25 iulie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

"CATANI DE IASI" SI EXCESUL INTERCEPTARILOR - Povestea neromantata a procurorului DNA Eva Emilian, un anchetator care a "excelat" in interceptari telefonice si anchete in spatele carora s-au ascuns interese personale si razbunari, precum dosarul "Astarastoae" si "Moisescu-DIICOT" sau dosare comandate precum "Telepatia"

Scris de: L.J. | pdf | print

8 septembrie 2013 13:17
Vizualizari: 10876

Procurorul Emilian Eva (foto) de la DNA Iasi, unul dintre procurorii care au instrumentat dosarul in care Dan Voiculescu este judecat privind modul in care a fost privatizat Institutul de Cercetari Alimentar, este cercetat pentru abuz in serviciu de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei pentru folosirea unor practici ilegale de procurare a mijloacelor de proba. Procurorul Emilian Eva ar fi interceptat in mod abuziv mai multe convorbiri telefonice.


De ce il cerceteaza PICCJ pe procurorul Eva

Plangerea impotriva lui Emilian Eva a fost inaintata la Parchet de catre fostul prefect al Iasiului, Dragomir Tomaseschi. Procurorul este acuzat ca, timp de trei luni, ar fi interceptat in mod abuziv convorbirile telefonice ale fostului subprefect al judetului Iasi, Cristian Angheluta.

Potrivit unui raspuns al Parchetului General din luna iulie 2013, aparut in mass media, dosarul este in faza incipienta. “Dosarul la care faceti referire (nr. 130/P/2013) se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind in faza actelor premergatoare”, se arata in raspunsul institutiei.

In plangerea inaintata Parchetului General se arata ca Emilian Eva ar fi cerut pentru prima data interceptarea convorbirilor pentru numarul de telefon al subprefectului Angheluta pentru perioada 24.12.2010 – 17.02.2011. In plangere se mai arata ca Eva ar fi sustinut in fata instantei ca numarul de telefon i-ar apartine de fapt lui Dragomir Tomaseschi, fost prefect al Iasiului in perioada 2009 – 2011, ale carui telefoane au fost si ele interceptate la acea vreme. Tomaseschi era cercetat de procurorul Emilian Eva intr-un dosar de trafic de influenta, pentru fostul prefect dispunandu-se neinceperea urmaririi penale.

Cu rea-credinta, cunoscand faptul ca respectivul numar de telefon nu era folosit de mine ci de catre subalternul meu administrativ, domnul Angheluta Cristian, procurorul Emilian Eva nu s-a conformat dispozitiilor procedurale ci a continuat sa efectueze interceptarea convorbirilor telefonice purtate de acesta desi nu avea calitate in dosar”, se arata in plangerea inaintata Parchetului de Dragomir Tomaseschi, in prezent avocat in Baroul Iasi. Conform aceluiasi document, Emilian Eva ar fi incalcat “flagrant” dispozitiile legii privind interceptarile telefonice. Cea de-a doua perioada in care telefonul lui Cristian Anghel ar fi fost ascultat in mod abuziv a fost 14.07 – 12.08.2010.

"Psihiatrul" de serviciu

Procurorul Eva s-a intors acasa, la Iasi, dupa ce s-a achitat de diverse "sarcini" la DNA. Dupa cum se stie, aflat in subordinea lui Doru Tulus, procurorul Eva Emilian l-a trimis in judecata pe Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, alaturi de alti coinculpati in dosarul "Telepatia". Insa, mai exista si alte dosare instrumentate ce acest anchetator care ar putea fi interpretate ca rafuieli personale si razbunari. In 3 decembrie 2008, procurorul Doru Florin Tulus, sef sectie la DNA, aviza rechizitoriul dosarului Telepatia (4/P/2007). El isi insusea astfel concluziile procurorului Emilian Eva, subaltern, care fac din acest dosar un instrument putin credibil din punct de vedere juridic dar “beton” in indeplinirea sarcinii de a pedepsi adversarul cel mai notoriu al presedintelui Traian Basescu.

Tulus intra pe taramul "nisipurilor miscatoare ale telepatiei" fiind si sub presiunea unei proceduri disciplinare a CSM, dar a fost absolvit ulterior de raspundere in saptamana in care cand aviza “Telepatia”. Se pare ca Emilian Eva avea presiuni "extrasenzoriale" in urma unei dispute personale dupa ce fusese reclamat in 2008 la DNA de un procuror din DIICOT. In rechizitoriul procurorilor DNA, Voiculescu este suspectat de utilizarea unor tehnici parapsihologice si de comunicare telepatica.

Afirmatia este halucinanta avand in vedere ca ea se regaseste in acelasi material in care procurorii recunosc ca nu au probe care sa il incrimineze pe Dan Voiculescu. Nu au probe, nici directe si, potrivit avocatului Gheorghita Mateut, nici macar nu exista probe indirecte.

"Catani de la Iasi"

Procurorul Eva, unul dintre cei mai activi din cadrul DNA, este cel care in 2011 l-a trimis in judecata pe colegul sau, procurorul Moisescu pentru trafic de influenta. Ulterior, procurorul de la DIICOT Iasi a fost suspendat din functie, insa nu a recunoscut niciodata faptele, precizand ca la mijloc ar fi vorba de un abuz al procurorului Emilian Eva.

In prezent, Emilian Eva este implicat intr-un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Emilian Eva este unul dintre cei mai cunoscuti procurori din cadrul DNA, in trecut fiind implicat in mai multe scandaluri. In zona, el mai este supranumit si “Catani de la Iasi”. Totusi, aproape toate dosarele sale de rasunet pot fi interpretate ca rafuieli personale si razbunari. In prezent, Emilian Eva este cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

Plangerea impotriva lui Eva a fost inaintata la Parchet de catre fostul prefect al Iasiului, Dragomir Tomaseschi. Procurorul este acuzat ca, timp de trei luni, ar fi interceptat in mod abuziv convorbirile telefonice ale fostului subprefect al judetului iasi, Cristian Angheluta. Potrivit unui raspuns al Parchetului General in momentul de fata, dosarul este in faza incipienta. “Dosarul la care faceti referire (nr. 130/P/130) se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind in faza actelor premergatoare”, se arata in raspunsul institutiei. In plangerea inaintata Parchetului General se arata ca Emilian Eva ar fi cerut pentru prima data interceptarea convorbirilor pentru numarul de telefon al subprefectului Angheluta pentru perioada 24.12.2010 – 17.02.2011. In plangere se mai arata ca Eva ar fi sustinut in fata instantei ca numarul de telefon i-ar apartine de fapt lui Dragomir Tomaseschi, fost prefect al Iasiului in perioada 2009 – 2011, ale carui telefoane au fost si ele interceptate.

Tomaseschi era cercetat de procurorul Emilian Eva intr-un dosar de trafic de influenta, pentru fostul prefect dispunandu-se neinceperea urmaririi penale.

Cu rea credinta, cunoscand faptul ca respectivul numar de telefon nu era folosit de mine ci de catre subalternul meu administrativ, domnul Angheluta Cristian, procurorul Emilian Eva nu s-a conformat dispozitiilor procedurale ci a continuat sa efectueze interceptarea convorbirilor telefonice purtate de acesta desi nu avea calitate in dosar”, se arata in plangerea inaintata Parchetului de Dragomir Tomaseschi, in prezent avocat in Baroul Iasi. Conform aceluiasi document, Emilian Eva ar fi incalcat “flagrant” dispozitiile legii privind interceptarile telefonice. Cea de-a doua perioada in care telefonul lui Cristian Anghel ar fi fost ascultat in mod abuziv a fost 14.07 – 12.08.2010.

Eva a mai fost cercetat de Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru o fapta similara. Procurorul a fost acuzat ca ar fi solicitat instantei interceptarea telefonica a procurorului Vasilii Pretula, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, insa ca unul dintre numerele de telefon ascultate ii apartinea, de fapt, fiicei acestuia. Plangerea a fost respinsa de Inspectia Judiciara in urma unui vot strans.

In septembrie 2012 sase judecatori din Iasi au fost pusi sub acuzare de procurorul Eva Emilian, alaturi de notari si avocati, intr-o retea cu afaceri cadastrale. Aflat in vizorul DNA, prin firma sa PROMIXT SRL, fiul Ricai Vasiliu, sefa Inspectiei Judiciare, a ales calea colaborarii cu anchetatorii.

Printre judecatorii anchetati se numara Maria Samoil, Georgiana Claudia Mocanu, Mirela Anton, Adriana Carmen Stoienel, Carmen Dascalu dar si presedinta Curtii de Apel Iasi, Cristina Valeanu. Procurorul de caz, Emilian Eva, a fost chemat in fata comisiilor de disciplina din cadrul CSM pana cand a cedat dosarul. Cercetarile au vizat in prima faza o retea a mafiei imobiliare, care realiza profituri uriase din tranzactionarea unor terenuri care ajungeau in posesia indivizilor implicati cu ajutorul unor documente false. Pe data de 3 ianuarie 2013, in timp ce Emilian Eva era cercetat disciplinar, dosarul a fost preluat de DNA Bucuresti.

"Impartialitatea" procurorului Eva in dosarele "Astarastoae" si "Moisescu"

La redeschiderea dosarului FNI in 2011 si anchetarea procurorilor Irinel Paun si Catalin Purcarin, cei care au instrumentat dosarul FNI, Inspectia Judiciara a CSM s-a sesizat din oficiu si a decis sa-i ia la puricat pe toti acei procurori asupra carora au planat in trecut suspiciuni de natura penala ori au avut oarece probleme judiciare. Printre acestia, apare si numele procurorului Emilian Eva de la Serviciul Teritorial al DNA.

Un alt dosar instrumentat de Eva ridica semne mari de intrebare vizavi de impartialitatea magistratului. Este vorba de dosarul in care au fost trimisi in judecata rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie, Vasile Astarastoae, dar si doi directori din cadrul aceleiasi institutii de invatamant superior, Daniela Drugus si Adrian Ciureanu. In acelasi dosar a mai fost arestat si omul de afaceri bucurestean Corvin Pughin. Cu totii sunt acuzati ca ar fi trucat o licitatie, in urma careia trebuia realizata o platforma electronica care sa-i ajute atat pe studenti cat si pe profesori in actul didactic.

Procurorul Emilian Eva il vana de multa vreme pe rectorul Vasile Astarastoae, deoarece acesta din urma l-ar fi impiedicat pe fratele magistratului sa promoveze in cariera didactica. Lucian Eva este in prezent directorul Spitalului de Neurochirurgie, din subordinea Consiliului Judetean, dar are gradul didactic doar de asistent universitar. Acest grad l-a obtinut la Universitatea Apollonia, institutie privata de invatamant superior, ascensiunea la catedra a lui Lucian Eva, fiind franata de catre rectorul Vasile Astarastoae, cel trimis in judecata de fratele procuror. Se pare ca acelasi Emilian Eva si-a rezolvat pana si probleme ce tin de viata intima tot prin intermediul unui dosar pe care l-a instrumentat.

In 2011, fostul procuror DIICOT Radu Moisescu a fost trimis in judecata de Emilian Eva pentru trafic de influenta. Si Moisescu era “asteptat la cotitura” de catre Eva. Dupa cum sustin unii avocati, Moisescu ar fi avut o relatie scurta cu Claudia Ciofu, o jurista care a fost si functionar public in administratia ieseana, iar mai apoi a intrat in avocatura. Claudia Ciofu era prietena oficiala a procurorului Eva. Acesta din urma a fost puternic lovit in orgoliu si a jurat razbunare. Asa se face ca, cativa ani mai tarziu, Moisescu s-a trezit trimis in judecata.

Potrivit rechizitoriului intocmit de Emilian Eva, in februarie 2010, avocatul Alexandru Tudor Bernic si procurorul Radu Moisescu ar fi primit 1.000 euro de la suceveanul Gheorghe Catargiu, ca sa-i fie inapoiata masina BMW 520. Banii i-ar fi luat avocatul si i-ar fi impartit in mod egal cu procurorul. In iulie 2013, procurorul DIICOT Iasi, Radu Moisescu, in prezent suspendat din functie, isi acuza colegul de la DNA, Emilian Eva, printr-un memoriu trimis sefilor, ca ii plasmuieste anchete penale dupa ce a avut “o relatie amoroasa pasagera” cu iubita acestuia. Actuala nemultumire a lui Radu Moisescu este legata de faptul ca, de la finele lunii mai si pana la inceputul lui iulie, procurorul DNA i-ar fi interceptat telefoanele intr-un dosar cu care nu are nicio legatura. Este vorba de un dosar de trafic de influenta, in care mai multi interlopi din Iasi s-au laudat ca pot cumpara un complet de la Curtea de Apel si in care, potrivit informatiilor noastre, Moisescu nu are nicio calitate. Dupa ce a aflat ca a fost interceptat, Moisescu a inaintat o plangere la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, dar si un memoriu in care cere conducerii DNA Iasi sa “opreasca” abuzurile procurorului Emilian Eva. In decembrie 2008, Emilian Eva a parasit DNA Bucuresti, dupa ce CSM i-a avizat cererea de incetare a detasarii. In 2012 a mai fost acuzat de agresiune asupra unei femei invinuite intr-un dosar pe care acesta in cerceta.

Comentarii

# Istratie date 8 septembrie 2013 14:24 +5

Astfel de sugerare face din d-l...Eva un priapic instabil precum adolescentul amorezat de fesele colegelor sale. De fapt, d-sa este, numai, un înflăcărat fără metodă. Cred în onestitatea d-sale, nu cred în toate *metodele* pe care le folosește fiindcă, urăsc, din rărunchi, proștii harnici. Prefer știința de carte *așezată moldovenește*] Sper că aia cu sexul nu e adevărată! Dacă ar fi, pușcăria te mănăncă tinere Eva. În rest, *cu atenție mărită, orice fată se mărită!*   

# bercea mondial: e manevra lu frații miei...............,, date 8 septembrie 2013 20:11 +3

ARESTAȚI-L PE STOINA EUGEN, SURDU MARIUS, BOCȘAN GHEORGHE, fabricare de dosare penale prin intermediul lui ARGEȘEANU NICOLAE.

# Vanga... date 9 septembrie 2013 11:44 +1

Din pacate acesta este adevarul. Daca Moisescu isi tinea gura, vizavi de aventura avuta cu Ciofu, astazi nu ar fi avut nicio problema. Eva este un razbunator prin excelenta, or te vineaza, or inventeaza, dar de facut, ti-o face sigur. Eva ar fi trebuit demult scos din sistem, mai precis, decind a avut conflictul cu caracter penal cu colegul Petrovan. Acesta la Iasi face doar ce vrea...si face... doar ceea ce ii aduce cistig. In unele comune din Iasi lui Eva i-a fost inventata o strigatura, rostita in timpul sarbelor: Hop, tica tica, haida haida, eu cu bani voi cu sapa prin Dumesti si Miroslava, si la Probota pe iaz, mananc pestele mai gras, hop, tica tica, haide haida...

# fanel date 8 septembrie 2013 15:14 +2

asta e?? baiatul asta mai face si acum dosare? pacat ca csm l-a tinut in brate. pana la urma ei sint cei care raman cu sistemul murdar, din cauza lor!

# Habar Are date 8 septembrie 2013 16:51 +3

Astarastoae s-a opus ca fratele procurorului Eva sa fie numit ilegal director de spital clinic, de acolo i se trage... si de la nevasta nataraului de Ciureanu, unealta tampa a procurorului. Astarastoae a fost acuzat de abuz fiindca facea parte dintr-o comisie de licitatie ai caror membri NU au fost audiati de procuror. Nu sunt declaratii incriminatoare, nu au fost gasiti bani, nu a existat flagrant, doar niste mail-uri duse de nevasta prostului de Ciureanu obtinute de aceasta ilegal. Dosarul asta e un mare abuz al lui Eva, o golanie planuita si executata de procuror impreuna cu alte canalii lunatice care voiau sa-l dea jos pe Astarastoae

# Vanga... date 9 septembrie 2013 14:03 +1

Dar, sa te duci cu mascatii, intrun spital si sa-l astepti pe doctor, la usa blocului operator, cand opera pe inima un pacient, cum e??? Oare doctorul in cauza mai avea mintea la operatie??? Oare reprezenta cazul, un pericol social, sau excesul de zel si dorinta de intimidarte si ingenunchere a posibililor viitori cercetati, de catre marele Catani...Este revoltator, sa i se permita asemenea excese de zel unui procuror care in propria lui familie ar trebui sa aiba arestati. Daca doctorul Tinica gresea operatia, datorita presiunii psihice, la cre era supus, stiind ca la usa salii de operatie il asteapta mascatii cu procurorul DNA, cine isi asuma raspunderea??? Numai pentru acest motiv ar fi trebuit sa fie dat afara din sistem, caci Statul Roman detine destula logistica, care ii puteau facilita procurorului, audierea doctorului, fara un asemenea spectacol grotesc. Dar, lui Eva ii este permis. Acesta este stilul de lucru a unui procuror in era noastra...

# daniel date 12 noiembrie 2014 19:29 -1

De multe ori românii...moldovenii fac din țânțar armăsar...Și pe vremea lui Ștefan cel Mare...se lăudau că tăiau 7 gâturi dintr-o lovitură... Așadar...să nu exagerăm cu mascații care așteaptă doctorul să termine operația de inimă...Dacă ar fi adevărat...dar cred că e o exagerarea... Mai e un "fost procuror" care spunea că :"a trecut vremea lui Daniel Morar...când oamenii erau ridicați de pe stradă..." DE UNDE ați vrea să fie ridicați infractorii ??? Să li se facă o invitație ...la hotel sau restaurant ...și să li se spună : Veniți vă rog să vă "ridicăm"... !!!...că nu e frumos să vă luăm de pe stradă...Cred, că "abuzurile" procurorilor ...sunt mizilicuri în comparație cu manevrele făcute de cei anchetați...MAI ALES când aceștia sunt "politici" de mare influență..!!!Păi ce ați vrea să spună un prefect ??Ce a spus Tăriceanu Monicăi Macovei, când nu știu ce mahăr a fost arestat ??? Doamnă...dar dv. nu aveți sub control situația ?? Cu alte cuvinte :"Lăsați procurorii să își facă treaba??

# obiectiva date 12 noiembrie 2014 19:30 +1

dar KOVESI e moldoveanca ?  :eek:

# obiectiva date 12 noiembrie 2014 19:32 +2

ESTE PERFECT ADEVARAT..... :eek: cazul cu MEDICUL CHIRURG CARDIOLOG DIN iasi care opera si era asteptat la usa cu mascatii sa fIe saltat, ESTE REAL !  :sad: :sad: :sad:

# obiectiva date 12 noiembrie 2014 19:34 +2

ar trebui sa castige MILIOANE DE ERUO LA CEDO si el , si pacientul care era pe masa de operatie........STITI ce inseamna o operatie pe cord deschis ???? :sad:

# obiectiva date 8 septembrie 2013 22:27 +1

ASTARASTOAE  e un criminal in serie....si MASON !!!!!!! am avut de a face cu el, cand era presedinte la colegiul medicilor din iasi.....si, datorita calitatilor de ASASIN in SERIE al pacientilor si spalarea doctorilor incompetenti, a ajuns presedinte la colegiul medicilor din romania....are legaturi in JUSTITIE pe care o are a degetul cel mic, legaturi primejdioase, ca a fost si este profesor la fac de drept in iasi............. SPER sa il trimita Dumnezeu direct in IAD, ai auzit, bre, ASTARASTOAE ??? in IAD sa arzi vesnic pentru ceea ce ai facut victimelor criminalilor in halate albe......SPER ca sa fie si condamnat, dar...ma indoiesc !!!!!!!!!! are relatii si prin serviciile secrete, ca fratii criminali MASONI se apara intre ei, si daca procurorii si judecatorii AU tot dreptul sa fie MASONI.....noi avem dreptul sa murim in TACERE !!!!! HOITULE ! 

# CEL MAI PROST PRIMAR DIN LUME ! date 9 septembrie 2013 07:15 -6

CEL MAI PROST PRIMAR DIN LUME !Este intre dumneavoastra un cititor suficient de inteligent incat sa-si poata imagina CAT DE PPRROOSSTT DE LENES SI DE LICHEA ESTE ACEST OOPPARESCU ? Nu stie sa vorbesca corect nu poate spune trei fraze fara sa le citeasca de pe foi. nu e in stare sa lege doua idei.... Intrebati-l ce e aia aspirina ... INTREBATI-L TABLA INMULTIRII... INTREBATI-L ORICE - LA NIVELUL CLASEI A 6-A .. NU STIE NIMIC !!! NIMIC, NIMIC..... E UN BBOOUUU !

# SI TATAL SI MAMA LUI AU FOST GENERALI DE SECURITATE date 9 septembrie 2013 07:17 -7

Nu glumesc ! OMUL ASTA (Opparescu) CHIAR E PROOST RAU .! E ANALFABET.! URMARIUTI-I DISCURSUL ….NU E IN STARE SA SPUNA O PROPOZITIE, O IDEE, inregistrati-l si ascultati de mai multe ori. Dintr-un discurs de 5 minute NU SE POATE SCOATE O PROPOZITIE CORECTA, NU SE POATE INTELEGE O IDEE !! DOAR NISTE BALMAJERI DE ANALFABET… NISTE INCERCARI DE MANIPULARE DE OM PPRROST, Niste glumitze pentru oligofreni…. CA EL VREA SA FACA –NU STIU CE…. DAR I SE TRAGE FRANA DE MANA … DA LUMEA VA VEDEA….CA SE POATE …. fara sa spuna ce …..ca se trage frana de mana ….. ca sunt toti impotriva….. ca lumea vede cine trage frana de mana….. ca lumea e saraca ….si o sa vedeti ,…ca se trage frana de mana…. EU NU CRED CA EXISTA IN LUMEA POLITICA de la noi UN PROOST MAI MARE CA ASTA.

# Vanga... date 9 septembrie 2013 11:29 0

Eva Emilian, unul dintre cei mai corupti procurori ai sistemului. Despre el va pot spune multe, dar si proba, acuzatiile pe care i le aduc. Un apropiat a celor mari din loja, face ce vrea cu cine vrea. In Iasi a subjugat toata presa, si in colaborare cu un ziar local, practica santajul impotriva celor care prezinta interes pentru el.Dosarele in care geme coruptia la propriu, au din partea lui, tergiversare, pina la prescriere, sau NUP-ul. Este un impatimit al razbunarilor si mai nou se foloseste de puterea legitimatiei, pentru a-si rotunji conturile. Pentru ca este un procuror versat a ales o formula desteapta. Afaceristul Giani Canschi, cistiga pe banda rulanta licitatii, multe cu caracter penal, dar ii este neteziot drumul de catre Eva,. caci director la firma lui Giani C., este fratele procurorului, Eva Iosif. Intrucit este un versat in inventii, a ajuns sa sperie la propriu si pe cei mai cinstiti judecatori.

# kate date 9 septembrie 2013 12:09 +4

Doamne ce javre sint la conducerea bietei tari,acum dupa 23ani!!Consider ca ar trebui sa se construiasca mai multe puscarii speciale pt acesti oameni ai legii ce au primit cite o diploma de la fac de drept de pe bulev fost 6martie!!nu considerati?

# Vanga... date 9 septembrie 2013 15:25 +2

Pentru luju ro.. Este gresita informatia ca in Iasi, Eva este supranumit \"Catani de la Iasi\", adevarul este altul. Fosta lui iubita Ciofu, a scris o carte, un fel de brosura, dealtfel, care avea ca scop, lauda iubitului ei Eva. Ea a intitulat respectiva \"carte\" , Catani de Iasi, dealtfel o insulta la adresa adevaratului personaj din filmul Caracatita.

# vali date 10 septembrie 2013 22:00 0

Procurorul Emilian Eva, pe vremea cand activa ca Procuror la Parchetul Militar Iasi, avea un exces de zel sora cu lagarele de exterminare si nu era absolut nici o rezolutie favorabila pentru cercetati. Indiferent ca erai vinovat sau nu, de la el plecai sanctionat obligatoriu. Datorita abuzului in serviciu a fost promovat la DNA si nicidecum calitatilor profesionale.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2021 – Clotilde se viseaza presedinta Romaniei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva