14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DETASARE SURPRIZA IN CSM – Judecatoarea Isabelle Tocan de la Curtea de Apel Bucuresti va activa in urmatorii trei ani in Consiliul Superior al Magistraturii. Judecatoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis are doi dusmani in Sectia pentru judecatori a CSM. La Ministerul Justitiei pleaca judecatoarea Andrada Albescu de la Judecatoria Sectorului 1

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 January 2023 16:16
Vizualizari: 7352

Detasare surpriza in Consiliul Superior al Magistraturii. Una dintre cele mai cunoscute judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti va activa in urmatorii trei ani in CSM. Este vorba despre Isabelle Tocan (foto).


 

Astfel, joi, 19 ianuarie 2023, Sectia pentru judecatori a CSM a dispus detasarea Isabellei Tocan in Consiliu pe o perioada de trei ani, incepand cu 15 februarie 2023 (vezi facsimil 1). Decizia a fost luata in unanimitate.

De asemenea, in aceeasi sedinta, Sectia a hotarat si o alta detasare, dar de aceasta data nu la CSM. Concret, judecatoarea Andrada Albescu de la Judecatoria Sectorului 1 a fost detasata la Ministerul Justitiei pe o perioada de doi ani, incepand cu 1 februarie 2023, decizia fiind luata tot in unanimitate.

 Doi judecatori CSM au un cui impotriva Adrianei Stoicescu


Pe de alta parte, Sectia pentru judecatori a CSM a dispus si o serie de delegari in functie de conducere la mai multe instante. Curios, din cele 14 delegari in functii de conducere (vezi facsmil 2), doar trei nu au fost luate in unanimitate. Ne referim la:

-delegarea judecatoarei Adriana Stoicescu in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Timis, unde s-au inregistrat doua voturi impotriva;

-delegarea judecatoarei Sabina Daniela Adomnitei in functia de presedinte al Sectiei I penale a Curtii de Apel Bucuresti, unde s-a inregistrat un vot impotriva;

-delegarea judecatoarei Andreea Alexandra Ene (sotia judecatorului Alin Ene din CSM) in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Ploiesti, unde a fost inregistrat un vot impotriva (pe langa abtinerea normala a judecatorului Alin Ene).

 


Comentarii

# Vasilică făr dă frică date 19 January 2023 17:52 +67

judecatoarea Alexandra Andreea Ene este sotia judecatorului Alin Vasile Ene din CSM; delegata la Judecatoria PLOIESTI; abtinerea normala a judecătorului Alin Vasile Ene a lipsit cand a propus/o și a votat/o pe nasica în functia de vicepresedinte la Judecatoria Ploiesti - acum nasica e delegata la penitenciarul unde isi face veacul UDREA. Va face clanul Ene, JUR :))

# pandalaul date 19 January 2023 18:16 -42

DE CE NU VORBESTE NIMENI DE DEMISIA VICELUI DE LA JUDECATORIA PLOIESTI????

# santinela date 20 January 2023 07:39 +2

Prea desteapta si doxa de carte judecatoarea Stoicescu si astfel deranjeaza pe cele doua tute care au votat impotriva . Incet ,incet, incep sa se arate ciumpalacii si Tutele din noul CSM !

# Alexandru date 21 January 2023 15:44 +1

Doamna Stoicescu ar fi un super judecator daca ar face ce spune. Pacat ca in practica e atenta sa nu deranjeze sistemul. Daca noul CSM este cu oamenii ,,sistemului,, se naste intrebarea cum de au votat-o pe doamna Stoicescu? Atunci oare cei doi/doua care au votat impotriva? Am vazut solutii pronuntate de doamna Stoicescu de rageau magarii!!!

# Iri date 11 March 2023 10:00 0

Un mitocan

# Amy date 11 March 2023 10:01 0

Nu stie altceva decat sa si bage rudele la putere, se crede Napoleon probabil

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva