23 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CU MANIPULARI ROMANII SUNT TINUTI IN FRICA – Oamenii sunt asaltati zi de zi de anunturi apocaliptice lansate de fel de fel de “specialisti”, care avertizeaza ca sectiile de terapie intensiva ar putea intra in colaps. In realitate, nici 10% din paturile ATI nu sunt ocupate. Ministerul Sanatatii a anuntat 2.653 de locuri la terapie intensiva. Cel mai mare grad de ocupare a fost de 240 pacienti

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

12 iulie 2020 12:00
Vizualizari: 7575

Romanii sunt tinuti in teroare prin anunturi alarmiste facute de tot felul de “specialisti” in coronavirus, care ameninta ca daca nu stam in casa si nu inghitim pe nemestecate regulile impuse de Guvernul condus de Ludovic Orban (foto stanga) am putea ajunge intr-o situatie critica in ceea ce priveste gradul de ocupare al paturilor de la terapie intensiva cu pacienti infectati cu covid. S-a mers pana acolo incat anumiti "medici din linia intai" au sustinut ca vom ajunge ca in Italia, daca nu vom face tot ceea ce ordona guvernantii, tara in care sectiile de terapie ar fi ajuns la un moment dat la saturatie.


 

Realitatea este insa cu totul alta. Aceea ca nici 10% din paturile de la terapie intensiva nu sunt ocupate. 


Grupul de Comunicare Strategica anunta in 23 martie 2020, potrivit digi 24, ca “la acest moment dispunem la nivelul spitalelor de 2.653 de paturi ATI si de 1.361 ventilatoare mecanice”. De atunci si pana in prezent, nu avea cum sa scada aceasta cifra, ci din contra, sa creasca.

In cele ce urmeaza, vom face o demonstratie logica, si matematica, din care reiese ca in prezent, 90% din paturile ATI aflate in spitalele din Romania sunt goale.


Si luam ca perioada de referinta perioada 10 iunie – 10 iulie, avand in vedere ca in ultimele 10 zile a fost raportat un numar mai mare de bolnavi. Astfel, cel mai mare grad de ocupare a paturilor de la terapie intensiva in perioada 10 iunie-10 iulie s-a inregistrat in 9 iulie, atunci cand au fost inregistrati 240 de bolnavi.

Cei mai putini bolnavi aflati la ATI au fost inregistrati in 10 iunie, numarul acestora fiind de 150. Cifrele au fost comunicate de Grupul de Comunicare Strategica.

Concluzia: avand in vedere ciferele de mai sus, unele oficiale, si faptul ca exista cel putin 2.653 de paturi la ATI, riscul de a se ajunge intr-o situatie critica este zero.

 

Iata numarul de bolnavi internati la Terapie intensiva in perioada 10 iunie – 10 iulie:

 

10 iulie-236

9 iulie-240

8 iulie-237

7 iulie-231

6 iulie-227

5 iulie-215

4 iulie-223

3 iulie-224

2 iulie-237

1 iulie-222

30 iunie-205

29 iunie-210

28 iunie-217

27 iunie-199

26 iunie-186

25 iunie-199

24 iunie-186

23 iunie-200

22 iunie-195

21 iunie-195

20 iunie-190

19 iunie-184

18 iunie-178

17 iunie-161
 
16 iunie-173

15 iunie-175

14 iunie-165

13 iunie-171

12 iunie-171

11 iunie-153

10 iunie-150

Comentarii

# Liţă date 12 iulie 2020 12:56 -1

Proiectul legii carantinei, izolării şi internării forţate trebuia respins de Camera Deputaţilor în totalitate. Cei care l-au votat noaptea ca hoţii au comis greşeala vieţii lor de parlamentari trădători de ţară. Nu ai ce amendamente să aduci unor inepţii naziste. Protest în Piaţa Victoriei, azi, 12 iulie 2020, ora 18.

# Neanae date 12 iulie 2020 14:04 -2

Denunț o ticăloșie a medicilor aplecați AUTORITĂȚILOR, OMS și alte entități cu limba scoasă dupa voturi/bani uitând de jurământul lui Ipocrat, confundând-l cu Ipocritul! Se știe, dar vestea e sugrumată imediat cum apare, ca spitalele primesc bani (cca 15.000 de dolari) pentru fiecare bolnav decedat declarat ca CU COVID. In familia mea a decedat o ruda care a fost testata de 3 ori, rezultat de 3 ori ... negativ. Decesul a intervenit din cauza De COVID! Wow ... De durere și de frica sa nu le cada poliția la ușa la vreme de seara, soția și copiii vor tace. Va asigur ca acest caz nu e izolat, sunt fff multe, dar teama este prea mare pentru a denunța deschis. ALOOOO, cineva din justiție, din jurnalismul profesionist de investigație, poate interveni? Nasoale sunt doua aspecte. Poporul ăsta e prea kă c ... cios, dar și abuzurile TREBUIE CUMVA SA ÎNCETEZE. Epidemia e o chestie, Pandemia e o alta. Care NU E!!!!! Cifrele MINT caci cine le declara e CORUPT, SUPUS, FĂRĂ CARACTER, FARA MINTE!

# VIKY date 12 iulie 2020 14:05 -51

Cine va spune cati pacienti de la terapie intensiva sunt conectati la ventilatoare mecanice, si cati sunt dusi la ATI dupa operatii, sau pentru o masca de oxigen?. Nu veti afla miciodata, nici cati din cei de la ATI sunt pacienti netratati luni de zile si care ajung in faza terminala la ATI. Frica lor nu este virusul, este numarul mare de pacienti netratati la timp, care ajung si vor ajunge la ATI, care bineanteles vor fi trecuti la covid. Nu degeaba manipuleaza ca a scazut mortalitatea celor cu afectiuni grave fata de anul trecut. Adica anul trecut, fiind tratati in spitale au murit mai multi decat anul asta cand nu au fost tratati. Nu cred ca exista cineva ca sa creada aceasta manipulare. Ei va vor manipula acum cu pacienti cronici tot anul ca sa nu fie acuzati de genocid. La sfarsit va vor spune ca rata mortalitati la pacienti cronici a scazut anul acesta cu 90%. Va putea cineva sa verifice asta?. NU!.Indiferent pe cine duceti la spital cu o boala cronica, va fi pozitiv.

# Baran Gheorghe date 12 iulie 2020 14:28 +1

Nu mai zic nimic . Intra guitatorii si dau minus cu nemiluita daca ai alta parere decat televiziunile "cumparate" cu statistici vid.co; Astia nu inteleg ca toti credem ca acest virus exista , e contagios, dar nu inghitim statisticile si masurile lor . Hai , dati minusuri ca le primesc!!!

# Pâslaru date 12 iulie 2020 14:43 -5

Băi frate mint astia ca niște gazete. Miza este subjugarea totala a poporului român.insa se pare că mulți sunt autisti și nu.si dau seama. O să plângeti în pumni si voi astia care aplaudati masurile pnl.ulùi și îi considerati salvatorii neamului. O să vă dați seama până la urmă dar va fi prea tarziu. Si in fiñal o temă de gandire: contează nr de testări dar mult mai important este nr de TASTĂRI

# M date 12 iulie 2020 15:11 -6

La ce Lea folosit sa cumpere atâtea paturi ATI? Cine știe ce manevre și comisioane se învârt prin jurul paturilor. A mai rămas un singur lucru de făcut este sa cumpere o suprafață de teren și sa sape cu niște excavatoare foarte moderne vreo câteva milioane de gropi, sa mai facă și câteva milioane de cruci lemn/marmura, le dau o ideie

# Serena date 12 iulie 2020 16:02 -4

Chiar TOȚI astia de la butoane sunt mafioți nebuni? Şi nu există medici să le spună adevărul ştiințific? Cum adică "SUSPECTI de AGENȚI PATOGENI"??? Mă retarzilor... în CEL MAI SANATOS ORGANISM UMAN TRAIESC în perfect echilibru 1000.000.000.000(TRILOANE!!!) De bacterii +viruşi!!! Adică dacă proştii ar citi studiile ştiințifice şi-ar da seama FOARTE simplu că numarul bacteriilor şi viruşilor dintr-un organism UMAN PERFECT SANATOS ESTE DE ZECI şi sute DE ori mai mare decât suma totală a celulelor umane!!! TOȚI Aştia CARE SUSTIN SAU TAC LA ACESTE ABERAȚII NON-UMANE sunt tâmpiți şi CRIMINALI ce trebuie pedepsiți cu tot cu LEGILE LOR ILEGALE+ INUMANE+ ANTICONSTITUTUONALE+ CONTRA DREPTURILOR OMULUI, ÎN ITALIA unde intradevar a fost grav. S-a dat o lege TEMPORARA(doar 3saptamani) dar care se refera doar la cei bolnavi phihic,! Păi neo-nazistii prin această viitoare lege vor considera că TOT POPORUL E NEBUN şi BUN DE LEGAT CU FORȚA :-x şi COPII LUAȚI SI BUNURILE CONFISCATE

# VIKY date 12 iulie 2020 16:44 -47

Curcan, pardon Turcan: "Alegerile sunt o PRIORITATE". Alo cucoana, credeam ca prioritatea acestui guWren infect este sanatatea populatiei, nu alegerile. Intrebata daca nu este periculos, vazand ce sa intamplat in Franta si alte tari, raspunsul halucinant a fost:"Nu exista un studiu ca din cauza alegerilor au crescut nr de infectari". Alo, 112?. A aparut un virus nou, simptomele sunt delirul si manipularea. Aveti un caz grav de infectie la creier la un politician din GuWern. Daca testati tot GuWernul, sigur, sigur, trebuie izolati, in centre speciale (nu spitale), cu, confiscarea lucrurilor personale, inclusiv telefon (se intelege din lege), poate este nevoie si de daramarea vilelor de zeci de camere, si chiar 1000 de camere (la Snagov, stie d-ul), daca se depisteaza virusul, ca altfel ar dura ani de zile sa le poata dezinfecta toate vilele construite cu mainile cu sudoarea frunti lor. A, era sa uit, sa nu uitati sa le luati si copiii, sa aveti grija de ei in centre de plasament.

# VIKY date 12 iulie 2020 17:06 -46

@Lita...Chiar nu este de glumit. Legea a trecut de camera deputatilor cu majoritate, acum este la Senat, forumul decizional. Toata lumea dezbate carantinarea si izolarea, dar cu bunurile si copiii, cum ramane?. Eu am impresia ca nici politicienii nu realizeaza (poate nu au cu ce), cat de periculoasa este aceasta lege. Numai la gandul ca s-ar putea vota nazismul in Romania, mi se inmoaie genunchii. Nu cred ca nu va veti trezi inainte ca aceasta lege nazista sa treaca. Daca trece, nici D-zeu nu va mai poate ajuta. Azi Orban va trimis un mesaj: MAI este pregatit, ei(voi) nu au ce sa transmita. Tradus: NU MAI AVETI NICI MACAR DREPTUL DE A LE TRANSMITE NEMULTUMIRILE VOASTRE. Nu intamplator au marit efectivul de politisti si armata, le-au marit salariile, le-au cumparat 80000 de masini noi, 4 elicoptere, 4300 pistoale. Ei s-au pregatit din timp, dar voi ati dormit.

# VIKY date 12 iulie 2020 18:20 -40

@Paslaru..."Băi frate mint astia ca niște gazete. Miza este subjugarea totala a poporului român.insa se pare că mulți sunt autisti și nu.si dau seama." Nu sunt autisti, eu cred ca sunt iresponsabili. Am vazut cum isi apara dreptul la libertate...la mare. Daca trece legea, va fi ultima lor iesire la mare. Se vor uita la ea la TV, mult timp de acum inainte.

# Maria date 12 iulie 2020 18:31 0

Este posibil ca GCS să facă ce vrea cu cifrele fără posibilitatea de a fi verificat? Poate ar trebui ca Parlamentul, prin comisiile pentru sănătate și pentru drepturile omului, să ia atitudine, să verifice activitatea acestui grup și să aducă la cunoștința populației rezultatul controlului efectuat.

# Maria date 12 iulie 2020 18:32 -6

Este posibil ca GCS să facă ce vrea cu cifrele fără posibilitatea de a fi verificat? Poate ar trebui ca Parlamentul, prin comisiile pentru sănătate și pentru drepturile omului, să ia atitudine, să verifice activitatea acestui grup și să aducă la cunoștința populației rezultatul controlului efectuat.

# Tipa date 12 iulie 2020 18:33 -65

Senatul sa nu voteze legea prin care guwernerul vrea sa transforme Romania in lagar.Si PSD sa - i dea cu flit repede lui Ciolacu si celorlalti tradatori .

# VIKY date 12 iulie 2020 19:11 -52

Florin 8 iulie 2020 la 9:55 "Trebuie sa ne trezim, manipularea trebuie sa înceteze, vreau un viitor mai bun ptr copilul meu și ptr asta mor cu ei de gat" S-au trezit...la mare. De ce le spui ca trebuie sa se trezeasca?. Uite, au tot timpul din lume sa se trezeasca : la puscarie, la spitale, sa se trezeasca fara bunuri, sa se trezeasca fara bunici si parinti, sa se trezeasca fara copiii...deocamdata.

# Luati de aici... date 12 iulie 2020 20:35 0

Arafat: "Ii asteptam pe protestatari la spitale". TREZITI-VA!.

# Luati de aici... date 12 iulie 2020 22:30 +1

ORBAN:"Protestatarii, specie rezistenta la lege". Nu mai sunteti oameni, sunteti specii. Ar trebui sa ii multumiti lui Orban, poate cu o demisie urgenta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.10.2020 – CCR creeaza un precedent periculos (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva