16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DECRETE PENTRU MARILE PARCHETE – Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde propunerilor facute de ministra Justitiei Alina Gorghiu. Iohannis a semnat decretele de numire in functii de conducere la PICCJ, DNA si DIICOT (Decretele)

Scris de: G.T. | pdf | print

5 January 2024 15:05
Vizualizari: 5114

Propunerile facute de ministra Justitiei Alina Gorghiu (foto stanga) privind numirea in functii de conducere in marile parchete au primit unda verde din partea presedintelui Klaus Iohannis (foto dreapta). Mai exact, Iohannis a semnat joi, 4 ianuarie 2024, decretele pentru numirea unor sefi la PICCJ, DNA si DIICOT, acestea fiind publicate in Monitorul Oficial (vezi facsimile).


 

Astfel, Klaus Iohannis a semnat decretele pentru:


- numirea procurorului Ionut Ardeleanu la sefia Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul DNA (Sectia a II-a DNA);- numirea procuroarei Marinela Minca la sefia Sectiei judiciare penale a DNA;- numirea procurorului Adrian Petre Tudoran la sefia Sectiei de combatere a criminalitatii organizate din cadrul DIICOT;- numirea procurorului Adrian Cornel Nicolau la sefia Sectiei parchetelor militare din PICCJ;- numirea procuroarei Antonia Eleonora Constantin la sefia Sectiei judiciare din PICCJ;


- numirea procuroarei Cristina Daniela Balcan la sefia Sectiei de resurse umane si documentare din PICCJ.

Comentarii

# DODI date 7 January 2024 13:10 0

Slabe speranțe ca doi ”intelectuali” mediocri să promoveze oameni capabili pentru niște funcții importante. Cei promovați dacă nu sunt ”recompensați” pentru pupincurismul afișat anterior înseamnă că au calitatea de a nu deranja pe viitor. Și așa justiția română calcă pe cărările bătătorite de slugoii Noii securități. Halal justiție, halal reprezentanți ai statului român, trist viitor.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva