20 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLEGA LUI CIOLOS SABOTEAZA ROMANIA – Europarlamentarul PSD Dan Nica o pune la punct pe eurodeputata REPER Ramona Strugariu: „Am obtinut sprijin pentru fonduri UE adaptate contextului razboiului din Ucraina, crizei energetice si riscului crizei alimentare globale... Flexibilizarea si adecvarea la realitate nu inseamna evitarea reformelor, cum sustine fara temei Ramona Strugariu. Nu mai tine incercarea ei si a colegilor ei de a capitaliza electoral, chiar si cu pretul sabotarii propriei tari”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

28 October 2022 15:20
Vizualizari: 5941

Oamenii lui Dacian Ciolos dovedesc o data in plus ca sunt dusmanii Romaniei. Nu o spunem noi, ci europarlamentarul Dan Nica (foto), liderul delegatiei PSD din Parlamentul European.



Vineri, 28 octombrie 2022, social-democratul a rabufnit impotriva eurodeputatei Ramona Strugariu, membra in partidul REPER al lui Ciolos. Mai exact, Nica a acuzat-o pe Strugariu de sabotarea Romaniei la Bruxelles, prin faptul ca s-a opus ca tara noastra sa obtina fonduri europene adaptate actualului context, marcat de razboiul din Ucraina, criza energetica si riscului de criza alimentara globala.


Redam comunicatul eurodeputatului PSD:


Dan Nica: Echipa lui Ciolos pune piedici Romaniei la Bruxelles


Dan Nica, liderul Delegatiei PSD din Parlamentul European, o acuza pe Ramona Strugariu si pe colegii ei eurodeputati ai partidului condus de Dacian Ciolos ca 'actioneaza cu premeditare si consecventa impotriva intereselor esentiale ale Romaniei si ale romanilor'.

'Am reusit, impreuna cu Victor Negrescu, sa obtinem sprijinul Grupului S&D si al altor familii politice din Parlamentul European pentru a avea conditii de acordare a fondurilor UE adaptate contextului razboiului din imediata noastra vecinatate, crizei energetice si riscului crizei alimentare globale.

Asta e vestea buna pentru romani: datorita amendamentului nostru la Regulamentul RepowerEU, aceste fonduri pot ajunge mai repede, acolo unde e mai multa nevoie de ele.

Flexibilizarea si adecvarea la realitatea atat de presanta nu inseamna catusi de putin evitarea reformelor – cum sustine, fara temei, Ramona Strugariu. Aici e vestea rea pentru ea si colegii ei de partid: incercarea lor de a capitaliza electoral, cu orice pret, chiar si acela al sabotarii propriei tari, nu mai tine nici la Bruxelles, nici la Bucuresti', a declarat Dan Nica.

Liderul europarlamentarilor PSD subliniaza ca toti reprezentantii Romaniei ar trebui sa sustina, la votul din plen, programat peste doua saptamani, modificarea regulamentului UE ce va permite accesarea rapida si eficienta a fondurilor europene de catre statele membre afectate de consecintele razboiului si de criza preturilor la energie.

'A vota impotriva acestui amendament – asa cum au facut, in comisia de specialitate, membrii Renew, instigati de europarlamentarii Reper – inseamna a-i condamna pe romani la dificultati majore, in perioada imediat urmatoare, care se anunta extrem de complicata', a punctat Dan Nica.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.07.2024 – Judecator trimis la control psihiatric (Document)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva