24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CALAUL MAN DA OCHII CU VICTIMA – Proaspat achitat definitiv de Inalta Curte intr-un dosar fabricat de fostul sef DNA Oradea Ciprian Man, procurorul Gligor Sabau va fi coleg chiar cu Ciprian Man. CSM a incetat suspendarea lui Gligor Sabau ca urmare a achitarii, stabilind ca acesta sa isi desfasoare activitatea la Parchetul Tribunalului Bihor unde presteaza Ciprian Man

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 July 2020 18:21
Vizualizari: 6785

Cum e soarta asta... Dupa ce i-a fabricat dosar si a incercat sa il bage la puscarie pe fostul sef al Parchetului Judecatoriei Beius Gligor Sabau, procurorul Ciprian Man, zis “manelistul DNA”, va trebui sa dea ochii zi de zi cu victima sa. Asta intrucat Ciprian Man si Gligor Sabau vor fi colegi.


 

Sectia pentru procurori a CSM a decis marti, 28 iulie 2020, incetarea suspendarii din functie a procurorului Gligor Sabau ca urmare a achitarii definitive pronuntate de Inalta Curte cu doar o zi in urma, luni, 27 iulie 2020. Procurorii din CSM nu l-au mai trimis insa pe Gligor Sabau inapoi la unitatea de parchet la care activa in momentul fabricarii dosarului de catre DNA, ci la Parchetul Tribunalului Bihor. Parchet unde activeaza nimeni altul decat procurorul Ciprian Man, cel care l-a retinut pe Gligor Sabau si apoi l-a trimis in judecata pentru 19 pretinse fapte de coruptie, niciuna dintre ele reala (vezi facsimil).

 

 

Amintim ca procurorul Gligor Sabau a fost achitat de judecatoarele ICCJ Rodica Cosma, Simona Nenita si Anca Alexandrescu in temeiul art. 16 alin. 1 lit. a) din Codul de procedura penala - “fapta nu exista” si art. 16 alin. 1 lit. b) teza I din Codul de procedura penala - “fapta nu este prevazuta de legea penala” (click aici pentru a citi).

 

Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat incetarea suspendarii din functia de procuror, incepand cu data de 27.07.2020, a domnului SABAU GLIGOR IOAN, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, ca urmare a achitarii definitive prin decizia penala nr.191/A din 27.07.2020, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia penala, urmand ca acesta sa isi continue activitatea pe o functie de executie la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor”.

Comentarii

# M date 28 July 2020 18:44 +8

Asta i viata! Sa te vei zi de zi cu criminalul care tia distrus destinu, familia, va dați seama ce poate fi în inima acestui om. Eu cred ca, călăul va cere sa fie mutat la alt Parchet alte posibil sa ii rupă gatu cineva în negru după program. Posibil

# coco date 28 July 2020 18:44 +3

Man are dosar SIIJ? Tin minte ca era implicat intr-un scandal legat de intimidarea unor judecatori..

# Ro Man date 28 July 2020 18:58 +11

Cum???? Man, tortionar dovedit, e inca procuror???? Asa ceva??? Romania cu un astfel de gunoi pe post procuror , e doar o colonie bananiera....e jale fratilor!!!!!

# Anonimul 2020 date 28 July 2020 22:04 +4

Sa stea și acuzatorul in arest cât a stat asa zisul inculpat, sa beneficieze de aceleași condiții... sa aibă parte de acelasi stres pe care l -a avut Gligor, sa i se refuze dreptul la vizita. la hrana... Gunoiul asta, asa zis procuror, ar trebui internat la Nucet sau Socola...eu muncesc sa-i plătesc cretinului salariu de 4000 euro... la pușcărie !!!!

# Manel date 28 July 2020 22:31 +2

Cipriane nici nu știi cat de mic începi sa fii. Acest animal mai are zile pana își ia masa impreuna cu portocala . Atât el cat și sterilu .

# santinela date 29 July 2020 08:20 0

Vai de mamitica lui,as sta toata ziua la usa dobitocului pina o sa vrea sa iese pe geam daca se poate ! Dupa atitea mizerii si rateuri MAN-asta mai este procuror ? Victimele lui il lasa sa circule in liniste pe strada ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva