4 august 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 19.09.2018 – BRD a trimis documente inselatoare la DIICOT

Scris de: L.J. | pdf | print

19 septembrie 2018 18:25
Vizualizari: 8153

* Auzim ca anumite persoane cu putere de decizie in BRD, si care azi se arata foarte indignate de dezvaluirile noastre despre fraudele cu bani fictivi de la Grupul Dorobanti, precum si de faptul ca documente din ancheta procurorilor au vazut lumina tiparului, au trimis in ultimii ani documente inselatoare la DIICOT care sa duca ancheta pe o pista gresita. Ni se pare foarte grav ca, in loc sa se bucure ca banca este ajutata sa descopere fraudele comise de proprii functionari, aceste persoane se dau din cale afara de indignate. Credem ca directorul cel mare, francez, al BRD Romania ar face bine sa nu se increada in directorasii romani din jurul lui si, mai ales, in cei care se ocupa de Compartimentul juridic. Este foarte posibil ca tipul de inginerie cu bani fictivi sa fi fost exersat la o scara larga, inclusiv pe sume mai mici, iar unii dintre cei care au comis asemenea fapte sa opereze in continuare in banca. Actionarii francezi ar face bine sa trimita o inspectie care sa verifice documentele inselatoare trimise la DIICOT, in special cele privind deschiderea contului afaceristului Cristian Relu Aparaschivei la Agentia Primaverii; de ce s-au trimis extrase de cont alterate la DIICOT si alte asemenea lucruri?

 

* De ce sa ne enervam mereu la gandul ca taica Lazar face numai nefacute si le tine hangul celor care aplauda abuzurile? Haideti sa-l privim pe Procurorul General si din alt unghi: acela al maretelor impliniri! In perioada 9-13 septembrie 2018, Augustin Lazar s-a dus in Africa de Sud, la conferinta anuala a Asociatiei Internationale a Procurorilor. Acolo, ce sa vezi? Printre altele, Lazarica le-a vorbit omologilor straini despre “cooperarea judiciara internationala in materie penala in investigarea cauzelor avand ca obiect infractiuni comise la regimul protejarii bunurilor apartinand patrimoniului cultural”, respectiv... sunteti gata? “Recuperarea artefactelor”, oameni buni! Una, doua, trei si: buahahahaaa! O fi suflat taicutul vreun cuvant despre condamnarile cu suspendare si achitarile incasate definitiv in martie in minunatia de dosar “Aurul dacic”, cu care s-a falit in lung si-n lat? Sau o fi stiut Lazar ca urma sa vina motivarea (click aici pentru a citi), asa incat s-a gandit sa arunce o perdea de fum? L-o fi consiliat Luluta in mutarea asta de PR? Oricum, in caz ca Tudorel Toader il va zbura pe Augustin Lazar la fel ca pe Laura Kovesi, ii uram succese nebanuite si nemasurate in instrumentarea pe bune a unor dosare.

 

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luata sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DOCUMENTE FALSE / BANCA date 19 septembrie 2018 19:26 +5

Pe langa documentele inselatoare si cele alterate...stimabilii de la Conformitate au trimis peste 300 de documente falsificate ( Sucursala Dorobanti, Agentia Europa, Agentia Primaverii )...fara sa semnaleze DIICOT-ului elementele de ticluire de documente. EXTRASELE DE CONT ALE COMPANIILOR DIN CAUZA IN CAUZA :D ...le-au alterat ...fiind complet neinteligibile. Acest lucru l-au realizat pentru a nu fi descoperite fraudele facute de BAJESCU DANA . Are sprijin mare doamna Dana...si acolo. DIICOT-ul se poate sesiza MAINE. Alea nu sunt extrase de cont ce pot fi intelese de cineva...CRIMA CU PREMEDITARE. Complicitati de neimaginat la nivelul cel mai de sus...unde trebuia sa fie rigoare si verificare. Acum au numit o alta executanta : MERZLICHIN. Daca ii spui sa trimita ouā in loc de documente la DIICOT...ea asa face. Scapati-ne LUJU de astfel de oameni. Nu mai putem.

# #PROCUROR date 22 septembrie 2018 10:04 +2

DIICOT 2018...Procurorul avea toate informatiile despres falsuri si cum au fost ticluite. Cei de la banca nu au stiut de falsuri cand le au trimis in anul 2015 ( cei din centrala BRD ). Cei din Sucursala Dorobanti, Agentia Primaverii si agentia Europa care le-au "pregatit" pentru DIICOT ...AU STIUT DE FALSURI. Combinatia a fost totusi si cu o persoana din Centrala BRD ...si nicidecum cu oamenii onesti de la Conformitate. Salutari cu "drag" smecherilor...oriunde vă aflati.Sincere felicitari oamenilor onesti BRD si celor oprimati de la Directia de Conformitate.

# Om bun date 22 septembrie 2018 12:16 0

Procurorul avea descrierea completa a falsurilor ...nu trebuia sa fie pus la curent de BRD centrala.. Cei din centrala de la conformitate nu stiau de falsuri. Au stiut si le-au facut cei care le-au si pregatit pt Diicot...adică persoane din Sucursala Dorobanti, Agentia Primaverii, Agentia Europa.

# BANCA TRIMITE DOCUMENTE FALSE LA DIICOT ? date 19 septembrie 2018 19:39 +1

Asttia sunt normali la cap ? E clar ...sunt BLAT cu banditele din Dorobanti. Bravo tie BRD. Ma da mari pushlamale mai sunteti acolo in banca lu' peste prājit. Corporatisti gaunosi.

# Om bun date 22 septembrie 2018 12:12 0

Opritiva deci cu mizeriile. Altfel o sa va para foarte rau. Si n am scos-o din teaca. Sa zici merci de tot ce vezi. Macar atat. Idei nebune insuflate de altii sau dezvoltate personal...lasa-le de o parte.

# Misu date 19 septembrie 2018 20:22 0

Dar sa o luam si pe partea cealalta, de unde stim ca aceste "imprumuturi" nu au fost un alt mod de a scoate bani din banca pentru diferite smenuri, acoperiri de allte mizerii. Eu, sincer, nu am incredere in nici o banca, isi urmaresc doar avantajele, rularea banilor care nu le apartin. Cum se justifica ca o banca cu o capitalizare de cateva zeci de milioane de euro da imprumuturi de sute de milioane de euro, de unde vin banii respectivi? Parerea mea este ca aceste "imprumuturi" sunt un alt mod de a scoate bani fara plata impozitului in Romania, de genul exportului profitului inainte de impozitare. Pai cum sa nu deschida ochii toata conducerea BRD la un asemenea imprumut cand pentru 1000 de euro vor la acte de zici ca iti pui gaj tot neamul pana la a 10-a generatie.

# SEFII ROMANI DIN BRD AU FACUT O SEDINTA DE TAINA ...DISCUTA date 19 septembrie 2018 20:30 +2

No coment !

# Misu ...asa a fost date 19 septembrie 2018 20:57 +7

Culmea ca ai pus punctul pe i. Smenurile au fost a lui BAJESCU cu gasca ei. Ea a acordat creditele in mod contrar aprobarilor primite. Daca A ACTIONAT CONTRAR APROBARILOR...inseamna ca ea a fost beneficiara cu cocalarii ei. Si apoi..probabil trebuie inmultit cu multe alte dosare...de care nu se stie ( cu BANI FICTIVI ). In schimb trebuie sa stii ca te inseli la capital si la nivelul de imprumuturi...dar ai dreptate cu birocratia pentru creditele mici. Dar ai o sansā unicā. Au mai ramas persoane din mafia lui BAJESCU in BRD...consilieri...si te poti adresa lor pentru credite. E una Georgescu fosta Branzan. O gasesti langa piata Charles de Gaulle. Asta fācea banii fictivi din poigné...sute de mii. Si fura la greu din caserie cot la cot cu BĀJEASCA. I se spune mai nou PINOCCHIO...sa vezi ce i-a mintit p-aia de la DIICOT. Dar tie iti poate face câteva mii fictivi+ creditu...barosan. E ASĀ si nu vorbeste nimic. Meseriasa. Poti sa ai incredere totalā. Te pupā BACIU. 

# S.O.S.CANADA ...Export de inginerii criminal financiare date 19 septembrie 2018 21:31 +5

Ultimate informatii vin de peste Ocean. Persoana identificatā de LUJU cu semnarea  de contracte de credit false si operarea de BANI FICTIVI lucreaza la o BANCA CANADIANA. Felicitari. BAJESCU reuseste sā-si exporte inventiile. Acestea vor fi prezentate  in direct de doamna Closacaru ( fosta Vlasceanu ) la Salonul de inginerii financiare organizat sub egida FBI-ului...si v-a fi retinutā pentru o perioadā de timp determinatā...ca o conceptie de prim rang.  :D :D :D

# Expert contabil date 19 septembrie 2018 23:35 0

Tot ceea ce a prezentat Luju drept metodă de fraudare a băncii este foarte plauzibil. Nu este exclusă nici ,,înțelegerea/înțelegerile" la nivel înalt. Atunci când sunt cel puțin două persoane angrenate (dintre care nu poate lipsi casierul) mai devreme sau mai târziu fapta este descoperită.

# De la LUJU citire : Va fi sārbātoare în decembrie ! date 20 septembrie 2018 01:09 +2

MIZANTROPULE. Bāi omule esti paradit de hotii āstia. Stai asa cā o sā te crācānezi când o sā vezi cu ochisorii tāi combinatiile voastre între prietenele tale din Dorobanti cu UNII din turnul de fitosi BRD ( nu toti MIZANTROPULE...acolo în turn majoritatea sunt oameni de calitate si nu smenari ca voi )...apropos de creditu' lu' madam blonda lui BĀSILĀ. Vorbesti de garantii hotomanule ? Ai vrea si tu sā aflii ceva acum, nu ? Niente barosane ! Cred cā o sā te duci si tu cu ele. :D :D :D. Scopul vostru a fost sa faceti doar infractiuni ca sa induceti in eroare organele judiciaire... Apropo... ati  lasat urme de elefant frumosule... Aoleu !? Stii ca procuroru' nu le-a gasit ...si d-aia vorbesti tu asa ca un mare cunoscātor...cu superioritate...si cu tupeu ?...Ghinion...Le-au gāsit serviciile... martafoiule. Si sunt nashpa rāu. Hai pa...cā am pierdut prea mult timp cu tine...ca stiu cine esti. Si lasa vrajeala cu alte nume...ca tot te dibuiesc. :D :D :D  

# un mizantrop date 20 septembrie 2018 11:03 0

?!

# Expertule..ai inteles ce a scris LUJU ? date 20 septembrie 2018 01:24 0

Astea au tinut lacātul pe infractiuni 9 ani...din 2009. Noroc cu LUJU... Ele au fost denuntatoare si martore...si n-au spus NIMIC. De ce ? Pentru ca au crezut ca nimeni, niciodata nu le va gasi. Asa cā...elucubratiile permanente cu nivele inalte mai lasa-ne. BAJEASCA era in primii 7 directori din BRD...ca functie, ca pozitie, ca salarii. Ce tot veniti voi cu vrajeala ca astia...fie erau mici, fie handicapati, fie fraieri, fie papagali...si ei erau de fapt infractori ordinari. Avea mega-pozitie in BRD aceasta BAJESCU. Era imediat dupa Comitetul de Directie al BRD. Si ea a facut ingineria cu BANII FICTIVI...si nici Parisu n-a gasit, nici DIICOTU , nici DNA, nici BNR...nimeni. Era banditā rāu. Si atât. Si lucrase cam prin tot ce inseamna banca. Si stia sā "respecte" procedura...cu infractiuni ce nu puteau fi depistate. Vreti voi vrajeli de nivel inalt ? (ea il avea )...de SRI?..de SIE ? de ochi albastri ? de ochi cāprui ?...BINE. Noapte bunā ! Stinge lumina ca si asa ai noaptea in cap.

# BRAVO LUJU...MEGA INGINERII ASCUNSE 9 ANI date 20 septembrie 2018 12:17 +5

Lacat pe inginerii timp de 9 ani. DENUNTURI FALSE...MARTORI FALSI. PROCURORII MINTITI "CONCORDANT" FARA NERUSINARE. TUPEU. Crime financiare executate cu sange rece cu bani fictivi, supra-evaluari, contracte de credit false...credite ...si apoi bani furati din credite de aceeasi operatori de BANI FICTIVI...adică de BAJESCU & co...in numele sagetilor.... BORFASI ORDINARI....FORZA LUJU

# Kramer date 20 septembrie 2018 12:23 +2

Situatia este foarte grava daca BRD a trimis documente inselatoare si alterate la DIICOT. Inseamna ca au vrut sa influenteze ancheta. Ca atare...care a fost mobilul ?

# Crist date 20 septembrie 2018 12:29 +2

Oare de ce sunt indignati directorii din BRD ? Pai daca nu cunosteau ingineria cu bani fictivi...trebuiau sa fie foarte bucurosi , asa cum a precizat luju.Pare o incurcatura mare in devalizarea asta. La BCR a fost la fel cu credite din astea mari...dar le-au "externalizat". :P

# Georgeta M. date 20 septembrie 2018 12:54 +3

Mai uit si mā crucesc. Adevarul îi supārā. O banca ca sa insele procurorii cu documente contrafacute. Cât curaj pot sa aiba oamenii astia ? Se bazau ei pe ceva. O Romanie divizata...si oameni care s-au degradat cu trecera anilor.

# Lunaticu date 20 septembrie 2018 18:59 0

Oare de ce oamenii din ziua de azi nu mai au limite ? Alea furā la greu si astia ii acoperā  ? O sa ajungem vai mama noastrā de tarisoara. Avem resurse de tot felul, oameni muncitori...si ne pârjolim intre noi. Ne-au incrâncenat strānii astia ca sā ne divizeze...si n-o sa ne mai vindecām. Pacat.

# Irina date 20 septembrie 2018 20:21 0

Bancile asupresc tara. Oamenii sunt indatorati sub dobanzi uriase. Mi-am luat un card acum multi ani la BCR si nu mi-au atras atentia cei de la banca...Peste 20% dobanda. Camata. De ce mai ne miram de ce fac unii si altii pin banci. Foarte neplacut daca s-au trimis documente inselatoare la Parchet. Au vrut sa-i minta pe procurori. 

# Africa de Sud date 20 septembrie 2018 20:29 +1

Boier domnu sef ! probabil ca el era la safari cand astia se tocau aici. Omu e de pensionat  :eek:

# DAKUL date 20 septembrie 2018 20:34 +1

Mai oamenilor...asta e PEGHEUL nostru ? De la bratari dacice la bratari afro ? Tudorica si tu... tot cu vacantele ? Bravo voua. Traiti-va viata...la maxim.

# Magistratu date 20 septembrie 2018 20:57 0

Habar n-aveti voi cat se plimba astia. Amandoi au facut turul lumii...de cand au fost numiti. "Schimburi de experienta"...Boieri.

# Turist date 21 septembrie 2018 04:17 0

Nu ne dati si noua transcriptul interventiei lui taica in Africa de Sud ???? ?  Informatia trebuie sa fie publica. 

# Hornbach date 21 septembrie 2018 07:52 0

Justitia. O arma cu care se tinteste in functie de interesele politice si economice. Asta au ajuns....ca rusii si turcii. RUSINE NATIUNE. RUSINE PROCURORILOR PE POST DE SNIPER -eri. Criminaki de vieti si de destine.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 03.08.2020 – Politia Rutiera il protejeaza pe Nicusor Dan. Talibanismul COVID ucide

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva