22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BOSTINA SI ASOCIATII - Doru Bostina a devenit director de dezvoltare al Casei de avocatura Bostina si Asociatii. Avocatul Gheorghe Bostina a fost ales managing partner

Scris de: L.J. | pdf | print

30 June 2013 14:05
Vizualizari: 12652

Avocatul Doru Bostina (foto) a devenit directorul de dezvoltare al Casei de avocatura Bostina si Asociatii, incepand cu data de 28 iunie 2013. In functia de managing partner a fost desemnat pe Gheorghe Bostina.


Doru Bostina a precizat ca va renunta la activitatea avocatiala propriu-zisa si se va dedica in exclusivitate eforturilor de dezvoltare a companiei: „Dupa ce am reusit ca in ultimii doi ani sa ne clasam pe primul loc in topul caselor de avocatura dupa veniturile realizate, si analizand rezultatele financiare ale primului semestru, am ajuns la concluzia ca este vital sa ma dedic in exclusivitate eforturilor de dezvoltare ale companiei si sa renunt la activitatea avocatiala propriu-zisa. Am alcatuit un task-force al carui scop va fi de a explora caile de expansiune pe piata avocaturii si de a gasi cele mai oportune modalitati de a face fata atat concurentei cat si noilor conditii ale economiei romanesti”.

Noul managing partner, Gheorghe Bostina, in varsta de 64 ani, este avocat cu o cariera juridica de peste 40 de ani, membru al Baroului Bucuresti. Acesta a afirmat ca este o onoare, dar si o provocare sa conduca o echipa atat de numeroasa din pozitia de managing partner: „Este, fara indoiala o onoare si o provocare pentru mine sa conduc o echipa atat de numeroasa din pozitia de managing partner, insa echipa noastra s-a sudat de-a lungul multor ani, acumuland expertiza necesara pentru a putea aborda orice fel de proiecte, indiferent de marima sau complexitatea lor”.

In acest moment, Casa de avocatura Bostina si Asociatii are 18 avocati partneri si peste 130 de avocati colaboratori si consultanti. „In curand vom face publice datele financiare ale primului semestru si semnele sunt incurajatoare, indicandu-ne inca un an foarte bun, pe care putem construi strategii de dezvoltare pe termen mediu si lung”, a declarat Doru Bostina, noul director de dezvoltare al Casei de avocatura Bostina si Asociatii.

Comentarii

# Un nene date 30 June 2013 18:12 +4

Doru Bostina a fost din facultate un pilot,in prezent statutul sau fiind același! Fosta lui nevasta a reușit performanța de a- l înfrunta , hotărârea de condamnare ramianand ca o tinichea atirnata de coada... Sa ne spună si noua cineva criteriile pe baza cărora vin clienții tari pt consultanta la monsiu Doru? Va spun eu: multiplele pile in ministere si nu numai, care ii dau ponturile banane ! Asta este marea casa de avocatura a lui Peste ! 

# femei date 1 July 2013 15:51 -1

Asa sunt unele femei, castiga doar din maritis, alte calitati n-au!

# Alberto Kurtyan date 30 June 2013 20:11 +2

Doru Catalin Bostina este un infractor condamnat pentru 10 infractiuni de fals in concurs real, contopite, unele in forma continuata. Deci este un infractor de obicei. Desi este nedemn de profesia de avocat inca face parte din Baroul Bucuresti. Este un om bogat iar legile nu se aplica oamenilor bogati.

# Costin date 1 July 2013 10:24 +1

Nu vi se pare curios ca decizia a venit imediat dupa ce UNBR a avut sedinta de la Mamaia? Sa fie asta compromisul ca sa nu-l excluda pe Bostina din profesie?

# ARLECHIN date 1 July 2013 19:28 0

Sa nu va poarte grija lui Bostina.A fost exclus din avocatura la sedinta de la Mamaia.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva