30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VASILICA DE NESTAVILIT: FAZA PE ZOOFILIE – Dupa ce s-a declarat de acord cu casatoriile intre gay si cu posibilitatea inlocuirii notiunilor de “mama” si “tata” cu cea de “parinte”, judecatorul Cristi Danilet extrapoleaza in zoofilie, atat timp cat “nu tipa animalul de durere”: “Sper ca sariti sa aparati porcii cand vecinii dvs ii taie la gat cu satarul si apoi ii ard pe foc... Ucisul animalelor e mai ceva ca violatul lor... Suntem obligati sa acceptam adoptarea copiilor de catre homosexuali”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

11 January 2016 16:04
Vizualizari: 16512

Lumeajustitiei.ro a adus in atentia publica, in data de 7 ianuarie 2016, pozitia judecatorului CSM Cristi Vasilica Danilet (foto) cu privire la fenomenul homosexualitatii si al casatoriei intre persoane de acelasi sex. Opiniile exprimate pe Facebook de Danilet au starnit revolta in spatiul public, dar, dupa cum veti vedea, acest lucru nu l-a impiedicat pe magistrat sa isi expuna in continuare parerile fata de acest subiect, chiar daca, spunem noi, afirmatiile pe care le face degajat vin sa aduca vadit atingere onoarei sau probitatii sale profesionale si chiar prestigiului Justitiei. Daca ar fi sa tinem cont ca Danilet emite astfel de alegatii in calitate de membru CSM si de judecator in gura caruia se uita, in continuare, mii de studenti care nu au reprezentarea reala a pericolului afirmatiilor lui Vasilica, ne punem intrebarea legitima daca nu cumva Danilet ar trebui sa fie aspru sanctionat de colegii sai din CSM.


Asa cum veti vedea din dialogul pe care il prezentam in continuarea articolului, la aceeasi postare in care Danilet povestea cum mama sa a trantit usa in nas unor persoane venite sa stranga semnaturi impotriva homosexualilor (Cititi aici intreaga povestire), membrul CSM a dat curs unor afirmatii facute de un cetatean, care vazand pozitia lui Danilet fata de homosexuali a afirmat: “Pe principiul dvs nici zoofilia nu face rau cuiva, nu?”.

Raspunsul lui Danilet este stupefiant: “Doar sa nu tipe animalul de durere. Mai ales daca e al dvs, nu al lui...” . In continuare, Danilet precizeaza “Sincer, la o astfel de intrebare raspunsul meu e chiar diplomat. Sper insa ca sariti sa aparati porcii cand vecinii dvs ii taie la gat cu satarul si apoi ii ard pe foc... Ca ucisul animalelor e mai ceva ca violatul lor. Ca sa nu mai spun ca mancatul animalelor ucise e un fel de profanare”.

Desigur, pozitia lui Danilet vine sub forma unei ironii si a unui sarcasm iesit din comun, cu toate ca intrebarea si problema ridicata de cetateanul respectiv era decenta si serioasa.

Chiar si asa, noi apreciem ca prin afirmatiile facute, fie ele si sub forma unei ironii, Danilet este posibil sa fi adus atingere prestigiului Justitiei si chiar onoarei si probitatii profesionale a magistratului, in conditiile in care opiniile sale au fost exprimate pe reteaua de socializare Facebook, care este un spatiu virtual public. Nu trebuie omis, consideram noi, nici limbajul folosit de judecatorul CSM, Cristi Vasilica Danilet, care nu are nicio legatura cu postura si statutul unui judecator.

Sub imperiul “standardelor drepturilor omului” Danilet sustine in continuare, in comentariile sale de pe Facebook, ca “nu putem fi obligati sa acceptam casatoria homosexualilor (oricum Codul nostru civil o interzice) dar suntem obligati sa acceptam adoptarea copiilor de catre homosexuali”.

Solicitam membrilor Consiliului Superior al Magistraturii sa nu inchida ochii la actiunile colegului lor si sa se sesizeze de-ndata cu privire la afirmatiile lui Danilet si sa aplice o sanctiune pe masura pentru acesta.

In acest sens exemplificam actele normative de care ar trebui acestia sa tina cont si pe care apreciem ca Danilet le-a incalcat cu buna stiinta... sau cu ironie si sarcasm:

Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor prevede la Capitolul II – Raspunderea disciplinara a judecatorilor si procurorilor, articolele 98 si 99, care sunt obligatiile magistratilor pentru respectarea onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului Justitie. In opinia noastra, prin comentariile pe care le exprima si prin maniera in care o face, Danilet poate fi cercetat, fara nicio problema:

Art. 98. - (1) Judecatorii si procurorii raspund disciplinar pentru abaterile de la indatoririle de serviciu, precum si pentru faptele care afecteaza prestigiul justitiei.

Art. 99. - Constituie abateri disciplinare:

a) manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu;

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in Codul Deontologic al judecatorilor si procurorilor Cod care stabileste standardele de conduita ale magistratilor – la Capitolul VI – Demnitarea si onoare profesiei de judecator sau procuror, la articolul 17 este prevazut ca “Judecatorii si procurorii sunt datori sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea lor in functie si in societate”.

Redam in continuare dialogul dintre judecatorul Cristi Vasilica Danilet si cetateanul D.M desfasurat in 7-8 ianuarie 2016 pe pagina de Facebook a membrului CSM:

D.M. - “exemplul dvs dle Danilet este identic cu libertatea de exprimare care la un moment dat poate anula libertatea altuia. Si apoi nu stiu cat de sigur sunteti daca face rau sau nu cuiva. Pe principiul dvs nici zoofilia nu face rau cuiva, nu?

Cristi Danilet Doar sa nu tipe animalul de durere. Mai ales daca e al dvs, nu al lui...

D.M. - Sa inteleg ca pentru dvs ironia si sarcasmul sunt argumente cu care vreti sa convingeti. Doar atat puteti sa raspundeti, nu?

Cristi DaniletD.M., Sincer, la o astfel de intrebare raspunsul meu e chiar diplomat. Sper insa ca sariti sa aparati porcii cand vecinii dvs ii taie la gat cu satarul si apoi ii ard pe foc... Ca ucisul animalelor e mai ceva ca violatul lor. Ca sa nu mai spun ca mancatul animalelor ucise e un fel de profanare.

Un alt cetatean intervine in discutie pentru a-l corecta pe Danilet: M.S.Cristi Danilet Ca ceva sa fie “profanat” ar trebui sa fie sfant sau sacru. Animalele nu sunt sacre in cultura noastra. In India, da. (…)

D.M. - Cristi Danilet ma tem ca nu ati inteles intrebarea care facea referire la opinia dvs fata de casatoriile Gay. Incercam sa va spun ca opinia dvs legata de drepturile omului nu are temei. Ca este la fel cu libertatea de exprimare a unora sau cu dreptul altora la zoofilie s.m.d. Ideea era ca si dreptul oricare ar fi el cred ca trebuie sa aibe la baza principii morale.

Cristi Danilet: Ma tem ca nu v.ati facut dvs inteles. Morala (cea crestina) spune ca trebuie sa fii virgin la casatorie si sa ai un singur partener toata viata. Ce ar pute spune dreptul nostru in aceasta materie. (…)

Ulterior acestui schimb de opinii si convingeri, in data de 10 ianuarie 2016, un alt cetatean a tinut sa isi exprime pe pagina de Facebook a lui Danilet pozitia fata de problema ridicata de membrul CSM, comentariu care a dat nastere unor alte dezbateri. In cadrul acestora insa, Danilet a facut o afirmatie cutremuratoare. Iata dialogul:

Cetatean A.K.F.K. - Sunt impotriva ideii de “casatorie” in contextul sugerat”. Sunt de acord cu demersul Bisericii in acest caz doar referitor la un model firesc de familie ce trebuie ferit de aberatii. Dar nici nu putem sa ne facem ca nu vedem o realitatea. Cred ca termenul de “uniune consensuala” ar fi mai potrivit la care sa se ataseze o serie de drepturi cum ar fi cel de succesiune. Sunt categoric impotriva dreptului de a infia, de a adopta. De asemenea, o cunoastere mai profunda a ceea ce inseamna homosexualitatea ar impiedica reducerea ei doar la aspectul erotic, ceea ce este oribil si inexact si in niciun caz general valabil. Unii dintre ei vietuiesc singuri sau au familii si copii fara sa-si fi concretizat vreodata acest tip de afectivitate traind o drama.

Cristi Danilet Potrivit standardelor drepturilor omului, nu putem fi obligati sa acceptam casatoria homosexualilor (oricum Codul nostru civil o interzice) dar suntem obligati sa acceptam adoptarea copiilor de catre homosexuali.

Cetatean A.K.F.K. - Cristi Danilet in acest caz, standardul in cauza este fundamental gresit. Firescul este heterosexualitatea => copilul va creste si va fi educat intr-un model de mediu familial nefiresc. Nu spun ca este usor de gasit o solutie onesta, dar pana la gasirea ei nu vad de ce sa stipulam drepturi nefiresti, ca sa nu vorbesc de impactul social. Un copil orfan, institutionalizat traieste intr-un mediu firesc fata de cel al unei familii homosexuale. Idealism versus pragmatism. Romania nu este pregatita social si economic pentru acest pas, mentalitatile si gradul de cunoastere a acestei realitati isi spun cuvantul. Parerea mea. (…)

Comentarii

# bau bau date 11 January 2016 16:32 +22

Sa ne fereasca Sfantu' ! Ptiu sa ma cad de pe scaun si nu alta. Ce ai facut Vasilica? Mai oameni buni, fiinta asta umana care se hraneste si se inmulteste are toate tiglele pe casa?? Ca eu zic ca nu. Groaznic ce scoate pe gura omul asta! Scoateti-l din CSM si din magistratura si din Romania si din Europa si de oriunde mai este o forma de viata.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 11 January 2016 16:41 +22

era o ,,advocata,, mihaela parca/si zicea care ii tot lua apararea lui pelinache. asta (pelinache) trece pe la psihiatrie? asta cred ca sufera de prosttata,oare tipa cind il controleaza si ii ,,arata doctorul toate degetele in oglinda?,, doamne ce a ajuns IN)JUSTITIA O GRADINA ZOOLOGICA,PROBABIL CA SI DE ASTA SE REFEREA LA ZOO FILIE. bai mermelacilor(cu mine in frunte sa nu se simta cineva jignit) la ASA TARA ASA JUDECATORI !!!!!!!!!!!!!!!!! NE MERITAM SOARTA CU PRISOSINTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Mihaela date 11 January 2016 18:20 -27

Astia, de la Luju, nu sunt prea normali la cap daca tot pe Danilet il gasira in continuarea episodului cu homosexualii , prin up-datarea la zoofilie . Presupun ca ultimul episod va fi necrofilia cu moastele sfinte, suprema exorcizare feisbucistica pt. Danilet

# flaviu date 12 January 2016 10:13 +6

vreau o lege, UE fireste, care sa ma oblige - pe mine personal, ca io' fara lege de la jigodiile europene nu fac nimic - la urmatoarele: 1) sa il adopt pe vasilica; 2) sa fac in asa fel incat sa nu tipe de durere; 3) sa ii citesc moliftele Sf. Vasile pana iese geniul pustiu din el; 4) sa il pun sa scrie de 432.000 de ori, cu pipi in zapada, "eu vasili spun prostii si mananc cu excavatorul, in loc de furculita"

# obiectiva date 13 January 2016 18:15 0

asta e de la PETER SINGER cetire :-x .... :-x ... :-x ..sa ne reamintim de PETER SINGER care a fost la bucuresti in 2015 .cred ca DANILET i-a sorbit cuvintele si si-a luat si notite......nu mai vorbim de SUNTEM OBLIGATI SA ACORDAM HOMOSEXUALILOR SANSA ADOPTIILOR..... :eek: :eek: :eek:

# mos martin date 11 January 2016 16:35 +13

Pffff.... ce poza, cum sta vasilica imbratisat de urs. Ii place mos Martin :))

# bau bau date 11 January 2016 16:37 +16

Vasilica, Vasilica faci ochi dulci lui Martinica! Aratare de om!

# gica sculierul date 12 January 2016 09:27 +4

Imbratisat :D ?? Ursu-i pornit pe treaba, dar nici Vasilica nu pare a se o opune ci dimpotriva...

# Cucu in cuc date 11 January 2016 16:46 +11

Caine sa fii sa nu il iubesti pe Vasilica!!! 

# 4PEDU D FINU OANEI date 13 January 2016 23:24 0

L-ar iubi si cainii de ar fi ceva de capul lui. De ce nu s-a agitat sa fie absolvit de vina stapanul ca tipa amatoare de senzatii tari dadu coltzu'? O femeie din Limerick, Irlanda, a murit, după ce a făcut sex cu potaia - alergie la sperma animalului. Bieta javra fu eutanasiata iar stpanul la bulau. http://www.limerickleader.ie/news/local-news/court-told-mother-died-after-acting-on-sexual-fantasy-1-4456858

# Si animalele au drepturi date 11 January 2016 16:46 +14

Saracul urs

# Camp tactic date 11 January 2016 17:21 +10

Din campul tactic al ursului carpatin nu se scapa usor)))

# o pensionara date 11 January 2016 18:19 +10

dupa ce termina cu el credeti ca-l scoate ursul si la o cafea???

# Panda date 11 January 2016 19:35 +7

De pilkda, ursul Panda l-ar putea invita, cel mult, la halit de bambus. Pentru o cafea Kopii Luwak trebuie sa-l depaseasca, in mod natural,pe Guru Bivolaru. http://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/ce-gust-are-cafeaua-din-caca-de-pisica-cea-mai-scumpa-cafea-din-lume-673613.html

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 11 January 2016 20:32 +8

PTR O PENSIONARA// DAR CUM I/AR STA CU .........elefantul........si la cafea!!!???

# Vasilica date 11 January 2016 19:33 +10

:lol: Vaslica, plimba ursul.

# coca date 11 January 2016 20:21 +11

Primul pas spre incuviintarea adoptilor copiilor de catre poponari a fost facut prin imbecilitatea actualului cod civil, autoritate parinteasca comuna, locuinta alternativa. Cine nu s-a prins poate se prinde de acum incolo si poate vom avea mai putine imbecile care incuviinteaza programe de vizitare cu luarea sugarului din domiciliu! Hai la parinte Danillet sa te pupe parintele sa-ti treaca buba!

# Paul Snaider date 11 January 2016 20:48 +10

Locul acestui ..., Vasilica este la ... . Romanii de ce nu ies in strada sa-l dea afara pe doua bete ?

# ROG RESPECT! date 11 January 2016 23:29 +10

ROG RESPECT PENTRU ROMANIA! ROG RESPECT PENTRU JUSTITIA ROMANA! ROG RESPECT PENTRU MAGISTRATII ROMANI - JUDECATORII CEI MULTI SI CINSTITI! ROG RESPECT PENTRU PROCURORI! PENTRU CEI MULTI SI CORECTI! ROG LUMINA DIVINA IN MINTEA SI SUFLETUL FIECARUI SLUJITOR LOIAL SI UMIL, LEGAT LA OCHI, TINAND BALANTA INTR-O MANA SI SABIA DREPTATII IN CEALALTA infaptuind actul justitiei! Si mai am o rugaminte la... SMURD. Dragilor, va rugam acordati-i primul ajutor lui Vasilica. El e un narcisist ratacit, nefericit, frustrat, (prea repede) obosit, parasit de..., care nu-si gaseste locul. Salvati-l, pana sa devina SUBIECT SI CAZ LA....!

# unul din lumea cea mare date 12 January 2016 10:24 +4

ptr rog respect// RESPECTUL SE CISTIGA SI NU SE MILOGESTE,CERSESTE!!!!!!!!!!!!!!,ce respect si pen/ce ,pentru bucatarii tai chinezi ai injustitiei care au semnat cu diavolul(sri).tu cred ca esti lupascu,numai ala mai cersea respect.INCA ODATA/TI REPET SE CISTIGA RESPECTUL ,SI PENTRU MOMENT LUMEA MAGISTRATURII NU/L MERITA COLECTIV(poate doar la ,,colectiv,,).in zilele acestea respectul pentru magistrati se DA ,LA BUCATA!!!!!!!!!!!!!!la colectiv POATE DOAR SMURDUL SA VA IA !!!!!!!!!!

# Marin date 12 January 2016 07:59 +10

Acest  individ  trebuie  să părăsească Justiţia!Ca şi mulţi alţii!Se pune  întrebarea: are mintea întreagă?

# justiție independentă date 12 January 2016 08:29 +6

Musca fără cap a justiției române mai apare din când în când să dea cu bățul în baltă. Cred că trebuie să se lase cu diagnostic.

# gica sculierul date 12 January 2016 09:40 +6

Personajul asta, acest om neterminat, este intentionat lasat sa-si faca de cap. Scopul?! Aducerea in derizoriu a justitiei. Justitia, asa cum este ea, buna sau rea, este poate singura institutie care inca mai este pe ici pe colo independenta; inca nu este subjugata si controlata in totalitate. Si nu vb numai de un control extern ci mai ales de unul subeictiv un autocontrol al judecatorilor. Usor-usor judecatorul se transforma intr-un robot ce isi va face treaba automat, fara sa gandesca prea mult. Deja se vede din ce in ce mai mault in solutiile date de instante. Judecatorul a ajuns sa nu mai aiba curajul de gandi, de a oferi o solutie curajoasa. Juzii cauta exceptiile mai abitir decat avocatii, fug de raspundere.

# VV date 12 January 2016 09:46 +9

Daca aceasta gluma a naturii cocotata prin cine stie ce accident in functia de magistrat a fost aleasa sa reprezinte judecatorii in CSM, oare cei care l-au ales au opinii diferite de ale lui? Sau constatam ca metodele de selectie a magistratilor sunt cel putin idioate(daca nu cumva se urmareste deliberat selectarea unor asemenea specimene)?

# Gelu date 12 January 2016 09:52 +12

Cred ca CSM ar trebui sa aibe in dotare si camasi de forta.

# coca revine date 12 January 2016 13:05 +3

Va inselati dragi utilizatori care ati postat mesaje, pe care sincer le apreciez! Multe dintre ele m-au facut si sa rad! Dar de inselat tot va inselati! Nu la adresa lui Vasilica, ci la faptul ca problema s-ar rezolva prin inlaturarea lui din magistratura. Din pacate sunt multi ca el. Doar ca el e mai vocal in ineptii nu e o garantie ca in jurul lui nu exista multi alti inepti, mai putin vocali insa! Actualele prevederi din materia familiei sunt imbecilitati copiate din pretinsa legislatie "evoluata" a statelor occidentale, prevederi menite sa pregateasca terenul adoptiilor de copii in familiile de poponari!

# livia date 12 January 2016 13:30 +3

daca ar fi siongurul VASALICA dintre magistarti nu ar fi niumic, dar sunt alt sute de vasalici si vasalice ,cozi d etopor macovist printre nagistrati, inclusiv in Ins[pectia Judiciara a CSM-ului, el insusi un mare Vasalica stalinist.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva