31 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOVADA CA BASESCU II DADEA ORDINE LUI KOVESI - Fosta procuroare sefa din PICCJ Angela Nicolae dezvaluie cum seful statului i-a ordonat Codrutei Kovesi sa-l aduca in tara pe Nicolae Popa. Basescu i-a pus in brate o scrisoare si a trimis-o in Indonezia: "Primise ordin direct de la Basescu sa rezolve problema extradarii... Basescu avea incredere in Kovesi de zece ori mai mare decat in toti ministrii Justitiei... Legatura era dovedita cu scrisoarea pe care Kovesi o avea asupra ei, semnata de Basescu

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

6 August 2014 16:39
Vizualizari: 10697

O dovada ca Traian Basescu ii dadea ordine Laurei Codruta Kovesi este oferita de fosta sefa a Departamentului de relatii internationale din Ministerul Public, ex-procuroarea Angela Nicoale (foto). Aflata sub control judiciar dupa ce a fost tarata intr-un asa-zis dosar de coruptie, pus la cale de mai-marii Justitiei pentru indepartarea sa din PICCJ, Angela Nicolae continua seria dezvaluirilor incendiare care o au in prim-plan pe cea care timp de aproape sase ani a fost Procuror General a Romaniei, Laura Codruta Kovesi. In urma cu o saptamana, ex-procuroarea Angela Nicoale dezvaluia cum Kovesi a mustrat-o, a amenintat-o si a facut-o sa planga pe ex-procuroarea adjuncta a DIICOT, Angela Ciurea, pentru ca si-a permis "sa faca unele lucruri" in dosarul ALRO, fara sa o informeze. De aceasta data, Angela Nicolae face dezvaluiri incendiare, care arata ca Laura Codruta Kovesi, in calitate de Procuror General al Romaniei, a executat ordinele primite de la Traian Basescu pentru rezolvarea unor chestiuni juridice care il interesau pe presedinte. Este vorba despre extradarea din Indonezia a tatalui FNI, Nicoale Popa, la care, dupa cum veti vedea mai jos, a avut o contributie decisiva Codruta Kovesi.


Angela Nicoale, amenintata dupa dezvaluirile despre cazul ALRO

Fosta procuroare Angela Nicoale a dezvaluit in exclusivitate pentru Lumeajustitiei.ro cum a fost amenintata, in urma cu cateva zile, la scurt timp dupa publicarea scrisorii in care dezvaluia cum a fost certata de catre Kovesi fosta procuroarea Angela Ciurea pentru ca si-a permis "sa faca lucruri" in dosarul ALRO fara sa o informeze. Mai exact, Angela Nicolae ne-a povestit ca in timp ce se afla in zona Barbu Vacarescu din Capitala, in apropiere de Sectia 6 Politie, o masina Volskwagen de culoare inchisa a urmarit-o timp de cateva minute. In masina se aflau doi barbati imbracati in tricouri deschise la culoare, "cu ochii albastri", care au stationat langa acesta si i-au comunicat: "Fa, daca nu termini cu scrisorile astea, o sa te intalnesti cu moartea!"

Scrisoare despre extradarea lui Nicolae Popa

Revenind la dezvalurile Angele Nicolae despre Laura Codruta Kovesi, intr-o noua scrisoare transmisa Lumeajustitiei.ro, fosta procuroare-sef din Parchetul General dezvaluie cum i-a ordonat Traian Basescu fostului Procuror General al Romaniei sa rezolve cat mai rapid extradarea lui Nicoale Popa din Indonezia, ce miscari de trupe au avut loc in interiorul Parchetului General pentru "induiosarea" autoritatilor indoneziene in atingerea acestui scop, care a fost contributia subalternului lui Kovesi, procurorul Marius Iacob, in tot acest demers, dar si cum a amenintat-o fostul Procuror General Kovesi pe Angela Nicoale pentru ca si-a permis sa stea de vorba cu presedintele Indoneziei, temandu-se ca aceasta ii va dezvalui sefului Republicii Indonezia implicarea politicului in tot acest demers juridic.

Angela Nicolae dezvaluie in scrisoarea pe care o prezentam integral cum, in anul 2011, Traian Basescu a trimis-o pe Laura Codruta Kovesi, in calitate de Procuror General al Romaniei, sa participe la o conferinta organizata in Indonezia, inmanandu-i cu acest prilej o scrisoare pe care avea sarcina sa i-o dea presedintelui Indoneziei, si care cuprinde rugamintile lui Basescu pentru extradarea lui Nicoale Popa in Romania. Fosta sefa a Departamentului relatii internationale din PICCJ, Angela Nicoale, care a insotit-o pe Kovesi in Indonezia (foto 2 - delegatie de participare la conferinta de la Jakarta), relateaza in cuprinsul scrisorii ca Kovesi a primit ordin direct de la Basescu sa solutioneaze problema extradarii lui Nicolae Popa, acest lucru petrecandu-se in contextul in care presedintele nu avea increderea in ministrul Justitiei de la acea vreme, Catalin Predoiu, ca va putea solutiona favorabil aceasta problema. Trebuie insa precizat ca de extradarea romanilor asupra carora au fost deschise actiuni penale revine, prin lege, ministrului Justitiei si nu Procurorului General al Romaniei. Asta nu l-a impiedicat insa pe Traian Basescu sa o trimita pe Kovesi in Indonezia cu o scrisoare semnata chiar de el, in care il ruga pe presedintele acestui stat sa il extradeze pe Nicolae Popa.

Dovada ca implicarea lui Kovesi in extradarea lui Nicoale Popa a fost un succes este data de faptul ca, in aprilie 2011, la o luna de la efectuarea vizitei in Jakarta, cand a fost inmanata scrisoarea presedintelui indonezian, Nicoale Popa a fost extradat!

Marius Iacob, pe post de ghid turistic

Precizam mai sus ca la extradarea lui Nicoale Popa a contribuit, mai mult sau mai putin, si adjunctul lui Kovesi, procurorul Marius Iacob. Ei bine, anterior efecutarii vizitiei in Jakarta, Marius Iacob s-a ocupat de organizarea unei vizite turistice a autoritatilor indoneziene, comportandu-se nu doar ca un ghid turistic, dar si ca un agent de turism. Mai exact, conform scrisorii Angelei Nicoale, Marius Iacob s-a ocupat de gasirea cazarii delegatiei indoneziene in Romania, care a fost asigurata de Ministerul Afacerilor Interne in locatii de 5 stele nu doar din Bucuresti, ci si de pe Valea Prahovei, a stabilit trasee turistice si altele.

Prezentam in continuare scrisoarea fostului procuror-sef din PICCJ, Angela Nicolae:

"Abuzurile lui Kovesi – Jakarta Indonezia 16-19.03.2011 – Puterea si influenta lui Kovesi nu mai au limite

Kovesi era mai tare decat toti ministri de Justitie care si-au desfasurat activitatea pe parcursul celor doua mandate ale sale ca Procuror General, deoarece pentru Basescu era cel mai bun executant si mai ales foarte usor de manevrat.

Stimati citititori, continui cu dezvaluirile privind abuzurile lui Kovesi si legatura sa directa cu Basescu (presedintele Romaniei) si implicare acestuia in domeniul juridic in vederea executarii unor persoane 'non grata', opozabili ai regimului sau si la insistentele unor 'oameni curati' pot spune imaculati, profesionisti desavarsiti carora le e frica de regimul basist si care la randul lor au suferit nemeritat cu tot riscul la care ma expun, cu toate amenintarile primite inainte sau dupa dezvalurile facute in cazul ALRO si in care am prezentat abuzurile facute de Kovesi, fata de procuroarea Angela Ciurea (fost procuror sef adjunct al DIICOT) din Parchetul General - subliniez procuror de exceptie care prin competenta si profesionalismul sau, daca ar fi fost lasata de Kovesi, ar fi facut dosare pentru multe persoane si ar fi adus echilibrul si independenta in Justitie, valori 'furate de mult' de catre sistemul basist.

Aceste dezvaluiri le face un fost magistrat care a suferit o tragedie personala, pe parcursul mai multor ani, prin boala copiilor sai dovedita de acte medicale, care a fost speculata de DNA pentru a ma distruge totalmente pe mine si pe acestia; dezvaluiri care vin in sprijinul altor fosti magistrati de exceptie care au fost crunt executati de sistem – a se vedea cazul exceptionalului profesionist, fost sef de promotie Florin Costiniu, condamnat pe nedrept cu suspendarea executarii pedepsei pentru ca sotia sa, judecatoarea Viorica Costiniu, a avut curajul deseori sa-l infrunte pe Traian Basescu sau Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, care a avut curajul sa vorbeasca deschis de dosarul Flota si de cazul Nastase, fiind condamnata la 2 ani cu executarea pedepsei. Este foarte greu 'sa te bati cu un sistem asa de puternic'. Foarte bine gandit, foarte bine pus la punct ca mod de organizare si in care toate varfurile Justitiei, dar absolut toate, sunt 'cotropite de oamenii lor'. Adica, te bati cu morile de vant.

Nu mi-a fost niciodata frica, fiind vazuta de cei care ma cunosc ca o femeie energica si puternica (ramanand pe functia de procuror sef in Parchetul General timp de 18 ani), dar am fost extrem de singura si fara sa ma lamentez ca mama, cand ai un copil bolnav si cand stii ca oricand este in prag sa faca ciroza, disperarea se amplifica.

Stiam (si mi s-a spus cu doua luni inainte de arestarea mea de o persoana din Justitie cu un rang inalt, al carui nume din motive obiective nu-l voi dezvalui) ca voi fi executata, dar nu mi-am inchipuit niciodata ca executarea mea va fi si mai dureroasa deoarece se rasfrangea si asupra copilului meu bolnav, care a fost si el executat. Eram lovita cu putere atat in cariera mea profesionala de 35 ani, in imaginea mea publica, dar mai ales in punctul meu cel mai sensibil si vulnerabil, boala copilului meu.

Se spune ca numai cine are copii poate sa mai aiba 'un dram de suflet', dar Kovesi nu a avut niciodata copii, iar dorinta sa de afirmare, de a castiga si mai mult increderea lui Basescu, de a dovedi ca poate sa-i indeplineasca toate 'poruncile' era uriasa, actionand ca un robot distructiv.

De altfel, cu cei numiti de el, Basescu avea un stil bine-cunoscut de abordare. Cand dorea ceva le aducea aminte acestora ca el i-a pus pe scaune inalte sau uneori ii certa, asa cum a certat-o public pe Kovesi ca 'nu a facut nimic in dosarele Revolutiei'.

Extradarea lui Popa Nicolae

In august 2011, Kovesi a infirmat solutiile date in dosarele privind FNI, Banca Agricola, Banca de Investitii si Dezvoltare si in cazul falimentului Bancii Romane de Scont, dispunand continuarea cercetarilor in aceeasi cauza intr-o abordare unitara.

In luna mai 2012, procurorii din Pachetul General au inceput urmarirea penala in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu in dosarul privind prabusirea Fondului National de Investitii, fiind acuzat de spalare de bani si instigare la delapidare.

S-a retinut ca Sorin Ovidiu Vintu l-a determinat pe Popa Nicolae sa comita infractiunea de delapidare savarsita in dauna Fondului National de Investitii, acesta din urma fiind condamnat la 15 ani de inchisoare printr-o hotarare definitiva, fiind in prezent in executarea acestei pedepse.

S-a vorbit mult despre 'fuga' lui Popa Nicolae in Indonezia si de 'sprijinul financiar' acordat de Sorin Ovidiu Vintu acestuia pentru a supravietui in aceasta tara.

Mai putin se stie cum a fost extradat Popa Nicolae, cum a revenit in tara si mai ales cine 's-a luptat', executand ordinul lui Basescu pentru a fi readus in tara.

Eu vreau sa dezvalui numai aspectele privind implicarea lui Kovesi in extradarea lui Popa Nicolae si mai ales legatura ei directa cu Traian Basescu, care i-a ordonat ce sa faca, implicandu-se el, la randul lui intr-un domeniu, cel juridic, in care nu avea voie sa intervina, sa se implice.

Ministrul Justitiei din Romania pregatea obtinerea extradarii lui Nicolae Popa din anul 2000, urmand procedura obisnuita extrem de greoaie. Desi ministrul de Justitie Predoiu a fost nevoit sa faca o noua cerere de extradare a lui Popa Nicolae, rezultatele nu erau cele scontate, acesta din urma ramanand in 'paradisul indonezian'.

Atunci, Traian Basescu, vazand ca lucrurile se tergiverseaza i-a ordonat lui Kovesi sa rezolve aceasta problema. Eu cunosteam pe colegii magistrati din Indonezia, pe omologul meu care era o femeie, toti oameni de foarte buna credinta si calitate profesional, care nu ar fi facut niciodata anumite 'jocuri politice'.

Prin intermediul lui Marius Iacob, procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul General, a organizat in Romania o vizita a delegatiei de procurori indonezieni, care nu era o vizita de lucru, si pentru Kovesi era o punte de legatura cu presedintele indonezian pentru a-i cere acestuia extradarea rapida a lui Popa Nicoale asa cum ii ordonase Traian Basescu.

Desi procurorii indonezieni ma intrebau tot timpul la sosirea in Romania ce parchete vor vizita, inafara de intalnirea oficiala cu Kovesi, care nu a uitat sa le spuna de cazul Popa Nicolae – fiind de fata si omologul meu de la Departamentul de relatii internationale de la Procuratura Generala a Republicii Indonezia, in rest oaspetilor, in mod 'premediat', 'voit', li s-a rezervat o vizita turistica in Romania, pe la Sinaia, la Castelul Bran, pe la Poiana Brasov, intr-o actiune de mare anvergura coordonata de remarcabilul profesionist Marius Iacob – dar nu in turism – cum o dovedise atunci, ci in urmarire penala pentru care eu personal am avut o mare stima.

Ca sa nu se nasca discutii in Parchetul General, desi multi procurori banuiau despre aducerea delegatiei indoneziene in Romania, Kovesi a avut o intalnire cu acestia in biroul ei (eu fiind de fata), tratandu-i 'lingusitor' ca pe 'prieteni', desi ea personal nu colaborase niciodata cu ei, facandu-se si un schimb protocolar de cadouri.

Terasa Doamnei din Bucuresti a fost foarte primitoare, deasemenea si MAI implicat si el prin oferirea locurilor de cazare si masa in casele de protocol. Prin urmare, totul era pus la punct cu lux de amanunte, pe tot traseul turistic asigurat colegii indonezieni intrebau cu disperare 'ce parchete vom vizita?' raspundu-se surazator ca vom vizita castele, nu parchete, si ca Romania este o tara frumoasa si primitoare.

Va dati seama ca scopul lui Kovesi era prea marsav pentru buna credinta a colegilor din Indonezia. Primise un ordin de la Basescu si trebuia executat cat mai repede.

Telefoanele ei devenisera insuportabile pentru mine ca si intrebarile din biroul ei, care toate se referau la data cand va fi extradat Popa Nicolae.

Cu ocazia acestei vizite, totul a 'degenerat in turism' si ma intreb si acum pe banii cui, din ce buget, pentru ca locurile pe unde treceam erau totdeauna de cinci stele, iar MAI a pus la dispozitie tot ce a avut mai bun, de la cazare, masa, pana la sirena sfidatoare a masinii politiei antemergatoare, care ii determina pe toti oamenii de rand sa se opreasca pe marginea drumului pentru a face loc convoiului de masini caruia nu i-a trebuit decat o ora si jumatate sa ajunga de la Bucuresti la Poiana Brasov, intr-o zi de mare aglomeratie. De ce s-a folosit sirena? Pentru ce? Cand este stiut ca in UE, nici pentru sefi de state nu se mai foloseste decat in situatii de exceptie, ori rangul celor care se deplasau era de procuror-sef, adica de director. In concluzie, 'scopul scuza mijloacele' folosite cu atata abilitate de Kovesi.

Dupa aceasta vizita a delegatiei indoneziene in Romania, Kovesi a dat marea lovitura prin participarea la cea dea VII-a Conferinta regionala a Asociatiei Internationala a Procurorilor din zona Asia-Pacific, organizata la Jakarta, in perioada 16-19 martie 2011, (Asociatie cu care eu eram persoana de contact).

Era vorba de o conferinta pe care, in mod normal, Kovesi nu ar fi onorat-o. In primul rand, era vorba de o conferinta regionala pentru procurorii din zona Asia-Pacific cu tema 'cooperarea in materie penala' si care nu privea procurorii din Romania. Pentru Kovesi aceasta conferinta a reprezentat un eveniment justificativ al deplasarii sale in Indonezia, care nu era nici o vizita oficiala pe care o facea la invitatia Procurorului General al Indoneziei. La aceasta conferinta ea nu a participat decat 15 minute, iar mie mi-a interzis categoric participarea pentru a nu ma intalni cu colegii straini, carora puteam sa le spun despre implicarea politicului in Justitia romaneasca lipsita de independenta si de scopul vizitei sale in Indonezia.

Kovesi nu onora intalniri mai importante, ca de exemplu cele ale Comitetului Executiv al Asociatiei Internationale a Autoritatilor Anticoruptie, unde era membru (datorita mie si activitatii mele), trimitand in locul ei pe consilierul sau si pe mine, primii avand datoria de a ma supraveghea.

Misiunea trasata de Basescu era mult prea importanta ca sa nu se foloseasca de orice mijloc posibil. Delegatia romana care s-a deplasat la Jakarta in perioada sus mentionata era alcatuita din Kovesi, Marius Iacob, reprezentantul SRI, reprezentant al Politie Romane, un SPP-ist, subsemnata si bineinteles ca de la distanta ne priveau 'cu mult interes' si ne monitorizau ca de obicei 'binefacatoarele' servicii secrete care isi faceau datoria.

Mai vreau sa subliniez ca, potrivit Legii 302/2004 cu modificarile ulterioare privind cooperarea judiciara internationala, structura centrala competenta in materia extradarii este Ministerul Justitiei roman si nu Ministerul Public roman (adica parchete). De aceea am aratat ca Predoiu, ministru de Justitie la acea data, a fost nevoit sa faca o noua cerere de extradare, deoarece in acest domeniu avea competenta el si nu Procurorul General.

Si atunci va veti pune intrebarea ce cauta Kovesi in Indonezia? De ce nu a plecat ministrul Justitiei in Indonezia, pentru ca era atributia lui (sau a directorilor din Ministerul Justitiei care se ocupau de materia extradarii)?

Kovesi primise ordin direct de la Basescu sa rezolve problema extradarii si nu ministrul Justitie, pentru ca Basescu avea incredere in Kovesi de zece ori mai mare decat in toti ministrii de Justitie care s-au perindat pe parcursul mandatelor sale.

Kovesi era clar ca era instrumentul de aplicare a ordinelor sistemului basist si o sa va dezvalui de ce am facut aceasta afirmatie.

In Indonezia, presedintele acestei tari a organizat pe parcursul desfasurarii Conferintei regionale si o intalnire cu toate delegatiile participante la conferinta. Protocolul cerea ca persoanele care faceau parte din delegatii sa se prezinte presedintelui Indoneziei, ocazie cu care acesta schimba sau nu unele amabilitati. Dupa prezentarea mea si a functiei pe care o detineam, presedintele Indoneziei, o persoana foarte elevata, culta, si un bun profesionist, mi-a facut onoarea sa imi acorde un timp de aproximativ opt minute in care a schimbat mai multe amabilitati cu mine, vorbind despre frumusetile celor doua tari, despre cooperarea dintre parchetele din Romania si Indonezia, amintindu-si ca am participat cu cativa ani in urma la o conferinta anticoruptie la Bali (Indonezia).

Probabil ca timpul acordat mie de presedintele indonezian i s-a parut lui Kovesi un deceniu (pentru ca ei nu-i acordase aceasta onoare), dar am simtit ca ii este frica sa nu-i spun inaltului demnitar despre jocurile sale politice.

Desigur SPP-istul care o insotea pe Kovesi intelesese ceva din discutia noastra, care avusese loc in limba engleza, si o informase pe Kovesi, dar aceasta nu s-a putut abtine cum o facea de obicei cand fie cineva o contrazicea, fie cand treburile ei nu mergeau cum ar fi vrut ea.

Imediat dupa discutia cu presedintele Indoneziei, Kovesi m-a abordat si m-a interogat pur si simplu 'cum de mi-am permis sa discut eu cu presedintele Indoneziei fara sa ii spun', desi el ma abordase pe mine, iar problemele de protocol sunt imprevizibile, nu le poti programa si nu poti informa dinainte ce se va discuta.

Mi-a cerut sa ii spun ce am discutat eu atata timp cu presedintele Indoneziei, cum de mi-am permis acest lucru, fara sa o informez. Ma certa, asa cum facuse si cu Angela Ciurea in cazul ALRO. Agitatia sa avea o explicatia. Nu avea numai suspiciuni fata de actiunile mele, ii era chiar frica de mine sa nu ii comunic presedintelui Indoneziei personal sau prin colaboratorii sai ceva care sa infraneze demersurile cerute de Basescu pentru extradarea rapida a lui Popa Nicolae.

Legatura cu Basescu era evidenta si dovedita cu scrisoarea pe care Kovesi o avea asupra ei (pastrata cu multa sfintenie) pe care a inmanat-o presedintelui Indoneziei si care era semnata de Traian Basescu. Categoric, daca cineva ar fi fost in drept sa inmaneze aceasta scrisoare presedintelui indonezian, acela era ministrul Justitiei si nu Procurorul General Laura Codruta Kovesi.

Am vazut personal aceasta scrisoare, atat eu, cat si ambasadorul Romaniei la Jakarta, prin care Traian Basescu isi manifesta la inceput disponibilitatea sa de a avea o cooperare cu Indonezia in toate domeniile de activitate, inclusiv in cel juridic.

Finalul era esential pentru ca Traian Basescu il ruga pe presedintele Indoneziei sa accelereze procedura de extradare a lui Popa Nicolae. Iata pana unde se ajunsese! Si nu era prima data cand Traian Basescu se implica in solutionarea unor dosare, acum solicitand extradarea cat mai rapida a lui Popa Nicolae.

Am cunoscut continutul acelei scrisori pentru ca protocolul cerea ca inmanarea unor documente sau obiecte presedintelui Indoneziei trebuia adusa la cunostinta Departamentului de relatii internationale din Jakarta de catre mine, inclusiv continutul lor.

Imediat dupa efectuarea vizitei delegatiei romane in Indonezia, presedintele acestei tari a semnat decretul privind extradarea lui Popa Nicolae. Si astfel, ordinul lui Basescu fusese indeplinit.

Mi-am dat seama atunci de cate lucruri diabolice sunt in stare unele persoane pentru a-si atinge telul. Si pentru ce? Pentru a mai ramane un scurt timp pe un scaun care iti poate da senzatia ca ai o mare putere si care in realitate iti poate deveni dusmanul si groparul tau. Totul este o mare iluzie! Dar raul facut de Kovesi unor oameni nu se poate uita niciodata, iar pe acei oameni niciodata nu ii mai poate privi direct in ochi.

Va veni vremea cand totul se va plati, pentru ca totul are un pret!”

 

Comentarii

# obiectiva date 6 August 2014 17:53 +27

toata stima si consideratia, stimata DOAMNA ! imi cer scuze ca v/am criticat inainte...CHIAR AVETI UN CURAJ FENOMENAL ! sper sa anuntati poltia de ameintarile primite, NU o lasati asa ! daca vi se intampla ceva RAU, stiu unde sa caute prima data ! exista, cu siguranta, camere de luat vederi care au inregistrat masinile.....mai mult, si noi suntem CURIOSI cine a fost atata de tembel sa va ameninte pe fata ! astia au ajuns sa se teama si de umbra lor, dar de scrisori ?????? ca doar NU sunt scrisori cu explozibil, cu ricina, cu virusul EBOLA , cu antrax !

# unul din lumea cea mare date 6 August 2014 22:10 +9

ASCULT MUT DE UIMIRE SINTEZA ZILEI si il aud pe gunoiasul ponta zicind,,asta este !!!!!(???) traian basescu si familia lui infractionala SE REPREZINTA PE EL,NU MAI REPREZINTA ROMANIA,DUPA NOIEMBRIE LUCRILE SE VOR SCHIMBA,, bai gunoiasule ponta tu ai pretentia ca esti p.m.ul romaniei,tu ai pretentia ca ai fost procuror??? DE CIND SI PINA CIND INFRACTORII CU FAMILIILE LOR AU AJUNS SA FIE PRESEDINTI????!!!!!!BAI IMPOSTORULE DE PROCUROR DE CIND A AJUNS CA O FAMILIE INFRACTIONALA SA STEA IN LIBERTATE???? DE CIND INFRACTIUNEA SE ,,PEDEPSESTE,, CU LIBERTATEA SI CU CEA MAI INALTA FUNCTIE IN STAT??? bai gunoiasule tu realizezi ca esti in afara constitutiei cu cele spuse si afirmate public????bai gunoiasule prin pozitia TA publica de asta seara de la emisiunea lui gidea esti ,,COMPLICELE INFRACTORULUI,, numai si pentru faptul ca ai afiramat ca/i infractor cu familia lui si ca inca/i in libertate esti si complice si partas la favorizarea infractorului!!!nu am eu studii juridice dar (continuare

# unul din lumea cea mare date 6 August 2014 22:18 +8

continuare//nu am eu studii juridice dar SE PARE CA NICI TU NU AI DIN MOMENT CE POTI AFIRMA ASTFEL DE LUCRURI SI INFRACTORUL BASESCU IMPREUNA CU FAMILIA LUI INFRACTIONALA ESTE IN LIBERTATE.bai gunoiasule ponta sa/ti dau exemplul unei familii infractionale? familia bercea mondialul gunoiasule!!!!unde se afla familia asta infractionala???intreaba spp/ul sau serviciile daca nu esti in stare sa descoperi.bai gunoiasule ponta care ai pretentie sa te aleaga lumea presedinte,UNDE SCRIE IN CONSTITUTIA ROMANIEI ca infractorii si familiile lor infractionale umbla liberi si pot face infractiuni nestingheriti???hai spune/mi o poveste cu RATA N/PUNGE SI LAPTELE ARE OASE!!!!!!!!ca de asta esti bun dar sa actionezi ca un prim ministru cu ministerul justitiei in guvernul tau nu esti in stare sa actionezi!!gunoiasule ponta te avertizez ca esti in devenire de PERICOL PUBLIC PENTRU CETATENII ONESTI AI ROMANIEI!!!!NU SARI MAI DEPARTE DE IMPERIUL RAULUI

# amarasteanu date 6 August 2014 18:12 +15

DOMNILOR POLITICIENI,DE CE ASTEPTATI,CU MAINILE IN SAN, CA ALTII SA REZOLVE PROBLEMELE GRAVE DIN JUSTITIE SI NU FACETI DECAT SA VA DATI CU PAREREA DE SITUATIE, IN LOC SA TRECETI LA FAPTE CONCRETE,SA INDREPTI SAU SA INITIATI UNELE CORCTII LA LEGILE CARE GUVERNEAZA JUSTITIA,SA INITIATI ANCHETE,SA SESIZATI ORGANISMELE COMPETENTE DIN TARA SI DIN AFARA,DACA ESTE CAZUL. CUM ALTII POT FACE RAU ZI DE ZI,INCALCAND ACESTE LEGI, IAR VOI,CAND TREBUIE SA LUATI POZITIE SI SA TRECETI LA FAPTE,VA DATI FETE MARI. ORI SANTETI LASI,ORI INDIFERENTI,ORI INCOMPETENTI,IN CONSECINTA SANTETI NEDEMNI PT.POZITIILE PE CARE LE OCUPATI IN SOCIETATE.

# OVIECTIVUL date 6 August 2014 18:15 -2

OBIECTIVO STIM CA ESTI UN BARBAT SI ESTI BASIST , DAR ITI VINE SI TIE RANDUL , STIU CA VORBESTI MULT .TE ROG SA TE OPRESTI CA VORBESTI NUMAI PROSTII. NU MAI SUNTEM DISPUSI SA TE ASCULTAM. PE DOAMNA ARE CINE S-O APERE, NU-I DUCE TU GRIJA CA LA CATE STIE ARE MULTI IN JURUL EI CA SA O APERE

# obiectiva date 6 August 2014 18:29 +3

daca as fi fost barbat ,  te-as fi batut mar ! STII prost asa cum si esti ! de obicei , barbatii NU vorbesc asa de mult , ca femeile, asa ca te contrazici de unul singur...fraiere !  :-x

# obiectiva date 6 August 2014 18:31 +3

:lol: :lol: :lol: :D :D :D dar vad ca te deranjeaza ca ii arat stima mea si consideratia mea si imi cer scuze fata de DOAMNA , si ii sugerez sa stea cu ochii in 4 !

# obiectiva e un barbat agresat (poponaut) date 6 August 2014 18:53 -12


Citeza pe OVIECTIVUL
OBIECTIVO STIM CA ESTI UN BARBAT SI ESTI BASIST , DAR ITI VINE SI TIE RANDUL , STIU CA VORBESTI MULT .TE ROG SA TE OPRESTI CA VORBESTI NUMAI PROSTII. NU MAI SUNTEM DISPUSI SA TE ASCULTAM. PE DOAMNA ARE CINE S-O APERE, NU-I DUCE TU GRIJA CA LA CATE STIE ARE MULTI IN JURUL EI CA SA O APERE
Abia acum ai aflat ca obiectiva e un barbat care o ia la buci acolo la puscarie unde isi ispaseste pedeapsa? De ce crezi ca are pseudonim de femeie? Fiindca l-au frecat intre buci pana a devenit femeia lor :))

# blitzard date 6 August 2014 18:32 -13

Dar cand lua spaga..nu se mai simtea amenintata?..:)

# PETRUS date 6 August 2014 19:29 +10

BLITZARD DOAMNA NU LUA SPAGA , COPILUL EI BOLNAV PSIHIC CEREA BANI SI CUMPARA DROGURI .ACEASTA A FACUT ORICE CA SA SE FACA BINE COPILUL SAU ESTI PROST INFORMAT SAU VOIT INFORMAT ASA . NU NE MAI IMPRESIONEZI IESI DIN SCENA

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 6 August 2014 22:26 +10

ptr petrus//chiar daca are unele merite ca macar si acum devoaleaza practicile infractionale ale procurorilor basisti,bai petruse totusi EU NU INTELEG CEVA si am sa te citez cu ghilimele,,BLITZARD DOAMNA NU LUA SPAGA , COPILUL EI BOLNAV PSIHIC CEREA BANI SI CUMPARA DROGURI .ACEASTA A FACUT ORICE CA SA SE FACA BINE COPILUL SAU ESTI PROST INFORMAT SAU VOIT INFORMAT ASA . NU NE MAI IMPRESIONEZI IESI DIN SCENA ,,.bai petruse intrebarea mea este DE UNDE STIA COPILUL BOLNAV LA CE CAZURI LUCRA MAMA LUI CA SA SE DUCA LA ACELE PERSOANE DIN DOSARE SA LE CEARA SPAGA,,ACEL COPIL BOLNAV PSIHIC,,????astept un raspuns coherent la intrebarea mea de om FARA STUDII JURIDICE

# Valeriu Mangu date 6 August 2014 21:14 -10

Articolul ' "Pactul de coabitare" este un act cu forta juridica?', pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# observatorul date 6 August 2014 23:15 -12

varanul a intrat ALL IN. in nimicnicia lui, disperarea il opreste sa vada ca mizeria nu mai ajuta de mult, doar il incurca. cred ca deja a reusit sa transforme 5 in 8-9

# Traian Bășină date 6 August 2014 23:21 +8

Pedeapsa crește în funcție de frustrarea pupinbăsiștilor proști? :-*

# ADEVARUL date 6 August 2014 23:47 +6

CORECȚIE,BĂSESCU NU ÎI DĂDEA ORDINE LA COVESI,BĂSESCU ÎI DĂDEA,ÎI DĂ SI O SĂ-I DEA SLUGII LUI CREDINCIOASE,ÎN CONTUL AVANTAJELOR DE TOT FELUL ORDINE,VB. VINE,BASESCU PUNE PROBLEMA ÎN TERMENI DE CUM E MAI BINE SĂ FACEM...SĂ ISI MENTINĂ POZITIA,BĂSISTII GANDESC EXACT CA NISTE PARAZITI,DE TIP SIDA,EI AU MODIFICAT GENETIC CELULELE T,RASPUZATOARE DE IMUNITATEA ORGANISMULUI,IN CAZUL NOSTRU ORGANISMUL ESTE ROMANIA,PE CARE SI DE CARE EI ABUZEAZĂ,CEI CARE AR TREBUI SA APERE ROMANIA SUNT KIOVESI  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

# Valeriu Mangu date 7 August 2014 13:03 -6

Articolul ' Din 4747 de opinii, 88,86% sunt pentru un răspuns pozitiv la întrebarea: "Ajunge Dan Voiculescu la închisoare?" ', pe: http://ascunzisuri-constitutionale

# Valeriu Mangu date 7 August 2014 14:59 -7

Articolul "Inca unul care nu cunoaste Constitutia - Andrei Chiliman", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# mihai date 7 August 2014 15:18 +26

Varane la puscarie cu tineeeeeeeeeeeeeeeee

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.03.2023 – Justitie, nu justitiarism. Masacrul asupra istoriei romanilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva