18 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INVENTARUL MARILOR PESEDISTI VANATI SUB REGIMUL BASESCU – Un document intern al PSD releva ca 49 de nume grele au dosare deschise la DNA si alte parchete, sunt cercetati de ANI sau au fost trimisi in judecata. Credibilitatea PSD poate fi distrusa pana la alegerile prezidentiale din toamna, daca se vor forta arestari si condamnari in aceste dosare. Majoritatea liderilor PSD urmariti penal sunt dintre cei care au capacitatea de a mobiliza lumea la vot (Lista)

Scris de: Razvan SAVALIUC - George TARATA | pdf | print

6 March 2014 17:30
Vizualizari: 38159

Un document neoficial care circula in cadrul PSD a inventariat, pe baza unor centralizari de informatii venite din teritoriu, numarul exact al liderilor de marca ai PSD care au dosare penale direct sau indirect, cu precadere instrumentate de procurorii DNA, care au fost sau sunt cercetati de ANI si care au fost trimisi in judecata. Pe aceasta lista figureaza vicepremieri, ministri, parlamentari, sefi de Consilii judetene si primari de mari orase, majoritatea dintre ei fiind cunoscuti cu un potential deosebit in a mobiliza lumea la vot. Inclusiv premierul Ponta poate avea probleme, in prezent la Inalta Curte judecandu-se plangerea formulata de oameni din tabara lui Basescu fata de solutia de NUP data in dosarul privind pretinsul plagiat.


In cercurile PSD s-a format convingerea ca sub regimul Basescu nu se mai poate vorbi de cazuri izolate de dosare penale, ci de o adevarata vanatoare de oameni politici prin intermediul parchetelor de forta, controlate de presedintele Traian Basescu. Spre comparatie cu dosarele deschise liderilor PDL care au guvernat tara in ultimii opt ani sub regimul Basescu, in tabara adversa practic nu exista dosare penale, aspect care demonstreaza ca procurorii politici opereaza cu unitati diferite de masura si nu sunt deloc interesati de coruptia care a existat sub Guvernele Boc, sesizata de nu mai putin de 300 de plangeri penale formulate din 2012 de Guvernul Ponta.

Iata in continuare lista numelor grele din PSD vanate de institutiile de forta ale regimului Basescu:

1.VICTOR PONTA Presedinte - dosar la ICCJ: 17 martie

2.LIVIU DRAGNEA, Presedinte executiv si Presedinte Org. Jud. Teleorman

-Dosarul "Fraude la referendum": ICCJ, 25 martie 2014

-Dosar penal de evaziune fiscala in care este cercetata soția sa, Bombonica Dragnea (se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe linga inalta Curte de Casatie si Justitie)

3.NICOLAE BANICIOIU, Vicepresedinte național si Presedinte al Org. Sect. 4

-in martie 2012 a fost audiat ca martor procesul „Prostituate pentru VIP-uri”

4.MARIAN VANGHELIE, Vicepresedinte național si Presedinte al Org. Sect. 5

audiat in dosarul ”Realitatea”, noiembrie 2013

in iulie 2010 incep cercetarile pentru ca si-a ingropat abuziv rudele in cavoul familiei Lahovary din Cimitirul Bellu. Solutia finala: neinceperea urmaririi penale pentru toate faptele grave imputate.

12 mai 2008, ANI a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2 in vederea efectuarii de cercetari pentru fals in declaratii.

in aprilie 2010, ANI a sesizat Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 privind falsurile din declaratiile de avere ale primarului. in ianuarie 2013, procurorii dau NUP.

5.DAN NICA, Vicepresedinte național si Presedinte al Org. Jud. Galați

mai 2012: a fost prezent la Instanta Suprema pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Posta Romana, in care fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu este judecat pentru coruptie.

6.EUGEN BEJINARIU, Vicepresedinte național

-in februarie 2009 a fost cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor publice si fals intelectual. Dosarul a ramas la stadiul de cercetari.

7.CONSTANTIN NITA, Vicepresedinte național si Presedintele Org. Jud. Brasov

noiembrie 2013, a primit NUP in dosarul “Mita la Hidroelectrica”. Anterior a fost audiat in calitate de martor.

8.DAN SOVA, Vicepresedinte national si Presedintele Org. Jud. Calarasi

august 2013: audiat la DNA in dosarul pierderii originalului contractului cu Bechtel.

9.ION CALINOIU, Vicepresedinte national si Presedintele Org. Jud. Gorj

aprilie 2013: a primit NUP in dosarul care a vizat o tranzacție cu un teren in suprafata de cateva hectare aflat in zona Campu Mare.

a fost reclamat ca, in urma cu multi ani, ar fi trimis la Primaria Balesti un jurist pentru a urgenta emiterea unui act de proprietate.

Septembrie 2006: NUP in dosarul ”Drumurile” - lucrari de pietruire si balastare de drumuri atribuite de Consiliului Judetean Gorj.

10.GHEORGHE NICHITA, Vicepresedinte R. Nord-Est si Presedintele Org. Jud. Iasi

suspectat intr-un dosar de corupție care este instrumentat de DNA Iasi. Este banuit ca a fost implicat in comiterea unor fapte de corupție care ar fi dus la un prejudiciu de opt miliarde de lei vechi in conturile Primariei Iasi.

urmeaza a fi cercetat de DNA in dosarul legat de platile facute de municipalitate catre firmele care au contractat de la primarie lucrari de constructii, finantate cu banii obtinuti prin creditul acordat de Banca Dexia Kommunalkredit Bank AG. 11.PAUL STANESCU, Vicepresedinte R. Sud-Vest si Presedintele Org. Jud. Olt – audiat de procurorii DNA in dosarul ”Referendumului”.

12.ROBERT NEGOITA, Vicepresedinte R. Bucuresti- Ilfov si PresedinteleOrg. Sect. 3 Bucuresti

-2012: anchetat, alaturi de Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghița in dosarul intocmit de DNA in care mai este implicat si patronul InterAgro, Ioan Niculae, acuzat ca a platit indirect sondaje mincinoase in folosul lui Mircea Geoana.

2010: martor in dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”

2013: anchetat de ANI pentru un posibil conflict de interese intrucat a reabilitat un bloc din sectorul 3 (doua scari, 88 de apartamente) folosind geamuri termopan de la firma Pro Confort Windows SRL, detinuta de sora lui.

2010: a primit NUP in dosarul deschis de ANI privind infracțiunea de fals in declarații, pentru ca, in 2009, nu a declarat venituri din 2008 in valoare de 5 milioane de euro.

13.MIRCEA COSMA, Vicepresedinte R. Sud si Presedintele Org. Jud. Prahova - in atenția DNA. Procurorii au ridicat documente de la Consiliul Județean Prahova intr-un dosar care are legatura cu Razvan Alexe

este atacat prin fiul si fiica sa carora li se atribuie implicații in dosarul Pavaleanu.

14.IOAN RUS, Vicepresedinte R. Nord-Vest

august 2012: audiat in calitate de martor in dosarul privind referendumul, in care fostul ministru al Administratiei, Victor Paul Dobre, urmeaza sa fie cercetat penal.

15.MARIAN OPRISAN, Vicepresedinte R. Sud-Est, Presedinte Org. Jud. Vrancea

-Dosarul Caprioara: termen 17 aprilie 2014, Judecatoria Cluj Napoca

16.ION MOCIOALCA, Vicepresedinte R. Vest, Presedinte Org. Jud. Caras-Severin

-in 2006, numele lui Mocioalca a aparut intr-un scandal privind politicienii colaboratori ai Securitatii. Ulterior, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) si-a cerut scuze pentru eroare.

17.ECATERINA ANDRONESCU, Vicepresedinte national, presedinte al Org. Mun. Bucuresti

-doua dosare la ANI, aflate pe rolul instantelor.

implicarea in calitate de rector intr-un program european - in calitate de Rector al Universitatii “Politehnice” Bucuresti, prin semnarea deciziei de numire a managerului in propria persoana si a echipei de management pentru Proiectul ”Pregatirea competitiva a doctoranzilor in domenii prioritare ale societatii bazate pe cunoastere”.

a detinut simultan atat funcția de Senator in cadrul Parlamentului Romaniei, funcția de Rector al Universitații “Politehnica” Bucuresti, cat si funcția de Vicepresedinte al Partidului Social Democrat

18.ROVANA PLUMB, Vicepresedinte national, Presedinte OFSD

august 2006: audiata ca martor in dosarul ”Eurografica” in care Adrian Nastase este acuzat ca, in timpul campaniei electorale din 2004, ar fi primit foloase necuvenite de la firmele Vertcon si Eurografica.

numele sau apare in stenogramele din dosarul lui Ion Stan

19.LIA OLGUTA VASILESCU, Vicepresedinte national

cercetata de DGA intr-un dosar in care este acuzata de santaj si instigare. Dosarul a fost deschis in martie 2013 ca urmare a demiterii directorilor Liceului Henri Coanda, Mihai Dragu si Marius Tita.

octombrie 2013: audiata ca martor in dosarul aflat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in care deputatul Petre Petrescu il acuza pe seful PSD Dolj, Claudiu Manda, de amenintari cu moartea

20.GABRIELA FIREA, Vicepresedinte national, Presedinte Org. Jud. Ilfov

-prin dosarele soțului Florentin Pandele.

21.MIRCEA DRAGHICI, trezorier

4 martie 2014 inceperea urmaririi penale, alaturi de C-tin Nicolescu si 40 primari din Arges. Mircea Draghici este acuzat de folosirea influentei sau autoritatii functiei de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata

7 martie 2013: audiat la DNA Pitesti in calitate de martor in dosarul lui Constantin Nicolescu

22.VALERIU ZGONEA, presedinte Camera Deputaților

28 noiembrie 2013: plangere depusa la poliția Capitalei pe numele fiului sau, acuzat ca l-a batut pe fiul fostului fotbalist Ion Sburlea

23.ILIE SARBU, lider grup Senat

-a fost cercetat in 2009 de ANI si DNA. Cele doua institutii s-au aratat interesate de modul cum, in anul 2003, cand era ministru al Agriculturii, a cumparat cu numai 200.000 de euro o vila de protocol a statului aflata in centrul Capitalei.

24.MARIAN NEACSU, lider grup Camera Deputaților

-proces cu ANI pentru conflict de interesse

25.IOAN DARZU, presedintele Org. Jud. Alba

ianuarie 2013: ANI sesizeaza Biroul Permanent al Camerei Deputaților privind starea de incompatibilitate, intrucat calitatea de deputat deținuta concomitent cu functia de consilier judetean in cadrul CJ Alba si presedinte al CA al unei societati comericale este de natura sa genereze o stare de incompatibilitate.

26.CONSTANTIN NICOLESCU, presedintele Org. Jud. Arges

-11 noiembrie 2013: condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul ”Bani europeni pentru scoli”. Recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aprilie 2014.

-Dosarul "Bani europeni pentru poduri" – a debutat pe 19 februarie 2013, la Curtea de Apel Bucuresti. Termen pe 7 martie

-pe 4 martie 2014 s-a inceput urmarirea penala, alaturi de Mircea Draghici si 40 primari din Arges. Constantin Nicolescu, la data faptelor presedinte al Consiliului Judetean Arges si presedinte al organizatiei judetene a PSD, este acuzat de folosirea influentei sau autoritatii functiei de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, dintre care una in forma continuata.

27.IOAN MANG, presedintele Org. Jud. Bihor

mai 2012: a demisionat de la conducerea Ministerului Educației in urma acuzațiilor de plagiat. In septembrie 2012, Consiliul Național de Etica a stabilit plagiatul

august 2013: audiat la DNA in cazul plangerii depuse de senatorul PPDD, Valer Marian privind fraudarea referendumului

28.GHEORGHE BUNEA STANCU, presedintele Org. Jud. Braila

20 noiembrie 2013: achitat in dosarul ”Mita la PSD”. Bunea Stancu i-ar fi cerut 1 milion de euro omului de afaceri Ioan Niculae, pentru a sustine campania electorala a lui Mircea Geoana. O parte din bani, aproximativ 150.000 de euro, ar fi fost platiti prin casa de sondaje INSOMAR, detinuta de Sorin Ovidiu Vintu. Decizia nu este definitiva, in aprilie este estimat recursul DNA la Tribunalul Bucuresti.

29.CONSTANTIN BOsCODEALA, presedintele Org. Jud. Buzau

-6 aprilie 2012: inceperea urmaririi penale in dosarul Gloria Buzau, in care este acuzat de abuz in servicu in forma continuata contra intereselor publice. Concret, Boscodeala este acuzat ca timp de sase ani ar fi acordat unor asociatii sportive, printre care si Fotbal Club Gloria Buzau, in mod ilegal, fonduri nerambursabile din bugetul local si le-ar fi asigurat folosinta gratuita a Complexului Sportiv Gloria Buzau. Termen: 3 aprilie 2014, Judecatoria Brasov.

iulie 2013: dosar ANI, acuzat de incompatibilitate. in perioada 21 mai 2010 - 12 martie 2013, a detinut, simultan, functia de primar al Buzaului si calitatea de reprezentant al Primariei in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor SC Aquafor SA Buzau.

30.REMUS LAPUSAN, presedintele Org. Jud. Cluj

-noiembrie 2012: a fost audiat ca martor in dosarul fostului primar de Cluj Sorin Apostu.

31.RADU MAZARE, presedintele Org. Jud. Constanța

dosarul ”Retrocedarile ilegale”, termen pe 1 aprilie 2014 la Curtea de Apel Bucuresti.

32.ADRIAN TUTUIANU, presedintele Org. Jud. Dambovita

martie 2013: cercetat de DNA pentru trafic de influența estorcare si finantare ilegala a campaniei electorale, intr-un dosar disjuns din dosarul lui Ion Stan.

33.CLAUDIU MANDA, presedintele Org. Jud. Dolj

octombrie 2013: deputatul PSD Petre Petrescu a depus plangere penala la Parchet, acuzandu-l de amenințari cu moartea.

34.NICOLAE BADALAU, presedintele Org. Jud. Giurgiu

28 octombrie 2013: a inceput urmarirea penala. Este acuzat de trafic de influența in dosarul ”Mafia carnii”, evaziune fiscala de 50 milioane euro.

35.FLORIN CARCIUMARU, Presedinte Org. Jud. Gorj

-Februarie 2012: NUP in dosarul in care a fost reclamat pentru ca in sedința Cosiliului Local i-ar fi dat, prin concesiune Insulita lui Calin Lemnaru.

36.ADRIAN DUICU, presedinele Org. Jud. Mehedinți

-a fost in atentia ANI, dosar pe rol la Curtea de Apel Craiova, dosarul 1181/54/2012, avand ca obiect conflictul de interese, pentru ca a participat la deliberarea si adoptarea unor hotariri prin care se aproba inchirierea unui teren si vinzarea a doua imobile catre S.C. ROMRAD-R.M.N. S.R.L, societate in care Duicu este asociat, in perioada in care deținea funcția de consilier județean.

37.VASILE GLIGA, presedintele Org. Jud. Mures

in noiembrie 2011, ANI a sesizat Parchetul pentru conflict de interese, dupa ce a constatat ca si-a angajat sotia la biroul parlamentar, functie pe care a ocupat-o pana in martie 2011. A contestat in instanța decizia ANI.

38.ION CINDREA, Presedintele Org. Jud. Sibiu

dosar penal nr. 1121/57/2011 pentru ca si-a angajat sotia la biroul sau de deputat. Dosarul a avut termen pe 3 decembrie si a fost amanat pana pe 14 martie 2014.

39.TITU BOJIN, presedintele Org. Jud Timis

aprilie 2013: suspectat de ANI pentru ca a detinut concomitent functiile de consilier judetean si director in cadrul Administratiei Bazinale de Apa Banat intre anii 2008 si 2012, fapt care l-ar fi pus intr-o stare de incompatibilitate. Totodata, a fost acuzat ca nu poate justifica aproximativ 365.000 de lei si 40.000 de euro.

15 octombrie 2013: procurorii DNA au percheziționat sediul CJ Timis. Ancheta viza nereguli intr-un proiect privind eficientizarea comunicarii online a CJ cu primariile din judet, finantat din fonduri europene.

10 noiembrie 2013: audiat, de procurorii de pe langa Tribunalul Timis, alaturi de soția si fiul sau, intr-un dosar de evaziune fiscala la Directia Apele Banat.

40.DUMITRU BUZATU, presedintele Org. Jud. Vaslui

interceptat in dosarul in care Remus Mitrea, fostul director al Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui, a fost arestat pentru luare de mita.

41.ION CILEA, Presedintele Org. Jud. Valcea

dosar la DNA pe tema “Frauda la Referendum”

42.SEBASTIAN GHITA, Presedinte PSD Online

-a fost audiat de DNA in dosarul “Mita la PSD”.

este acuzat ca ar fi prejudiciat statul roman cu peste 20.000.000.000 lei vechi prin evaziune cu produse petroliere. ASESOFT COM SRL, ar fi vandut sute de tone de motorina catre firma MASTER MIND CONSULTING SRL, patronata de Berendel Dan Florin. Procurorii il acuza de complicitate la inselaciune si fals in declaratii intr-o afacere cu produse petroliere care ar fi prejudiciat statul cu 20 de miliarde de lei vechi. Dosarul - Denumit "Tracia-Asesoft" - se judeca inca din 2002, iar Ghita a fost achitat in prima instanta in 2011. Dosarul a fost amanat pana la 11 martie

43.VIOREL HREBENCIUC, membru Birou Permanent, Vicepresedinte Camera Deputaților

-2012: a fost audiat ca martor, alaturi de Robert Negoița si Sebastian Ghița in dosarul “Mita la PSD” in care mai este implicat si patronul InterAgro, Ioan Niculae, acuzat ca a platit indirect sondaje mincinoase in folosul lui Mircea Geoana.

august 2006: audiat ca martor in dosarul ”Eurografica” in care Adrian Nastase este acuzat ca, in timpul campaniei electorale din 2004, ar fi primit foloase necuvenite de la firmele Vertcon si Eurografica.

44.MIRON MITREA, membru Birou Permanent, Vicepresedinte Camera Deputaților

a fost retrimis in judecata, de Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul in care este acuzat pentru fapte de coruptie in legatura cu renovarea casei mamei sale - dosarul 5140/1/2013. Dosarul lui Mitrea a fost inregistrat la inalta Curte de Casatie si Justitie in 25 octombrie si a primit termen in data de 4 martie 2014. Ulterior, la cererea Directiei Nationale Anticoruptie, primul termen al procesului a fost devansat pentru 15 noiembrie 2013 si apoi amanat pana pe 13 decembrie

45.DARIUS VALCOV, Comisia pentru administrație publica, organizarea teritoriului si protectia mediului, Senat

-a fost pus pe rolul inaltei Curți de Casație si Justiție Dosarul nr. 4289/1/2013, Completul nr. 9 al Secției Penale urmand sa dispuna in data de 23 ianuarie 2014 trimiterea sau netrimiterea in judecata a lui Darius Valcov. in 8.11.2012, Nicolae Stan, fost deputat independent, a depus la DNA Craiova plangere penala pentru o serie de contracte incheiate de Primaria Slatina in perioada in care era condusa de Valcov.

46.LIVIU POP, Comisia pentru munca, familie si protectie sociala Senat

10 iulie 2013: Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus NUP in dosarul deschis de ANI pentru conflict de interese si de abuz in serviciu contra intereselor publice (Potrivit ANI, pe 15 mai, Liviu Pop a fost desemnat in functia de ministru interimar al Educatiei, iar in perioada 1 decembrie 2007 - 17 mai 2012, el a exercitat functia de secretar general al FSLI. ANI sustine ca, dupa numirea in functia de ministru al Educatiei, Liviu Pop a emis Ordinul nr. 4271/29.05.2012 de modificare a Ordinului comun nr. 4576/2011 privind validarea fluxurilor financiare pentru cheltuielile de personal din invatamantul preuniversitar de stat, prin care nu se mai permitea retinerea cotizatiei sindicale de catre unitatea de invatamant, ordin contestat in instanta de federatiile sindicale din invatamant, inclusiv de Federatia Sindicatelor Libere din invatamant, iar instantele de judecata s-au pronuntat in sensul mentinerii ordinului comun ca fiind temeinic si legal.)

47.GEORGICA SEVERIN, Comisia pentru Cultura si Media din Senat

-in februarie 2011 a fost audiat ca martor intr-un dosar instrumentat de DNA, in care fostul director al Parcului Industrial Ploiesti este acuzat ca a adus parcului un prejudiciu de doua milioane de euro, Severin fiind citat in calitate de fost membru in CA al PIP.

48.LIVIU VOINEA, ministrul delegat pentru Buget

-53135/3/2011, dosar civil – Sectia a-V-a Civila: 10.05.2012, Tribunalul Bucuresti admite cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta parata SC GEA STRATEGY & CONSULTING SA impotriva paratului reclamant LIVIU VOINEA si in contradictoriu cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Dispune anularea marcii nationale verbale „ Grupul de Economie Aplicata GEA” nr. 110685/07.10.2009. Dispune publicarea hotararii in BOPI , dupa ramanerea irevocabila. Respinge cererea reconventionala formulata de paratul reclamant LIVIU VOINEA impotriva reclamantei parate SC GEA STRATEGY & CONSULTING SA si in contradictoriu cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, astfel cum a fost restransa, ca neintemeiata.

49.MIHNEA COSTOIU, ministrul delegat pentru invațamant Superior, Cercetare stiințifica si Dezvoltare Tehnologica

in 1999 a fost anchetat penal de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova pentru falimentarea unor foste societati de stat – Citex Targu-Jiu si TAMSA Matasari - nu a fost trimis in judecata decat asociatul Ion Negriciou.

*Cititi aici documentul intern al PSD

Comentarii

# mircea date 6 March 2014 16:40 -14

Ce inseamna \" mare pesedist \" ? Un baron cu radacini prinse in bezna administrativa iliesciana din anii \' 90 ? Lasa ca le prinde bine o scuturare, ia uite ce pica de exemplu din baronul de arges daca il intorci nitel cu capul in jos si il scuturi nitel  : toti primarii rosii din judet jucau hora parandaratului cu \"marele pesedist \" .   Mai vad si mazarea care danseaza samba prin lista aia a rusinii de mai sus...sincer , nu vad decat motive de multumire si sarbatoare.  :lol:

# unul din lumea cea mare date 6 March 2014 17:13 +34

chiar nu/mi pasa daca/i aresteaza pe toti psedeii si pe toti peneleiI dar sa incepa cu pedelistii si in special cu napircile si viperele pedeliste ca DE AICI A INCEPUT NENOROCIREA ROMANIEI!si daca nu ii aresteaza o sa fie luati de acasa din pat si judecati pe maidane(cuvint de cod engine fire estinguising)

# mircea date 6 March 2014 17:41 -14

inceputul nenorocirii romaniei a inceput demuuuult in istorie , dar daca vrei un termen mai precis, sa zicem Iliescu - FSN . 

# unul din lumea cea mare date 6 March 2014 18:00 +23

sa mori tu!!!!!!pdlistule ca a inceput de la iliescu......asta ca vrea gunoiul de la cotroceni?o sa/i multumiti voi lui iliescu atunci cind rusii vor dezmembra romanica din cauza gunoiului.nu stiu ce a facut iliesc(nu am venit in romanica decit incepind cu 98) stiu ca si/a facut ,,legitimatii,, freo 1000 si ceva de morti,si cu astea/l suspectez pe militaru mai mult decit pe iliescu si pe brucan si daca luam sa reducem la numitorul comun MORTI atunci hai sa/i numaram si gunoiului,mortii din cauza spitalelor inchise,din cauza foamei(reducere salarii si ajutoare)frigului sa mai zic?pune si medicamente(citostatice cu duta)mirciulica esti un basist superficial si ingiti cu gura plina ce iti da gunoiul(cuvint de cod power plant rr)

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 6 March 2014 22:55 +5

SINT MINDRU DE MINE CA NU AM MINTEA INFESTATA DE BASISM CRETIN AICI AVETI UN COPY PASTE,, unul din lumea cea mare date 5 martie 2014 00:06 0 pentru gabriela filip//nu am vrut sa scriu de episodul pe care am sa ti/l relatez ,chiar daca toata ziua m/am gindit la el.intr/o dimineata am ajuns pe aeroportul schipol din amsterdam si era acea ora proasta 4 am cind toti trag de ochi.am trecut sa dau pasaportul pe la politia de frontiera ,pasaportul meu fiind de culoare bleumarin foarte inchis in mod normal nu trezeste nici o emotie,numai ca acel politist de frontiera,somnoros s/a uitat cu ochii lui obositi si a vazut ca locul meu de nastere este romania.imediat acel politist s/a inviorat si a inceput sa ma intrebe de gica popescu.si vocea si chipul lui emana bucurie ca ,,m/a intilnit pe mine,,unul din romanica concetatean cu gica popescu.azi imi aduceam aminte cu cita pasiune si admiratie,vorbea acel politist de frontiera despre gica popescu.azi ma gindeam deasemeni ca nicaieri in lume nu s/a

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 6 March 2014 22:58 +10

UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 5 martie 2014 00:19 -1 continuare pentru gabriela filip// care a platit DIN PROPRIE INITIATIVA,IMEDIAT BANII DE TAXE DATORATI STATULUI. despre ceilalti chiar nu ma intereseaza sa comentez avind chiar o parere proasta,dar sint CONVINS ca gica popescu a fost BAGAT in ciorba asta de cupiditatea impresarilor lui(si stim cine/s smenarii de bilete la suprapret de la cinema patria sau blatuitorii de ceasuri prin germania sau italia sau batausii cu gorile de pe ghencea si ca sa nu zic de mai multe decit stiu diversi)m/am gindit si azi totusi de ce l/au infundat pe gica popescu si prin prisma tenismenei stefi graff,sau a inca citorva fotbalisti celebri,care nu s/au dus din proprie initiativa sa dea inapoi banii datorati statului pentru taxe.vis a vis de condamnari m/am intrebat pe unde mai ajungeau banii din contractele oneroase rcs/rds,din moment de nea mitica smenarul din balcesti este liber,oare daca aceasta instanta a fost,,corecta,,de ce nu este cercetata judec

# constantin date 7 March 2014 12:11 -2

\"UNUL DIN LUMEA CEA MARE\" esti un mare idiot. si tu si toti cei ca tine, care cred ca iliescu si fsn-ul nu au insemnat distrugerea acestei tari. Pentru oameni ca tine sterilizarea ar trebui sa fie obligatorie, pentru a nu avea urmasi de acelasi fel cu voi. Si poate ar fi o idee buna sa vi se dea compensat (sau chiar gratuit) injectie letala pentru autoadministrare. Boule!

# Dora date 6 March 2014 23:01 +14

\"inceputul.....a inceput\" gramatica tipic basista.Succesuri!

# mircea date 7 March 2014 00:58 -11

sa ai parte numai de bunastare de la Grapini si Zgonea . 

# unul din lumea cea mare date 7 March 2014 09:58 +3

pentru mircea//bai chiar aveti un tupeu nemarginit.chiar daca vi se ex[plica si argumentele sint cit muntele voi tot o da/ti in balanganeala jegoasa.sint total de acord cu tine cu ,,prietenul lui mihai viteazu.......dar de ce dracului nu/i udrea in puscarie,ca a facut jaf in ministerul cu cei mai multi bani.si nu ii iau apararea lui dragnea.dupa mine ar trebui romania sa reclame insula serpilor si sa o populeze cu toti nenorocitii politici in frunte cu basescu.daca nu reclama insula serpilor atunci chiar o sa vezi tu ce iese pe maidanele cu dragoste ca ne/am saturat.nu vezi ca nimic in justitie nu se intimpla ca TREBUIE,totul este facut la comanda,vezi cazul gica popescu,caci nu crezi ca mai este o JUDECATA IMPARTIALA.TOTUL IN JUSTITIE ARE FIRE NEVAZUTE CU COTROCENIUL SI GUNOIUL!tot timpul negru este alb si excrocii de ,,magistrati,, vin cu explicatii tembele.si toti se feresc sa comenteze ca vezi doamne este presiune.presiune este ce fac ei!(cuvint de cod lower 41 section)

# mircea date 7 March 2014 10:21 -1

problema ta si a altora de pe aici e ca v-ati poticnit cam prea tare de Basescu si nu mai vedeti imaginea de ansamblu. Cuvant de cod : desteapta-te romane . 

# unul din lumea cea mare date 7 March 2014 10:54 +1

pentru mircea//bai mirciulica !!!! tu nu te/ai poticni daca gunoiul ti/ar NATIONALIZA o proprietate in ciuda faptului ca judecatorii CAB ADRIAN LAZAR/CARMEN FRUMUSELU/RODICA VOICU ar spune negru pe alb CA ACTIUNEA ESTE ILEGALA!!!!!!!!unde/i bai basistule de/l pupi toata ziua in cur......JUSTITIA AIA DE TE MINDRESTI CU E???? de ce NICI UN JUDECATOR NU VREA SA CITEASCA CE AU SCRIS ACESTI 3 JUDECATORI??? hai basistule da/mi un raspuns POTICNIT.intelegi acum de ce va VREAU JUDECATI PE MAIDANUL CU DRAGOSTE?SI DE CE M/AM poticnit in ideea asta????(cuvint de cod fuel tank arrengement)

# mircea date 7 March 2014 11:52 -1

ti-a nationalizat tie Basescu personal casa ? cuvant de cod home sweet home 

# unul din lumea cea mare date 7 March 2014 12:18 +2

pentru mirciulica//DA !!!!!!!GUNOIUL PERSONAL!!!!!!! nu casa o anexa care/i la mine in curte pe terenul meu!!!!!!!si i/a inchiriat anexa unui prieten a lui!!!!!chiar daca a platit in judecati cu mine 1 miliard lei veci si le/a pirdut. si iarasi judecatorii cab valeria dumitrache/andreia constanda/victoria popescu baldovin au SPUS NEGRU PE ALB CA PMB(ATUNCI ERA PRIMAR GENERAL) NU ARE NICI UN FEL DE DREPTATE SI CA este proprietatea mea si platesc impozit!!! tu credeai mirciulica ca/mi permit sa VREAU MAIDAN CU ,,DRAGOSTE,, fara probe????(cuvint de codweelwell duct leak)

# Antonio date 7 March 2014 12:23 -1

Esti debil.Cuvant cod fuck you.

# unul din lumea cea mare date 7 March 2014 12:52 0

pentru antonio/ same to you s.o.b.

# oprea date 7 March 2014 10:08 0

se vede de la o posta ca ca razvan savaliuc e liberal,rusine sa luat dupa securistul de chireac

# gg date 6 March 2014 17:55 -17

daca cineva i-ar prinde pe toti penaliia stia si i-ar executa cu un glont intre felinare, tara asta ar fi muuuult mai curata!

# unul din lumea cea mare date 6 March 2014 21:32 +9

pentru gg//ai verde de la mine ca s/au mobilizat napircile si viperele cu rosu.propun intii judecata publica ca sintem ,,STAT DE DREPT SI SA/I ADUCEM SA/SI- DEMONSTREZE NEVINOVATIA-,, daca or putea in fata muntilor de probe ......si nu din alea telepatice sau ale betivancei cu taroturi sau ....(cuvint de cod exterior lighting)

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 7 March 2014 10:04 +2

pentru gg/ eu stiu ca tu esti basist dar ......mi/a placut chestia cu glontul si felinarele si,,CRED,, ca/i pentru toti si nu faci DISCRIMINARE,ca altfel si eu iti DAU CU ROSU,(cuvint de cod anntena location)

# calaul date 7 March 2014 08:56 +7

Unul singur trebuie executat ,psihopatul de la Cotroceni . :D

# unul din lumea cea mare date 7 March 2014 10:18 +2

pentru calaul// nu sint de aceiasi parere cu tine .TOTI trebuiesc!!!!si am sa/ti argumentez de ce cred eu ca TOTI.aici este ca si intr/o livada.DACA AU APARUT OMIZI TAI CRACA SI O ARZI CA ALTFEL NU SCAPI DE OMIZIasta/i OBLIGATORIU dpdv fito sanitar,deci asa cred EU ca TREBUIE CURATATA ROMANICA ca daca ramin OMIZI cu nasul in suflet nu mai scapa nimicd in livada si se pierde livada,astia au larvele basiste in suflet!!!!!cuvint de cod frt cargo door

# la puscarie date 6 March 2014 18:05 -10

cu totii

# Dascalescupetru date 6 March 2014 19:06 +10

Daca ati gandit cu glagoria la referendum de demitere acum suportai consecintele pt ca in orice moment se poate deschie un dosar de urmarie. Zgonea a pornit bine dar nu s-a intrebat de ce s-a oprit pt ca daca isi inchipuie ca Basescu va devein normal se inseala.USL s-a comortat precum Ucraiana a dat arlel nucleare iar acum se uita la cer ,daca le avea rusii ici prin gand nu grohaiau.

# unul din lumea cea mare date 6 March 2014 19:39 +3

pentru dascalescupetru//mai au silozuri nucleare,tocmai asta/i frica americanilor si populatia tatareasca din ukraina.nu uita ca tatarii au colaborat si cu nazistii in cel de al 2 lea ww.tocmai de aici li se trage americanilor ca le este frica ca tatarii vor da ,,cite o mica surpriza lui al qaida,,( si ma refer la material fisionabil pentru o bomba murdara)din aceasta cauza americanii nu se ,,opun ,,decit de forma.vor unitatile nucleare in posesia rusilor(cuvint de cod pneumatic sys)

# emil date 6 March 2014 19:46 +16

Aste dosare o sa porneasca tavalug in perioada campaniei pentru europarlamentare.PNL-istii au fost decimati , acum urmeaza pesedeii, iar pentru infractiunile savarsite de  portocalii, DNA-ul  este surd,mut si orb.

# nu-mi pasa de niciunul date 6 March 2014 20:00 +11

Toti politicienii sunt pusi pe hotie. Ei jura sa apere cetateanul dar de fapt il jefuiesc. Au sugrumat contribuabilul prin taxe si impozite nenumarate ca sa poata fura fara rusine din licitatiile trucate. LA PUSCARIE TOTI CEI CARE NU JUSTIFICA AVEREA. Toti acesti escroci isi trec averile pe beizadele mucoase ca sa para saraci. De unde are un mucos de 18 ani miloane de euro in cont in timp ce noi dupa o viata de munca ne uitam in portofel sa vedem daca avem maine bani de paine.

# obiectiva date 6 March 2014 20:05 +10

sa NU ii uitam si pe magistrati....oare ce justitie din care stat  mai da un sat intreg, si cate or mai fi prin RO,  unor agenti MOSSAD gratis , prin hotarare judecatoreasca intemeiata pe dovezi si inscrisuri false ? vezi NADAS....a fost necesar sa vina USL ul la putere  ca sa faca putina curatenie  si prin justitia ~independenta~ fata de lege si ordine a statului roman.. sub oranduirea medievala a lui baSSe !!! ........

# obiectiva date 6 March 2014 20:09 +3

iar privind PSD nu ii plang pe nici unul...abia il astept pe PONTA in corzi ! asta e blestemul meu pentru OUG 80 din 2013.....sa platesc eu acum 100 lei ca sa recuz fiecare ****** care poarta patrafir de magistrat ??? iar la recurs juma din suma, adicalea 50 de lei pe cap ??? mie  NICIODATA nu mi s-a admis vreo cerere de recuzare si la nimeni din familia mea, de 12 ani de razboaie prin instante......ca atare, evident ca cei 100 lei sunt aruncati pe apa sambetei.......evident, la cererile de recuzare NU ai drept de asistenta judiciara, ca doar nu sunt tampiti sa iti dea reducere,. scutire, esalonare ca sa poti sa ii recuzi.......

# obiectiva date 6 March 2014 20:41 +1

cred ca in Ukraina au inceput exploziile..........nucleare !

# obiectiva date 6 March 2014 20:48 +2

astia sunt nebuni......daca explodeaza hidrogenul sulfurat din MAREA NEAGRA, se duce jumatate din planeta !

# obiectiva date 6 March 2014 20:58 -4

SPER ca nimeni nu se mai indoieste de adevarul spuselor mele, de pe 1 martie 2014, ca incepe WW III.........

# unul din lumea cea mare date 6 March 2014 21:39 +4

pentru obiectiva//obiectivo chiar ADINC RESPECT pentru tine.de unde dracu ai idee de atitea chestii!!!!!!! tocmai de aici ii vine si numele de marea neagra nefiind curenti pe verticala nu/i viata la mai mult de 150 de m adincime.salpetru/i negru,si in contact cu aerul se aprinde instantaneu.tocmai asta/i o parte din arma secreta a marii negre pe care o au rusii.au facut niste submarine speciale care dizloca acesti salpetri(nu stiu cum face pluralul) si ridicinduse la suprafata dau foc la navele de razboi.va dati seama cea mai buna combinatie foc cu munitie!!!!bravo obiectivo ma inclin cu mare respect in fata ta!!cuvint de cod wing strructure)

# unul din lumea cea mare date 6 March 2014 21:43 +1

erata,,de greseala,, RIDICINDU/SE

# obiectiva date 6 March 2014 21:51 +2

mms, unule, respectul si aprecierea este reciproca !!! sunt UNA cu planeta, de aceea......dupa cum vezi nu ma gandesc la milioanele de oameni care vor muri in WWIII, caci noi oamenii, nu contam, ci ma doare inima  de planeta Pamant ! 

# obiectiva date 6 March 2014 22:54 +1

ASTA SA FI FOST AZI LA 20.30 ???? Flota rusa din Crimeea si-a scufundat o nava proprie, scoasa din uz, pentru a bloca accesul fortelor navale ucrainiene la Marea Neagra. Nava scufundata este o fosta nava anti-submarin, scaosa din uz in anii 2000, ulterior fiind tractata de armata rusa in dreptul lacului Donuzlav. Informatia a fost confirmata de L.A Times. Autoritatile ucrainiene, citate de L.A Times, sustin ca marina ucraineana are forte intr-o baza din apropiere.

# obiectiva date 7 March 2014 14:35 0

AU MAI VAZUT SI ALTII EXPLOZIA DE ASEARA.....nu se cunoaste explicatia...  Locals speculated that an asteroid, a landing module from the International Space Station, or even a stray ballistic missile were responsible for the blast.  No man-made rocketry was publicly scheduled to fly over Yakutia on the date of the explosion. But the area has been hit by debris from Russian carrier rockets at least four times in the past.  Russia is building a new spaceport in the far-eastern Amur Region, but it is not to become operational until 2015.  A blast in the sky was also reported on Tuesday in the western Siberian city of Nizhnevartovsk. Authorities offered no explanation, while locals joked about alien landings.

# ARGUS date 7 March 2014 00:00 +2

obviectivo,las-o mai incet cu chestiile astea.Aia cu ww  (si celelalte) miroase a titlul X,versetul 404.Nu ne plac parerile si presupunerile tale ,chiar daca aduci in argumentatie chestii veridice.daca te caut  la sediu,e normal sa dai tu cafeaua.Eu aduc coniacul.

# obiectiva date 7 March 2014 07:19 +1

@Argus, nu beau coniac...de fapt, nu servesc alcool......doar nu ai sa il aduci pentru tine???? Luju, te rog sa faci sectiune speciala ca sa punem NOI, justitiabilii, care imbogatim pe nejusta cauza aceasta justitie de toata jena din RO, care orice este numai justitie nu, numele magistratilor care se fac vinovati de grava neglijenta si rea credinta si comit abuz in serviciu si alte infractiuni in legatura cu serviciul........CONSIDER ca trebuie sectiune speciala ca sa nu se rataceasca numele acestor magistrati...LISTA NEAGRA !!!! NU va plac parerile si presupunerile mele ??? si ce NU va mai place, Argus ??? imi aduci aminte de un agent MOSSAD care, lovit de Dumnezeu cu un copil cu handicap,  baga capul in nisip ca strutul...ca sa ocoleasca REALITATEA CRUNTA.....CURAJOSILOR.....adio !

# unul din lumea cea mare date 6 March 2014 21:02 +3

pentru obiectiva//vezi de ce tot ,,prezic eu despre maidanul cu dragoste,, acum citeva minute obama si/a terminat cuvintarea care in rezumat suna cam asa,,vom face vom drege impunem sanctiuni rusiei(sua are 40 de miliarde schimbul ec. cu rusia),dar RUSIA ARE DREPTUL SA/SI MENTINA BAZELE IN CRIMEEA(de notat ca/i singurul port al celor 4 flote rusesti cu ,,apa calda,,)evenimentele se precipita azi vapoare rusesti au cerut la 2 nave ucrainiene sa se predea.miine/i conferinta la dublin pe tema ukrainei mege si gunoiul chiar daca aia se vor uita ca la un gunoi(europa are sc ec cu rusia de 400 de miliarde eur ca sa se inteleaga de ce toti blameaza dar fac ce zice rusia)pe pariu ca miine i se freaca ridichea la dublin?acum sa revenim a nos moutons adica justitia romaneasca.obiectivo!!!urmeaza sa te vad cum o sa le judeci pe napirci si vipere,nu ai sa ai pozitie de grefiera o sa ai pozitia lui caesar in coliseum (nu le spune la fraieri ce facea caesar in colisseum lasa/i sa citeasca(cuv

# obiectiva date 6 March 2014 21:05 +3

unule, a fost o explozie asta seara la ora 20.30.....in ceea ce priveste pozitia mea ca judecator.......or sa isi cerseasca moartea...viperele si naparcile....

# obiectiva date 6 March 2014 21:10 +3

daca incepe rezbelul, viperele si naparcile NU vor mai avea nici pensii, nici salarii........or sa ajunga sa cerseasca pentru un codru de paine pe strada..........in ceea ce ma priveste, dupa atatia ani de saracie .....sunt APTA sa supravietuiesc .......in orice conditii........

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 6 March 2014 21:51 +2

PENTRU OBIECTIVA//NU VOR AJUNGE SA CERSEASCA!!!!!CREDE/MA ITI JUR PE SUFLETUL MEU!!!!!!(CUVINT DE COD STRUCTURES COMPOSITE)

# obiectiva date 6 March 2014 21:56 +2

unule, daca ai sti ca mi-ai salvat viata pentru ca mi-ai redat speranta, cu maidanul tau, cu dragoste ori ba !

# NOSFERATU date 6 March 2014 21:16 -7

D I A B O L I C ! DACA este adevarat nu meritam sa mai existam ! Ar trebui sa vina asteroidul sa ne distruga !Iata ce zvonuri am auzit pe holurile tribunalului.: Ca Gica (baciul fotbalist) a fost condamnat LA PUSCARIE CU EXECUTARE LA PRESIUNE FOARTE –FOARTE- DE SUS COORDONATA DE GHITA (ala cu RETEVEUL ) ca judecatorii sunt din gashca, le-au redus pedepsele si au marit-o INTENTIONAT EXAGERAT pentru gica , PRODUCAND O PUTERNICA EMOTIE POPULARA.Care e efectul :1) PUN JUDECATORII IN GENERAL INTR-O LUMINA NEGATIVA 2) S-AR FOLOSI CA EXEMPLU PENTRU URGENTAREA LEGII GRATIERII SI AMNISTIEI (DACA S-AR PORNI DE LA 3 ani pentru frauda fiscala CA SA-L SCAPE PE GICA ….i-ar scapa pe toti baronii…) 3)se pune presiune pe Basescu –daca-l gratiaza vor cere si gratierea celorlalti –daca nu-l gratiaza au motive ca sa-l spurce ) 4) la conducere fotbalistilor ajunge omul lui ghita (ala cu reteveul )!!! D I A B O L I C ! Da ,Doamne sa nu fie adevarat ,ca mi-ar fi rusine ca sunt roman

# obiectiva date 6 March 2014 21:21 +2

cred ca e MOMENTUL de start maidan cu dragoste ???? 

# belzebut date 6 March 2014 21:32 -7

Seamana cu lovitura DIABOLICA DATA DE HREBE cand si-a pus procurorii sa-l aresteze pe ciobanul din pipiera, a dat vina pe basescu , l-a facut pe narodul de cioban sa-l spurce pe basescu …si pe urma hrebe ii plangea pe umar si-I dadea sperante …intaratandu-l pe narod impotriva lui basescu…cat de diabolic sa fii sa-I faci asta prietenului tau .

# obiectiva date 6 March 2014 21:36 0

masoneria, ochiu` dracului.......hrebe` e diabolic, certo......il stiu ca sunt din fieful lui.......oare tot el e de vina si eu dau vina pe baSSescu si in cazul meu ??? ca am multe suspiciuni.........

# obiectiva date 6 March 2014 21:54 0

dar, nu cred ca NU e baSSescu de vina.......in cazul meu cel putin...hrebe` nu avea tentacule in toate judetele tarii si la bucuresti..la ICCJ....cine era presedinta  la contencios pe 14 dec 2011 ??? .am indicii temeinice, ca nu conteaza, sincer daca e demisu` ori hrebe, daca legatura e SRI.......trebuie sa cer azil politic in RUSIA ! 

# Judecatori eroi sau judecatori mafioti ? date 6 March 2014 21:54 -6

Judecatori eroi sau judecatori mafioti ? Asta-i intrebarea ! Cred ca raspunsul il gasim daca il cautam pe lista celor care i-au linsat pe ghica si danilet. Daca nu sunt pe lista= sunt din prima categorie, daca sunt pe lista=sunt din a doua categorie.

# Pandispan date 6 March 2014 22:26 +3

Eroii tai sunt stransi cu dosaru\'.  :-*

# ion date 6 March 2014 22:37 -4

Deci vrei sa spui ca pedeapsa a fost marita pentru gica , pentru ca sa aiba motive pentru legea amnistiei, cu care sa scape toti baronii si motanul cu antene ? e intr-adevar DIABOLIC .Saracu Gica

# diana date 7 March 2014 07:49 +1

Nene,o fi Ghia asta mogul ,dar nici chiar asa.Ce legatura sa aiba cu fotbalul?Si ce interese?El are cu baschetul.Asta n-o cred.Mai argumentat va rog!

# Valeriu Mangu date 6 March 2014 21:50 0

Articolul \"Nevoia preciziei terminologiei constitutionale\" pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# nume si prenume date 6 March 2014 22:57 +1

Fara a trage concluzi asupra vinovatiei cuiva, aceasta list pare a fim menita mai mult cu scop electoral pentru a demonsta cum sunt persecutati de procurori. Ca atare este un pic cam umflata cu nume care de fapt nu par sa fie in nici un fel de pericol (dan sova, ioan rus, rovana plumb, gabriela firea, si socrul sarbu, numai pentru a numi cativa cu nume mai sonore)conform descrierii de pe lista. Mai mult, toate cazurile care apar dupa 2012 ar trebui excluse avand in vedere ca ponta a propus procurorii, asa ca lista reala nu e chiar atat de lunga. Ce ar fi interesant pentru comparatie, este lista de omei PNL cu dosare pe rol sau condamnati in aceiasi perioada... cat despre o lista cu membri PDL (care nu s-au indepartat de capitan), cred ca este imposibil de compus.

# razvan date 6 March 2014 22:58 -4

FRATE ATI INNEBUNIT CU GRATIEREA LUI GICA POPESCU. EU ZIC SA CERETI SI GRATIEREA LUI JIJI, MEME, BORCEA SI GIOVANI CA NICI EI SARACII NU SUNT VINOVATI. ATI UITAT CAND VA FACEAU ASTIA DIN CLANUL BECALI IN TOATE FELURILE...ZDRENTE....HAHALERE.....

# Dora date 6 March 2014 23:14 +7

In majoritatea cazurilor parerea mea este ca motivele sunt destul de subtiri unele chiar puerile.Sunt doar discreditari a unor politicieni.Cei care instrumenteaza astfel de dosare iau banii de pomana.Partea proasta este ca sunt banii nostri.Ar trebui ca procurorii care instrumenteaza dosare care se soldeaza cu achitare sa restituie banii incasati sub forma de salarii pe perioada anchetelor.Doar asa se va ajunge sa ramana in sistem doar procurorii seriosi si profesionalisti.

# Factor lex date 6 March 2014 23:17 -4

Sunt de-a dreptul dezamagit de DNA. Face jocurile PSD. Contribuie de o maniera decisiva la reformarea acestui partid. De care singur, din interior, si prin ei insisi, nici PSD si nici caraghiosu-i presedinte, evident, nu ar fi capabili. Fiind un optimist incurabil, desigur, mizez sincer pe capacitatea si buna credinta a DNA. In sensul ca va contribui de aceeasi maniera decisiva, in acelasi fel, si la reformarea celorlate partide, pentru ca toate o merita.

# ady pady date 7 March 2014 00:15 -1

Ati vazut in seara asta stenogramele ASF? Brrrrrrrr...1000 pagini. ADIO PONTA,ADIO PSD!

# dana date 7 March 2014 07:55 +2

Adio Pnl:-)te ai uitat ,dar n-ai inteles nimic.Si Rusanu e la inchisoare dupa ce a facut denuntul ala care este in stenograme ,care alerga cu traficul de influenta sa nu l sara schema din Asf

# ady pady date 7 March 2014 08:27 0

Rusanu si Chitoiu sunt pesedisti nu liberali.

# dana date 7 March 2014 09:19 +1

Zau?ia mai citeste matale.sunt pnelisti cu state vechi.Esti pe langa subiect:-)

# ady pady date 7 March 2014 09:58 0

Da,da...si marmot invelea ciocolata in staniol.Toata lumea s-a prins cat de \'\'liberali\'\' sunt :Stroe,Rusanu,Chitoiu,M.Campeanu,Gerea,Tariceanu.

# dana date 7 March 2014 14:17 0

Daca stiu ce vb.lasa comentarii,dar unele sa inteleaga lumea ceva.Daca nu,nu mai abera.Aia sunt liberali in acte,ca aveau si amante(in acest caz psd)e altceva.Conflictul e intre penelisti.Ca Dna ul salta si de la Psd e alta treaba.Dar pt electorat psd si pnl sunt victime....doar la astia vine Dna.Hoti sunt si la Pdl ,dar acolo nu e voie.Assa o sa i voteze lumea pe pesedisti ,ei par victimele:-)

# ockiu date 7 March 2014 10:31 +1

erau sub acoperire :)

# geta date 7 March 2014 06:49 +1

sa se duca cu totii la puscarie  

# Andrei date 7 March 2014 08:31 +1

Va mirati?Eu unul nu.La intelegere cu antonescu,iohanis si pnl au batut palma,au cazut cateva capete pentru a veni acum sa-si desavarseasca ura viscerala,agresivitatea si aviditatea de putere.Dupa afirmatia din senat lca d.l Ponta e un nimic,mi-am pus intrebarea si inca mi-o pun cand va fi arestat,pentru ca d.l Nastase a fost si inca e tinut de un ilegal plin de ura fata de popor,caruia cel care spunea ca se poate intalni cu ilegitimul dictator si de 120 de ori si ca nu da socoteala nimanui.E clar nu?Acum alaturii de cei pe care i-au reclamat la dna pentru hotii,mafiotii portocalii basisti,vor bate palma si vor semna motiune de cenzura.Poate vor bate la portile occidentului sa aduca dom strain in locul celor pamanteni,numai pentru a domina.Scopul scuza mijloacele.O sa vedeti cum nemernicii de liberali pe care as vrea in aceste conditii sa-i vad afara din parlament,vor semna motiunea. Doamne de unde atat ura si agresivitate,iar nerusinatul iohanis sa taca. El  inganfatul e vinovat.

# PSD=CORUPTIE date 7 March 2014 09:46 -2

Dumnezeule,au aparut stenogramele din dosarul ASF!!! (am urmarit subiectul pe Realitatea si mi s-a facut pielea gaina). Adio Ponta! Adio PSD! Am auzit ca acum vreo doua saptamani,DNA a pus sechestru pe un sat intreg undeva in Ardeal. Ma astept ca saptamana viitoare,DNA sa puna sechestru pe parlament si Palatul Victoria. Brrrrrrrrrrrr…1000 de pagini cu stenograme? Pai cum si-au imaginat astia ca nu sunt ascultati? Halal:”vrem o tara ca afara” si “dreptate pana la capat”.

# unul din lumea cea mare date 7 March 2014 10:33 +2

pentru psd=coruptie//dar pe palatul cotroceni sa nu puna sechestru dna/ul?daca NU asta inseamna ca esti basist!!!!!!

# ockiu date 7 March 2014 09:11 +3

la brutarie cu toti cei care au faptuit .... 

# Andrei date 7 March 2014 09:32 +1

Politrucii bassiti plini de ura si agresivi verbal vorbesc tot timpul de plagiatul d.l Ponta,desi profesorul pe care se spune ca la plagiat a negat,dar ura viscerala a cestor neica nimeni nu se lasa si probabil spera ca politrucii bassiti da la iccj sa le dea castig de cauza.In aceste conditii as dori sa fie tratata la fel si poltruca basista kovesi pe care d.l Ciuvica a dovedit-o ca a plagiat si aceeasi comisie ca si pentru d. l Ponta a dat acelasi verdict ca nu e plagiat.Dar cei care au supt banii bugetului de stat si au o opera pe caqre nu le-a cunoaste nimeni,ataca doar intr-un singur sens si mai au pretentia sa ii credem ca fiind dezinteresati?Afara cu ei de la UNIVERSITATE.Asa invata studentii sa traiasca in minciuna ura, ranchiuna si razbunare.Se vede nivelul absolventilor de la drept in primul rand si nu numai si lipsa lor de verticalitate si corectitudine,ca de incompetenta ce sa mai vorbim,o dovedesc multele eroro judiciare pentru care platim toti,iar ei au salarii nesimtite.

# Plagiatorul corupt date 7 March 2014 09:47 0

Dumnezeule,au aparut stenogramele din dosarul ASF!!! (am urmarit subiectul pe Realitatea si mi s-a facut pielea gaina). Adio Ponta! Adio PSD! Am auzit ca acum vreo doua saptamani,DNA a pus sechestru pe un sat intreg undeva in Ardeal. Ma astept ca saptamana viitoare,DNA sa puna sechestru pe parlament si Palatul Victoria. Brrrrrrrrrrrr…1000 de pagini cu stenograme? Pai cum si-au imaginat astia ca nu sunt ascultati? Halal:”vrem o tara ca afara” si “dreptate pana la capat”.

# BUNE LE FACE date 7 March 2014 09:33 +4

sa-i sature de coabitare pe fripturisti.

# gabriel date 7 March 2014 09:53 +2

Cam fortata lista asta ...Zgonea,tractoristul derutatilor nu e cercetat ci odrasla care a batut pe cineva :lol:

# Ionel Cristea date 7 March 2014 09:57 -2

Va vad mai mereu la A3, asa ca imi dau seama de obiectivitatea dvs jurnalistica.

# gabriel date 7 March 2014 17:04 +2

Schimba canalul...si foamea va fi prietena lor,a angajatilor varanului :lol: unde nu-i audienta nici reclama nu vine!

# Gogu date 7 March 2014 10:02 +2

Pai, din cea ati anuntat ca ar fi o lista cu viitori \"penali\" ai PSD nu prea se alege ceva sigur. Ati amestecat pe cei ce au fost(sunt) martori cu cei care sunt deja cercetati, cu cei cu dosare civile. ..? Ne-ti bagat in ceata ,de tot.Ori suntem golani, ori nu mai suntem...duceti treaba pina la capat.

# Ponta plagiator&corupt date 7 March 2014 10:05 -4

Traian Basescu si-a respectat angajamentele luate in fata propriului sau electorat.A promis \'\'tepe in piata victoriei\'\' iar DNA a bagat la puscarie peste 16.000 functionari publici,(ministr,parlamentari,politisti,primari,etc).Traian Basescu a promis in 2004 ca..\'\'o sa-i bat cum nu I-a butut mamicile lor cand au fost copii mici si obraznici\'\',iar PSD-ul a stat 8 ani in opozitie.Anul acesta a reusit sa arunce in aer grupul infractional USL.

# revoltat date 7 March 2014 10:15 +1

Semnati petitia online SUSTINEM TRIPLA TERAPIE pentru compensarea tratamentului pentru HEPATITA C.Lista medicamentelor compensate trebuia aprobata deja dar politicienii au alte preocupari si zeci de mii de oameni afectati asista neputinciosi la nepasarea oamenilor politici.

# Ponta plagiator&corupt date 7 March 2014 10:44 0

Traian Basescu si-a respectat angajamentele luate in fata propriului sau electorat.A promis \'\'tepe in piata victoriei\'\' iar DNA a bagat la puscarie peste 16.000 functionari publici,(ministr,parlamentari,politisti,primari,etc).Traian Basescu a promis in 2004 ca..\'\'o sa-i bat cum nu I-a butut mamicile lor cand au fost copii mici si obraznici\'\',iar PSD-ul a stat 8 ani in opozitie.Anul acesta a reusit sa arunce in aer grupul infractional USL.

# phantom date 7 March 2014 11:04 +1

care este situatia lui ion prioteasa de la cj dolj? este si el in atentia dna.

# revoltat date 7 March 2014 11:14 +1

Semnati petitia online SUSTINEM TRIPLA TERAPIE pentru compensarea tratamentului pentru HEPATITA C.Lista medicamentelor compensate trebuia aprobata deja dar politicienii au alte preocupari si zeci de mii de oameni afectati asista neputinciosi la nepasarea oamenilor politici.

# eu date 7 March 2014 11:35 -1

la parnaie cu toti si cu voi astia de la luju si antena 3 care manipulati lumea!!!!!!!!!!!!!!

# Radu date 7 March 2014 11:48 +3

Radu Mazare doar pentru retrocedari ilegale? Pacat! Omul asta a distrus transportul electric din Constanta ca sa cumpere autobuzele din Bielorusia.

# SORIN date 7 March 2014 13:24 -1

Dacă numai ăştia sunt corupţii pesedişti, e bine. Partidul e mult prea puternic chiar şi fără ei. Da\' ce facem cu alde Videanu, Berceanu, Udrea, Plăcintă, Ridzi, Boagiu, Livache, Hoară, Popescu şi alte japiţe, în frunte cu megaescrocul Băsescu?! Poate să-mi spună cineva, ăstora când le va veni rândul?! Poate-mi spune cineva şi când le va veni rândul şi Ioanei Băsescu, Monicăi Macovei, Laurei Codruţa Kovesi, lu\' Daniel Morar, Augustin Zegrean şi altor pupinbăsişti, care mai de care mai \"profesionist\" şi mai miliardar. Suntem nişte proşti dacă putem crede că în ţara asta au furat numai cei de pe lista băsiştilor. Mare ruşine pentru Justiţia română dacă \"pune botu\'\" la aşa ceva!!!

# Florin date 7 March 2014 13:35 -1

Prin acest articol incercati sà duceti lumea in erosre. Ati fost plàtiti bine de hienele portocalii pentru a scrie asemenea articol. Mai intii trebuie sà fie incarcerat Bàsescu, cu flota, casa Mihàileani, terenul Nana, Penhausul de la Popoviciu, si multye altele. Urmat de Videanu, Berceanu, Udrea, Falcà, Ridizi si alte creo 70 de persoane. Nu credeti cà procurori sunt chear asa de naivi si judecàtori sà isi punà pielea la saramurà.

# Ion date 7 March 2014 14:35 +1

Cica americanii au un banc despre avocati: Intrebare: Ce inseamna 10.000 de avocati pe fundul marii? Raspuns: Un bun inceput. Ei, cam asta e si lista asta de mai sus.

# dudu date 7 March 2014 15:36 +3

TEza de la care porneste articolul este gresita. Spuneti ca arestarea respectivilor ar da o lovitura grea PSD. Aiurea! Poate sa ii ia si maine si impactul e zero. Va dau un exemplu - In Constanta, nu o sa gasesti pe nimeni care sa iti spuna ca Radu Mazare e curat. Am vorbit cu nenumarati batranei din electoratul fidel lui Mazare. Ei zic asa: Fura, domle, e hot. Da ne da si noua pachetele alea.Ailalti nu ne-au dat nimic, asa ca lasa-l sa fure, ca are grija si de noi. Ba, mai rau, tot ce se construieste in Constanta e atribuit lui Mazare, orice firma care merge e poreclita Firma lui Mazare, indiferent daca e sau nu asa. Lumea chiar are impresia ca e mai corupt decat e in realitate. Si asta nu a fost niciodata o problema...

# kyoru date 7 March 2014 15:37 +3

Ma dragi comentatori, un lucru este cert. Nici unul din cei enumerati mai sus, + gastile din PC, PDL, PNL nu au castigat bani cinstiti ca sa-si faca viloaiele, concediile, sa-si cumpere masinile de lux, terenuri agricole, sa traisca in huzur si lux. Daca i-am scutura pe TOTI si le-am lua banii castigati din spagi si combinatii cu statul, am achitat TOATE imprumuturile la FMI si Banca Mondiala, si am ramane si cu bani!

# un.roman date 7 March 2014 18:46 -2

De ce ai crede ca iliescu este strain de morti de la lovitura de stat din 89, sa ne amintim cea urmat dupa,cu sloganul nu ne vindem tara dar a distruso si am dato pe dedegeaba

# pipi date 7 March 2014 18:49 +2

:))) ai de plm,iti dai seama? Pai care e in politica si n-o furat,mai ales marii fsn-isti?))) toti ar trebui sa intre in parnaie.

# elena date 22 March 2014 06:14 0

alaturi de badalau trebuie adaugat pe lista si primarul comunei colibasi/giurgiu stoica constantin vapor! astia doi au mers de multe ori in tandem la multe afaceri ilegale,hotii si fraude!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.08.2022 – Sediul DNA a ajuns in paragina (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva