4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CCIR, SPRIJIN PENTRU COMPANII - Camera de Comert si Industrie organizeaza un webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, care au in vedere utilizarea conditiilor de livrare in comertul intern si international in scopul facilitarii tranzactiilor comerciale. Webinarul se adreseaza angajatilor companiilor care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, marketing, juridic, financiar-contabil, precum si personalului din firmele de transport si logistica, dar nu numai

Scris de: L.J. | pdf | print

23 februarie 2021 12:32
Vizualizari: 2140

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza, in data de 4 martie, intre orele 09:30 – 15:30, un webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, care au in vedere utilizarea conditiilor de livrare in comertul intern si international in scopul facilitarii tranzactiilor comerciale.


 
Incoterms 2020 ofera, de asemenea, o prezentare mai simpla si mai clara a conditiilor de livrare, cu un limbaj revizuit, o introducere extinsa si note explicative, iar articolele sunt reordonate pentru a reflecta mai bine logica unei tranzactii de vanzare. Incoterms 2020 este prima editie care include o prezentare „orizontala”, grupand articolele similare pentru a permite utilizatorilor sa vada clar diferentele de tratare a problemelor particulare fiecarei din cele 11 reguli Incoterms.


 Potrivit CCR, webinarul se adreseaza angajatilor companiilor care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, marketing, juridic, financiar-contabil, precum si personalului din firmele de transport si logistica, companiilor de asigurare, declarantilor vamali, etc. De asemenea, webinarul este util personalului bancar din departamentele de plati externe, garantii, finantarea comertului international, juridic, front office, angajatii din retea care interactioneaza cu clientii IMM si corporatii si oricarei persoane interesate de tematica abordata.
 
Inscrierea la curs se face prin completarea unui formular online care poate fi regasit la aceasta adresa:
https://ccir.ro/event/incoterms-2020-noutati-provocari-si-oportunitati-11/

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva