Warning: session_start(): open(/home3/luju/public_html/tmp/sess_vtp3er6jkb2i610dl9blg2o9k5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home3/luju/public_html/.includes/init/session.php on line 13
MIZA CONDAMNARII LUI DRAGNEA – Colonelul SRI Daniel Dragomir: “Statul paralel l-a vrut pe Dragnea condamnat si va face orice sa opreasca dezvaluirile din ultimele luni ca sa puna batista pe tambal... Sistemul e tot acolo, neatins, neclintit. Pregatit sa faca noi rele... Nu este despre Liviu Dragnea. Este despre Romania arestata si despre faptul ca statul paralel va comite orice abuz posibil pentru a ne lua libertatea” MIZA CONDAMNARII LUI DRAGNEA – Colonelul SRI Daniel Dragomir: “Statul paralel l-a vrut pe Dragnea condamnat si va face orice sa opreasca dezvaluirile din ultimele luni ca sa puna batista pe tambal... Sistemul e tot acolo, neatins, neclintit. Pregatit sa
28 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MIZA CONDAMNARII LUI DRAGNEA – Colonelul SRI Daniel Dragomir: “Statul paralel l-a vrut pe Dragnea condamnat si va face orice sa opreasca dezvaluirile din ultimele luni ca sa puna batista pe tambal... Sistemul e tot acolo, neatins, neclintit. Pregatit sa faca noi rele... Nu este despre Liviu Dragnea. Este despre Romania arestata si despre faptul ca statul paralel va comite orice abuz posibil pentru a ne lua libertatea”

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 iunie 2018 14:54
Vizualizari: 10090

Adevarata miza a condamnarii presedintelui PSD Liviu Dragnea este oprirea dezvaluirilor si actiunilor pentru distrugerea “Statului Paralel” care a condus Romania in ultimii ani prin teroarea catuselor si prin dosare fabricate. Asta sustine colonelul (r) SRI Daniel Dragomir (foto), fondatorul si liderul miscarii civice Romania 3.0.


Intr-o scurta analiza pe pagina sa de Facebook, Daniel Dragomir arata ca zvonurile cum ca Liviu Dragnea ar fi batut palma cu generalul SRI Florian Coldea si ca acesta din urma ar fi consultantul liderului PSD au fost spulberate de sentinta de 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare aplicata la fond de Inalta Curte. In opinia colonelului SRI, “Statul Paralel” l-a vrut condamnat pe Liviu Dragnea in speranta de a bloca orice actiune prin care se doreste demantelarea puterii oculte care a nenoroicit Romania.

In acelasi timp, Daniel Dragomir transmite si un avertisment cat se poate de serios. Si anume ca “Statul Paralel” va face orice ca sa opreasca dezvaluirile din ultimele luni, care au culminat cu publicarea protocoalelor care au demonstrat cum SRI a acapart Justitia.

Prezentam analiza colonelului SRI Daniel Dragomir:

Condamnarea lui Liviu Dragnea, inamicul public al statului paralel

Am auzit multa lume in ultimul timp vorbind de faptul ca Liviu Dragnea negociaza, ca este omul sistemului, ca il are pe Coldea consultant si alte bazaconii.

Aceste dezinformari au luat sfarsit astazi, e clar ca statul paralel l-a vrut pe Dragnea condamnat si va face orice sa opreasca dezvaluirile din ultimele luni ca sa puna batista pe tambal.

Sistemul e tot acolo, neatins, neclintit. Pregatit sa faca noi rele.

Doar #curajulromanilor adevarati poate salva Romania!

Ziua de astazi nu este despre Liviu Dragnea. Ziua de astazi este despre Romania arestata si despre faptul ca statul paralel va comite orice abuz posibil pentru a ne lua libertatea.

Nu vor reusi! Cu protocoalele lor 'secrete' cu tot.

PS. Va pun aici spre reamintire o poza postata de generalul Dumbrava 'campul tactic' pe contul sau 'georgian' de facebook prin care tinea legatura inclusiv cu magistrati in ziua in care Veverita a inceput urmarirea pe grup infractional in dosarul TelDrum”.

Foto: evz.ro

Comentarii

# Virgil date 22 iunie 2018 15:18 +29

Stimabila doamna presedinta a ICCJ Cristina Tarcea vorbeste de Constitutia Romaniei dar nu ne spune din ce motive judecatorii ICCJ nu respecta hotaririle CCR? Sau sa intelegem ca vorbeste doar despre ce dumneaiei ii este favorabil? Este rusinos ca nici in acum nu recunoaste ca nu se respecta Constitutia si ca nu doresc sa o respecte.

# un mizantrop date 22 iunie 2018 15:52 +5

Acum sunt aproape sigur ca adevarata consiliera pe probleme de justitie a lui Iohanis e madam Tarcea, iar doamna Tanasescu a fost "incadrata pe post" pentru derutarea adversarilor si mai ales pentru relatiile bune pe care le avea in "sistem" unde transmitea "preferintele" judiciare ale sefului ei. Amintiti-va CSM-ul din vremea Ordonantei 13, la felul incult si jegos in care sefa ICCJ il instiga pe Iohanis sa actioneze impotriva unui act normativ perfect legal. mai mult, toate iesirile ei pe teme profesionale au dovedit ca habar n-are de drept, se face de ras si la instantele internationale, iar Iohanis are siguranta prostului care "stie, ca i-a spus nenea", isi imagineaza ca simplul fapt ca a cocotat-o acolo e suficient ca asta sa faca "justitie" dupa placul lui. Si n-ar fi singura data cand "ardeleanu" isi revendica "lucrul" lui...

# nu conteaza date 22 iunie 2018 15:40 +4

Dragomir are 100% dreptate, din pacate! Si are dreptate si cand afirma ca lucrurile care se intampla, nu au legatura cu Dragnea ci cu Romania. Chiar daca nu se poarta cu arme (inca), lupta dintre cetatenii romaniei si cei care vor sa-si pastreze privilegiile si forta, este una crunta si ma tem ca este doar la inceput. Asa cum se arata acum lucrurile, nu se poate prevedea cine va invinge... Poporul oprimat, sau nemernicia opresorilor?

# retrocedarile harcea-parcea din romania nu au deranjat? date 22 iunie 2018 15:41 +5

Elena Udrea, ministru, Coreea de Sud, vizita, Samsung Corporation, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara in coordonare, "in Romania s-a retrocedat mai mult teren in acte decat are tara" ??? NIMENI DIN JUSTITIE NU S-A AUTOSESIZAT SI N-A SESIZAT CA MAGISTRATII IN PRIMUL RAND ADICA CEI CARE CUNOSC CEL MAI BINE LEGEA TREBUIAU SA SESIZEZE CA ESTE NECESARA DESCHIDEREA UNEI ANCHETE ??!? Logic, orice judet si orice localitate au o suprafata bine determinata in documentele utilizate la nivel administrativ (planuri cadastrale). Suprafata totala de teren retrocedata inscrisa in toate titlurilor de proprietate cu suprafete retrocedate nu trebuia sa depaseasca suprafata totala disponibila in planul cadastral au unitatii administrative. Alte noi titluri ar fi trebuit emise eventual numai pentru suprafete echivalente cu cele anulate de catre instanta de judecata... DE CE NIMENI NU VEDE CA STATUL SI MAGISTRATII TAC DE 28 DE ANI ?

# chiar prin articole din "regulamentele" elaborate de ANCPI date 23 iunie 2018 10:59 +1

se recunoaste ca s-a retocedat mai mult teren “decat are tara”… datorita faptului ca nu pot inghesui suprafata retrocedata un titlurile de proprietate deoarece este mai mare decat suprafata tarlalei unde au figureaza terenurile resspective... nu pot efectua cadastrele tuturor proprietarilor respectivi decat cu "conditia" impusa prin "regulament" ca toti sa semneze ca sunt de acord cu reducerea suprafetei primite... ?!? nu se pare ca adauga la lege? si asta in vreme ce din comisia judeteana de fond funciar a facut si face parte dintoteauna directorul oficiului judetean de cadastru alaturi de prefect... curat murdar coane fanica... nu putea sa-i spuna prefectului ca  depasit suprafata tarlalei cand acesta a competat noi ordine de retrocedare ? asa au facut rost de teren pentru vnzari sau pentru despagubiri necuvenite de la stat ? averi castigate cinstit… !?!?

# faptul ca o casta de privilegiati ancheteaza MAREA CORUPTIE date 23 iunie 2018 11:00 +2

nu echivaleaza oare cu interzicerea dreptului de a ancheta marea coruptie pentru restul magistratilor din ministerul public ? Repectand aceeasi logica..., - poate ca ar trebui sa apara o lege noua impotriva coruptiei potrivit careia cei care ancheteaza marea coruptie sa fie doar trei: Luca si Matei sau Batman si Superman. Asa am fi siguri ca in urmatoarele milenii:  3000 - 4000 de ani de acum incolo... marea coruptie va fi sigur pusa la zid... nu ? De fapt, sub masca DNA se ascunde de fapt lipsa de competivitate intre toti magistratii in ceea ce priveste adevarata lupta impotriva marii coruptii... o casta ce pare condusa si dirijata precum papusile la teatrul pentru copii... Presedintele inca mai citeste... ? Cu atatia consilieri la dispozitie... Sau... sforile domnului sunt incalcite ?!? O Justitie cu jurati ar fi mai dreapta decat una bazata pe protocoale si masinatiuni...

# cum s-au desfasurat retrocedarile dupa 2005... corect ? date 23 iunie 2018 11:29 +1

in anul 2003 a avut loc unificarea Ministerelor Administratiei si Interne - MAI; in 2004 n-a avut loc referendumul pentru aderare la NATO, s-au desecretizat niste harti militare?, altele decat cele utilizate de administratia publica; a fost infintat ANCPI - in coordonarea MAI (pe scurt: sistemul integrat de cadastru şi organizarea teritoriului, respectiv Institutul de Geodezie, Fotogrametrie, Cartografie şi Organizarea Teritoriului (IGFCOT) şi Oficiile de Cadastru şi Organizarea Teritoriului Agricol (OCOTA) a fost lichidat prin crearea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară  in care au fost incluse si cartile funciare de la judecatorii...); apare LEGEA nr. 247 din 19 iulie 2005;  (până în 1990 cadastrul funciar era realizat pe 87% din suprafaţa ţării, pe aproape toate terenurile extravilane (18 mil. ha şi 7.500 localităţi din cele 13.000 -cadastru şi organizarea teritoriului funcţiona în cadrul MADR);

# Sarmalele reci date 22 iunie 2018 15:49 +8

Alo , PSD+ALDE , cand vor fi arestati toti semnatarii protocoallelor ilegale si condamnati la 20 de ani cu executare ? :o Ati crezut ca pupand sistemul securist faceti pace. Va inselati amarnic , aia sunt niste paraziti super-bine platiti , de noi din cauza voastra ; apropo , cerem urgent reducerea la jumate a bugetului SRI , car efie vorba intre noi , nu se justifica deloc , in fapt e chiar pe dos . Voi le dati din banii culesi pe spatele nostru ca apoi a va de-a cap . Sunteti niste mamaligari speriati ! :eek:

# pe vremea PCR se instruiau la Academia Stefan Gheorghiu date 22 iunie 2018 15:56 +4

Azi magistratii se mai instruiesc tot pe sos. Odai la nr 20 unde SRI detine Academia Nationala de Informatii !? Ce coincidente stranii... programa are componente ideologice ? Ce se mai promoveaza, ce se mai infiereaza ? Judecatorii trebuie instruiti de SRI ???? Romania a devenit un stat securisto-penitenciar ?

# Klaus-Klaus date 22 iunie 2018 17:15 +6

:-| Cine-si mai aduce aminte de TUPEUL ORDINAR :sad: cu ca ba$aul-mare ne "explica" cu vine kestia cu .. CHEILE JUSTITIEI.? 8) Se pare ca - fie era beat MANGA- si le-a pierdut, ( mare parte din ele) fie...mai degraba i le-au luat "generalii" de prin servicii si unii anume chiar de prin justitie.. Asta una.. Apoi Waffen-Statul-Subteran a si comis-o de catava ori pe fata aproape... Colectiv si Hexi (productia REALA de acolo). Apoi sa NU uitam cand W-SS i-a (pardon! :P ) aratat-o fatis ba$aului cel mare - l-au ASCUNS pe prea-saracul-de-neuroni Mircica. .. Dl Dragomir STIE bine ce spune si mesajul lui e CLAR - DEMOLATI W-SS pana nu e prea tarziu.. :-x

# Pintea date 22 iunie 2018 17:29 +3

Apropos, dar d-nul Dragomir ne promisese niste dezvaluiri uluitoare, cu fapte, cu nume de magistrati corupti ai statului subteran. Le mai asteptam mult, sau le dam clasare?? Daca toti care stiu ceva, ciripeau pana acum, se mai schimba ceva, asa noi stam, scriem pe facebook, o parere ici-colo, dar aia actioneaza, fac galagie, ies in strada, se consolideaza. Noi santem cei multi dar cei tacuti! Noua ne stie cineva de frica?

# romanii au inteles ca hotilor nu le pasa de ei de 28 de ani date 22 iunie 2018 17:48 +4

evident ca lipseste comunicarea intre oamenii obisnuiti iar legile incrimineaza orice instigarea la miting neautorizat doar atunci cand este vorba de oameni simpli nu de marionetele serviciilor ascunse care fac scandal prin piete iar jandarmilor le vara mana in gat... cu mult tupeu scapa si nepedepsiti ! se poate merge la mitingul usr de miercuri  de la parlment ? au instigat unii de la usr... daca s-ar confrunta in strada romani contra romani pentru ca statul si organele legii nu-si fac fatoria si nu sanctioneaza mitingurile neautorizate anuntate cu zile intregi inainte ? hai sa cerem demisia sefului jandarmeriei romane si a adjunctului acestuia daca vor mai permite mitinguri neautorizate. la fel si pentru cei din politia romana. sa vedem ce va fi miercuri. iar cei care solicita demisii precum orban, ponta, oprea... niste aparatori ai ilegalitatilor regimului impus de noua sekuritate si noua prokuratura.... nu le mai dati votul.

# Teresa date 22 iunie 2018 18:27 +1

Noi cei multi si tacuti cu ce ne alegem,noi cei simplii calcati pe drepturi de desteptii din servicii,care ne asculta telefoanele fara noima?Ni s-a terminat cu intimitatea,mi-e scarba de manipularea ,supravegherea odioasa.Sfanta rabdare a bunului roman continua la nesfarsit.

# Pintea date 22 iunie 2018 17:39 +5

Noi stam, scriem pe facebook, o parere ici-colo, dar aia actioneaza, fac galagie, ies in strada, se consolideaza! Noi santem cei multi, dar cei tacuti! Noua ne stie cineva de frica? Cei pe care ii aparam, considerand ca sant de partea adevarului, tot la ceilalti se gandesc, nu spun ca din respect pt noi sa lupte impotriva statului paralel. Totul se face cu pasi mici tremuranzi, de bebelus, sa nu tresara ”rezist”! Astia devin puternici pt ca noi le permitem! Noi existam in abstract. Guvernul nu e in stare nici macar cu fortele de ordine sa le faca fata si sa le dea o bataie buna, democratica, cum am vazut in tarile civilizate ca Germania, Franta, Spania, Anglia, etc. Anarhisti jalnici, platiti bine de ONG-uri necontrolate de nimeni.

# unul din lumea cea matre date 22 iunie 2018 19:08 +1

toata,TOATA,TOATA JUSTITIA DIN MERMELICA/I MERMELITA CONSTITUITA IN GRUP INFRACTIONAL ORAGANIZAT!!!!!!!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 22 iunie 2018 19:52 +4

dragneaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!lasa chimioterapia treci de urgenta la extirparea cancerului national!!!!!!!!!!!!!suspenda natingul national si o sa vezi ca nu/l vei revigora(lasati temerile de la suspendarile lui moroiu.nu te lua dupa sondajele pielii neamului ca ala./i vindut sri si justitiei mermelite.suspenda natingul national si decapiteaza serviciile secrete ,in special spp,sts ,si apoi sri si o sa vezi dupa suspendarea natingului national citi #hastagi rezist vor mai exista. DRAGNERA TRIMIOTE OAMENI IN STRADA CA SA VORBEASCA FARA SA MESTECE VORBE LA TV SI AI SA VEZI CA FASCISTII DE LA REALITATEA NU AU NICI MACAR 1 MILION DE URMARITORI(acum 3 zile muc cel mic facea spume pe chestie de audiente singur s/a dat de gol ca mesteca vorbe tinut doar de banii sri,si se mai si jura ca fizicianul judocan nu/i srist.oare ce/i la realitatea?cind vine cautis cu ,,bombe,, de la VARU LUI MARINCEA poate nu stiati dar TUFIS ASTA/I VARUL LUI MARINCEA,CE ZICI CAUTIS AM DAT O STIRE?!!!

# Pavel date 22 iunie 2018 23:31 +5

Luaţi aminte!!! Cine se însoţeşte cu statul paralel, din cauza lui va pieri. Doresc tuturor celor care au pus umărul la susținerea Sistemului, să piară de însăşi mâna lui.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.09.2021 – Dosar penal pentru Ciolos

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva