa avocaturii in legalitate.Daca ne vom uni,forte bine.Si eu si altii abia asteptam concurenta majoritatii botistilor slab pregaiti.Si eu qastept sa rad pe fata de bota.Il stiu bine,l-am auzit pe le TV si prin instante si m-am comnvins ca nu stie drept.Asa ca succesuri multe si marunte!

# avocat traditiona date 12 December 2013 17:50 -2

Revin cu un PS.Uitati-va la poza de mai sus,ce mutra mirata are bota.Exact ca nea  ceausescu la ultimul sau miting cand a inceput multimea sa vocifereze.Ceausescu a sfarsit tragic,bota fa sfarsi rau. 

# TRADITIONA date 12 December 2013 18:16 0

,,traditiona,, ,,fa sfarsi,, ca un avo******t traditiona !

# GUY FAWKES date 12 December 2013 18:22 0

Eu cred ca asta e un AVO Catel! Sau un AVO cacatel! 

# alt avocat traditional date 12 December 2013 19:15 +2

aloooo, opreste-te, nu mai scrie ca ne faci tagma de ris. nu vezi ca esti singurul care scrie ca un analfabet de pe acest site?? esti catastrofa din toate punctele de vedere si te mai dai avocat traditional. traditional poate esti, dar avocat in mod sigur NU!!!

# Guy Fawkes date 12 December 2013 17:58 +2

Pentru sleahta de cretinei anal fabeta traditionala care are de comentat ca s-a solutionat exceptia si care mi spune mie de examen! Ba trepanati traditionali extrem de anal fa beti! De unirea exceptiei cu fondu s-a auzit la Raureanu?? Si cand se uneste exceptia cu fondu cum se respinge actiunea ? Cretineilor anal fa beti! Este ori prostie IMENSA ori Rautate Crasa! Cred ca si una si alta! Prostilor

# POLO.NICU date 12 December 2013 18:02 0

Prostia si rautatea  merg mana in mana. 

# Guy Fawkes date 12 December 2013 18:03 +1

Sa va mai invat eu un pic de carte avi avi traditonalu si mm at co de cretinei. Nici nu ma supar pe voi ca atat puteti. sunteti idiotiei si atunci trebuie sa va luminam: Atunci cand mijlocul de probă este comun atât pentru fond, cât şi pentru excepţia procesuală invocată. În aceste condiţii, instanţa investită va dispune unirea excepţiei cu fondul, făcând o singură verificare, un singur examen al cererii cu care a fost investita. Dacă rezultă că excepţia este întemeiată, cererea va fi respinsă ca fiind INADMISIBILA, iar nu ca nefondată. art 137 CprCiv. V-ati prins cretineilor cum se solutioneaza ? ia ziceti ma cum e cu examenu? Prostilor

# GUY FAWKES date 12 December 2013 18:07 +2

Ba da prosti sunteti ma traditionalilor cu INPPA ul vostru cu totu! Cu Briciu in frunte! Nu va invata ma cretineilor cum se solutioneaza o actiune? Care este ordinea de solutionare a execeptiilor cand este oportun sa fie unite cu fondu si cand si cum se respinge o actiune?? De ce platiti ma taxa la Iordachescu? Sa si bata joc Briciu de voi?? Ba prostilor am mai multa carte si am citit mai mult ca voi toti la un loc! Ah ce a svrea sa va prind prin instantaa...De fapt nici nu cred ca sunteti avocati! Cred ca sunteti o turma de cretinei care nu aveti nicio treaba...

# avi=avi date 12 December 2013 19:55 -1

Nu o sa apuci sa ne prinzi prin instante ,mai prostovane.Si fudul pe deasupra.Vai de capul tau ded ,,avocat,,.Te dai mare exeget,mare cunoscator al dreptului si nu esti in stare sa intrai in avocatura.Chestia aia cu fenechiu,o cioaca de a ta,e istorie.Acum dai examen ,intri si dupa aceea cauti maestru indrumator.De ce nu ai facut--0?Daca as sti numele tau,sigur te-as gasi printre picatii la examen.

# chiar nu ti-e rusine ? date 12 December 2013 20:12 +2

Bai, \"avi=avi\", \"avocat traditional\", etc., intr-unul, tie chiar nu ti-e jena sa mai si recunosti ca sunteti niste mafioti ?! Cu alte cuvinte, recunosti ca, pe langa simulacrul acela, pe care il numesti examen, esti obligat sa-ti gasesti si un derbedeu, caruia voi ii spuneti \"indrumator\", pentru a fi admis in casta mafiota-flocea ! Ordinarilor traditionali, de peste zece ani noi cei din legala UNBR-Bota am tot atras atentia asupra acestui aspect, pe care flocea&comp. l-a trecut sub tacere. Deci, daca nu dai MITA de peste 10000 de euro unui borfas traditional, nu poti profesa chiar daca ai promovat asa-zisul examen !!! Depinzi, pur si simplu, de bunul plac al unui mafiot traditional, e strigator la cer si niciun politruc parlamentar nu a incercat vreodata sa schimbe aceasta procedura mafiota !!! Nu sunt GUY FAWKES.

# PRIN URMARE date 12 December 2013 18:09 -1

BOTA FLOREA 100-1(care e 1 e pe blat si ma refer la condamnare)

# jurist alain delon date 12 December 2013 18:28 +2

1000 -1 , corect o mie si vreo doua sute la  0. ia sa-mi mai bag si eu vreo 5 pseudonime ca vad ca tembelul ala traditional asa face.

# GUY FAWKES@ TRADITIONAL AVI AVI ETco date 12 December 2013 18:11 +1

Ce culoare eu legitimatiile voastre ?? de curiozitate nu de altceva 

# jurist traditional date 12 December 2013 18:31 +1

astia nu au legitimatii, \"e prea grele pentru ei\" le trebuie traducator ca sa intelegea ce scrie pe legitimatie. o fi legitimatie de exceptie sau pe exceptie, ori de fond sau pe \"fund\" ...de unde naiba a facut florea avocati o liota de topirlani care si-au lasat opincile in bariera si scriu pe net ca retardatii????

# manifest date 12 December 2013 18:53 0

La data de 16 oct 2013, prin cererea înregistrată sub numărul 91224/16 oct 2013, s-a solicitat Ministerului Justiţiei un punct de vedere cu privire la existenţa a două UNBR-uri, unul cu acte de înfiinţare şi unul fără acte de înfiinţare. În urma protocolului dintre Bota şi Florea încheiat la Ministerul Justiţiei se va răspunde la această adresă?

# GUY FAWKES date 12 December 2013 18:53 0

Catre Avi. Avocat Traditional et CO Si usor pe inserat a venit noaptea si l-a luat pe unu de zicea ca i un mare AVO Kakat!

# jurist stiutor de carte date 12 December 2013 19:04 +2

pt ala care-si spune pompos avocat traditional, sa mai stii una de la mine. inadmisibil a dat un judecator de la o instanta inferioara si rusinea este cu atit mai mare pt cel ce a promovat asemenea prostie. daca florea asta nu v-ar admite pe crieriul prost sa fii bani sa ai, te-as fi invatat drept, ti-as fi dat palme cu piciorul si te faceam cu adevarat stiutor de carte. asa ca o sa plimbi si tu maine poimaine gaina pe la televiziuni si o sa spui ca esti avocat cu experienta, fara clientela. 

# avocat traditional date 12 December 2013 19:58 -1

mai fecior a lu pigus,vad ca ti-ai revenit putin :nu mai esti acum avocat ci jurist.Daca nu scriai stiutor de carte te credeam.Jalnic om esti mai om cu parul vopsit.

# jurist date 12 December 2013 20:45 +2

amice ai o obsesie, tu crezi ca Bota este peste tot. problema ta. bun, inafara de faptul ca scrii ineptii juridice si-l insulti pe Bota din spatele tastelor, mai stii ceva? ca despre vastele tale cunostinte in drept ne-am lamurit. nici cu scrisul nu stai prea bine, cred ca esti un fel de BENNY HILL  pentru judecatori, pacaliciul de serviciu care se crede avocat. 

# avocat traditional date 12 December 2013 22:25 -1

mai feciorul lui pigus,nu am obsesie pentru bota/tine.iti raspund in stilul tau ( Mai putin vocabularul de derbedeu).Oare ai uitat ca atunci cand ti-am propus un pact de ,,neagresiune,, mi-ai raspuns insultandu-ma mai abitir decat anterior?Si mai afla un lucru:in lupta ta cu noi vei pierde.Chiar daca ceilalti botisti vor ajunge la liman,tu ,ca persoana , vei pierde.Odata facuta unirea/fuziunea/asimilarea vei fi uitat.Tu nu vei profesa in vecii vecilor avocatura asa ca ciocu mic,om jalnic.Orice revoluite isi devoreaza liderii iar maurul care si-a facut datoria trebuie sa moara.Tu nu vei fi nici macar istorie.Chiar si pentru simplul fapt ca postezi ca proasta pe net, injurand in  stanga si dreapta si folosind un vocabular de derbedeeu.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:30 +1

Sa mor eu de nu fac un tablou cu Bota si-l pun la Birou! Si imi chem toti prietenii sa-l vada! Prieteni care sunt la Florea! SIC MA SIC

# jurist date 12 December 2013 22:44 +1

pentru golanul traditional. 1. nu injur pe nimeni 2.esti analfabet fara drept de apel 3. scrii numai prostii 4.esti un obsedat patologic 5.esti agramat 6.inafara de expresia feciorul lui pigus nu mai stii si altceva 7.esti un pacalici juridic 8.nu cred ca ai vazut macar odata instanta pe dinauntru 9. nu stii sa interpretezi o sentinta 10.nu ai argumente juridice 11.stii drept cat si stie si un pietar care vinde cartofi la taraba 12.esti ....in concluzie profilul tau corespunde unui obsedat paranoic care cauta conversatie pe site. si apropo, luju nu are proprietari, numai mintea ta poate scorni asemenea expresii ca cea pe care ai folosit-o la ora 22,02. ..13. nu ai proprietatea cuvintelor, esti slabut intelectual la cei 12 anisori pe care ii ai.... :lol: :lol: :lol:

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:18 0

Ce se mai oftica astia pe Bota! Ii oftica ca ai parul vopsit! SI CE DACA?? BINE CA AI CE SA VOPSESTI ! ASTA DE SCRIE SUFERA DE CALVITIE! Cred ca nici sprancene numai are! PS mai avocatel ce ai ma cu parul lu BOTA? E ilegal? E imoral? Daca lui ii place parul vopsit care e problema ta?

# alin date 12 December 2013 19:21 +1

Admite exceptia inadmisibilitatii cererilor, exceptie invocata de instanta din oficiu. :-* :-* :-*

# alin date 12 December 2013 19:37 0

Admite exceptia inadmisibilitatii cererilor, exceptie invocata de instanta din oficiu. :-* :-* :-*

# jurist date 12 December 2013 19:41 +2

lasa-l pe avocat traditional sa se faca de ris.acum vedeti toti cei de pe site cat de prost pregatiti sunt timpitii lui florea.bine ca se lauda ca-s avocati ca sa impresioneze babele precupete. de astia rid pina si clientii care de multe ori le dau lectii de drept unor asemenea analfabeti.

# prin urmare date 12 December 2013 19:43 0

 Nu baga mâna în foc.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 12 December 2013 20:10 0

Pentru a se putea analiza logic dreptul barourilor \"clasice\"sau \"traditionale\" el ar fi trebuit formalizat conform art. 14 din Decretul - Lege nr.90/28.02.1990 M.Of. nr.32. Prin formalizare  trbuie sa se inteleaga inlocuirea procesului de gandire intuitiva al legiuitorului (bazat pe sensul cuvintelor) de ex. textele art.48 alin.2 si art.57 alin.2 din Legea nr.51/1995 cu un proces de gandire pur formal care cuprinde doua aspecte : 1) abstractizarea de orice continut general,impersonal, abstract si centralizator si 2) operarea pur formala (adica desfasurarea in concret a procesului pentru ca drepturile si libertatile sa devina efective.U.N.B.R.2004 aparat de o instanta la care titularul poate sa aceada liber,intrucat este instituit prin lege sa fie independent,impartial (art.1 alin.1 din Legea nr.51/1995),si dupa o proceura obiectiva, echitabila,publica, conform art.21 din Constitutia Romaniei.Ultimul mecanism formal  al statului de drept este protectia juridica a dretului U.N.B.R Bota. 

# AVOCATULUI POPA date 12 December 2013 20:46 0

Sigur asta e ultima grija a statului....\'\'protectia juridica a U.N.B.R. Bota\'\'

# Lolo date 12 December 2013 21:05 +1

Nu, bine zici, ultima grija a statului e sa protejeze cat poate molima avocaturii, casta-flocea !!!

# GUY FAWKES date 12 December 2013 21:55 +1

Nea Popa imi place cum ai preluat art 14 din DL 90! Si esti mai concis! Bv. Si pentru domnul AVOCAT MT multa sanatate si realizari! 

# avi 2 date 12 December 2013 21:10 +1

este necesara mobilizarea avocatilor din unbr-bota pt. PROTESTE MULTIPLE PESTE TOT!

# GUY FAWKES date 12 December 2013 21:53 0

Ehe dragii mosului! Unbr 2004 merge inainte ! M-am lamurit cu stiinta de carte a traditionalului! Colegii de la Unbr 2004 SE mai pregateste una! E pe teava! Carcotasi se vor gasi important este sa fim demeni si sa reusim sa comunicam! 

# in atentia proprietarilor acestui site date 12 December 2013 22:02 +1

Apreciez la modul general acest site, insa consider ca privitor la situatia presupusului conflict intre avocati si cei ce pretind ca tatal lor Bota i-a facut avocati, prin istetimea sa, va comunic ca un asemenea conflict nu exista.Deci, nu exista nici o bomba in avocatura. Nu exista conflict intrucat cei ce se numesc avocati in UNBR aripa bota nu profeseaza decat intamplator si sporadic. Marturisesc ca in 12 ani de profesie nu am intalnit un curajos care sa se prezinte la dosar(fac cereri dar nu se prezinta in instanta, iar cand clientii afla de \"problema\" renunta la ei). Nu exista conflict pentru ca UNBR aripa Bota este nelegal si potrivit legii exista doar un singur UNBR si anume traditional a se vedea in acest sens http://studia.law.ubbcluj.ro/articol.php?articolId=365. Conflictul se doreste a fi doar de cei ce nu au acces in avocatura traditionala sustinuti de cateva situri printre care si acesta, ceea ce cred ca scade din valoarea acestui site. 

# esti o mizerie date 12 December 2013 22:13 -1

E plina casta mafiota-flocea de mizerii umane ca tine. Mori de ciuda ca cel putin curajoasa si obiectiva \"luju\" nu ne cenzureaza, asa cum ti-ai dori. In plus, gangsterii castei-flocea au facut din dezinformare si mani******re o adevarata arta. Voi, membrii castei-flocea(nu toti) reprezentati molima profesiei de avocat. Ati inversat datele problemei, sunteti hotii care striga hotii. Pentru voi a inceput numaratoarea inversa...

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:14 -1

Mai domnule avocat ! Poate tu esti mai istet si te intreb si pe tine acelasi lucru: Care este actul de infiintare al organizatiei din care faci parte? Cum au fost respectate disp art 14 din DL/90/1990?Dumneata care profesezi de 12 ani cum ai devenit avocat? Cu examen sau cu interviu? Studiul tau este irelevant deoarece nu raspunde la o intrebare esentiala: daca prin art 14 din DL/90 s-a abrogat infiintarea Colegiilor de avocat (art 5 6 din DL281/1954)  prin ce metoda LEGALA prevazuta de DL 31/1954 S-A REORGANIZAT PERSOANA JURDICA din care faci parte? iti multumesc pentru un raspuns civilizat!

# @@ GAY FAWKES date 12 December 2013 22:23 0

Ba popo&%#^  ia mai du-te in *%^& mea de #^$@&*% ca imi vine sa-ti dau ^$#* pana te ineci, luati-as familia la &%#$@*&^%$$#$$^& si sa-i fac elice de avion in loc de ventilator ,%$@#*&^%$#&%$#%%@#*& in lingura cu care mananci iar toate curvele de pe centura sa se $#*^$%@&^%$# cu valuri de &%$#(*&^ in farfuria ta, sa ma pupi in ^%$#@*&^$%(#@^% , sa te &%^#@$(*^%$ si-n gura de $#@*&^$@(^%%$@#( care esti ! Na ! Asa sa stii, ba ^$#@$*^&%$

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:26 0

Oricat as vrea sa ti raspund nu pot! N-am inteles nimic! Siteul te=a cenzurat automat idiotule!PS ITI CUNOSC IP UL !

# @@ GAY FAWKES date 12 December 2013 22:36 +1

Bai fraierica, poate-ti cunosti mana , nu I.P.-ul meu...E greu, bai chilotule, e greu. Si nu m-a cenzurat nimeni, bai galusca, am vrut sa vad daca pui botu\'. L-ai pus. Este asa cum banuiam : tu nu te prefaci, chiar esti prost. Bai, dar esti prost rau, nu gluma...

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:00 0

Ma uratule! Tot nu ti ai operat negu? Mai iar faci cereri inadmisbile?

# avi-avi date 12 December 2013 22:39 0

Tocmai cand vroiam sa ii rasund idiotului ai intrat pe net si ai dat cu mucii in fasole.trebuia sail lasi in plata Domnului.De fapt,intelegand ce a vrut sa zica acest mitocan.m-a dus gandul la alt derbedeu de pe net care se semneaza de multe ori cu 992 ori legea  3/48.Cred ca sunt din aceeasi generatie de telectuali si au facut aceeasi scoala a suburbiilor orasenesti.Poate si asta a facut vreo scoala tehnica si apoi ,la FF,dreptul.Poate si asta este jurist ,dar care nu stie carte(ca si celalalt) .Sigur este un berbedeu al traditionalilor cu loc de munca pe la BUftea.Oricum nu=-l aprob chiar daca ii inteleg impulsul.

# @ GAY FAWKES & @ POPO avi - avi date 12 December 2013 22:44 0

Idiotul Nr. 1 ( GUY FAWKES ) si-a gasit aliat in Idiotul Nr. 2 ( avi - avi ) : ))))))))))) Mai imprastiati, baieti, mai imprastiati, ce mama naibii, ca nu sunteti la parada gay...... Inca nu sunteti...:)))))))))))

# jurist date 12 December 2013 22:51 +1

avi -avi sunt de acord de data asta cu tine...tocmai voiai sa-i raspunzi idiotului de avocat traditional ... vezi ca asta se cheama dedublare a personalitatii si e cam de competenta ginecologului care iti va extrage neuronul singuratic cu forcepsul. atunci sa vezi cum jeleste mamica ta ca a aruncat banii pe fereastra lui flocaila ca sa te \"vaza\" avo******t.   :D :D :D

# avi-avi date 12 December 2013 23:07 0

mai jurtistule fara stiinta de carte,ai o logica foarte ,foarte incalcita.Si de data asta gresesti mai a lu pigus.dar imi place situatia,te pune sa gandesti si poate,poate,cu mult exercitiu ajungi si tu la liman.pana atunci mai exerseaza.Numai un prost ca tine poate crede ca tot eu sunt si ala a ljui Guy.

# @@ GAY FAWKES date 12 December 2013 22:39 0

Era sa uit : ia-mi I.P.-ul si suge-l ! Dar tare de tot si vartos, pana se face mic....Mic.... Mic de tot . Cretinule care esti cretin :)))))))

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:47 0

188.27.195.134 prietenas care te porti ca un ordinar! Maine la parchet!

# avi-avi date 12 December 2013 22:54 0

Mai GUY,las-o moarta cu amenintarile.Si tu ai scris porcarii la adresa mea da eu iti raspund si viata merge mai departe.Pe de alta parte l-a insultat pe GF un nimeni ca persoana fizica cu statul civil concret(nume,prenume,domiciliu etc).Daca ce s-a scris, la care a raspuns ala, nu a fost scris de tine(cred si eu cu nu poate postarile semnate GF sunt ale tale) ce probe aduci in apararea ta?

# avi-avi date 12 December 2013 22:47 0

Mai acesta care postezi contra lui GUY.De ce te faci de tot rahatul si ne bagi si pe noi in rusinea ta?Lasa ma vocabularul asta ca  oricum nu il egalezi pe a lu pigus.Noi traditionalii suntem,totusi,niste avocati  ponderati,civilizati  si respectuosi (in anumite limite pe care tu le-ai depasit,concurand la un loc fruntas cu omul cu parul vopsit) Fii mai ponderat.

# jurist date 12 December 2013 22:53 0

expresie noua \"ponderati\"...

# avi-avi date 12 December 2013 22:56 0

Ce-i ma juristule,ce nu-ti convine la expresie?

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:49 0

Trogoloditule!

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:50 0

Cum e ma vremea pe la BOTOSANI?? Mai prietenas te=ai pus cu draq gol! Sa vezi tu belea ce ti ai facut cu mine

# @@ GAY FAWKES date 12 December 2013 22:54 0

Te astept la Botosani :))))))))))))) Este ca nu stii ce faci ? Da-te mare....

# GUY FAWKES date 12 December 2013 22:56 0

Prietenas toata clasa de IP uri care a accesat siteul intre 22 si 23 e salvata. poate dureaza mai mult dar tot te dibuiesc! Jagardea de om ce esti!

# avi on date 12 December 2013 23:05 0

avi avi acum esti si gay fawkes?? 

# suntem aici date 12 December 2013 23:21 0

banatul e cu Bota, jos  cu miticul de avi-avi. il dibuim noi, omuletul e mitic 1oo%. 

# 992 date 12 December 2013 23:13 0

ptr. GUY FAWKES - nu-ti mai consuma energia si timpul cu toti imbecilii. Le poti repeta de mii de ori acelasi lucru, ei vor continua sa iti raspunda in varianta lor, gresita dpdv juridic. Ba pe deasupra sunt de o nesimtire incredibila prin vocabularul folosit. Acesti indivizi au gresita impresie ca beneficiaza de anonimat deplin aici. In tot ce inseamna IT&C totul e transparent, doar sa stii unde sa te uiti. Nu fac decat sa-si dea propria masura a capacitatilor intelectuale ce le poseda, de o valoare foarte aproape de zero. Este si o parte buna in toate astea, toata lumea poate vedea ce le poate neuronu\'.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:19 +1

E amuzant! asa fac si prin instante si pe urma ii injura pe judecatori! Ca sunt corupti ca sunt cretini! Cand ei nu inteleg subiectul!! Oricum eu nu contest ca sunt avocati prin cutuma dar nu suport cretinismul juridic! Am intrebat de 100000 de ori unde ESTE ACTUL DE INFIINTARE??

# degeaba intrebi date 12 December 2013 23:40 +1

Poti sa intrebi la infinit si tot nu vei primi vreun raspuns intrucat nu exista niciun act de infiintare al castei-flocea si ei stiu foarte bine acest lucru. Insa nu le pasa stiind ca sunt protejati de un urias sistem mafiot compus din politruci parlamentari si magistrati mafioti sau lasi.

# avi-avi date 13 December 2013 00:25 0

Tu vorbesti despre vocabular,mai derbedeule?Tu vorbesti despre mafioti mai organizator de examene ilegale?De ce nu respecti in totalitate legea avocaturii?Saptamana viitoare o sa iti explic cenu respectati voi b otistii din lege.Si daca nu respecti,suporti consecintele.Vezi c a ai ora stilist.Schimba nuanta ca n u te prinde.Si asorteaza-ti mai mestere cravatele cu camasile si hainele.Parca ai fi inginer si nu intelectual.

# GUY FAWKES date 13 December 2013 00:35 0

1. Avi esti prost rau! Mafiot esti tu si ai tai 2. Un inginer este tot un intelectual idiotule

# avi-avi date 13 December 2013 00:46 0

Mai GUY esti prost gramada.Tu nu stii ca cei cu studii superioare se impart in intelectuali si in ingoâneri?Se vede ca esti tot cu mucii la nas si nu ai trecut de pubertate.Azi mi s-au confiormat niste chestii despre tine.cat de curand te aflu si,vorba lui nenea Iancu,o sa-ti trag palme.Asta e cusurul ta:esti magar si mincinos si fudul si artagos.Nu te mai salut.

# GUY FAWKES date 13 December 2013 00:50 0

Ma gasesti la birou la adresa cunoscuta! Vezi sa nu ti tremure mana si sa m apuci de oo! Nu ma saluta ca n-ai dece! Poate eu pe tine! Mosulica nu te agit ca ti creste tensiunea! Si daca mai esti copil de ambasador ce-ti trebuie cloaca asta mai nene? Si fi sincer CE DRAQ AI CU BOTA???

# GUY FAWEKS date 13 December 2013 00:38 0

109.96.167.190 IP ul lui avi avi! Avi avi ma mir ca ai Apple si mai stii sa-l si folosesti

# pt avi agramatu date 13 December 2013 09:05 0

aviatoare agramat, vrei sa ne convingi ca te pricepi la camasi, cravate si vopsele de par ! Daca nu stii sa scrii nu te crede nimeni ! ,,explic cenu,,,,b otistii,, ,,Vezi c a ai,, ,,ca n u te prinde,, !!! Du-te la gradinita, retardatule !

# DECRETU date 12 December 2013 22:21 0

DA DECRETU? CE SPUNE DECRETU???MAI NEINFIINTATILOR! PERSECUTATI 5000 de oameni ca sunteti voi idioti si nu stiti ce sa faceti! Daca sunteti coiosi desfintati UNBR 2004

# DECRETU date 12 December 2013 22:22 0

DA DECRETU? CE SPUNE DECRETU???MAI NEINFIINTATILOR! PERSECUTATI 5000 de oameni ca sunteti voi idioti si nu stiti ce sa faceti! Daca sunteti coiosi desfintati UNBR 2004

# ALTU AVOCAT date 12 December 2013 22:30 0

Auzi mai decretel:cel care persecuta are puterea iar cel persecutat este un om slab.deci,mai usor cu alegatiile tale cu titlu de adevaR.

# DECRETU date 12 December 2013 22:33 0

Ma simt satisfacut! Reactiile voastre turbate, animalice si schizoide ma satisfac profund si imi arata ca avem dreptate! Sic Sic ! 

# DOMNU CU DECRETU date 12 December 2013 22:50 -1

Iti propun ceva, daca reusesti sa ma convingi cu argumente juridice pertinente ca UNBR - Bota e legal infiintata te angajez la mine. Poate asa satisfactia va fi mai mare decat sa iti pierzi timpul aiurea pe langa instante.

# DECRETU date 12 December 2013 22:54 +1

Nu am nevoie sa ma angajezi multumesc de oferta! Sunt PARTENER intr-o casa de avocatura cu 2 avocati de la Florea. Apreciez oferta! Eu nu vreau sa te conving de nimic! Ti-am facut o constructie juridica si ti-am aratat cu LEGEA ca voi nu v-ati infiintat in mod legal!

# ALTU AVOCAT date 12 December 2013 23:01 0

Daca noi nu suntem legali,cum draq te-ai asociat cu avocati traditionali?Vezi ca esti prost.poate esti secretar la ei si le duci gentile.Acum ceva timp cand te laudai cu acest parteneriat parca te semnai altfel.Ce parere ai ?

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:06 +1

Nu ti dau eu tie explicati ana fa betule juridic! De asociere in participatiune ai auzit? Evident ca nu ! Esti prea prost

# avi-avi date 12 December 2013 23:11 +1

Mai GUY,las=0 dracului,nu ai inteles ce a vrut sa zica ala?ori parteneri,ori asociatie in participatiune,de ce s-a aliat cu traditionalii daca ei nu sunt legali?Acum tu esti prost.

# Si cum se numesc membrii unei asociatii in participatiune? date 12 December 2013 23:16 0

Si cum se numesc membrii unei asociatii in participatiune?

# DOMNU CU DECRETU date 12 December 2013 23:07 0

Eu nu am vazut o constructie juridica ci doar o afirmatie, sper ca macar din perspectiva aceasta putem cadea de acord. Ma indoiesc ca esti partener cu doi avocati traditionali pentru ca asta ar insemna ca si tu esti tot avocat traditional, ceea ce nu ar mai corespunde cu scopul si obiectul logicii prezentate de tine pana acum.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:13 +1

NU e contrar eu sunt avocat! inregistrat printre altele si la Bota! Si avem o asociere in participatie stii ce este aia? Nu stii! Spui ca nu ai vazut o constructie logica! Uite raspunde acum: prin DL 90/1990 se abroga art 5 si 6 din DL 281/1954(de infiintare a colegiilor de avocati). Tot prin DL 90/1990 art 14 aveati un termen de 15 zile sa va desemnati organele de conducere! Unde este actul vostru de infiintare??

# @@ GAY FAWKES date 12 December 2013 23:19 0

Vezi ca m-am mutat in Cambodgia :))))))) Te astept... :P :P :P..Fraierica, vezi ca tocmai i-am trimis o informare aluia cu I.P.-ul pe care l-ai pus aici. Avocat zici ca esti ?! Hmmmmm..... Inseamna ca ai lovele, fratele meu... Pregateste un imprumut baban la vreo banca . Sau de pe la cunostinte. Asta , ca sa-ti iasa amenintarile din cap, fraierica.

# GUT FAWKES date 12 December 2013 23:21 0

Puscariasule! Incultule juridic ! Pshiopatule securist! 

# @@ GUT ??:)))))))))))))) date 12 December 2013 23:28 0

Calm.... Usor...Nu te agita...Pai eu ma joc cu mintea ta si tu o dai in muschi ?! Este frumos ?  Mai avocatelule, intepaturile on-line sunt una, amenintarile si si ce faci tu sunt cu totul altceva. Pricepi ? Sau iti fac o schita ?

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:33 0

Stii ce! esti prea prost sa te bag in seama ! Stai acolo dupa proxy ca un las, guitaie ca un purcel pana numai poti si treci la lista de ignore! 

# @@ GAY & GUT :))))))))))))) date 12 December 2013 23:42 0

Fraierica, sunt in Bucuresti, prin Baneasa. Sau P-ta Victoriei. Hai ma, ce mama naibii, ca doar esti destept....Ambitioneaza-te...Fii dur....Sau nu te bagi peste securisti ? Pun de-un vin fiert ?:)))))))))))

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:48 0

Te racaie...he he! Te am racait! HE he! merge o cohiba siglo 6!Tot nu inteleg ce ti-a facut Bota tie? Sau ce ti-au facut avocatii de la Bota? 

# GUY FAWKEs date 12 December 2013 23:23 0

Crezi ca daca stai dupa proxy nu pot sa te detectez? Ce varza esti! Nu mi pun mintea cu tine ! Securistule!

# traditional date 12 December 2013 23:24 0

[quote name=\"GUY FAWKES\"]NU e contrar eu sunt avocat! inregistrat printre altele si la Bota! Si avem o asociere in participatie stii ce este aia? Nu stii! Spui ca nu ai vazut o constructie logica! Uite raspunde acum: prin DL 90/1990 se abroga art 5 si 6 din DL 281/1954(de infiintare a colegiilor de avocati). Tot prin DL 90/1990 art 14 aveati un termen de 15 zile sa va desemnati organele de conducere! Unde este actul vostru de infiintare??[/quote]Esti foarte simplist si confuzi notiunile de partener si asociere in participatiune(nu participatie cum crezi tu ca se numeste).Tie nu as avea curajul sa iti incredintez nici macar un dosar de divort simplu. De fapt cred ca tu nici macar nu ai studii juridice si daca le ai sunt facute undeva la vreo facultate unde predau studentii.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:28 0

PARTICIPATIE IN NOUL COD IDIOTULE ! Probabil ca atat faci...Divorturi! Nu confund nicio notiune! E dreptul profesionistilor(comercianti cum le zicea pe vremea matale) sa se asocieze intr-o asociere in PARTICIPATIE. Membrii ei se denumesc ASOCIATI sau PARTENERI ! Vita inculta

# 992 date 12 December 2013 23:35 0

ptr. traditional - daca GUY F. este \"simplist\", da-ne tu proba complexitatii rationamentelor proprii. Argumentate juridic, desigur.

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:38 +1

Da da sa faca el un rationament complicat si sa se intample ce s-a intamplat la JS1 ! INADMISBIL! Si ala era un avocat de mare succesuri! Pe nume parca Veniamin? Si a facut un rationament atat de complex ca primit-o n freza de nu s-a vazut! Faceti voi complex si fac eu simplu!

# 992 date 12 December 2013 23:40 +1

ptr. traditional ( aka expiratu\' ) - art. 1949 - 1954 - Lege nr. 287 / 2009. Bv GUY F. !

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:43 0

Daca nu citesc deloc...dar absolut deloc! Si refuza cu orice chip! 

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:45 +1

Vor nu vor Bota exista ! Si va exista! PS stie cineva cand are termen la CEDO?

# ALTU AVOCAT date 12 December 2013 22:42 +1

daca te satisfac chestiile astea,du-te mai la un psiho/sezxlog.Sigur ai niste deviatii de comportament psiho/sexuale.

# DECRETU date 12 December 2013 22:59 +1

Ma bucur sa va racai pe voi! Imi place cand va agitati si dati in spume de draci! Mai smecherasilor de cati ani va luptati cu amaratul de BOTA??? de 10 ani? Si ati reusit ce??? 0000! 

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:02 0

Postati mai si din TM si de la ZALAU si de la CLUJ! Purtati va ca animalele domnilor avocati! Frumos comportament Brava!

# florarul date 12 December 2013 23:25 0

guy te inseli, avi-avi alias avorahat traditional se invirte prin zona ilfov -ului garantat 100%.  

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:31 +1

Voi va dati seama cata ura au astia pe noi? Stii ce-i roade cel mai tare? Ca platesc taxe la Flocea ca idiotii! Asta daca nu fac evaziune si nu emit chitanta!

# GUY FAWKES date 12 December 2013 23:41 +1

Puncte slabe IDENTIFICATE: Taxele, DL90, Legea 3, acum stim unde va doare! Si acolo va lovesc! PS V-a informat Iordachescu ca maine avem termen la judecata? he he vb noi peste 1 an cand terminam!

# propunere date 13 December 2013 00:19 +2

un prost e usor de suportat. un analfabet juridic este imposibil sa-l suporti asa ca propun sa-l lasam pe imbecilul avi-avi sa posteze ce doreste si sa nu-i raspundem . oricum nebunului nu trebuie sa-i raspunzi.

# avi-avi date 13 December 2013 00:37 -2

ce ar fi sa iti fac eu o propunere?Adica chestia aia cu originea.Acum 2-3 zile cat am ,,tacut,, te-au mancat limbricii si ma tot atatai.De ce drq nu ,m-ai lasat in pace pentru ca dupa acea perioada cat am fost plecat taceam .Ar fi excelent sa n u imi mai raspunzi si sa ma lasi sa postez in liniste.Abia atunci imi vei da un semna ca ti s-a urcat IQ.Adica de la 68 la 69.Imbecilule.

# AVIATORUS AGRAMATICUS date 13 December 2013 09:47 -1

,,drq nu ,m-ai lasat,, ,, sa n u imi mai,, ,,vei da un semna ca,, !!! Bă, retardatu p.m., ce ar fi sa mai taci vreo 20 de ani ?

# UNU date 13 December 2013 09:14 0

Sunt convins ca oricine din \"baroul\" lui Bota ar fi fericit sa fie membru in Baroul \"neinfiintat\". Atat...

# unu le date 13 December 2013 09:49 +2

ăi, unu, cat de curand se intoarce roata !

# oarecare date 13 December 2013 15:32 -1

Au trecut 10 ani. Veti mai astepta de 10 ori cate 10 ani pana sa va recunoastem gluma aia de barou, noi, din Romania! Pana sa va recunoasca si organismele europene si internationale ( in care suntem membri, noi, UNBR-ul \" traditional \" ), veti mai astepta de 100 ori cate 100 de ani!

# analfabetule date 13 December 2013 15:42 0

Mori de ciuda analfabetule spagar. Vremea castei mafiote-flocea se apropie de sfarsit. Sunteti disperati cu toata protectia de care, inca, va bucurati. Ne produci greata.

# REMEMBER date 13 December 2013 11:49 0

http://www.luju.ro/avocati/barouri/explozie-in-razboiul-barourilor-pompiliu-bota-il-someaza-pe-gheorghe-florea-sa-prezinte-actele-de-infiintare-ale-uniunii-sale-in-baza-unei-sentinte-penale-definitive-a-judecatoriei-sectorului-1-care-a-desfiintat-plangerea-unbr-florea

# REMEMBER date 13 December 2013 11:50 +1

http://www.luju.ro/avocati/barouri/explozie-in-razboiul-barourilor-pompiliu-bota-il-someaza-pe-gheorghe-florea-sa-prezinte-actele-de-infiintare-ale-uniunii-sale-in-baza-unei-sentinte-penale-definitive-a-judecatoriei-sectorului-1-care-a-desfiintat-plangerea-unbr-florea

# REMEMBER date 13 December 2013 11:52 0

http://www.luju.ro/avocati/barouri/explozie-in-razboiul-barourilor-pompiliu-bota-il-someaza-pe-gheorghe-florea-sa-prezinte-actele-de-infiintare-ale-uniunii-sale-in-baza-unei-sentinte-penale-definitive-a-judecatoriei-sectorului-1-care-a-desfiintat-plangerea-unbr-florea

# info Unbr date 13 December 2013 12:48 0

Anunt UNBR organizeaza cursuri  INPPA  durata 6 ore 12-18  bucuresti 13.12.2013...prezenta avocatilor stagiari obligatorie.....detalii pe www.unbr.eu

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 13 December 2013 21:16 0

Domnilor juristi,Constitutia Romaniei exista in promul rand pentru toti oamenii in scopul de a proteja drepturile lor, si pentru a limita puterile celor incredintati cu autoritatea in orice institutie de stat, precum si in C.S.M. Conform acestor principii consacrate in legea fundamentala, activitatea fiecarui organ al statului nu trebuie si nici nu poate fi lasata la bunul lor plac, ci trebuie ingradita prin reguli prestabilite de Parlamentul Romaniei. Cum Parlamentul este format din incompetenti si asupra acestei idei trebuie sa li se atraga atentia chiar si de Basescu, care pana una alta, vrem nu vrem, este investit sa realizeze functii de conducere suprema in stat ca orice presedinte de instatnta, si mai presus de acesata isi exercita prerogativele puterii sale. Or,Ponta nu stie acest lucru esential ca Basescu are reprezentarea generala a statului pe plan extern, iar peplan national reprezinta puterea de stat in relatiile institutionale interne,insa, nu stie s-o foloseaca indeajuns.

# Tiberius date 14 December 2013 12:58 0

Cu riscul de a nu fi pe plac am sa expun urmatoarea judecata de valoare. In perioadqa comunista justitia, adica universitatile juridice, s-au constituit in vectorul fundamental al ideologiei comuniste, institutii care au format cei mai importanti criminali ai comunismului. Astfel, cadrele universitare juridice, judecatorii, procurorii si avocatii comunisti erau cei mai slugarnici si sustinatori ai ideologiei comuniste. Acestia la un simplu telefon executau intocmai ordinele criminale ale PCR. IMEDIAT DUPA 1989 ACESTI CRIMINALI nu au fost deranjati cu nimic. Iata de ce avem cea mai neagra si mizerabila justitie din lume, unde judecatoirii si mai ales procurorii nu au inteles si nu inteleg ca sunt servitorii societatii si raspund pentru fiecare greseala profesionala. Iata de ce avocatura s-a constituit in organizatia unde s-au ascuns cele mai criminale caractere ale comunismului. In prezent avem juristi din perioada comunista cu diploma RSR care au invatat sa execute ordine politice 

# Tiberius date 14 December 2013 13:02 0

avem avocati care au devenit avocati doar pentru ca aveau facultatea de drept RSR in perioada 1990 - 1995, avem avocati care au intrat pe baza de interviu, avem avocati care au pupat in cur doi indrumatori iar mai apoi doar unul si avem avocati cu examen de admitere fara nici un suport practic si imediat. Culema insa este insa ca avem o structura profesionala inexistenta de jure dar acoperita de oligarhia despotica a obedientei, incompetentei si mizerabilitatii umaene

# oarecare date 14 December 2013 15:51 0

Ge gluma proasta !!! Nici membrii vostri nu va cred !!! Veti intreba iar ce se mai aude cu recunoasterea, va minti careva ca totul va fi bine si va rade Pompi de voi, v-a mai tras o teapa zdravana !!! Veti intreba unde sunt cei mai buni dintre voi si vedeti ca au dat examen si au promovat \" dincolo \" ... Cativa veti planifica sa dati si voi examen, acestia merita felicitati ! INVATATI daca vreti sa profesati legal !

# spagarule date 14 December 2013 16:39 0

Spagarule ofticat, oricat de mult ti-ai dori sa nu fie bine cu legala UNBR-Bota si indiferent de cate ori vei mai posta pe acest forum, parazitandu-l cu propaganda lui flocea, monopolul castei mafiote-flocea are zilele numarate si nu sunt multe. Invata tu analfabetule spagar. Tu esti paralel cu stiinta dreptului, nu va intalniti niciodata!

# 992 date 14 December 2013 16:59 0

ptr. oarecare - Supara adevarul, supara ? Stim ca supara si va face zile negre orice devoalare a pseudo-valorii voastre profesionale dar mai ales umane.

# oare kkre date 14 December 2013 18:15 +1

oare ******re, tu chiar crezi ca te crede cineva ca esti avocat ? Ce subiecte ai avut la examen ? (hi hi hi)

# subiecte examen date 14 December 2013 18:24 0

primul subiect a fost spaga catre indrumator, al 2 lea subiect spaga catre domnul decan si al treilea spaga pentru contestatie. deci spaga la greu, pentru examen trucat.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 14 December 2013 18:46 +1

Orice stat de drept este cunoscut ca un stat liberal bazat pe cultul dreptului care trece prin norma juridica generala,centralizatoare,abstracta si impersonala ca limita a puterii oricarei entitati.Or,prin transformarea drepturilor subiective in U.N.B.R.-2004 vor fi pastrate libertatile individuale.Rolului statului in raporta cu societatea e sa intervina cand mecanisme(art.1 alin.5 coroborat cu art.2 alin.2 din Constitutie) impun.Or,a deosebi un stat de drept de un stat totalitar este ca primul se preocupa de continutul ordinii juridice structurale,pe cand al doilea doar de forma ei (ex. formarea profesionala a unor indivizi persoane fizice in cadrul unor entitati inexistente sau/si neinfiintati legal ca persoanan juridica de interes publiuc) astazi denumite barouri \"clasice\"sau \"traditionale\"neaga chiat individualitatea noastra P.F.ca realitate autonoma (art.1 alin.1 si art.47 alin.1 din Legea nr.51/1995).U.N.B.R.,infiintat legal de dl.Bota Pompiliu, in totalitarism pierde protectia. 

# Cucu date 15 December 2013 20:39 +1

Iar ați luat-o pe arătură.

# pt. unii prosti de la CLUJ date 17 December 2013 20:12 -1

http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/12/JUD.-CJ-KOVACS-215-C.P.-2013.pdf   AVOCATII DIN UNBR 2004 NU COMIT FAPTE DE INSELACIUNE SAU PRACTICA FARA DREPT A AVOCATURII!!!  AUTORITATE DE LUCRU JUDECAT !  SA INTELEAGA AVOCATII TRADITIONALI PROSTI DE LA CLUJ MNO MAI!!!

# pt. unii prosti de la CLUJ date 17 December 2013 20:13 -1

http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/12/JUD.-CJ-KOVACS-215-C.P.-2013.pdf   AVOCATII DIN UNBR 2004 NU COMIT FAPTE DE INSELACIUNE SAU PRACTICA FARA DREPT A AVOCATURII!!!  AUTORITATE DE LUCRU JUDECAT !  SA INTELEAGA AVOCATII TRADITIONALI PROSTI DE LA CLUJ MNO MAI!!!

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 17 December 2013 21:50 -1

Domnilor colegi,\"libera dezvoltare a personalitatii umane\" consacrata de art.1 alin.3 din Constitutie presupune ca,statul de drept nu poate impune indivizior persoane fizice contrariul calitatii de avocat certificata de organe competente de stat, deoarece egalitatea tipica satului de drept este una care depaseste simpla egalitate formala - politico-juridica - pentru a deschide cale unei egalitati substantiale care nu se poate confunda cu izvorul dreptului si identitatea U.N.B.R.infiintata legal de dl. Bota Pompiliu in baza unui statut si act constitutiv (contract). Astfel, Asociatia profesionala intrata in legalitate prin respectarea art.1 alin.5 din Constitutie inclusiv actul final care certifica calitatea de avocat emis de stat in baza unor legi nu indica alt sistem oficial de valori profesionale,totodata sa impiedice alti indivizi intrati in legalitate sau/si sa-si construiasca barourile morale.Or,personalitatea juridica a barourilor \"clasice\"sau \"traditionale\"este clar inexistenta.

# Cucu date 18 December 2013 14:09 +1

Măi nea Popa Nicolae ești încuiat rău. Unde profesezi și cine îți ascultă prostiile înșirate fără oprire, pe Luju cel puțin. Din curiozitate întreabă-l pe dl. Kovacs dacă profesează sau se bucură și el ca și alții că a scăpat de pușcărie și stă ascuns undeva.

# Soimu\' date 18 December 2013 15:24 0

Cucule, ce-ar fi sa-ti vezi tu de ale tale si sa-l lasi in pace pe Kovacs. Sau ai impresia ca daca Kovacs lupta impotriva unui sistem mafiot urias, compus din magistrati si cutumiari tolerati, e si vinovat. Va veni si ziua dreptatii...

# oarecare date 18 December 2013 15:43 0

Nea Popa din Tulcea ? Membru barou Bota ! Unde profeseaza ? Ca toti avocatii Bota ! Pe luju.ro. Care instanta ii primeste ? Iti dai seam ce prapad de ras ar fi prin instante cu membrii Bota ?

# analfabetule date 18 December 2013 16:25 0

Ba, oarecare, prostul satului, se putea sa nu apari si tu ca musca pe r.a.h.a.t.. ?! Ba, cretinule, in afara de faptul ca debitezi elucubratii, mai stii si altceva ?! Tu intri in instanta, analfabetule ?! Tie ti-e frica, ca dracului de tamaie, de concurenta avocatilor(Bota) si de aceea ti-ai dori ca acestia sa fie persecutati de magistratii corupti si analfabeti. Ei, uite ca acest vis n-o sa ti se indeplineasca niciodata, lichea ordinara ce esti !

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 18 December 2013 16:02 0

D-le Cucu, iti recomand sa citesti macar primele pagin din manualulde Drept procesual penal de N. Volonciu, Ed.Didactica si Pedagogica,Bucuresti 1972 si mai vorbim noi despre prostia genaralizata cu tenta de evaziune fiscala in mintea avocatilor din barourile \"clasice\"sau \"traditionale\". In ce consta claritatea dreptului dupa mintea ta bolnava ? Or, cum intelegi tu Legea nr.51/1995 si art. 39 din aceasta republicat in 2013, conditii in care dispune numai pentru viitor potrivit art 15 alin.2 din Constitutie ? Este statul de drept din Romania de astazi, un stat liberal democrat ? Este exclus ca dreptul statului de drept sa fie un drept al grupurilor voastre care contestati democratia din Romania si prevederile art. 2 alin.2 din Constitutia Romaniei ? Legea nr. 51/1995 poate aduce atingere situatiilor juridice nou create de dl. Bota Pompioliu pe fondul inexistentei barourilor \"clasice\"sau \"traditionale\" care nu au respectat anterior art. 14 din Decretul-Lege nr.90/28.02.1990 M.Of.nr.32 ? 

# dragă P N date 18 December 2013 17:57 +1

Sincer nu am citit ediția din 1974, în schimb am citit edițiile de după 1990. Dar contează mai puțin ce am citit și ce nu , contează mai mult ce înțeleg din ceea ce citesc. În cazul dvs. se pare că acest ultim aspect nu contează. Am afirmat în nenumărate rânduri că doresc ca membri Barourilor Bota să intre în avocatură pe ușa din față (printre ei și eu), că de Bota și pupincuriști lui sunt sătul. În 10 ani nu a reușit să rezolve nimic și spre mirarea proștilor promite că în ianuarie va rezolva totul. Eu oricum îi urez succesuri. 

# Avocat - Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 24 December 2013 17:48 0

Tuturor colegilor de buna - credinta sau/si de rea - credinta va spun sicer -La multi ani ! Sa traiti fericiti si dupa caest Craciun. Tel. : 0749020799 sau popatnicolae@yahoo.com

# Avocat - Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 29 December 2013 21:02 0

Organele penale au oblogatia (art.65 c.pr.p.)sa afle adevarul din oficiu si orice persoana care cunoaste sau detine anumite probe sau mijloace de proba este obligata sa le aduca la cunostinta sau sa le infatiseze in cauza.Determinarea precisa a obiectului probatiunii in cauza d-lui Bota Pompiliu cu privire la persoana juridica de interes public legal infiinatat se regaseste in clar pentru toi magistratii care doresc sa afle adevarul despre U.N.B.R. izvorat din actul Constitutiv la Cap.II intitulat \"Scopuri si obiective\",printre altele,si \"infiintarea de barouri si notariate\"in Sentinta penala,Decizia nr.324 din 08.09.2008, Curtea de Apel Suceava.Or, barourile \"clasice\"sau \"traditionale\" nu au respectat art.14 din Decretul - Lege nr.90 M.Of.nr.32 din 28.02.1990; nelegalitatea si inexistenta persoanei jurideica a barourilor \"casice\" in urma enuntate trebuie cenzurata de c.s.m.,sa-si formeze convingerea asupra veridicitatii faptelor ilicite excesive in raporturile institutiilor de stat.  

# avi avi date 29 December 2013 22:34 0

Las-o mai Niculaie cu prostiile astea.Te-ai facut purtatorul de cuvant si exegetul lui bota?In loc sa scrii elucubratii(vorba unui prostalau)mai bine ai pune mana pe carte sa inveti drept civil si drept penal.Repet o idee de pe aici:am impresia ca esti un fost militian dat afara si intrat pe usa din  dos in falsa unbr bota.Imi dai un raspuns la aceasta curiozitate a mea?

# kkre pe avi date 30 December 2013 20:07 0

avi ******re, tu chiar crezi ca te crede cineva ca esti avocat ? Ce subiecte ai avut la examen ? (hi hi hi)

# avi avi date 30 December 2013 21:14 0

mai,tu esti turc?Nu ti-am mai spus ca am dat spaga sa intru in avocatura?.ce te preocupa grija,ce subiecte am avut?Ca sa nu mori prost ,iti spun ca avocat traditional a intrat fara examen.Acum chinuieste-te sa afli/deduci de ce nu a dat examen.

# Avocat - Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 30 December 2013 19:02 0

Inexistenta barourilor\"clasice\"sau\"traditionale\"respectiv a persoanei juridice de interes public s-a dovedit clar in cel putin doua dosare de urmarire penala, fie ca vorbim de probe directe in dosarul penal definitiv la Tribunalul Botosani,fie ca vorbim de acelea din dosarul penal definitiv la Judecatoriei Timisi,din ambele dosare actul procedural este usor de administrat si la indemana organelor de urmarire penala conform art.65 c.pr.pen.Or,practica are la indemana pentru rezolvarea oricarei situatii dispozitiile care reglementeaza nulitatile in general pentru situatia prev.art.1alin.3 si 5,art.16 alin. 2 din Constitutie si a nerespectarii art.14 din Decretul-Lege nr.90/28.02.1990 M.Of.nr.32.Mai exact in cazul inexistenet de infiinatre a persoanei juridice a barurilor \"casice\"sau \"traditionale\"aceste entitati nu trebuie anulate sau sa fie supuse declararii nevalabilitatii lor ci trebuie ca orice organ de stat in fata caruia se produc raporturi juridic sa faca abstractie de ele.

# avi avi date 30 December 2013 19:51 0

bai,tu esti turc?nu intelegi romaneste?Nu ti s-a spus sa incetezi cu prostiile astea ca te faci de minune?Si nu te mai semna cu av.ca nu esti.Oare nu ti s-a spus ca semeni a militian dat afara si intrat pe usa din dos la baroul satesc de crasma?bai acesta,daca tot le stii pe toate,spune=ne cum a ajuns bota avocat?Cu cine si cand a dat examen de primire in profesie.dDca ai raspuns la asta intrebare, promit ca te las sa scrii in continuare toate prostiile de pe lume.

# avi-atarnat universal date 30 December 2013 21:09 0

Ce ocupatie ai? :-x

# avikkre date 30 December 2013 20:05 0

Cred ca tu esti turc, avi******re: ,,cu av.ca nu,, ,,profesie.dDca,, ,,la asta intrebare,, (Ha, ha,ha !!!)

# avi avi date 30 December 2013 20:52 0

Asa,feciorul pigusului,stai pe net si vaneaza greselile noastre.Rad curcile de tine mai om cu parul vopsit.Dar,stand si judecand,nu esti prost.Stai toata ziua pe net si inveti.E o chestie buna.Intre timp,insa,pune mana pe cartea de drept si invata si de acolo.Poate te luam la noi sa faci corespondenta.(daca nu te iau mai repede cei de la Jilava.Nu te enrva ma,cei de la primarie.Dar tot om de corespondenta haha,hihi,..........

# avicius date 31 December 2013 18:19 0

avi, cam in ce secol crezi poti invata scrisul ? ,,Nu te enrva ma,, (ha,ha,ha!!!)

# Avocat definitiv - Popa Nicolae - Baroul Tulcea - Revolution date 31 December 2013 17:16 0

Pentru stiinta celor de la barurile neinfiintate legal conform art.14 din Decretul-Lege nr.90/28.02.1990 M.Of.nr.32 adica cele\"clasice\"sau\"traditionale\"inexistente ca persoana juridica de interes public e (art.39 Legea nr.51/1995 republicat 2013).In toamna anului 2005,am sustinut examen de admitre pentru avocat debutant si in acelasi timp printre noi se aflau in sala de examinare cel putin cinci persoane care sustineau examenul pentru definitivat in avocatura tulceana,presedinte,u.n.b.r.,C.Zamfirecu, am contestat abuzul in termen legal,insa ce credeti ca justitia corupta mi-a facut dreptate ?Nu ! Or, sa stiti ca aveam note mult mai bune decat dl.Dubrava, fost sef c.s.m. si eram proaspat absolvent. Din acel moment m-am hotarat sa sutin examen de admitere la U.N.B.R.,infiintat legal de catre dl.Bota Pompiliu si chiar daca magistratii corupti,fie ei si din C.S.M.,nu ne recunosc calitatea de avocat,sa fiti convinsi ca o avem calitatea de avocat si nimeni nu ne-au luat-o azi. La multi ani !

# patron de bar date 31 December 2013 17:37 0

mai Popa,barul meu este infiintat legal,am act de constituire a societatii,am autorizatie de la primarie,de la sanatate etc.pentru bar.E drept .barul se afla pe Dorobanti si nu in Tulcea,asa ca poate la voi merg alte legi.Am  vrut sa intru si eu in avocatura dar am picat si am lasat-o balta.Si tu (ca si mine) nu ai invatat,de aceea ai picat.Si pentru ca esti habarnist in drept ,vad ca ai intrat la bota.E bine si acolo,nu prea lucrezi,nu prea intri in instante,nu prea faci bani.in rest e bine,mai ales pentru bota. bota.

# Niki date 31 December 2013 17:44 0

Patroane de birt, lasa gargara si canta la alta masa, la masa lui flocea !

# surse date 31 December 2013 19:43 0

pe surse: Victor Ponta face revelionul cu Bota la Orastie !

# breaking news date 31 December 2013 20:37 0

oarecare va fi exclus pentru neplata birului la gasca floreasca.

# erata date 31 December 2013 20:39 0

avi******re nu a fost niciodata avocat. E retardat si agramat. De- aia e obsedat de Bota.

# patronului avikkre date 31 December 2013 20:28 0

Patroane avi******re, mai bine spune-ne cand inveti sa scrii, ca de obsesia Bota nu te mai vindeci niciodata. Bota a zis ca are o mare durere in cot despre analfabetii ca tine !

# Avocat definitiv - Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 31 December 2013 20:19 0

D-le Patron, esti prost ?... Cum se scriu substantivele proprii,la voi in avocatura barourilor \"clasice\"sau \"traditionale\" inexistentente ca persoanan juridica de interes public (intrebati c.s.m.ca le-am scris recent prin posta o recomandata din 19.12.2013 nr.75021) si astept si raspuns oficial cu privire la rezolutia nr.2199/P/2012 din 10 decembrie 2013 Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea : \"Dispune : neinceperea urmaririi penale fata de Popa Nicolae pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii,fapta prev si ped de disp art 281 din C.p. intrucat fapta nu exista - in consecinta in baza art.228 alin.6,rap.la art.10 lit.a din C.p.p\" e atacata de mine din 19.12.2013 sa stii bine si tu ca eu sunt avocat, si nu ma intereseaza de cand esti jurist si nici ca lucrezi numai barman si/sau Patron - chiar nu stii sa citesti si sa scrii romaneste ? Ramai ce esti si va fi bine - oricum nu intelegi nimic din ce spun eu... La multi ani !

# dle POPA date 31 December 2013 20:24 0

Dle Popa Nicolae, dl Bota va roaga sa-i trimiteti si lui rezolutia nr.2199/P/2012 din 10 decembrie 2013 Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea 

# Avocat definitiv -Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 1 January 2014 00:01 0

Dupa sarbatori va primi rezolutia. Cu multa stima si consideratie pentru domnia sa. La multi ani !... Dosarele mele de urmarire penale definitive au fost judecate de magistrati incompatibili si plangerea mea a fost formulata de indata organelor D.N.A. La Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta in data de 04 septembrie am fost audiat in caliate de parte vatamata, dosarul nr.243/P/2013 impotriva magistratilor care isi formase cu anticipatie o parere despre calitatea mea de avocat,ori magistratii avand prejudecati nu au prezentat maxima obiectivitate si hotararile lor trebuie anulate si/sau casate pentru incalcarea art. 76 alin.1 C.pr.pen. A se vedea Trib.Jud.bacau.dec.pen.nr.351/1970,Revista romana de drept nr.8/1971,pag.161. 

# Avocat definitiv - Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 1 January 2014 13:04 0

Regula probei celei mai accesibile consta posibilitatea ce revine partii reclamante ci nu cum doreste magistratul impotriva specialistului (asistent) fata de care se invoca exceptia lipsei calitatii de avocat intr-o cauza civila ce depune acte,dovezi clare in acest sens.Astfel,cereti instantei sa se retina ca proba lipsei caliateii revine in obligatia partii reclamante de a administra insasi proba dupa cum se va fi fixata de abele parti in cauza la primul termen de judecatat, reprezentand inclusiv cererea noastra incidenta impotriva exceptiei ridicata, care obliga la facerea dovezii pe cel caruia administrarea probei ii sta mai mult imputinta fiind si reclamat ce urmareste un interes ilicit in caz ca favorizeaza tergiversarea nejustificata a procesului.Printr-o interpretare analogica a se vedea art.65 C.pr.pen.Per absurdul,daca oarecare individ ridica exceptia lipsei calitatii noastre de avocat nefiind legal investit sau/si de orice entitate inexistenta (art.21C.civ.,Botosani si timis)

# Avocat definitiv - Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 16 January 2014 16:58 0

Domnilor,trebuie sa fie clar pentru toata lumea politica si jurisdictionala ca hotararea judecatoresca este actul prin care orice instanta din Romania conform art.126 alin.2 din Constitutie s-a pronuntat asupra cererii depusa in fata sa de catre dl.Bota Pompiliu pentru a infiinta legal o \"Asociatie\" persoana juridica de interes public pe baza de statut si act constitutiv reprezentand satus-ul si coeziunea care au creat cadrul adecvat de infiintare a celor 42 de barouri din toata tara in mod legal, cat si al U.N.B.R.astazi contestat,desi cel mai legal infiintat,deoarece altul este inexistent ca persoana juridica pe fondul nerespectarii art.14 din Decretul-Lege nr.90/28.02.1990 M.Of.nr.32;referindu-se dupa chipul si asemanarea sa la succesiune,fara a prezenta documente din care sa rezulte vointa clar exprimata in acest sens,si ce anume reprezinta aceasta portivit art.57 alin.5 din Legea nr.51/1995 total inadecvat staului de drept democratic,prcedura este abuziva si necercetata de nimeni?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva