30 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UN CAZ "ZGLOBIU" IN CURTEA DNA - Fostul grefier sef serviciu din DNA Nicolae Clivet acuza ca a fost internat cu forta la ordinul procurorului Doru Tulus. Clivet a depus plangere la PICCJ si i-a scris Liviei Stanciu: "Am fost retinut de 2 politisti inarmati care mi-au spus ca au ordin de la conducerea DNA. Am fost diagnosticat cu ciclotimie... DNA si-a depasit atributiile, sanctionandu-ma pentru ca as fi deranjat o colega cu telefoane pentru a-i transmite sentimente de dragoste" (Documente)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

8 June 2014 12:15
Vizualizari: 11737

Un fost angajat al DNA acuza ca este victima unui abuz comparabil cu cel comis in cazul lui Adrian Zglobiu, barbatul care a fost spitalizat cu forta dupa ce l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu. Sanctionat disciplinar cu excluderea din DNA, Nicolae Clivet (foto) a depus plangere la PICCJ si i-a trimis presedintei ICCJ Livia Stanciu o scrisoare in care a acuzat fosta conducere a Directiei Nationale Anticoruptie ca ar fi ordonat internarea sa nevoluntara la Spitalul de Psihiatrie "Dr. Alexandru Obregia", actiune soldata cu revocarea din functia de conducere pe care o ocupa in cadrul parchetului, aceea de grefier sef al Serviciului de combatere a macrocriminalitatii economico-financiare: "La data de 5 decembrie 2012, sotia mea a fost chemata in biroul procurorului sef al Sectiei a II-a (n.r. - la acea vreme, Doru Tulus) si, incadrata de doi ofiteri de politie judiciara din cadrul DNA, i s-a spus sa semneze o declaratie prin care sa-si dea acordul cu privire la internarea mea. Nu a semnat. Dupa aproximativ o ora, am fost retinut de doi subofiteri de politie din cadrul M.I. care erau inarmati si care mi-au spus ca au ordin de la conducerea DNA pentru a ma retine. Nu mi s-a prezentat nici pana astazi vreun act care sa justifice retinerea mea. Nu mi-am dat acordul cu privire la internarea mea, nici eu si nici sotia mea, care a cerut sa fiu lasat liber. Conducerea Spitalului de Psihiatrie Dr. Obrgia avea obligatia, conform legii, sa prezinte dosarul la Judecatorie in 24 de ore, ceea ce nu s-a intamplat. Am fost privat de libertate in mod ilegal. Am fost diagnosticat cu ciclotimie - boala care nu justifica internarea nevoluntara. Acest diagnostic a fost pus in conditiile in care mi s-au incalcat drepturile prevazute de Constitutie. Nu am avut nicio manifestare violentă care sa justifice internarea mea fortata".


Din documentele remise publicatiei Lumeajustitiei.ro si atasate la finalul articolului, reiese ca Nicolae Clivet a fost revocat din functia de grefier sef al Serviciului de combatere a macrocriminalitatii economico-financiare din DNA, la 17 decembrie 2012, pe baza unor referate intocmite de trei colege. In decizia DNA de revocare din functie s-a retinut ca acesta ar fi avut “o atitudine neprincipiala fata de doamna grefier (...), pe care a deranjat-o in mod repetat, atat in timpul serviciului, cat si dupa orele de program, cu numeroase telefoane, pentru a-i transmite acesteia sentimentele sale”. Patru zile mai tarziu, la 21 decembrie 2012, Nicolae Clivet a fost repartizat la Serviciul de registratura, grefa si relatii cu publicul al DNA, pentru ca ulterior, la 18 iulie 2013, sa fie exclus din parchet. Toate acestea, in contextul in care, in perioada 5-19 decembrie 2012, a fost internat nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie "Dr. Alexandru Obregia" din Bucuresti, acolo unde, potrivit propriilor declaratii, a fost dus dupa ce a fost ridicat din sediul DNA de doi politisti inarmati care si-au justificat actiunea sustinand ca au “ordin de la conducerea DNA”. In biletul de iesire din spital se arata ca fostul grefier a fost internat cu diagnosticul ciclotimie (tulburare manifestata prin alternarea starilor de depresie cu buna dispozitie), fiind externat in stare "ameliorat". La iesirea din spital, medicul curant i-a prescris tratament cu medicamente care se administreaza cu precadere bolnavilor de Parkinson si de epilepsie.

Nicolae Clivet i-a scris presedintei ICCJ Livia Stanciu, dupa ce sefa Sectiei de urmarire penala din PICCJ, Camelia Sutiman, a mentinut solutia de respingere a plangerii

Fostul grefier sef serviciu de la DNA pune pe seama unor grave abuzuri atat internarea sa intr-un spital de boli mintale fara ca el sau familia sa-si dea acordul, cat si excluderea din DNA, iar intregul caz a ajuns la Parchetul General si la presedinta ICCJ, Livia Stanciu. In plus, a acuzat conducerea spitalului de incalcarea obligatiei legale de a inainta decizia de internare nevoluntara, in termen de 24 de ore, Judecatoriei Sectorului 4.

Nicolae Clivet a depus plangere la Parchetul General, la 14 octombire 2013, in legatura cu "abuzurile savarsite de Directia Nationala Anticoruptie" la adresa sa. Fostul grefier a acuzat conducerea DNA, asigurata la acea vreme de Laura Oprean, si in mod direct pe seful Sectiei a-II-a penale de atunci, procurorul Doru Tulus, care, potrivit afirmatiilor celor doi politisti care l-au ridicat pentru a-l duce la spital, ar fi ordonat internarea sa fortata. Plangerea a fost insa respinsa, solutia fiind mentinuta la 16 aprilie 2014, de procuroarea Camelia Sutiman, sefa Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. Nicolae Clivet a contestat in instanta ordonanta procuroarei Sutiman, pe rolul ICCJ fiind inregistrat dosarul nr. 2086/1/26.05.2014, cu termen de judecata la 18 iunie 2014.

In plus, fostul grefier i-a trimis presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, la data de 19 mai 2014, o scrisoare in care i-a solicitat anularea celor doua decizii DNA prin care a fost sanctionat cu revocarea din functia de conducere, iar apoi, repartizat la Serviciul de registratura, grefa si relatii cu publicul.

Prezentam pasaje din scrisoarea adresata de Nicolae Clivet, presedintei ICCJ Livia Stanciu:

"La data de 5 decembrie 2012, imi desfasuram activitatea in cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie a DNA, in calitate de grefier sef al Serviciului de combatere a macrocriminalitatii economico-financiare. In jurul orei 11, aflandu-ma pe holul Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, in prezenta unor colegi, a unor justitiabili, a procurorilor si a ofiterilor de politie judiciara, s-au prezentat la mine doi subofiteri de politie din cadrul M.I., cu armament in dotare, si mi-au comunicat ca trebuie sa-i insotesc, deoarece au ordin de la conducerea DNA. Am cerut lamuriri, dar mi s-a spus ca daca ma opun, o sa-mi puna catusele si o sa ma transporte fortat afara din interiorul DNA. Nu am opus rezistenta, dar, fara acordul meu verbal sau scris sau al vreunui membru al familiei mele, am fost transportat, insotit de cei doi subofiteri, la Spitalul de Psihiatrie Dr. Alexandru Obregia din Bucuresti, unde am fost internat cu incalcarea art. 69 din Legea 487/2002 republicata (n.r. - Legea sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice, Art. 69 - "Nerespectarea de catre profesionistii in domeniul sanatatii mintale a confidentialitatii datelor despre persoana cu tulburari psihice, a principiilor si a procedurilor referitoare la obtinerea consimtamantului, a instituirii si a mentinerii tratamentului, a procedurilor de internare nevoluntara a pacientului, precum si a drepturilor pacientului internat atrage, dupa caz, raspunderea disciplinara, contraventionala sau penala, conform prevederilor legale").

Nu mi s-a adus la cunostinta niciodata niciun act care sa justifice retinerea mea, nici de catre lucratorii de politie, nici de catre Spitalul de Psihiatrie Dr. Alexandru Obregia.

In intervalul 5 decembrie 2012 ora 11:00 – 19 decembrie 2012 ora 9:37, am fost privat de libertate fara nicio justificare legala, conform actului nr. 34352 din data de 19.12.2012 emis de Unitatea medicala Spitalul Clinic de Psihiatrie Dr. Alexandru Obregia Bucuresti.

Conform art. 61 alin. (6) din Legea nr. 487/2002 republicata in 2012, conducerea spitalului avea obligatia ca in termen de 24 de ore sa inainteze decizia de internare nevoluntara judecatoriei in a carei circumscriptie se afla unitatea medicala.

Nu a fost emisa de catre DNA nicio decizie de suspendare din functie, conform art. 50 din Legea 567/2004, pentru a o putea contesta conform prevederilor art. 51 din aceeasi lege.

Conform art. 54 din Legea 487/2002 republicata, internarea nevoluntara se face numai atunci cand exista pericol iminent de vatamare pentru sine sau pentru alte persoane. Nu mi s-a prezentat niciun act, nici mie si nici sotiei mele, care sa justifice internarea nevoluntara.

La data de 17 decembrie 2012, s-a emis de catre DNA decizia de sanctionare disciplinara nr. 247 prin care am fost revocat din functia de conducere ocupata, cu incalcarea art. 49 alin. (5) si (6) si a art. 50 lit. b) din Codul Muncii.

La data de 21.12.2012, s-a emis decizia DNA nr. 256 prin care am fost repartizat in functia de grefier in cadrul Serviciului de registratura, grefa si relatii cu publicul, fara a se dispune eliberarea din functia de grefier sef serviciu si fara a se dispune revocarea deciziei nr. 413/22.12.2009 a DNA prin care am fost investit in aceasta functie. Conform acestei decizii urma sa fiu salarizat conform Legii-cadru 330/2009, lege abrogata din anul 2010.

La art. 1.1 si 1.3 din decizia nr. 247/17.12.2012, DNA si-a depasit atributiile, sanctionandu-ma disciplinar pentru ca incepand cu luna ianuarie 2012 si pana in prezent – deci data emiterii deciziei (cand eram internat in spital si nu aveam acces la telefon), am deranjat o colega cu numeroase telefoane, atat in timpul serviciului, cat si dupa orele de program, pentru a-i transmite sentimente de dragoste. Aceste convorbiri telefonice nu mi-au fost prezentate niciodata si nici nu am recunoscut continutul unor asemenea convorbiri, deoarece, asa cum se spune chiar in decizia de sanctionare, nu am dat declaratii. In aceeasi decizie se spune ca am recunoscut continutul convorbirilor telefonice, ceea ce nu este adevarat. In actul de constatare atasat deciziei se spune clar ca mi s-au prezenta doar trei referate. (...) In baza acestor referate am fost exclus din profesie".

Decizia DNA de revocare din functie: “A avut o atitudine neprincipiala fata de doamna grefier, pe care a deranjat-o in mod repetat cu numeroase telefoane, pentru a-i transmite acesteia sentimentele sale”

Nicolae Clivet a fost revocat din functia de grefier sef serviciu, prin Decizia nr. 247/17.12.2012 a DNA, pentru “atitudine ireverentioasa fata de colegi” si nerespectare a indatoririlor de serviciu: "Abaterile disciplinare savarsite de domnul grefier Clivet Nicolae, asa cum au fost retinute prin actul de constatare din data de 26.11.2012 intocmit de procurorul desemnat constau in aceea ca:

-incepand cu luna ianuarie 2012 si pana in prezent a avut o atitudine neprincipiala fata de doamna grefier (...), pe care a deranjat-o in mod repetat, atat in timpul serviciului, cat si dupa orele de program, cu numeroase telefoane, pentru a-i transmite acesteia sentimentele sale, atitudine care a avut repercusiuni directe asupra starii psihice a acesteia si care i-a generat neplaceri in cadrul familiei;

-cu ocazia solicitarii unei audiente la procurorul sef al serviciului din care face parte, la data de 9 iulie 2012, a avut un comportament neadecvat, adresand injurii grefierei si ofiterului de politie judiciara aflati, in acel moment, in cabinet;

-a refuzat, in mod nejustificat, sa isi desfasoare activitatea, pe semestrul II 2012, in cadrul Sectiei de combatere a coruptiei, masura dispusa de procurorul sef directie, conform dispozitiilor art. 8 lit. ţ) din Regulamentul de ordine interiaora al DNA”.

Nicolae Clivet a fost internat cu diagnosticul ciclotimie si externat in stare "ameliorat" dupa doua saptamani, cu recomandarea de a urma "control psihiatric si neurologic teritorial" si tratament cu medicamente prescrise cu precadere bolnavilor de epilepsie si Parkinson

Fostul grefier sef serviciu al DNA a fost internat la Sectia Psihiatrie acuti a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Dr. Alexandru Obregia" din Bucuresti, la data de 5 decembrie 2012, cu diagnosticul principal ciclotimie si diagnostic secundar constand in tulburare de apetit - nespecificata, tulburari cognitive usoare, alte spondiloze - localizari multiple in coloana vertebrala si tulburare psihotica polimorfa acuta, fara simptome schizofrenice. A fost externat doua saptamani mai tarziu, la 19 decembrie 2012, in stare "ameliorat", dar cu o serie de recomandari, printre care, de a urma un control psihiatric si un tratament medicamentos cu tablete prescrie de obicei epilepticilor si bolnavilor de Parkinson.

Prezentam concluziile (epicriza) si indicatiile mentionate de medicul curant Gheorghe Popescu in foaia de observatie/ Biletul de iesire din spital:

"Pacient cu ciclotimie, se interneaza pentru o simptomatologie dispozitionala mixta moderata, cu elemente interpretative.

Se adauga o spondiloza lombara. Se amelioreaza sub tratament antipsihotic atipic, timostabilizator, tranchilizant.

Recomandari:

-Control psihiatric si neurologic teritorial;

-Evita toxicele, stresul, efortul fizic si psihic;

-Concediu medical pe perioada internarii + 7 zile la externare.

Tratament cf. Rp: 1 an

-Seroquel XR 200 mg 1+2 tablete/zi;

-Depakine 500 mg 1+2 tablete/zi;

-Viregyt 100 mg 1+1 capsule/zi".

Potrivit informatiilor postate in mediul online pe site-urile de specialitate, Seroquel apartine grupului de medicamente antipsihotice, care amelioreaza simptomele anumitor tipuri de boli mintale, constand in halucinatii (de exemplu, auzirea unor voci inexplicabile), ganduri stranii si infricosatoare, schimbari de comportament, sentimente de singuratate si derutare. In ceea ce priveste Depakine si Viregyt, acestea se prescriu cu precadere bolnavilor de epilepsie, respectiv, Parkinson.

*Cititi aici scrisoarea trimisa de grefierul DNA Nicolae Clivet, presedintei ICCJ Livia Stanciu

*Cititi aici Ordonanta din 16 aprilie 2014 a procuroarei Camelia Sutiman si Decizia DNA nr. 247/17.12.2012 privind revocarea din functie a grefierului sef serviciu Nicolae Clivet

*Cititi aici Biletul de iesire din spital emis, la 19 decembrie 2012, de Spitalul Clinic de Psihiatrie "Dr. Al. Obregia"

Comentarii

# obiectiva date 8 June 2014 14:07 +9

vai de mine, mai sunteti multi ca mine ??? am tras bine piciorul din 17 noiembrie 2010 !!! sa vedem ce sutiman , deja m/am saturat de roscovana asta trecuta si stafidita, oi gasi si eu la plangerea mea !

# Liberte,egalite,fraternite date 8 June 2014 17:41 -15

Esti incoerenta obiectivo!!!Schizoidia ta este in faza acuta?daca nu ti poti conecta ambele emisfere cerebrale,adreseaza i te cuiva de specialitate si cu ;botnita;eviti multe neajunsuri in tinutul tau iluzoriu brownian!

# obiectiva date 8 June 2014 18:49 +4

rog respectuos Luju sa faca PUBLIC IP lu` liberte, egalite, fraternite ca vreau sa ii fac o PLNEGERE PENALA PENTRU HARTUIRE sI TULBURARE LINISTE PUBLICA........nu se autosesizeaza NImeni ??? ALOOO, TEODOR NITA, vezi de asta !Art. 371 Tulburarea ordinii şi liniştii publice Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

# Liberte,egalite,fraternite date 8 June 2014 19:19 -12

Atingeri GRAVE demnitatii lui Argus prin apelativul ;Sarpe;nu ti spune nimic?!Te recunosti_vrei temnita ori amenda!Alegerea ti apartine!!!

# obiectiva date 8 June 2014 19:54 +4

hohohoho ! te plictisesti FARA mine ??? Argus ? sarpele, sarpalaul, viperoiule, boa, SARPE DE DUDAU  ce esti ....acu` faci gat ? pai, Argus cine e ??? UN NIMENI ! CA DACA ERA CINEVA, PANA ACU` NU MAI SCRIAM PE LUJU, PLECAM IN MUNTI ! 

# obiectiva date 8 June 2014 19:55 +3

trebe` sa ma antrenez in munti, ca sa ma teleportez, dar NU are cine scrie pe Luju ! 

# SUTIMAN date 8 June 2014 21:48 +2

Cum se face coincidenta ca Sutiman Camelia a falsificat transcrierea-traducerea inregistrarii ambientale pe baza careia Livia Stanciu si Vle Alixandri (decedat intru Domnul) au fost singurii care l-au condamant pe M.Gutau, care fusese achitat de alti 8 judecatori (intre care si presedinta completului de la ICCJ, Hermina I.- care a facut opinie separata), iar Liviu Sutiman (sotul distinsei) l-a trimis in judecata pe preotul si pe maicutele de la Tanacu, falsificand concluziile expertizei care dovedea ca moartea pelerinei (si nu maicutei) .. s-a datorat administrarii de echipajul ambulanei a unei supradoze de adrenalina ?? Si de ce numai (si numai) astfel de oameni sunt apreciati si avansati in sistem ??

# obiectiva date 8 June 2014 22:57 +3

tot de/al de sutiman si cu tanacu ??? astia sunt perciunati, desigur ! sper sa o ia pe urmele defunctului alixandri, in acest caz.....este de notoritetate publica ca andrenalina administreaza in supradoza provoaca decesul....am inteles ca au fost 8  OPT FIOLE....cat sa omoare un elefant...DIABOLICI.....SA PUTREZEASCA IN IAD !

# obiectiva date 8 June 2014 23:05 +5

pana si BBC ul stie ADEVARUL...DAR BBC   NU STIE CA E SUTIMAN & COMP ...CINE II ANUNTA ??? Cazul “Tanacu”: Irina Cornici a murit din cauza unei supradoze de adrenalină Autorul: Mihai Șomănescu  în Actualitate, Eveniment, Sănătate  O anchetă efectuată de jurnaliștii BBC relevă faptul că moartea Irinei Cornici a fost cauzată de o supradoză de adrenalină, conform expertizei medico-legale efectuate pe trupul femeii. Trupul Irinei Cornici a fost deshumat la cererea părintelui Daniel Corogeanu, cel acuzat și condamnat pentru moartea femeii. Conform medicului Dan Gheorghiu, raportul medico-legal a stabilit fără tăgadă că moartea a survenit în urma unei supradoze cu adrenalină, administrată de medicii vasluieni. Am fost expert parte la exhumarea măicuței, din partea preotului acuzat. S-a stabilit, într-adevăr, că femeia a murit în urma unei supradoze de adrenalină. Nu mă întrebați, nu știu de ce judecătorii nu au ținut cont de asta…”, a declarat medicul legisT*sursa activenews

# BOALĂ MOLIPSITOARE date 8 June 2014 14:56 +8

Vă înșelați - PROSTIA NU DEPĂȘEȘTE NICIODATĂ GRANIȚELE, ORIUNDE PĂȘEȘTE E PĂMÎNTUL EI! Aminti-ți-vă că UE eliberează certificate de sănătate deși nu îi intră în atribuții!! Fu găsită sănătoasă la cap ANTOANELLA noastră, deși cei apropiați jură că nu e!!!

# Liberte,egalite,fraternite date 8 June 2014 17:49 -14

Ce este boala molipsitoare ,(destul de evaziv postat)prostia ori hartuirea sexuala...ca n am vrea sa ne nselam,atingeti ne esenta ?!cine i prostul ;hartuita;ori ;hartuitorul; -definitia juridica?!

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei..............,, date 8 June 2014 17:09 +14

Cazul Nicolae Clivet din DNA este o metodă practicată de ,,ZONA AUTONOMĂ ULTRASEPARATISTĂ DIN JUSTIȚIE,, în scopul protejării intereselor DINASTIEI ȘMENERIADO-BĂSISTE,  care este mereu la datorie, mai au puțin câteva luni.

# mircea date 8 June 2014 19:15 -10

sa inteleg ca se deruleaza o campanie de gasit toti nebunii din tara asta ? 

# obiectiva date 8 June 2014 20:13 +7

@mircea ...NU ! asta  e o  campanie de GASIT TORTIONARII REGIMULUI BASSESCU ! PSIHIATRIA CA ARMA POLITICA, ai auzit vreodata de asa ceva  sau esti prea incult ?

# mircea date 8 June 2014 20:57 -10

am auzit de golani care isi iau racoare daca scuipa lucid si nebuni care isi iau sanatoriu daca a fost o ratacire. 

# obiectiva date 8 June 2014 21:11 +4

tu din care categorie faci parte ?

# mircea date 8 June 2014 22:12 -11

pertinenta intrebare :))) nici una . eu taxez cu votul si comentariul verbal sau scris. daca matale vezi flegma drept unealta de baza a exprimarii libere a cetateanului, problema in mod cert nu e la mine. 

# obiectiva date 8 June 2014 20:04 +4

eu nu inteleg o chestie ? ce are CICLOTIMIA cu HARTUIREA ??? ce treaba are cineva daca eu cu un ochi plang, cu celalalt rad ? acu` nu e chestia de mine, ca din septembrie  2010, nu mai am chiar nici un motiv de exuberanta, de veselie, de optimism ! ca psiholoagacare mi/a facut teste ca la NASA,  chiar m/a intrebat ceva in sensul asta...ca avea o scapare daca aveam si eu ciclotimie......dar, i/am taiat scurt macaroana...NU AM NICI UN MOTIV DE VESELIE....asa ca sa mai termine cu astfel de intrebari...in schimb a reiesit o TRAUMA MAJORA....ce sunt de vina ca baSSescu si SRI m/au traumatizat ??..intelegeam daca ii spargea dintii, daca ii scotea ochii, daca ii taia nasul...dara asa ? numai ca e omul vesel sau e trist ? pai, e o chestie naturala ! e ca alternanta zi noapte....@mircea ...NU, e campanie de GASIT TORTIONARII REGIMULUI BASSESCU ! PSIHIATRIA CA ARMA POLITICA, ai auzit vreodata de asa ceva  sau esti prea incult ?

# maricica date 8 June 2014 22:05 -9

Poate povestește dl Cliveț cum lua antipsihotice cu băutură și urla pe holuri de l-a luat salvarea; cum s-a îmbătat și a făcut pe el, scoțând cu mâna rahatul din pantaloni și întinzându-l pe toți pereții din toaleta femeilor; cum alerga după grefiere spunându-le că i s-a sculat și că vrea să le reguleze; cum trimitea sms-uri porno la grefiere măritate sau cum le suna repetat în miezul nopții.

# obiectiva date 8 June 2014 22:50 +7

aoleo, maricico, chiar asa facea ? pai, trebuia desfacut DISCIPLINAR contractul de munca de lA PRIMA BETIE....dupa cate stiu, la serviciu nu te duci gata BEAT sau DNA ul este o CRASMA INFECTA ??? eu cred ca DNA este o crasma infecta, totusi, ca in alte locuri de munca NU apuca sa faca asa ceva !!!!!

# betivu\' date 9 June 2014 12:35 +2

Da , aici sunt de aceeasi parere.In turma pastorita de LULUTA sa se intample asa ceva in mod repetat ?! Probabil ca tanti Chiovesi ( scuzati, nu stapanesc bine ortografia maghiara ) ori nu stia ( putin probabil, cooperativa \" ochiu\' si timpanu\' e la ea acasa la DNA , ori unora chiar le placea ce facea respectivul , avand in vedere ca , in fond , treaba cu manjitul cu rahat e specific institutiei !

# obiectiva date 9 June 2014 16:34 +3

pai, deh, pestele de la cap se impute ! oare ce spune SPP istul ala prezentat de `romanu` mare de la bucuresti`??? frate cu ala de `apa cea mare`????

# Nicolae Clivet date 28 September 2014 02:48 +3

Maricico, sunt Nicolae Clivet si te rog sa-mi spui de unde ai informatiile astea calomnioase cu privire la persoana mea. Daca ai curaj, foloseste-ti numele adevarat iar daca nu, nu-ti mai baga nasul unde nu-ti fierbe oala.

# gogu date 11 June 2014 08:33 -11

Pai iubaretul a fost internat la glumeti pentru ca deranja dom-le activitatea colegilor. Nu poti bate la tastatura cu p... sculata....

# Clivet Nicolae date 30 September 2014 10:22 +2

Sunt CLIVET NICOLAE si va rog sa-mi comunicati IP-ul persoanei # maricica, care la date 8 iunie 2014 ora 22:05 a postat un comentariu prin care face afirmatii calomnioase cu referire directa la persoana mea si care imi prejudiciaza imaginea publica. Solicit aceasta in conformitate cu art.10 din Termeni legali si conditii de utilizare a website luju.ro. Cu respect, Redactiei luju.ro

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.03.2023 – Cami a primit a doua sansa. Intra pe spalarea banilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva