10 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DENUNT – Voturile sunt aranjate in CSM. Oana Haineala si Alina Ghica deconspirate cum solicitau membrilor CSM sa voteze dupa cum pofteau! Fostul sofer al CSM Angel Gabriel Rosca dezvaluie ce mesaje SMS a gasit intr-un telefon primit pe inventar de la institutie, aparat care a apartinut procurorului Bogdan Gabor. Intrucat ne aflam in fata unui posibil trafic de influenta, Lumeajustitiei.ro sesizeaza oficial DNA

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

24 February 2013 13:38
Vizualizari: 21001

Dezvaluiri de o gravitate majora facuta de fostul sofer de la CSM Angel Gabriel Rosca (sofer al judecatorului Adrian Neascu), care si-a dat demisia imediat dupa ce a fost inculpat alaturi de seful sau de catre DNA, dupa ce acesta din urma a solicitat demisia de onoare a noii sefe a Consiliului, procuroarea Oana Haineala (foto 1).

La data de 18 iulie 2012, Angel Gabriel Rosca a primit pe inventar de la DEA din cadrul CSM un telefon Nokia 2730, cu numarul 0724.127.366, care a apartinut anterior, pentru scurta durata, procurorului Bogdan Gabor din CSM – (vezi fisa de evidenta atasata la finalul articolului).

Angel Gabriel Rosca a detinut telefonul Nokia pana la data de 11.02.2013 cand, scarbit de faptul ca impotriva lui s-a pornit ancheta DNA pentru ca judecatorul Adrian Neacsu sa fie compromis, si-a dat demisia. Fara sa vrea, folosind telefonul ce i-a fost dat in custodie, soferul a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM – fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM.


Limbajul academic de la varful CSM

Dincolo de expresiile vulgare atribuite “delicatelor” magistrate care au pus stapanire pe CSM (exemple: “dobitoc”, "nesimtit", “cretin”, “porc”, “idioti”, “4pezi” - toate cu referire la alti colegi, membri ai Consiliului si care pot constitui comportamente nedemne unor magistrati, ce pot fi sanctionate disciplinar) in mesajele ce ne-au fost relatate de Angel Gabriel Rosca, apar solicitari din partea sefelor CSM catre procurorul Bogdan Gabor de a vota in anumite feluri, anumite puncte de pe ordinea de zi. Amintim ca procurorul Bogdan Gabor (foto 2) fost prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului Tribunalului Maramures, a fost ales in functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii la alegerile din ianuarie 2012, ca reprezentant in Consiliu al procurorilor de la parchetele de tribunale.

Cum articolul 29 din Legea 317/2004 privind functionarea CSM ne arata la punctul (3): “Ordinea de zi a lucrarilor plenului si ale sectiilor Consiliului Superior al Magistraturii se aproba de catre acestea, la propunerea presedintelui sau, dupa caz, a vicepresedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, iar la punctul (4): “Hotararile Consiliului Superior al Magistraturii, în plen si în sectii, se iau prin vot direct si secret si se motiveaza”, rezulta nu doar ca sefele CSM fac ordinea de zi dupa cum vor, dar si ca a face demersuri pe langa alti membri ai CSM pentru a vota intr-un anumit fel, contravine conditiei de “vot secret si direct”.

In opinia noastra, faptele dezvaluite de fostul angajat al CSM pot friza infractiunea de trafic de influenta, data de art. 257 Cod penal, precum si de Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sanctionarea faptelor de coruptie. Aceasta intrucat membrii alesi ai CSM sunt mandatati de magistratii care i-au ales, sa voteze nu dupa cum doreste cineva anume, ci cum le dicteaza constiinta si interesul magistratilor pe care ii reprezinta in Consiliu.

Fata de aceste situatii, Lumeajustitiei.ro sesizeaza oficial Parchetul Inaltei Curti – Directia Nationala Anticoruptie, prin prezentul articol de presa, cu privire la posibila existenta a unor fapte de coruptie la varful CSM.

Iata conversatiile cu probleme, asa cum ne-au fost relatate de Angel Gabriel Rosca:

Mesaje de la Oana Haineala:

- “ne roaga Alina sa dam cu DA la pct 13 pup”

- “Sa nu uitam sa dam cu NU la pag 23 la plecarea lui Vasilica”

- “o sa facem plen joi (da vezi ca nu le zicem la 4pezi – neacsu, danilet, dumbrava si serban – ca sa se care linistiti in turneul electoral pt roman) noi joi seara plecam la JAI...”

- “la suplimentarea cu posturile n-ar trebui sa votam impotriva? Eu asa as vota... La comisii la fct de conducere procurori. Membri: amian, foitos, petrescu mandici. La judecatori: opaiog, franguloiu, hancu, marin”

Facem precizarea ca aceste conversatii au avut loc, conform lui Angel Gabriel Rosca, inainte ca acesta sa primeasca telefonul, adica undeva la inceputul-mijlocul verii lui 2012, cand Alina Ghica era presedintele CSM, iar Oana Haineala era vicepresedinte, procurorul Bogdan Gabor fiind abia sosit in CSM. Pe atunci, Haineala si Ghica nu intrasera in gratii cu Vasilica Danilet, acesta fiind si el la data respectiva incadrat la categoria “4ped”, alaturi de judecatorii Dumbrava, Neacsu si Serban.

Iata, asadar, ce ce semnaleaza ca s-a vorbit pe telefoanele statului, pe banii contribuabililor, de catre inalti demnitari, platiti din bani publici si obligati sa voteze secret, fara nicio influenta.

DNA are obligatia sa se sesizeze din presa pe acest caz

Fata de prezentul denunt, bazat pe informatii primite de la o sursa oficiala - fost angajat al CSM care face pe deplin dovada ca a avut mijloacele sa intre in posesia unor asemenea informatii, precizam ca potrivit legii DNA are obligatia sa dispuna verificari si sa faca publice rezultatele acestora.

Potrivit siteului DNA, Biroul de presa al parchetului anticoruptie are printre atributii urmatoarele:identifica in presa semnalele cu privire la fapte ce ar putea constitui obiectul verificarilor efectuate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie” - http://www.pna.ro/faces/birp_contacte.xhtml

Cerem prin urmare o ancheta urgenta si eficienta, cu publicarea rezultatelor astfel incat acestea sa fie cunoscute de opinia publica, la fel cum s-a procedat si in cazul membrilor CSM George Balan si Adrian Neascu. Speram ca tandemul Alina Ghica – Oana Haineala nu va beneficia de un tratament privilegiat.

In vederea facilitarii anchetei, Lumeajustitiei.ro anunta ca va pune la dispozitia procurorilor DNA, la cerere, mesajele SMS, astfel cum ne-au fost relatate de fostul sofer al CSM Angel Gabriel Rosca.

* Cititi aici fisa de inventar emisa la momentul demisiei fostului sofer al CSM Angel Gabriel Rosca, in care apare telefonul Nokia 2730

* Cititi aici mesajul de pe siteul oficial al DNA privitor la obligatia sesizarii din presa

Comentarii

# 4ped date 24 February 2013 13:54 +78

La pariu ca DNA se va face ca ploua?

# Sebastian date 24 February 2013 15:03 +70

Desigur ca asa va fi. Daca aceste persoane si-au permis sa tina o tara timp de o luna fara Ministru de Justitie, care era propriul lor coleg de Consiliu si judecator de cariera, fara sa pateasca nimic, cum sa fim intr-atat de naivi ca vor pati ceva acum. Statul de drept boicotisto-basescian, de inspiratie fanariota, are misterele sale, greu de dezlegat de catre muritori...

# Istratie date 24 February 2013 15:35 +29

Dacă află d-l procuror Boc Șan \"de chestia asta\", infractorii deosebit de periculoși sunt mai morți decât  mumiile complet decedate! Ghinionul nostru și norocul lor e că distinsul nu se deslușește decât dacă primește consultații superioare cu ordin de condiționare reflexă și salivară. În [a]rest, Bon jour tristesse!  

# Băiatu lu Luluţa date 24 February 2013 19:45 +20

De acord, suntem muritori, dar numai în timpul vieţii, motiv pentru care nu putem rata prilejul de a fi eterni măcar în timpul vieţii! Iată de ce, într-o dialectică la  care ne obligă însuşi faptul că SUNTEM,  că TRĂIM,  îmi îngădui să cred că ceea ce vedem zi de zi este, dacă vrem, lesne de dezlegat. Dacă vrem, dacă vrem şi nu ne lăsăm părăsiţi de conştiinţa trudnică a rostului nostru instituţional.  Apoi, studiind cu o anume preocupare ideologia Germaniei interbelice, am fost obligat să înţeleg că întreaga politică a descreieratului din capul statului este, profund şi detaliat, de inspiraţie nazistă... ... Cu consideraţie!

# Toni Pușcărie date 24 February 2013 19:47 -36

Penibilul Neacșu se apără numai cu diversiuni. Scalpul lui e o mare realizare DNA. Chiar dacă ciupelile din buget nu-s colosale, faptul că s-a coborât să ciubucărească leuții ăia spune multe despre ce găinar ordinar e acest Neacșu. Închisoare cu executare!

# Frumosule Geani,unde e buna reputatie? date 25 February 2013 01:12 +21

Alo Inspectia, dormiti? Astia mai au buna reputatie? Sau si inspectorii, mai ales aia de la Bacau in frunte cu Geani cel Frumos au ajuns in functii prin sms-uri?

# Băiatu lu Luluţa: Odă în metru cesemist date 24 February 2013 14:13 +59

Cu chipul tău de noapte talibană / Şi creierul avariat demult, / Ai transformat Justiţia în rană / Şi CSM-u-n propriul tău mormânt. # # # De parcă totu-ar fi o bagatelă, / Ne întrebăm cum s-a putut, aşa, /  Ca tocmai tu, perversă Haimanelă, / Ciumă să fii, dar să te crezi o stea? #  Ce păcate ducem , Doamne, ce blestem, / Ce fapte ne impuţi, ce dandana, / S-ajungă, astăzi, un întreg Sistem / Batjocorit făţiş de-o Haimana? # Ai zilele, pe bile, numărate, / Şi tu şi gaşca ta veţi fi striviţi, / Eu nu mă joc, zicând pe apucate / Păreri din partea celor umiliţi, #  Cunosc prea bine cancerul din Ţară, / La Cotroceni tresaltă-n voi otrava, / Şi tu şi toţi cei care te-nconjoară / Veţi ocupa subsolul la Jilava!

# Verticalii din CSM date 25 February 2013 00:51 +18

Daca \"Marele Orator\" Gabor este tratat ca un executant, va dati seama ce sms-uri primesc \"Reformatoarea\" doamna Gavadia si \"Maestrul Ospatar\" Muscalu?!?! Oare oamenii astia pana acum au primit solutiile din dosare prin sms-uri? Ce sa ne asteptam de la o justitie facuta prin sms si prin intermediul unor indivizi atat de verticali!

# Băiatu lu Luluţa date 25 February 2013 07:30 +13

Totul \"(de)curge\" potrivit poftelor discreţionare ale \"Marelui Maestru\"!

# Gabore, Ardealul te cheama date 25 February 2013 08:52 +14

Gabore, Ardealul te cheama inapoi! Treci muntii si vino acasa ca te comporti mai rau ca Miticii aia. Faci Maramuresul de ras cum l-au facut Remes, Muresan si alti caltabosi ca ei.

# ovidiu date 24 February 2013 14:16 +60

DNA nu se va face ca ploua, il va lua la intrebari pe sofer pentru detinere neautorizata de informatii confidentiale, sau gasesc ei o alta incadrare. Dupa ce termina cu el, o sa-si ceara scuze ca a comis indiscretia aceasta. Iar pe Ghica si Haineala nu le vor atinge cu nimic, atata timp cat il servesc pe nasul din suflet. Asa lucreaza reteaua Basescu.

# livia date 25 February 2013 09:32 +14

Nu ,Ovidiu, politia politica a regimului mafiot Basescu Traian ii va inscena soferului ori un accident cu victime ,ori un dosar penal pe o vinovatie ce sa-0k duca la multi ani de inchisoare. Cand si cum s epoatre termina cu aceasta teroare stalinsita impotriva magistratilor? Judecatori inselati cu acte falsificate, asa cum porcedeaza la iasi executor judecatoresc Elisei Beniamin, in fapt un recuperator platit de un SRL din Dubai,iar la CSM se ordona cum s afie pedepsiti magistratii care nu-l au \"pe nashul in suflet\"?

# Marinaru date 24 February 2013 14:33 +43

Nu,nu frizeaza ci e clar trafic de influienta.DNA care e mama mafiilor basiste nu va face nimic contra celor doua bufnite din CSM.Ministrul justitiei ar putea sa se sesizeze,parlamentul ar putea prin structurile sale sa actioneze legal si...nu mai stiu cine ca astea sunt aparate mai ceva decit PAPA.Magistrati aveti si mai multe motive sa revocati tot CSM-ul.

# SA RADEM DE JUDECATORII PROSTI... date 24 February 2013 14:43 -32

Un judecator se bărbiereşte. Sună telefonul. Judecatorul se taie... De ce? Să ştie unde a rămas... :lol:

# Unui procuror! date 24 February 2013 17:00 +19

Eşti monument de muşchi, bărbate, / Prin forţa ta sfidezi realul, / Şi-n cap ai muşchi de calitate, / Deşi nu ăsta-i idealul ... (BlL!)

# livia date 25 February 2013 09:39 +9

Ce am inteles eu, ca soferului i s-a dat un telefonul ce a apartinut procurorului Gabor pe motivul ca soferul nu o fi stiind sa deschisa un mesaj,de fapt mesaje ramase in telwfon.ce inseamna a ceasta > Inseamna ca tpoate cozile d etopor -basiste din CSM cred ca toti cei din jurul lor sunt asemeni lor, ticalositi !Cinste soferului. Intrebare procurorul Bogdan Gabor de ce nu a sesizat DNA-ul? de teama!

# Sebastian date 24 February 2013 14:47 +32

Aceste doua doamne sunt cunoscute la Bruxelles a fi \"stalpii\' Statului de drept. Aceste persoane au aparat \"statul de drept\" de \"lovitura de stat\". Continutul mesajelor reprezinta fidel expresia aleselor caractere ale Domniilor-Lor. As incheia cu o modesta observatie retrospectiva. Daca analizam institutiile statului de drept care au fost \"reformate\" in decursul mandatului \"maestrului ne-ntrecut in lucrurile sfinte\", vom sesiza ca \"reformatorii\" numiti in ierarhia acestor institutii sunt persoane cu profile morale similare. Cum sa se doreasca a se constata incetarea mandatelor unor astfel de persoane din cadrul CSM, daca ele au slujit cauza in trecut si ar putea-o sluji si in viitor?

# emanuela date 24 February 2013 15:20 +25

... despre curve ...

# rocambole date 24 February 2013 18:14 -21

Nici unul dintre  comentatorii nu-si pun urmatoarele intrebari firesti:  1) daca cele semnalate de sofer sunt adevarate ( din comentarii rezulta ca soferul este crezut 100%), ,,Iata conversatiile cu probleme, asa cum ne-au fost relatate de Angel Gabriel Rosca\" neconstituind o dovada in acest sens. 2)Tinand seama ca telefonul a fost primit in 18 iulie 2012, de ce a asteptat dl.sofer pana in februarie 2013 pentru a face aceste dezvaluiri?

# Wow! date 24 February 2013 19:16 +24

Citeste articolul! Pai, a detinut telefonul pana pe 11.02.2013. Vrei sa spui de ce nu s-a sinucis inainte de a-si da demisia? Iar la punctul 1, memoria telefonului si datele stocate de operatorul de telefonie mobila (cf. legii, cu care nu sunt de acord, dar pe care trebuie sa o respect) banuiesc ca sunt PROBE, daca acest lucru intereseaza pe cineva.

# Legea 3 / 48 date 24 February 2013 19:05 +36

Marti toti judecatorii romani declanseaza greva !

# carcotas date 24 February 2013 19:16 -27

Atentie judecatori de romanica, nu mai sunteti ca in 2009 pe-o mana cu CSM-ul lui Andries si de data asta o sa fie zai mare! Vad niste dosare de abuz in serviciu in care veti plati si pentru 2009.

# LEGEA 3/48 date 24 February 2013 19:08 +25

Marti toti judecatorii romani declanseaza greva !

# Doamen fereste date 24 February 2013 19:25 +26

Doamne, ca Basescu si-a plantat slugi peste tot intzeleg, dar sa-i gaseasca pe toti atat de prosti??? Cu astia voia el sa modernizeze statul? Doar specialisti in molfait licurici? Ca cretini... pe mainile cui suntem... Ce soarta nenorocita...

# Doamen fereste date 24 February 2013 19:28 +15

Doamne, ca Basescu si-a plantat slugi peste tot intzeleg, dar sa-i gaseasca pe toti atat de prosti??? Cu astia voia el sa modernizeze statul? Doar specialisti in molfait licurici? Ca cretini... pe mainile cui suntem... Ce soarta nenorocita...

# VIKY date 24 February 2013 20:21 +22

\"Asociaţia Magistraţilor din România va organiza marţi o gravă judecătorească, în semn de protest faţă de Consiliul Suprem al Magistraturii care refuză, de o lună de zile, să revoce doi judecători, Alina Ghica şi Cristi Dănileţ, incepend de la 8:30 pana la terminarea sedintei CSM\"

# VIKY date 24 February 2013 21:03 -22

... la care nu va participa nimeni.

# VIKY date 24 February 2013 21:33 +12

Iar te apuca damblalele sa scrii in numele meu, gunoi portocaliu?

# VIKY date 24 February 2013 23:15 -13

musai sa precizez ca judecatorul Dan Spanu de la AMR este un nenorocit de judecator corupt cercetat pentru mita contra sentinte masluite.

# VIKY date 25 February 2013 12:43 +1

Iar te apuca damblalele sa scrii in numele meu, gunoi portocaliu?

# pastel date 24 February 2013 20:51 +20

Zadarnica dezvaluire! DNA este complice. S-a vazut la suspendare reactia DNA-ului, cu asa sefi si supusi cu \"nasul in suflet\". DNA trebuie desfiintat!

# D. date 24 February 2013 20:59 +9

Eu astept... Sa vad inspre cine inclina balanta. Spre denuntator sau... Spre cei denuntati :)

# C.I. date 24 February 2013 21:51 +6

Iar ai aparut mai penibilule de 3/48?Si vii cu o informatie fumata?Eu stiu asta de vreo 10 zile si nu m-am afisat.vezi ca si Viky a anuntat greva ,asa ca iar esti plagiator.Trecand la probleme mai serioase,cred ca soferul denuntator va fi luat de urechi.sa vedeti ce dosar ii va face DNA ori Diicot pentru comunicari de date confidentiale ori pentru ac cesarea fara dreptr a unui sistem inmformatic.ori,ceva asemanator,suficietn sa se apuce baietii de gtreaba.ce va fi in final nu mai are rost.frica in oameni au bagat-o.Oricum,ce au facut hamanalele nu esgte ,cel putin corect,asa incat ar treb ui sa isi dea demisia pe urgenta.

# Miraj date 25 February 2013 12:50 +4

Total gresit in privinta incadrarilor pe care le-ar gasi organele pentru infierarea cu manie proletara a soferului. Date confidentiale? Pai, daca erau confidentiale, trebuiau securizate! In cel mai bun caz, fostii posesori ar trebui trasi la raspundere... desi nu vad unde ar fi confidentialitatea! A! Ilegalitatea, poate! Accesarea fara drept??? Pai, a primit tel. cu pv de predare-primire, avea tot dreptul din lume sa-l foloseasca! Si f. bine ca l-a verificat, putea sa gaseasca niste mici cai troieni, pusi acolo ,a...dospit, care sa fie scosi la inaintare la momentul oportun! Se mai intreba cineva pe-aici, de ce asa tarziu? Pai...cui sa reclame? Celor pe care ii incrimina? Acum omul nu mai are nimic de pierdut, asa incat...bravo lui!

# L 3 / 48 date 24 February 2013 21:57 +5

,,C. I.\" (CUR IDIOT), nu iti place numele meu ! Legea 3/48 e unicul vostru document de identificare; legea care v-a omorat !

# C.I. date 24 February 2013 22:01 -10

Asa cum ti-am spus:esti idiot.

# L. 3 date 24 February 2013 22:07 +2

c.i., stii de ce nu v-a infiintat Legea 51 ? Pentru ca nu abroga Legea 3 ! Poate nu esti chiar idiot, esti doar retardat !

# C.I. date 24 February 2013 22:12 -6

Asa cum tgi-am spus :esti idiot.Si nici nu cunosti legislatia avocvatuturii.Deci,asa cum ti-am spus:esti idiot.

# L. 3 date 24 February 2013 22:28 +4

,,legislatia avocvatuturii\" ? Spune-mi-o tu, cand si cine v-a infiintat ?

# ci-stule ! date 24 February 2013 22:30 +6

c.i., te cam balbai !

# C.I. date 24 February 2013 22:47 -6

Asa cum ti-am spus:esti idiotMaii mult,ti-au trebuit 5 minute sa mai postezi o prostie.Eu poate tehnoredactez ,uneori,aiurea,dar tu si in realitate esti balbait.Nu te inregistrezi prin instante ca apoi sa incerci sa te corijezi?Eu te-am auzit de n ori si mi-am dat seama ca nu ai nimic in capatana.Deci,asa cum ti-am spus:esti idiot

# pt C.I. date 24 February 2013 23:08 +3

legislatia avocaturii... :D??? ce intelegi prin legislatia avocaturii??? sincer, sper ca esti un inginer care singura tangenta pe care o are cu dreptul este ca asigura mentenanta la computerele din cadrul instantei. in rest mestere, esti depasit de termeni, si mai ales esti de o prostie tulburatoare(n.b. citat dupa bolcas). mai fa o pauza ca or sa te lege astia daca mai scrii prostii.

# ceistprost date 24 February 2013 23:13 +6

individul nu are tangenta cu dreptul, este paralel ! Jignim inginerii daca il includem in acea profesie. e doar un limbric platit sa tulbure mediul asta, sa abata atentia de la chestiunile serioase.

# C.I. date 25 February 2013 06:53 -3

Mai ceistprost ,asa cum te semnezi, asa esti.Oare de ce crezi tu ca tulbur mediul acesta?Sa abat atentia de la chestiunile serioase?pai mai paralelule cu dreptul,ai scris vreodata ceva serios pe acest forum?Indiferent cum te semnezi esti inconfundabil in stil si goliciune de idei.Mintea ta de paralel nu iti permite sa faci un comentariu cat de cat serios.Daca eu as fi ala pe care il banuiesti,IQ tau minimal nu iti permite sa judeci ca nu ar fi nici o problema sa ma semnez altfel?Dar ,asa cum ti-am spus, esti idiot.

# CI, altul decât C.I. date 24 February 2013 23:14 -4

S-au terminat nick-name-urile? Văd că a postat unul cu nick-ul meu! Nu ştiu de unde bucuria asta ... Eu aş spune altceva. Telefoanele de serviciu se dau \"curate\". Dar dacă eşti băiat deştept îţi descarci un soft de recuperare mesaje. E şi ce a făcut şoferul...asta dacă nu minte...Şi dacă nu minte, a făcut un pui de infracţiune! De ce nu vă puneţi problema unei sesizări din partea DNA cu privire la sms-urile trimise judecătorilor din CSM de Viorica Costiniu în iarna asta şi care sunt certe? Eu văd o problemă majoră: nu cred că cineva de la DNA stă pe LUJU să citească adevărurile spuse pe aici pentru a se sesiza din oficiu!

# CI date 24 February 2013 23:20 +3

Mi-am luat înjurături pe postările altuia. Interesant.

# ceistprost date 24 February 2013 23:24 +1

Nu. Prostanul este C.I., nu tu. Macar atat a facut, a adaugat un element de diferentiere. E totusi un tip onest, a aratat valoarea sa. Adica 2 puncte. E mic si negru. In cerul gurii, precum magarul ......

# sorry date 24 February 2013 23:42 +3

injuratirile ii sunt atribuite celui care scrie mirlanii.de fapt este inconfundabil stilul dementului care se da avocat traditional.

# C.I. date 25 February 2013 07:25 -1

Asa cum ti-am mai spus.......

# C.I. date 25 February 2013 22:51 0

Scuze pentru nikul ales de mine.Dar toti pot observa cele 2 puncte negre,vorba unui idiot,despre mintea mea.De acum o sa-mi schimb numele ,asa cum ai propus C*I*.E bine asa?Poate in stilul asta,idiotul ala imi va da 2 stele.E suficient pentru mine.

# ceistprostcudouastele date 25 February 2013 23:02 0

Nataraule, te-ai lovit la capul ala sec si ai inceput sa vezi stele. Verzi. Sau maro. Si bine spui, sunt suficiente pentru tine.  :lol:  :lol:  :lol:

# C*I* date 26 February 2013 07:45 -1

Asa cum am spus:esto idiot.

# Salvamar date 25 February 2013 15:33 +4

Nu stiu ce sms-uri a trimis doamna Costiniu (si inca certe - ti-au soptit serviciile >certitudinile\"?), dar aceasta nu detine functii in CSM/ isi poate da cu parerea, dar nu a trimis SMS de pe pozitia de vicepresedinte sau presedinte al CSM. Deci nu se compara cele doua situatii. Eu ma intreb cum naiba copii fostei nomenclaturii a procuraturrii comuniste care lucra mana in mana cu securitatea ajung pe posturi care influenteaza mersul justitiei (e cazul lui haineala, dar si a lui Kovesi, iar de Monica Macovei ce sa mai spunem - vine direct din sistemul procurorr-securitate). Toti astia vor sa ne REFORMEZE cu orice pret, numai ca pretul il platim noi - salarii si beneficii uriase. pe mine m-a amuzat povestea cu \"TRANSPARENTA\" in alegerea procurorului general - daca Pivniceru il numea pe Morar (din cauza caruia noi romanii am fost condamnati la CEDO sa platim 500.000 euro) procedura era transparenta - nu era nevoie de selectie, de interviuri, nu era nevoie de nimic!

# întrebare pt.CI(ăla fără puncte) date 26 February 2013 04:11 0

Muică,mă sabotezi?De acu`io te premiez cu minusuri,că fiincă mă ignori constant :-x

# Mircea SERBAN date 24 February 2013 23:28 +14

Intamplarea cu telefonul mi-a adus aminte de un banc:... Gabor si Oana, faceau sex in 69. Bagat bine intre craci, Gabor ii zice interogativ Oanei: Fa, stii ca boul ala nu a sters din telefon niste SMS-uri? -Nu, nu stiu, raspunde Oana gafaind. Da, auzi fa, stii ca telefonul a ajuns apoi la birjar iar, asta a dat fuga cu telefonul la posta? -Nu, Gabore nu stiu! Dar, ma spune-mi de unde p...a m...i stii tu atatea? -Pai, fa stii ca ti-a ramas lipit de cur o bucata de ziar!

# obiectiva date 25 February 2013 07:58 +6

daca BALANTA va inclina de partea denuntatilor sau denuntatorul pateste ceva rau, aveti grija ce faceti MAINE, sper ca NU ati uitat REVENDICARILE mele, trimit EMAILUL......

# corina date 25 February 2013 09:17 +10

Nu este un posibil trafic de influenta stiti asta, e realitate.E TRAFIC DE INFLUENTA CLARA!!! SA PLATEASCA JIGODIA AIA SI CU CURCA ACEA PLETOASA SI CU HANDI, ACELA DE DOI BANI. Ei sunt rusinea tarii si a magistatilor;iti e rusine sa spui ca astfel de cioturi sunt magistrati si mai au si functii.De fapt Base nu a vrut vreodata oameni cu coloana , ci numai cioturi care stau drepti si nu comenteaza.

# livia date 25 February 2013 09:27 +13

Acum intelegem d ece s-a dus Basescu la CSM si de ce a sustinut-o perfid ca un securist-corupt pe Oana Haineala ,alias Hajnal.Acum intelegem de ce il cere pe coruptul Morar daniel vesnic sef de procuratura.BASTA.

# Baumax date 25 February 2013 09:33 +11

DNA = Crima Organizata, aloo !! luju.ro, voi sesizati ...\"Nasul\" ??? Nu mai este vreme..iesiti in strada, magistrati care va considerati independenti, impartiali, profesionisti !!! Daca taceti, va compromiteti in Haznaua actuala a Justitiei din Romania ! Dezvaluiti si decapitati Mafia din Justitie !

# anton date 25 February 2013 11:23 +7

Stimati Judecatori : daca de maine nu incepeti sa dati de pamant cu intregul CSM ,nu numai cu cele 2 fufe si vasi de poimaine veti fi nu 4pezi ci infinit/pezi. Ati pornit un lucru minunat , nu credeam sa reusiti si ar fi pacat sa nu va duceti la capat demersul. Numai asa putem scapa justitia de javre. Sunt sigur ca sunt mii de procurori si judecatori care ne fac cinste. Cu scuzele de rigoare va rog : \"Iesiti dracu la bataie , aparati-va demnitatea si nu mai stati ascunsi. Procurori.....cinstiti depuneti-va candidaturile fara frica nu lasati sa fie numite alte javre de catre javrele din varf. altfel .....asa sa ne ajute CSM .

# victor date 25 February 2013 11:32 +8

Ce înţeleg eu din toată povestea asta este că Gabor (evident băsist, fost la DNA) nu este în stare să-şi şteargă mesajele din telefon când îl predă. Mişmaşuri din astea s-au făcut şi se fac peste tot de când lumea, dar trebuie să fii şi suficient de inteligent să nu laşi urme. Gabor nu este...

# Chucky date 25 February 2013 11:36 +5

 Atita timp cit mamaliga rezista sint slabe sperante de reformare a statului.

# nellyprotopopescu date 25 February 2013 14:14 +5

ROMANI , TREZITI - VA !!! Problema in CSM nu este ca noi le platim telefoanele de serviciu ( ma ofer sa platesc o parte din abonament ! ) , ci , EXCLUSIV , CEEA CE SE SUPUNE LA VOT !!!! Nu cumva VOTUL exprimat asa cum se vede din SMS ( ca nu este DIRECT SI SECRET !!! ) , poate fi considerat NUL ??? LUJU , continuati cercetarile si incercati sa aflati TOT CE S - A VOTAT , macar , in perioada cat a gast Rosca in telefon ... ! Cred ca veti ( vom ) avea surprize mari !!! Aceste VOTURI POT FI LOVITE DE NULITATE ??? Ia ganditi-va ... !!! Felicitari ptr toata activitatea voastra !

# APEL CATRE JUDECATORI : date 25 February 2013 14:16 -1

GREVA va DEFINITIVA LISTA JUDECATORILOR COMPROMISI ! NU VA FACETI DE RAS A DOUA OARA !.. Dupa ce “1700 V-ATI FACUT DE RAS MESERIA” SI I-ATI CONDAMNAT (REVOCAT ) FARA ABSOLUT NICI UN MOTIV, sunteti chemati SA VA MAI FACETI ODATA DE RAS , ….PRINTR-O GREVA “SPONTANA” LA COMANDA!.Sunteti macar constienti CE RAZBOAIE SE TIN IN NUMELE VOSTRU SI PENTRU CINE ?....SUNTETI INDEPENDENTI? SAU SUNTETI CARPE ? TOATA MASCARADA (greva “SPONTANA” LA COMANDA ) ARE CA SCOP SA FURNIZEZE MATERIAL PENTRU EMISIUNILE MONSTRUOASE DE LA HASNAUA3 ! Scenariile pentru emisiunile de marti au fost scrise de vineri ! Acum se cauta figurantii …se impart rolurile “DE CARAGHIOSI “ JUDECATORILOR “VERTICALI SI INDIGNATI”…se face repetitia pe roluri! Cata rusine? Cata injosire ? SA-I TINEM MINTE SI SA-I URMARIM…SA VEDEM CE PROCESE VOR JUDECA SI CE SENTINTE VOR DA !!! NU TREBUIE SA MAI AIBA NICIODATA UN ROL IMPORTANT IN JUSTITIE ! Maine ,EU VOI FI JUDECATOR ! NU VOI FI UN FIGURANT CARAGHIOS !

# Ai intrat in tura? date 25 February 2013 14:58 -1

Gata Diogene, ala cu butoiu? Ai intrat in tura? Naspa ...

# Miraj date 25 February 2013 16:22 -1

Mai ai frati pe-acasa? Daca da, nasol, naspa...daca nu...la fel!

# stanciulescu date 26 February 2013 10:20 0

Privind aceasta evidenta a ce se numeste CSM,care s-ar traduce ptr unii -vezi ghica,haineala,danilet,morar,-nu meritati sa va scriu numele cu litere majuscule-, CASTA SLUGARNICA MACOVEI ,fiind scoliti de catre renumita aparatoare a drepturior omului si pusi la dispozitia CARMACIULUI SUPREM- SI CU TOATE ASTEA sunt unii cu nasu in suflet care FRIZEAZA ORICE LEGE A BUNULUI SIMT SI AL REALITATII COTIDIENE....idomnilor si doamnelor cu ingaduinta domniilor voastre va anunt ca soarele apare ziua pe cer iar noaptea luna-de ce incercati sa inversati universul ..........ptr voi ,pitacanii ale slugarniciei vesnice acest popor nu poate sa respire aer prospat neviciat de hahaieli interminabile si abjecte-RABDAREA ARE O LIMITA-NU TRECETI LINIA-ACEST POPOR E LA MARGINEA PRAPASTIEI .GATA AJUNGE.

# didi date 25 February 2013 14:26 +1

pt. adevaratul c.i.:zi-le-o!ha,ha....

# taranescu date 25 February 2013 15:16 -1

carcotasii dreqului! pe cine deranjeaza si creeaza oftica ca judecatori declanseaza greva ? pe ... javrele basiste si postacii de serviciu ai infractorului nr.1

# Gogu date 25 February 2013 20:32 0

Buna seara, Vreau sa cred ca de data asta se aplica legea in RO. Se poate oare ca D-na minstru sa propuna repetat aceleasi persoane pt.functiile de procurori. DE CE NU O FACE.CA SA VEDEM CLAR REFUZUL \"PRESEDINTELUI\".

# SPECTACOL MEMAIPOMENIT, LINSAJ IN DIRECT ! date 25 February 2013 20:45 0

Maine nu pierdeti incepand cu ora 8 “LINSAJUL IN DIRECT LA HASNAUA 3 a lui GHICA ,HAINEALA SI DANILET !” SPECTACON NEMAIPOMENIT ! S-au pregatit 9 care de reportaj …s-au intins firele…s-au distribuit rolurile,..s-au gasit judecatorii INDIGNATI….(au fost deja platiti ) … li s-au dat si rolurile …L-AU REPETAT A…. IESIT BINE !...S-AU PLATIT PESIONARII indiganti …s-a contractat o grevista a foamei ..s-a achitat (desi a cerut cam mult !)… s-au adus steagurile… spectacol…ca la MICHEL JACSON.sunt si debuturi promitatoare cativa judecatori care care N-AU MAI FOST INDIGNATI PANA ACUM …va rugam sa-I tratati cu ingaduinta ….SUNT DE VIITOR …LA URMATOAREA INDIGNARE se vor indigna mult mai credibil….si grevista foamai este promitatoare ….promite o greva de 75 de zile …ca sa depaseasca RECORDUL NATIONAL (detinut de aia care a facut greva foamei 70 de zile SI S-A INGRASAT 12,5 Kg (CONFORM CU FISA MEDICALA ) …. NU PIERDETI maine incepand cu ora 8 “LINSAJUL IN DIRECT LA HASNAUA 3 a lui GHICA

# Florin Stefan date 25 February 2013 21:00 +2

“o sa facem plen joi (da vezi ca nu le zicem la 4pezi – neacsu, danilet, dumbrava si serban – ca sa se care linistiti in turneul electoral pt roman) noi joi seara plecam la JAI...” ..... Doamne, nu tresariti cand cititi acest SMS ?Ce sa caute in TURNEU ELECTORAL o buna parte a CSM-ului ? Acolo nu a candidat cumva Elena Udrea ? Iti sta mintea in loc !!! Oameni buni A SOSIT TIMPUL SA NE DESTEPTAM !!!

# VIKY date 25 February 2013 21:15 +1

Dar la Roman nu bipeda lui suspendatul a candidat?. Aia care se vehiculeaza ca a fost patrupeda in asternuturile de la Cotroceni.

# C.I. date 25 February 2013 21:09 +2

Iar ne asasinezi mai asta de pe net,forbalistule lui peste prajit?Lasa-ne odaatga in pace cu neroziile tale.Parca ai fi unul din CSM(gen danilet)si nu ai altceva de facut decatg sa postezi prostii pe net.Nu ma face sa imi pierd rabdarea ca te fac praf daca te prind.Nu ma face sa itio spun si tie ce ii spun mereu altuia de pe net.Tu chiar nu vezi ce magarii se fac in CSM?Chiar nu constientizezi ca votul magistratilor este simptomatic pentru cei ce conduc destinele justitiei?de ce ii faci mereu tradatori etc..Fii mai ponderat,mai sintetic si mai cu bun simt.Sunt convins ca esti in stare de asa ceva.

# ilinca date 25 February 2013 21:20 +3

In mod normal prima care ar trebui sa se sesiseze - daca e corecta si daca vrea\"reformarea justitiei si a statului\" - ar fi Monica Macovei care ar trebui urgent sa informeze si pe superiorul dinsei Barosso cu ce se ocupa CSM-ul, cum dicteaza ce sa se voteze, cum jigneste conducerea SCM pe propriii lor colegi; si atunci, culovitura de stat - cum ramine?...

# La greva TOTI judecatorii compromisi ! date 26 February 2013 09:23 +2

Ce, nu mai ascultati de sefii vostri ? UNDE VA TREZITI ? Un judecator TREBUIE SA EXECUTE ORDINELE DATE DE SEFI ? SEFUL VOSTRU este SI STAPANUL VOSTRU ! CREDETI CA EL E DE CAPUL LUI ? SI EL A PRIMIT ORDIN ‘de sus “ TOCMAI DE LA MAREA BLONDA CARE E CAPO DI TUTTI CAPPI voi pricepeti ! IESITI LA GREVA IMEDIAT ! I-am pus pe drunuri si pe baietii astia de la HASNAUA 3 ! Au insirat cabluri , au adus care de reportaj , AU PLATIT FIGURANTI INDIGNATI si voi nu iesiti la greva ? Vreti sa le scada retingul ?Vedeti ca va spun la felix si vedeti pe ddrraacu ? Vor sari ciuvicii ciutacii si ciumpalacii cu aruncatoarele de ******aa******aat pe voi …VA SPURCA ! VA DA felix AFARA PE TOTI de nu va vedeti ! Pai nu va plateste el ? Nu va promoveaza el ? Acuma v-ati gasit “SA GANDITI “ tocmai cand “A VENIT LA MINISTER UNA DE-A NOASTRA”? Ce daca va faceti de ras ? Jurecatorul nu e platit sa gandeasca ! Judecatorul e platit sa exexcute ! Iesiti imediat la greva … STANGA-N PREJUR ! LA GREVA …MARS !

# Oneata date 26 February 2013 09:27 0

Bey astia cu www.luju-voiculesc.ro, nu va mai zbateti in plm degeaba, ca Felix tot intra la puscarie. 

# 4peda haineala hiena date 26 February 2013 12:23 +1

:lol: corveta haineala vopsita cu venin basist ;-) da ordine la gasca csm cum sa voteze cu da si nu la coruptii pdl,infractorul basescu cel care durizeaza mafia din justitie ,ce face parlamentul ales cu 7o% nu dormiti ca va mananca leii lui basescu din sri ,microfonia in romania ;-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.08.2022 – Incurcatura in legea lui Predoiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva