20 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GOLANI DE LUX – Judecatorul CCR Petre Lazaroiu (fost Ceausescu) a fost dat in judecata pentru stabilirea paternitatii de o chelnerita pe care a cunoscut-o intr-o tabara studenteasca. Petre Ceausescu a castigat in 1977 la Judecatoria Dragasani datorita numelui sau. La recurs, dupa scandalul facut de avocatul reclamantei, Titus Spanu, Tribunalul Valcea l-a certificat ca tata. Acesta este judecatorul lui Traian Basescu, care a calcat in picioare voturile a 7,4 milioane romani (Documente)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

13 septembrie 2012 16:26
Vizualizari: 16028

 

Uluitor! Judecatorul Curtii Constitutionale, Petre Lazaroiu (foto) fost Petre Ceausescu, care si-a schimbat numele dupa decembrie 1989, a avut o problema grava in perioada studentiei, care pune sub semnul intrebarii moralitatea sa. Petre Ceausescu a fost dat in judecata in 1977 (pe cand se afla in ultimul an la Facultatea de Drept) de catre o chelnerita pe care a cunoscut-o intr-o tabara studenteasca la Paraul Rece, organizata in vara anului 1976, pentru recunoasterea paternitatii si stabilirea pensiei alimentare. Desi a negat ca este tatal copilului, in final, Tribunalul Valcea a stabilit ca Petre Ceausescu este parintele natural al lui Mandache Ciprian Flavius, nascut la 27 aprilie 1977. Decizia este definitiva. Lumeajustitiei.ro va prezinta in premiera nu doar decizia Tribunalului Valcea pe care o puteti citi in intregime atasata la finalul articolului, dar si fragmente din cartea intitulata „Golani de lux(vezi foto 2) a avocatului Titus Spanu, cel care in 1997 a aparat-o pe chelnerita in procesul intentat lui Petre Ceausescu, actualul judecator al Curtii Constitutionale Petre Lazaroiu.


Un consilier al Ministerului Justitiei al RSR a asistat in 1978, la recursul de la Tribunalul Valcea pentru ca judecatorii sa nu-l mai favorizeze pe Petre Ceausescu

Dosarul nr. 2515/1997 al Judecatoriei Dragasani, cu obiect stabilire paternitate. Aurelia Mandache din Brasov l-a chemat in judecata pe paratul Petre Ceausescu, nascut in comuna Glavile, judetul Valcea, pentru a se stabili ca acesta este tatal minorului Mandache Ciprian Flavius, nascut la 27 aprilie 1977.

In motivarea actiunii, reclamanta a aratat ca la inceputul lunii august 1976, fiind eleva practicanta la o cantina din Statiunea Paraul Rece, l-a cunoscut pe paratul Petre Ceausescu, aflat intr-o tabara studenteasca si la foarte scurt timp a intretinut cu acesta „relatii intime”. Reclamanta Aurelia Mandache a ramas gravida, fapt pentru care l-a instiintat pe parat insa „acesta a manifestat dezinteres. Aceeasi atitudine a manifestat fata de copil si dupa nasterea acestuia”. Fara a-si indeplini rolul activ si fara a administra toate probele, un anume judecator Ilie, secretar de partid, a respins actiunea. Reclamanta a declarat recurs, iar avocatul reclamantei Titus Spanu a sesizat Ministerul Justitiei fata de atitudinea neprofesionista si partinica a Judecatoriei Dragasani.

In cartea sa intitulata „Golani de lux”, avocatul Titus Spanu relateaza in felul urmator episodul legat de Petre Ceausescu de la judecata din fond de la Judecatoria Dragasani: „Cu aroganta tipica dinastiei ceausiste, Petre Ceausescu a alungat-o pe mama revendicatoare, nerecunoscand relatia. Intorcandu-se la Brasov, biata fata s-a dus la protectorul ei, Mazgareanu care timp de doua luni a cautat un avocat pentru a-l actiona in judecata pe Petre Ceausescu in scopul constatarii paternitatii si a obligarii acestuia la o pensie de intretinere. Nimeni nu a acceptat. In final, a apelat la mine. Am introdus actiunea la Judecatoria Dragasani, instanta competenta, data de domiciliul paratului. La termenul fixat, presedintele completului, tovarasul Ilie care era si presedintele Judecatoriei, s-a dovedit a fi total de partea partidului, a lui Ceausescu si fireste si a lui Petre Ceausescu. Paratul a venit flancat de trei persoane, din care unul singur era avocat, ceilalti doi fiind asistenti la Drept. Cum asistentii nu aveau calitatea de avocat, mai mult, unul din ei fiind si violent (n.red. - este vorba de Antonie Iorgovan) am cerut cu vehementa scoaterea lor din sala. 

Dupa o lunga deliberare cu judecatoarea din complet, cererea mi-a fost satisfacuta. Succes de moment, tovarasul Ilie, in final, s-a dovedit a fi o sluga credincioasa a partidului si in pofida probelor evidente mi-a respins actiunea.

Am facut recurs, care s-a judecat la Tribunalul Valcea unde a participat, in urma reclamatiilor si a scandalului facut de mine, un consilier din Ministerul Justitiei si de data aceasta, l-am inrudit pe copilasul chelneritei cu familia Ceausescu”.

Marturie a spuselor avocatului Titus Spanu sta chiar decizia nr 1280 din 28.11.1978 a Tribunalului Valcea (Dosar nr. 1844/1978), care a admis recursul chelneritei si a stabilit ca „Petre Ceausescu este tatal copilului Mandache Ciprian Flavius nascut la 27 aprilie 1977”. Decizia pronuntata de judecatorii Gheorghe Giosan, Adriana Maracinescu si Tatiana Constantinescu (de mentionat ca procurorul Dumitru Bundache a insistat pentru admiterea recursului) a retinut ca paratul a avut o pozitie „constant nesincera”, iar potrivit martorilor audiati unii dintre ei au confirmat relatiile dintre cei doi. Expertiza medico-legala administrata (pe atunci nu exista proba ADN) a relevat fata de Petre Ceausescu: „nu s-au evidentiat elemente de excludere de la paternitatea minorului, iar o a doua expertiza a confirmat legatura intre data conceptiei, invocata de reclamanta si data nasterii copilului.

Ce ne spun fostii colegi de facultate despre Ceausescu-Lazaroiu...

Din surse avizate, care l-au cunoscut pe Petre Ceausescu in perioada studentiei, am aflat ca acesta se ocupa in facultate de activitati politice pe linie PCR, avand o functie importanta in Asociatia Studentilor Comunisti. Cand era intrebat daca este ruda cu Nicolae si Elena Ceausescu, Petre nu spunea nici nu, nici da, ci zambea. Probabil ca nu era ruda si nu-si permitea sa minta datorita unor eventuale repercursiuni, insa era evident pentru cei care l-au cunoscut ca ii convenea de minune sa fie catalogat drept ruda cu cei doi dictatori.

Legatura dintre Traian Basescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Judecatorul constitutional Petre Lazaroiu, fost Ceausescu l-a judecat si l-a scapat la 28 martie 2003 pe Traian Basescu de plata unui prejudiciu de 37,95 miliarde lei vechi (1,1 milioane de euro) imputat de Procurorul Financiar al Curtii de Conturi pe cand Traian Basescu era primar general al Capitalei. Dupa care, in 2008, dupa ce Lazaroiu si-a facut un „stagiu” de avocat cu contracte grele pe la CNADNR din subordinea Ministerului Transporturilor din guvernarea PDL-Basescu, acesta din urma l-a numit prin decret prezidential ca judecator al Curtii Constitutionale. Doua mandate consecutiv. Mai intai unul pentru doar doi ani, prin decretul 870 din 16 septembrie 2008, pe restul de mandat ramas dupa decesul fostului judecator Petre Ninosu, dupa care a fost omenit cu un al doilea mandat, de data asta intreg, de 9 ani, prin decretul prezidential nr. 553 din 2 iunie 2010. Ca sa recapitulam: judecatorul Lazaroiu l-a scapat pe Basescu, dupa care Basescu ajuns presedinte il face om pe Lazaroiu! In fata unor asemenea evidente, se ridica intrebarea legitima, de la care asteptam raspuns atat de la Basescu, cat si de la Lazaroiu, daca aceasta nu este coruptie politico-judiciara, atunci ce este?

Cititi aici mai multe despre adevarul relatiei dintre Petre Lazaroiu si Traian Basescu:

DOAR IN ROMANIA SE POATE INTAMPLA – Judecatorul CCR Petre Lazaroiu (fost Ceausescu) l-a scapat in 2003 pe Basescu, prin sentinta judecatoreasca, de un prejudiciu de 37,95 miliarde lei vechi imputat de Curtea de Conturi. In 2008, Basescu l-a numit pe Petre Lazaroiu judecator la Curtea Constitutionala, iar in 2010 i-a mai dat inca un mandat (Sentinta si decretele)

*Cititi aici decizia definitiva a Tribunalului Valcea, care a stabilit paternitatea lui Petre Ceausescu (actual Lazaroiu)

*Cititi aici fragmente din cartea „Golani de lux” a avocatului Titus Spanu

*Cititi aici CV-ul judecatorului CCR Petre Lazaroiu (fost Ceausescu)

Comentarii

# livia date 13 septembrie 2012 16:42 +20

Ultima parte a articolului, cea cu rosu, trebuie tradusa si trimisa antropologului ajuns mare comisar pe justitie, Reding. Sa fie bombardati neincetat cu articole despre toti cei pe care i-au tinut in brate, poate le crapa obrazul de rusine.

# Dragoş date 13 septembrie 2012 18:58 +12

În prelungirea celor afirmate de Dumneavoastră,adaug că europarlamentarii USL ar trebui facă o largă popularizare printre oficialii europeni de toate gradele a unor probe , în sens juridic , ca raspuns la vorbe , defăimătoare de ţară.Ce poate fi oare mai convingător decât să li se prezinte înscrisuri cu valoare probatorie certă? În primul rând , aş promova opinia separată a celor 3 judecători constituţionali , care reprezintă o interpretare corectă a speţei , convingătoare în faţa unor ştiutori de carte. Dar sunt o mulţime de alte înscrisuri relevante referitoare la calitatea umană , morală şi profesională a unor judecători care au participat la adoptarea hotărârii.Ori alte probe care arată jaful din ministere şi instituţiile statului.Evidenţiez aici un singur caz , care poate fi probat foarte uşor.Iată înscrisurile:certificat de handicap , decizie de pensionare pe caz de boală din funcţia de judecător , cu 10 ani înainte de împlinirea vârstei de pensionare , dovada primirii pensiei , dovada exercitării mandatului în continuare în aceeaşi funcţie din care a avut loc pensionarea , dovada că această persoană este Preşedintele Curţii (NE)Constituţionale. Dar aceste înscrisuri reprezintă doar o foarte mică parte dintr-un ansamblu probatoriu care ar putea releva adevărul din întreaga societate românească.Acest lucru cred ca trebuie făcut neapărat.

# DOREL date 14 septembrie 2012 09:30 +4

Corect, foarte corect ! Mesajul trebuie transmis neaparat la USL ! Parerea mea ...

# Dragoş date 14 septembrie 2012 14:31 +4

Poate onorabila redacţie va avea amabilitatea să transmită către europarlamentarii USL acest punct de vedere.

# pt.Dragos si DOREL date 15 septembrie 2012 07:19 -2

Lasati-va de smecherii!Mergeti dupa urzici!

# DOREL date 17 septembrie 2012 09:47 +1

Ma' nene, ai gresit forumul ! Parerea mea ...

# pescari/vanatori date 17 septembrie 2012 16:39 0

Credeam sa suntem aici pe forumul pescarilor si vanatorilor...de munte,mai draga!

# propunere date 17 septembrie 2012 09:21 +1

Corect !Trebuie facut un site cu toate acestea...si facu cunoscut "tuturor"- indreptati spre site- ca sa-l citeasca.In mai multe limbi !

# SCOASE UNGHIILE CU PATENTUL date 13 septembrie 2012 16:51 +15

Acest cretin din imagine, bolsevic de cariera, lacheu inrait, pupin basist si turnator la securitate vine si da lectii la jumatate de popor. ROMANIA ARE CE A DORIT!!! pacat

# DOREL date 13 septembrie 2012 17:08 +14

Ma' nene, pai daca poporul e dezinformat, intoxicat, bulversat de atatea necazuri, cum naiba sa aleaga graul de neghina ? Pana la urma, rezultatul de la referendum spune ca ceva se misca si in constiinta colectiva ! Hai ca se poate ! Si, b): Se vede ca gunoi la gunoi trage ! Parerea mea ...

# leana pirtzag date 13 septembrie 2012 17:23 +14

eu zic ca nu mai e nevoie de altceva pentru a ne da seama unde ne aflam, adica tot intr-o stoalna cu mizerii comuniste, sub stapanirea unui DOBITOC de marinar. romani, treziti-va!

# Petre Pompa date 13 septembrie 2012 18:30 +9

Dar Aspaziei sau Motoacei nu le-a facut copii?

# ROGERS date 13 septembrie 2012 18:46 +7

PAI CU DIN ASTIA SE APARA BASESCU CU ASPASIA CU MOTOC CU CEAUSESCU CU UNGURU ALA CARE ZICE CA DACA SE GASESC 5 SA VOTEZE EL VA FI AL 6-LEA.... E BINE BAESCULE ?? E BINE ??? DA E BINE PENTRU TINE SI NU E BINE PENTRU POPOR.

# fane date 13 septembrie 2012 23:42 +6

ceausica, basinica, morarel. nutzi,bouleanus=niste unelte ale srL dar mai bine nu vreti sa aflati despre mafia turca si min transport.basinica ? sau despre legatura lui tata nutzuu? oameni patati , manevrabili ptr americani. adevarata democratie americana

# lica date 14 septembrie 2012 09:31 +2

UN HOT ORDINAR , CA ABSOLUT TOTI CEILALTI, CADORISIT CU INALTA DEMNITATE LA CURTEA PROSTITUTIONALA , DEOARECE A ALBIT LA NUFARUL DOSARELE DE INFRACTOR ALE GUVERNATORULUI TRAIAN BOICOTOVICI BASESCU , NUMIT PRESEDINTE AL ROMANIEI, IMPOTRIVA VOINTEI POPORULUI ROMAN.

# gigi date 14 septembrie 2012 09:41 +3

Clmea e ca al doilea mandat e dat ilegal.

# REVOLUTIONAR-INDIGNAT date 14 septembrie 2012 10:26 +2

Fratilor va dati seama ce ne-ar face noua asta care apucam pe mana lui sa ne judece cand noi l-am dat jos pe unchiul lui N. CEAUSESCU. Ce fac autoritatile Statului(SIE; SRI etc) nu au stiut cine este acest comunist. Cand va spuneam eu ca tot ei comunisti ne conduc. Oarba dupa voi. REVOLUTIONARI (raniti; impuscati, etc) sculati din nou la lupta.

# ionica date 14 septembrie 2012 11:06 +1

Ei ce sa zic... a calcat in picioare 7.4 mil voturi.... Voi sunteti juristi sau faceti parte din propaganda USL-ista? Daca legea prevedea prag (si asta noua si cea veche modificata cu o OUG ilegala) ce vreti sa faca CCR? Potrivit art. 1 din Legea 47/1992 Curtea Constituţională este garantul supremaţiei Constituţiei. Iar potrivit Constiutiei art.1 alin. 5 - "În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie."

# ultimu` absolvent date 14 septembrie 2012 15:19 0

nu stiu pana la urma care este menirea acestui site; in ultimul timp vad ca are ca singura preocupare intoxicarea natiunii; cu regret spun ca nu voi mai citi stirile redactorilor cu limba fina; imi pare foarte rau ca pe acest site (care si spune ca se ocupa de probleme de drept) se manjeste numele marelui profesor Antonie Iorgovan - cred fara teama de a gresi ca este proababil ca 99% dintre actuali sefi de partide cu studii juridice nu ar fi trecut examenul la acesta; despre Titus Spanu nu pot sa spun ca nu poate fi catalogat decat un biet muncitor necalificat, in comparatie cu operele juridice ale lui Antonie Iorgovan (nume pe care o gramada de persoane il manjesc in ultimu` timp, persoane care nu au habar de munca dusa de acesta). pe de alta parte opriti odata intoxicare asta cu 7,4 milioane de voturi, dar care n-au fost suficiente,, problema a fost prima data rezolvata de guvern care a hotarat nr. buletinelor de vot in baza HOTARARILOR publicate in M.of., de BEC (constituita si din membrii ai autoritatii judecatoresti) si in final de CCR; ACVILA NON CAPIT MUSCA.

# Candiano Popescu: despre morti numa' de bine date 14 septembrie 2012 19:00 0

Probabil ca nu a trebuit sa asisti la cursurile lu' Iorgovan, sa inveti dupa cursul lui, sa  trebuiasca sa gasesti un manual/tratat de drept administrativ decent. Pai sa-ti spun io: decat sa stai la cursurile lu Iorgovan mai bine iti smulgeai parul din cap, cursul ala al lui ( sa-i  spunem curs) era mestesug de tampenie ( normal opera urmeaza autorului), daca facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti nu are o catedra decenta de drept administratit este "meritul" lui Iorgovan, care a avut grija sa ramana el singur si cu cei patru asistenti (vedinas, dana apostol, livius popescu si pe al patrulea am uitat cum il cheama). Noroc ca a scos Rodica Petrescu acel curs, cat de cat mai respirabil.      Iar daca numesti 7,4 milioane "intoxicare", ai o problema grava.

# ........... date 17 septembrie 2012 09:39 0

Eu am crezut ca acesta este un site impartial, dar vad ca nu este cazul..... oricum discutiile acestea cu voturi calcate in picioare, PDL hoti si asa mai departe nu-si au rostul. Toti au furat, noiacum simtim ca nu mai au de unde fura, din 89 pana la Basescu a fost tot PSD-ul si ar fi bine sa va documentati putin, la Basescu noi deja nu am mai avut sistem de irigare pe camp pentru recolte si nu mai vb de altele dar ce e mai important in 1989 salariul minim pe economie era de 188 euro de azi, de     atunci pana in 2000 a ajuns la 45 euor.....azi e 175 euro dar cine a fost 10 ani la putere si a scazut atat salarul minim pe economie? Problemele Romaaniei nu au inceput cu Basescu el doar continua, au inceput acum 23 de ani.....TOTI sunt vinovati, nu doar o singura persoana. Iar cu voturile voastre nu magistratii le-au calcat in picioare ci toti ceilalti care nu au mers la vot si nu ati intrunit qvorumul de 50+1%, cum ziceam....toti sunt vinovati!!!!!

# Studenta "violata" date 19 septembrie 2012 11:22 +1

Petre Lazaroiu  de ce ti-ai schimbat numele ? Era misto sa te cheme Ceausescu! :lol:

# Ghilotina date 16 octombrie 2012 05:32 0

Vai , vai ... A calcat in picioare voturile  pensionarilor ....  Am trecut de la mareata Dictatura proletara la Dictatura pensionara ! Pe cine credeti  voi  ca prostiti !??

# Lupul moralist date 20 ianuarie 2014 07:19 0

Culmea este ca aceasta pramatie ordinara face parte din comisia etica a Universitatii Crestine \"Dimitrie Cantemir\" unde presedinte este Momcilo Luburici care agata studente. Ce sa mai credem de atitudinea si comportamentul d-lui Lazaroiu Petre fost Ceausescu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2022 – Procurorul rasfirat la CAB (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva